ab vals

Exerciser Ab Roller Ab

Exerciser Ab Roller Ab: Video

Du kan sätta den här videon på din webbplats:

Exerciser Ab Roller Ab: Bly teknik

 • Håll båda händerna på ramen ovanför huvudet.
 • Armbågar är på tryckdynorna.
 • Legs böja på knäna, placera fotsulorna på golvet.
 • Nedre delen av ryggen på golvet ;.
 • Luta ramen mot knäna.
 • Sänk ramen, nästan vidröra hennes kön.
 • Alla rörelser måste utföras på bekostnad av magmusklerna (inte händer).

Exerciser Ab Roller att trycka: musklerna inblandade

Exerciser Ab Roller Ab: Aktivitet

Simulatorn "AB Roller" är en av de mest effektiva och enkla simulator för pressen. Systematiska studier utveckla och stärka magmusklerna. Nacke och huvud inte spänt upp, så förblir i ett fast läge. Det är nödvändigt att rikta uppmärksamheten på det faktum att magövningar genomfördes enbart av magmusklerna, utan att använda händerna.

Få en god hälsa och attraktiv kropp genom vårt system bodyclub.pro

Genom att kopiera länken till webbplatsen är obligatorisk www.fitness96.ru

© 2008-2018 «Fitness 96"

Använda material i portalen är endast tillåtet med aktiv hyperlänk till platsen fitness96.ru

Abroller - den enda tränare in i topp 10 av de bästa övningarna för pressen

Hej alla som läser denna sida. Mitt namn är Vitaliy Okhrimenko, och idag är vi nästan komma till slutförandet av träningsanalys av de 10 för pressen. Ärligt talat, jag var redan lite trött för att lära sig alla dessa övningar, du vill, du vet, en plats för fantasin. Och det kommer alltid att finnas, men framför allt mina läsare kommer att lära sig effektivt för att pumpa upp pressen!

Idag vill jag urskilja den enda tränare gick i denna ökända betyg. Det kallas Ab Roller!

Simulatorn är ganska enkel, funktionaliteten inte lyser, men det är billigt och effektivt. Ab Roller är en speciellt beredd ram, snodd som överlägsen i effektivitet till konventionell vridande tryck, och pelarborrmaskin är ganska bekvämt! [Innehåll]

När man arbetar på simulatorn Ab Roller arbetar främst rectus press, vidare innefattande arbetet obliques.

Hur man startar utbildning på Ab Roller

För att kunna använda maskinen behöver för att börja noggrant läsa bruksanvisningen.

Simulatorn måste installeras så att de ska kunna upprätt Rastel på golvet, som i den konventionella vridning. Den korrekta utgångsläge innehåller ett antal parametrar:

 • huvudet vilar på en särskild kudde för huvudet;
 • armbågar anordnade på speciellt utformad armbåge rulle;
 • handleder är placerade på ramen strax ovanför huvudet;
 • benen böjda vid knäna, fötterna vilar på golvet hela ytan.

Teknik vändningar på Ab Roller

Huvudprincipen för genomförandet av nedskärningar på Abroller - kropp vridning av kraften i pressen. Det är genom media, snarare än armstyrka. Det är mycket viktigt att känna sammandragning av pressen. Helt skär tryck bör vara möjligt att sträcka ut musklerna, och sedan starta den omvända rörelsen, under reglering av pressen. Om du gör en övning på rätt sätt, får du en kraftfull sammandragning av muskler press, medan halsen är säker. Du kan inte ta armbågarna bort rullarna och huvudet från kudden.

Vad är skillnaden mellan vändningar på Ab Roller och de vanliga vändningar? Låt oss titta på fördelarna med motion på simulatorn Ab Roller i jämförelse med klassiska vändningar:

 1. Huvudet är ständigt fäst på en speciell kudde, vilket eliminerar belastningen på musklerna i nacken. Motion blir säkrare.
 2. Händerna under övningen är placerade på ramen, vilket gör det att fungera magmusklerna. Med denna metod utesluter möjligheten att göra ett genombrott, så att hela övningen sker smidigt och koncentrerad.
 3. Ligger på simulatorn fångar skivan kan du öka belastningen, så att du kan öva på principen om progressivt motstånd. Vid konventionell curling för ytterligare vikt som krävs för att hålla vikten eller pressas mot bröstet eller baksidan av huvudet. Vilket inte är mycket bekvämt.

Förutom de ovan beskrivna teknikerna av klassisk vändningar tränings Ab Roller, med lite uppfinningsrikedom anslutning kan användas för push-ups, kan underlättas genom att ersätta korten, och om du går till en sida, kan du rikta lasten riktad mot de sneda magmusklerna:

Ab Roller är lika väl lämpad för både professionella idrottsmän och gröna nybörjare.

Video genomgång av tränings Ab Roller:

Tja, här är klar dagens översyn. I artikeln visade sig, men kort, men informativ nog. De som har frågor om simulatorn är välkomna i kommentarerna!

Jag önskar alla Apollonskogo press och nerver av stål för detta.

Med vänliga hälsningar, vitaliy Okhrimenko!

10 Kommentarer till Abroller - den enda tränare in i topp 10 av de bästa övningarna för pressen

Ärligt talat aldrig förr och aldrig hört talas om förekomsten av denna simulator. och det visar sig att det är vad cool!

Och omvänt, har jag sett det, men hade ingen aning om hur man använder dem. Det visar sig hur bra det kan göras!

På samma sätt första gången jag hör talas om en sådan simulator. Liknande sett, men det är det inte. Vitaly, och om den kan tillämpas på dem som har problem med ryggen?

Ja, bra tränare, över tiden, tänker jag att köpa

Ah, hur du vill ha en platt mage

Och jag hörde inte klart intresserad.

Och hur mycket, om inte hemligheten?

Jag tror att den första är tillrådligt att konsultera en läkare.

olika priser. Snart läggs till artikeln prissättning och en länk till betrodda återförsäljare

Det är möjligt, denna maskin i praktiken inte går att läsa in ryggen!

Effektiv träningsredskap för hemmet

I vår tid, kanske fanns det ingen ens en enda person som inte vill ha en vacker, trim figur uppblåsta muskler, inklusive ideal pressen. Naturligtvis många av oss är ständigt upptagen, hela tiden tillbringar på jobbet, och det händer att tiden till gymmet är inte tillräckligt. Resor till gymmet varje år har blivit ganska dyr nöje. Och inte varje sport fan har råd att ständigt gå till gymmet. Det var allt för denna kategori av medborgare, det finns ett stort antal tränare för hemmet.

Olika typer av simulatorer för ideal pressen

Hjul till pressen. En mycket enkel uppfinning, som dök upp i början av 80-talet, består av två pennor och rullen. Till simulator gav högsta möjliga effekt är det nödvändigt på knä och håller greppanordningen, färdriktningen bibehållas under några sekunder och sedan gå vidare, och sedan i motsatt riktning för att göra detsamma. Med konstant användning av denna simulator är väl stärker ryggmuskulaturen.

Teleskopisk horisontell stång. En annan populär hem tränare för pressen, för människor i alla åldrar. Börja samarbeta med en sådan simulator bör inte vara, för innan du använder den, är det nödvändigt att värma upp musklerna i bröst och rygg. Huvuddelen av arbetet under ockupationen på stången faller på de lägre abs. Denna enhet har blivit en av de mest sålda under de senaste åren. Denna horisontella fältet kan lätt installeras i hallen eller en port egna.

Bänk för gymnastik. Denna simulator har en hög rad övningar för alla muskelgrupper. Det är bekvämt att använda och i stånd att ändra graden av lasten genom att justera lutningsvinkeln gymnastikbänk.

Roller AB (AB Roller). Den här typen av hem fitnessutrustning är den mest tillgängliga och populära. Regelbunden motion på en simulator "AB Roller" är redan den sjunde dagen, ger ett synligt resultat av utveckling och förstärkning av magmusklerna press. Kännetecknande för denna simulator är att huvud- och nackmusklerna inte spänt upp helt, som är stationära. Naturligtvis bör du vara uppmärksam på tekniken av övningen, vilket innebar bör magmusklerna och armar. Också värt att notera är att AB Roller är en av de få billiga modeller.

Roquette AB (AB Rocket). Utmärkt tränare som enbart bygger på att arbeta genom hela pressen. magmusklerna stärks betydligt, och pressen blir det mest lättnad. När du tar på "AB Rocket" kommer att fungera den övre och nedre press, och obliques. Graden av lasten också regleras. En fördel med denna simulator är att övningar och tillbaka mass samtidigt inte känner obehag. Denna modell, till skillnad från tidigare, anses vara en skatte.

Pump AB (AB Pump). Home tränare för pressen, som har många funktioner för att arbeta på olika muskelgrupper. Detta inkluderar att arbeta med magmusklerna på en sådan simulator, är mycket effektiv och lätt att använda, tack vare regelbunden motion och uthållighet. Med hjälp av «AB Pump» så snabbt som möjligt för att uppnå lindring magen.

Caster AB (AB Coaster). Denna modell anses vara mer professionell. Bortsett från det faktum att denna simulator har en ganska stor storlek, är det den typ av hem löpband.

Denna enhet är avsedd för personer som har en seriös inställning till kroppen, liksom att arbeta på det. Här är naturligtvis perfekt matchande spelet för pengarna. Modellen anses vara betydligt dyrare, men är utformad för dem som vill uppnå goda resultat på kortast möjliga tid. "AB Custer" hjälper till att uppnå tight mage, efter två veckors träning. Det är värt att notera att pressen börjar bearbetas inte uppifrån och ner, som vanligt, men nerifrån och upp, vilket ger ett snabbt resultat.

Fitball. Trainer för hemmet, vilket motsvarar en badboll, avsedd för en mängd olika övningar för olika muskelgrupper. Fitboly finns i olika storlekar beroende på övningen. I praktiken visade det sig att regelbunden motion med bollen, ge mer effekt än konventionell träning för pumpning pressen.

Om någon speciell träningsutrustning är inte lämpliga för någon anledning, då, för det finns många enkla och lätta att hantera enheter. Om så önskas, och den ständiga användningen av dessa simulatorer, kan du uppnå goda resultat. En sådan art är hula-hoop, hälsa disk eller en konventionell båge. De har alla olika former och storlekar, och du kan utföra övningar inte bara pressen, men å andra muskelgrupper.

Hem fitnessutrustning för pressen är ett bra alternativ till gymmet. Idag är antalet personer som deltar i sport hemma, blev det mycket mer än gym älskare. Naturligtvis, för att uppnå vackra, präglat press, förutom simulatorn, du måste också ha tålamod och hur man följer dieten.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

+ 55 = 58