Inre rum i huset

Att bo i ett hus på landet: 5 Inredning funktioner

Harmoniskt inredda vardagsrum i ett hus på landet skapar en trevlig och mysig atmosfär Idag är många som har ett fritidshus, i syfte att utrusta sitt maximum. Efter rörelse i staden vill störta in i en mjuk och behaglig atmosfär som kommer att utföra monotona vardagen i en varm och mysig plats för vila och avkoppling. Interiören i vardagsrummet i ett hus på landet kan du bygga din egen, eller så kan du söka tjänster av en professionell designer. Han kommer att hjälpa dig att välja den stil som kommer att vara dekorerad vardagsrum, harmoniskt kommer att dela utrymmet, arrangera möbler och inredning objekt.

Den mysiga vardagsrum i ett hus på landet

Att bo i ett hus på landet - en plats där kommer att familj, vänner och bekanta. Dess arrangemang bör uppmärksammas. Harmonisk atmosfär kommer att bidra till en trevlig vila och tidsfördriv.

Space vardagsrum gör det möjligt att experimentera med geometri, med en kombination av ljusa färger, original inredning objekt.

bostadsyta i huset kan delas på olika sätt. Det kan kombineras med en matsal eller vardagsrum. Denna lösning är särskilt värdefullt för vardagsrummet med ägarna till ett litet område.

Om du bor i små storlekar, då det kan kombineras med kök

 • Det är nödvändigt att uppmärksamma ljusstyrka i rummet. I vardagsrummet ska placeras minst tre fönster, utrymmet är annars dyster och tråkig.
 • En viktig del av att leva i landet kan vara en öppen spis. Vy över den öppna spisen varje ägare väljer, beroende på golvytan, bygga bostäder, samt personliga preferenser.
 • Färg yta kan vara mycket varierande, allt från ljus beige till brun-gröna nyanser.

Inredningen kan göra handgjorda filtar, filtar, kuddar dekorativa bilder, växter. Det är viktigt att kombinera framgångsrikt möbler, inredning, färg, konsistens och dekoration. Det beror på utseendet och möblerade vardagsrum.

Efterbehandling material för dekoration vardagsrum

Inredning av förorts levande spelat en särskild roll i inredningen. Väggar, golv och tak kan vara klar inom ett brett utbud av moderna material, som bör väljas med hänsyn till den övergripande stilen av interiören. Innan du väljer en form av dekoration, designers rekommenderar att dra layout plan för den framtida vardagsrummet.

Det är bäst att utrusta ett rum i ett hus på landet, med enbart naturliga material för efterbehandling

Moderna material gör det möjligt att ordna rummet så att det kommer att verka mycket större i storlek. För detta ändamål använder vi en enkel utrymme visualiseringstekniker.

Idag är modetrend miljövänliga väggdekoration. Material för dekoration tillverkade av naturmaterial. Över, de är dyrare, men ingen risk för människors hälsa.

 • tapet. De kan vara av olika struktur och konsistens. För närvarande erbjuder marknaden ett varierat antal tapeter. Inklusive papper, vinyl, textil, icke-vävt, vätska etc.
 • väggpanel. För tillverkningen används trä, plast, MDF, masonit.
 • kork. Är ett naturmaterial som har behaglig konsistens och färg.
 • kakel. Plattorna har de mest skiftande färger. Vanligtvis - det är en imitation av sten.
 • sten. Denna finish ser rik, elegant och naturlig.
 • gips. Särskilda dekorativa material gör det möjligt att spela med strukturen på väggarna.

Dessutom kan du dekorera rummet med dekorativa sten, som ser elegant på väggarna

Välj den typ av finish är möjligt när definierat den övergripande stilen av interiören. Dekorera väggarna du kan göra själv. Men om ägarna inte har erfarenhet av inredningsmaterial, jobb bäst avgörs av proffs.

Designprojekt som bor i förorter hem

Moderna formgivare kan erbjuda en hel del att leva att överväga projekt i förorter hem. Dock kommer varje projekt omvandlas beroende på vilken typ av utrymme och individuella preferenser för ägarna. För att bestämma hallen projektet måste du bekanta dig med de grundläggande stilar, som används för dekoration av hus på landsbygden.

De flesta designers har oavgjort hemma i landet, med hjälp av naturmaterial.

Lämplig för efterbehandling trä eller sten. Du kan också dekorera huset med naturliga hantverk. Under alla interiör måste kombineras med stil.

Perfekt kombineras i det inre av rum provensalsk stil och handgjorda dekorationer

När projektet är viktigt att komma ihåg att det viktigaste kriteriet är dess inre komfort, bekvämlighet och funktionalitet. Valet av stil beror på personliga preferenser för ägarna. Därför bör valet av stil för vardagsrummet engagera alla familjemedlemmar.

Att göra en levande hus

Vanligtvis fritidshus har flera våningar. Detta leder till närvaron av trappor i huset, som är associerad med vissa svårigheter i registreringen av lokaler. Däremot kan stegen vara fint passa in i kupén.

Många ägare vardagsrum med trappa lider av det faktum att stegen fokuserar på all uppmärksamhet. Detta problem enkelt lösas om du vet vad du ska dekorera trappor interiör.

Trappor kommer inte förringa rummet, om det är inramat i vardagsrummet stil

Vacker trappa kan bli en ytterligare dekoration objekt. Det är viktigt att bestämma dess läge och välj lämpligt material. Det material som kommer att göras stege ska vara i harmoni med efterbehandling material lokaler.

Trappor kan vara massiv eller bräcklig, ljus och mörker. Det är viktigt att kombinera stil av trappan med en total levande stil. Men ibland spelet av kontraster komma till hands.

Trendig inre rum i ett hus på landet (video)

Valet av stil för ett rum i ett hus på landet - en viktig och ansvarsfullt arbete. Att stil och dess förverkligande beror på bekvämlighet och komfort i vardagsrummet. Rum i ett hus på landet kan dekoreras med en öppen spis, vacker trappa, original inredning objekt. För dekoration och design vardagsrummet är bättre att använda naturmaterial.

vardagsrum inredning i ett hus på landet (foto exempel)

© 2017, homeli.ru. Kopiering är tillåtet endast med en länk tillbaka till källan

Kopiering är tillåtet endast med en länk tillbaka till källan

Inre rum i ett privat hem: fräscha idéer och 35 foton

Byggandet av vardagsrummet - både intressant och viktig process. Inre rum i ett privat hem måste vara unikt, vacker, avkopplande och original. Hur allt detta för att förverkliga och nöjd med resultatet? Dekorin vet svaret på denna fråga! Titta bara på dessa idéer och foton, hur vackra kan vara ditt vardagsrum!

Snygg och bekväm interiör vardagsrum med öppen spis i ett privat hem

Ofta vardagsrummet kallas "hemmets hjärta", och det är bara rättvist, eftersom det är i det här rummet vi slappna av och träffa gäster. Därför är det viktigt att ägna särskild uppmärksamhet åt inredningen av vardagsrummet i ett privat hus för att skapa komfort och värme.

Vacker inredning och en del av värmen i huset kan vara en öppen spis installerad i hallen. Man bör komma ihåg att vardagsrummet, där du planerar att installera spisen måste vara minst 25 kvadratmeter. M. Golven bör vara stark nog, eftersom installationen av en eldstad - en mödosam och komplicerad process. Förresten, en riktig öppen spis valfritt satt, för om så önskas kan bli ägare av den elektriska modellen och att göra utan att rengöra ugnen. Oavsett vilken typ du väljer är det viktigt att skapa en levande projekt och i perfekt harmoni med en eldstad i sitt inre.

När det gäller stil, är den klassiska privata hem mest lämpliga. Med henne att du kommer att kunna betona antiken, trämöbler och rustik komfort. Men om du vill kan du ringa och modern interiör vardagsrum med öppen spis i ett privat hem i stil med hi-tech. Som bäst passar din temperament och livsstil?

Mittemot den öppna spisen, är det klokt att sätta en mysig soffa eller fåtölj att de kalla vinterkvällar sitter framför mirakel, och läsa böcker. Detta kommer att komplettera skönheten i underbara kaffe eller kaffebord, figurer och familjefoton.

Inredning vardagsrum i ett privat hem: moderna idéer och foton

Varje gång mötes gäster, vi har något att erbjuda dem. Oavsett om det är den vanliga tea party eller en elegant middag, behöver du en tabell och andra möbler för ett bekvämt boende. Separat matplats har råd med några, men lyckligtvis finns det många alternativ (till exempel, ett kombinerat vardagsrum och matplats) idag.

Skapa inre av vardagsrum i ett privat hem är inte så svårt, men du måste först kontrollera lämpligheten av ett sådant beslut. Så om du har ett rymligt vardagsrum, sedan göra plats för matsalen i källaren. För att skapa en matplats med ett stort bord krävs som fria kvadratmeter, hur många platser planeras.

Inga väggar mellan vardagsrum och matsal, men om du vill kan du dela deras låga byrå eller bokhylla. Ett annat sätt att dela in rummet i zoner - är att använda olika väggar, golv, tak. Det ser trevligt alternativ när matsal tilldelade rika och djupa nyanser stimulerande aptit. Men för att upprätthålla harmoni i det inre rekommenderas att använda alla objekt i en stil eller zonindelning utrymme med ljusa väggar.

När du väljer möbler, tänk på att det ska överlappa på alla områden. Särskild uppmärksamhet bör ägnas åt bord och stolar (det är bättre att köpa en uppsättning). Dessutom, om så önskas, kan installeras i matsalen för en snackbar, ett skyltfönster för rätter eller skänk.

Interiören i vardagsrummet i ett privat hus med en stege: designidéer med bilder

vardagsrum inredning i ett privat hus med en trappa till andra våningen kräver en hel del designalternativ. Beslutet att installera en trappa i vardagsrummet kan kopplas inte bara till det begränsade utrymmet med hallen, men också med förmågan att lönsamt förvandla rummet.

Åtgärder för att perfekt passa in i det inre av vardagsrummet, bör du följa vissa regler. Så måste du följa den övergripande stilen i rummet och trapporna. Det är viktigt att ta hänsyn till utformningen av både den första och andra våningen.

Det bör också vara ett intelligent sätt att närma sig valet av placeringen av trappan. Konstruktion sig bör inte vara alltför stor och upptar en hel del utrymme i centrala rummet i huset. Det är mycket praktiskt att lagra saker på hyllorna eller i skåpet under trappan eller avsättas för detta separat område bredvid. Så du kommer att vara funktionellt använda alla tillgängliga utrymmet.

Interiör av klassiska vardagsrummet i ett privat hus

I vardagsrummet kommer alltid att se klassisk stil elegant och raffinerad. De viktigaste principerna för klassiker är proportionalitet, symmetri och kvalitet material. Så är kaotisk arrangemang av möbler uppenbarligen inte lämpar sig för klassisk inredning. Det är därför en del av möblerna köpte i två exemplar: .. Två lampor, två golvlampor, två stolar, etc. Bilden nedan visar tydligt hur man ansöker i praktiken symmetri klassisk inredning vardagsrum.

Ofta satt i den klassiska levande soffa, eftersom detta möbler tillåter planlagd utrymme och har en viss gräns mellan köket och en sittgrupp. Vanligtvis i sådana rum som en lyx taklampa, men moderna idéer uppmuntras att använda flera ljuskronor, eftersom modern multifunktionella hallen och i dem, utöver sittgrupp finns också ett kök och matplats.

Klassisk inredning behöver mycket utrymme. I det här rummet är att använda ljusa färger som beige, choklad eller vit. Till exempel är den vita färgen mer lämplig för små vardagsrummet, medan beige toner dekorera ett stort rum i ditt hem. Naturligtvis måste det finnas vissa färgaccenter som lila, lila eller lavendel nyanser. Turquoise och blå färger är också passar perfekt in i den klassiska interiören (till exempel, kan du isolera soffan i vardagsrummet i den här färgen och andra ämnen inre av klassiska vardagsrummet i ett privat hem ledighet svartvitt).

Inredning vardagsrum sovrum i ett privat hem: moderna idéer

Vardagsrum och sovrum är oftast i kombination med bristande kvadratmeter i huset. Vanligtvis i vardagsrummet är sovrummet placeras så oföränderliga attribut hemunderhållning som en bäddsoffa, liksom resten av saker som behövs för den moderna människan. Inredningen i sovrum vardagsrum i ett privat hem rekommenderas inte att använda skrymmande möbler: det är bättre att stå emot allt i en blygsam och återhållsam stil, såsom minimalism, att kapitalisera på det tillgängliga utrymmet.

För väggarna inte bör välja tapet med ett stort mönster är bättre att ge företräde åt självfärgade tapeter och dekorera väggmålningar och fotografier. Tja, om rummet är inrett med färgglada dekorativa element, såsom kuddar, statyer och vaser. I vardagsrummet, som kombineras med sovrummet bör inte korsas, eftersom det kommer du inte bara ta besökare, men också koppla av efter en hektisk dag.

En rimlig lösning skulle vara att dela upp rummet i zoner. Till exempel i ett område, kan du få besökare, och i det andra området är sovrummet. Sätt att differentieringen av utrymme, det finns många: det är gips, och frostat glas, och hyllsystem lätt skärm, samt dekorativa gardiner. I ett litet rum är bättre att använda racket utan bakre väggen, eftersom det kommer att fungera som en funktionell möbel som att placera böcker och andra hushålls saker.

Interiören i köket-vardagsrummet i ett privat hem: de bästa idéerna

Hittills i köket med vardagsrummet tillräckligt ofta förenas tillsammans. Genom att kombinera kök och vardagsrum, kan du uppnå den visuella expansionen utrymme och producera ett ljust rum.

Sofistikerade inredning kök, vardagsrum i ett privat hem - inte en lätt uppgift. När allt kommer omkring, som ett resultat alla vill få en praktisk, bekväm och lätt att ta hand om rummet, som ser inte bara attraktiva, men också harmonisk och balanserad.

Ofta köket är placerad så att den tar upp en av väggarna i rummet, medan upprättandet av en ö eller halvö som kommer skilja mellan rum i zoner. Ett bekvämt alternativ kök layout är dess installation i ett hörn av rummet. I detta fall är det bäst att installera kök L-formad sätt. Om ditt vardagsrum är en trappa, är det klokt att använda utrymmet bredvid henne under arrangemanget i köket segmentet. Dock bör du se till att tillräcklig belysning (särskilt i arbetsområdet i köket) var i området.

Modern inre av ett litet vardagsrum i ett privat hus

Ägare av ett litet vardagsrum i ett privat hus behöver inte oroa sig, eftersom varje rum kan ordnas så att den kommer att verka rymliga och ljusa.

Det finns många tekniker som gör det möjligt visuellt utöka utrymmet. Color spelar en avgörande roll i synen på utrymme storleken på rummet, så i det lilla vardagsrummet att bli den dominerande färgerna beige, sand och alla nyanser av vitt. Emellertid inte ingripa och ljusa syra accenter vid låga doser (t ex kuddar, mattor, gardiner och så vidare. D.). Det är också nödvändigt att beakta att en stor siffra har alltid minskar interiören, medan det ökar böterna.

Att få möblera ett litet rum, bör det inte vara för mycket skräp. Moderna möbelformgivare erbjuder en mängd olika mönster-transformatorer, som kan när som helst för att ta bort och lägga ut vid behov. Så, i ett litet vardagsrum en bra idé att ge en enda tabell, som kommer att tjäna både skriftligt och restauranger och en soffa som kan förvandlas till en säng. Kom ihåg: Ju mer ledigt utrymme i ett litet rum, desto bättre. Det skadar inte att köpa några eleganta fällbara stolar och placera dem bakom stängda fasader inbyggda skåp, och ta vid behov. När det gäller inredningen i det inre av ett litet vardagsrum i ett privat hem, bör det vara på ett minimum. Ett par favoritbilder perfekt komplement till insidan av ditt vardagsrum.

Som en slutsats kan vi säga att storleken på lokaler - allt viktigare. Det ska bara skapa en unik stil, med hjälp av tips från Dekorin och vardagsrummet kommer att omvandlas.

Inre rum i ett privat hus

Visst, alla vet att den roll som "hjärtat" i huset tilldelas till vardagsrummet. Det är i detta rum har en vila alla familjemedlemmar är en trevlig pratstund med gästerna, liksom familjens semester med släktingar. Därför måste det inre av vardagsrummet i ett privat hem vara unik, vacker, avkopplande och original. För information om hur man kan uppnå allt på en gång i samma rum, och kommer att diskuteras i artikeln.

Innan du går direkt till reparation, designer alltid utvärdera alla funktioner i inte bara i rummet, men hela huset: storlek, plats, stil med infield, den övergripande stilen på inredningen av fasaden av ett hus på landet. Detta bör beaktas även de minsta nyanserna, eftersom var och en av dem kan ha en betydande inverkan på komfort och hemtrevnad i huset.

Att bo i ett privat hem: begränsningar och regler

Att bo i ett privat hem, liksom i en lägenhet anses vara den viktigaste presentationen rummet. Inte alltid är ett rekreationsområde, men alltid försöker skapa en unik interiör som betonar smak av ägarna. Det är för detta rum gäster kommer att döma ditt välbefinnande, och om du har någon smaksinne. Designers uppmanas att hålla sig till en uppsättning regler som tillåter dig att få ett bra resultat i utformningen av vardagsrummet:

 • När den ursprungliga layouten av byggnader, bör ha i åtanke att om vardagsrummet kommer att överstiga mer än 35 kvadratmeter. meter, bör den ha ungefär samma förhållande mellan längd och bredd. Endast på detta sätt kommer att skapa en bekväm och trevlig miljö, att genomföra zonindelning och uppnå utmärkt interiör;
 • Visuellt bedöma vardagsrummet kan du inte på dess storlek, som förhållandet mellan fria området till rörig. Det bästa alternativet är när förhållandet är lika med ett;
 • Interiören i vardagsrummet i ett hus på landet är knappast ett stycke utan en semantisk center eller en ljus accent. Med denna roll kommer att bli en utmärkt hemmabio eller öppen spis,
 • måste finnas bekväm soffa och fåtöljer i vardagsrummet. De kan vara både klassisk och modern stil. Det beror på den övergripande inriktningen av interiören, liksom smak av ägarna av huset.

Lägg till en extra komfort och en trevlig atmosfär i det inre av vardagsrummet kommer att hjälpa, och andra attribut. För det första kan matbordet placeras i detta rum. Han kan ta den viktigaste platsen om du ofta kommer på besök, och du älskar att samla företag. Om sammankomster i det här rummet inte hända så ofta, kan du uppmärksamma en kompakt bord. För det andra, inredning vardagsrum i huset Det kan göras mer levande, mättade och levande. Tillräckligt för att hänga i det här rummet, familjebilder, alla reliker, bilder i ramar av intressanta, ovanliga i stil spegel. Det bör noteras att ofta placeras i vardagsrummet bilden. Och detta är naturligtvis korrekt, men deras storlek ska plocka upp, med hänsyn till den totala ytor i rummet.

Inredning vardagsrum i huset: en vacker yta

Enligt experter är det nästan alltid resultatet överträffar alla förväntningar, att använda ljusa färger för dekoration vardagsrum. Det kan vara gyllene, blågrå, ljusbrun och andra färger. Detta rum är alltid möjligt att lägga ljusa accenter för att skapa en trevlig atmosfär: kuddar, gardiner, paneler, mattor.

Mått av element beror på deras färglösning. För att kunna passa objekt i rymden, är att komma ihåg en enkel regel: den ljusare färg, desto mindre bör storleken. Interiören i vardagsrummet i ett hus på landet kan kompletteras med en stor ljuskrona, som kommer att skapa en festlig stämning i rummet. Det stora vardagsrummet är absolut nödvändigt att installera några extra ljuskällor: lampor, golvlampor, vägglampor.

Inre rum i ett trähus: grundläggande tips

Ofta för byggande av hus på landsbygden använder trä som huvudbyggnaden material. I sådana hus och lever bör vara speciell. Interiören i vardagsrummet i ett hus på landet görs bäst av naturliga material eller mycket hög kvalitet imitationer, för att upprätthålla den totala stil och trevlig atmosfär, kännetecknande för alla trähus.

För golv rekommenderas att använda massivt trä, parkett, planka däck. Naturligtvis är detta alternativ ganska dyra. Du kan spara genom att välja ett laminat, vars bild är så nära naturlig. Om det i ett hus på landet har en öppen spis, bör det oblitsevat med naturliga material: dekorativa rött tegel, krossad sten, bränd lera. Komplettera denna naturliga miljö gör möbler i lantlig stil och lågmäld färg. Trä vardagsrummet kommer att vara verkligt magiska.

Inre rum i ett privat hus foto:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

52 + = 62