Italion

Italienska möbler fasader från en matris

företaget "Italion9quot; Det är specialiserat på konstruktion och leverans av möbler fasader för kök och möbler. Fasader och dekorativa element av värdefulla träslag ledande italienska fabriker. "Italion9raquo; Det är officiell representant MOSIAN fabrik (Italien) på territoriet i Ryssland och OSS-länderna.

Fasadsystem från företaget Italion

I "Italion9raquo; Du kan köpa möbler fasader av matrisen, liksom speglar, huva och främre designer tillbehör. Italion har länge samarbetat med de ledande italienska tillverkare av fasadsystem. Tack vare vårt omfattande lager program kan du köpa möbler fasader i Moskva.

Italienska fasader av matrisen. En av de viktigaste kategorierna av varor - italienska fasader för kök, som bidrar till att skapa en estetiskt harmonisk uppsättning av möbler. Förutom det italienska köket fronter Här kan du köpa och fasadsystem för andra skåp möbler :. Skåp, skyltfönster, etc. Alla fasaderna har en standard olika storlekar, kompletterat med individuella skyltfönster fasader, böjda eller S-formade element och fasadelement i höjd 2276 mm för utformningen av skåp och skåp. Produkter finns i olika versioner: med en panel med glas galler och personliga fasader. Alla samlingar har individuell glas och glasmålningar, genom mästare Arti del Vetro (Italien).

Dekorativa element. Den kompletta uppsättningen av möbelfasader från Italien omfattar lister (socklar, lister, BOISERIE), valv, pelare, portaler, huvudstäder, lister på öppna hyllor och adaptrar, samt direkt och halvcirkelformad balustraden. En sådan fyllning av fasadsystem för köket eller andra möbler ger stora möjligheter att skapa en individuell uppsättning av möbler för de mest krävande kunderna.

Relaterade produkter. Alla samlingar av italienska fasader från en rad Italion rätter du kan plocka upp motorhuven och designer pennor som är perfekt i stil och finish.

Vilka är de viktigaste fördelarna med de italienska fasader

material av hög kvalitet. Ramar och prydnadsföremål av trä (lind, ask, al, ek), panel - MDF faner. Italienska möbler fasader olika estetiska utseendet, miljövänlighet och hög kvalitet.

Snygg design. Den ursprungliga inredning och färgsättning av varje samling är unik. Italienska fasader kan kompletteras med spiskåpa, inrett i samma färg som komponenterna.

Hållbarhet. Många års erfarenhet tillverkare av fasadsystem från Italien, avgör kvaliteten på produkterna. Elements fasadsystem har ökat föreningen vid 45 ° eller &09deg; 2 och 3 hylsor och förstärkning av "laxstjärt".

Standardbetingelser. För att beställa fasadsystem och relaterade produkter Italion i Moskva, måste du välja en samling, storlek och modell av produkten struktur, och för att bestämma den fullständiga uppsättningen av leveransen. Lämna en begäran om köp genom att skicka ett brev till vår manager via e-post.

Särskilda villkor. Det finns särskilda villkor för att beställa 3 modeller i sortimentet, "Montebyanko9raquo;" Montebyanko Argento »och« Merano9raquo;. För att köpa dessa modeller, kontakta våra chefer.

En ny aktör på marknaden för möbelfronter

rekommenderas vår partner för möbelfasader och kapslingar - företag

Italion

Togliatti, st. Yaroslavl 8, office 124

LLC "Quattro-TLB" - representant för "Italion" i Volga-regionen.

Våra organisation erbjuder fasader för möbeltillverkare från värdefulla träslag Togliatti och Volga-regionen.

Vi erbjuder en samling av fasader som utvecklats i nära samarbete med den italienska designern fabriks tillverkare, vilket bidrog till att naturligt upprätthålla balansen mellan traditioner italiensk mat och moderna trender i utvecklingen av köksmöbler, med utsikt över uppfinningen av nya material och tekniker. Alla samlingar fasader för möbler, förutom att rikta sig fasader från en array, inkludera en mängd olika dekorativa element med handsnidade, vilket skapar en känsla av antika möbler: direkt, halvcirkelformad fasad med en panel och glas, lister, versaler, pelare, räcken, dekorativa portaler och mycket mer behövs för produktionen av snygga möbler.

För mer information om samlingarna fasader

Insamling QUATTRO, liksom alla samlingar Italion innehåller en hel lista med grundläggande och dekorativa element för att skapa ett kök för de högsta kraven. Naturliga material, ursprungliga färger, en mängd olika prestandaalternativ för att möta de mest krävande smaker.

Merano Collection kompletterar perfekt den befintliga fasaden Italion systemet. Nya serien tillverkad av aska array klar lakkato, dekape effekt (Decape ') ett lackskikt 3. I samlingen finns raka, halvcirkelformad fasad med en panel och glas, lister, huvudstäder, pelare och många andra dekorativa föremål.

Argento fasader serien innehåller alla de delar som behövs för att skapa både kök och vardagsrum. I föreliggande serie av raka, halvcirkulära och S-formade upphöjningar med en panel och glasbeläggningen på lådorna, lock, pelare och många andra dekorativa element. I fönsterdekorationen används 100% silver.

Vi erbjuder kollektioner Italion fasader som utvecklats i nära samarbete med den italienska designern fabriks tillverkare, vilket bidrog till att naturligt upprätthålla balansen mellan traditioner italiensk mat och moderna trender i utvecklingen av köksmöbler, med utsikt över uppfinningen av nya material och tekniker. Alla samlingar fasader för möbel, förutom att rikta sig fasader från en array, innehålla en mängd olika dekorativa element med handsnidade, vilket skapar en känsla av antika möbler: kornischer, huvudstäder, pelare, räcken, dekorativa portaler och mycket mer som är nödvändig för framställning av snygga möbler .

Serie fasader Asti visat sig vara utmärkt som köksluckor för att skapa en perfekt balans mellan smak, den klassiska traditionen, avancerad funktionalitet i köket.

Serie fasader Diana - är bra för köket i gammal engelsk stil, perfekt kombinerar högkvalitativa material med stilistisk förfining.

Series dolomit fasader - skapar ett kök, perfekt för matlagning samt för en avkopplande kopp kaffe njutning i fritiden.

Series fasader Elegy - fasader för möbel, har sin egen stil och kvalitet över tid, är nedsänkt i den gamla Legends of the World.

Series fasader Garda - IT fasader som gör kök och en rationell och mysigt på samma gång. Det är vid dessa kök föds ett gott humör, vilket kommer att ge dig glädje på morgonen varje dag.

Serie fasader Orchid - perfekt för produktion av äkta italiensk mat, mat där du kan njuta av smaken utan att kompromissa med komfort.

En rad fronter och Thames Riviera - bra för dem som föredrar möbler, antika, lantlig stil. Den nya "staraya9raquo; möbler skapar en unik atmosfär av värme, komfort, lugn och återhållsamhet.

Vi representerar också alla ingredienser för produktion av hög kvalitet möbler: speglar, spiskåpor (Italien), möbler handtag. Särskild uppmärksamhet har italienska möbler tillbehör.

Italion

  • +7 (495) 787-00-47
  • På plats www.italion.ru
  • Kartor externt program
  • Webbversionen av Maps Yandex

Våra representanter i Vitryssland: OOO "Perfect-stil", Minsk distriktet, nära byn Borova 1, Huvudbyggnad, rum. 227 ,, [email protected] Tel., Alain, ChPTUP "Hårt arbetande Miller", Minsk, st. P.Mstislavtsa, house 24, office 170, [email protected] Tel ..

Vårt företag fungerar inte med individer.

Men du kan ringa oss på kontoret, vi sedan klargöra vilka produkter du är intresserad av kommer att kunna rekommendera dig ett företag återförsäljare av våra produkter.

Kom kommer att bli en hel del nya produkter.

Mina damer och herrar Företag JSC "Italion" är glada att bjuda in dig att besöka vår monter D20 i Hall nummer 4 på den internationella utställningen UMIDS 2017 att hållas från 2 Mars-1 april 2017 Krasnodar i WCC "ExpoGrad South", ul. Kongressen, en fri entré till utställningen, behöver du: 1. för att ta emot ett e-biljett på platsen för utställningen 2. måste ange promo-kod: Umd17vke7 3. när du besöker utställningen att presentera din e-biljett i utskrifts Timmar / öppna ho ... - Läs mer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

+ 76 = 81