Internet i ett hus på landet

Hur man gör Internet i landet? Satellite Internet till landet - Utrustning

Ett eller annat sätt, men varje moderna människan i viss grad är en Internet-beroende. Tills nyligen, tillgång till det globala nätverket bara behövde arbeta på kontoret, då - utan det var det omöjligt att göra i en stad lägenhet. Idag har situationen förändrats - Internet behövs överallt, även på platser för rekreation för staden, herrgårdar. För dem som vill besöka din favorit sociala nätverk, titta på film online på ett hus på landet, vi diskuterar hur man gör Internet i landet. För att göra detta, det finns fem av de bästa alternativen, vilket ger snabb tillgång till World Wide Web.

Och om i stadsmiljö frågor som ansluter till internet är praktiskt lösas genom ett telefonsamtal en närliggande leverantör i förorts städerna lite mer komplicerat. Utgången är ofta mycket icke-triviala sätt. Vi kommer att undersöka i detalj hur man navigerar på Internet till landet.

Detta är den första, den mest kända och välbekanta varje stad dweller sätt att ansluta till Internet. Men möjligheten att genomföra det i stugbyn reduceras till nästan noll. Självklart, om huset ligger i ett prestigefyllt område, det finns en hög sannolikhet att byn redan har startat den fiberoptiska raden av utvecklare och frågan om hur man gör Internet i landet, kommer att lösas snabbt. Om stugan inte är på rubeln, håll sedan kabeln i byn kommer att bli mycket dyrt. Bra och relativt billig lösning på problemet skulle vara med hjälp av en vanlig koppartelefonkabel. I stora städer de tekniska möjligheterna för existerar. Även vid 120 km från de större städerna i byar och städer finns telefonlinjer som är anslutna till den närmaste växeln. Om kabeln går till den närmaste stolpen, men då kommer inte någonstans - det är inte heller ett problem. Två tusen speciella människor kommer att ansluta den till rätt plats.

Men inte glädjas för tidigt, även om huset för att hitta en telefonsladd. Inte alltid i förorts städerna finns börser som har den nödvändiga ADSL-komplex. Om utrustningen inte är tillgänglig återstår det bara att komma tillbaka i 90-talet och tog fram en gammal stam uppringt modem. I byar ligger nära stora regionala centra, kan man erhålla ett obegränsat kanal med en acceptabel hastighet. Och det kommer att vara billig Internet i landet - kostnaden kan nå flera hundra rubel i månaden.

Bland fördelarna med denna utföringsform i fallet med fiberkanal - höghastighets, stabil anslutning, överkomliga priser.

Bland bristerna - behovet av året månadsavgift, chansen att ha en svag tekniska möjligheter. I händelse av skada på linjen eller kanal - låg återhämtning och reparation.

I vissa förorts städer LAN kan existera (såsom de som finns i varje hyreshus). Detta är ofta det trådlösa nätverk baserat på Wi-Fi. Den genomförs på följande sätt. På en av pelarna i centrum av byn är inställd industriell accesspunkt. Till denna punkt servern är ansluten utför autentisering. Huvudkanalen kan implementeras på vilket sätt som helst, beroende på egenskaperna hos den uppgörelse. Strömaccesspunkt är tillräckligt för att täcka hela byn. I dessa nätverk, bland annat tjänster som finns tillgängliga, och trådlöst Internet. Till landet för att få tillräckligt med dem från en bärbar dator, surfplatta, smartphone - någonting. Priserna för tjänster kan variera och beror på den specifika punkt på kartan. Men den genomsnittliga kostnaden hålls på en nivå av från 500 till 1 tusen rubel. Providers kan begränsa hastigheten och trafik.

Alla moderna gadget stöder Wi-Fi, så behövs ingen extra utrustning. För den gamla skrivbordet eller för flera användare kan behöva en adapter eller router.

Fördelarna med denna metod är att det saknas behov av någon extra utrustning.

Bland nackdelarna med trådlöst internet till landet - möjligheten att arbeta med endast en enhet i taget. Du får inte använda två enheter samtidigt.

I Moskva-regionen finns det massor av leverantörer som tillhandahåller tjänster till fasta trådlösa radioaccess till Internet. Tyvärr i de flesta delar av situationen med tjänsten värre. Men om man tittar, kan du hitta.

På taket av ett hus på landet antennen är monterad. Dess dimensioner liknar standard marksänd TV-antenn. Huset är en specialdesignad modem som kan ansluta en router eller dator. En sådan trådlös radioaccess kan organisationer symmetrisk kanal, en datahastighet som kommer att nå mer än 10 Mbit / s. Ofta många leverantörer erbjuder en låg kostnad Internet Cottagers till landet, och trafiken är inte så begränsad. Begränsas endast av hastigheten.

Det verkar - en lösning hittas, men det finns betydande begränsningar. Således kommer en uppsättning av nödvändig utrustning, där användarna inte köpa och ta i hyra under en längre tid, betalade samtidigt sitt pris i form av "anslutningsavgift", kostar 15 tusen och uppåt. Detta tillhandahålls om du behöver en snabb Internet stuga.

Det andra problemet - området. Till systemet kan fungera på rätt sätt, måste du skapa en direkt siktlinje från basstationen till antennen på taket. Basstationen är i distriktet centrum. Sålunda, i en särskild uppgörelse inte kan vara banala tekniska möjligheter för anslutning av en sådan bana.

Och ändå, WiMAX - är ganska dyra. Till exempel storleken på en licensavgift från ISP "Infoseti9rdquo; mängd av 12 000 r / m för belimitny åtkomst vid en hastighet av 5 Mbit / s. Billiga och prisvärd semester Internet bygger på denna teknik med en hastighet av 1 Mbit / s kommer att kosta 3300 rubel. Provider "Credo-Telekom9rdquo; Det erbjuder Internet från 600 rubel i månaden. Hastighet - totalt 512 Kbit / sek. 20 Mbps kommer att kosta 6000 rubel.

De flesta andra leverantörer och erbjuder alla icke-transparent prissättningssystem - kontrakts löftet att varje situation är individuellt förhållningssätt. Och det verkar som detta tillvägagångssätt är något korrelerade med storleken på villan.

Bland fördelarna med WiMAX frigör stabilitet, god obegränsad tillgång till Internet utan någon trafik redovisning. Men nackdelarna - för dyrt pris och begränsad täckning.

Den största fördelen med denna metod - fullständigt oberoende av förekomsten av någon infrastruktur. Internet kan göra det var som helst du vill - åtminstone vid den bortre gård i de djupa skogarna med närmaste bosättningen några hundra kilometer. Satellite Internet till landet kan vara antingen enkelriktad eller dubbelriktad. Det första systemet anses nu föråldrade. Det var relevant för några år sedan, då den gav operation kostnadsfördelar. I sällsynta fall, är en sådan länk relevant nu, om de kopplas till en satellitkanal är tillgänglig billigt.

Funktioner enkelriktad satellit Internet

Principen är mycket enkel. Direkt kanal genom vilken abonnenten tar emot data, som genomförs via ett satellitsystem. Backkanal på vilken den ledighet begär genom marknät. Dessa kan vara mobilnät eller trådbunden.

Plus det faktum att internet utrustning till landet inom ramen för systemet kommer att bli billigare - det finns inget behov av att skapa Nika returkanal till satelliten. Det finns bara en mottagare utan sändaren.

Tvåvägs satellit Internet

Det är en helt autonomt system, vilket eliminerar behovet av att tänka på var att få jordanslutning. Sådan tvåvägsanslutning har blivit tillgängliga - för en prisklass jämförbar med kostnaden för en genomsnittlig smartphone. Setet kan ställas in för någon av 20 tusen rubel. Det exakta priset beror på satelliten med vilken arbetet ska utföras. Medelhastigheten hos 4 till 6 Mbit / s med direkta kanaler. I den omvända - 0,5-2 Mbit / s. Få mer fart är omöjligt på grund av tekniska begränsningar.

Funktioner satellit tillgång prissättning

Men du måste betala för autonomi. Aktörerna inom tillgång satellit, ofta öva olika former av betalning för konsumeras megabyte. Trafiken i den högra skärmen köpte direkt till en RUB per megabyte, eller köpas paket där priset per megabyte, beroende på de specifika volymer, kommer att vara upp till 50 cent.

Det finns också så kallade kvasi-obegränsad taxa planer. Företag Allergo Sky för 8000 rubel erbjuder upp till två megabit per sekund och 1600 megabyte varje dag. Om vi ​​betraktar andra leverantörer, kommer en sådan glädje fortfarande kosta minst flera tusen varje månad.

Det finns billigare taxor. Men leverantörer stränga restriktioner införs där. Till exempel kan du bara hämta HTML-sidan. Visa dina favorit bloggare på "Youtube" har inte kommit ut och lyssna på det nya spåret också, kommer inte att fungera i sociala nätverk. Men för e-post och läsa nyheter det kommer upp. Som ett exempel - "Sotsialnyy9rdquo; taxa plan från "Rainbow-internet9rdquo;. Vissa priser kan inkluderas Internet och tv till landet via satellit.

Denna metod för tillgång har nyligen blivit mycket mer tillgänglig, och är den mest populära. I nätverk av tredje generationens mobiloperatörer som stödjer 3G, är det redan möjligt att få information med en hastighet av 10 till 15 megabit. 4G-nätet, kan du räkna med att 30-40 Mbps, beroende på signalkvaliteten.

Men hur man väljer mobilt Internet till landet (eller snarare, vilka tekniska dataanslutning)? Det beror på var är samma villa. Med tillvägagångssättet till staden och de federala motorvägar finns det fler chanser att få nätverk kvalitet täckning, tredje och fjärde generationer. I olika avlägsna områden kan bara förlita sig på GPRS i hastigheter 10-20 Kbps. Det är inte bra. I den här takten, är det omöjligt att hämta en elementär söksida "Google."

Men glöm inte om "Sky Link". För avlägsna områden, erbjuder detta operatören den mest omfattande täckning. Och låt föråldrad teknik, och dess brist på möjligheter till maximalt 3 Mbps. Det är bättre om det inte finns någonting. Men hur är de olika mobiloperatörer utvecklas ständigt - att förbättra täckning, tillgängliga hastigheterna ökar. Och om innan Internet inte fånga, är det fullt möjligt att vi nu har täckning och hastighet.

I ett sådant problem, hur man gör Internet i landet, är det rekommenderat att välja operatörerna inte under taxa planer och om de faktiska möjligheterna att leverantören erbjuder. Det är lätt att kontrollera - tillräckligt för att ta med dig till stugan vissa SIM-kort och testa dem en efter en. Kom också ihåg att mobiloperatören säljer kodad modem.

Dragen av distribution av mobilt Internet

Fördela Internet till andra enheter enklaste smartphone via trådlösa nätverk. Operatörerna får nu inkludera uppringd alternativet någon taxa plan, och inte förbjuda distribution. Denna funktion stöds i någon smartphone. Du kan köpa den för en liten mängd av den gamla telefonen och hålla den på laddning.

Nackdelen med detta tillvägagångssätt kan betraktas som en svag smartphone täckningsområde. Distribution av verk inom området för ett par meter, och antalet anslutna enheter är begränsat till fem.

USB-modem bra dess tillgänglighet och låga priser. Men de är kodade och kan endast anslutas till en dator eller laptop. För att ansluta andra enheter, är det nödvändigt att fördela Internet Wi-Fi. Det finns problem på grund av en svag signal. Men inte alla vet hur att utnyttja internet-signal i landet. Du kan använda den externa antennen, och sedan Internet kommer att räcka för alla. Det är fixerad vid den högsta punkten på taket. En viktig förutsättning för dess arbete är bristen på hinder i form av träd eller andra högre byggnader. Det enda sättet att verkligen förstärka signalen.

En alternativ lösning - 3G-modem / router. De kan vara mycket olika - sätts in i uttaget anslutna via USB. Kostnaden för en sådan utrustning inte är högre än 5000 rubel. Det andra alternativet - en vanlig fast router med möjlighet att ansluta USB-modem.

Plus massan av ett sådant beslut, och viktigast av allt - en låga priser utrustning, förmågan att distribuera en fullfjädrad nätverk. Det är den mest prisvärda sättet om hur man gör Internet i landet. Om ingen mobiloperatör kan ge en signal av god kvalitet, då detta problem kan lösas. Operatörerna själva berätta hur man kan förbättra internet signal till stugan. Det räcker med att dra nytta av speciella förstärkare eller reflektorer.

Så vi behöver Internet för att landet. Vad ska man välja? Den mest aktuella lösningen - det är fortfarande mobilt Internet. Möjligheterna att moderna mobilnät möjliggör mycket. Denna höga hastighet, obegränsad tillgång, den lägsta kostnaden för utrustningen. Men köper inte minimisatserna. De är för dem som kommer att arbeta i landet eller inte ofta ser ut som en dator. För alla andra, behöver du minst 2 GB per dag eller mer.

Det är alla de sätt på hur man genomför Internet i landet. Många av dem inte längre är relevanta, men de finns där, och i vissa fall är den enda vägen ut för Internet missbrukare och älskare att arbeta utomhus.

Internet är nu möjligt att hålla överallt, även i en stugby. Men utanför staden bättre ta en paus från alla väsen. När allt kommer omkring, i det och ge att sitta med ett fiskespö i sjön, cykla i området, lokal proborozdit smuts på SUV. Ibland måste man sitta på internet och i landet. Vad ska man välja att ansluta? Vad som är lämpligt i form av pengar och teknisk kapacitet.

Internet i ett privat hus

Tillgång till Internet för den moderna människan just nu är inte mindre viktigt än vatten, elektricitet och andra traditionella kommunikation. Arbete och fritid - är direkt beroende av kvaliteten på Internet-anslutningen. Ett stort antal människor som väljer livet i sitt eget hem, inte alltid omedelbart reflektera över förekomsten av Internetleverantören. Vi kommer att överväga olika alternativ för att ansluta till tjänster på nätet. Alla kommer att kunna välja det bästa alternativet beroende på läge och ekonomiska situation.

Möjlighet att ansluta till Internet via en dedikerad kanal kommunikation i ett privat hem - en fördel när man väljer en plats att bygga eller köpa ett hem. Det här alternativet finns inte alls förortsområden och små städer. Men även om en sådan möjlighet är närvarande - det är inte alltid det bästa valet. Tänk på fördelar och nackdelar med denna typ av Internet-anslutning.

 • Obegränsad bandbredd. De flesta Internetleverantörer i denna kategori - ger obegränsad Internet-trafik till en fast månadsavgift.
 • Höghastighetsanslutning. ISP ger en högre dataöverföringshastighet, vilket är tillräckligt för de flesta av dagens online-händelser.
 • Fast kostnad. Taxa planer varierar i kostnad beroende på den maximala anslutningshastigheten.

Nackdelar hyrda förbindelser Internet

 • Territoriella begränsningar. Möjlighet att ansluta beror på leverantören infrastrukturen.
 • Hög abonnemangsavgift. I små städer och byar Internetleverantörer är ofta - trafik på återförsäljare och nationella företag erbjuder sina tjänster till en högre kostnad.
 • Begränsad bandbredd. Detta minus hänvisar särskilt till leverantörer i små städer och byar. I själva verket mellanhand leverantör - förutsatt att den distribuerar trafik till flera tiotals och ibland hundratals abonnenter. De belastningstoppar på linjen (helger och helgdagar). Dataöverföringshastigheten kan minska avsevärt.

I vilket fall, kan du ansluta en särskild linje till ett privat hem

Just nu, satellit Internet-teknik - är i början av sin karriär. Denna typ av anslutning - Tips om du inte kan ansluta till Internet på andra sätt. Denna teknik har ännu inte nått toppen av sin utveckling och i detta avseende finns det betydande begränsningar i sin ansökan. Med tidens gång, kommer denna typ av kommunikation utvecklas på ett positivt sätt.

Enkelriktad elschema

Fördelar med Satellite Internet

 • Den största fördelen med denna överföringsteknik - finns överallt där det finns ett samband med ett antal satelliter. Även i taigan har möjlighet att göra en Internet-anslutning.
 • dataöverföring med hög hastighet. Den moderna utrustning ger en hög datahastighet, så att även i skogen har en möjlighet att se on-line överföring och överföra stora mängder information snabbt.
 • Fördelarna med denna typ av anslutning kan hänföras till en mängd olika taxa planer för att minska till en rimlig minsta betalning för Internettjänster.

Nackdelar med satellit Internet

 • De höga kostnaderna. Utrustningen för denna typ av anslutning är dyrt. Även kostnaden för Internet-trafik.
 • Frånvaron av obegränsade taxa planer. Frånvaron av obegränsade taxor, även om det inte på högsta hastighet skapar behovet av att tydligt beräkna mängden data du använder och välj en hastighet planen klokt.
 • Potentiella effekterna av väderförhållandena på signalkvaliteten. Detta är en funktion av denna typ av kommunikation, som något kan sänka kvaliteten på de tjänster som tillhandahålls.

Oavsett om det är nödvändigt att ansluta en satellit Inet i ett privat hus?

Den mobila Internet i ett privat hus

Utvecklingen av mobila kommunikationsnät av ny generation - rör sig i hög takt. Möjligheterna av mobilt Internet, mer och mer överlägsen traditionella metoder för Internetanslutningar i små städer och byar. Alltmer, internetuppkopplingen i ett privat hus väljer denna typ av anslutning.

Fördelarna med mobilt Internet

 • Bred täckning. Även i små städer mobiloperatörerna ge anslutning 3G eller 4G. När en svag signal är möjligt att ansluta billiga förstärkare.
 • dataöverföring med hög hastighet. Liksom i andra vanliga metoder för att ansluta till internet, kan den senaste generationen av data tillhandahåller online sändning och överföring av stora mängder kommunikation.
 • En mängd olika taxa planer. Du kan justera taxa plan för att passa dina behov.
 • Väl värt. När denna typ av kommunikation som kärna, kan abonnemangsavgiften vara lägre än i andra typer av Internetanslutningar.
 • utrustningens tillgänglighet. I moderna förhållanden, ofta finns det inte ens behöver köpa en speciell modem för att ansluta till Internet, de flesta smartphones har en funktion som ett modem. Förstärkare är inte "orimliga" priser.

Nackdelar med mobilt Internet

 • "Fiktiv NL". De flesta operatörer på obegränsad plan för Internetanslutningar använder hastighetsgränsen när en viss mängd trafik, då anslutningshastigheten reduceras till låga värden och erbjuder sig att köpa mer bandbredd.

Scheme av mobilt Internet i ett privat hus

När är det bäst att använda den mobila nätet i ett privat hem

Hur man väljer Internet till privata hem?

När du väljer vilken typ av Internet-anslutning - rekommenderas att följa följande procedur:

 1. Bestäm lokalt tillgängliga anslutningstyper;
 2. När hyrda förbindelser anslutning är det nödvändigt att avgöra kvaliteten på leverantören;
 3. I någon typ av anslutning bör vara åtminstone ungefär vet numret på den erfordrade datavolymen.

Alla anslutningstyper har sina fördelar och nackdelar. Detta behov att veta när du väljer ett liv på landet.

relaterade artiklar

Jag har internet hemma ansluten via en dedicerad linje. I själva verket är inte särskilt bekvämt, eftersom hastigheten är liten och priset - tvärtom. Det finns också ett problem med wi-FEMA. Jag vet inte mycket om krångligheter, men på något sätt inte överallt i huset Internet, särskilt på 2: a våningen. Att inte tala om tomten - du kan fortfarande fånga i närheten av huset. Lite avgår bort - inte längre fångar. I trädgården med noutom inte sitta. Vem kan förklara vad som är problemet?

God dag, Nat. Det faktum att standarden wi-fi router inte är avsedd att täcka ett stort område. Några routrar med flera sändarantenner, som ökar signalöverföringsområdet. Det finns också signalförstärkare (repeaters) som är ansluten till din router relä signalen till dess Quancheng Square (i kedjan). Men alla dessa åtgärder - är det bättre att anförtro insatt person som kommer att hjälpa dig att hitta signalsändare. När operatören kan det vara värt ett försök alternativ mobil uppkoppling, allt beror på hur du använder Internet (ladda ner eller titta på video på nätet, bara surfar, etc.? För att bestämma mängden trafik som konsumeras).

Me till landet huset en satellit internet lovade mycket bra fart, är hastigheten på nya resultat nästan alltid mycket långsamt, och de säger att det är inte deras fel, och så vidare. Det är möjligt då att fixa det?

Hej, Natalie. Till att börja med måste du titta på parametrarna för taxa plan som valts av dig är det noterat en maximal dataöverföringshastighet. Därefter skulle jag rekommendera att mäta dataöverföringshastighet på en av de gratistjänster som speedtest.net. När testet är nödvändigt att inaktivera alla kör på gång programmet aktivt använder Internettrafiken, såsom Torrent, etc. Så du kan åtminstone grovt uppskatta kvaliteten på dina tjänster. Om resultaten inte skiljer sig mycket från de som beskrivs i taxa plan, bör du överväga ett dyrare taxa. Om resultaten inte är i grunden densamma, i vilket fall du måste tänka på att byta Internetleverantör. Om du har frågor - fråga.

Jag bor i Krasnodar-regionen i den lilla byn "Borisovka", och jag, tillsammans med min familj var det nödvändigt på Internet, som vi nyligen har flyttat, vet vi inte något om hur Internet tas i vårt hus. Vi hade redan en dålig erfarenhet med mobilt internet från MTS, är den ränta otroligt låg, och wi-fi aldrig blir, eftersom om du flyttar bort från routern till 10 steg, allt. Om du inte kan berätta för mig hur hårt Internet kommer att bli för oss den bästa lösningen.

Michael, tyvärr kan jag inte säga något, av egen erfarenhet. Däremot kan jag berätta hur jag beter sig i sådana fall, när jag behöver något att välja.

Jag bara letar efter recensioner och forum på önskat ämne / tjänst / produkt.

Sedan försiktigt studie visade platser och sidor, något som dessa:

Jag bor i byn Akatova. 70 km Novorizhskoe motorvägen, står huset i skogen, och då är det bara inte försöker ansluta olika företag ingenting fånga och fungerade inte!

Köpte förstärkare Street 2 sig alla anslutna på 30 minuter.

En satellit Internet, men dyra men det fungerar i staden. Hastigheten på 35-40 megabit. Det är viktigt här är att det lönar sig bara 1000rub Ringa för obegränsad och ett öre mer. Saknade allt och tittar på en film, och barnen leker och kameran är ansluten runt omkretsen.

Utmärkt fall Tom, tack! Särskilt intresserade på vilket sätt det är att ladda upp, på vilken kanal? Mobile? Eller har du en tvåvägs (synkrona) satellitkommunikation? Vanligtvis satellit Internet kan du bara ta emot data, när du skickar förfrågningar till webbplatser och andra resurser på Internet sker genom en alternativ kanal. Det är intressant att veta att du använder i ditt fall.

Satellite Internet - den bästa lösningen för ett land hus och trädgård

Vänta på bredband i landet kan vara godtyckligt lång, om inte ditt hus inte ligger i en lyxig stugby där kommunikation dirigeras innan byggstart. I andra fall, många ur situationen genom att använda mobilt Internet eller spara Sovjettiden fast telefonlinje. Båda dessa alternativ är mer uppenbara brister än tvivelaktiga meriter.

Naturligtvis är alla mobiloperatörer hävdar att stugan är bara område som varken är säker täcka - "köpa och använda på hälsa" Men de som försökte att arbeta på Internet med hjälp av USB-modem, du vet hur det är i verkligheten. Först vanligtvis första gången kan inte på ett tillförlitligt sätt avgöra exakt vars torn är närmast byn. Därför är det nödvändigt att kontrollera leverantörerna av brute force. För det andra, när det tas som ett resultat av trial and error, du lyckas fånga nätverk i landet, du behöver fortfarande fler prylar, till exempel USB-förlängningskabel och antenn. Det är oftast all utrustning måste installeras i en viss punkt i hemmet, oftast i ett fönster som vetter mot de mobila tornet. För det tredje, även om vi kan fånga mer eller mindre stabil signal, kommer det att finnas tillräckligt med möjligheter att arbeta med endast en enhet - varken som fördelningen av tal inte går alls.

Med fasta telefonnät i landet är situationen inte bättre. Om du har tur och ditt hus har en fri par som du kan ansluta, är det inte ett faktum att det finns en tjänsteleverantör. Och även om han är till sitt förfogande den vanliga landsbygden ATS-time kung av ärter med konventionella koppartrådar för telefonen. Internet under sådana omständigheter, inte oftare än det är, och en som är - ett besvär. Du kan säkert köpa fiber, hyra en traktor och bana linje direkt från PBX, men hur mycket det bekymmer! Och i händelse av att det kommer att kosta?

Från alla dessa problem i det land du enkelt spara installation av satellit internet utrustning StarBlazer Tandem KA. Användningen av denna typ av kommunikation har ett antal obestridliga fördelar:

 1. Anslutning till en tvåvägs satellit Internet är helt självständigt, inte knutna till någon markbundna kommunikationskanaler, så kan installeras utrustningen även på stranden räddningstornet, även i skogen hut - det skulle vara elektricitet.
 2. Satellite Internet StarBlazer Tandem till SC utbud av stabil drift av hela den europeiska delen av Ryssland, oavsett placeringen av den mottagande enheten, tack vare geostationära satelliter som ligger i omlopps ställning 9 grader östlig longitud.
 3. Anslutning är tillgänglig vid hastigheter på 6 Mbit / s, vilket är tillräckligt för fri surfning på nätet, inklusive nedladdning och överföring av stora mängder data utan "sagging".
 4. Tillsammans med tillgång till Internet var som helst i landet, kan du ansluta en fast telefon nummer på SIP-teknik.
 5. För personer för natt Obegränsad att ladda ner mellan 2,00 till 6,00 Moskva tid.
 6. Utvecklat mer än ett dussin olika taxa planer med en månadsavgift på 350 rubel i månaden och inkluderade trafiken på upp till 200 GB.
 7. kan installeras all utrustning och konfigureras självständigt, med hjälp av instruktionerna på operatörens webbplats och via bolagets konsulter, eller för att beställa installation och konfiguration med hjälp av företagets specialister.
 8. På leverantörens webbplats fungerar praktiskt skript för att bestämma möjligheterna till anslutning och val av de optimala parametrarna för utrustning för den fysiska adressen hos mottagaren.
 9. Minimala datapaketöverföringsfördröjningen mellan satelliten och markbunden antenn - Ping - kan vara mellan 570 ms och högre, beroende på nätverksbelastningen.
 10. För användarfeedback är anslutningshastigheten inte reduceras även under tung molntäcke.
 11. Den utrustning som behövs för att ansluta till satelliten Ka-lör 9A (Ka), som finns på de flesta av dess värde.

Således satellit Internet StarBlazer Tandem KA bort från stadens kommunikation - det är bekvämt, säkert och lönsamt. Du kommer att kunna leva i fred, vila och arbeta i landet utan att bryta deras vanliga läge och omfattningen av användningen av Internet.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

49 + = 59