Barnets rum för en flicka

Designa ett barns rum för flickor (65+ bilder)

 • Ljusa och mysiga "gömställe" ditt barn - nyckeln till en lycklig barndom. Och föräldrar konstruktions barnrum design för flickor ger vanligtvis en hel del positiva känslor. Endast fylla den med färger, glöm inte om den praktiska sidan av interiören, som inte bör skada hälsan hos den dyrbara avkomma, samtidigt som friheten för aktiv utveckling. Hur att hitta en balans, och ta hänsyn till alla nyanser - i vår artikel!

  Funktioner design för barns flickor

  Göra plats för barnet, där det kommer att växa, utvecklas och lära världen, måste ta hänsyn till många av punkterna. För det första, ålder av flickorna: det är en nyfödd eller en mer etablerad barn 5-6 år? Barn växer snabbt och deras smak förändras snabbt, så att utrymmet under de första åren i livet bör vara ganska nakna ben, men flexibel - för att lägga till nya objekt vid behov.

  Glöm inte att barns intryck är den mest levande och kan bli osynlig följeslagare senare vuxenlivet för barnet. Rum design för flickor oundvikligen påverkar hennes attityd, formulera specifika smaker, modellen beteende och interaktion med omvärlden. Vi måste noggrant välja varje del av inredningen, fokuserar inte bara på hans förståelse av "vacker", men också de pedagogiska aspekterna av objekt.

  Inredning plantskola för flickor bör vara bekväm och säker. Tja, om barnen har tillgång till sina objekt av intresse, lätt att få leksaker, sitta på en stol. Den lär självförtroende, samt att bli av med obehagliga känslor under misslyckanden - även mindre negativa erfarenheter kan påverka vilken typ av barnet. Men du måste vara säker på att den personliga utrymme för barnet inte förvänta sig någon fara, t.ex. vassa föremål, odugliga möbler eller farligt material.

  Kön av barn spelar en viktig roll i utformningen, att hjälpa dem att identifiera vid en tidig ålder. Detta betyder inte att flickans rum krävs för att koncentrera det maximala antalet dockor, blommor och alla nyanser av rosa. värld av barnet bör inte vara monotont, men orienterad på rätt sätt.

  Ta hänsyn till de psykologiska och pedagogiska aspekter av interiören är nödvändig, men inte fanatiskt följa varje objekt, rädd för att ange en extra punkt eller färg. De yttre estetik, unikhet och funktionellt - dessa komponenter bidrar till att skapa en harmonisk utformningen av rummet, som kommer att vara nyckeln till en lycklig barndom.

  En ledstjärna i utformningen av organisationen är att välja en stil. Det är önskvärt att matcha det inre av den totala sammansättningen av huset. Men även en liten avvikelse ser harmonisk, om det är korrekt anger de karakteristiska elementen. Samtidigt kommer stilar inom loppet av ett barnrum oundvikligen hitta en ny tolkning, till exempel späds inte kanoniska färger.

  Barn för flickor i en modern stil

  Till att börja med ett sådant beslut som de flesta tonårsflickor som växte Barbiedockor och sagor. Koncisa, begränsning av modern stil skapar ett mångsidigt utrymme där barnet kommer att kunna komma in sina hobbies eller intressen. Men även för en liten flicka i moderna barns rummet finns en hel del intressant, eftersom denna stil är bäst lämpad för ovanliga lösningar. Till exempel, foto bakgrundsbilder med seriefigurer, samlingar av figurer, föremål av icke-standardiserade former.

  Barn för flickor i klassisk stil

  Vad kommer att bidra till att förverkliga den omhuldade flickans fantasi, men stilen i denna dam? Klassisk tur trivial plantskola i prinsessans kammare, där karaktärerna lever favorit verk.

  För att uppnå den önskade effekten berodde på möbler med snidade ben och mönster, gardiner med lambrequins, himmelssängar eller eleganta dekorativa motiv i dekoren. Denna konstruktion kommer att ta upp den aristokratiska känsla av skönhet i ett barn som han kommer att fortsätta att gå genom livet.

  Barn för flickor i stil med Provence

  Ursprunget till den franska provinsen Provence stil är utformad för skonsam och romantisk natur. palett pastell, blommönster, lätta tyger, antika möbler - med hjälp av dessa uttrycksmedel, måste du införa en mysig atmosfär i barnrummet, varifrån den lilla flickan kommer definitivt att vara glad.

  Ljusa färger lugna små alltför aktiva barn. En annan fördel med stil - obligatorisk användning av naturliga material, som inte bara skadar hälsan hos barn, men också att inskärpa en kärlek till den naturliga skönheten.

  Barn för flickor i popkonst utformar

  Kreativ och aktiv tjej med ljusa intressen precis som barnens rum i stil med popkonst. Detta utrymme kan bli en plats för fantasi utveckling och genomförande av egna fritidsintressen.

  Inredningen är rik att komma in, en mängd olika färger, lite eklektisk föremål, bilder serier eller seriefigurer - varje del kommer att se lämpliga.

  Flickor är mer känsliga för miljön än pojkar. Därför kan även en viss färgpalett av interiören påverka deras humör och beteende. Ljusa färger är acceptabla, det beror på vilken typ av barn, men de mest populära pastellfärger är för rummet.

  Rosa barnrummet för flickor

  Tanken på barn för flickor - rosa nyanser den första att dyka upp i mitt huvud som den viktigaste färgschema. Och inte undra på, eftersom den här versionen ser mycket mild, vidrör och visar ålder och kön invånare i rummet.

  Men att välja önskad nyans, försök att undvika mättade färger rosa, genom möjligheten att kombinera dem med en neutral vit. Detta kommer att undvika banala inredning flick natur, eftersom inte alla moderna barn som vanliga saker.

  Lila plantskola för flickor

  Situationen är likartad med lite utrymme i rosa färg bara representerar en mer unbanal behandling "av en flicka." Cold skuggan av en positiv inverkan på barnet och dess utveckling. Denna lösning passar blommotiv i det inre av ett barn, med hjälp av olika varianter av lila.

  Grön plantskola för flickor

  Under den gröna hänvisar till den populära idag mynta, lime och olivolja nyanser. Detta är en mer neutral färg, som lämpar sig för både pojkar och flickor, men det kommer säkert att ha en positiv inverkan på barnet.

  Grönt förknippas med naturen, som ibland saknas i den livliga metropolen. Kombinera det med neutrala färger kan du skapa en harmonisk och fräsch inredning.

  Vita barnrum för flickor

  I varje barns rum med vita inte bör begränsas till denna färg. Flickan kommer att vara uttråkad i den sterila utrymme och enhetlighet panel, särskilt i ett tidigt skede av utvecklingen av färgseende kan försämras, vilket förhindrar kognitiva ambitioner avkomma.

  Vit kan fungera som en universell bakgrund för andra lösningar, betonar och balansera dem.

  Beige plantskola för flickor

  Delikat kräm, hasselnöt nyanser passar perfekt in i stilen på klassisk stil eller Provence, vilket skapar en ädel stämning i barnkammaren. Men vi får inte glömma att beige är monokrom, inte passar väl med de andra färgerna och endast med noggrann planering uppnår önskad effekt. Men naturmaterial är mot denna bakgrund ser mycket ekologiskt.

  Mer än det estetiska utseendet för efterbehandling barn för flickorna att uppmärksamma de material som används. Välj allergivänliga, säkra baser. För att vara säker - fråga om kvaliteten på dokumentationen från tillverkaren.

  Golvet måste vara släta men inte hala, så att barnet inte faller under aktiv lek.

  Dekorera rummet för en liten flicka bör väljas med hänsyn till alla möjligheter för kontaminering. Parkett och laminat har goda egenskaper i gapet bara trängt smutsen skulle inte vara lätt att ta bort.

  Följaktligen många designers råd Marmoleum - moderna, miljövänliga och hållbara material som har en hög estetiska egenskaper.

  Andelen av väggarna i barnkammaren faller många tester: de målar, scratch, kasta dem saker. Dessutom snabba utvecklingen av barnet kräver akut inre förvandling.

  Tyvärr, byggnadsteknik ännu inte kan erbjuda en helhetslösning för väggar. Du kan välja billiga, enkla att använda material, bara de inte alltid miljövänliga.

  I barnens rum för flickor är det bästa valet tapeten - låg kostnad, men kortlivade papper, ofarlig vätska med hög kvalitet miljövänliga tapeter och färggranna tapeter. Men vinyl kan skada barnets hälsa.

  Den lämpligaste tak - gips med cement hem, behandlad med grundfärg och målade vit akrylfärg.

  Många föräldrar vill dekorera ett inre rum med ritningar i form av en stjärnhimmel eller ett moln. Men denna lösning är inte lämplig för alla barn: en del kan bli distraherad och därmed att sova dåligt. Smidig vit tak med en ljuskrona ser intressant, men samtidigt harmonisk.

  Hur man väljer möbler för barnkammaren?

  Fyllning barnens rum möbler för flickor - viktigt steg i design. Valet av modeller beroende på barnets ålder. Det är uppenbart att det nyfödda barnet kommer att vara tillräckligt bekväma sängar. Men bara ett par år det kommer att ta mer "verktyg" för att möta behoven.

  Barnet kommer att bli intressant att studera och slappna av med headsetets flerfunktions, som liknar en separat barn små världen, inklusive lådor, sängar på andra våningen och bekväm arbetsplats.

  Några flickor kommer att vara till godo vissa, stora sängar med mjuka kuddar och mjuka sängar. Denna variant är viktigt för klassisk och Provence.

  Eftersom barn är svårt att koncentrera sig på studierna - det är bättre om arbetsplatsen är mer återhållsamma och inte ett gytter av främmande föremål.

  Förvaringsutrymmen ska vara så bekvämt för barnet - så hon fick de nödvändiga saker och lärt sig att sätta dem på plats. Men valet av spel möbler alltför olika, liksom artiklar med anknytning till fritidsintressen. Försök bara att köpa varor passa in i redan etablerade design.

  Utforma en liten plantskola för flickor

  Om tidig liten rummets storlek inte kommer att orsaka alltför mycket besvär, då med ytterligare fyllning inre mått kommer att begränsa friheten för design. Vi måste dessutom tänka på hur man rymma allt du behöver, medan en känsla av rymd bibehålls.

  Bara konstatera att klassisk stil är osannolikt att passa in i rummet med en blygsam område. Men moderna - kunna lönsamma takt nackdelar liten plantskola för flickor. Till exempel, om du föredrar en integrerad multifunktionell möbler med flera nivåer, i stället för separata skrymmande föremål som kommer att frigöra utrymme för rörelse och spel.

  expandera visuellt utrymmet kommer också att hjälpa några av de tekniker. Först väljer ljusa färger, är mönster inte övermättad. För det andra, glöm inte att ange en eller två fullängdsspeglar. För det tredje, välj en ljus, luftig gardiner som inte blir ett hinder för penetration av dagsljus.

  Designa ett barns rum för en flicka - Foto

  Att plantskola för flickor - en glädje inte bara för barn utan även för föräldrar. Vissa interiören ser ut som ett hus av sagor; andra - som en verkstad för den lilla geni. Vilka andra design alternativ? Titta på vårt utbud av bilder. Glad visning!

  Designa ett barns rum för en flicka - 30 foto inredning idéer

  Om huset eller lägenheten området kan du skapa en separat barnrum, många strävar efter att uppfylla den med maximal komfort och bekvämlighet för sina barn. Så du kan lära sig att disciplinera sina barn, för att öka sin komfort och trivsel. Tiden står inte stilla, barnet växer upp, som ett resultat - Jag har ett rum dekoration. Särskilt intressant är utformningen av ett barns rum för en flicka, genomgår många förändringar, beroende på barnets ålder.

  Den största vikt vid att skapa en plan ska vara på sin harmoni. Denna hastighet direkt påverkar komforten i rummet för barnet. Det rekommenderas att dela upp rummet i flera zoner för rekreation, spel, arbete (lektioner efter skolan, läsa böcker, hobbyer). För syftet med zonindelning av möbler kan användas (t.ex. fall) eller en speciell partition. Om ett litet rum är liten, kan du använda visuella effekter till sin zonindelning med hjälp av olika färger eller färgämnen installation av möbler i rätt ordning. Efterbehandling måste med nödvändighet omfatta vilken typ av flickan, hennes verksamhet, favoritaktiviteter. Mycket små barn endast lämpliga lätt att rengöra material.

  Tips som hjälper att ta hänsyn till önskemål unga prinsessorna

  På Internet hittar du massor av foton av olika utföranden spädbarn flickor.

  Innan du väljer en favorit alternativ och gå vidare till registreringen bör lära om några av rekommendationerna:

  • Det finns en stereotyp: för flickor rum bör alltid utformas i rosa. På den ska glömmas bort. Barnet kan vilja helt olika nyanser och färger. Du kan ge företräde åt ljus gul, blå himmel, lila, mjölkig. De kommer att se mycket attraktiv.
  • Låt barnet att fatta självständiga beslut i placeringen av möbler. Interiören skapas under flickans önskemål. Låt ditt barn väljer platsen för sängen arrangemanget del av rummet för att spela och arbete.
  • Interiören ska röra, graciös, lämpligen en helt annan mentalitet flickor jämfört med pojkar. De kommer att uppskatta vackra kompositioner inklusive blommor, hjärtan, rosetter, stjärnor och andra dekorativa element.
  • Mycket uppmärksamhet bör ägnas åt belysning. Den optimala arrangemanget är en av barn rum med flera fönster. Om fönstret är liten, bör ta hand om god belysning.

  De flesta föräldrar är villiga att barnet innan födseln. Sådana anläggningar har ofta en unik design. Upp till 3 år gamla småbarn lära sig om världen mest aktivt, för dem allt verkar nya, lockar till sig uppmärksamhet på varje detalj.

  Föräldrar bör ta hänsyn till många faktorer och nyanser för att skapa en myshörna med sin dotter:

  • Alla de saker som en flicka bör vara lättillgänglig.
  • I möblerna bör inte finnas några skarpa hörn, måste det vara säkert för barnet.
  • Välj inte flashiga färger och deras nyanser.
  • Alla material som används för dekoration, ska vara rena och naturliga, inte kan skada hälsan hos barnet.
  • Ta bort trappor och andra farliga element.

  Du kan använda tecknen från bilden favorit tecknad flicka sina affischer pryder väggarna.

  design room Princess 5-7 år

  Flickor i denna ålder är fortfarande en stor rastlösa, som vill veta mer information om världen omkring oss, prova allt på sina egna erfarenheter. De behöver fortfarande en hel del leksaker.

  Olika husdjur är dockor kräver nu nya tillbehör, såsom transport, sviter och så vidare. För förvaring av leksaker, som nu inte kommer att finnas tillräckligt med utrymme på hyllorna eller plastlådor, kommer att behöva köpa rack eller ett separat skåp. Barn i den här åldern är redan förbereder sig för skolan, betyder det en hel massa olika saker: böcker, pappersvaror, olika material för hantverk.

  Designa ett barns rum för en flicka som ålder bör underlätta begäran om att utforska världen, att visa kärlek att vara kreativ, att lära sig något nytt. Några av de ämnen som förekommer i rummet design för barn under 3 år bör lämnas. Till exempel är det inte nödvändigt att bli av med hjärtan, band, andra dekorativa element. För färgval är bättre att välja lila, sand, de ljusrosa nyans. Det är nödvändigt att återuppliva en tråkig inredning av de få ljusa element, det viktigaste - överdriv inte.

  Denna ålder är samma sak med undervisning i de primära kvaliteter. En stor del av design room, dekorerad för flickor i åldern 5-7 år, kan lämnas oförändrad. Om det fanns ingen plats att slå sig ner för att arbeta på läxor en ung skol måste det göras så snabbt som möjligt.

  I den här åldern, barn skriva sina föräldrar av olika idrottsföreningar, såsom simning. Athletic kid interiör kan arrangeras i vatten marin stil. Större roll i utformningen av rummet kommer att spela en bakgrundsbild. För det mesta, men sömn, kommer barnet tillbringar för lektioner i sitt rum, färgsättning av yttersta vikt.

  Blå färg lugnar våldsamma humör, har en gynnsam effekt på flickans förmåga att skapa till exempel rita. Om det beslutades att använda temat i havet, kan du lägga till ett akvarium med fisk eller botten provisoriska dammen, kommer att kunna lyfta fram stilen.

  Enkelhet och bekvämlighet - det nödvändiga designelement plantskola. Barn behöver utrymme och en flygning av fantasi. Alltför många tillbehör, original saker begränsar fantasin barnet.

  Rums barn i åldern 10-12 år

  Denna ålder är märkt för flickor av flera händelser i hennes liv: hon slutade elementära betyg i skolan, firade ettårsdagen, har blivit lite annorlunda att uppfatta världen. Nu Barbie tar emot mindre uppmärksamhet, de flesta flickor börjar att locka vuxna att deras vanor och seder av beteenden. Det syftar till att anta dem.

  Barnet måste utveckla kreativt i den åldern. Rummet behöver markera området av kreativitet. Flickan kommer att behöva timmar etablerade i hennes sinne.

  Leksaker kommer att bli mindre, för dem finns det en plats i ett separat skåp. Nu, i det inre av ett barns rum för en flicka behöver för att passa in i en dator skrivbord med en dator. För att ersätta de små och mysiga sängar måste köpa en rymligare soffa eller säng i klassisk stil. Det kommer att fungera som en flicka när de når tonåren till henne.

  Möbler bör ha sådana egenskaper som praktiska, rymlighet och mångsidighet. Vi kan inte glömma visuella intryck av möbler. sådana element kan användas för dekoration av rummet:

  • Collage, tillverkade med sina egna händer;
  • Olika affischer med karaktärerna i din favorit tecknade serier och filmer flickor;
  • Den bild som den minsta av konstnären;
  • Kuddar med ljus inredning.

  Mycket uppmärksamhet i utformningen bör ta hänsyn till vilken typ av barnet:

  Denna åldersperiod är den svåraste. Nu flickor är mycket krävande och nyckfull, när du skapar utformningen av barnens föräldrar måste ta hänsyn till alla önskemål hans barn. En tonårig flicka ska aktivt delta i diskussionen av det inre av sin kör, kommer dess yttrande måste beaktas. Tidigare använde glamorös rosa färgen är inte längre lämpar sig för rummet design.

  Tonåringen skulle föredra modet i 2016 och 2017 korall, beige, mint eller bara rött. Liknande färgscheman du kan betona zonindelning lokaler. Den första zonen att vara bekvämt att placera ett bord med en bärbar dator som behövs för läxor, konstföremål och en stol. Den andra zonen ska tillhandahållas för rekreation och fritidsaktiviteter. Tjejer gillar att bjuda in mig för att besöka vänner, dela med sig hemligheter spela. Området ger en plats för att ta emot gäster.

  För den begränsade storleken på lokaler lämpligt att använda en bäddsoffa i stället för en säng, stolar ersätter de små fåtöljer, päron eller använd platt kuddar. Bland de obligatoriska designelement för barns tonårsflickor är följande:

  • Bokhyllor eller hyllor för cd-skivor;
  • Dressing tabell;
  • Skåp för garderob flickor med god kapacitet.

  Efter en tid kan du ta en nyhet för barnen av interiören, tack vare den modulära möbler. Effekten uppnås genom att byta ut den.

  Flickor i denna ålder tenderar att vara sanna värdar för sitt utrymme. Vid dörren till sitt rum bör sätta låset. Så att barnet börjar uppfatta sig mer mogen, meningsfullt, att utveckla sin personlighet.

  Det går inte att bortse från de individuella egenskaperna hos en tonåring, hans entusiasm och temperament i utformningen av barns design. Flicka med en lugn karaktär uppskattar diskret inredning, där det finns en liten garderob för dina favoritböcker, ett bord för klasser i handarbete. Baby, är intresserade av allt nytt kommer att vara nöjd med rummet med tapeten 3d, tak, tillverkad i flera steg (t ex - undertaks), en rad olika moderiktiga accessoarer. I rummet med de insamlade ljusa färger, olika utskrifter och draperingar, fånga uppmärksamheten hos damerna.

  avyttring utrymme när du skapar en plantskola

  I en stor platt område för att ge ett barn är enkelt. Med rätt strategi och det kommer att vara möjligt att genomföra i en liten lägenhet. Om rummet inte tilldelas stora dimensioner, är det nödvändigt att närma sig utformningen av ett barns rum för en baby på ett effektivt sätt. Företräde bör ges en rymlig överdimensionerade möbler. Space bör delas så det var en plats för spel och rekreation.

  Rätt val av möbler och andra föremål kommer att öka storleken på rummet visuellt. Mycket effektiv metod - inställning fack skåp, en dörr som är en stor spegel. Om området barn - från 20 till 30 kvadratmeter, tillräckligt utrymme för att tilldelas varje område tillräckligt utrymme. i stil och färger som används i zonen bestäms vid en ålder av flickan. Sängen kan levereras till hörnet för att isolera en skärm, tar emot en sovplats. I allmänhet utformningen av barnens rum beror på preferenser föräldrar och barn. Det viktigaste - att få den optimala nivån av belysning.

  De grundläggande reglerna för design och slutsatser

  För inrednings barnrum för en flicka, kan du välja någon av de många stilar och färger. Valet beror på smak av föräldrarna och barnets önskemål. De viktigaste egenskaperna är dess komfort, harmoni, säkerhet. För detta ändamål är det nödvändigt att välja hög kvalitet efterbehandling material, säkra och tillförlitliga möbler. Då utrymmet kommer att utrustas så bekväm som möjligt och för att orsaka bara positiva intryck och känslor i Tchad.

  Bekanta dig med de viktigaste reglerna som är användbara för att skapa ett barns rum:

  1. Belysning - en viktig del av plantskolan. Under dagen kan det vara tillräckligt på grund av flera stora fönster med utsikt solljuset. På natten, artificiell belysning erforderlig kvalitet. För varje rum zon rekommenderas att installera ett separat lampa.
  2. Rum för flickor är nästan en kåk, bör det vara allt du behöver. Därför bör särskild uppmärksamhet ägnas åt zonindelning lokaler - split villkorlig, möbler eller partitioner utrymmet. Det är nödvändigt att ge åtminstone tre huvudutrymme, varav den första är utformad för att fungera, den andra - en zon av sömn, och den tredje - för fritid och spel. Om flickan redan använder smink, behöver du ett toalettbord. Tonårsflickor kräver en garderob i rummet.
  3. Säng, installerad i barnkammaren ska vara praktiskt och bekvämt. Barn ben växa och utvecklas mycket snabbt, är det rekommenderat att använda en ortopedisk madrass för en säng.
  4. Flickor får inte svämma över med olika tekniker. Ett bra alternativ för att tjäna ordentligt utrustade lekplats.
  5. När du väljer möbler uppmärksamma de rymliga kompakta modeller. Vissa möbler är multifunktionella. Soffa eller säng kan ha en nisch för att lagra olika objekt. Att ta hand om hälsan hos barnet, få kvalitetsmöbler som inte innehåller farliga element, vassa kanter, ojämna ytor. Material för sin produktion - endast miljövänliga och säkra.
  6. Ta bort golvmattan i barnens rum design, ackumuleras det en hel del damm.
  7. När planerar anläggningar bör vägledas av smak och preferenser barnet, eftersom det är hon har att leva i detta rum. För en bekväm vistelse i barnkammaren, är det nödvändigt att betona individualitet i det inre av Tchad. En mycket viktig detalj är inredningen. Väggarna kan klistras speciell tapet med olika dekorativa element: stjärnor, hjärtan, bågar. Många av dem har möjlighet att lysa i mörkret. Det ser spektakulära och barnets.
  8. Det bör lita på sin egen och barnens fantasi för att skapa stil med dekoration plantskola. Om dekorativa element skapades tillsammans eller endast mycket barn, kan hon känna sig viktiga, eftersom det har gjort sitt eget bidrag i utformningen av rummet.
  9. Rummet rekommenderas ofta att ventilera behöver en luftfuktare. Föräldrar måste ofta våtrengöring. Ackumulerat damm är skadligt för hälsan barnet.

  Att ha en egen plats betonar individualitet av barnet. Föräldrar bör lära sig att respektera detta: framför rummet för att knacka på dörren. Hon kommer att känna husmor av sitt territorium, kommer att upprätthålla renlighet och ordning.

  Barnens rum för en flicka: att skapa en mysig inredning

  Barn växer upp mycket snabbt, deras intressen och behov förändras ständigt. Allt för det inre av barnets rum för flickor, måste du ta hänsyn till sin karaktär, ålder och favoritaktiviteter. Naturligtvis på den ekonomiska sidan av frågan bör inte glömmas bort. Överväga foton av intressanta alternativ för reparation av rummet flickor.

  Vilken design gör flickans rum?

  Varje period flickor ålder har sina egna egenheter, när hon var mycket liten, i princip, inte ett separat rum egentligen inte ens nödvändigt, tillräckligt för att köpa en bekväm säng och sätta pelenalnik. Men efter ett år, eller ännu tidigare, bättre fördela sin barnstol i huset.

  Rummet storlekar spelar ingen roll, det beror på den totala ytan av huset eller lägenheten. Men i rummet bör alltid vara varmt och soligt. Då ska jag ge råd om val av design för flickor i olika åldersgrupper.

  Läs vår artikel om hur man väljer en krubba för en nyfödd!

  Barn under 3 år är de mest intressanta. Barnet lär sig snabbt nya aktiviteter, aktivt lär omvärlden, och börjar prata. De har en hel del att göra, och varje fel stucken trots bara inte ta bort sin favoritleksak på plats. Därför är en uppgift för föräldrarna lilla prinsessa att göra rummet så bekväm och alltid vacker. Flickan ska vara lätt att nå och för att rensa upp sina leksaker, hon sätter sig på en stol, uppför trappan och så vidare. Om möblerna kommer att diskuteras senare, men nu ska jag försöka hjälpa dig att välja inredningen för barnet.

  Varje mamma tenderar att göra plats för din favorit liten flicka den vackraste. Oftast används i inredningen rosa och lila färger. Men dessa är inte de enda färgerna i världen, som lämpar sig för barnet. Du kan ta som utgångspunkt för varje färg pastellfärger, och som accenter att använda en mer mättade färger. Eller bo på persika, guld, gult eller olivgrönt universell.

  Det viktigaste som färger i barnets rum inte är för ljus, annars blir det svårt att lugna före sänggåendet. Efterbehandling material bör vara miljövänligt att välja om tapet eller färg. Plantskola för flickor 2-3 år måste planlagd till barnet visste var att sätta dina saker och var att ta bort leksaker. önskvärt att belysa varje område. Ovanför sängen att hänga en nattlampa, och på lekplatsen för att göra ett starkt ljus. Om ett barn är värt ditt bord, och sedan på detta område behöver hänga lampan i rummet. Rita kalyaki-Malaki kommer att vara mer praktiskt.

  Taket i rummet är bättre att måla i vit färg, eller beställa bifogade bladet. Uppmärksamhet på honom, och barnet inte betalar, men på bekostnad av vita färgen i barnets rum kommer att vara mer ljus. Spelområdet är inte en synd och dekorera. För denna stora självhäftande dekaler med din favorit seriefigurer (några andra roliga och färgrika ritningar kommer också att arbeta), eller för att göra mönster med hjälp av färg och en stencil. En liten flicka är säker på att uppskatta.

  På golvet i barnens sovrum kan vara att lägga en matta gjord av naturliga fibrer, är det lätt att rengöra och är tillverkad helt av naturliga ingredienser. Den enda nackdelen är golvet är inte billigt. Väl i barnkammaren ser laminat, välja ljusa färger bättre. Ovanpå det kan du sätta en liten matta på vilken barnet sitter varmt och skönt att spela.

  Ett enda säkra sättet att ordna ett rum för flickor 6-7 år, alla barn i denna ålder är olika. En sak förenar dem i 6-7 år, börjar i skolan! Därför bör utformningen av rummet redan stöder denna riktning - Var noga med att sätta i ett rum fullt skrivbord, förvaringslådor av kontorsmaterial, anteckningsböcker, ord och andra läromedel. Leksaker, vi fortfarande lämna, men bara de mest favorit.

  Flickan ska läras ut till en favorit sak, kan det vara upptagen ritning, modellering eller lära sig ett främmande språk. Hobbies barn ska se ut, och detta rum behöver bara att skapa en atmosfär av lycka, vänlighet och glädje.

  Valet av färg kan vara bättre för flickan, hon bestämt att hon gillar. Och redan på grund av detta är det möjligt att välja möbler, gardiner och tillbehör. Avsedda för barn flicka första-klassare att vara mer praktiska möbler - funktionella, och rummet - väl upplysta.

  Avgränsar utrymmet i zoner - det är bara uppgiften att föräldrar. Flickan kommer att behöva en ny och bekväm säng, bredvid där det är nödvändigt att hänga lampan. Desk är bättre att sätta i fönstret, som kombinerar naturligt ljus med artificiellt. En zon för spel ordna med ditt barn: om min dotter älskar att leka med dockor, gör ett hem för dem, satte några hyllor för leksaker eller box, så hon bort dem. Lekhörnan behöver extra belysning och installation av vackra möbler (fåtölj eller liten soffa). För att min dotter kommer till sin nya flickvän, så att inte bara ägaren, men också sina gäster att vara bekväm.

  Unga flickor skiljer sig oberoende i allt de nödvändigtvis en vrå där endast de kan hantera. Ålder 10 år, kallas flickan övergången producerar kroppen aktivt hormoner och förbereda sig för vuxenlivet. Därför är det tecken ofta i den senare perioden och blir "inget socker". Föräldrar naturligtvis skyldig att följa sin dotter, men också en viss frihet att det också måste lämna. Ofta är tonårsflickor börjar lägga fram sina egna villkor föräldrarna, kan de inte gillar deras rum, de vill delta i sin design. I varje fall är det omöjligt att förhindra.

  Välj utformningen av rummet för flickor 10-12 år måste med det, till att börja med, kan du visa sina bilder av färdiga interiörer, då vi, föräldrarna, blir det tydligt att det är nödvändigt att förlita sig på när man köper material och allt annat. Inte överflödig och skulle vara ett gemensamt besök i butiken i byggnaden kan vara och det är inte mycket intressant, men alla möbler är bättre att köpa tillsammans.

  Inuti barnet inte bara tyknet finger på din favorit modell, men också "exempel" av henne. Viktigt att flickan var bekväm att sitta på en stol, kom en tabell fram till hennes längd, och sängen var tillräckligt rymliga. Det ska vara lätt att komma till den övre hyllan i skåpet, välj din favoritmodell och design av alla objekt i sitt inre.

  När det gäller stil och färgsättning design - det bara skulle vara hennes val. Föräldrar här kan bara förverkliga sin dotters idé till liv, eller att förhandla om och erbjuda det mest hållbara alternativet. Men den huvudsakliga inriktningen av konstruktionen kommer att förbli densamma men.

  Inre rum för en tonårsflicka

  Lite senare i livet, runt 14 års ålder, kan flickan redan kallas en flicka och hennes entusiasm kommer att kraftigt påverka inte bara karaktär, men även i det inre av rummet. Naturligtvis, om det finns en ekonomisk möjlighet, det är bättre att göra i sitt rum nyrenoverade utifrån hennes dotters preferenser. Vanligtvis klasser för flickor 14 år och äldre är dans, musik och internet. Därför, i hennes rum bör vara tillräckligt med utrymme. Några naturligtvis beroende och andra fritidsintressen, men dagens barn är galna om elektronik.

  Interiör tonårsflicka rum måste vara snygg, är det mycket viktigt för en harmonisk utveckling av personlighet. Den bästa stilen i utformningen av ungdoms rum kommer att vara modern riktning, kan det vara high-tech, miljö stil, minimalistiska och mycket sällsynta fall av en klassiker.

  Och kanske så att din dotter har konstnärliga talanger, och hon var mycket kunna skapa sig en projektrummet. Bra föräldrar i ögonen på ett barn - "fogliga föräldrar" a Vi måste stödja sina initiativ, men också beslöjad kontrollen måste vara närvarande. Varför beslöjad. Ja, eftersom att förstöra relationerna med dottern behöver vi inte. Därför vuxna måste gå till alla möjliga knep (för att installera program för föräldrakontroll på Internet, för att ge en smart telefon som ibland kommer att kontrollera barnet) och andra tricks. Men det är bara en flicka, under inga omständigheter bör inte gissa om det. Här är några exempel för att hjälpa bestämma riktningen för utformningen av utrymme för en tonårsflicka.

  Vi avvika från ämnet, så att utrymme för en tonårsflicka? Den stil och färg i rummet hon har att välja själv. Hon kan lita på och ett urval av tillbehör för ditt rum. För dottern att köpa / göra i ordning:

  1. rymlig garderob för kläder och skor.
  2. Soffa-säng eller konvertibel. Men bara med en dotter konsultera att hon tycker om, och sedan köpa.
  3. spegel.
  4. byrå eller hängande hyllor.
  5. bord Dator och yrke.
  6. bekväm stol eller stol.
  7. Du kan köpa det mjuk poof eller att sätta ytterligare en soffa för gäster.
  8. förvärva fixturer (Wall eller golv).
  9. plocka upp persienner på fönster.
  10. Om det behövs, ställa in ljudsystemet och TV.

  Hur man väljer utformning beroende på område?

  Vi har alla olika områden av hus och lägenheter. Vid val av placering i rummet för ett barn, måste vi ge företräde inte det minsta, och samtidigt varma och ljusa rum.

  Ett område med 14 kvm kan klassificeras som små, och utformningen av sådant utrymme har sina egna egenskaper. För det första, Möbler i barnkammaren ska vara funktionella och det är omöjligt att sätta en hel del - du måste lämna utrymme för den aktiva barn tidsfördriv. Och för det andra, ett litet rum i behov av visuell förstoring. För att göra detta, kan du använda dessa metoder:

  1. På en av väggarna kan installeras spegel eller köpa en garderob med en helfigursspegel. att göra det är inte säkert, men tonårig flicka som är mycket överlycklig i rummet för små barn.
  2. Interiören bör råda ljus ton - efterbehandling väggar och tak kan vara svartvitt, och kan ha ett enda plan med en ljus accent. Behöver bara placera den på rätt sätt.
  3. Var noga med att ställa in ett antal ljuskällor. Detta kommer att bidra till att avgränsa utrymmet i zoner.
  4. På fönstren ska hängas ljusridåer, samt en kväll att inte använda flera lager tunga gardiner. Tillräckligt tät bomull gardiner, bör de närmar den övergripande utformningen av rummet.
  5. Om taket i ett rum som är tillräckligt hög (minst 250 cm och högst 300 cm.), Den kan vara ljust glänsande stretch taket. Höjden kommer inte att förlora mycket, men rummet kommer att vara visuellt rymligare.
  6. När rummet har en avlång form, på en lång mur, kan du göra en nisch med belysning, så att rummet visuellt utöka sina gränser.

  På det här området kan du skapa något för barnet, särskilt för en enda. Stil och färg, kommer vi att välja baserat på barnets ålder och kan ökas området för varje zon i detta fall.

  Barnsäng kan separeras från resten av skärmen. Pappa kan göra partition av gips, men alltid öppna - med nischer, och helst med en bakgrundsbelysning. Välj möbler som du behöver, beroende på ålder och kön på barnet, om den är liten, bör det först och främst vara säker. För en liten unge i barnens mödrar i 20 kvadratmeter måste vara utrustade med en plats för utfodring, blöjbyte och hänga hyllor för små saker. Äldre barn kan hjälpa föräldrar och visar att de vill - för att välja en soffa för spelområdet, korgen för leksaker.

  För stora ytor utformningen av rummet för äldre barn bör tas på större allvar. Zonindelning i rummet sker i enlighet med behoven i din avkomma, kan du även sätta en synthesizer, om barnet är engagerad i musik. Eller installera en sport område, som har smak av både pojkar och flickor.

  Stilistiska beslutet att ett barns rum kan vara vad som helst, är det lämpligt att välja den klassiska stilen, som kan ordnas möbler större försörjnings olika tillbehör och så vidare. Du kan använda och minimalism, sedan en hel del ledigt utrymme kvar i rummet och barnet, till exempel, kan lätt samla konstruktören eller dansa.

  Det enda villkoret för ett barns rum av denna storlek - det är belysningen. Det är bättre att göra en multi-level. Till exempel, för att använda inte bara belysning på taket i olika områden, men också att göra tredimensionella strukturen på väggen.

  modern

  Art Nouveau som riktningen i det inre av ett barns rum, som både föräldrar och barn. Föräldrar, eftersom det är säkert - i ett rum inrett i denna stil finns det inga skarpa hörn, alla rader är släta och möbler med rundade former. Och barn har ett sådant rum enligt deras önskemål på grund av dess "naturlighet". Färglösning kan vara mycket ljus och har en smidig övergång från en ton till en annan. Barns Art Nouveau få bekväm, vackra och bekväma. Varje del i dess ställe, tillräckligt lätt. Möbler kan göras på beställning, ja, av barnen överge sängen, som en blomma, ett moln eller gräs.

  Modern kan användas för dekoration av rummet för ett barn i alla åldrar och kön. En kombination av naturliga former, färger och texturer kommer att gynna utvecklingen av barnet som en individ.

  Klassisk stil i utformningen av ett barns rum kan användas, kanske bara i en ganska rymliga rum. Han föreslår ett stort antal naturmaterial i klassisk stil möbler är vanligtvis skrymmande och gjorda av trä eller metall. Barnets urskilja i pastellfärger, väggarna är i det enda grunden, som inte betalar mycket uppmärksamhet. Taket är oftast vit eller nära i färg till huvud färgen på väggarna. Men, å andra sidan, tillbehör, draperier, lampor och textilier, i en klassisk miljö - det är exakt vad som skapar en känsla av stil. Ljuskronor kan vara dekorerad med kristall, flera lager gardiner och tillbehör - är minnet av de slott, kungar och drottningar. Lyx - det är hur ett ord kan beskriva det inre av ett barn i klassisk stil.

  denna trend i inredning för barn - är sällsynt. Är det utrymme för en tonåring 14 år och äldre kommer att vara lämpligt att ge i den här stilen. Högteknologi i kombination med tydliga linjer - är vad som skiljer high-tech från andra stilar. används ofta i det inre med en metalliskt grå nyans, är det möjligt att hänga hyllor av transparent glas eller plast. Den huvudsakliga idén med design i högteknologisk stil innebär användning endast moderna material med en massa av elektronik. Jag tror att tonårspojkar, som det här rummet.

  Style namn talar för sig själv - en liten mängd möbler, men det är mer funktionell, respektive en hel del utrymme. Detta är den mest uppskattade och barn. Allt annat är inte så viktigt för dem. Därför välja stil med ett barns rum, är det bäst att använda en kombination av båda, inte bara en viss stil. Minimalism i design kan vara barnens grundidé i valet av möbler och inredning från den tråkiga bör överges. Speciellt om barnets ålder är mindre än 10 år. När allt kommer omkring, bör barn vara bekväm, men inte dyster rum.

  Idealisk minimalism lämplig för barn i åldern 12 år och äldre, men naturligtvis under förutsättning att en sådan riktning de vill. Om barnet är yngre, att inredningen vara lite ljusare och möbler bör inte vara mycket (vi bara använda en del av idén om minimalism).

  Barn i olika åldrar behöver olika möbler, men det är det obligatoriska minimi som krävs för att köpa allt. Här har jag sammanställt de viktigaste reglerna för val av möbler för barnrum.

  Möblerna i rummet för flickor

  Tips för att välja

  För barn från 2-3 år gammal behov av att köpa möbler säker, bör det vara med sidorna inte mindre än 25 cm i höjd. Barn i åldern 7-10 år kan sova på den höga sängen utan sidor (loftsäng), och dess bredd bör inte vara mindre än 80 cm.

  Tabell för studenten ska välja en justerbar bordsskiva och höjd den ska matcha tillväxten av barnet

  Stolar väljs bekväm ergonomisk form, så att barnets fötter på golvet. På baksidan av stolen och dess höjd måste justeras

  För små barn, väljer låga skåp, så att barnet lätt kan ta bort sina ägodelar och få dem om det behövs. Öppna skåp måste vara lätt, men alla lådorna ska ha bra hårdvara och begränsare.

  Hur man väljer tapeter för ett barns sovrum?

  Tillverkare erbjuder många olika tapetkollektioner, de är gjorda av olika material, så att föräldrar ofta svårt att göra ett val rätt. Vad är tapeter och hur väl de är lämpade för plantskolan, detta ytterligare.

  1. papperstapet - den äldsta typen av efterbehandling material, de lätt passerar luften, gjorde dem från naturlig cellulosa, och antalet mönster och färger är enorm. Ja, de inte sist, men - det är vårt barn också växer snabbt, och kan förstöra reparera något. Därför papperstapet är bra för barnrum. Dessutom kan de användas i efterbehandling av barnets rum upp till 10 år. Bakgrund väljs beroende på barnets ålder, kön och rummet geometri. Men det är fortfarande att föredra att använda i barnkammaren Bakgrund ljusa färger som har en positiv effekt på det psykologiska tillståndet för barnet.
  2. vinyltapeter - kategoriskt kan inte användas i barnrummet, är locket gjort av skummad vinyl, och barn kan riva av en bit och prova.
  3. flytande tapeter - ofarlig, är det enda nackdelarna med denna beläggning en färgskala, det är mycket dålig. Men å andra sidan kan flytande tapeter vara den perfekta duk för kreativ liten artist eller konstnär.
  4. Eco wallpaper (Grönsaker, tyg och kork) - för en sådan miljö tapeter exakt lämpad för barnkammaren, men deras pris. och knappa färger knappast kommer att glädja både vuxna och barn. Du kan använda dessa tapeter för dekoration av det inre av den vuxna barn som förstår att de inte kan förstöra.
  5. Mural och en av ett slag (Anti-markör) är idealiska för barn, först av allt, de är lätta att rengöra från föroreningar, och för det andra är stor valet av färger och mönster i samlingen nog.

  Gardiner för plantskolan välja ett rum design, men inte bara är det viktigt. Det finns också faktorer som:

  1. Metoden för fastsättning till takfoten - Han är bättre att välja en taklist av trä, och på väggen för att fixa det måste vara minst 3 platser. Bättre att köpa gardiner som är tillförlitliga mount.
  2. material - måste köpas från en naturlig tyg gardiner, och du kan bara göra täta natt gardiner. Tulle slöja krävs inte i rummet. Tyget ska vara lätt att underhålla, eftersom det ibland konsekvenserna av barnens nöjen svåra att tvätta bort.
  3. färgen av gardiner väljs i enlighet med inredningen, men det är bättre att stanna på ljusa nyanser. Och om rummet är i barnkammaren är inredd i ljusa färger, är det att föredra att använda gardiner ljusare och mättade färger. Mörka färger eller liknande användning i barn rekommenderas inte för dem. barn psyke blir instabil.

  När du skapar det inre av utrymme för barnet, är det viktigt att skapa en helhets design. När reparationen pågår, ingen tid att tänka på vad som är bäst att välja utformningen av en eller annan del av rummet. Arbetet måste gå enligt plan och planen består alltid av tydliga mål.

  Taket kan vara tillverkade av olika efterbehandling material - Bakgrund, färg, tak, takplattor, laminatgolv, etc. Oavsett materialet inte valdes, måste du först förbereda en bas för efterbehandling. Oftast i projekten kan ses tak.

  Metoden för fastsättning gör det möjligt att skapa flera nivåer eller en nivå design. Det andra alternativet är mer budget, och kan användas universellt. Den enda begränsningen av användningen av en sträcka tak - är för liten höjd, men även detta faktum inte alltid blir orsaken till avslaget. Vanligtvis, undertaket i en nivå "äter" högst 7 cm i höjd. Designers användning i sådana lokaler glansiga eller 3-d banspänningen tak, varigenom press sensation inte bildas.

  Multi-level design när det gäller design hos barnen mer intressanta. Tak kan bli en stor höjdpunkt av interiören. Avstängd design kan vara helt någon form, det beror på fantasi av formgivare och barn och vuxna preferenser.

  Det ser spektakulära tak i form av himlen med en inbyggd bakgrundsbelysning som natten kommer att bli som en stjärna. Eller taket i form av en blomma, som är centrum för all design och böjda linjer av möbler kommer att fortsätta idén. Jag tror att det kommer särskilt att njuta av flickorna.

  På taket i barnkammaren kan målas, men sådant arbete endast av proffs. Ämnen ritning väljer eller barnet själv eller designers som kommer att göra interiören en enda och tematiskt.

  Du kan bara måla taket i barnrummet eller klistra över den tapeten. En sådan yta kommer att vara billigare än andra alternativ i detta blir äldre kid Interiören är lätt att diversifiera och uppgradera. Du kan hålla den nya tapet eller måla taket i en annan färg. För föräldrar med speciell aktivitet - ett tak kan målas som regnbågen, men väggarna i detta fall bör vara lugna och neutrala färger. Vad som kallas en billig och arg. Bara vi måste försöka göra bättre färggränser suddiga, och ännu inte att köpa mycket ljusa färger.

  Hur man gör ett inre rum för två flickor?

  I en sådan situation, när familjen 2 flickor, är barns genomtänkt design mycket svårare. Tjejer kan variera med ålder, natur, kan de ha mycket olika intressen. Uppgiften av föräldrarna är inte en lätt ...

  Barnets rum för två flickor är skräddarsydda för att möta preferenser varje barn, men inte mindre viktigt är barnområdet och. föräldrar och designers ofta stanna i våningssängar för flickor, den yngsta vanligtvis sover på botten och toppen av den äldsta.

  Det är mycket väl sparar plats i rummet. När allt kommer omkring, inte bara i utvecklingen av en vacker design, men också funktionell problemet. Space borde räcka för att leka med, eller enskilda, men i vilket fall som helst bör det finnas gott.

  Ge de föredrar att behöva en kompakt möbler du kan titta på tabeller transformatorer eller skåp säng om rummet är ganska liten. Bordet kan lätt omvandlas till en bekväm säng för flickor, och den andra kan sova i en vanlig säng. Garderob säng traditionellt inte avsedd för spädbarn, men ta idén att omvandla den och att beställa ett lämpligt alternativ på grundval av detta, är det fortfarande möjligt. Bara vi, föräldrarna måste vara försiktig, eftersom en sådan möbler inte kan lita på att lägga ut barn. Vuxna flickor detta alternativ kommer att passa mycket bra, men tjejerna är yngre, bättre att köpa en loftsäng eller våningssäng.

  När det gäller zonindelning. Fråga för familjer med två flickor är mycket relevant, systrar bör läras ut till gemensamma övningar och spel. Därför kan de två barnen i samma rum väl göra samma arbetsområdet, bara ett bord samtidigt bättre att göra längre flickor var bekvämt. Hyllor för böcker eller leksaker i alla fall bör vara 2 gånger större än ett. Det var inte värt att spara, eftersom de ska lära sig att beställa från en tidig ålder. För systrar tonåringar, är denna lag också relevant. Genom valet av skåp för kläder bör behandlas ungefär samt hyllorna. Bara inte måste köpa två, du kan ta en, men rymlig.

  Färgskalan i rummet måste vara anpassad till ålder, detta redan nämnts ovan. Och om systrarna är tillräckligt gammal, kan du ta hänsyn till deras åsikt i reparation och inredning av lokalerna.

  Barn för pojkar och flickor

  När storleken på lägenheten eller huset inte tillåter att ge varje barn ett separat rum, föräldrarna måste hitta en väg ut ur denna situation. Det kan kompliceras av det faktum att barn kan ha en stor åldersskillnad. I detta fall bör utformningen beakta barns behoven hos varje barn, och det är inte lätt att uppnå.

  Hobby pojkar och flickor är vanligtvis mycket olika, så motsatt kön barn att bättre fördela det största rummet. Då är det möjligt att avgränsa rymdområdet för pojkar och flickor, och i detta fall konstruktionen kommer att vara annorlunda.

  Den traditionella färgen för en pojke anses vara en ljusblå, kan du använda tillsammans med gula eller ljusgrönt. I detta fall kan den inre enighet uppnås genom att använda hälften av flickorna i samma andra färgen.

  Och du kan ordna rummet design för pojkar och flickor i en neutral färg. Så mycket lättare att göra, men lekplats bör ändå kombinera entusiasm och det, och ett annat barn. Den kan placeras i den centrala delen att spela bror och syster tillsammans. Eller separat från varandra, vilket möjliggör rummet. Men zonindelning bör noga övervägas, liksom placeringen av möbler i rummet för barn av olika kön.

  Vid neutralt design för att göra inredningen accenter eller tillbehör som barn kan förstå var någon i rummet. I området för en pojke, kan du placera modellflygplan, bilar eller annan favoritleksak. Och den del som tar en flicka, kan dekoreras med blommor, fyllda leksaker, dockor och flickaktiga liknande hobbies.

  Hur att dekorera barnkammaren i Chrusjtjov?

  Ett utmärkande drag av lägenheterna i Chrusjtjov - små storlek rum. Barn i ett hus är inte svårare än att göra reparationer i en studio. Det viktigaste inslaget i utformningen av barn i ett litet rum - en mycket ljus (vi måste ställa en massa ljus och lampor) och användning av ljusa färger i det inre av plantskolan.

  Normalt rum i Chrusjtjov lång och smal, fönster och dörr till dem ofta är belägna mitt emot varandra. Men dörren är alltid möjligt att överföra, om det krävs av planen. Men placeringen av fönstret kan betraktas som framgångsrika. Endast måste arbeta hårt för att göra rummet visuellt större. Du kan använda dessa tekniker:

  1. Wall nära fönstret tapetserade i en horisontell remsa, ganska smal, och om höjden inte mycket förlorad.
  2. På den långa väggen, kan du göra en nisch och ställ in den extra belysning, utan snarare att sätta en smal garderob med en spegel, eller helt enkelt hänga en spegel, även om små.
  3. Ljuskällor bör vara en hel del, men det är mycket lättare zonindelning. Takarmaturer inte nödvändigtvis liten, kan du köpa en vrid lampor, vilket rum kommer att vara väl avgränsade.
  4. I ett litet rum, kan du använda tapet med abstraktion eller tapeter med utsikter, de behöver för att hålla sig väl på en lång mur, utan snarare att lägga en del reflekterande yta, eller bara starkt ljus.

  Golven i rummet kan göras på kontrasten mörkare än basfärgen av interiören. Eller ljus, så rummet kommer att vara mer luftig och rymlig. I allmänhet, för små rum dra nytta av vitt. I detta fall kan på grund av inredning och textilier diversifiera interiör och göra det ett barn. Olika speglad fotoram, ljusa klistermärken med barnteckningar i lekplats, vackra gardiner och möbler - allt detta skapar atmosfären i ett barns rum, kommer utformningen att slutföras, och rummet kommer att vara rymliga.

 • Kommentera

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

  − 5 = 2