Barnets rum för pojkar

Designa ett barns rum för en pojke (75 + bilder)

 • Barn växer snabbt, med samma hastighet och ändra deras smak, drag, beteenden. Alla dessa faktorer måste beaktas när man skapar utformningen av ett barns rum för en pojke, även om han var född nyligen och har ännu inte skilja grönt från blå. Om genomtänkt strategi för att lösa viktiga frågor av design utrymme, kommer resultatet att glädja inte bara föräldrar som sätter sitt hjärta och själ, men också glada barn.

  Design av barn beroende på ålder

  Den snabba utvecklingen av barnet - den viktigaste faktorn, som bör vara uppmärksamma på organisationen av den inre plantskola för pojken. Vem kommer att leva i det: en nyfödd med en minimiuppsättning krav eller tonåring är intresserad av musik? Rummet - en plats där barnen börja utforska världen, utvecklas och formas som människa. Därför välja rätt design - det innebär att bidra till en lycklig framtid avkomma. Alla objekt måste vara relevant, intressant och roligt åkande i rummet. Betrakta de grundläggande reglerna för registrering för varje skede av livet!

  Under de första åren av pojkens spädbarn design är det viktigare att föräldrarna. Bekväm säng, pedagogiska leksaker, gott om utrymme för rörelse och utforska - det är helt tillräckligt för att fostret. Möbler bör vara säker, utan skarpa hörn. På golvet - varma mattan, som är lätt att tvätta.

  Det är önskvärt att det inre avrättades i pastellfärger, inte alltför färgstark, men ganska varierade, så att barnet har lärt sig att uppfatta nyanser, markera objekt av intresse för honom. Roliga estetiska klistermärken hjälpa dekorera en liten "värld" barn.

  Först barnrum för en pojke att bättre organisera minimalistisk att lägga över tiden, mer komplexa delar och föremål.

  Under denna period börjar bildas enskilda barn. De försöker att uttrycka sina önskningar, som också avser påfyllningsrummet. Pojkarna verkar sina hobbies, så på en lämplig plats bör placeras ett litet bord och stol - miniatyr arbetsyta.

  Underhållning och pedagogiska leksaker fortfarande en viktig del. Föräldrar gradvis vänja pojkar att beställa, så lagringsutrymme bör vara så bekvämt som möjligt.

  Interiör utrymme för studenten

  Fyllning interiören blir mer komplicerad. På grund av det faktum att pojken laddat skolprogrammet bör prioriteras köpa en fullfjädrad arbetsstation med hyllor för böcker, lådor av bärbara datorer och så vidare. Redan vid denna ålder barnet ska organisera sin egen personliga zon med bibehållen ordning.

  Spel gradvis ta formen av hobbies. Till exempel i den unge musikern rum för att hitta en plats för piano, konstnären - för staffliet.

  Fram till den tiden, förmodligen minst en gång uppstod behovet av att uppdatera finish. Wall inredning i barnets rum blir allvarligare, klistermärken ersatt målningar. Faktisk kommer att se ut en vägg med en stor världskarta, som också skapar färgaccenter i det inre.

  Under denna period, smak av föräldrarna beror inte så mycket från familjen budgeten. En tonårspojke visar självständighet att sätta upp rummet, men det handlar om de mest dekorativa element: väggar, klistras affischer, figurer bland fans av serietidningar och så vidare.

  På vilken stil att navigera?

  Stilistiska val av dekorera ett barns rum för en pojke inte mycket, men inte ens de kommer att agera i den kanoniska tolkning. I arrangemanget av föräldrarna ofta stöts bort av vissa ämnen, med fokus på barnets fritidsintressen.

  Användningen av en viss stil kommer att bidra till att skapa väl design och passa in i den övergripande bilden av lägenheten. Dessutom en mer mogen ålder tonåringar vägrar oftast barns nöjen, ge företräde åt en presentabel form. Överväga de mest populära val för pojkar i alla åldrar.

  Barn för en pojke i en modern stil

  Kanske den mest mångsidiga alternativ. I en sådan en interiör kan ange intressanta möbler ovanlig form (t ex en maskin) vägg med foto tapeter, ljusa färger. I det här fallet, leksaker och apparater ser harmonisk, en fortsättning av rummet design.

  Möbler funktionella, bekväma, utan mycket inredning och detaljer. Faktisk ser flera nivåer hela kit som kombinerar flera områden: sömn, lek och lärande.

  Baby boy för yttre rymden tema

  Naturligtvis är detta inte futurism, utan snarare mer primitiva imitation med aktivt genomförande av rymd ämnen. Mycket populär bland unga pojkar, för vem har inte drömt som barn att bli en astronaut? Även om den hårda verkligheten av den vuxna barnet måste ge upp denna fantasi, delvis i önskad roll, har han fortfarande tid att känna.

  När du gör en sådan interiör barnrum för pojken kommer att behöva göra en start i första hand från budgeten. Men den vanliga taket med en stjärnhimmel, några glödande klot och leksaks rymdskepp kommer att se mycket intressant.

  Barn för pojken i stil med popkonst

  Denna stil kommer att passa väl in i rummet den unge älskare av serietidningar eller tv-spel. Ljusa färger, stiliserade affischer och bilder, chockerande siffror - ditt barn kommer att vara nöjd med ett sådant utrymme. Alternativ för kreativa barn som är tänkta att lämna sin plats i konstvärlden, och definitivt inte förlora entusiasmen under årens lopp.

  Med rätt utformning av dessa barn för en pojke kunde se solid och elegant, det viktigaste - inte överdriva med färger. Geometriska former är det bästa passform i utrymmet.

  Baby boy för loftstil

  Om huset är inrett i stil med ett loft, kommer sannolikt att drabbas av samma öde plantskolan. För pojkar, kommer detta endast att vara ett plus, eftersom det inte finns något som förstärker känslan av äventyr, eftersom de kala tegelväggar, som i gamla slott och katakomber, brutalitet och unika föremål av dekoration.

  Modulära möbler, typisk för denna stil är perfekt för att utveckla ett barns behov och hur mycket saker som växer varje år. Loft är den perfekta "duk" som pojken så småningom kommer att lägga ljusa färger på sina fritidsintressen.

  I dagens värld finns det en tendens att avvika från normalt kvinnliga och typiskt hanblommor. Faktum är att ett barns smak kan variera: vissa människor som en tyst intervall, den andra - en ljus och rika. Men vid en ung ålder färg spelar en viktig roll i att forma karaktär, så det är bäst att fokusera på den kalla palett för utbildningsändamål.

  Vi menar alla nyanser av blått - från ljusblå till djupa havet. Denna färg är inte förgäves anses vara det mest populära valet för pojkar: det positivt påverkar dem, hjälper till att lugna och balans.

  Dessutom är blå i samband med havet, mörka färger - med kosmos, och det är perfekt för ett barns tema interiör komnaty.Luchshe, om det är den dominerande färgen, som i kombination med ljusa färger lugnande effekt helt enkelt planat.

  En annan bästa alternativet som hjälper ingjuta i barnen en kärlek till naturen. Naturlig, estetisk färg kommer att skapa en lugn atmosfär i det inre av plantskolan, speciellt om du kombinerar det med vit eller brun.

  Den perfekta lösningen under de första åren av barnets liv. I framtiden måste du ange den ljusa accenter till barnet inte uttråkad i ett barns rum, eftersom analfabeter användning av rymden kan få en känsla av sterilitet.

  Allvarlig presentabel färg, som hjälper barnet att känna sig som en vuxen. Grå färg väl blandas med andra alternativ, balansering dem. För att inte göra denna design ett barns rum för en pojke ansiktslös, lägga till intressanta möbler, tavlor och affischer på väggarna och fylla utrymmet med naturligt ljus.

  Lila barn för pojke

  Cooler nyanser lämplig för känslig kreativt sinne, samtidigt som en maskulin karaktär. Registrering av plantskolan i den här färgen ser för ljus, men den lila textilier, efterbehandling ena eller andra iögonfallande poster - kommer att se mycket intressant.

  Estetik utrymmet - det är verkligen viktigt och spelar sin pedagogiska roll, men glöm inte om barnets hälsa. Det är nödvändigt att ta ett ansvarsfullt förhållningssätt till valet av material för dekoration, utan föredrar allergivänliga och miljövänliga grunderna.

  Boys under 6 år tillbringar mycket tid på golvet, där de lär sig att gå eller leka med bilar. Beläggningen måste vara släta men inte hala, elastisk och lätt att rengöra. Familiar parkett förlorar i den sista parametern, eftersom smutsen ofta igensatt i gapet mellan skivorna, där det är svårt att avlägsna med konventionella metoder.

  Mångsidig och miljövänlig alternativ för barnrummet anses Marmoleum pojke som har höga estetiska egenskaper.

  Väggbeklädnad ska vara lätt att tvätta och bytas ut. Detta beror på snabbt föränderliga smak av barnet, som så småningom kommer att ha en annorlunda design, samt med aktiva barn aktiviteter, ofta för att måla eller färga väggarna.

  I det här fallet - perfekt klara sina uppgifter tapeter. Bara för att ge företräde åt vara miljövänliga alternativ, såsom papper, flytande eller eko-tapet.

  Vanligt vitt tak, även små ojämnheter kvarstår ett mångsidigt alternativ för varje interiör. Mer intressant undertak kommer att se ut i barnkammaren för en pojke med en stjärna eller en molnig himmel - bara några drömska barn beslutet noggrant förhindra somnar snabbt.

  Valet av möbler för barn beror på stilen av de inre rummen och ålder värden. Men det finns allmänna regler som kommer att bidra till att göra rätt val.

  Bekvämlighet och säkerhet kommer först. Se till att objekten inte har vassa kanter, hög plats, obekväm passform. Arbetsplatsen, som en säng, bör passa de fysiologiska egenskaperna hos en framväxande kropp utan att orsaka smärta eller förvrängningar.

  Trots den relativt höga kostnaden för möbler tillverkade av naturmaterial i prioritet. Trädet är inte bara ofarliga, men har också en positiv inverkan på människors hälsa. Notera locket headset: det måste vara allergivänliga och inte samla damm.

  Utforma en liten plantskola för en pojke

  Tyvärr kan inte alla invånare i vårt land tilldela ett stort rum för barn, där han kommer att ha tillräckligt med utrymme för att tillgodose alla behov. Men misströsta inte! Bekväma och vackert ordna ett mindre utrymme kan vara, om du följer de enkla riktlinjer.

  Den enklaste råd att åtminstone visuellt kommer att spara några kvadratmeter - Plocka upp ljusa färger, glöm inte om den ljusa accenter. Samtidigt bör inredningen inte vara för mycket för att undvika krossande effekten av designen.

  Vid planering av plantskola för en pojke skulle behöva flytta bort från standardlösningarna. Prova till exempel att flytta kylaren, organiserad arbetsplats vid fönstret - denna plats är ofta tom.

  Om takhöjd tillåter, anser pallen för sängen, vilket ytterligare spela rollen av lagringsutrymme. Multifunktions väggen kommer också att bidra till att rätt planera inredningen, som kombinerar ett litet torg bara några områden.

  Designa ett barns rum för en pojke - Foto

  För att registrera barns inredning för en pojke - en mycket spännande och glad aktivitet, särskilt när det finns värdiga idéer. Vårt urval av bilder kommer inte bara att bidra till att "konsolidera" det material som omfattas, men kommer att visa alla de olika alternativen. Glad visning!

  Barnets rum för en pojke Foto - mer än 70 idéer, tips

  Genom valet av inrednings barnens rum för pojken ska gå ordentligt. När allt kommer omkring, barnen är mycket känslomässigt och offentligt svara på alla deras omgivning. Därför, för barnets rum ska vara mysigt, bekväma och vackra. Innan vi går direkt till utformningen av rummet, bör följande punkter beaktas:

  Av avgörande betydelse i utformningen av rummet spelar barnets ålder. När allt kommer omkring, insidan av ett barns rum för en pojke tonåringen kommer att vara betydligt annorlunda från det inre av rummet åriga kid.

  För pojkar, i åldrarna ett och tre år att prestera bättre än rummet i lugna färger och en klassisk design. Här behöver vi säng, garderob, barnens bord och gott om plats för lek och utveckling. Ålder från tre till sex eller Sadikova ålder inte särskilt annorlunda, förutom att sängen göra mer.

  Från sex till tio år, börjar barn som går i skolan och lära i början av betyg. I den här åldern är mer utrymme ges till skolbänken och allt som behövs bord och hyllor för honom.

  Ålder 10 - 14 år kännetecknas av förekomst i livet av ett antal nya karaktärer som du vill vara. Deras närvaro kommer ett eller annat sätt utses i rummet.

  Efter 14 år av en tonårspojke rum bör nöja enligt hans smak och behov.

  Tips! Var noga med att placera i barnens rum pojke sport hörnet. Således kommer du börjar att vaccinera ett barn ett barn en kärlek till sport och hälsosam livsstil!

  En hel del av den viktiga roll av området i rummet. Om detta rum kommer att vara 10-12 rutor, av vilka många inte placeras. Interiören i ett litet barns rum för en pojke kommer att innehålla i sig alla nödtorft. Rummet är över 12 rutor, i princip, är det möjligt att placera alla nödvändiga för ett barn samtidigt lämnar utrymme för spel och rekreation.

  Det är bäst att börja göra barn i klassisk stil för ett litet barn, det vill säga Använd ljusa färger och nyanser, den vanliga möbler och lämna så mycket utrymme som möjligt. När barnet växer ut klassisk stil enklaste sättet att gå på något annat, som en väljer ditt barn.

  Antalet barn har en viktig roll i situationen rummet. När allt kommer omkring, om du har två pojkar, är det knappast möjligt att göra en enkelsäng. Då är det bättre att välja en våningssäng, eller att det nu är på modet, monterad säng i en särskild catwalk som att placera bord och sidobord.

  Designa ett barns rum för en pojke: foto exempel bekväm plats

  Skapa en personlig inre rum för en pojke är en mycket spännande och samtidigt ansvarig uppgift. Resultatet bör inte bara en funktionell utrymme, men också en unik värld, där de kommer att följa dess lagar och förordningar små ägare. I denna artikel kommer överväga hur man korrekt planera och genomföra konstruktions barnrum för pojken, och foto tips kommer att bli ett visuellt hjälpmedel för att förverkliga idéer.

  Snygg och färgstark pojkrum

  Designa ett barns rum, beroende på ålder och barnets

  Planering alternativ för barnens rum design, du ska inte bara baseras på personliga preferenser och ta hänsyn till barnets vilja. För personlig rum pojke spelar en roll inte bara sovrum, men också en plats där du kan gå i pension och göra en personlig fråga. Den har sina egna speciella atmosfär, miljö, regler och lagar. Rummet bör inte vara tråkig och vanlig. Här är det nödvändigt att fly från de vanliga mönstren. Den slutliga projektering är skyldig att bli intressant, harmonisk, komplett och unik.

  Den moderna utformningen av barnrum

  Den ultimata idén om ett barnrum för pojkens framtid beror på åldern på ägaren av rummet. dvuhletki rum kommer att vara radikalt annorlunda från sovrummet med en ung man på 16 åren. Och vi får inte glömma att barnen växer upp, ändra sina intressen och preferenser. Detta faktum bör alltid beaktas när man skapar en inre utrymme för en pojke under flera år.

  Idéer och foton ett barns rum för en pojke på 3 år

  Det verkar som om detta är den bästa åldern, när barnet är fortfarande en hel del inte förstått. Och för honom att skapa rum någon design kan baseras enbart på personliga önskemål. Detta är dock mycket vilseledande. Barnet är under åldern av aktiva utveckling och identitetsskapande. Det går nu fliken kärnvärden.

  I ett barns rum upp till 3 år måste vara en golvmatta

  Färgskalan för plantskolan två-årig pojke skulle vara extremt lätt. Du kan lägga till ljusa accenter med olika delar av inredningen: målningar, inskriptioner och foton. Rummet bör vara gott om plats för aktiva baby spel. Det är nödvändigt att överväga i detalj framgångsrik placering av leksaker och olika läromedel, till the kid var bekvämt att få dem efter matchen för att sätta på plats. Med denna uppgift perfekt klara öppna skåp och hyllor. Leksaker kan placeras på olika hyllor i höjd beroende på vilken typ av spel och personliga inställningar för barnet.

  I detta rum finns det inget utrymme traumatiska element, objekt med vassa kanter. Det är nödvändigt att köpa barns mattan i rummet för en pojke, för att isolera detta utrymme och eliminera möjligheten att falla på grund av hala golv under aktiv lek. Detta är en bekväm lösning för småbarn som börjar krypa.

  Lakoniska interiör baby rum

  Rummet bör vara väl upplysta Detta kan åstadkommas inte bara genom dagsljus. Detta bör innehålla en bra artificiell belysning, som kan ge en ljuskrona. I barnens rum för en pojke är det lämpligt att anordna en nattlampa för bekväm läsning godnattsagor.

  I detta rum finns det inget behov av att dela upp spelet och arbetsområdet. Eftersom barn i denna ålder är sysselsatta inom ritning eller liknande material inte skiljer sig från spelet.

  I rummet barnet, är det önskvärt att förvärva naturliga trämöbler

  Interiör alternativ för barnens rum för en pojke 3-7 år

  Denna ålder kännetecknas av manifestation av barnets identitet. Nu barnet är aktiv, rastlös, företagsamma och nyfikna. Han är intresserad av många frågor samtidigt, har han hundratals hobbies och favorit saker som förändras blixtsnabbt. För en pojke på den åldern rummet design kommer att skilja sig i många avseenden än för en yngre barn.

  Rummet måste tillhandahållas mer utrymme för vidareutveckling och kreativitet för barn. Zone ska vara stora och ljusa. Alla nödvändiga föremål och leksaker kan lagras i lämpliga låga hyllor eller lådor med stopp.

  Rums förskola pojke

  För god fysisk utveckling är det lämpligt att utrusta idrottsområdet, barnrum för en pojke, kan du köpa denna mur barer med rep och ringar.

  Bakgrund för rummet, välj tvättbara, som alla barn vill åtminstone en gång för att förverkliga en väggmålning färdigheter. Färgskalan i rummet valt lugnande färger med ljusa färgrik accenter. Denna roll kan utföra leksaker, sängöverkast, gardiner, barnmöbler.

  Inredning pojkens rum inrett i blått och blå färger

  Efter att uppnå fem eller sex matcher är en integrerad del av livet för ett litet barn underbarn. Men nu i sin dagliga rutin tillsätts till en klass. För detta ändamål är det nödvändigt att utrusta en bra skrivbord med en bekväm stol. På hyllorna i leksaker lägga till nya grannar - böcker.

  För kreativitet och samtidigt för utbildningar är idealiska för magnetiska skivor. De är bekvämt att rita, ställa in olika träningsblock med magneter. Dessa skivor är mycket populär som en klass med dem växa in i spelet, genom vilken barnet kommer att bli spännande.

  Minimalistisk stil i utformningen av ett barns rum

  Tips! För att underlätta att lära sig ett litet geni skrivbord är bättre positionerat i fönstret.

  Foto Barnets utrymme för en kille i skolåldern

  För de barn som har uppnått skolåldern, det kommer en övergångsperiod i deras liv. Utöver spel och underhållning på studenten, nya arbetsuppgifter: lektioner, inlämningsuppgifter, läsa, skriva. Det är viktigt att planera det rum där har att spela, arbeta och funktionellt område.

  skolåldern pojkrum interiör

  Funktionellt område spelar en roll av ett sovrum och ett förvaringsutrymme för kläder. Arbetsområdet för barnens rum boy-elev måste vara utrustade så att i klassrummet barnet inte distraheras av spelet. Detta kan åstadkommas genom att sätta barnet att alla leksaker tillbaka. bör hållas neutral göra en arbetsplats, utan att distrahera barnets uppmärksamhet ljusa accenter.

  Nu har de flesta av tiden unga män upptagen upptagen. Finnas lämpliga ställningar, där tidigare inrymt leksaker, böcker omvandlas till lagringsutrymme och användbar litteratur.

  Återhållsam interiör med inslag av miljö stil

  Många barn är beroende av resa och studera i olika länder. I det här fallet, på en av väggarna, kan du sätta en världskarta, för att komplettera det inre av jordklotet. Denna idé kommer att vara både intressant och nyttigt för barn. Visuellt kan du bekanta dig med ett sådant beslut i foto barnens rum design för en pojke på 10 år.

  Bli inte för överlastad utrymme massiv möbler. Tillräcklig minimum av möbler, som ett alternativ, kommer att bli en säng, garderob, ljus hängande hyllor, en bekväm skrivbord.

  Barnens rum för pojke och flicka: tänka över alla detaljer

  Intressanta färger, korrekt zonindelning och praktiska möbler. Kompetent urval av dekorationer och tillbehör för varje barn.

  Alternativ för utformningen av rummet av en tonårspojke

  Tonåren anses vara en av de svåraste perioderna i livet för ett barn. Skapa utformningen av ett rum till den yngre mannen, bör ta hänsyn till de intressen och önskemål pojken. Föräldrar bör finna en rimlig kompromiss som kommer att tillfredsställa båda sidor.

  Modern inredning av ett rum av en tonårspojke

  För väggkonstruktion barnrum för en tonårspojke passar varje tema som är nära honom. Bright accent kan utföras på en vägg genom att fylla den med dekorativa tegel klistras tapeter med panoramautsikt över den älskade staden, artist, atlet, filmhjälte. Glöm inte att pojkens preferenser i denna ålder förändras ständigt. Accent konstaterar karakteristiska riktningar inredning bör vara rörlig, så att när som helst kan byta ut en andra ämnen utan väsentlig skada för den övergripande utformningen av rummet.

  Tips! Originaliteten i rummet kommer att lägga tapet med fotoutskrifter i svartvitt, som kan målas flera gånger. Deras yta kan lätt rengöras.

  Tonåring rum måste vara bekväm arbetsplats

  Om ditt barn insisterar på att bära nyanser i utformningen av rummet, då är det lämpligt att vara en ljus, ljus textil som barnrum för en tonårspojke (foto visar tydligt detta) upphör att vara dyster.

  Särskild uppmärksamhet bör ägnas åt zonindelning av rummet. Zone kan utformas inte bara för spel utan också kreativa aktiviteter såsom musik, sport.

  I det här rummet ska vara en plats för rekreation, där en kille kan ta vänner, titta på TV, engagera sig i en hobby. Olika alternativ och foto barnrum design för en tonårspojke kan hittas på Internet.

  En liten barnens rum på vinden

  Vid första anblicken är rummet arrangemang för två barn en dubbel problem. Men en hel del designidéer lätt klara denna uppgift.

  En av rationell användning av rymden fattandet är en våningssäng. Om skillnaden i ålder av pojkarna är stor, kan du ansöka om den yngre brodern till en loftsäng och satte den under en hel säng med ett äldre barn. Detta arrangemang tillför utrymme för att arrangera objekt lagring eller kreativt och arbetsområdet.

  Rum två bröder bör ha en gemensam och enskilda områden

  Om barnens rum för pojkar har tillräckliga dimensioner, skulle det perfekta alternativet vara att placera separata sängar. Nära dem, kommer varje barn att skapa sig en unik plats med karakteristiska dekorelement.

  För både pojkar bör ta hand om organiseringen av enskilda arbetsplatser. De bör placeras i ett väl upplyst område.

  Du kan hitta ett stort antal bilder, barns sovrum design för 2 pojkar, som kommer att kunna tillfredsställa smaker och behov av framtida ägare på Internet och inredningstidningar.

  Våningssäng i rummet av två pojkar

  Room 12 kvm för en pojke: utformningen av barns bilder

  Några lägenheter har övergripande anläggningar. Vanligtvis är barnet tilldelas den minsta rum i lägenheten. Föräldrarna har en viktig fråga som den lilla storleken på rummet för att rymma allt du behöver för ditt barn?

  För en liten spädbarn pojke möbler kan du använda en mobil. Det kan fällbara soffor, sängar med inbyggda lådor, utdragbara sängar, stolar, sängar, bord, böcker, fällbara bord, multifunktionshörnsoffor, mobila ställningar, som lätt kan omvandlas av böcker eller sportutrustning, puffar med ett internt utrymme saker. I ett litet rum hänger öppna hyllor ser bra ut.

  En liten barnens rum kan vara en bekväm och funktionell

  Att visuellt förstora dimensionerna av rummet, efterbehandling väggarna bör tillhandahållas i ljusa färger. Foto Interiör barnrums 12 kvm tydligt visa detta.

  Tips! Förvaringsskåp kan utföras med spegeldörrar. Detta visuellt förstora rummet.

  Ett bra val för mindre rum kommer att användas som en säng loftsängar. Under är det möjligt att organisera arbetet eller kreativa zonen. I detta fall är det nödvändigt att ta hand om att säkerställa tillräcklig artificiell belysning av dessa zoner. Detta är en intressant idé ett litet barnrum design för en pojke syftar till att skapa ytterligare utrymme.

  Zonindelning spela och sovrum med olika färger

  Den idealiska alternativet skulle vara platsbesparande inbyggda möbler i barnkammaren för en pojke, som kan köpas på begäran i möbelaffärer. Sådana möbler ingår säng, vars storlek är att välja ett lager, skrivbord, garderob och öppna hyllor.

  Ett annat sätt att spara utrymme ligger på en liten kulle säng. I djupet av denna grundliga podium kan du lägga saker gott om förvaring.

  Funktionella möbler i barnkammaren garntitur

  Tema dekoration och design ett barns rum för en pojke: foto

  Det finns många olika idéer för ett barns rum för en pojke (foton bekräfta det) som kan tillfredsställa alla infall av ägaren till ett litet rum. Den mest populära av dessa är följande alternativ.

  nautiska tema. Detta är den mest populära ämnet för barnkammare. Nyanser av blått palett är mest älskade av de flesta pojkar. En pirat attribut, prydnadsföremål med anknytning till havet, fartyg, orsakar stora spänning bland unga resenärer.

  Temarum i en marin stil

  Sängen kan köpas i form av segling, båtar med dekorativa rodret och ankare. På väggen kan du hänga klockan i form av en fyr eller en ratt. En intressant tillbehör kommer Globes, dekorativa skattkista, som kan användas för att lagra olika saker.

  Tips! Många delar av inredningen, än mindre göra pojken.

  I konstruktion utrymme maritima kan användas eller foto en illustration med en bild av marina fauna.

  Väggarna är dekorerade med en bild av din favorit tecknade

  Favoritkaraktärer karikatyrerna eller serier. Med hjälp av detta tema, inte fylla hela utrymmet i bilden av favoritkaraktärer från serier eller tecknade serier. Det kommer aggressivt arbeta på barnets psyke. Det kommer att vara tillräcklig för att koncentrera sig på en av väggarna (nära lekplatsen) och placera den ljusa och färgrika bilder. Den bär är ytterligare element givet tema inredning. Det kan vara leksaker, affischer, bilder, statyer och mycket mer.

  Designad i stil med indianerna. Många barn tycker om att springa och skrika runt i lägenheten, efter att ha målat hennes ansikte och skjuta en båge på mål. En bra lösning för en sådan färgstark design av rummet är att installera en lodge. Barn älskar att vara ensam i ett litet hus. En sådan liten värld låter ditt barn att njuta av ensamheten, att tänka, att lugna ner och fokusera.

  Den ursprungliga Interiören i pojkens rum

  Tips! Som en lodge passar vanliga enda turist tält. Detta är ytterligare ett plus för rummet där de två bröderna bor.

  sportig design. Någon sport som handlar om ett barn, kan du slå skapa inredning av rummet för pojken. Foto barn lokaler kännetecknas av närvaron av sport logotyper, snäckor och tillbehör avbildas på textilier, målningar, affischer. Delar av barnmöbler kan skapas i en viss stil. Detta kan vara en liten säte, i form av fotboll eller basket, sängen i form av tävlingsbilar.

  Creative interiör plantskola med en leksak väderkvarn

  I det här rummet barnet kommer att känna sig bekväma. Elements favoritsport kommer att orsaka bara positiva känslor. Du kan också överväga en speciell plats att vara värd för utmärkelser och koppar. De kommer alltid att bli påmind om de minuter av berömmelse, och stimulera ytterligare segrar.

  naturen tema. På rummet, som gjorts i neutrala färger som gult, grönt, beige, med elementen i naturen är sannolikt att tilltala många pojkar. Här bör en särskild plats ges till de små sakerna som kompletterar den övergripande utformningen. Detta kan vara en storskalig krukväxter i dyrbara vaser, foto bakgrundsbilder med bilden av vilda djur och natur. En touch av romantik lite drömmare ge stjärnhimlen, som ligger på taket i rummet. Var noga med att installera ett litet akvarium.

  3D-bild av undervattensvärlden i pojkens rum

  teknisk design. Många pojkar beroende av olika tekniker, såsom bilar, flygplan, stridsvagnar, tåg, rymdskepp. Denna fascination kan lätt flyttas för att utforma ett barns rum för en tonårspojke, bekräftelse fotografik. En vinnare kommer att granskas hemgjord trämodell utrustning, ljusa affischer och plakat, stora teman leksaker.

  yttre utrymme. Om ett barn är intresserade av allt som har med rymden, då kan du skapa ett tak i barnkammaren för en pojke stjärnhimmel, med hjälp av särskild belysning eller lyser i mörkret tapeten. Du kan köpa i barnkammaren för en pojke ljuskrona i form av ett flygande tefat, en säng som såg ut som ett rymdskepp, skapa en motsvarande tryck på textilier och säng gardiner, använd en stål färg tillbehör till möbler. En av väggarna kan göras i form av en parad av planeter med hjälp av tapeter.

  Inredning pojkrum i en teknisk stil

  Alternativ för barnmöbler för rummet för pojken

  När du väljer barnmöbler i rummet för pojken, vars bilder kan ses i möbelaffärer katalog, måste du lita på sonens ålder, storlek på lokaler, sovrum funktionalitet.

  Den viktigaste delen av möbler är en bekväm säng. Måtten på en kaj bör ta med en reserv, med tanke på barnets mognadsstadier. Enkelt sängar ytterligare elementet är en låda. Madrassen för barnet bör alltid vara ortopediska.

  Möbler för små utredare måste vara säkra, utan skarpa vinklar, och höga piedestaler tillverkade av kvalitet material ofarliga.

  Möbler av genomskinlig plast blå eklogicheski

  För ett barn i skolåldern kan köpa en soffa som kommer att öka ledigt utrymme.

  Våningssäng blir den självklara perfekt för två barn. Denna idé har en plats för ett barn. Endast på första våningen är det möjligt att utrusta en arbetsplats område för skapande, lagring, barns tingens. Det är mycket populärt för små barns sovrum loftsäng. Fotodesign litet barns rum för pojke visar alternativ för praktisk användning av rymden.

  Ett fungerande system för förvaring i barnens rum

  De viktigaste aspekterna när man väljer en skrivbord är bekvämlighet, funktionalitet och optimal höjd. Bordet bör vara med massor av lådor och öppna hyllor. Möbler för arbetsområdet bör väljas av hög kvalitet, slitstarkt material.

  Tips! Stolar för barn bör välja en höj- och sänkbar med en stel rygg.

  Barnsängar definitivt behöva utrusta ortopediska madrasser

  Särskild uppmärksamhet bör ägnas åt barns rymlig garderob i förvaring av kläder och andra saker. Detta kan vara en garderob skjutdörr i form av speglar för att ytterligare öka utrymmet mönster eller design, som perfekt passar in i den övergripande temat i rummet. Måste se fotodesign litet barnrum, där vi har använt funktionella garderober.

  Möbler för tonårspojkar skulle plocka upp mer återhållsamma, lakonisk, men samtidigt elegant och modern. Förutom sovrummet rummet utrymme i rummet måste du ange några extra platser för gäster. Det kan vara små fåtöljer, ottomaner, stolar, väskor och mjuka stolar.

  En garderob och ett bord med stolar i samma stil

  Bakgrund för ett barns rum för en kille: foton av intressanta idéer

  Viktiga punkter att tänka på när man väljer tapeten i barnkammaren:

  • färger. Det bör vara en lugn palett med ljusa inslag möjligt. Däremot kan du välja tapeter partners, som kan kombineras;
  • säkerhet. Efterbehandling material ska vara ren och fri från skadliga föroreningar, tillverkade av certifierad råvara;
  • ålder pojken. För yngre barn bör inte dra ett ljust rum. Även för studerande kan kombineras med ljusa accenter. För en tonåring att vara lämpliga neutrala nyanser.

  Tapeter tryckta med en världskarta

  En väl vald tapeter kommer inte bara att vara ett bra försvar för väggar, men också skapa en karakteristisk stämning i rummet. De bör bidra till en harmonisk utveckling och bildandet av karaktären av den lilla herre.

  tapet struktur måste vara resistenta mot olika yttre påverkan, slitstarkt, eftersom reparera ett barns rum för en pojke inte skulle genomföras varje år, och väggbeklädnad måste ta itu med barnteckningar, vidrör bollen.

  Tips! Från en praktisk synvinkel för utformningen av barn kan välja tvätt tapeter, som den ursprungliga formen kan återlämnas när som helst.

  Bakgrund för målning - den bästa lösningen för barnen

  Färgpaletten bör väljas på basis av utvalda ämnen av de framtida lokaler, rum Orientering. Lägg till ytterligare grad för den norra sidan av rummet kommer att hjälpa varma färger.

  Det finns tapeter med simulerad träyta, tegel eller murverk. De kan användas för att dekorera accent väggen.

  Modern sortiment kan du köpa tapeter för ett barns rum för en pojke av olika färger med olika mönster.

  För efterbehandling interiören finns det flera typer av tapeter:

  • papper. Detta miljövänligt material väggdekoration. Den är lämplig för en nyfödd baby rum. Dessa tapeter är inte resistenta mot fukt, så efter en mekanisk påverkan, ritning, klistra lera, kommer det att vara omöjligt att återställa den tidigare utseende. Detta bräckligt material;
  • vinyl. Denna tapet är väl dölja felet ytan. De är resistenta mot olika influenser, hållbara. Ofta används för dekoration av väggarna i rummet av en tonåring;
  • non-woven. Det är ekologisk, säker, hållbar efterbehandling material. Dessa tapeter är konstruerade för 10 fläckar utan att förlora sina ursprungliga egenskaper. Den största nackdelen är deras höga kostnader;

  En av väggarna tapetserade rummet med bilden av astrologiska konstellationer

  • kork. Det är behaglig att ta, hållbara, miljövänliga material. Den största nackdelen - ett litet område av färgvariationer;

  Tips! Cork tapeter har goda ljudisolerande egenskaper.

  • vätska. Bekväm, praktisk, säker, modern typ av tapeter. Denna tapet är snabbt och lätt att applicera och dölja sig många gånger om. Materialet har en relativt hög kostnad;
  • Väggmålning. Ett bra alternativ för rummet zonindelning, vilket skapar en kontrasterande accent. Från ett brett urval, kan du välja låt för ett visst ämne, med bilden av den älskade saga eller seriefigur, ett underordnat element av en hobby.

  Flytande tapet i det inre av pojkens rum

  Ytterligare element för utformning av barn

  Taket måste passa in i kupén. Det bör inte bara estetiska, men funktionell och bekväm för en god belysning. Ett stort antal bilder tak i plantskola för en pojke omfattar användning av konventionella ljuskrona för några glödlampor. Som en extra belysning kan användas över sängen vägg lampetter olika varianter för skrivbord - bordslampor.

  Innan du köper persienner i förskolan, är det nödvändigt att bestämma deras roll i rummet. De kan användas såsom ett element för att uppgradera fönster eller ljus accent i den allmänna stilen i rummet. Trots detta bör gardinerna vara enkelt, bekvämt och säkert. Barnet måste kunna utan hjälp för att reglera graden av penetration av dagsljus.

  Dekorativa element kan dekorera ett rum

  När du väljer gardiner bör också beakta barnets ålder och preferenser. Av de föreslagna alternativen gardiner för pojke rum, bilder av modeller som finns i konstruktions publikationer kan du välja det lämpligaste alternativet. Du kan också välja alternativ för deras fastsättning.

  Ge en individuell sovplats hjälper ljus, med karaktäristiska teman och är tillverkade av högkvalitativt material omslag och dekorativa kuddar. Med hjälp av sådana textilier kan göra en kontrasterande ton i den övergripande utformningen av ett litet barns rum.

  Krita styrelsen i rummet diversifiera fritids barn

  För att skapa ytterligare komfort och värme du behöver ta hand om golv. Välja och köpa en matta i barnkammaren kan vara inne saloon interiörprodukter, som erbjuds många olika alternativ, utformade för att passa alla smaker och köparens förfrågan. I barnens rum för en pojke matta bör köpas endast med en kort tupplur, vilket bidrar till minimal dammansamling.

  Komma att reparera ett barns rum för en pojke, fotomodell vars layouter kan hittas på Internet, bör du ta hänsyn till ålder, karaktär, temperament, barn hobbies, hans personliga vision av utformningen av rummet, där han kommer att vara bekväm och praktisk att sova, spela, engagera, ta dina vänner och bara koppla av.

  Toy indiska wigwam kommer att älska någon pojke

  Det viktigaste - att skapa en gemensam varm atmosfär, som kommer att få sällskap harmoniskt väggkonstruktion, textildesign, belysning alternativet materialet golv och grundläggande delarna av barnmöbler. Och viktigast av allt, bör alla element för utformning av barnrum vara gjorda av miljövänliga material.

  Design barnrum för en flicka: bild idéer för att dekorera elegant interiör

  Omklädningsrum: foto, designprojekt och exempel bekväm Organisation

  Korridor i lägenheten: design, foto exempel på intressanta idéer

  Badrum Design: photo kakel bästa inredning

  Plattor för badrum: design, foto och rekommendationer om valet

  Undertak av gipsskivor: foto, design olika rum

 • Kommentera

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

  + 40 = 46