1 cm kvadratmeter är

Ett steg

Fyll i säkerhetskontrollen för att komma åt znanija.com

Varför måste jag fylla i en CAPTCHA?

Slutföra CAPTCHA bevisar att du är en människa och ger dig tillfällig åtkomst till webbegendomen.

Vad kan jag göra för att förhindra detta i framtiden?

Om du är på en personlig koppling, som hemma, kan du köra en anti-virus scan på enheten för att se till att det inte är infekterad med skadlig kod.

Om du är på ett kontor eller delat nätverk, kan du be nätverksadministratören att köra en scan över nätverket söker felkonfigurerade eller infekterade enheter.

Ett annat sätt att förhindra att få denna sida i framtiden är att använda Privacy Pass. Kolla in webbläsartillägget i Firefox Add-ons Store.

CloudFlare Ray ID: 3e06e42d43a896fa • Din IP: 5.189.134.229 • Performance & säkerhet genom CloudFlare

Såsom i en kvadratmeter kvadratcentimeter (1 m2 mycket cm2)?

Översättningsenhet av längd, vikt, tidsinformation, och derivat därav är en ganska enkel uppgift. Universal Calculator ömsesidig översättning mellan olika måttenheter är utvecklade för detta ändamål våra ingenjörer.

Teoretiska och praktiska begreppen överföring av en måttenhet till en annan baserat på den månghundraåriga erfarenhet av mänskligheten forskning inom tillämpade områden.

Kalkylator kvadratcentimeter i Metry²

Online Converter centimeter till meter (m per cm)

Du räknar område cm av metry²

Konvertera cm i metr²

Kvadratcentimeter (symbol: "cm") - härledda område mätning. Denna enhet är bildad av en centimeter. 1 kvadratcentimeter är lika med 0,0001 meter.

Kvadratmeter (symbol "m²") - ett derivat av den internationella ytenhet mätning. Det är en källa till välkända mått på internationella enhetssystemet "meter". Tillsats och trunke SI prefix skapar multipler av enheterna, såsom kvadratdecimeter, fyrkantig hectometer.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

90 − = 86