3d staket

Installera ett staket 3d

3D-samplings presenteras i form av bulk V-formade utsprång, via vilken det är möjligt att skydda trädgårds området under många år.

Classic 3d staket med runda pelare

Fördelar och nackdelar med strukturen

Ett staket gjorda av 3D-nät har följande fördelar:

 1. Styrka. På grund av närvaron av metallstavar är förbättrad transversell brotthållfasthet. Förutom de vertikala elementen, är horisontella förbindelsestänger anordnade i strukturen.
 2. Hållbarhet. Metallstängsel 3D Fensys producerade av flerskiktsbeläggning teknik. Första lagret - zink, som förhindrar korrosion. Nästa lager - nanoceramics. Det skyddar vidare strukturen mot korrosion och yttre påverkan. Det polymerskiktet - skydd mot skador. 3D stängsel kan pågå i cirka 60 år.

Stängsel järnvägen staket Fensys

Den maximala höjden på ett staket är 2 m. Kan beställas från tillverkarens 3D-modell av önskad höjd om nödvändigt.

Schema dimensionerad staket 3d

Genomtänkt design består av följande delar:

 1. Svetsade avsnitt. Representeras som stänger (diameter 3,5-5 mm). Höjden på banorna - 2 m, bredd - 2,5 meter.
 2. Stödpelarna av stängslet. 3D-staket för att ge bemannad runda eller fyrkantiga kolumner med hål för fixering av ingrepp med en polymerbeläggning. Monterad på en stödplugg som hindrar intag av smuts och fukt. Du kan ställa in 3D-staket med stolpar, långsträckt botten (de är fastgjutning i marken), eller med stödelementen med en plan botten (för att monteras på en hård yta).
 3. Fästelementen (clips, häftklamrar, bultar).

Tillbaka till innehåll

Konstruktionsformer och metoder för fixering

Du kan köpa för att ge 3D-modell med en lämplig form av cellerna. Denna funktion ger ett specifikt mönster av varje avsnitt. När du väljer ett staket och tas hänsyn till tjockleken av avståndet mellan stängerna. Följande typer av konstruktion som övervägs:

 • barriär-belagd;
 • galvaniserat stödelement och svetssektionen;
 • neozinced staket - metall från vilket det är tillverkat, inte passerar genom bearbetning;
 • 3D-modell av galvaniserat belagt - är den dyraste, men den mest tillförlitliga stängsel ett visst territorium.

Experter identifiera två typer av fäst strukturer under övervägande:

Installations 3D-staket häftklamrar skadad skyddande metallbeläggning (vid borrning bärare). Clamps skadar inte stängslet.

I processen för självsammansättning inte störa integriteten hos nanokeramisk beläggning av stolpar och paneler. Särskild uppmärksamhet ägnas åt skillnaden i höjdsektioner (max 25 cm).

Om installationen av 3D-grid produceras i söder, medan djupet hos groparna till bärarna måste vara lika med 90 cm. För att använda armerings konkreta staketstolpar.

3D-mesh sätta sina egna händer med hjälp av följande verktyg:

 • roulette, 5-10 m i längd;
 • laser;
 • Klackarna U-format;
 • Skruvmejsel eller skruvmejsel;
 • betongblandare.

Innan du börjar installationsarbete, rekommenderas att bestämma metoden för installation av stödpelare:

 1. Betong. Det produceras över hela djupet av de underjordiska barer eller delvis. Den första tekniken appliceras på de svaga och lätta bulk jordar. Samtidigt netto moduler installeras först efter fullständig stelning av lösningen. Den andra metoden är lämplig för varaktig jord. Poler drivs in i marken vid en m, men endast den övre delen betong penetration.

Måttritning för betongstängselstolpar

Schema 3d konstruktion staket på skruv pålar

3D-fence är installerad i enlighet med följande instruktioner:

 1. För märkning territorium gäller band och monteringsstöd - byggnadsnivå. Polackerna inställd på samma höjd och i enlighet med ett visst steg däremellan. Annars 3D-mesh förlora sin estetik, hållfasthet och stabilitet.
 2. Borra hål för pelare måste vara att ett djup av mer än 1/4 av den totala höjden av stödet. Producenterna uppmanas att ta hänsyn till djupet av jord frysning i regionen. Om värdet på detta index är stort, då djupet bör vara större i förhållande till den ursprungliga uppskattningen.
 3. De preparerade brunnar sätta stolpar, fyll lösning. För att stödja medlemmar är i upprätt läge, med hjälp av distanser. Särskild uppmärksamhet ägnas åt polerna, som kommer att fasta och porten själv 3D-mesh. Underlåtenhet att följa detta tillstånd under drift prosyadet design.
 4. Gallret är monterad i 24 timmar efter installationen barer. Att fästa med användning av U-formade klämmor. För att göra detta arbete, experter rekommenderar att använda en skruvmejsel (för att underlätta och påskynda installationen).

Tips om att bygga staket tillverkare

 1. 3D-stängselstolpar rekommenderats cemente i brunnarna (25x25 eller 30x30 cm) vid 40 cm djup med avseende på deras konfiguration.
 2. Vid påfyllning används för att stärka stöden Design "igelkott".
 3. Läggs på en plan yta 2 kolonn fästpunkt måste vara uppåt. Med tanke på konfigurationen i lagren är förseglade mutter bult M8 eller M6.
 4. Nästa steg - om på maskor stöd rev upp. För fastställande den med klämmor och lämpliga skruvar. Det rekommenderas inte att dra åt skruvarna, mer avsnitt som ska justeras på stöden.
 5. Bar läggs mellan hålen, och sedan höja panelen tillsammans och monterade stödelement. Polackerna är installerade i brunnar, varvid ett rutnät på staplarna. Nära varje pelare dessutom fast rutnät material till hands.
 6. Han lade på marken bredvid stöd, som satte en annan staketsektioner. Inte dra åt skruvarna. Panel (med en fri sida) sätts i ingrepp med stödelementet ligger över den föregående. De två första pelarna dra åt skruvarna.

Valfri montering armeringsnät staket för att stolparna

När du upprepa ovanstående instruktioner kan du montera din egen stängsel för att ge önskad längd.

Vi behöver ett staket - bara 132 meter! De bör komma in i porten och porten.

Staket 3d. Beskrivning och fördelar

Trender staket 3d optimalt fördelaktig utföringsform som presenteras om så är lämpligt i inneslutningen förortsområde, i stugan, såväl som olika industriella, konstruktion, känsliga platser.

Bild 1 - staket Option 3D

Economy staket lämplig för differentiering av jordbruksmark staket flygplatser, sportanläggningar, arenor, kommunala byggnader.

Räcka nya strukturen består av sektioner konfigurerade längsgående armeringselementen. Särskilt avsnitt klämmor stål är fäst vid metallstöden.

Vertikala stänger är förbättrade engångs Weld horisontella staplar. Tillhandahålla ytterligare styvhet V-formade böjar vertikalt anordnade stavar.

Det rumsliga profilering gav namnet på denna typ av stängsel - 3D.

Konfigurations staket "transparent". I denna konstruktion liknande styrka som genereras klassiska tegel, sten, betongbarriärer.

Om det behövs, öka säkerheten för den omslutande objektet för att förhindra obehörig användning av territoriet, är 3D-staket utrustade med taggtråd på toppen av ett band och botten kompletteras protivopodkopnoy område.

Varje modell är olika 3D-staket sådana fördelar:

 • tillförlitlighet. Grunden för denna design tillverkningsteknik som cirkulär kvalitet stänger svetsning stål. På grund av denna uppdelning staplarna är nästan omöjligt;
 • hållbarhet. Stängerna, som används i produktionen av 3D-staket är högteknologiska struktur: pläterad ståltråd belagd med zink Nanoceramics, och sedan - polymerbeläggningen. Därför livslängd anses barriärerna sträcker sig från 15 år utan att ändra designelement;
 • enkelhet och effektivitet av installationen. Efter fördelning delen och installationssektionen hos stödstolpen stängslet monteras enkelt;
 • lätthet i vården. Måla den del av stängslet är inte nödvändigt. Fabriks beläggning behåller den ursprungliga utseende hela livslängd utan att förlora kvalitet och estetiska parametrar;
 • rimligt pris. Svetsat trådnät har betydande fördelar och samtidigt mycket billigt. Till exempel för MP två meter avsnitt kommer du att betala $ 17.

Självständigt utforma och utvärdera attraktionskraft former av modern 3D-fence kan använda ett speciellt program 3DMAX.

Fäktning system Fensys frimärken är populärt på grund av dessa egenskaper:

 • hög kvalitet. Automatiserad produktion använder endast förstklassiga råvaror, avancerad teknik anbringande av skyddsbeläggningar;
 • garanterad hållbarhet;
 • närvaro av olika konfigurationer;
 • ett urval av färger.

Bild 2 - Fensys staket 3D

Pris anses staket bildas med hänsyn till:

 • tjockleks stavar;
 • utformning komplexitet, destination;
 • kapslingsmått;
 • färger.

Kostnaden för extra utrustning som påverkar taggtrådsstängsel, signaleringselement, protivopodkopnoy område, ingenjörsstörtflod av hinder.

Till exempel är en serie av Guard rekommenderas för skydd av känsliga platser. Canvas kapsling är utrustad med taggtråd och rakbladstråd. Fyllnings visir är säkerhetsbarriärer PBB och PRS. Kostnaden för sådana 3D-staket börjar på $ 40 per löpmeter

Bild 3 - Guard Series med taggtråd

Universell design CITY serien kostar mindre.

En standarduppsättning av sektions svetsade staket 3d innefattar typiskt:

 • barriärpaneler tillverkade av hög kvalitet stav med V-formade böjar horisontellt och svetsade stavar;
 • metallstödstolpar;
 • fastställande kit (häftklamrar eller hållare);
 • munstycke stubbar för stödpelare.

Beroende på höjden av de panelsektioner har olika antal V-formade ribbor.

Installationskostnader 3D-boom, med de nödvändiga komponenterna, montering av kolonnerna, börjar på $ 50 per meter, och ökar med en ökning i total storlek av strukturen, närvaron av ytterligare objekt.

Lägg till en kommentar

Staket för att ge

Vårt team utför kvalitets reparation av komplexitet, till ett rimligt pris och på ett pre-Ogooué.

 • Konstruktion och bearbetningsarbeten av komplexitet. Lyx är klar, business class. Vi arbetar med alla.

 • Megastroy Företaget erbjuder ett komplett cykel av konstruktion, tillverkning, underhåll och Rek.

 • Jag gör en kvalitet renovering till rimliga priser. Bygga ett stenhus på din webbplats.

 • Konstruktion laget utför omfattande arbete på att bygga ram hus, bad. Internt.

  Fri programvara för att designa hus

 • Vilket program att välja för utformningen av köket?

 • Design tak gipsskivor: 120 + relevanta idéer från imitation av himlen till den afrikanska savannen

  © 2007-2018 EtotDom - Exchange Building och reparationsorder

  Vid användning av material från sajten måste

  ge en hyperlänk till webbplatsen: etotdom.com

  Är du säker på att du vill ta bort den här kommentaren?

  Är du säker på att du vill ta bort alla användar kommentarer?

  Är du säker på att du vill avvisa användarens kommentar?

  Är du säker på att du vill flytta användaren i en kommentar spam?

  Är du säker på att du vill flytta en användare kommentar till papperskorgen?

  3D staket - en modern version av det transparenta locket

  Där bara stängsel kan inte hittas i våra dagar! Och alla de vanliga trä och korrugerad plåt plåt och tegel och förfalskade. De har alla sina egna fördelar, men är inte utan nackdelar. Men om ett staket 3D svetsat nät kan sägas att han inte har några brister, med undantag för absolut insyn i stängslet.

  Detalj av toppen av stängsel

  Ett rutnät av tillräckligt tjock metallstavar fungerar som en skyddande konstruktion och samtidigt inte hindrar ljuset, inte dölja skönheten i huset och grunder, visuellt expanderar sina gränser.

  Naturligtvis kan alla dessa fördelar vara stolta över och en vacker smidesjärn staket, och många föredrar att bara dem, trots den höga kostnaden för sådana produkter. En 3D staket kommer att fortsätta att vinna popularitet på grund av egenskaper som låg kostnad och hastighet installation.

  3D staket är sektionskonstruktion svetsas från stålstänger som är fästa stöden med hjälp av speciella klämmor. Förläna ytterligare styvhet staket V-formade böjar vertikalt anordnade stänger, förstärks av horisontella stänger (se. Bilden ovan). En sådan horisontell spatial profilering och gav namnet på den 3D-design.

  Det är idealiskt för att bygga stängsel för förortsområden, omkrets av stuga bosättningar, territorier skolor, parkeringsplatser, sportanläggningar och lager, fabriker, etc.

  Användningsområde är inte begränsat till privata hushåll

  3D staket från tillverkaren levereras färdig för installation och som en medlem av följande element:

  • Netto sektioner med en bredd på 2,5 meter av flera horisontella förstyvningar, galvaniserat svetsat stavar. Höjden av sektionen kan vara olika, i standardutförande är 1,5-2,5 m. Standard maskstorlek - 50x200 mm, men det kan ändras på begäran.

  För din referens. Minimidiametern av 3,7 mm stav, men den kan vara tjockare. Till exempel, stängslet 3 D Gitter svetsat nät är tillverkat av stavar med en diameter på upp till 5 mm.

  • Bärande pelare av cirkulär eller kvadratisk tvärsektion med fästhål och en väggtjocklek av 1,5 till 2 mm. Pelarna är utrustade med speciella pluggar för att förhindra inträngning av atmosfärisk fukt.

  Varning. Beroende på metoden för monterings pelarna kan utrustas med flänsar eller skruvstöd.

  • Specialinredning - metall eller plast klämmor och klämmor.

  Alla komponenter är resistenta mot klimatpåverkan. Svetsade nät staket eller PVC är pulverbeläggning, är stödpelare färgat pulver målad i valfri färg RAL tabellen hos kunden.

  Den ständigt ökande populariteten för staket 3 D vinst tack vare sina många kvaliteter och egenskaper.

  • Hög transparens ger en smidig rörelse av luften och penetration av solljus plantering planteringar och begränsar inte sikten. Samtidigt skyddar en sådan barriär marken mot obehörig åtkomst till det oönskade gäster. Det är därför den höga efterfrågan på 3D stängsel för stugor, trädgårdsland, och andra områden, som odlas frukt, grönsaker och blommor.
  • Låg kostnad jämfört med många andra typer av stängsel - en annan viktig faktor i valet av en sådan ett staket.
  • Val av vilken färg som helst, och de motsvarande utformning portions strukturer belägna därpå.

  Stöd inlägg och gitter kan vara av samma eller olika färger

  • Den höga hastigheten installation. 3 D staket mycket snabbt och enkelt monteras från separata sektioner genom speciella förankringar. Merparten av tiden det tar att installera pelarna, men om man gör det inte med sina egna händer, och att använda sig av experter från de professionella tekniker och verktyg, tar installationen väldigt lite tid, även på mycket långa körningar.

  Jord Borrning för installation av stöd

  • Kvalitet och tillförlitlighet. 3 D staket tillbaka den utbredda tron ​​att det billigaste inte kan vara av hög kvalitet. Tekniken av produktionen är baserad på en cirkulär svets, genom vilken staplarna är nästan omöjligt att bryta ner. Därför är det deras tillförlitlighet är inte sämre än en fast metall eller stenväggar.
  • Hållbarhet. Förutsatt kvalitativ yttre skydd av konstruktionselement.
  • Lätthet. Varje sektion har en liten vikt som låter dig installera staket att vittna utan att använda 3D-teknik och ett stort antal biträden.
  • Användarvänlighet. Under hela sin livslängd, som kan vara upp till 15-20 år, 3D staket inte kräver att du underhåll eller reparation.
  • Estetiska och modern utseende.

  3D staket produktionen utförs av många ryska företag att importera utrustning för europeisk teknik och standarder.

  Svets linje för produktion av 3D-stängsel

  Bland de mest populära kan urskiljas staket TerraFence, Fensys, City, Gitter. Alla av dem är av hög kvalitet, lång livslängd och kräver inget underhåll, och ytterligare investeringar under hela driftsperiod.

  Installation av staket gjorda av svetsade ståltrådsnät

  Som redan nämnts, tack vare den modulära designen, 3 D staket snabbt och enkelt monteras på stöden med hjälp av speciella fästen. Du kan göra det själv, inte ens utan erfarenhet. Den viktigaste uppgiften - den exakta layout och högkvalitativ installation av stolpar för staket.

  Det finns flera grundläggande sätt att ställa in stödpelare: betong, butovanie installation på flänsen och skruv pålar. Efter att ha granskat videoklippet på den här sidan kan du se hur en av dem.

  Och då kan vi förklara kort vardera.

  • Betong kan göras till en del eller hela djupet av den underjordiska delen av stödet. Den första varianten anbringas på ett tillräckligt hållbart jord. Post grävde i marken ungefär 1 meter, men bara den övre halvan betong penetration. Full betong används i lunga och svag bulk jord.

  Varning! Manuell kräver att installationen av nätverksmoduler på stolpar genomföras först efter fullständig stelning av betongen.

  • Butovanie spillror. Inlägget in i förväg borrat hål djup inte är mindre än en meter, varefter den gradvis fylls med sand och grus med en kornstorlek av 5 till 20 mm och komprimeras noggrant. Det bör övervaka den vertikala positionen av stödet.

  För din referens. Denna metod är bra för böljande och vattendränkt jord med hög lerhalt.

  • Installation på flänsar utförs när det redan finns en färdig remsa stiftelse. Flänsar svetsade till polerna har ett antal monteringshål, genom vilka de är kopplade till grunden med ankarbultar.

  pelaren fläns

  • Installation på skruv pålar för insamling sker snabbt och utan alltför mycket smuts. Pålar med flänsar helt enkelt skruvas in i marken, och sedan fästa dem till basen av pelarna.

  Stängsel för datja enklaste 3D inställningsskruv stöd

  Denna metod - den snabbaste och minst tidskrävande för alla. Försök att installera sektionerna kan vara direkt efter installation av stolpar, utan att vänta på de konkreta torkar.

  Var och en av dessa metoder måste uppfylla exakta avstånd mellan stöden lika med bredden av en modul - 2,5 meter.

  Denna del brukar inte orsaka svårigheter även för själv installation. 3D Produktions stängsel inkluderar fabricera moduler av lika bredd och enhets hål i pelarna för deras fastsättning.

  Därför efter installationen av stöd du bara kommer att säkra panelen på stöden med hjälp av specialutrustning som ingår i satsen: klämmor, konsoler eller klämplattor med bultar och muttrar.

  Alternativ för monteringsklämma och fästet

  Den enda svårigheten ligger i bildandet av hörn. Eftersom varje kolumn har bara en rad av hål, kommer de senare att behöva borra sin egen borr för metall av en viss diameter. Även om du bara kan använda självborrande skruvar för metall, att fästa på den bärande delen.

  Varje form av stängsel har sina fördelar. Trästaket - vackra och miljövänlig, sten eller betong - grundare och hållbara staket av profbeklädnad - enkel att installera och underhålla.

  En 3D-nät har en gång alla ovanstående fördelar, men har nästan inga nackdelar. Det är därför inte förvånande att det väljer ett ökande antal husägare och chefer för olika företag.

 • Kommentera

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

  + 51 = 60