Interiören i den lilla hallen

Designidéer liten hall (65 bilder)

 • Hall - en del av lägenheten, som var den första öppna vyn hushåll och gäster, så det är viktigt att göra det praktiskt och vackert. Det verkar som i ett område med 1,5-2 kvadratmeter svårt att genomföra några designidéer, men det är inte så! För att öka den visuella utrymme och kostnadsbesparingar, det finns många metoder som vi beskriver nedan. Om vi ​​närmar utformningen av en liten hall med sinnet, kommer det att vara en plats att lagra alla nödvändiga saker, och inredningen kommer att glädja hem komfort i många år.

  Stilen på inredningen för en liten hall

  Till slut, möbler och hushålls grejer såg tillsammans som en ensemble, är det mycket viktigt att välja vilken stil kommer att upprätthållas interiör. Liten hall dekorera diskreta områden: modern, klassiker, Skandinaviskt, Provence eller loft. De delar alla en minimalistisk, ordnad och harmonisk. Tack vare dessa egenskaper, kommer även ett litet utrymme att vara bekväm och njutbar.

  Elegant funktionalitet - detta är mottot för modern stil i design. Den kännetecknas av rena linjer, kontrasterande färger (vanligen akromatiska eller nära det) och en slät yta. högteknologiska material används genomgående.

  I den moderna interiören av den lilla hallen är nästan inga dekorationer, ritningar eller utskjutande delar. I allmänhet är det intryck av god smak och förfining.

  Classic första anblicken fängslar med sin eleganta adeln. Den mjukt sken av guld på en vit eller beige bakgrund, perfekt symmetri, lyxig textur och en vacker inredning - allt detta skapar en atmosfär av välbefinnande och gör det inre av hallen eliten.

  Fransk romantik Provence - pastellfärger, vintage ljusa möbler, blommor ornament och fishnet insatser. Under sådana omständigheter, alltid en mycket ljus och luft. En liten hall, inredd i stil med Provence, liknar sin milda enkelhet ett dockhus eller en sommarsemester i byn med min mormor.

  Tegelväggar, metall överflöd och grovt bearbetat trä, synliga takbjälkar och kommunikation - allt detta gör vinden ganska brutal, men i en liten hall är en design kan vara ganska lämpligt.

  Denna stil tolererar inte anspråksfullhet - ganska banala headset på väggen kan vara bara några krokar och en eller två hyllor och skoförvaring kan anpassas en gammal byrå.

  Det är på loftet organiskt passa cykel, ryggsäck, rullskridskor, skateboard och andra attribut för en aktiv livsstil, så att ett sådant koncept kommer säkert att tilltala resenärer, samt kreativa människor.

  Hall i skandinavisk stil

  Inspirerad av norra natur ger skandinavisk stil interiören en fräsch. I sin grund - skinande rent snö, is och river mörkare klippor och komplettera sina varma toner inneboende i svenska och norska hem.

  Blekt trä, etniska lapptäcke plattor och mattor är typiska utspädd strama designen hall, skapar en mysig slitna looken.

  Genom valet av färger för hallen bör hanteras på ett ansvarsfullt sätt, visar den konstnärliga smak och måtta. I ett litet område, är det önskvärt att använda mer än 2-3 färger: en primär, den andra - för kontrast och fina detaljer.

  En liten hall i vitt

  Den vita färgen är idealisk för inredning av en liten hall, eftersom utökar utrymmet visuellt. Snövit rum kommer att bli en modell för ordning och renlighet, svart och grått element fint komplement till akromatisk design och färgade skär intill den vita ser cool.

  Den lilla entré i en beige färg

  Milk-kaffe toner många människor älskar för deras genomförbarhet. Beige inredning och möbler ser bra ut i någon stil. Det är mycket lätt, men samtidigt varm och hemtrevlig färg. Bästa stadsdel för honom - mörkbrun, krämig, mjuk grön.

  En liten hall i olika nyanser av grått

  Neutral och återhållsam grå - den bästa lösningen för cool design. Polerat stål, spegel och ordentlig belysning kommer att göra miljön mer livlig svartvitt och vita fläckar kommer att ta bort känslan av dysterhet.

  En liten hall med pastellfärger

  Lavendel, ljusblå, ljusrosa, mynta och citron färg - skapa en härlig atmosfär och diskret. De är oumbärliga i stil med Provence, men även i andra riktningar kan användas individuellt.

  Finish och material för hall

  Ingång är inte ett problem lokaler, så det kräver till måttliga fukt motstånd, men det var där som ackumulerar mest smuts från gatan. Detta innebär att materialet är bäst att välja en slät yta - de som är lätt att tvätta och ren.

  Av praktiska skäl, golvet i en liten hall värt att göra hållbara. För detta ändamål perfekt kakel, granit kakel eller linoleum. Det är också möjligt att arrangera en självnivellerande golv. Parkett och laminat i aktivt läge kommer sannolikt att pågå länge.

  För väggarna i korridoren ofta konstgjord sten, keramiska plattor (imitera tegel), och den vanliga dekorativa gips, plastpaneler, såväl som bakgrund. En intressant utföringsform kan även vara kork, ur ett visuellt perspektiv Väggmålning eller färg tavlan på vilken kan dras med krita.

  Till rummet verkade inte ännu mindre - från skrämmande bilder, kontraster och fördelar band på väggarna bör överges till förmån för enkla ljusa färger.

  höja visuellt höjd ett mindre hall du kan ordna ett tak två nivåer av vita gips ram runt omkretsen och spegeln i mitten av filmen.

  Men passform och den vanliga måla taket i en ljus färg, och spänningar alternativ och spegel pvc panel. Det viktigaste är inte att placera över huvudet på stora eller massiva strukturer, drar uppmärksamheten till sig.

  Obekväma möbler - det största problemet med små korridorer. Detta innebär att det är dags att kasta ut de gamla korridoren skrymmande skåp och ersätta dem med moderna, kompakt förvaring.

  Torget hallen är praktiskt eftersom det finns många platser runt. Således längs ena väggen kan sättas rakt möbler (till exempel, nära hörnet vid dörren - öppen rack med krokar, under Stand för skor nästa skåp, byrå och en spegel), och längs den andra, om passform - ytlig garderob .

  Ett annat alternativ - i hörnen radie skåp med rundade dörrar och resten av den använda av låga skohyllor utrymme.

  Smala (rektangulär) lite korridoren

  bör maximalt utnyttjande av utrymme nära ytterdörren och ovanför den i den smala korridoren. På båda sidor bör stanna i den smala lagringssystem, och högst upp - en elegant mezzanine.

  Istället för skrymmande speglar med piedestal, bättre bara hänga den på väggen, och köpa en garderob med speglad dörr, kan du se dig själv i full storlek.

  För speciella skor är det önskvärt att förvärva kaloshnitsu med fällbara hyllor, varvid varje par är anordnad inte horisontellt utan i vinkel.

  En liten hall med oregelbunden form

  I privata hus och två våningar lägenheter att spara utrymme galgar ordnar ofta under trappan. Ibland en icke-standard form av korridoren är ett resultat av ombyggnaden, eller sådan var den ursprungliga idén med arkitekten.

  I vilket fall som helst, för en ovanlig plats är bättre att beställa möbler för enskilda åtgärder och ritningar - sedan varje skåp passar perfekt i den nisch som för honom.

  Belysning i en liten hall

  Att på grund av bristen på windows hallen verkade inte dyster, bör ge bra belysning i den. Denna punkt kan ledas eller neon tejp runt omkrets och en liten pripotolochnaya ljuskrona (eller bättre - lite) i mitten; två eller fyra lampor i form av facklor eller andra lämpliga former av stil; vinkel washers.

  Kön kan belysas med fluorescerande element eller byggas under härdat glas LED-lampor - det kommer inte att snubbla i mörkret.

  För att skapa en mysig atmosfär som passar bäst varm gulaktigt ljus nyans. Cool white kan belysas på båda sidor av spegeln i ansiktshöjd - det tillåter dig att se utan smink skuggor och förvrängningar - som det kommer att visas på gatan.

  Utforma en liten hall i Chrusjtjov

  Utöka utrymmet av ett mindre hall och modernisera det inre av lägenheten-Chrusjtjov ofta möjligt med hjälp av ombyggnaden. Naturligtvis kräver detta en finansiell kostnad och prestanda juridiska formaliteter, men resultatet motiverar sig själv. Genom att kombinera hallen med vardagsrummet, får du en rymlig hall och för kläder och skor kommer att räcka ett hörn.

  Om detta inte är möjligt, är det helt enkelt för att bättre utnyttja ledigt utrymme som vanligtvis lämnas utan tillsyn - utrymmet ovanför dörren, vinklarna, och taket kommer inte att hindra rymlig mezzanine för förvaring av säsongs saker.

  Ett annat intressant alternativ - att ordna en nisch i väggen och montera lagringssystem där. Huvudsaken att det inte var lagerdynan och den inre väggen, förstörelsen av som inte kommer att skada huset.

  Inredning liten hall - photo

  Speciellt för dig har vi samlat de bästa exemplen på utformning av små korridorer. På bilden kan du hitta en mängd ovanliga lösningar, intressanta idéer och hemligheter om hur man organiserar utrymme och ergonomiskt bekvämt. Låt dig inspireras!

  Utforma en liten hall i lägenheten - 50 fotoidéer

  I varje hem design bestämmer den allmänna atmosfären, stämningen och stilen av interiören. Ingång - är det första gäst ser när den kommer in i lägenheten. Ofta ägarna svåra utrusta en liten hall på grund av brist på utrymme och rädsla för tornar upp extra objekt. Utforma en liten hall i lägenheten - inte lätt, men mycket spännande, kräver kreativitet, samt efterlevnad av vissa regler.

  Problemet med små utrymmen - en brist på utrymme i huset, när syftet med rummet kräver placering av en specifik uppsättning av saker, och utrymme för allt som inte är det.

  Minimi av möbler i hallen

  Naturligtvis eventuella skrymmande skåp, lyxiga soffor, jätte ljuskronor, höga ställningar, skåp, väggar och hyllor är uteslutet. I en liten hall allt ska vara så kompakt som möjligt, effektivt och ergonomiskt. Moderna nära enrumslägenheter, såsom Chrusjtjov, tvingar invånarna att registrera sig som inre till allt var bra och bara en plats inte upptagen.

  På grundval av erfarenheterna av många små lägenhetsinnehavare finns ett minimum av möbler, som måste vara i korridoren. Dessa inkluderar:

  1. Garderob. Den mest estetiska och ergonomiska alternativ för hallen kommer att vara en hel garderob, ser alla rum ofullständig utan den del "icke-bostäder". Corps garderob stjäl mycket utrymme korridoren, men då kommer han att vara ett användbart utrymme för ytterkläder, hattar, tillbehör, paraplyer, halsdukar, handskar och andra saker. En bra lösning i utformningen av hallen kommer att vara omvandling av en nisch i omklädningsrummet genom att bädda för garderob. Dörrarna måste nödvändigtvis vara utrustade med speglar för att visuellt expandera och utvidga utrymmet. Ännu mer blir hall, om än skjutbara glasdörrar in några lampor. Ytterligare lagringsutrymme kommer att vara beroende på installationen av sido rack hyllorna längs garderoben.
  2. Hängare. Det här alternativet är mest lämplig för hallen, där området är strikt nog. I själva verket är den enklaste rack en uppsättning av krokar med en hylla för hattar, ibland på fabriken ställer föreliggande horisontella fältet att hänga galgar. I allmänhet är en fabrik option hängare-rack för hallen passar perfekt för att dekorera ett litet område. Här och design, kan du välja en lämplig och färg, och konfiguration så att i varje enskilt fall kommer lösningen hittas.
  3. Tumba. alltid behöver en plats att sitta ner, sätta på skor, eller bara vänta på någon. Här passar en stol, avföring eller normal avföring, men ett bra alternativ skulle vara en multifunktionell skåp. Här sits och utrymme för olika saker såsom handskar, borstar för skor, spadar, nycklar, papper och annat. Dessutom, för en liten hall, kan du välja den mest kompakta skåp.
  4. Hyllor för skor. Utbredd spara utrymme i lägenheten och tvingade att använda sådana möbler. Trots allt, om en stor familj, sedan alla skor på golvet hallen utan avsked. Det är på toppen av varandra på hyllorna några par är lämpligt utan mycket skräp.
  5. Mirror. Utforma en liten hall utan denna viktiga detalj är inte möjligt. För det första är det kontroll över sina egna arter innan spännande. För det andra är det en livräddare för många korridorer, eftersom speglarna har effekten av visuella expansionsutrymme.

  Stora salen konstruktionsregler

  En liten hall område betyder inte att det kommer att ha något att beröva. Det finns vissa knep tillgrep som kan lösa konstruktionsproblem i en liten lägenhet.

  1. Färg - för att inte mycket stor hall interiör måste vara mycket ljus. Pastellfärger bör dominera den totala färgschema. Mörka detaljer givetvis kan förekomma, till exempel, brun eller svart kabinett ottoman, mörkblå dörr och så vidare. De bör dock vara liten, eftersom hallen, trångt med svarta möbler och mörka tapeter klistras över klart kommer det att verka mindre än det är. Dessutom, om vi talar om prydnad på golvet eller väggarna, det finns ingen stora utskrifter, endast små mönster: blommor, polka dot, rand. Företrädesvis för att välja en enda färgbeläggning.
  2. Light - en liten hall kommunicera ska vara helt täckt, så levande som möjligt. Ljuskällor måste finnas någon, medan det inre av huset kommer att glittra med ljusa färger. Shade bör undvikas, eftersom en nära hall i skuggorna kommer att vara ganska liten. Lampa bredvid spegeln eller runt den kommer att öka ljuseffekt, också förbättra makeup kommer att bli mycket enklare om världen kommer att vara en hel del.
  3. Speglar - sudda ut gränserna i rummet. Om det är möjligt i ett privat hem eller lägenhet för att göra en helfigursspegel, se till att använda den. Sidospegelgränsen visuellt göra en liten hall är mycket bredare, och en spegel placerad på väggen mittemot dörren, kommer att skapa en illusion av oändlig korridor. Den ursprungliga idén - spegla ytterdörren. Denna lösning kommer att spara pengar på inköp av en separat spegel, liksom platsen för dess plats på en av väggarna i korridoren.
  4. Möbler - en liten fyrkant hall bör inte rörig. Små lägenheter sig bättre lämna ett minimum. Den optimala uppsättningen av möbler har redan presenterats ovan kan vi nu tala om färger headset. Färgen på möblerna är inte särskilt viktig, så länge som stilen föddes, och alla delar var i harmoni med varandra. Denna regel bör följas för utformningen av huset. För det inre av den lilla hallen är lämplig hörnskåp, ett litet skåp eller ottoman. Detta är möjligt, kanske för att begränsa oss. En stor uppsättning av möbler är inte i detta fall. Om privatägda hem för många människor, och skor i entrén är värt en hel del. För en liten lägenhet med tre eller fyra hyresgäster är bäst anpassade hyllor för skor. Trä, plast eller metall - det bokstavligen spara utrymme på de eviga högar av stövlar, liksom spridda tofflor och sneakers. Håller med, det är mycket bättre och mer estetiskt utseende skor placerade på hyllorna, istället för att stå i rader på golvet. Och så kommer det att ta mycket mer värdefullt utrymme och kompakta skohyllor kommer att bidra till att sätta allt i dess ställe.

  Innan du börjar reparationer ska gå vidare för att utarbeta och beräkna alla detaljer, eftersom uppgiften - att kombinera alla de nödvändiga sakerna i ett begränsat utrymme hall - inte en lätt uppgift.

  På detta plan också, glöm inte, eftersom i korridoren mattor är oftast inte släpa, speciellt om ägarna hålla sig till modern design. En liten hall kan dekoreras lika elegant som rummen i huset, så kan inte försummas golven. Lägenheterna används nu för utformningen av olika typer av golvbeläggningar:

  Det enklaste att ta hand om, populär på grund av dess låga kostnad och mångsidighet - det linoleum. Det är lätt att rengöra, och det finns ingen rädsla för att det kommer att dämpa eller raspolzetsya vatten eller rengöringsmedel. I hallen i ett privat hem är det lämpligt att lägga kommersiella linoleum, som vanligtvis sprids i områden med hög permeabilitet. Så mindre risk för materiella skador på grund av sand, klackar och andra negativa faktorer. Hall linoleum kan välja nästan vilken färg och konsistens, eftersom det inte alltid är mycket smidig. Mångfalden av konstruktioner gör det möjligt att välja rätt golv för varje interiör.

  Laminat är nu den mest populära på grund av sin höga hållfasthet och motståndskraft mot olika påfrestningar. Presentation exklusiva produkter kan överleva i ett decennium. Laminat inte rädd för någon form av rengöring eller fukt eller damm är det också inte så hemskt.

  När det gäller trägolv, definitivt är det möjligt att notera: de är föråldrade. Parkett som ett slags trägolv kan bara harmoniskt komplettera den klassiska entrén, utformad i den gamla stilen, och även chic. En regelbunden med brädor våningen i vårt sovjetiska förflutna ser, för att uttrycka det milt ful. Även betraktar det inte vettigt, är det osannolikt att någon bestämmer sig för att lämna dig ett golv i hallen. Hur som helst, är trägolvet opraktisk: ständigt måste ta hand om honom i korridoren noggrant. I parkett hög fuktabsorption, är det lätt att repa, och det snabbt förlorar sin rätt form. Därför för normala genomsnittliga hus trägolv är inte nödvändigt.

  En liten hall kommer att se väldigt mysig, om sängen i sin matta. Man bör dock komma ihåg att i detta fall kommer golvet att göras i mörka färger, eftersom ljuset kommer att bli mycket svårt att rengöra, och det kommer att bli bortskämd för säker. För övrigt är det därför i mattluggen i hallen bör vara kort, annars kommer det att dröja kvar utomhus smuts och skräp.

  För platt kompakt storlek är idealisk för keramiska plattor på golvet. Motståndskraft mot stress och lätt att rengöra - det är två huvudsakliga tungt argument i sin fördel. I ett privat hus kakel kommer att se bra, imitera trä eller natursten. Hala typer av täckning är bäst undvikas.

  Bortsett från estetiska belastning här styras av praktiska skäl, eftersom lasten maximalt hallgolvet på grund av hög permeabilitet, ofta i skon. förlänga visuellt hallen om laminat i längd, och kommer att bidra till att utöka den smala rummet diagonalt mönster linoleum. Tile är också bättre att lägga diamanter, så konstruktionen kommer att bli mycket mer intressant.

  På taket är allt mycket enklare: det lättare, desto bättre. Single färglösning i detta fall - den mest optimala och traditionella. Split hår här är inte nödvändigt, för att inte överbelasta detaljerna hallen hus. Bright enfärgad tak - det är den perfekta lösningen för nästan alla tillfällen, speciellt för kompakt korridoren. Eftersom rummet kommer att läggas den lätthet och ytterligare volym. Om taket planet är helt platt, utan brister, sprickor och kullar, är det möjligt att täcka den med en konventionell vattenbaserad färg - det billigaste alternativet utan visdom och överskott arbetskraft.

  När takytan är i dåligt skick, men det är svårt att rätta till, då kan du ta till flera sätt att efterbehandling taket i hallen:

  1. Plastpaneler - släta glansiga material lyfta något loppet av en liten hall, och på de rätta ställena kan bädda in lokala ljuskällor. Mångfalden av färger sådana paneler kommer att bidra till att förbättra utformningen av huset, om valet faller till exempel på ljusrosa eller ljusblå tak.
  2. Stretch tak - mycket imponerande glansigt material som döljer alla brister och absolut inte kräver noggrann skötsel. Konstruktionen involverar installation av alla fixturer, oberoende av formen, antalet och komplexiteten. Spegel effekten av undertak fördjupa loppet av hallen och göra plats design är oerhört sofistikerade.
  3. Gips - det kan användas för att montera i taket. Ytan är perfekt plan för övrigt leder till ett skiktat material konstruktion, vilket belyser den visst område. Förutom att zonindelning i gipstaket hemma, kan du enkelt montera små lampor.

  helt olika material kan användas för väggarna i korridoren. I hallen eller sovrummet är osannolikt att passa paneler eller skivor av plast, och entrén ett litet hus kommer att se ganska bra med finish. Men återigen, inte glömma färgen på beläggningen. Mörk eller för färgglada väggar kommer att minska i rummet och sätta press på alla sidor. inte heller behövs stora siffror i denna sal. Snygg och elegant design skapar en enfärgade väggar beige, ljusgrön, grå eller ljust lila färg. Longitudinella vågor, tunna remsor, liten blomma, fancy mönster finkalibriga - som alla kan vara närvarande på väggarna i entrén om den klassiska varianten värd motvilja.

  Så ska vi förstå en mängd olika material för efterbehandling väggarna i salen:

  1. Papperstapet - inte det bästa alternativet, dock, och det mest ekonomiska. Hall i alla hem - en plats där bor en gata smuts och fukt från kläderna, så att papperet inte kan pågå länge på väggarna, tapeter snart deformeras och förlora formen, eftersom de inte kan rengöras.
  2. Flytande tapet - hållbara tvättbar yta, motståndskraftig mot repor och skador. Konstant typ av tapeter lagras 5-8 år, dessutom kan det tvättas, dammsugas och rengöras med kemikalier. hall design, dekorerad med den här typen av väggbeklädnad kan vara vad som helst: konsistens, färg, en kombination av olika färger - vad han vill boss. När allt kommer omkring kan utrymmet delas upp i flera zoner, beroende på färgen.
  3. Vinyl tapet - praktisk modern material, bekvämt för alla: det är lätt att limma på väggarna, är det lätt att tvätta, ren tung smuts.
  4. Trä väggdekoration - en variant, men inte mycket vanligt, men mycket original. Särskilt imponerande och ser mysigt i ett privat hem. Inte mycket praktisk kurs. Du måste med jämna mellanrum rengöra trä, täckt med färsk målarfärg, se upp för chips eller andra skador.
  5. Plastpaneler - spara av lokalerna med ojämna väggar, men avsevärt minska utrymmet efter installationen. De tjänar en mycket lång tid, inte blekna, väl tvättas, enkel att installera, isolera mot buller.
  6. Dekorativa gips - en elegant lösning för hallen. Du kan sätta ett plåster texturally och mönster, men nyansen ska vara ljusa.
  7. Imitation sten - i en smal korridor är bättre att inte ta till ett sådant alternativ dekor. Mörka stenmurar stänga av denna del av huset in i grottan. Om du fortfarande har lust, är det bättre att stanna på en vit sten. De vita väggar med imitation tegel trim kommer att se mycket original.

  Zonindelning hall - gynnsamt fördela vissa områden. Stenen kan läggas på botten, täcker väggen runt spegeln färgade dekorativa gips, till resten plats stick tapeter.

  Interiören i en liten hall med händerna

  Entrén är vänd mot lägenheten, är det första att de ser kommer till hotellets gäster detta rum. Eftersom de kommer att se kommer att bestå av den första vyn av ägarna av huset. Det största problemet med korridorerna i lägenheten - det är deras lilla storlek.

  Vid två eller tre meter ska kunna skapa något individ eller en viss inredning, och även ordna nödvändiga möbler.

  Det finns några ögonblick av visuella ökar rum:

  1. Användningen av ljusa färger i det inre av en liten hall visuellt expandera ett rum, men kan vara ett problem med den snabba förorening.
  2. Med användning av tapeter, välja en medelstor mönster eller ett linjärt mönster. Det är värt att komma ihåg, vertikala mönster, gör rummet ovanför och den horisontella expandera den.
  3. Använda speglar kommer till någon idé för en liten hall och bidra till att göra rummet stora och bekväma. Deras lampor ge plats mysterium.
  4. Med hjälp av blanka ytor kommer att göra hallen rymligare. Detta kan vara en yta av möblerna, och reflekterande skär i mälden.
  5. Användningen av möbler med skjutdörrar, spara några centimeter så viktigt en liten hall.
  6. Användningen av välvda öppningar, som ersätter innerdörrar förlänga hallen och göra det lättare.
  7. Med hjälp av fresker och genombrutna glas i innerdörrar, ger mer ljus och ser mycket trevligt och imponerande.
  8. Använda lampor spridda över tak och väggar kommer att hjälpa visuellt utöka rummet och gynnsamt betonar invändig korridoren.

  Se hur du visuellt kan utöka rummet på video

  Inledningsvis välja vad som kommer att insidan av hallen, måste du bestämma vilken av möblerna bör vara i hallen och att jag vill leverera. Efter det är det nödvändigt att förstå vad som är lämpligt för den valda stilen i inre rum. Vanligtvis i korridoren:

  • Det finns en hängare för kläder efter årstid.
  • Skåp för förvaring av kläder för andra årstider.
  • Obuvnitsa, helst med separata hyllor för ren och smutsig sko.
  • Spegeln skulle vara bra till sin fulla höjd.
  • Hatthylla.
  • En plats att sätta en påse vid entrén.
  • En plats för förvaring av paraplyer.
  • En plats för alla typer av små saker.
  • En plats där man kan sitta ner skor.

  Dessa är de viktigaste sakerna korridoren, men med en liten mängd av utrymme, kan det inte alltid passar ens hälften av dem. Detta är inte ett så stort problem, det är möjligt att kombinera möbler och göra den mer funktionell.

  Helfigursspegel kan sitta på en inre dörr eller skåpdörrar. Garderob i hallen behöver inte mycket djup och omfattande, och skjutdörrar kommer inte att störa. Obuvnitsa kan vara i botten av skåpet, och ovanpå det en plats där man kan sitta ner, sätta på eller ta av sig skorna. På toppen av garderoben, kan du välja hyllan för hattar och halsdukar. Det är också möjligt att placera nära väggen av en liten och smal sängbord, som bara sätta påsen och i lådorna för att lagra småsaker.

  Nu i butik ett stort urval av färdiga funktionella möbler för korridorer av någon volym och i olika stilar av inredning. Inte ett problem att göra möbler på beställning, din smak och med personlighet.

  Att göra reparationer på sina händer bör omedelbart tänka på hur och i vilken riktning, öppna innerdörrar, kanske de bör göra glidande eller transparent. Var noga med att tänka på vad interiören i nästa rum, måste de kombineras med en hall som inte var skarpa övergångar. Så en klassisk stil i hallen, kan inte kombineras med rustik atmosfär i hallen.

  Ska jag göra ett varmt golv som en del av skon är våt. Glöm inte att det ofta är i hallen är den elektriska panelen och intercom och ibland larm. Oavsett vilken inredning inte var i hallen, är det nödvändigt att omedelbart bestämma var de ska placeras lampor och uttag.

  Överväga några grundläggande stilar av invändig korridoren, eftersom även med ett litet område för att skapa ett inre rum kan drömma om. Förkroppsligar idén till en liten hall, framför allt ta hänsyn till de punkter expansionsutrymme i rummet.

  En liten hall i modern stil möter oftare. Det slutna hyllor för förvaring och utomhus tillbehör. Ljus och funktionella möbler, utan självrisk och glamour. Bekvämligheten med plats för möbler och tillbehör som ingenting har fört besvär och ont. När du väljer ett färgschema, baserat på en känsla av lätthet och komfort, är det oftast en kombination av högst tre färger eller färg. Naturligtvis, och bra belysning. En liten hall med en modern interiör, som lämpar sig för alla familjer och kommer att tillfredsställa behoven hos varje smak.

  Minimalism - den mest aktuella stil invändig korridoren. Minimalism - det är inte mer än två färger i dekoration, favorit stil nyanser anser vitt och beige, grått och svart. Denna inredning kan inte vara tapet med ett mönster eller mönstrade golv och tak. Möbler korrekta former utan ristningar och färgstarka insatser på platta fötter. Minimi textilier och tillbehör, ingen matta och gardin spår.

  minimalistisk stil är mycket förtjust i slät och blank yta, som i dekoration, kakel på väggarna eller golv och möbler, lackerade eller glas skåpsdörrar. Som en dekoration av interiören, kan det vara en stor bild utan ram, och abstrakt stil, anime, eller svartvitt foto. Och naturligtvis en mycket ljus, upplyst tak med inbyggda lampor, lampor på väggarna i regelbunden form, spegel belysning och skåp.

  Inredning stil med hi-tech är mycket lik minimalism. Han har också accepterar inte belastningen hall, älskar vanlig slät och blank yta. Skillnaden mellan denna inre mer levande färger och jämn, rundad form. Till exempel, om i tidigare inre bygga undertak bör dess former vara skarpa med raka linjer. I stil med high-tech, kan undertak vara rundade eller vågig.

  Även i denna stil det kräver mycket ljus, men till skillnad från tidigare, en ovanlig ljuskrona, men rätt form kommer att pryda korridoren. Möbler kan ovanligt formade, slät och blank, nödvändigtvis funktionella.

  Japansk stil av inredning har blivit mycket populär i vår tid, och är väl lämpad för en liten hall. Denna tråkig färg med svarta accenter. Detta är ett minimum av möbler, med en matt yta. Naturliga material i utsmyckningen av hallen. När japanska användning inomhus dämpad belysning, vilket gör det lite förbryllande.

  Att dekorera använda teman föremål eller bilder, till exempel tecknen på väggen, på golvmattorna, japansk vas upplyst nisch eller på golvet. Med hjälp av tillbehör, är det viktigaste att inte överdriva det, eftersom japanerna föredrar minimalism interiör.

  Loft stil kännetecknas av kalla väggar, tegel eller betong. Mot bakgrund av en sådan "nedodelannyh9raquo; väggarna kommer att se bra som industriella lampor och ljuskrona. Interiören i loft stil krediteras med okända poeter och konstnärer. Därför kära gamla möbler och ljusa textilier på det, ja passa in i kupén.

  Som dekorationer kan användas som målningar och skulpturer, samt affischer eller ens gammal cykel. Men återigen, du behöver ledigt utrymme och använda tillbehör i hallen, inte engagera sig.

  Art Deco - en stil av enkelhet och lyx. Detta inre är konstruerad av dyra material. Några lugnande färger med några ljusa accenter. Dekorationen av hallen kan du använda puts på väggarna geometriska mönster.

  Bra belysning, båda med inbyggda lampor, ljuskronor och dyrt. På möbler ristade element på blanka ytor. Interiören i art deco-stil - en kombination av motsatser som den gamla och fashionabla, enkelt och intrikat.

  Lant för älskare av rustik enkelhet. Dekorera hall med naturliga material, främst trä eller imitation. Möblerna är enkel och grov, till exempel, i stället för en träbänk vadderade stolar och vide förvaringslådor av skor, smidda hängare och ett bord - det motsvarar landet interiör.

  Som tillbehör i hallen, kan agera keramiska föremål och målningar av landsbygden landskap, flätade korgar och lapptäcke gardiner eller servetter är också lämpliga svartvita fotografier.

  Modern - stil vänliga natur. Denna inre används för att approximera natur färger: grönt, beige, brunt och andra. Denna inredning främjar asymmetriska former och mönster. Användningen av glas, speglar, är målat glas väl lämpad för denna inredning.

  Handgjorda möbler tillverkade av naturmaterial såsom trä och smidda metall. Bilder av växter och djur, fjärilar och fåglar, på väggar eller fasader möbler kommer att vara en prydnad av interiören. Förutom de målat glas lampor och valv.

  Provence - stilen på den franska landsbygden. Denna inredning använder endast naturmaterial, främst trä. Trä och ljus, något illa möbler med snidade element. Färgskalan i pastellfärger med rika accenter av ljusa färger. Textilier med färger eller linjer, flätade korgar, smide lampor eller hängare och keramiska prydnadssaker - allt detta gäller det inre av Provence.

  Detta inredningsstil passar inte alla, men kommer att ge tröst och frid i huset. Genom att välja en sådan interiör är inte viktigt "perenasytit9raquo; dess tillbehör och se till att ljusa accenter inte distrahera från den övergripande invändig korridoren.

  Interiören i den lilla hallen kan vara vad som helst, och en liten mängd utrymme för det kommer inte vara ett problem, och anledning att vara upprörd. Dessutom bara skapa det själv genom att veta detaljerna i en viss stil av inredning. Du kan även blanda olika stil mer passande vän och få något speciellt och personligt.

  Str. Mest Dorogomilovskaya 10

  Dmitrov Shosse. 163 och, building 1, golv -1

 • Kommentera

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

  + 14 = 16