Inredning i engelsk stil

Engelsk stil i det inre av lägenheter och hus (35 bilder)

Att välja en eller annan stil av huset, är det viktigt att ta hänsyn till aspekter som är kännetecknande för den riktning. En av klassisk inredning och anses vara den engelsk stil. Det är stor spridning i världen, och tar sin rättmätiga plats i kulturen. Om du är intresserad av hur man kan maximera räckvidden och förmedla alla nyanser och moment i detta område i din lägenhet, nu vet vi det.

Engelsk stil i inredningen

För att passa engelsk stil inredning?

Först av alla människor som har små lägenheter. I den traditionella inställningen av denna trend behöver vi lite utrymme. Förresten, kan de som älskar det stora rummet teoretiskt slå det i engelsk stil, men man tror att egenskapen är fortfarande ett litet utrymme för honom. De som inte gillar överbeläggning, är det inte nödvändigt att överväga denna destination för dig själv.

Klassisk engelsk stil i det inre

Fans av den klassiska stilen, som älskar elegans och precision i alla lämpliga riktning mot engelska interiör. Inte undra betyder "återhållsamhet och gentility" under. De som gillar den konservativa komfort, kommer att uppskatta alla element och tillbehör som hör till detta område. Anhängare av den "gammaldags" blir det ingen plats.

Hus i stil med en engelsk riktning kännetecknas av ett överflöd av möbler. De som är nöjda med att passa ett minimum, kan helt enkelt inte förstå stil i allmänhet.

Biblio - engelsk stil som skapats just för dig! Kombinationen av ett bibliotek med många intressanta böcker, en mysig öppen spis och gungstol. Det är den bild som är inneboende i atmosfären i England, och din tid på böckerna är helt enkelt fantastiskt. Förresten är det viktigt att veta att det inte är nödvändigt att sätta den en riktig öppen spis. Med tanke på att inte alla har möjlighet att installera, är en analog till en elektrisk spis eller en bio-eldstad. Du kan köpa dem som dekoration i den allmänna atmosfären i rummet, och med funktioner värmeavgivningen. De kommer att värma dig under den kalla årstiden.

Så mycket som möjligt för att nå den engelska inredning i huset?

Naturligtvis kan du inte gå till England och köpa det möbler och inredning objekt och behöver inte strikt följa de gamla brittiska traditioner. Lägg bara till några av de viktigaste faktorerna, utan vilken det är helt enkelt omöjligt att föreställa sig det inre livet av den brittiska.

Interiör efterbehandling med London smak

Det första man måste komma ihåg är att engelsk stil - är på sitt sätt en tydlig och strikt klassiker. Således är det inte nödvändigt att tillgripa onödiga detaljer, kurvor och böjda linjer. Golv mest lämpliga kommer att vara naturlig parkett eller, i extrema fall, laminatgolv med en stor bild eller det mönster som skulle likna en parkettläggning.

Inner trim i det inre

Walling olika material kan användas i princip. Detta kan vara en färg, tapeter, etc. Här huvuduppgift kommer att vara att eliminera iögonfallande mönster eller ljusa färger. Allt ska vara ganska harmoniskt och fridfullt. Passar bäst monotona lugnande färger. Om vi ​​verkligen vill ha något mer dynamisk - i teorin har möjlighet att välja tapet med ränder eller fina vertikala mönster. Men att de fortfarande inte skulle vara skrika och för att locka alltför mycket uppmärksamhet.

Färgskalan i engelsk stil

Som tidigare nämnts, är det bäst att plocka upp monotona färg. Detta kan vara en palett av ingefära färg, mahogny färg, brun, kamel, guld. Det är denna färgpaletten är mest förknippas med engelsk stil.

Oftare använder vit eller smaragdgrön färg. Det är redan möjligt att experimentera, ännu viktigare behålla rätten att använda naturliga och naturliga nyanser.

Färgskalan i engelsk stil

Om vi ​​vänder oss till mycket bilden av England har alltid utmärker en viss pedanteri och tillräckligt hög efterfrågan på allt och möbler samt. I princip det var väl och mjuka av högkvalitativa träslag (till exempel, mahogny, ek eller). Inte alla människor har råd att göra det just på grund av denna typ av material, så att de ersätts av lägre halter.

Soffor i den engelska interiör

I vilket fall som helst, vilka material inte skulle vara möbler, måste du följa vissa regler i design, så att du kan återskapa engelsk stil.

Möblerna i engelska interiör

Det första du bör leta efter när du väljer möbler för inredningen i detta område - det är deras ben. Trots att allt följa strikta raka linjer, bör benen vara något böjd, påminner villkorligt citationstecken. Detta element kommer att ge en viss charm och elegans.

Det är värt att betona färgen på klädsel och möbler. Eftersom ett av kännetecknen för stilen är en lyx, inte värt att spara på extra tillbehör. En idealisk mål skulle vara stoppade möbler, som kommer att täckas med sammet, hud och damast.

Övriga tillbehör och accenter i London stil

Det är omöjligt att ens föreställa bristen på brand i engelska interiör. Detta är en av de viktigaste komponenterna i stil i allmänhet. Installationen av detta eller konstgjord spis är ett måste för att nå det slutliga målet.

Eldstad hemma

Helt enkelt installera en eldstad - det är bara halva sanningen. Det är viktigt att få den speciella värdet av dess dekoration. Fasaden måste vara dekorerad med snidade eller marmor över spisen rekommenderas att hänga en spegel i en guldram. Ofta, i stället för en spegel att hänga teman målningar. Way på bekostnad av förgyllning - det är också en viktig del i det inre, som måste dekorerad med vaser, ljuskronor, golvlampor eller statyetter.

En annan viktig detalj, utan vilken det är svårt att föreställa sig denna stil - är användningen av den brittiska flaggan i det inre - det perfekta sättet att närma London färg. Det kan förses med en engelsk flagga, målningar, mattor, kuddar, och mycket mer - i artikeln länken ännu fler exempel.

9 viktiga punkter i brittisk stil

I princip kan vi urskilja de 9 viktigaste punkterna som du behöver tänka på och genomföra för att få en verklig engelsk stil i det inre.

 1. Chesterfield soffa. Naturligtvis kan du använda andra soffor, men detta anses vara en stor, som på sitt eget sätt som en "telefonkort" i engelsk stil. Denna soffa har precis otroligt bred popularitet över hela världen. Olika karakteristiska vadderade element och former. Perfekt accent i rummet, särskilt om den är gjord av mörk hud. chesterfield soffa
 2. Öppen spis. Betydelsen av detta ämne i det inre förklarats tidigare. Kan bara komplettera pjäsen, att med tanke på den moderna världen och seder, i stället för en spegel över spisen och målningar kan hängas plasma. Öppen spis i engelska interiör
 3. Library. En annan indikator på stil, eftersom ingen hus i England är komplett utan närvaro av böcker och även en mini, men biblioteket. Det kan presenteras i en separat dedikerad rum, eller helt enkelt närvaron av ett ställ eller en bokhylla. gör lämpligen hyllan eller skåp av trä. Ett bra komplement till läsning av böcker i världen kommer att bli en golvlampa, en bekväm stol och ett soffbord. bibliotek
 4. Trappa. Inte den viktigaste indikatorn, men om du har hemma finns en trappa, det kan också göras i engelsk stil. Detta kan åstadkommas genom att göra alla gjorda av trä och målade ram mellan stegen och räcket själv i vit färg. Trappa i det inre
 5. Fåtölj. De måste göras av massivt trä och klädda med läder. Ofta görs massiva utseende, och dessutom sätta soffan i samma stil.

Engelsk stil stol

Särskild uppmärksamhet fästs på stolen vid spisen. Det kommer att bli lite annorlunda från alla andra i huset. Vanligtvis obbivayut sammet eller chenille. Det sig med en hög rygg, och se till att böjda ben.

Med tanke på modern teknik, gör det till våren, men kudde medan mjukare, ofta dun eller fjädrar. Den huvudsakliga bar är mjuka kuddar, armstöd.

Mönster och cell

Rita själv används ofta i tapeten, gardiner, olika utskrifter, etc.

Med hjälp av denna punkt, observera att om du har utfört en viss sammansättning "i box" i ett av rummen, bör göra det i andra.

 • Trä. Som tidigare nämnts - detta element är viktigt och ligger till grund för syn på ärendet. Detta är en ganska stor vikt som indikerar lyx, kvalitet och kulturell tradition. Room av trämaterial
 • Blandare. Det är också en indikation på stil, och när vi talar om riktningen i engelska, måste kranar också överensstämmer med den traditionella stilen i presentationen.

  Badrum i engelsk stil

  Eftersom du använder den klassiska, med karaktäristiska böjda handtag och metall handdukshållare och mycket mer. Alla objekt ska påminna oss om atmosfären i klassiska England.

 • Engelska interiör inomhus

  Det ser ut så här: i mitten av den öppna spisen, som kompletteras av möbler set. Närvaron av en bokhylla eller bibliotekshyllor som upptar en vägg av full längd, bredd och höjd. Om taken är mycket hög, men böckerna är på toppen - använda trapporna, som också måste göras i en karaktäristisk stil.

  Att leva i en engelsk interiör

  Dim belysning, brukar inte använda de viktigaste lampan och ge företräde åt golvlampor, bordslampor eller fixturer.

  Det råder ingen tvekan om att i det här rummet, kommer den största fokus vara sängen. Det är därför det är helt enkelt tvungen att uppfylla alla idéerna i engelsk stil: en enorm vacker rygg, en mängd stora och små färgade kuddar, till filtar drapera andra.

  Kommer att komplettera sängbord och gungstol.

  Sovrum i en engelsk interiör

  Denna del av huset bör också se gammaldags och stilen. All modern utrustning dold under trä (helst rezblonnymi) paneler, upp till kylskåpet.

  Kök i engelska interior Gillar du? Dela på sociala nätverk!

  Engelsk stil i inredningen - särskilt designade rum konstruktion

  Under många århundraden har den klassiska designen av huset genomgått många förändringar. Helt återskapa det traditionella engelska interiören i den moderna världen är extremt svårt, men du kan alltid använda de grundläggande elementen i den här stilen, så att den omgivande miljön såg naturlig, mysig och brittisk ädel.

  Inredning i engelsk stil

  Om du planerar att bygga upp en ny byggnad i brittisk design, bör du komma ihåg det fönstret och dörröppningarna, alla lokaler i huset borde placeras symmetriskt. På grund av rummets klimat gjorde engelska inte för mycket, men byggnaderna byggdes i två våningar med bekväma trappor. Insidan av huset i engelsk stil säger hela vägen att den är byggd noggrant och i århundraden, det kan säkert lagra familjehistoria. Det är bekvämt att tillbringa tid, koppla av, samla med släktingar för familjesemester.

  Engelsk stil i vardagsrummet

  I hemma hos rik engelska var det ofta två vardagsrum samtidigt - de största och de små. Det stora rummet serverades för mottagning av gäster, och i det lilla fanns ett bibliotek, där ägarna arbetade och vilade. Engelsk stil i inredningen av lägenheten manifesteras i anmärkningsvärda detaljer. Skåp, hyllor, skåp köps av massivt trä, stolar med höga ryggar och karakteristiska "öron". Klädseln har ett rutigt, blommigt eller "skotskt" tryck. Nödvändigt finns det souvenirer från exotiska östliga länder i etnisk stil.

  Köksinredning i engelsk stil

  Möbler och VVS bör vara ljud, mestadels från naturmaterial. Sink Brittiska användar keramik, fasta fasta möbler har snidade ornament, sten eller trä bänkskivor. Kökets inredning i engelska klassisk stil tolererar inte täthet. Karaktäristiska inslag i denna situation är en separat tallrik med en ugn och en massa brännare, en huva, ett sidobord, en buffé med ett stort antal lådor och hyllor fyllda med redskap och tillbehör.

  Engelsk stil i sovrummets inre

  Trä i sovrummets yta är alltid närvarande. Från det är gjorda paneler, möbeltillbehör. Golv är bättre att göra från en parkett eller att imitera det givna täcka ett laminat. Textilier bör väljas av naturligt högkvalitativt linne, gardiner med picks och fransar. Inredningen av sovrummet i engelsk stil är måttligt strikt, elegant. Ofta förutom en säng av mörkt trä, sängbord och en byrå är det en öppen spis i rummet, bredvid det finns en elegant öppen spisstol.

  Inredning av korridoren i engelsk stil

  Hallen i denna design har många element som möts i en klassisk miljö - välvda öppningar, dekorerad nischer, kolumner. Möbler är önskvärt att välja paneler, med kronor, från färgad ek eller mahogny. Hon ser bra ut på korridoren på en ljus bakgrund. Engelsk stil i det inre av ett privat hus ses i dekorationen av väggar med träpaneler och tapeter i en bur eller remsa. Golvet i salarna är kaklat med en geometrisk prydnad, komplexiteten i bilden beror på storleken på rummet.

  Engelsk stil i barnkammarens inredning

  Tjejrummet är inrett i ljusa färger, för barnen är färgerna roligare. Ge företräde till varma färger (brun, röd, burgundy, tegelfärg), utspädd med färgerna på den brittiska nationella flaggan. Inredningen i rummet i engelsk stil skapas med hjälp av gamla och restaurerade möbler. På tapeten finns det tryck som presenterar hjältarna av teckningar, djur, heraldiska symboler, populära symboler i London.

  Engelsk stil i badrummet

  Väggarna i detta rum är fodrade med trä, som har genomgått preliminär impregnering med skyddande ämnen. Nu kan den ersättas av modern imitation med hjälp av högkvalitativ plast och laminat. Inredning i den engelska rustika stilen utmärks av stora frostade eller glasmålningar under taket och en massiv dörr. Badet är tillverkat med marmor och porslin, benen är smidd och krökt. Kranar är installerade koppar och förgyllda med handtag för antiken. Möbler köps imponerande, överallt, om platsen är liten, då kan du begränsa dig till ett litet skåp.

  Funktioner av engelsk stil i inredningen

  Huvuddragen i den traditionella brittiska situationen utvecklades tillbaka i viktorianska tider. Det ska vara måttligt strikt, konservativt, aristokratiskt, raffinerat. Engelsk stil i designen av interiörer kan enkelt särskiljas av flera karakteristiska särdrag.

  Huvudegenskaperna för engelsk design:

  1. Det är nödvändigt att ha en öppen spis i huset.
  2. Kök använder vedugnar av sten, dekorerade med snidade element.
  3. Fönstren i England öppnar sig och är dekorerade med rika gardiner.
  4. Väggens yta är flera nivåer. Från botten är det täckt med träpaneler, och mittdelen är täckt av tapeter och gobelänger.
  5. Beroende på rummet används tung tapeter med heraldiska smycken, en mjuk trasa med blanka mönster, med växlande ränder i en blomma.
  6. Möblerna är mörka, dyra, med de ursprungliga karaktäristiska böjda benen.
  7. I rummen finns bokhyllor, stolar med öron, klassiska soffor i stil med viktorianska tider.
  8. Många i förgyllning, koppar, kristall, målningar och speglar i dyra ramar.

  Modern engelsk stil i inredningen

  Även i England är styvheten ur mode och situationen är fylld av moderna element, elektroniska apparater, hushållsapparater. Klädsel vintage i form av möbler är dekorerad med moderna tryck - djur mönster, inskriptioner, stjärnor, porträtt. Urvalet av textilier bör tas allvarligt, varma filtar, dekorativa kuddar, vacker draperi används fortfarande ofta.

  Istället för en riktig eldstad, som är en oumbärlig egenskap för denna design, kan du använda en realistisk simulering av brandportalen. Bakgrundsbilder i engelsk stil i inredningen har förändrats mycket med tiden. På väggarna appliceras ofta originalbilder, bifogas tapet till brittiska omnibusser, telefonbåsar, andra typiska brittiska bilder.

  Engelsk lantlig stil i inredningen

  I den brittiska provinsen är full av bostadsbyggnader byggda flera århundraden sedan, konservativa ägare försöker bevara vintage situationen för tiderna av drottning Victoria. Antika föremål, gammaldags stolar, soffa, klassiska textilier, en oförändrad eldstad i en inredning i engelsk stil, bidrar till bildandet av den nödvändiga atmosfären. I provinsbyggnaderna finns det ofta flera separata utgångar utifrån, varifrån hyresgästerna fritt anländer till en vacker trädgård.

  Solen går in i vardagsrummet genom många fönsteröppningar, vilket gör rummet luftigt och lätt. Bekväma soffor, stoppade i lin, stå nära hjärtat, för en bekväm vistelse på vinterkvällarna. Köket i det lantliga engelska huset är gästvänligt, det finns ett stort bord, en eldstad inbyggd i muren, en buffé i traditionell stil, målade träskåp. Sovrummet kan ligga på vinden. Under det sluttande taket, direkt ovanför sängen, är gamla kanvaser och foton fästa och betonar retrostilen.

  Gammal engelsk stil i inredningen

  Ursprungligen var inställningen av den brittiska herrgården i medeltiden en cocktail av gotiska, rokoko, element av klassikerna. Senare bildades detta i en harmonisk georgisk stil, lånade de bästa fragmenten av sina föregångare. Interiören i ett lanthus i engelsk stil är praktiskt och elegant, ett kännetecken på det är en chic tredimensionell väggdekoration. Basdelen av dem var täckt med paneler, täckta med plintar. Mellersta delen var täckt med tapeter, gobelänger, dyra tyger. Den tredje delen bestod av en cornice och en spektakulär frise.

  Nödvändigt i ett sådant interiör fanns en öppen spis med dyr avslutning. Trämöbler installerades längs väggarna, mjuka säten och ryggar var dekorerade med teaköverdrag, eleganta kuddar med bågar. Dekorationen av rummen med bilder och speglar i chic ramar med förgyllning, dyra kandelabra med ljusstakar, tallrikar och smycken av silver och porslin i orientalisk stil avslutades.

  Stil inuti engelska klassiker

  Den slutliga utseendet, berömmelsen och utbredd användning av den klassiska engelska stilen i inredningen förvärvades under tiden av den berömda drottning Victoria. Den domineras av grädde, lila, gyllene, senap och bruna nyanser, terrakottafärg och elfenben. En del av väggen klistrades med tapeter, och den andra delen var täckt med trä. Använd alltid plintar, lister, pilaster, kronor och andra smycken. I brittiska hus används målningar, porträtt, gobelänger och fotografier av förfäder i stor utsträckning.

  Det engelska golvet är tillverkat av brunt eller mörkt rött trä, kvalitetsklister är varma i nyanser. Alla tomma utrymmen är fyllda med souvenirer, konstdukar, vaser. Klassiska möbler i sina hus har fasthållna former, uteslutande av massivt trä eller faner. Chefsfelds soffor, banketter, skorstensstolar med höga ryggar och böjda ben används. Enkel eller quiltad klädsel är gjord av läder eller tätt kvalitetstyg.

  Atmosfären i ett typiskt brittiskt hem utstrålar soliditet, fasthållning, aristokrati, tips på ägarens höga status. Det kommer att vädja till samlare av antikviteter och souvenirer, bibliofiler, beundrare av kvalitetsmöbler av trä och naturmaterial. Engelsk klassisk stil uppskattas av människor som adore harmoni i interiören, symmetri. Det finns inga onödiga detaljer eller billiga falska antydningar vid vägledande lyx. Genomföra denna design är inte lätt, men som ett resultat får du en hemtrevlig atmosfär av högsta kvalitet.

  Kopiering av information är endast tillåten med en direkt och indexerad referens till källan

  Hur man dekorerar inredningen i olika vardagsrum i engelskstil?

  När man väljer en stil för sitt hem ser många människor genom tidningar, studerar speciell litteratur, gräver på Internet. Och ibland när man tittar på en film och ser hur huvudpersonens hus är utrustat, inser en person att han vill ha en välutrustad bostad. Kom ihåg gamla engelska filmer? Vilket mysigt sött hus som dessa Engelska har! Hur ädel och reserverad ser huvudpersonens lägenhet! Här är det - en aristokratisk engelsk stil i inredningen!

  Bilder: Barnens rum i engelsk stil

  1. Engelska raffinerad design - en harmonisk blandning av viktorianska och georgiska riktningar inom området för att göra ut lokalerna. För det första kännetecknande för en rik palett av färger och rika inredning. För det andra - den antika arkitekturen strama, återhållsamma färgpalett, vanligt väggar, symmetriska linjer.
  2. Noble woods - en oumbärlig del av denna stil (oftast är det mahogny, rökt ek, valnöt). Paneler av det FÖRHYDA väggarna, rummet definitivt ge trämöbler, lister och dörrar bör också vara gjorda av trä; Classic tapet med ränder - en ofta attribut av interiören.
  3. Foton, porträtt, arvegods, pryder väggarna och hyllor, visar vördnads inställning av den brittiska mot familjen tradition, sitt lands historia.

  Engelsk stil i det inre bildades många århundraden sedan, när det inte fanns någon hushållsapparater. Därför är det gömd i särskilda fall, för att inte störa harmonin i stil.

  Rummet verkligen kryddat i denna stil, på en gång och du kan inte säga när det var dekorerad i går eller några hundra år sedan?

  Designers rekommenderar dra så rummet till följande kategorier av personer:

  • ägare av små lägenheter (lägenheter i en traditionell engelsk hus skiljer sig inte en stor storlek)
  • dem som vill utforma konservativa mysiga hem (det är diskret och aristokratiska stil)
  • samlare vaser, porslin figurer, servetter, alla de som älskar att ockupera alla tillgängliga centimeter av sitt skrivbord några möjliga saker,
  • älskare av hus, (är asketer-minimalister i det inre av denna typ kontraindicerat) rikt dekorerade möbler
  • biblio (stort bibliotek, en öppen spis och en stol - en utmärkande för inre).

  Läsa och samla böcker kommer att uppskatta den engelska design.

  Dekoration av väggarna i engelsk stil

  För att dekorera väggarna med hjälp av träskivor, färg, tapeter.

  Om väggarna är målade i ljusa färger, bör möblerna vara tysta toner och vice versa.

  De rymliga rummen kan vara helt själv färgat med träpanel. Det är värt en sådan konstruktion är dyrt: ofta använder paneler som efterliknar konsistens och färg av trä. Original lister runt strömbrytare och uttag kommer att liva upp inredningen.

  Väggarna är inte bara färg, även med traditionella tapeter färgämnen (tvåf brokad med ett guldmönster på en slät matt bakgrund, blommade in i en bred mörkgröna eller mörka röda ränder, omväxlande tunna och tjocka ränder). Randig tapet - en traditionell företeelse för den gamla goda England.

  rådet Använd bakgrundsbild på den övre halvan av väggen, den nedre delen av panel trä, det ser nog på engelska.

  Foto: efterbehandling botten av väggen med träpanel betona funktionerna i engelsk stil

  Foto: Öppen spis i det inre av ett sovrum

  Foto: Bakgrund ränder är en traditionell företeelse för för engelsk stil

  Finish golv i den engelska interiör

  Som en golvbeläggning i vardagsrummet används parkettgolv som mattan läggs fint mönster vegetabilisk grädde eller grädde färg med en mörk skugga kant och blommor i ljusa färger däremellan.

  För hall, kök och badrum kakel - den bästa lösningen.

  rådet visuellt förstärka ett litet utrymme med små plattor som diagonalt.

  Stort badrum dekorerad med stora torg och badkar smidda ben kommer att vara en höjdpunkt i detta utrymme.

  Om du planerar att installera i ett badrum dusch, kan den moderna andan i det här rummet minskas genom att använda en graverad dörrar och lyxiga väggplattor.

  Foto: Bath på ben smidda kommer att vara en höjdpunkt av interiören

  Foto: Avsluta en stor keramiska plattor golv

  Trämöbler klassiska moderata former - en förutsättning för den engelska interiör. Passar perfekt i utformningen av vardagsrummet uppsättning tabeller med olika höjder, kan de tas bort från en till en annan.

  Modern engelsk stil i inredningen - det är en hel del soffor, täckt med rutig duk, ett stort antal kuddar, pall med böjda ben, som utför funktionen av ett soffbord.

  Eldstad av huggen sten eller mörkt trä med kakel skär, konsol, mörkt trä, en bokhylla, en stol med "öron" - detta är den klassiska utformningen av vardagsrummet i en engelsk stil.

  rådet installera modern elektrisk spis, det passar perfekt i det inre av vardagsrummet.

  För sovrummet, kan du välja en av tre bäddar i form av en båt, med en böjd rygg, smides säng eller en lyxig produkt gjord av trä med en baldakin, som vilar på fyra trästolpar. Mörkt trä garderob, sängbord och lampor i form av ljuskronor kompletterar inredningen.

  Foto: spis med mörkt trä vardagsrum inredning

  Belysning och tillbehör för den engelska interiör

  Klassisk engelsk designen inte gillar starkt ljus. Golvlampor med sina dämpat ljus, bordslampa, ger diffust ljus, klädd i textil lampskärmar - det är det bästa alternativet för den engelska rummet.

  Lägenheten upprätt i denna stil bör bara fylld med olika småsaker: porslinsfigurer, fotografier av familjemedlemmar, favoritpets, servetter, kuddar, alla som ägaren anser det lämpligt att visa upp.

  Kanske någon här stilen kan tyckas gammaldags, men inte älskare av klassisk inredning, är det troligt att han fortfarande är närvarande, och som vill ha sin lägenhet såg snygg och mysig.

  1. 5
  2. 4
  3. 3
  4. 2
  5. 1

  Intererro © 2018. All rights reserved.

  Kopiering är tillåten endast med hjälp av en aktiv länk till denna webbplats.

  Kommentera

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

  + 2 = 9