asiatisk stil

Asiatisk stil i det inre

Hur utforma inredningen i asiatisk stil

När det gäller asiatiska motiv i det inre, i första hand kommer att tänka japanska och kinesiska design stil. Men Asiatisk stil i det inre innebär inte bara den kinesiska och japanska motiv, innehåller den en mycket mer, eftersom det gick med thailändska stilar, Indien, Singapore och andra länder i öst.

Det spelar ingen roll vilket land kultur du föredrar något av de östra länderna har sin egen smak, och inredningen med asiatiska motiv bär alltid den östra skiftning skärpa. Om du vill, skulle du bättre att vända sig till en erfaren designer (helst komma från en av de östländerna) för att uppnå en äkta asiatisk inredning.

För dem som gillar eklektisk, mycket lättare att använda asiatiska motiv i det inre, som kombinerar stilar i olika länder.

Material i den asiatiska inredningen

Alla östländerna upprätthålla och odla närhet med naturen. Därför är viktigt att använda naturmaterial i inredningen. En av de ständiga inslag i asiatisk stil - bambu. Det kan vara persienner gjorda av bambu eller bambumattor. Du kan också plantera bambu i en vas.

Titta på fönsterdekorationen i olika länder i öst är mycket olika. Japanska minimalism innebär bara bambu persienner eller gardiner. Och Kina är mer vanligt att använda gardiner gjorda av tung väv av mörk röd färg med valfri dekor gyllene tofsar. Den i öst konvergera alla - fönstren måste vara stor.

För alla invånare i östra Vatten har en speciell betydelse. Vatten - en symbol för liv, hälsa, familj välbefinnande. Därför elementen i samband med vatten, måste ingå i det inre. För design i asiatisk stil kännetecknas av små dekorativa fontäner, som ligger i huset. Men (! Uppmärksamhet), de måste arbeta, eftersom källan, som inte forsande vatten - ett dåligt tecken. Mer bekant för européerna är att installera ett akvarium i lägenheten. Inte nödvändigtvis att det var ett mycket stort akvarium med en mängd färgglada fiskar. även ganska små, men satt på en framträdande plats. Förresten, guldfisk är i öst, en speciell ära, så det är bäst att bosätta sig i akvariet det var hennes.

Använda mattan i det inre - en omtvistad fråga. Om en stor del av designen är gjord i en japansk stil, kommer färgen på fluffiga mattor har att ge. Minimalism är karakteristisk för Japan och japansk stil som lyx inte kommer att tolerera. Kina hänvisar mycket mer lojala mot användning av liknande element i inredningen, men då färgerna på mattor bör kombineras med stilen på boendet. Ljusa rosa fluffiga matta, perfekt för Art Deco, men i asiatisk stil är naturligtvis överflödigt.

Växter i det inre av Asien

Närheten till naturen, noggrannhet i hanteringen det - dessa trender är alltid genomsyrat öst. Och om du försöker göra det inre av asiatisk touch, kommer växterna hjälpa dig med detta. Det ser bra orkidéer i krukor, växer bambu, och, naturligtvis, bonsaiträd, har länge varit en symbol för öst.

Om inredningen tar en dominerande roll kinesisk stil, måste det vara närvarande svart, rött och guld färger. Denna stil ser lite mörka och mycket högtidlig. Särskild uppmärksamhet bör ägnas åt möblerna - det bör lackerade möbler med snidade och handmålade. Även idén till målningen klart begränsad: tigrar, drakar, apor.

Detta interiör för en europeisk ser ganska aggressiv ur överflödet av rött och svart kombination. I den europeiska traditionen, röd - färgen av blod och svart - död. Men det är en sådan förståelse av Kina är oacceptabelt, eftersom den röda färgen för landet och för den kinesiska-stil design stor. Red symboliserar lycka, bör denna färg finnas gott.

Lite hjälp för att lindra de inre stora vaser eller figurer av fisk, i klassiskt vitt eller blått.

Japansk stil gillar inte kinesiska, du kommer inte att se skarp svart och röd kombination. Och de ljusa färgerna är inte välkomna i japansk stil. De flesta av inredningen i denna stil passar älskare av minimalism. Japansk stil är enkel och lugn.

Grunden för en sådan inredning är naturmaterial, för syftet med denna stil - närmare naturen. Trä, bambu, papper och sten - alla nödvändiga delar av asiatisk stil med den dominerande japanska linjen. Färgskalan av interiören kommer att bestå av grön, grå, bruna färger och deras nyanser. Enkelheten i det utrymme som tillhandahålls av vägran tegelväggar inne i lägenheten, är skärmar i stor utsträckning.

Också intressant tillbehör japansk stil: det kan vara dvärg träd och vackra siden paneler med broderi.

Men möbler i japansk stil - en stor fråga för européerna. Därför designers, utför inredning i asiatisk stil, sällan låna japanska trenderna inom möbler. I det här landet är inte accepterade sängar och soffor. I vardagsrummet finns en kudde som att sitta. Men sängen i Japan, som ersätter en madrass gjord av bomull. I de flesta fall är denna inre valt den mest enkla trämöbler för att matcha de viktigaste färgen i rummet.

Asiatiska kulturen formas separat från den europeiska, så vi är så slående, den drar och retar East. Originaliteten i denna region uttrycks i allt: tradition, kläder, musik och, naturligtvis, interiören.

Om du vill skapa inredning i asiatisk stil eller delvis fylla ditt hem med en asiatisk touch, så ska du komma ihåg att den viktigaste regeln i öst - harmoni. Att det saknar invånarna i moderna städer. Och kanske ta ut en lägenhet i en asiatisk stil, kommer du att kunna hitta harmoni inom dig själv.

LiveInternetLiveInternet

-kategorier

 • ANGEL-TERAPI (24)
 • BARN (16)
 • Beauty-tips (67)
 • Aromaterapi (18)
 • ART TERAPI (25)
 • Astrologi (67)
 • Bioenergetik (42)
 • Vasto

De bästa recepten i de bästa recepten känsliga muffins känsliga muffins + Läs mer] försiktigt.

Lite visdom Knowledge Day Konventionell visdom indianer (del 1).

Kombinationen av färger i inredningen. Tabell Färg är en av de viktigaste egenskaperna hos allt det där.

Skönhet och lyx i Maldiverna - en dröm för varje resenär som älskar havet.

Gardens Shiho sjön. Hangzhou. Kina Hangzhou (Hangzhou, Kina) - en liten kinesisk stad med om.

 • vykortReborn katalogkort för alla tillfällen
 • Online spel "En stor gård"Uncle George har lämnat dig sin gård, men tyvärr är det inte i mycket gott skick. Men tack vare era affärsmannaskap och med hjälp av grannar, vänner och familj kan du stänga av döende hozyayst
 • I - fotografPlugin för foto blogg. Minsta systemkrav: Internet Explorer 6, Fire Fox 1.5, Opera 9.5, Safari 3.1.1 med den medföljande JavaScript. Kanske det kommer igång
 • musik spelare
 • Alltid till handsinga analoger ^ _ ^ Används för att infoga i profilpanel med någon HTML-kod. Den kan placeras där banderoller, diskar, etc.

-intressen

-regelbundna läsare

Interiors asiatisk stil

Det är nödvändigt för att undvika en stor mängd av möbler, bör det viktigaste kriteriet vara dess funktionalitet, kompletterar de inre golvkuddar. Asiatisk stil kräver ett stort utrymme, och som används för att separera skärmar, dekorerad med tecken eller ett mönster. Precis som japanska och kinesiska respekt vatten och representera den med familjens hälsa och välbefinnande, och välkomnar därför närvaron av ett akvarium eller fontän.

Den mest klassiska metoden för heminredning asiatisk stil dekoration av väggarna är en kinesisk eller japansk kalligrafi.

Asiatiska stil kläder

Asien har alltid uppmärksammats av dess mysterium. Elementen i hennes stil används i de inre och mode många århundraden. Asian klädstil går aldrig ur modet.

Det första som kommer att tänka på när man tänker på den asiatiska mode - denna kimono.

Asymmetrisk klippa, trassliga loopar och knappar, stand-up krage.

Den andra slående asiatisk stil - tyg och dess ornament. Asien har alltid varit känd för rika tyger: siden, satin, sammet, chiffong.

Designers ständigt använder prydnad motiv eller element skär asiatiska kläder i sina samlingar.

Denna stil ger bilden av stringens, kyla och mystiska elegans.

Nu kan du klänningar, blusar, klänningar, jackor och andra saker i den här stilen.

Asymmetrisk cut kimono stil stryker perfekt midjan, vilket ger silhuetten en visuell finess.

Klänningar från fina tyger kan vara mer rättfram.

Under de senaste åren, särskild uppmärksamhet var bältes obi. Många designers använder dess variationer i sina kläder linjer.

den asiatiska plagget dekoration kan variera. Till exempel, geometriska.

Det andra alternativet prydnad - naturmotiv föreställande djur, fåglar och insekter, både verkliga och mytiska.

De nationella traditionella asiatiska kläder var vanligt tyg.

Dyra tyg kan se mycket elegant och utan ett mönster.

Asiatiska tyg uppskattad sedan urminnes tider.

Den dyraste tyg broderas för hand.

I asiatiska motiv kan köpa kläder för många stilar, från kontoret till slinky.

Asian klädstil har inga restriktioner för färgkombinationer, så att du lätt kan hitta ett alternativ för någon tsvetotipa.

Kläder i denna stil på många ljus att den inte kräver någon extra tillbehör. Kan vara lämpliga dekorationer i håret eller örhängen.

Håret bör tas bort i håret, avslöjar hennes hals och ansikte.

Använd asiatisk stil på om du vill skapa en ovanlig bild. Å andra klädstil här.

Välj något som är intressant!

Vilka är de stilar av kläder? Jag ställde denna fråga? Idag kommer jag att lista dem och visa. Så, låt oss spola fram till en värld av mode och ... Läs mer. →

Det är ingen hemlighet att vissa färger passar oss, och andra - nej. Hur man väljer rätt färg man? Tsvetotip bestämma och hitta ... Läs mer. →

Kapsel garderob - det är en bra lösning som gör det möjligt att effektivt spendera pengar på kläder och ser alltid annorlunda. Kapsel för att samla in ... Läs mer. →

Det är ingen hemlighet att vid ett möte med en mans skor - det är något som såg till en början. Deras rena, välpreparerade ... Läs mer. →

På frisyr uppmärksamma allt. Det säger mycket om en person. Korrekt klippning kommer att bidra till att skapa bilden. Du kommer att kunna lyfta fram ... Läs mer. →

Capsule garderob - är den mest lönsamma och praktisk lösning. Nio saker, två par skor, ett par av bälten och mer än 40 olika bilder! ... Läs mer. →

Pennkjol hade redan tittar på en hjälte, ansåg jag det som en del av vardagen garderob. Idag talar vi om det som en ... Läs mer. →

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

88 − 82 =