stroy calc

Online kalkylator för att beräkna lutningsvinkeln, taksystem och läkten gavel hus

Information om syftet kalkylator

På nlayn kalkylator gavel (gavel) hos locket är utformad för att beräkna lutningsvinkeln hos takstolarna, lattor mängd av lasten till taket, liksom mängden material som krävs för konstruktionen av denna typ av tak. Beräkningen tar hänsyn till alla populära takmaterial såsom keramik, cement-sand, bitumen och metall kakel, Ondulin, skiffer et al.

D vuskatnaya (gavel, gavel) - ett slags tak form med två ramper från åsen till de yttre väggarna. Denna form är den vanligaste och mest praktiska när det gäller kostnader, effektivitet och utseende. Lager fackverk inträffar på varandra, och deras ångor är anslutna låda. Vägg med ändytan av ett tak, har en triangulär form, och hänvisas gavlar (pincett). Oftast enligt denna taket med utsikt arrangeras vinden upplyst av en liten gavelfönster.

D Alley är en komplett lista över beräkningar utförda med en kort beskrivning av varje objekt. Du kan också ställa din fråga via formuläret på höger block.

Online kalkylator för att beräkna byggstenar

mätenheter - millimeter. Storlek (L * B * B), eller blockform

Information om syftet kalkylator

Online kalkylator byggstenar Den är utformad för att utföra beräkningar av byggmaterial som behövs för att bygga väggar av hus, garage, företag och andra lokaler. Beräkningarna kan införlivas dimensioner gavel byggnader, dörr- och fönsteröppningar, samt besläktade material såsom murbruk och murverk mesh. Var försiktig när du fyller i data, ägna särskild uppmärksamhet åt måttenhet.

T EKNIK inte står stilla, och konstruktion samt. För uppbyggnad av väggar för att ersätta trädet kom tegel, och nu sin plats allt ockupera byggstenar tillverkas på konstgjord väg, och beroende på det råmaterial som används, kan ha olika egenskaper.

Med troitelnye block populär i byggandet av låga byggnader, väggar och cast-frame byggnader. Av dessa är det möjligt att inte bara bygga ytterväggar, men används också för innerväggar och innerväggar. Betongblock är lämpliga för tillverkning av prefabricerade grund för lätta konstruktioner.

Fördelar n byggstenar är uppenbara. De kan användas på kort tid för att bygga en byggnad utan användning av specialutrustning. De har god isolering och önskad styrka. Därför pengar som spenderas på uppvärmningen, kommer att vara betydligt lägre än i byggandet av tegel. Och om man jämför byggstenar i ett trähus, det är inte bara mindre ytterligare resurser och arbete, men också en högre hållbarhet konstruktion.

B lokam inte behöver en sådan stark ångspärr, såsom ett träd. Med tanke på deras storlek och lätthet, även grunden för ett sådant hus kommer att kosta betydligt billigare än tegel och armerad betong. Med hjälp av en speciell murverk lim ökar värmeisolering av väggar och göra dem mer attraktiva utseende.

Byggstenarna kan delas in i två typer:

 • Artificiell - framställs genom att blanda de olika kompositioner av betongfabriker, vibrostructural använda speciella maskiner. Det resulterande materialet, beroende på råmaterialet, annan erforderlig styrka, densitet och värmeisolerande egenskaper.
 • Natural - är relativt dyrare än de som erbjuds av anläggningen. De erhålls genom noggrann bearbetning, slipning stenar. Oftast används som dekorativa fasader.

Genom artificiella byggblock inkluderar: lättbetong, skumbetong, expanderad lera, styrofoam, opilkobeton och många andra. Varje typ tillämpas beroende på de önskade egenskaperna, och har både fördelar och nackdelar nästa. En typ av god isoleringsprestanda, men de är något underlägsna i styrka (jämfört till exempel gasbetong och expanderad lera). I varje fall, byggnaderna konstrueras med användning av byggstenar, ta mindre tid för byggandet av hus inom det centrala, i jämförelse med samma träram, som tar lång tid för att helt torka ut och sedimentera. Och först efter att du kan börja sista dekoration.

Enligt design av byggstenarna särskiljs i:

 1. Construction används för konstruktion av bärande väggar i byggnader. Den har hög hållfasthet, men också en hög värmeledningsförmåga och hög vikt. I samband med detta, i byggandet av bostäder, är det absolut nödvändigt ytterligare isolering.
 2. Strukturellt isolerande användes för konstruktion av bärande väggar av låga byggnader. Besitter genomsnittliga egenskaper som styrka, och på de isolerande egenskaper. Idealisk för hem med en säsongsbetonad bostad.
 3. Värmeisolering används för bygg endast självbärande väggar, såsom inre skiljeväggar och väggar av ram byggnader, såväl som för termisk isolering av bärande väggar. Har låg värmeledningsförmåga, låg vikt, men också låg hållfasthet.

Tyvärr, för närvarande finns det inget idealiskt material har hög när alla de nödvändiga egenskaperna, såsom låg värmeledningsförmåga, hög hållfasthet, låg vikt och kostnad. Och i varje fall är det nödvändigt att välja det material som lämpar sig bäst för det planerade bygget, med de nödvändiga kraven.

D Alley är en komplett lista över beräkningar utförda med en kort beskrivning av varje objekt. Om du inte hittar svaret på din fråga kan du kontakta oss via feedback att vara på rätt låda.

Gratis online räknare och byggberäkningar

Beräkning av remsan stiftelsen

Beräkning av grundplattor

Beräknings brygga stiftelse

Beräkning av byggstenar

Beräkning av betongblock

Beräkning av keramiska block

Beräkning av uppdämd tak

Beräkning av taket gaveln

Beräkning av mansardtak

Beräknings gambrel tak

Beräkning av tung betong

Beräkning av lättbetong

Beräkning av murbruk

Beräkningen av tvärsnittet kabel

P öre fortsätter direkt till byggandet, är det nödvändigt att utföra beräkningar av byggmaterial kostnader för en viss design. Detta steg undviker förstöring konstruktion, deformationen av dess element och andra negativa faktorer. Dessutom är kvaliteten på den producerade beräkningen beror på hastigheten av byggnadsarbetet liksom avsaknaden av material kunna bromsa fallet, och att sakta ner på obestämd tid, på grund av det faktum att ytterligare materialet är mitt i byggsäsongen, är det inte lätt att hitta.

T o din bekvämlighet och operativ utbildning av all nödvändig byggnad presenterade särskild webbplats miniräknare, med vilken det är lätt att undvika problem med pre-köp material och, respektive, följt av bristen på den senare.

Om nlayn kalkylator kan hjälpa dig att göra följande beräkningar:

 • förbrukning av material som behövs för konstruktionen av alla större byggelement;
 • beräkning av de erforderliga dimensionerna och parametrarna av element;
 • beräkna önskade egenskaperna hos byggmaterial.

M nogofunktsionalnost onlinetjänst är en obestridlig fördel av webbplatsen. Att bygga online-kalkylator gör ett stort antal olika bygg beräkningar utan att lämna ditt hem. Dessutom beräkningarna är inte bara tekniskt, utan också ekonomiskt, som spelar en positiv roll i den förberedande fasen av byggnadsarbete.

Komma igång med online-kalkylator

L För att starta det arbete som krävs för att välja från en lista över önskad sektion sitter på vänster sida av skärmen. För varje beräkning måste ange de parametrar som krävs och data såsom dimensioner avsedda bygg krävs hållfasthetsegenskaper, lokaliseringsområde, och så vidare. De flesta av de beräkningar antyder vissa riktningar, det vill säga utöver den grundläggande beräkning av byggmaterial, är det möjligt att samtidigt beräkna storleken på strukturen. Varje beräkning är försedd med ytterligare referensmaterial, och även illustrativt stöds av bekväm ritning.

H ome beräkningar ger oss möjlighet att beräkna och ekonomisk komponent ramen för arbetet, till exempel, specificera kostnaden för en enhet av materialet, skulle räknaren räkna de totala kostnaderna för alla de nödvändiga antalet. Beräkning av ytterligare parametrar utförs i den markerade rutan mittpunkten av intresse. "Beräkna" räkneresultatet visas på skärmen direkt efter pressning. Längst ner på resultatet "Print" -knappen ligger.

Byggnad räknare eller positiva stunder av dess användning

P redstavlennye online räknare minimerar problemet med långa beräkningar, vilket kraftigt sparar tid.

Genom azhdy plats avsnitt och avsnitt kan du:

 • Välj blivande jobb;
 • beräkna de nödvändiga kostnaderna och den mängd material som krävs för arbetet;
 • För en detaljerad ritning;
 • beräkna den totala mängd som erfordras för inköp av byggmaterial;
 • referensmaterial och rekommendationer;
 • resultat utskrifts count;
 • ställa en fråga.

En ll, utan undantag, som kalkylatorn förutsätter litet fel. I detta sammanhang bör de preliminära beräkningar samordnas med experter på detta område, eller de har redan kontrollerat beräkningarna.

Med AIT är klar. Vi utvecklar ständigt nya miniräknare och beräkningar. Alla buggar, rapportera feedback.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

97 − = 93