Interiören i ett timmerhus i ett foto

Design av hus av stockar inuti - hur man kan inreda insidan av timmerhus

Hur du skickar en idé inre "under ny skepnad" av ett timmerhus? Skapa en design som kommer att balansera på gränsen till mode och adel? I denna artikel kommer vi att bygga en sådan uttalande provet i det nya landet stil. Som underlag vi tar alla deras favorit stilar i Provence, Chalet land kommer inte att glömma om minimalism, modern och klassisk. Och viktigast av allt titta på hur man håller enheten i inre utrymme ett timmerhus och omgivande landskapet.

Design insidan av huset gjord av stockar i

Utformning av ett timmerhus - när modern design inte kräver bilinredning

För att understryka den naturliga trä textur, vägg gjord av stockar slipade, belagda med antiseptiska medel som förhindrar utvecklingen av mögel och mjöldagg, appliceras brandsäker impregnering och tonas. Det räcker för att logga byggnader externt och inuti såg ut som konstverk. Själva struktur och konsistens av innerväggarna, tak och balkar av stockar - arbetar på utformningen av utrymmet.

Men förutom bärande väggar gjorda av stockar, trähus har interna, inredning partitioner. Utformningen av väggar gipsskivor, styrelser, skivor av trä, trä eller glas kan vara någon finish. Modern byggnad teknik har utökat möjligheterna att livsrum planering. Gips gör det möjligt att bygga väggbelysning, lampor. En glidande väggpaneler eller mellanväggar transparenta glasögon inte förhindra penetration av ljus in i rummet.

Låt oss tala om utformningen av väggar, tak, golv, fönster och dörrar i inredningen av timmerhus mer i detalj. Överväga de bästa exemplen på design från fotot. Förberedd för www.moydomik.net site

Innerväggar i det inre av ett timmerhus

Hur man ska utföra och utnyttja mellanväggar i stugan.

Skiljeväggar av gipsskivor i det inre av huset från en logg anordning gipsväggar i ett trähus, som kommer att dela utrymmet i huset i rummet börjar med insikten att bågen inte längre på modet. Du måste köra ifrån designers som fortfarande erbjuder för väggar och tak, utsmyckade lösningar, komplex geometri gipsovolokonnyh ark.

Huset är gjord av stockar en av innerväggarna kan lätt förvandlas till en målning. För att göra detta, om delningen av gips monterad dekorativa panelen - ett nödvändigt attribut för inredning i den franska Provence stil. Bredvid panelerna rymmer ett matbord eller att ordna sittgrupp med bekväma stolar och en golvlampa.

Vid första anblicken idén galen. Men bara på detta sätt kommer att kunna genomföra principen om öppna ytor, upprätthålla en balanserad klimat i ett trähus. Korrekt dekorerade glas som interiör partition ser imponerande och dyra. Detta staket inte ge intryck av "tesnoty9raquo;, inte röran utrymme och, samtidigt som den är nästan osynlig inte avleda uppmärksamheten från andra, mer uttrycksfulla inslag i det inre av ett land.

Autentiska glasblock nu i utvecklingen på grund av det stora utbudet av färger och texturer. För att göra en vägg av glas önskad färg för att måla henne tillräckligt, eller Klistra in special dekorativt folie.

Dessutom hela strukturen av fönstret saknar sömmar, nestrashnye svampar och mögel. (Fuktighet - gissel trähus, särskilt de som ligger vid stranden av naturliga vattendrag eller strömmar).

Härdat glas - mycket slitstarkt material, det kommer inte att gå jämnt, göra en insats.

Glas i det inre av ett timmerhus De glasskivor i utformningen av ett timmerhus

På bilden funktionell interiör i stil med Art Nouveau - huset från en logg med frostat laminerat glas partition.

Träväggar i det inre av ett timmerhus utbud av väggpaneler i trä tillräckligt stor. De kan reserveras "derevyannymi9raquo, och har den önskade färgen på huset ägare.

För att visuellt höja taket, använd en oväntad, välkommen win-win: faner väggar och tak av trädet, placerad i mitten av den massiva taklampa. Lägg hög höjd fönsteröppningar och "vytyanutyy9raquo; Portal för TV: n.

Fotot klassisk inredning timmerhus med moderna inslag

Design taket i huset från stockar

Fashion 2017-2018 år är så demokratiskt som inte tillåter att peka ut det bästa sättet för efterbehandling taket i ett timmerhus. Betrakta endast de mest populära.

Konstruktiva och dekorativa balkar skapar fokus som alltid är väl synlig från var som helst i hemmet. Färglösning trägolv finns kvar som naturligt samtidigt som texturen av trä.

 1. Träpanel i form av geometriska figurer

För att få effekt av eftertanke, golv och tak är gjorda av samma virke. Ändra bara skalmönstret. Till exempel kan golvpanelen vara så stora rektanglar (eller diamanter) och i taket - liten.

 1. Ljusa, slät gipsskivor

Helt slät tak med infällda armaturer gör det möjligt att dölja all kommunikation, från ledningar och efterbehandling pipeline. Inredningen av huset loggar - inte en plats för förverkligandet av de mest vågade fantasier. All uppmärksamhet i utrymmet bör inriktas på en av väggarna med stockarna.

Ljusa interiören av ett timmerhus

Golven i förorter hem är fortfarande dras till trädet. Trenden klassiska parkett stuvas "elochkoy9raquo, är färgpalett väljs baserat på preferenser och kan vara från ek rökt färg till konjak. Natural bar med trägolv med några oegentligheter och små repor.

Om loggen tonade vitolja, sedan med deras bäst kontrast mörkt golv: spreds furu och täckt med ett tätt lager av svart färg.

Fönstren i det inre av ett timmerhus När det gäller antalet fönster i ett hus gjorda av stockar, då här, som de säger: en hel del - inte lite. Stor, panorama, nästan till golvet, ett fönster med en vacker utsikt över trädgården - en trevlig bonus, vilket gör timrad utrymme fylld med ljus och frisk luft.

På bilden en varm och inbjudande inredning av ett timmerhus späds lätt konsistens i form av viktlösa tyll. Stämnings lägga gardiner med en glad tryck.

Utformningen av dörrarna i huset från stockar

Den moderna marknaden grep alla nyanser av vita dörrar. I detta fall dörrbladen av grädde, mjölk och elfenben har många olika former och inte längre liknar bitar av trä, målade med emalj. Nu dörr trä land hem ser ut som ett konstverk, oavsett utformning stil!

När det gäller valet av utformningen hus av stockar, finns det flera alternativ också: skjutbara, som har två underarter - dragspel och direkt, och standard swing.

Förresten, har dörren naturliga färg inte har annullerats. Det enda i den massiva träkonstruktionen ska vara så naturligt: ​​med små bucklor, naturliga mönster.

Design trappor i huset av stockar

På grund av gradering systemet trätrappor, är utrymmet under dem nödvändig och kan användas. Det mest bekväma sättet att fylla det tomma utrymmet var och förblir en garderob. Creative användningsfall innebär installation av vin hyllor, bröstet eller bar.

En trätrappa i det inre av ett timmerhus

Interiören i ett timmerhus med en kamin eller öppen spis

Tegel och trä - är inte de enda material för den öppna spisen i huset gjord av stockar. Det ser vacker modell tillverkad av gjutjärn, marmor och granit.

En praktisk lösning för ett land stuga - dubbelsidig spisinsats som har en transparent glasdörr. Tack vare den skyddande dörren kan beundras levande eld och från vardagsrummet och från matsalen.

Den öppna spisen i den rustika trähus Dubbelsidig öppen spis i ett trähus

Förutom direkt uppvärmning funktion, öppen spis i vardagsrummet, är det ofta en sammansatt centrum. Ett verkligt nöje att titta på portalen, sida vid sida med mönster. Ur ett designperspektiv - plattor intar en ledande position när det gäller exklusiva kakel och byggmaterial för stugor och herrgårdar.

Brasan i huset av en logg gjord med en sluten förbränningskammare av säkerhetsskäl.

Spis i det inre av ett timmerhus Öppen spis i det inre av ett timmerhus

Fotot kakelugn och öppen spis med nischer för lagring av timmer för uppvärmning Material www.moydomik.net site

Device Option spis i det inre av huset gjord av stockar Öppen spis med granit i det inre av ett timmerhus

Hur man utformar det inre av ditt eget hem gjord av stockar?

Till det inre bildades är inte tillräckligt för att placera på omkretsen rum med trämöbler. krävs Design strategi. Det är mycket viktigt att behålla den ursprungliga arkitekturen i ett timmerhus med naturliga texturer.

Blekt log i ett trähus

Fantastiska effekter kommer att spela på kontraster. Mot bakgrund av vitkalkade loggar Vi ser en trälåda gräs nyanser, ordförande i djup grått och mjuka kuddar med diskret utskrifter som utan ord "rasskazyvayut9raquo; oss om ägarna av huset höga krav på komfort. I det här vardagsrummet paletten är neutrala nyanser och toner, från vilka det är omöjligt att få trött.

Design av hus av stockar med en vindsvåning

Mansardtak gör det möjligt att skapa en speciell interiör. Placering möbler på vinden, väljer bara de mest nödvändiga. Under fönstret sätta en säng, bredvid en mysig läsfåtöljen, golvlampa. Om utrymmet tillåter, sedan utrusta och kaffe område med ett litet bord och puffar.

Till ett rum under taket har blivit mer bekväm, måste du göra aktiv användning av textilier. Handgjorda mattor och färgade kuddar blir de verkliga attraktionerna i interiören sovrummet i huset av timmer.

Luftrummet accentuera lutande tak fönster integreras i taklutningen.

Sovrum inredning i ett trähus

På bilden rum design för flickor i en timmerstuga i vinden.

När stilen beslutar: interior i ett timmerhus

En mängd olika stilar yr. Under 2018 kommer att omfatta fashionabla hem inredning av logg detaljerna i nuet. Trenden asketism, är rum med tunga gobelänger och förgyllning inte längre populär. Stuga i landet idag är absolut inte accepteras att skina.

Interiören i köket-vardagsrummet i ett trähus

På bilden ett modernt kök i huset av stockar med terrass. Strikta mörka accenter stål kontrast till pastellfärger.

Som arbetar med utformningen av trähus från stockar förstärker intrycket av enighet med miljön?

Kolla in sin lantliga!

 • Traditionellt timmerhus ska se ut "diko9raquo;, texturally, som om det skapades av naturen själv, och inte människan. Om väggarna av naturliga färg utan gulnande, då de kan inte röra.
 • Objekt väljs på ett sådant sätt att de inte dra uppmärksamhet till sig själva, och att skapa en bekväm bakgrund för livet.
 • Trähus längre har en varm, solig toner till nyanser som speglar den omgivande naturen: blå, grå-brun, sandiga, djungel färger.

Köket i timmerhuset

Fotot kök i ett trähus med en huva som påminner om skorstenen.

Och lite mer om möjligheten att logga andas. På vintern, i ett timmerhus är varmt och fräsch på sommaren. Trä ger det inre av den permanenta naturlig ventilation hemma, helt ljudisolerade och reglerar luftfuktigheten i rummet. Därför Cylinder loggar inte limmad tapeter, inte putsade och inte täcker gipsskivor.

Kommentarer (0)

Information projektet att bygga ett hus med sina egna händer. Helt eller delvis kopiering av material är endast möjligt i samförstånd med administratören

Inredning i ett timmerhus: photo

Trähus av trä eller timmer - perfekt förorts bostäder, där du kan njuta av komfort och hemtrevnad, vacker natur och ren luft. Bygga hus, kan du välja önskat område, layout, mängd och ändamål i rummet. De främsta fördelarna med förorts bostäder inkluderar frånvaron av grannar bakom väggen, och miljövänlighet. Trä byggmaterial kommer att stödja och underhålla ekologi.

Log och timmer - 100% miljövänliga och säkra naturliga material. De skapar ett gynnsamt mikroklimat i ett timmerhus på bekostnad av regelbunden uppdatering av syre, den helande egenskaper av trä och trevlig skog arom. Dessutom är trä kännetecknas av hållbarhet, tillförlitlighet och hållbarhet, hög värmeisolering.

På grund av den låga vikten virket inte kräver en massiv djup grund, och logga eller timmer väggar ser estetiskt tilltalande och klar, så behöver inte en dekorativ yta. Material lätt anpassas och installeras. Därför ett trähus en rimlig kostnad för konstruktion och efterbehandling, installation på kort tid.

Och timmer - estetiska och tilltalande utseende material som kommer att bygga ett hus av någon design. Många intressanta projekt trästugor land, land hus, badhus och paviljonger kan hittas i katalogen "MariSrub". Men nu huset är byggt, och frågan, vilken typ av design att välja för en träkonstruktion?

Inte varje stil, material, möbler och tillbehör kombineras med trä. Dessutom måste utvalda material som inte bryter mot estetik och ekologi av trä. Låt oss se hur man väljer utformningen av det inre av ett timmerhus.

Arbetet med efterbehandling och inredningen inne i huset börjar först efter log krympning. Strukturen av virket sitter 6-12 månaders stockar - 9-18 månader. I varje fall är det omöjligt att börja arbeta tidigare än sex månader efter konstruktion. Vid denna tid, den maximala krympning log, vilket kan leda till snedvridning av fönster- och dörrkarmar, trimma skador.

Idag väljer många kunder efterbehandling vid noll utan användning av dekorativa material. Efter allt trä - en ädel, raffinerade material som ser lyxiga och passar harmoniskt in i den omgivande stopp. Dessutom, loggar och timmer in natura ekologiska bevara trä. I det här fallet, det material du behöver för att bearbeta enda sättet att skydda mot de negativa effekterna av fukt och insekter.

För skyddande behandling vald lack och / eller färg. Du kan välja öppet sätt som behåller konsistens och färg av trä. Dessutom tillverkare erbjuder beläggningar med matt och blank färg för trä i olika färger. Om så önskas, kan du inte bara skydda material, men också att få önskad färg, skugga eller solsken.

Naturligtvis kan du använda andra alternativ och stilar. Men kom ihåg att för alla valda design material och inredning av huset av kadavret måste bevara den unika atmosfären och ekologiska träkonstruktion, för att understryka den naturliga skönheten av trä. Därför välja en säker och naturliga efterbehandling material!

Master "MariSrub" företag att genomföra ett omfattande byggandet av ett trä hus på landet, som omfattar installation och skyddande behandling log, installation av fundament och tak, genomförande och anslutning av kommunikationsnät, avslutar! Det är bara att välja ett hus projekt och det önskade designen.

klassisk Det innebär att man använder vit, kräm, beige och ljusa nyanser. Den kännetecknas av symmetri, verifierad formen, korrekt geometri och arkitektur. Inredning möblera fast möbler, massiva dekorativa element. Du kommer att se bilderna på väggarna och skrymmande vaser på golvet, tunga gardiner, pelmets och gardiner för fönstren.

I denna stil görs sovrum och vardagsrum. Det är önskvärt att i rummen hade högt i tak, eller tunga draperier eller gardiner med lambrequins vägning och minska utrymmet. Klassisk stil kommer att göra rummet en festlig, romantisk och lyxiga.

Empire skilja röda och ljusa, vita och grädde färger. Här kommer du att se en hel del guld och olika dekorationer. För registrering av vilken stil som används dukar, kudde möbler och gardiner i sammet med broderi, lockar eller draperi. Att bygga timmerhus design, installera tunga dubbeldörrar, övergripande möbler. Den är lämplig för arrangemanget av rymliga rum, till exempel vardagsrummet eller matsalen.

Art Deco Det betonar strikt geometri och mönster. När användningsmönster och geometriska mönster gör, stegade formen och återhållen stuck, bred och strömlinjeformad linje böjs. Här hittar du inte de ljusa färgerna och romantiska inslag. För den här stilen kännetecknas främst halvtons och mörka färger, bland vilka ofta används brunt och beige, svart och violett, grön.

Du kan spela på kontrasten i svart och vitt, svart och lila, svart och grönt. Denna stil kännetecknas av lyx och glamour. dyra material används ofta, inklusive sällsynta träslag, silver, elfenben, krokodilskinn och andra. Art Deco är lämplig för rum med högt i tak.

modern - lätt, mjuk och sofistikerad stil, som är lämplig för en bekväm vistelse. Den använder ljusa färger och dämpade färger, naturliga naturliga färger, smidig och flytande linjer. Du kan se valven i stället för dörrar, väggmålningar på temat natur, ljusridåer och runda bord.

På grund av närheten till naturlighet och naturliga Nouveau motiv perfekt för inredning av ett timmerhus. Och eftersom han måste vila, skapar det en bekväm och mysig miljö, i en stil dragen sovrum, gästrum, vardagsrum med öppen spis.

Hi-Tech - modern och praktisk stil som främjar öppen kommunikation rör. Detta förenklar finish, men ger inte full säkerhet i ett trähus, eftersom experter rekommenderar att stänga rören och ledningar. Vid användning av denna typ av glas och metall, syntetiska material, skjutdörrar och möbel transformator.

Det är ofta möjligt att uppfylla fönster, slät och jämn yta, en effektiv kombination av rymd och ljus. Bland de viktigaste färger som används grå, metallic och silver, svart och vitt. I denna stil dekorera små utrymmen, eftersom det sparar utrymme och funktionellt fördelad plats i rummet. Detta vindsrum, kontor eller kök.

Land och miljö stil ofta väljer att utforma ett hus på landet, eftersom de innebär användning av enbart naturliga material. För att avsluta med hjälp av träreglar, styrelse eller block hus, köpt för behandling av ljusridåer på fönstren, servetter på borden, dukar, kudde möbler gjorda av naturmaterial. Perfekt speglar denna typ av lin.

I det här fallet, med hjälp av naturliga trä nyanser, gula och bruna färger, så i en sådan stil lätt att helt anpassa sig till noll. Style komplettera trä, grov och trädgård rottingmöbler. Möjligt att använda tapet med ränder eller en bur. I denna rustika utfärdade alla rum, inklusive ett sovrum, vardagsrum, kök, vinden. En rottingmöbler kan ordnas på en liten mysig terrass.

minimalism - stil som den behöriga säregna layout och enkel dekoration, bristen på inredning och motsägelser spridda lugn ljus, inbyggda möbler och vitvaror, skjutdörrar. Denna släta och funktionell design med monokrom dämpad neutrala färger, särskilt svart och vitt, samt metall- och stål nyanser. Den är lämplig för dekoration av kontoret, moderna rum och ett vardagsrum. Med det inre av varje kök kommer att vara praktiska, bekväma och funktionella.

För minimalistiska kännetecknas av en stor mängd utrymme, ljus och luft, enkelheten. Det finns inte välkomna inhemska och innerväggar, användning av dekoration och utsmyckning i det inre, målningar på väggarna. Det kan vara mångsidiga belysning, zonindelning utrymme med hjälp av färger, naturliga material med en grov struktur. Väl lämpad trä, sten och tegel, glas.

etnisk stil - en omfattande grupp som omfattar Europa och Medelhavsområdet, afrikanska och mexikanska stilar. Här hittar du ljusa färger, brunt och gult, djupblå. De är inredda i ornament och ritningar, nationell möbler och hantverk. Innan vi går vidare till utformningen av lodge, lära sig kulturen i det land vars stil du väljer.

Idag använder ofta en blandning av etik, med hjälp av designelement från olika kulturer och länder. Men det är i detta fall viktigt att inte överdriva det, att observera harmoni och balans till rummet inte inte zahlamennymi förvandlas till en basar. Etnicitet används för dekoration av olika rum och hus i allmänhet.

East och japansk stil, som är så populär i Ryssland är också en del av en etnisk grupp. Men han är mer reserverad och effektivt kombinerar minimalism med etnicitet. Du kommer inte hitta överflödiga saker och föremål. Inre intar det maximala användbar kombination och interaktion av element, som skapar harmoni och lugn atmosfär.

Japansk stil innebär användning av naturliga material, lakoniska former och direkt geometri. Grundfärgen anses vara en beige och grönt, mjukt lila, brunt. Späd färgpaletten, kan du använda rosa och körsbär, blå, vita och svarta färger.

Du kan välja en viss stil för varje lokaler eller att utfärda separata rum i olika stilar. Kom dock ihåg att huset måste vara harmonisk! Dessutom blev idag populär eklekticism som kombinerar en mängd olika stilar och material. Till exempel kan du kombinera trä med tegel eller sten murverk, sten och glas. Många exempel på utformning av inredning i de hackade och rundade och fyrkantiga timmerhus du ser i bilden.

Tips för att dekorera ett trähus

 • Experter rekommenderar att du lämnar ett maximum av trä i inredningen trä hus på landet. För att göra väggarna klar och snyggt utseende, är ytan täckt med en transparent skyddslack. Eller så kan du måla rummet en speciell färg för trä. Idag finns toner som ger träet en ljus, rosa eller beige, liksom mjölk och grädde nyanser. Denna färgsättning skapar en speciell komfort,
 • Den maximala effekten uppnås vid användning av kontrast. I det här fallet kan du använda ljusstrålen eller balkar och mörka möbler, eller vice versa. För det första fallet du behöver lite blekmedel timmer, och den andra - en något mörkare nyans lack eller färg till en ton mörkare än färgen som används av stockar eller virke;
 • En intressant lösning skulle vara att använda balkar, inte bara på taket, men också runt i rummet. Massiva balkar kan spridas på väggarna, och även inne i rummet. De kommer att vara en ovanlig inredning och vid behov dela upp rummet i zoner;
 • Det ser stora panoramafönster i vardagsrummet och i lobbyn, på terrassen, i övergångarna från huvudbyggnaden till andra områden (till exempel i lusthuset, sommar kök eller bad). De kommer att göra utrymmet luften, fyller rummet med ljus och lätthet. Projekt trähus med stora fönster, hittar du här;
 • Ovanlig lösning skulle vara att skapa avsiktlig vårdslöshet in genom att använda streck bristerna i trä. För detta träd målade i mörka färger, men det är viktigt att inte överdriva det, så att rummet inte är alltför mörk. En väl dras konsistens av stockar eller virke ger vattenbaserad färg färgning trä. Som ett resultat kommer rummet vara lite gruff, excentrisk och extraordinära;
 • För kök, väljer ljusa färger. De kombinerar perfekt med grönt, lila och turkos.

Särskild uppmärksamhet till dekoration och utformningen av badrummet, toaletter och rum med hög luftfuktighet. I det här fallet är det viktigt att välja inte bara hållbara och miljövänliga material. För att göra detta, välja en produkt som är resistent mot fukt och samtidigt skydda träet från fukt.

Golvplattor är perfekt med en grov yta, vilket inte gör det möjligt att glida. Idag, designers erbjuder en mängd alternativ robust och motståndskraftiga mot fukt kakel, inklusive dekorerad med trä.

Allt för badrummet med hjälp av mosaik, träreglar med särskild skyddsimpregnering, drag strukturer för taket, men inte Gips! Mer som ett bad än dekorera ett rum i ett hus på landet, leta efter länken http://marisrub.ru/uslugi/vnutrennie-otdelochnye-raboty/otdelka-vannoy-komnaty.

Våra experter hjälper dig att välja rätt design och en robust och pålitlig material. I "MariSrub" kan du beställa konstruktion och efterbehandling av trähus nyckelfärdiga! Vi garanterar kvalitet och effektivitet i arbetet.

populära artiklar

Om den här bloggen

Detta är en blogg "MariSrub", som är tillägnad ämnet byggande, utveckling och underhåll av trä hus på landet.

Design av trähus inne i foton och videoklipp

Från trä för att bygga hus i århundraden, och förmodligen kommer att bygga mer än ett sekel. Ju mer modern teknik och material att göra inredningen i ett trähus i någon stil. Interiören i ett trähus på insidan, av trä, kombinerat en mängd olika material ger några otroliga effekter.

Timmerhus: Alternativ för inredning

Om strålen i trähus av god kvalitet, smidig och vackert det slipas och belagda färgbrytnings kompositioner. De döljer inte texturen av trä, utan tvärtom, göra det mer tydligt. Dessutom passar denna lösning i olika stilar, är designen modern och harmonisk.

Denna inre av ett trähus av stockar mellan modernitet och klassisk insidan är mysiga och bekväma

trä ofta belagd med toning, vilket ger en ljus, nästan vit. Han är sällan vitt. Något med en rosa, beige nyans, färgen på grädde eller varm mjölk. Ljusa strålar skapar en speciell atmosfär. Se bilden nedan exempel på sådana interiörer.

Denna inre av huset gjord av stockar. De är i en liten vitkalkad. Foto inte förmedla all charm, men för att förstå vad det kan

Höjdpunkten i denna design är kontrasten mellan ljus stockar och brunt möbler och andra föremål

I detta utförande, design vardagsrum också, allt bygger på kontrasten. Rundtimmer ger mer uttrycks hela idén: att jämna väggar skulle se värre

I själva verket finns många lösningar bygger på kontrasterande färger. I husen i trä är standard eller förtydligas och mörka trämöbler, eller vice versa - tonade mörkt trä i kombination med ljusa trämöbler.

Kontrasterande färger - vinnande trend inredning av trähus

Interiören i ett timmerhus inuti - inte alltid en hydda. Det finns en mycket modern

Inredning efterbehandling hus av stockar i en modern stil. Kombinationen av ljusstrålar med en ovanlig färg på väggarna, massor av ljus - en intressant resultat

Interiören i ett trähus. Inuti du känner dig avslappnad och lugn

Bara några idéer för utformning av trähus hittar du i den här videon. En intressant uppsättning.

Timmerhus med en manlig karaktär

Om du är frestad av något mer utanför boxen, titta på följande bilder. Det bästa sättet att skapa en icke-trivial bostad - att betona de naturliga defekter av trä. I denna teknik är effekten ges mörka färger. Endast det viktigaste - inte överdriva och inte göra rummet för mörk.

Loggen är handgjorda, nästan utan behandling, men med en väl dras struktur med hjälp av vattenbaserade färger

Avsluta logg över stockar inne i huset och nästan inte behöver. På bilden - logga hus i "lantlig"

På samma sätt kan du ordna rummet och från baren. Här den perfekta ytan till någonting. Så ännu mer intressant

Bara inte luras. Avsiktlig oaktsamhet kräver en mycket fin beräkning och medvetet val av färg. Vi måste försöka mer än en gång eller två gånger: varje kräver sin trä toner och även metoden för dess tillämpning. Om du vill skapa något liknande - först på några rester av material som används i inredningen träna, plocka upp färgen. Efter att ha uppnått önskad effekt, upprepa på den andra delen, fastställande teknik. Sedan kan du försöka, och i det inre.

Sovrum inredning i ett timmerhus

Sovrummet ska vara en kammare, mysigt. Det hela ska behöva vila. Och oftare än vad sovrum i tyst, ljusa färger, sätter några färgaccenter.

Att sovrum i hemmen av stockarna är inte annorlunda: ljus, lugnande färger och några färgaccenter

Vitkalkade balkar och mörka finish, möbler i samma färger. Nonlinear tak foder skapar en intressant visuell effekt, och markera - rundad form av stocken

Tekniker i utformningen är densamma: att spela på kontraster och struktur av trä. Interiören är bilden ovan mycket kontraster: förutom de två färgerna kontrasterade med mer oländig terräng väggar och geometriskt tydliga former av möbler. En icke-linjär struktur ovanför den motsatta släta golvytan.

Inuti är atmosfären helt olika trähus. Korrekt att slå en trävägg interiör, kompletterat med textilier i sovrummet - det är grunden för denna variation. Och också spelas rakt och rundade former

En annan version av dekorerade sovrum, leker med kontraster: rundade och skarpa linjer, ljus matt yta av väggar och glänsande mörkbrun siden överkast. Textilier mycket betona. Mjukar allt ljus lime accent - kuddar och ljus, krukväxter.

Barn i ett timmerhus: designalternativ

Barnet brukar domineras av rena toner. Allt måste vara hållbart, säker och vacker. Safe - det är bara om trä: noggrant utformade det silkeslen. Och det är inte nödvändigt här tapeten nedan har några idéer om hur man kan ordna barn loggar för barn och tonåringar. De gillar.

Rummet för barnen blekta stockar, undertak och några ljusa bitar skapar minnesvärda interiörer

Observera att stockarna inte är målade. De är täckta med färg eller impregnering av ett vattenbaserat. Hon döljer inte trä mönster, nästan inte luktar när den tillämpas, och, i ännu högre grad efter.

Fantastisk effekt ger färgen blå: himlen är inte, och ett stort fönster häller ljus lekplats

För äldre barn finns det andra lösningar. Ljusa färger på en neutral bakgrund - fet och ovanliga

En tystare alternativ - det är ett rum för flickor

Interiören i huset från en bar

Med alla timmer och enklare och mer komplexa. Helt enkelt - ytan är nästan linjärt, det är mycket lättare att passa in i de aktuella trenderna. Men, å andra sidan, inte skiljer sig mycket från en sådan vägg är väl inrett med tegel eller betong. Exit - att betona färg eller struktur. Det visar sig mycket intressanta interiörer. Speciellt i kombination med tak balkar.

Stabilitet och tillförlitlighet - det är den grundläggande känslan av denna inre. Trä har alltid varit och är fortfarande en elit material och är fotoprov

Återigen, kontraster av färg, konsistens och form. Den viktigaste uppgiften - att förena alla och förlorar besittning. Krämiga toner på väggarna av balken upprepas på taket, i textilier och lampskärmar. Trä, siden hud - de mest eliten material. För återhållsamma rader av inredningen är gissade förtroende och stabilitet.

Business kontor i huset från en bar. Invändigt har bekväma, tysta, ingenting överflödigt, allt för att arbeta

Samma rum, men å andra sidan. Perfektion - som är inneboende i trähus

Classic - inte alla som kan säljas på plats, dekorerad med band eller material som simulerar timmer - blockhus. En hel del olika trender kan implementeras i sådana hus.

Modern och djärvt - det är den grundläggande regeln om inrikes

Några fläckar av färg som sticker ut i den allmänna ljus bakgrund - mycket "lätt" få ett rum

Icke-standardlösningar av standardproblem. Alla ovanliga balkar, balkonger, väggdekoration. Linjer strikt, är olika texturer betonas färg

Trots att virket skapar vanligtvis en kammarmiljö, rymliga rum färdiga balk, med ett överflöd av ljus och rymd, inte mindre attraktiva.

Den interna utformningen av timmerhus: ljusa färger, massor av ljus

På bilden interiörlister tvåvåningshus från en bar. Inga komplicerade beslut. Endast färg och rena linjer

igen här kontraster. Beläggning av trä upprepas i möbler. Effekt - framför dig

Återigen, men det är kontrasten färgerna inte så tydlig. Nyanser närmare och mjukare effekt. Och inte för inte - det är - sovrum

Alla ovanstående fyra inre foto av timmerhus är baserade på sammanställning av olika färger. Men den inre känslor och intryck, visuella stil - annorlunda. Det viktigaste - att förstå, det vill säga närmare dig, och på basis av denna idé, först välja färg på väggar, golv, tak, och sedan, i den resulterande utrymme, välja möbler och tillbehör.

De flesta av de träväggar inta en trätak. På bilden nedan - undantaget - helt slät yta upptill betonar strukturen på väggarna.

Smidig tak accentuerar skönheten i trä

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

86 − 80 =