Indesit ursprungsland

Översikt av tvättmaskiner Indesit

Tvättmaskin Indesit populär på världsmarknaden, med tanke på det antal av dess positiva egenskaper och trots vissa brister. Om du gillade maskin varumärke "Indesit", ta reda på allt om det innan man köper.

Som producerar och montera, funktioner och recensioner av populära modeller - allt detta kommer du att lära av översyn.

Som producerar "Indesit" tvättmaskiner

Varumärket "Indesit" är nära besläktad med de affärsförbindelser med en annan italiensk varumärke - "Ariston". Företaget har utvecklats enligt följande:

 • I Italien i '75 XX-talet. Det var en teknik som kallas Indesit snabbt vann europeiska kunder.
 • Vid det laget, en annan italiensk varumärke hushållsapparater upplevde sin storhetstid. Detta är ett företag som skapats av Aristide Merloni, 45 år tidigare än "Indesit".
 • En del av företaget senare vidare till hans son Aristide - Vitoria, som köpte "Indesit" 1989.
 • Nu utrustningen under varumärkena Ariston och Indesit produceras av E
 • Varumärket "Indesit" på efterfrågan på marknaden har varit mer framgångsrika, så Vittorio vågade döpa företaget i Indesit. Så ett ungt företag har lyckats att bli ledande på bekostnad av mer kraftfulla företag som köpte den.
 • För dem som är intresserade av var samla tvätt "Indesit" maskiner finns information trots italienska arv av företaget, har tillverkaren placerat sin makt i flera europeiska länder: Frankrike, Polen och så vidare.

På den ryska marknaden den första stiralka Indesit slog i början av 90-talet, och 1995 öppnade den inhemska kontor. År 2000 köpte företaget anläggningen i Lipetsk "Stinol" där råvaror är nu tekniken "Indesit" och "Ariston" för postsovjetiska länder.

Om du litar enda europeiska kvalitet, anger butiken, vars produktion i den valda modellen. Eller ta reda på serienumret på maskinen i nätbutiken eller försäljningsstället och bestämma produktionsplatsen med hjälp av artikeln "Identifiering av tvättmaskiner Indesit. Avkodning av symboler"

Modeller av tvättmaskiner Indesit

Modeller stiralok "Indesit" skiljer sig i ett antal parametrar, anser vi de mest populära.

Maskinen är försedd med en övre luckan borttagningsfunktionen. Trumman är avsedd för 4 kg, gör upp till 1000 varv per minut under centrifugeringen. Vid den högsta klassen av tvätt, spin klass - «C». Det är en smal modell med ett djup på 33 cm.

Budgeten modellen är värt i storleksordningen 15 000 rubel. och kommer att vara den bästa köp för en liten familj. Tillverkad i Ryssland.

Annan modifiering front AGR trumma 8 kg och centrifugeringshastighet till 1200 varv / min. Luke diameter på 49 cm underlättar lastning av tvätt. Mått på maskinen: Det 85h44h60 se 18 olika program med förmågan att kontrollera temperaturen och snurra ..

Det produceras i vårt land, värd från 21 000 rubel.

Vertikala modeller är mest bekvämt presenteras för den här maskinen med lasten av 5 kg till 800 och spin rotationer. Denna lilla storlek stiralka för små lägenheter.

Tillverkad i Ryssland, värt cirka 18 000 rubel.

Vertikalka en rymlig trumma 7 kg. Maximal dragning sker vid en hastighet av 1200 varv per minut. Modell skiljer sig från den föregående genom närvaron av den digitala displayen, och intelligent styrning. Bland de 14 programmen finns lägen för ömtåliga och andra vävnader.

Det kostar cirka 27.000 rubel, tillverkning - Ryssland.

Tvättmaskin + torktumlare. AGR kapabel för 1 till 8 gånger för att tvätta och torka tvätt kg till 6 kg. Den maximala centrifugeringshastighet - 1400 rpm. Alla klasser - Totalt 16 lägen som. Integrerad teknik som eliminerar lukter. Kvaliteten bekräftas av den italienska produktionen.

Det säljs till ett rimligt pris (jämfört med konkurrerande analoger av andra företag) - 42 000 rubel.

Som ni kan se från undersökningen, stiralki "Indesit" inte alltför nyskapande, men det är klart att alla användare. Avsaknaden av "widgets" inte påverka kvaliteten eller livslängd tvätt teknik.

I allmänhet, egenskaper SMA är desamma som andra märken. Men det finns vissa funktioner:

 • Memo-funktionen. Hon minns tvättparametrarna. Ställ in temperaturläge väljer antalet trumrotationer för utvinning och andra parametrar för att ställa in att "komma ihåg" dem och reproduceras vid nästa tvätt.
 • "Snabb" läge. Denna cykel kan hittas i var och en av den vertikala modell. Medlemmar konstaterade att tiden till låg kostnad tvätt kvaliteten är utmärkt. Snabb tvättning varar 60 minuter, med halv trumbelastning.
 • Speciella skor och Special Sport - alternativ för sportartiklar och skor. I det här läget, kan membranet tvättas eller syntetiskt tyg.
 • Alternativ finns för trum halv last avdrag för gemensamma kostnader.
 • Extra Spulen - teknik för högkvalitativa kläder sköljning, förutsatt i många modeller.
 • Möjligheten att nödstopp tvätt. Det behöver om du råkar hade tvättat pengar eller telefonen.
 • Dimensioner som är lämpliga för alla rum - från 33 centimeter djup. Det öppnar möjligheter för en kompakt boende av hushållsapparater.

Viktigt! På alla modeller standardgaranti gäller - det är ingen överraskning. Men på den ryska webbplatsen Indesit, vid skrivande stund föreslog en ytterligare garanti period på upp till 7 år på motorn.

Vilken tvättmaskin "Indesit" välja

Betyg på en viss modell bilar beror på kundernas respons. Därför är det nödvändigt att studera recensioner innan du går och handlar - en riktig uppfattning är alltid dyrare och mer sanningsenlig än producenter reklam.

Stiralka 11,5 år. Under de senaste 2 åren har det blivit rost. Gillar du inte en massa oväsen under centrifugering - allt går att skaka. Överlämnas en per reparation. Inte att säga att maskinen är dålig - det finns massor av program, det är väl dränerad, kan du justera temperaturen. Men vissa nackdelar, förutom rost, kvar. Omedelbart jag märkt att pulvret är dåligt tvättas ur hans avdelning, så att fylla den direkt i trumman.

Jag antar att jag är "lucky". Maskinen arbetade 5 år utan misslyckande ab-så-Feb-no. Nu buggy elektronik. Det börjar tvätt, men regimen hänger på slutet. Panel blinkar som en krans på en julgran. Jag känner mig som gråter för befälhavaren. I alla andra avseenden gillar: underkläder hela jackan inte riva, fläck tvättar.

Skrivmaskin köpte i förrgår min gamla mor. Lång läsa instruktionerna, men min mamma ihåg snabbt den stora blå knappen daglig tvätt. Pulvret tvättas ur facket under de 2 första tvätt kan och allt kommer att fortsätta långt. Det är bra att det finns en signal, eftersom den tidigare maskinen var inte där och min mor bortglömda i tvättmaskinen under några dagar (ja, det fanns sådana prejudikat). Nu är bra, hoppas jag, en bra teknik och kommer att pågå under lång tid.

Uppriktigt sagt, nätverket en massa arga kommentarer att maskinen hoppar, tårar kläder, Skölj inte pulvret. Våra experter kan inte kalla dessa yttranden objektiv, eftersom maskinen kan installeras felaktigt väljer fel läge eller sova billiga pulver - därav problemet.

Om du använder utrustningen noggrant, även innevarande CMA som "Indesit", kommer att pågå i många år.

Artikel hjälpte dig?

Reparation av kylskåp och tvättmaskiner i Moskvaregionen

Ställ dina frågor på reparation av alla apparater.

Bara ställa frågan: 1

© 2017 - råden för reparation och underhåll av hushållsapparater

Kopiering av material är förbjudet!

Kostnadsfri rådgivning mästare i Moskva reparation

Ves4i.com.ua - den officiella sajten i Ukraina

Indesit (Indesit) - hushållsapparater i Italien. företaget Historik

Indesit (Indesit) - tillverkare av hushållsapparater i Italien.

Historien om varumärket Indesit (Indesit)

Varumärket Indesit (Indesit) är en av de yngsta företrädare för världen inom sitt område. Under detta varumärke produceras endast högkvalitativa apparater. Ägaren av detta märke är gruppen Merloni Elettrodomestici. Historien om gruppen började 1930, när en ung entreprenör Aristide Merloni öppnade en liten italiensk stad Fabriano, ett företag som tillverkar skalor. Utbrottet av andra världskriget just radikalt förändrat orienteringen av verksamheten i Aristide. Hans fabrik förstördes, och han började utveckla en ny kurs för utveckling - öppning i 1945, produktion av elektriska varmvattenberedare under varumärket Ariston och kompakta cylindrar för flytande naturgas. Dessa produkter hade en ganska god efterfrågan, vilket gjorde det möjligt för företaget att bygga en bred teknisk bas för byggande av anläggningar som producerar andra band elektriska. Flera år senare, kom Merloni Elettrodomestici till rätta med produktion av hushållsapparater. Den första och mycket framgångsrik modell var spisen Ariston.

År 1975 var chef för företaget Merloni Elettrodomestici utsedd som en infödd son Aristide Merloni - Vittorio Merloni. Vid denna tid har konkurrensen mellan tillverkare av hushållsapparater ökat markant, och det var ganska svårt att konkurrera med sådana kända varumärken som Siemens och Bosch, vars produkter är avnjutas helt enkelt fantastisk efterfrågan. Nästan det enda trumfkort Merloni var det faktum att i Italien på den tiden fanns det inte ett stort företag, som tillverkar hushållsapparater för export. Därför under perioden 1970-1990, företaget Merloni Elettrodomestici börjar att genomföra ett antal finansiella och marknadsföringsaktiviteter för att öka efterfrågan på de produkter som tillverkas av företaget, som representeras av allmänheten under olika handels varumärken. Så i 1975, i Italien finns det en ny tillverkare av hushållsapparater - Indesit. Teknik av företaget på kortast tid mest kunna vinna förmån för köparna, och bara två år senare blev en av de mest populära företagen i Europa. I slutet av 1980-talet, den årliga omsättningen av varor Indesit mer än en och en halv gånger högre än omsättningen av produkter Ariston. År 1989 Vittorio Merloni, som strävar efter att nya höjder, beslutat att köpa tillbaka varumärket Indesit.

Nästan omedelbart efter förvärvet av Merloni Elettrodomestici Group verksamhet snabbt gick upp för backen. Under varumärkena Ariston och Indesit började produceras el och gas spisar, diskmaskiner och tvättmaskiner, kylskåp och frysar, liksom andra stora och små hushållsapparater. Merloni Elettrodomestici Group började expandera snabbt. Öppnat nya kontor i Polen, Frankrike, Turkiet och Portugal. Snart kom det strategiska ögonblick - det var nödvändigt att ändra bolagets namn. Detta förfarande var nödvändigt att kombinera många små varumärken under ett namn, vilket i sin tur skulle ha åtföljts av effektivare export säkerhetsteknik på världsmarknaden. Beslutet att byta namn på företaget gjordes vid bolagsstämma i Merloni Elettrodomestici, som hölls September 6, 2004. beslutet trädde i kraft, och gruppen Merloni Elettrodomestici döptes Indesit efter fyra månader. Bolagets ledning är nästan enhälligt överens om att Indesit - en populär och välkänt namn, vilket är det bästa accentuera alla de allvarliga stämningen i gruppen. Dessutom sade bolagets VD att i alla fall han inte skulle avvika från de etablerade traditioner som infördes av en annan Aristide Merloni. Indesit kommer också att utveckla dynamiskt glädja sina kunder hög kvalitet och prisvärd teknik, som alltid.

I början av 1993 gruppen Merloni Elettrodomestici först presenterade sin teknik på den ryska marknaden. Ryssarna uppskattade Varumärke Indesit och Ariston. År 1995 var den första ryska representationskontor öppnades i Moskva. I början av 1997 volymen av Indesit försäljning i Ryssland ökade med mer än 2,5 gånger. År 2000 Merloni Elettrodomestici köpte ryska fabriken "Stinol" där, efter en ganska betydande återuppbyggnad och modernisering av produktionen avslöjades förbättrade kylskåp. Förbättrad anläggningen producerade cirka 1300000 färdig produkt per år. År 2004 var Indesit andra anläggningen öppnades på territoriet i Ryssland.

Idag Indesit tillverkar produkter under sådana kända detaljhandeln märken som Indesit, Stinol, Ariston, Scholtes och Hotpoint. Cirka 15% av alla konsumentprodukter gjorda på den europeiska marknaden Indesit. Totalt producerar företaget mer än 14 miljoner. Färdig enheter per år.

Under 2007 Etica SGR företag. och Bipiemme Gestioni studier har genomförts för att identifiera socialt ansvarstagande företag. Den tar hänsyn till ett stort antal indikatorer: anställningstrygghet, respekt för arbetstagarnas rättigheter, om att ta hand om miljön och många andra. Enligt resultaten av dessa studier Indesit var erkänd som en av de bästa, och detta är en utmärkt illustration av det faktum att företaget tar alltid hand om sina anställda, kunder, produktkvalitet och miljö.

Kontrabol

Enligt tillverkaren, är Indesit tvättmaskiner försedda med valfri Eco Tid (minska med 20% vatten och energiförbrukning). Specialiserat på tillverkning av hushållsapparater fyra kategorier: kylskåp, spisar, diskmaskiner och tvättmaskiner. Andelen tvättmaskiner i området av olika tillverkare. Månatliga e-post om kylskåp.

År 1993 har Indesit öppnade sitt representationskontor i OSS. Bolaget äger två fabriker för tillverkning av kylskåp och tvättmaskiner, och ett logistikcentrum i Lipetsk regionen. Under 2007 har Ariston och Hotpoint varumärken slagits samman till ett enda varumärke Hotpoint-Ariston. Titta in i kylskåpet.

En av de viktigaste faktorerna är valet av material av vilket behållaren och trumman i tvättmaskinen. Men inte bara det. Inte minst roll i prissättningen av lek och varumärkes tvättmaskiner, varav den ryska marknaden en enorm mängd. Ryska tillverkare är varumärken: "Atlant", "Vyatka", "Evgo", "Rolls" och "Fairy". Produkter varumärke "Atlas" är välkänd för oss för ett brett spektrum av kylskåp.

År 2004 var "Atlas" presenteras för den ryska marknaden en ny grupp av konsumentvaror - automatiska tvättmaskiner. Intervallet "Evgo" utom för tvättmaskiner (automatisk och halvautomatisk), finns det mikrovågsugnar och dammsugare. Högt pris kategori är tyska maskiner AEG ($ 840- $ 1700) och Siemens ($ 625- $ 1500), den svenska Asko ($ 880- $ 1100).

Märken och märken av tvättmaskiner

Indesit - en av de största tillverkarna av vitvaror i Europa. Företaget har en ledande position på den europeiska och ryska marknaderna [6] [7]. De viktigaste varumärken är Indesit, Hotpoint-Ariston och SCHOLTES.

Under 2013 genererade Accenture en omsättning på 2,7 miljarder € [3]. I Ryssland är företaget ledande inom vitvaror marknaden [7]. Indesit - den yngsta företaget bland de världsledande inom hushållsapparater. År 1945 företaget Merloni Elettrodomestici började tillverka tankar för flytande gas och varmvattenberedare under varumärket Ariston ( "framgångsrika").

Effektiv och tillförlitlig, lättanvända produkter Indesit skapats för att spara tid. Med andra ord, fungerar Indesit att frigöra din tid att koppla av. Fashionabla under de senaste åren, "vågig" formen av frysdörren och kylutrymmet kylskåp gör modern design förvärv.

De flesta av de element, som, till exempel, PickChange hyllor kan flyttas för att justera, varigenom man undviker möjligheten att placera i kylskåp och diskmaskiner produkter av nästan alla storlekar. Modern kontrollpanel placerad på den övre panelen på kylskåpet, innehåller alla funktioner knappar och vippströmbrytare. De kan användas för att reglera temperaturen inuti kyl- och frysfack utan att öppna kylskåpet.

I modern tid, med några få undantag kan hittas hemma, som går utan tvättmaskiner. Det finns ett stort urval av tvättmaskiner som den smala och breda, standarden (85h60h58, höjd, bredd, djup).

Det är bättre om de är tillverkade av rostfritt stål. Tvättmaskin, inom vilken huvuddelarna är gjorda av rostfritt stål är mindre utsatt för korrosion. Nackdelar inkluderar det alternativet och när de tekniska möjligheterna för tvättmaskinen, bara inte torka all tvätt helt. EU har fastställts normer för tvätteffekt av serie A och klass till klass G. Det är inte svårt att gissa att klassen A är dyrare på dess kostnad modell tvättmaskiner.

Tillverkare av hushållsmaskiner och elektronik Indesit

Inte omedelbart köra för en igenkännbar etikett, eftersom de för att spara, tillverkare ofta väljer ett annat land för att bygga tvättmaskiner. Som en epilog till denna artikel kommer att titta på några tips och tricks från personer som står inför ovanstående produkter. bör klargöras innan du köper en tvättmaskin, finns det i din stad tjänster för reparation av detta märke av tvättmaskin.

Den lägsta livslängd tvättmaskinen erbjuder turkiska tillverkare. Under 2010 komponenter för kylskåp och tvättmaskiner under varumärkena av Indesit och Hotpoint-Ariston 12 företag som producerar satelliter sysselsätter 6500 personer. När du väljer någon modell av tvättmaskiner bör vara uppmärksamma på ursprungslandet.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

59 + = 66