Akvarium i de inre bilder av lägenheten

Aquarium i det inre

Akvarium - en fantastisk ursprungliga världen, en bit av exotica i det inre av alla rum. Mjuka rörelser av fisk, vajande växter blad, långsamt, bokstavligen hypnotisk för undervattenslivet anpassar sig till positiv harmonisk stämning, lugnar och störtar in i en värld av skönhet. En mängd olika akvarier hög: golv, byggt, rektangulär, cirkulär, kantig, etc. Den moderna akvariet i det inre, designad av designers, kommer att ta en ledande roll i rummet, särskilt om du väljer rätt form, volym och storlek ..

De kan elegant placerade på piedestaler, står, bord, är golvmodeller bara står på golvet. Till akvariet i det inre av lägenheten har tagit en värdig plats, är det viktigt att inte överdriva det med måtten och regelbundet underhåll. Här kan du se på bilden akvariet i det inre och för att bestämma placeringen plan.

Det är viktigt att välja rätt plats för akvariet. Inte installera det nära ett fönster som inte blommar luxuriantly grönt och nära ytterdörren, så drag och höga ljud stör husdjur. Nästan var som helst skulle se bra liten akvarium i det inre. Ett par av fisk, anbud gröna växter - och det kommer att inta sin rättmätiga plats på nattduksbordet, och en hylla med böcker och en speciell rundabords.

Stora akvarier i inredningen kommer att se ut i de rymliga rummen är bäst. De är också bra att ses som en skiljevägg mellan kök och badrum i en studio lägenhet. Mycket ovanligt och ser lyxiga akvarium i en nisch utformad som en stor bild.

Stora akvarier säljs vanligtvis med sina tabeller och skapa en enhetlig struktur. De är väl integrerade i rummet, till exempel i det inre av ett sovrum kommer att tillämpa en lugnande och lugnande, och smidig ljudet av vatten bidrar till den snabba somna och sova djupare.

Den fashionabla ideologi feng shui placering av akvariet i inredningen ges betydelse. Feng Shui är den bästa platsen att vara värd för det - det är en levande. Akvarium i det inre av vardagsrummet är inte bara ett estetiskt värde, men också drar pengar flödar in i huset. För att möjliggöra kassaflöden att dekorera akvariet kan vara ytterligare modell piratskepp med skattkista, handfat, lås, korall.

Moderna akvarier presenteras i interiören är inte bara fisk, även exotiska, växter och dekorationer som. De kan återskapa någon imitation av ett naturområde eller lättnad. Rocky reliefer, och tropiska undervattenskustlandskap, enda stor fisk och flockar av färgglada fiskar - kan du skapa någon naturområde, som tenderar att själen.

För att göra akvariet ett konstverk är bättre att vända sig till specialiserade företag och butiker som kommer att plocka upp fisken kompatibel kommer att råda alternativ professionellt inredda, beräkna de tekniska parametrarna för den utrustning som krävs för att upprätthålla ditt akvarium volym.

19 ovanliga idéer om användning av tankar i det inre av hus och lägenheter

Du vet inte vad jag ska fylla utrymmet vardagsrummet eller matsalen, och hur man kan återuppliva en strikt, tråkig inredning hemmakontor? Komplettera det inre av akvariet!

Akvarium i det inre kan vara helt eventuella former, storlekar och konfigurationer, och de kan också vara ett separat element interiör, och vara en del av ett annat objekt: Stationär kök eller kontor skrivbord intill en vägg mellan två rum, skåp, rack.

I den nya artikeln, det kreativa teamet site Stylingroom innehåller en stor samling av bilder, vars inre i en eller annan form är närvarande en elegant, ovanliga och unika dekorelement, såsom ett akvarium.

Snygg akvarium inbyggd i väggen i vardagsrummet.

En stor rektangulär tank i väggen mellan matsal och vardagsrum.

Square akvarium i det inre av en stadslägenhet för nästa foto används för att dela utrymmet vardagsrum och matsal i ett privat hus. Snygg akvarium med tropiska fiskar, alger och mångfärgade neon belysning i harmoni med den totala inre utrymme, som utförs i klassisk stil.

Akvarium med ljus inbyggd i väggen mellan matsal och vardagsrum.

Aquarium passar mycket väl in i det inre av köket. Idag är många designföretag producerar en hel rad exklusiva möbler (kök ingår) med inbyggda akvarier.

Rektangulära akvarium inbyggd i en arbets köksbord.

Ett rektangulärt akvarium med guldfiskar i nästa foto är också en del av arbetsköksbordet, beläget i hjärtat av ett modernt kök med en öppen planlösning. Elegant kök har inga angränsande väggar och skiljeväggar, en smidig övergång till vardagsrummet och en rymlig matsal.

Akvarium bord i det inre av ett modernt kök.

[Adsleft] Foto nedan tillhandahålls en stor rektangulär tank med belysning, inbyggda skåp från Paradise Homes företag. Akvraium-skåp används som en partition som skiljer den lilla matsalen i ett privat hus från köket. Den multifunktionella köksskåp med inbyggd akvarium finns tillräckligt med utrymme för att rymma alla nödvändiga köksredskap, köksredskap, livsmedel och andra objekt.

Snygg rektangulära akvarium i det inre av köket.

Aquarium, byggd i ett litet köksskåp vid nästa foto blir ett harmoniskt komplement till det inre kök med en öppen planlösning, köra i medelhavsstil.

Aquarium i medelhavsstil, inbyggd skåp.

Square akvarium med färgglada tropiska fiskar och neonbelysning är en harmonisk fortsättning på köksskåp med lådor och hyllor för förvaring av köksredskap. Snygg tank används också som en partition som skiljer köket från liten matplats.

Square tank med neonljus i köksinredning.

Soffbord med inbyggd akvarium

Soffbord akvarium i det inre av ett hemmakontor.

[Adsright] Round soffbord med glasskiva och transparent stort akvarium harmoniskt passar i det inre av ett hus på landet vardagsrum i bilden, som gjorts i en modern stil. För att rengöra tanken och mata fiskarna behöver bara ta bort glaset bänkskivan, som kommer att ge tillgång till akvariet.

Fishbowl på botten av ett glas soffbord.

Basen av den rektangulära kaffebord med glasskiva är också integrerad akvarium med neutralt ljus belysning. Akvarium väggar som en glasskiva, kännetecknas av hög styrka och hållbarhet, har gjorts av stöttåligt, tunga glas.

Rektangulärt soffbord med elegant akvarium.

Akvarium, i kombination med en eldstad

spis representerar snygg, oberoende objekt av dekoration, som länge har använts i det inre av hus och lägenheter, inte bara i form av värmeelementet. Rektangulär tank vid nästa foto monteras direkt på väggen ovanför en inbyggd öppen spis, ett litet sovrum semester villaägare.

Ett akvarium och öppen spis i det inre av en modern sovrum.

Följande bild tillgänglig unik sammansättning: en liten inbyggd spis inbyggd i väggen i vardagsrummet, som är ett stort akvarium med massor av tropiska fiskar, alger och neonljus. Akvarium i det inre av vardagsrummet på bilden är den verkliga stolthet av ägarna av huset och bokstavligen fångar ögat av deras gäster!

Den unika sammansättningen av den öppna spisen, och ett akvarium i vardagsrummet interiör.

Snygg akvarium i det inre av ett sovrum

Det kommer att bidra till att bättre koppla av innan du går till sängs och komma bort från vardagens bekymmer än betraktandet av fisk mystiskt upplyst neonljus?

Rymliga och eleganta tank längst ned i sängen i sovrummet.

I motsats till föregående bild, det inre av sovrummet är dekorerad mycket liten storlek akvarium som passar harmoniskt i det inre av de eklektiska sovrummen och även ligger vid foten av sängen husägaren.

Ett litet akvarium med tropiska fiskar i det inre av en eklektisk sovrum.

Ovanliga möbler med inbyggda akvarier

Akvarium kan installeras helt på någon del av möbler och inredning element, allt beror på fantasin av formgivare och smakpreferenser för kunden.

Så visar bilden nedan ett litet vardagsrum, en vägg som kompletteras av minimalistisk bokhylla. I mitten av skåp designers Vizimac företag har placerat en stor rektangulär akvarium med färgglada tropiska fiskar och alger.

En stor rektangulär tank i centrum av bokhyllan.

Akvarium i nästa bild ades kreativa team Spicy Tec längst ner på stora golvklockor. Snygg sammansättning blev ett utmärkt komplement modernt vardagsrum i svart och vitt.

Akvarium klockan i vardagsrummet interiör.

Kreativa designers Buzz Buzz Hem Företaget placerat en stor genomskinlig tank med neonljus på toppen av ett gammalt piano, tillverkad i vitt. Denna ovanliga sammansättning har använts av designers för att dekorera ett rymligt vardagsrum i ett privat hus i eklektisk stil.

Akvariet, inbyggd piano, i en eklektisk vardagsrum.

Vid den allra sista bild tillgänglig ovanlig sammansättning med ett akvarium designers från Design Rulz som Akvarium placeras under taket i ett hus på landet.

Akvarium i det inre av ett modernt hus på landet.

Som elegant och ovanligt att utfärda ett litet badrum: 25 optioner

Skjutdörrar i det inre av hus och lägenheter: 25 snygga foto

Hur man väljer en färg för sträckan taket: regler och tips

Drag strukturer - det bästa alternativet efterbehandling taket i lägenheten och huset. En sådan.

Sorter och regler för användning av fresker i inredningen

En av de äldsta konstformer kan betraktas som en väggmålning. Måla väggarna olika tekniker.

Bakgrunds för köket - de kriterier och urvalsregler

Varje dag en person tillbringar i affärer och oro, och bara på kvällen sitter i köket för en kopp te kan vara.

Utformningen av vardagsrummet med ett akvarium

När -Det akvarier har klassisk rektangulär form, sätter vi dem i ett hörn av lägenheten. De dagarna är långa i det förflutna, kan du plocka upp ett akvarium någon form, storlek, färg.

Med hjälp av en gemensam akvarium kan lösa flera viktiga problem:

 • skapa en snygg och exklusiv interiör;
 • gjort i en mysig atmosfär lägenheten,
 • förbättra hälsa genom systematisk övervakning av fisk

Kvalitet design vardagsrum med ett akvarium kommer inte bara att ge rummet en viss charm, men också bli av med negativa känslor, öka humör, förbättra den psykiska hälsan hos invånarna i lägenheten

Vilka former av konstruktion kan användas för vardagsrummet konstruktion

Innan du komma med det inre av vardagsrummet med ett akvarium, besluta om storlek och design.

 1. Golvet versionen placeras på en piedestal eller på golvet. Du kanske vill flytta den till en annan plats, göra ändringar i utformningen. Nackdelen med denna konstruktion är behovet av att finna utrymme under behållaren för små uteliv design är inte lämpliga.

 • Ett intressant alternativ är att utforma, inbyggt skåp eller soffbord.

 • För att uppmuntra ägare av sommarstugor dioramor. Böjd frontpanelen design skapar en känsla av total nedsänkning i undervattensvärlden.

 • Vinkel utformning är avsedd för följande funktionella uppgifter:

  • är en förbindelsevägg;
  • visuellt delar upp rummet i flera zoner

  Denna konstruktion skapar en översikt panorama visar rikedomen i undervattensvärlden. Vård av sådana strukturer är mycket lättare än i de inbyggda modeller.

  Detta "undervattensvärld" du kommer att kunna passa in i den klassiska levande stil. Bland fördelarna med detta val isolat och enkelt underhåll.

  En intressant lösning konstruktion vardagsrum med ett akvarium yrkesverksamma anser att valet av inbyggda vägg eller nisch design. Alternativ är lämplig för behandling av ett stort vardagsrum. En liten damm, som är stiliserat som en verklig "okno9raquo; lämplig för vardagsrum, där det finns inga fönster.

  Stor vikt läggs genom att placera vattenbehållare på en kulle, till exempel i vardagsrummet mitt placeras en glasskåp, rund tank monterad på den. Inte mindre ursprungliga utseende i vardagsrummet biljardbord, inuti som är ett akvarium. Professionella designers rekommenderar att komma in i akvariet som en baldakin i spetsen för soffan.

  Akvarium kan installeras inte bara i vardagsrummet, men också i sovrummet. Ägaren av en sådan skönhet skulle somna, njuta av naturens. Bilden visar en mycket originell placering av akvariet:

  Du kan beställa en ovanlig skal, som kommer att kombinera diskbänken för rätter och stand - ett akvarium. Nackdelen med en sådan ovanlig design kommer att bli svårt att bry sig.

  Lika intressant variant i form av sektionen av tålig glas med en transparent bordsskiva. En sådan vattenförekomst är skyldig att väcka uppmärksamhet blir vanlig lunch och middag i sann semester fest. Tabellen är lika bra för en stad lägenhet och för herrgård.

  Tidigare köpte akvarier enda sanna djurälskare som inte kan på grund av den lilla delen av fabriken katt eller hund. Dricka akvarium under de senaste åren har förändrats, de blir älskare av ovanlig design, anhängare av en hälsosam livsstil. Dessa konstruktioner gör det möjligt att göra stora förändringar i det inre av lägenheten, lägga komfort till den urbana vardagen.

  Inget behov av att köra i fiskdamm, många exotiska vattenväxter är begränsade. Denna ovanliga designelement Apartment - avstressande process efter de komplexa arbetsdagar.

  Glöm inte att det är vardagsrummet anses vara en central plats i huset. Det är där den långa vintern kvällarna familjen samlas, genomförs i småprat med gästerna. Ovanliga akvarium i det inre av vardagsrummet har blivit vardagsmat. När utrustningen i vardagsrummet i någon design för marint liv, inte utsättas för direkt solljus. Det bästa alternativet är att installera undervattens invånare container på en mörk plats i vardagsrummet. Kapacitet för fisk, kan du välja, oavsett hur stor yta i rummet.

  När du bestämmer dig form av akvariet, ett val av en plats han inte missa en fråga om belysning akvarium.

  I enlighet med alla regler, kommer du att se dig själv och dina nära och enda positiva känslor.

  När du väljer en plats under tanken med fisk och sjögräs, försöker följa de rekommendationer som proffs:

  1. En klassisk plats anses placera elementet på väggen i vardagsrummet. Enskilda anspråk inte här, vi kan styras av personliga önskemål från ägaren av ett hus eller lägenhet
  2. För en klassisk inredning passar rundade former som på ett hörn skåp.
  3. Rektangulära och fyrkantiga design är bättre lämpade i nischen.
  4. Vertikala strukturen kan delas in i två boningshus, visuellt utöka utrymmet.

  Ovanliga idéer installation av akvarier

  Akvariet kan användas för att fylla ledigt utrymme "razbavleniya9raquo; strikt interiör.

  Tabellen i vardagsrummet, varav en del kommer att bli en modern akvarium, kommer att vara ett kännetecken för din lägenhet. Kapacitet med tång, småsten, kommer fisk dekorera ett land stuga, perfekt för alla stilistisk riktning.

  För neutrala färger ljust vardagsrum lämplig svart rektangulärt akvarium stor. Det är idealiskt i kombination med snövit tak, visuellt öka rummet.

  Tack vare en kvadratisk tank med fisk kan delas in i en matsal och vardagsrum i ett hus på landet. Snygg akvarium, som bebos av tropiska fiskar, det finns flerfärgade alger, gjord av neonljus, är i harmoni med klassisk inredning. En sådan modell kan vara en fortsättning på skåpet, där du kan placera olika småsaker. Akvariet kan vara en partition, dela med hjälp av kök och matplats.

  I varje hallen finns ett soffbord. Om hans bord eller basen för att bygga ett akvarium, kan du imponera på gästerna med sin kreativa fantasi. Coffee "akvariumnyy9raquo; Tabellen kommer att passa in i designen av modern hall, designad i ljusa färger. För att mata fiskarna, rengör akvariet helt enkelt bort bänkskivan.

  Ett intressant alternativ involverar insättning i bastabell med en transparent glas bordsskiva ytterligare belysning. För tillverkning av sådana universell användning tunga containrar, stötsäker glas.

  Den ursprungliga lösningen är ett akvarium inbyggd i väggklocka. Öppen spis, där väggen är byggd konstgjord damm - utmärkt designlösning.

  Mellan väggarna med fiskarna och öppen spis kapacitans måste vara hög kvalitet isolering.

  Behöver göras på detta område maximal vikt att understryka med den smaken av lägenheten ägare. Med en kombination av eld och akvarium, skapar du ovanlig interiör, visuellt expandera i vardagsrummet.

  I vardagsrummet rymmer akvarium på tre sätt: i form av tabeller, kolven som en separat struktur. Minst av alla ställen tar hängande version, maximalt utrymme som krävs för akvariet - tabeller.

  Nuförtiden är den korrekta placeringen av akvariet en verklig konst. Det är nödvändigt, inte bara att bestämma formen av akvariet, men också att hitta exotiska fiskar för honom, originaltillbehör.

  Str. Mest Dorogomilovskaya 10

  Dmitrov Shosse. 163 och, building 1, golv -1

  Kommentera

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

  13 + = 16