Inredning foto korridor

Interiör från korridoren i lägenheten: funktionella lösningar, tips, bilder

Ingång - det är det första rummet som besökare ser när de kommer till värdarna. Därför är det viktigt att ta hand om vacker design, välja en elegant inredning korridor i lägenheten. Foton av olika alternativ korridorer i överflöd på Internet, men inte alltid lätt att välja något som är verkligen lämpar sig för hemmet.

Den eleganta interiören av korridoren i lägenheten

Först av allt måste du ta hänsyn till utformningen av lägenheten. Entrén kan vara en stor, vara en smal korridor, har flera dörrar, etc. är också viktiga personliga preferenser värdar :. Någon som minimalism, och någon etnisk stil. Dessutom får du inte glömma de andra rummen: hall utformning bör helst kombineras med dem.

Utformningen av en smal korridor i lägenheten

Vackra interiören av en lång korridor i lägenheten, foton

Designers använder en mängd olika sätt att skapa en vacker och originell invändig korridoren.

Originatelny konstruktion av korridoren i lägenheten

Tack vare dem, ser hallen ovanlig och elegant. Bland de olika designidéer, kan du välja några av de mest populära sätten att skapa en vacker interiör:

 • golvplattor med ursprungliga skär;
 • undertak egen färg (belysning kan dessutom ställa);
 • nischer installerade belysning;
 • ovanlig insats av olika material;
 • spegelskär;
 • eleganta målningar;
 • Bild i ursprunglig ram;
 • ovanliga lampor.

Snygg mönster i en lång korridor

Efterbehandling material för det inre av korridoren i platt hus, foto

Av någon anledning, ofta för att spara på material som är avsedda för korridoren. Detta är ett felaktigt beslut, eftersom hallen - ett rum där du tar av och sätta på en dräkt och skor. Det är här som återstår av smuts som förs från gatan. Väggarna är ständigt i kontakt med kläderna, och golvet med skor. Som en följd av ytan en tid senare mörkare och är föremål för nötning.

Gipsskivor i korridoren

Reparationer görs till att börja med taket. Hall kan du använda standard målning eller en mer modern version - Installation av tillfälligt eller gipsskivor tak. Stretch tak är mer praktisk, eftersom dess installation är möjlig när som helst av reparation, men han har en nackdel - ganska högt pris. För en billig dekoration inkluderar paneler tillverkade av plast, samt den vanliga rentvå.

Undertak i hallen i lägenheten

För efterbehandling av väggarna i korridoren finns det många sätt, var och en har sina fördelar och nackdelar. Ganska ofta, ägare väljer tapetsering. I det här fallet måste du välja tvätt tapeter, de är perfekta för en hall. Du kan också välja vinyl tapeter, det ser vackert och kan ge ett rum en unik stil.

PVC-paneler för väggarna i korridoren

Förutom tapeter och många andra typer av väggdekoration. De mest populära metoderna: installation av PVC-paneler, dekorativa gips, klassikermålning väggar, dekoration med konstgjord sten. Att välja en favorit metod, bör vi inte glömma de olika nyanserna. Till exempel, för målning väggar måste vara noggrant jämna till ytan, och en dyr slutlig bearbetning av sten kan endast göras för dörröppningar, hörn och speglar.

Dekorera väggarna i korridoren med konstgjord sten

Ofta designers erbjuder djärva ursprungliga sätt att väggdekoration. För detta ändamål använder ett ovanligt material för hallen -. Kakel, granit, laminat, kork, flytande tapeter, etc. Denna inre smala korridoren i lägenheten på bilden ser mycket imponerande.

Flytande tapet i korridoren

Golvet i hallen behöver nödvändigtvis ta ett fast rengöringsmedel material. Det bör vara vattentät och inte lätt smutsad. Från låg kostnad möjlighet att välja en homogen linoleum. Också korridoren är stor kakel eller granit. Men parkett och laminat - är inte riktigt bra variant för rummet.

Strukturen hos den laminerade skivan

Men om valet har stannat på det, bör du välja fuktresistent material. Eller åtminstone området framför dörren låg klinkers och laminat - resten av korridoren. Mattan är inte helt lämplig för hallen, särskilt från ett naturligt material, och med en lång tupplur.

Golvplattor i hallen

Belysning och möbler för det inre av en smal och lång korridor

Interiören i en smal och lång korridor i lägenheten, är bilder på vilka presenteras på Internet, kan du skickligt slå med hjälp av ljus.

Vägglampor i korridoren

Belysningen i hallen är en av de viktiga punkterna. När allt kommer omkring, vanligtvis i korridoren finns inga fönster, och ingen solljus tränger. Därför, i det här rummet måste du skapa ljus med belysning som ger intrycket rummet är inte mörk och dyster.

Som en bakgrundsbelysning LED remsa kan användas, olika lampor, lampetter vägg. Designers aktivt använda några knep för att använda ljus för att ändra utrymmet i rummet:

 1. Användningen av spritt ljus. Han kan visuellt förstora utrymmet.
 2. Använder vägglampor, vilka är riktade uppåt. Det är den perfekta lösningen för lägenheter med låga tak.
 3. Belysning riktas i endast en riktning, eller slutet av korridoren. Idealisk för trånga korridorer.
 4. Den harmoniska kombinationen av lampor med andra heminredning. I vilket fall som helst bör utformningen göras i samma stil.

Det spridda ljuset i korridoren

Möbler är också en viktig del för rummet.

Oftast installeras i hallen garderoben och en klädhängare eller en hög garderob, som nyligen har blivit mycket populär. Det är lite av en klassisk inredning korridor i lägenheten.

Garderob i hallen

Foton av dessa garderober har alltid gjort ett gott intryck på grund av den trendiga och originella design.

Möbel hall

Hall möbler underbart passar smal, men rymlig. Det bör definitivt vara ett stort utrymme för ytterkläder och skor. Detta är en av de viktigaste ögonblicken. Det är också önskvärt olika hyllor, de är bra för småsaker.

Utformningen av en smal korridor

Vissa lägenheter har en plan, att det finns lite utrymme i korridoren för möbler på grund av de många dörrar. I det här fallet, att det enklaste sättet att köpa en smal skåp kolumn. Sant det har en nackdel - den är placerad väldigt få saker. Om det finns en ekonomisk möjlighet, mycket mer lönsamt att beställa specialtillverkade möbler. För icke-standardiserade hallar ideala hörn garderober. De är ganska stora, med fönster från golv till tak, med bekväma skjutdörrar.

Den eleganta interiören av korridoren i en lägenhet i Chrusjtjov

Interiör från korridoren i en lägenhet i Chrusjtjov, vars bilder kan hittas på specialiserade webbplatser är liten storlek. I Chrusjtjov lite utrymme, och det finns inget solljus.

Invändig korridoren i hruschevke

Det är därför mycket viktigt att ta hand om rätt ljus, då rummet inte kommer att verka mörk och dyster. I det här fallet är perfekt spotlights, bara några små glödlampor gör hallen ljusa och trivsamma.

Punktbelysning i korridoren hruschevke

Det är också nödvändigt att ta hand om en kombination av färger för det inre av en liten korridor i lägenheten. Bilder från Cozy hallar litet område brukar se ut så här: en hel del ljusa färger, perfekt i kombination med varandra. designers använder ofta intressant teknik - en ljus accentfärg. För detta ändamål den perfekta bilden på en vägg eller möbler.

korridor konstruktion Chrusjtjov i ljusa färger

Förstora ett litet utrymme hjälper mörka sida vid sida på golvet. Dessutom är det ganska praktiskt, eftersom golvet i hallen ofta smutsiga. Plattor av mörk färg är universell, den är lämplig för olika inredningsstilar. Du behöver bara välja rätt nyans. I samband med denna form ljusa väggar golv med förmåga att visuellt förstora en liten hall.

Inredningen korridoren: foto idéer och nyheter av säsongen

Byggandet av hall - en intressant och utmanande uppgift. Få av ägarna av lägenheter i gamla hus kan skryta med ett stort område. Så vi har att brottas med: hur ett litet område för att placera alla nödvändiga, och även göra det så att det ser snyggt. När allt kommer omkring, skapar detta utrymme det första intrycket om lägenheten eller huset i allmänhet. Eftersom hallen design - ansvarig uppgift: att utveckla inredning kan mycket väl ange tonen i utformningen av alla andra rum.

Ett alternativ hall konstruktion

Korrekt ordna den smala hallen, för att uttrycka det milt, svårt. Göra lite, men valet fortfarande existerar. Det första sättet - att komma med några av parterna kan ta möbler. Det är önskvärt att när dörrarna är placerade långt ifrån varandra. Längs denna mur, och bör inte sätta möbler.

Ta under möbler i den smala korridoren längsta väggen - rätt beslut

Det andra alternativet - att använda ett ställ och hängare två angränsande väggar - korta och långa. Också ett bra alternativ i funktionella och estetiska villkor.

Två angränsande väggar i smala korridoren kan också användas effektivt

Placera möbler längs två motstående väggar i den smala rummet - helt fel: måste manövrera mellan dem, ständigt stöta i hörn. Till den andra väggen inte ser tom, kan den monteras på en spegel, hänga en smal vägghyllor som att placera dekorativa element, eller några små saker.

Alternativ för möbler placering i en smal korridor

Det finns flera traditionella konstruktionstekniker som tillåter dig att visuellt utvidga gränserna, och ny utveckling inom lagringssystem kan hjälpa i en liten mängd för att sätta allt du behöver.

Att visuellt rummet verkade flera väggar bör vara lätt, är det önskvärt - med lite glans. Till exempel finns det en strukturerad färg eller puts med en liten tillsats av pärla. Glansig tak (låggradig satin är lämpligare) - detta är vanligtvis spänning. Det kommer att reflektera ljuset, och vad som händer i rummet, vilket gör det rymligare. Ekonomin version glänsande effekt plastpaneler.

Om du inte gillar glans är perfekt, kan du göra utan honom, men på de ljusa färgerna är det bättre att inte ge upp. Och oftare välja färg på varma nyanser.

Väggar med en svag glans ger en illusion av mer volym

En viktig roll i utformningen spelar en hall ljus. Det bör vara en hel del: nästan alltid hallar utan fönster. De sällsynta undantag finns i de rymliga stugorna, och även då inte alltid. Eftersom i korridoren belysning ägna maximal uppmärksamhet. För att styra ljuset kan vara från olika punkter i korridoren, och kommunicerar med hjälp av strömställare.

Det är önskvärt att göra det som en allmän taklampa, och i vissa områden. Till exempel nära spegeln. Speglar i allmänhet - ett bra sätt att visuellt förstora rummet och ordentligt upplyst, de är också mycket vacker.

Ett exempel på en multi-zon belysning korridoren

En av trenderna under de senaste åren - efterbehandling dekorativa stenmurar. Dessutom en del av väggarna gör den släta - vanligtvis färgade och endast en del av trim sten. På bilden ovan kan du se flera metoder med vilka små stora hall ser rymligare. Först noggrant utformade belysning system ger tillräckligt med ljus, vilket skapar en mysig atmosfär. För det andra spegelskåpsdörrar, vilket återspeglar den situation, tänja på gränserna för lokalerna. För det tredje, de vertikala kolumner av grov sten gör taket högre än den faktiskt är. En viktig roll är fortfarande valet av möbler - en glansig yta och spegeln ser inte "tunga" inte lastutrymmet. Bröst smal bredd valts. Det stör inte med rörelsen och deras funktioner utförs.

Observera också att golvet är sällan gjorts i utvecklingen av små mörkt rum design. Om detta är sant, allt annat - väggar, tak, möbler - måste vara mycket ljus. De ser stora delar av mörkare färg, helst samma färg som golvet.

Mörkt golv i trånga korridorer sällan gjort, och om de gör det, bör då allt annat vara lätt

När färg och konsistens av väggarna allt avgjordes fortsätter hall dekoration: det var tur val av möbler. Det bästa alternativet - förplikta produktionen av skåpet och galgar i korridoren. Möbler kommer att göra med storleken på ditt utrymme, skapa skräddarsytt innehåll (galgar, hyllor, korgar, etc.) för att passa dina behov. Men detta nöje är värt bra. Ett mer ekonomiskt alternativ - använd modulära möbler. Hela "prihozhki" - skåp möbler viss storlek - i dag mer och mer förlorar denna nya typ av utrustning. Vid fabriken utvecklat en samling av hyllor, skåp, skåp, skåp, hyllor, skåp, kistor, bänkar. Alla kör i samma stil och färg. Från en sådan "designer" kan monteras som passar bäst för ditt alternativ.

Två versioner av "församlingen" av en samling av modulära möbler för hallar

Generellt kan du inte bara använda slutna system för lagring, men också öppna. Men bara om du är villig att upprätthålla perfekt ordning: trots allt vara i sikte. Men torr ytterkläder öppnas möbler bättre.

Ibland hallen är så smal att den öppna dörren till skåpet helt blockerar det. Då exit - garderob med skjutdörrar. De är platser nästan inga. Men i detta fall är det bättre att göra en inbyggd garderob: med en lika stor fotavtryck funktionalitet är mycket högre.

Garderob kan uppta en hel vägg i hallen, eller bara en del av det

Denna typ av möbler är fortfarande bra att han kan uppta en hel vägg, kan kombineras med rack eller öppna en del - en byrå, obuvnitsey, galgar, etc. Det finns kantiga modeller - de tillåter dig att använda två intilliggande väggar, med vilka skåp eller modulära möbler oftast inte klarar. De är bra för linjär prihozhek.

Om utrymmet tillåter, kan du göra en dressing. Från garderoben hon är mer djup - 1-1,2 m är minimum. Men du bara inte kan föreställa sig hur många saker att ta med, och hur man använder det bekvämt.

Hörn garderob i hallen använder allt tillgängligt utrymme

Vi bör också tala om platsen för förvaring av skor. För detta ändamål finns en speciell sko kistor eller obuvnitsy. De har olika former, kan integreras i hallen eller fristående. Hyllor i dem är:

 • Folding. Obuvnitsy sådana hyllor är oftast smala och bli bra i en liten hall.
 • Nå. Denna möbler har ett större djup, på grund av det som ofta sätts i kvadratiska rum eller äger rum i ett hörn, ofta - bakom skåpet.

Typer hyllor obuvnitsah

Det sker inte bara för att, på toppen av en fristående obuvnitsy ofta gör sätet. Detta är både en sko skåp och en bänk, som är lämpligt att sätta på sina skor.

Det finns ett annat alternativ virvlande runt lagrings obuvnitsa uppdelad i sektorer. Kompakt och bekväm lösning.

Roterande obuvnitsa - nyheter i lagringssystem

Om du använder at-stone några idéer, är hall dekoration elegant och bekvämt.

En liten hall: den ovanliga layout

Om en hall område 4 kvm. m, en hel del möbler i den inte levererar, eftersom de flesta av väggen som vetter det ta dörren, de åtminstone - två eller tre. Göra hallen ett litet område - det är från sfären av konst. Vi måste använda alla tillgängliga vägg område, eftersom det ganska lite. Då det bästa sättet - att beställa produktion av möbler. Eftersom utrustningen kommer att ha en liten storlek, kommer en stor del av det inte översätta, men det kommer att kunna använda varje centimeter.

Exempel på modulära möbel korridoren

Först måste du hitta en plats för att rymma galgar. En bra titt på rummet, hitta en möjlighet att sätta ett skåp eller en galge, och under den - obuvnitsu sätet.

Sliding garderob i hörnet - ett bra sätt att dra full nytta av det tillgängliga utrymmet

Hall 4 kvadratmeter. m - "egendom" små "Chrusjtjov" typ av lägenheter. I sin fria området - är en sällsynthet: även för en person som det inte händer mycket, men om familjen och säger ingenting. Men i alla fall, är en del av möblerna i hög grad beroende på dina krav, men också på layouten. Det finns några riktlinjer som du kan lyssna eller inte.

 1. Använd alla tillgängliga höjd. Om skåpet, sedan till taket om galgen, då ovan är det möjligt att göra hyllan - öppen eller stängd - du kan välja. kan läggas till icke-kläder efter årstid, och det är möjligt, till exempel för att installera strömavtagaren för kläder på de övre "golv". Detta är ett horisontellt rör, vilket beror på att mekanismen kan sänkas från taket.

Strömavtagare för kläder gör det utrymme från golv till tak

Utrymmet ovanför dörren kan även användas

Byggandet av hallen i ett privat hus

Om en rymlig hall - ett problem att placera önskad möbler på rätt sätt. Även det bästa valet är fortfarande garderoben, möjliga variationer i dess storlek och läge. Den mest optimala - hörnet. Det gör att du kan använda området till max, allt är på plats och till hands.

Om så önskas, kan du göra en separat hängare - för "plikt" kläder, som i den coolaste tiden av åren har utsikt över gården, och under den - obuvnitsu med ett säte och en "plikt" skor.

Leta upp "dressing" område så nära som möjligt till dörren - rätt beslut

Nu, om var att placera rack eller skåp. Svaret är enkelt: så nära som möjligt till entrén. För att kunna omedelbart ta bort ytterkläder och skor. För detta område är nödvändigt att tillhandahålla en golvbeläggning som är lätt att rengöra och samtidigt inte kommer att krossa papperskorgen. Vanligtvis placeras vid ingången till en keramiska plattor eller något liknande, och på toppen - rengöring mattor.

Att hallen i ett privat hem kan vara i någon stil, men det är önskvärt att matcha stilen på huvud utformningen av hela huset

Om det beslutades "att inte överdriva" tekniska lokaler och prihozhka får små vid planeringen av huset, men ändå går trappa, ställa all nödvändig blir problematisk. Speciellt om familjen sport och behöver någonstans att placera sportutrustning - skidor, skridskor, rullskridskor, etc. Om du tillåter stegen struktur, det mest förnuftiga alternativet - att ordna för henne ett slags garderob.

I vissa hem, är detta område som används för lagring av fordon för stora och små - barnvagnar och cyklar. Om du fortfarande kan lämna cyklar i skjulet eller garage, sedan med en barnvagn att göra det är helt enkelt omöjligt. Och ofta för "fordon" det mest bekväma rum det under trappan.

Under trappan kan sätta en cykel eller barnvagn

Att hallen i olika stilar: photo

Entrén kan dekoreras i någon stil: klassiskt, Provence, minimalism eller hi-tech. Valet är ditt. För att göra det lite lättare att förstå vad som är rätt för dig i den här delen av fotografier av olika stilar korridorer.

Överflödet av speglar vände en liten hall i ett stort rum

En lång korridor är uppdelad i belysningszoner och Bågar av gipsskivor - så det ser inte så tråkig och enformig

Chic inredning accentuera intelligent utformade belysning, tapeter i korridoren härma dekorativa gips

Den mörka möbler i en smal korridor kompenseras av ljus belysning, men ändå dyster interiören gör intryck

Lång garderob i väggen - ett bra alternativ. Men att det "passar" och inte trycker på massiveness bör dörren vara lätt och bättre med spegelinsatser. Även höjdpunkten av interiören är en speciell dörr design - en utmärkt design kurs

Lyckliga ägare av rymliga korridorer och hallar, där även en liten soffa ryms

Svart-vit gamma - strikt, men alltid sant

Den ovanliga formen av skåpet, mjuka toner av beige och brunt intervall. Inredningen hallen är mjuk och tyst

Ganska enkel lösning - för förvaring av kläder

Att leka med ljus och färg - ett bra sätt att göra ett avslut hall ovanligt

Genom att använda alla tillgängliga kvadratcentimeter - en rimlig lösning

Minimalism - är det vänja att beställa))

Speglar i träram - trevlig interiör, ovanlig feed

Gentle färger, poluvozdushnaya partition, vilket ger en inblick i hallen dagsljus

Nackdelar med planering kan vända alltid intressant design finner

Snygg, vackra, funktionella - det är känslan av denna hall design. Dekorativa gips på väggarna i korridoren tillför praktiska utan att kompromissa med designen.

Inredning av korridoren: 5 typer

Före början av korridoren arrangemanget rekommenderas att göra det en ritning på papper, med angivande av placeringen av möbler och prydnadsföremål Göra hallen i lägenheterna en standard layout - en komplicerad fråga. Korridoren ska vara funktionell, men samtidigt mysiga rum. Denna första rummet, som ses och gäster och värdar, in i huset. Idag ska vi prata om att skapa en bekväm och elegant inredning för en modern korridor, liksom vissa tips om registrering. Informativa bilder för att hjälpa dig att besluta om utformning och färgsättning.

Mysig korridor: Inredning

Innan registrerings hall, avgöra vilken funktion kommer att utföra det här rummet. Naturligtvis i hallen byta kläder, ta av sig skorna, och lagra ytterkläder, höst- och vinterskor, vik eller hänga tillbehör (väskor, paraplyer, halsdukar).

Vilket gör passagen komfort och bekvämlighet genom att använda neonljus, som ligger på taket

Beroende på destination, kommer interiören att vara annorlunda:

 1. Först och främst uppmärksamma de efterbehandling material för väggar och golv. Typiska formen för korridoren ofta är en rektangel som är relativt smalt rum. Att visuellt förstora utrymme, välja ljusa nyanser av tapeter. Om du hittar vanlig tapet ganska tråkig, dra sedan väggarna visuellt hjälper tapet med ett horisontellt långsträckt mönster.
 2. Glöm inte tillräcklig belysning, lägga till så mycket som möjligt ljus. Lampor, ljuskronor, inbyggda lampor - ljuset kommer att öka utrymmet, och skapa en bekväm miljö för att ändra, även i mörker. Särskild omsorg valet av armaturer måste gå, om du föredrar för dekoration mörk bakgrund.
 3. För att välja golvet med vattenavvisande beläggning, vilket gör det lätt att rengöra och tvätta. Var uppmärksam på kakel, glöm inte golvmattorna.
 4. Välj möbler följer valet av efterbehandling material. Naturligtvis kommer den idealiska lösningen för hallen vara multifunktionella garderob. Det gör det möjligt att gömma sig från nyfikna ögon en massa saker, det ser snyggt och modernt, passar i varje korridor. För att spara utrymme i korridoren, och även lite visuellt förstora utrymme, set-garderob med spegeldörr.
 5. Korridor till det inre ser inte alltför tråkig och helt enkelt dekorera med dekorativa element - målningar, klockor.

Dessa universella regler är lämpliga för varje interiör, väljer efterbehandling material och prydnadsföremål på eget gottfinnande, med hänsyn till våra råd, och du kan skapa en unik och snygg design av korridoren.

Behöriga invändig korridor i lägenheten

I moderna lägenheter korridoren är en smal lite utrymme.

Om en liten korridor, rekommenderas att registrera sig i ljusa färger

Därför måste planering och inredning lösa flera stora problem:

 1. En visuell förlängning av smal korridor i rymden. Att lösa detta problem, ställer spegeln i korridoren, förutsatt en stor mängd av lätt, ljus invändiga material. För att spara saker köpte garderober, står för skor, hyllor, krokar och galgar.
 2. Företräde ges till neutrala och varma färger, ljusa tak och mörka golv, för att skapa en kontrast och ytterligare visuellt förstora utrymmet.
 3. Använd inte tapet med en stor siffra, men om det inte är abstrakt och inte horisontellt, annars du ytterligare minska rummet.
 4. Undvik skrymmande byggmaterial för väggar - stenplattor.
 5. Observera att det inre av korridoren ska överlappa med det inre av de andra rummen, inte alltför drastiskt skiljer sig från dem.

Generellt kan man säga att för att visuellt öka liten korridor i varje lägenhet, i första hand, måste du vara uppmärksam på de ljusa inredningsmaterial och en stor mängd ljus. Möbler plocka upp en kompakt och funktionell.

Invändig korridor: foto och urvalsdesign

Inredningen korridoren ska överlappa med resten av rummen design och matcha stilen i hemmet som helhet. Men på samma gång måste det till fullo fyller sin funktion, vara snygg och praktisk plats.

Bra lösning är att använda utskriftsvolymer med bilden av arkitektur i korridoren, gjorde i stil med Provence

Fotogalleri kan du se en mängd olika inrednings korridorer, exempel på foto, till exempel:

 1. En lång hall ser ganska tråkigt, återuppleva situationen med hjälp av bilder och dekorativa belysning.
 2. Den klassiska designen är mycket vackert utseende bänkar och hyllor av trä.
 3. Väggar bör inte vara tomt - hänga tavlor, lampor, kläder och tillbehör krokar.
 4. Mörk färg finish är endast lämplig för rymliga lägenheter i det här fallet, för att överbelasta väggmålningar är inte värt det - en eller två kommer att vara mer än tillräckligt.
 5. Inbyggda väggarmaturer är ovanliga i korridorerna, som gjorts i modern design linjer - modern, minimalistisk fusion.
 6. I asiatiska korridorer nuvarande tapet med karaktärerna och simulerade vegetation kan även stå av bambu.
 7. För närvarande populär stil loft - ganska dystra design, som påminner om dekoration av kontor, kompletterad med en mängd färgglada dekorativa element, som kännetecknas av hög funktionalitet.

Korridor i klassisk stil är ett mysigt rum med en pall, en hylla för skor och eleganta skåp, inte annorlunda praktiska, men det ser väldigt mysigt.

Design invändig korridor från hallen

Korridoren kan kallas nästan det viktigaste rummet i huset, bokstavligen förbinder han alla andra rum i lägenheten. Interiör korridoren bör vara ganska lågmäld, inte särskilt sticker ut bland resten av rummen, särskilt om de är gjorda i olika riktningar.

När det gäller golv kakel är väl lämpad korridor

Själva utformningen typer:

 • Neutrala färger - är dina bästa vänner, de är universella, låt balansera situationen, för att uppnå en harmonisk kombination av alla stilar,
 • Också uppmärksamma de varma pastellfärger och efterbehandling material, de lägger värme och ömhet i det inre;
 • Coola färger, synd, i hallen finns inga fönster, så färgerna kan vara helt vem som helst, oberoende av visningsfönster;
 • Uppnå strikt interiör kommer att hjälpa kalla färger, är det bättre att använda dem i modern design, klassisk ge företräde varma toner;
 • Bakgrund väljer praktiska möjligt, vinyl eller non-woven, så att de är lätta att rengöra,
 • Användningen av mattor kommer att vara mycket användbart, speciellt om du väljer en bricka som en golvbeläggning, mattor lägga accenter i det inre, kommer att ta en stark position för att ändra och pereobuvaniya;
 • Inte ryckas med dyra smycken - Undvik stora vaser, fina lampor och hängare;
 • Den klassiska designen ska bli intressant att titta på landskapet på väggarna i modern inredning - abstrakta mönster eller till och med familjefoton;
 • Glöm inte blommorna eller ficus kaktusar kan ge till det inre zest;
 • Om du vill zon i rummet, sedan uppmärksamma skrivbordet, kan deras användning bidra till att göra interiören mer kreativa;
 • Stor väggklocka kommer att vara mycket användbart, som i klassisk inredning och moderna designtrender.

Sammanfattningsvis kan vi säga att utformningen av korridoren - det är intressant, men ganska svårt. När du skapar en plan, måste du följa två regler - att öka utrymmet genom efterbehandling material, skapar en mysig och samtidigt praktisk miljö.

Modern invändig korridoren (video)

Välj stil, finish och möbler som du vill i första hand till dig, och sedan använda ovanstående tips för att utforma en vacker och funktionell hall.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

+ 67 = 76