Intressanta hantverk för det nya året med egna händer

Contents

Nyttårshantverk för 2017: video lektioner, mästerkurser på att göra original souvenirer med egna händer

Nyårs helgdagar - det här är tiden för mirakel och uppfyllelse av de mest eftertraktade önskningarna. Barn och vuxna är nöjda med det nya året, den magiska pre-holiday-andan känns i luften.

Kreativitet, som är associerad med produktion av festliga souvenirer, är det bästa alternativet för barnens fritid inför New Years Eve. Barn kan spendera mer tid med sina föräldrar och lära sig användbara saker. Bebisar kan ockuperas med skapandet av enkla smycken, till exempel från plastin.

Barnhantverk kan placeras på ett iögonfallande ställe, och speciellt framgångsrika exemplar skickar till utställningen till skol- eller hantverkstävling i dagis. Resultatet av gemensam kreativitet kommer att glädja både barn och föräldrar.

Nyttårs hantverk, foto

Dessutom är hemlagade julisouvenirer - det här är ett utmärkt tillfälle att göra morföräldrar nöjda med souvenirer för semestern: de uppskattar verkligen arbetena hos sina älskade barnbarn.

Vi uppmärksammar ett urval av de mest intressanta idéerna för att skapa nyårshandskar för 2017 med egna händer: se bilderna, lära sig mästarklasserna och instruktionerna med barnen.

Under det kommande året kommer det att finnas en ljus beskyddare - Fire Rooster, och presenterna behöver därför färgstarka.

Dekorationer till ett julgran i form av färgglada cockerels är en utmärkt festlig souvenir. Tack vare leksakskranarna och sillbenet kommer det att se mer elegant ut, och stämningen blir mer högtidlig.

Till dig i hjälpen den detaljerade videon lektionen om skapandet av ursprungliga cockerels:

Det ursprungliga nyåret presenteras amuletter; de kan tillverkas med egna händer, har spenderat mycket lite tid. Amuletter symboliserar lycka, välstånd, framgång i karriär och på kärleksfronten. Särskilda avdelningar bidrar till att förbättra den finansiella situationen.

Hemavdelningar kommer att ge skydd mot det negativa under hela året. Dekorativa amuletter med ett ovanligt namn "temari", kom till oss från japansk kultur, det är lätt att göra en kvart i timmen efter att ha tittat på den här videon lektionen:

Som barn har du nog haft lollipops på pinnar som gjorts i form av män.

Gör söta delikatesser på pinnar för semestern, barnen kommer att vara glada över en sådan behandling, vår mästerklass hjälper dig med det här.

Vintersemestern följer alltid godis - gör ett nyttårs cracker. En sådan artikel kommer att glädja dig med en explosion av färgglada konfetti.

För att göra det enkelt, och för det här konventionella materialet passar - se detaljerna i videohandledningen:

Vill du tacka kollegor på jobbet eller vänner med en billig och samtidigt trevlig presentation - ge dem en vackert inredd dagbok. En sådan gåva och nytta kommer att medföra (du kan spela in viktig information i den) och ge glädje.

Den bästa lösningen är att dekorera anteckningsboken med bilder av en ljus cockerel och på första bladet lämna dina önskemål och grattis på nyåret.

För att dekorera dagboken krävs inte mycket tid: den här videon låter dig hantera det här fallet i en halvtimme:

Nyttårs konfektyr

Om du arbetar i ett stort och vänligt lag, och du har många kollegor som måste gratuleras, betyder det inte att du måste köpa dyra presenter.

Njut av medarbetarna med egen bakning, till exempel kakor i form av roliga lilla män. Kollegor kan också presentera kakor och andra söta godisar.

Om du inte har möjlighet att baka - oroa dig inte, beställ godis i konditorivaror. Presentera söta gåvor till kollegor, du kommer att glädja dem och ge en efterrätt.

Video lektion för matlagning semesterkakor:

Asterisk för julgran

Rusa inte för att köpa dekorelement till nyårssträdet, gör dem bättre från de vanligaste materialen. Med hjälp av improviserade material kan du skapa mycket ovanliga och attraktiva julleksaker och samtidigt spara pengar.

Vad behövs för detta?

Låt oss börja skapa en prydnad.

I en liten behållare häll limet, om det är tjockt, tillsätt lite vatten och rör om.

Ta stencilen och fixa den på skummet med matcher.

Mätta trådarna med lim och linda dem med matcher, inte bara timmars händer utan mot. Först över matchen, sedan från botten.

Fyll hålrummet med en tråd och vänta på att hantverket torkar. Slå ett öga på kedjehjulet och häng det på nyårets träd.

Vid nyåret omnämns bilden av julgranen omedelbart framför ögonen. Under de senaste åren har konstgjorda träd blivit moderna.

Ett smart träd kan tillverkas på egen hand, vilket ger det originalitet på grund av färg. Låt ditt julgran vara traditionellt en snövit vinterfärg, och inte den vanliga gröna.

 • tre förpackningar av bomullsull;
 • klisterlim;
 • liten sax;
 • fläta;
 • kartongplåtstorlek A2;
 • pärlor;
 • en häftapparat;
 • vit färg.

Vi börjar arbeta med att skapa julgran. Först och främst måste man göra nålar till det framtida trädet. Vik skivorna två gånger två gånger och säkra med en häftapparat.

Från pappplåten bildar du en väska och trimmer bottendelen med sax. Lim de beredda nålarna på basen - börja lima från botten. Sprid limet med lim och fäst vid basen, upprepa dessa steg med varje successiv serie.

I rader, täck den avsmalnande basen. Dekorera det resulterande trädet genom att limma asteriskerna. På toppen placerar du en stjärna som är större än den.

Att göra ett ovanligt nyttårs hantverk från enkla material är möjligt för alla, du behöver bara vilja och hitta lite tid för detta. Smaster, till exempel en ovanlig snögubbe.

För detta behöver vi följande material:

 • små engångsplastbägare;
 • kartong, företrädesvis guld eller svart;
 • trasor;
 • en häftapparat;
 • morot.

Häfta glasögonen med en häftapparat, först bilda en sfärisk kropp och sedan snöans huvud.

På den färdiga skeletten fixar du morötterna, som kommer att fungera som en näsa och från tyget gör ögon och halsduk.

En hatt av kartong: för det här måste du göra två delar - en i form av en cirkel och den andra cylindriska. Lim fragmenten och dekorera mössan med ett guldband.

Övervinner lusten att göra ett ovanligt julgran av trådar? Vi rekommenderar att du gör en tråd av ett träd med en tredimensionell konfiguration. Detta julgran kommer att dekorera situationen och ge inredningen ett nytt utseende.

För att göra ett mirakel-träd behöver du enkla material:

 • ulltrådar;
 • flytande lim;
 • membran;
 • saxar,
 • tjockt papper;
 • stärkelse (stor sked utan topp);
 • lite vatten
 • pärlor eller konfetti.

Gör en konformad ram av tjockt papper, trimma bottendelen, trimma det och lima det sedan.

Blanda stärkelsen med flytande lim. Mätta en lång tråd i en blandning av lim med tillsats av stärkelse (det tar ungefär en halvtimme).

Vik ramen med ett membran. Ta bort tråden från den klibbiga substansen och linda konen runt den.

Vänta på att hantverket torkar.

Ta ut konen och dekorera trädet av konfetti. Ett elegant julgran dekorerar inredning.

Många i barndomen tyckte om att spela och beundra bollen, fylld med konstgjord snö. Den snöra rörelsen skedde fascinerande, bollen som om fördjupar oss i en saga.

Du kan själv skapa denna leksak. Denna lektion kommer speciellt att liknas av barn, de älskar allt ovanligt, desto mer intressant är det att göra ett mirakel leksak med egna händer.

För att skapa en fantastisk snöboll måste du lagra:

 • en glasbehållare med lock (storleken är inte viktig);
 • rent vatten;
 • små figurer av en snögubbe, rådjur;
 • lim (nödvändigtvis vattentätt);
 • dekorativa snö;
 • glycerin.

Placera siffrorna i behållaren och fixa dem med lim. Fyll burken med vatten och lös upp i glycerol.

Lägg lite gnistrar i vattnet och vänd behållaren över. Om paljetterna rör sig långsamt till botten är glycerin tillräcklig.

Det finns hantverk-prydnadssaker, vars huvudsakliga syfte är att behaga andra med sin skönhet. För sådana hantverk gäller även cockerellen som gjorts i form av hjärtat.

För att göra dekorativa cockerel behöver du en färgad filtduk. Kom ihåg att hanen trotsar sig, i första hand, den varierade fjäderdräkten, så gärna kombinera ljusa färger.

Gör en bas av två delar skuren ut i form av ett hjärta, fyll utrymmet med bomull och svepa kanterna. Klipp en ljus svans (kombinera flera nyanser), en kam, ett skägg och en näbb av röd färg. Glöm inte ögonen och vingarna, sy alla detaljer till botten. I mitten fäster du bandet så att leksaken kan hängas.

Du kan göra flera hjärtkranar på en gång. Storleken ska väljas efter eget gottfinnande. Dekorera med söta fåglar ett nyttårsträd eller gör dem till en original krans. Vid åsyn av milda fåglar stiger stämningen omedelbart.

Gullig plastinskocka

Från den här lektionen lär du dig att göra en ovanlig bit för det nya året med egna händer, vilket till och med kan tillskrivas en barnutställning.

För att genomföra denna snygga idé behöver du ett minimum av material:

 • en behållare av glas;
 • en uppsättning av plasticine;
 • Tara, där det fanns en leksak från en ägg-överraskning;
 • flerfärgade pärlor;
 • tråden.

Ta en smörgås smaragd nyans och bilda det korv (imitationalger), fästa dem lim till behållaren från utsidan.

Från gult plastint eller orange, blindfisk och dekorera bara behållaren med dem från utsidan.

Forma en bläckfisks kropp från plastmassan. Gör ögon och långa tentaklar. Häll vatten i behållaren och stäng locket.

Snidad snöflinga från saltad deg

Vill du fästa en liten dotter till matlagning? Börja med det gemensamma skapandet av ett öppet snöflinga från en enkel salt deg. Barnet kommer att vara intresserad av möjligheten att göra ett så gott nytt års souvenir.

För beredningen av testet behöver du 200 gr. mjöl och samma mängd salt, 100 ml vatten, blå färg, tejp, lim, samt gnistrar för att göra hantverket av ljusstyrka.

Formulera de resulterande testblommelementen och gör små hål i dem med hjälp av en tandpetare. Rull buntarna och blinda dem ihop, fäst dem i mitten av snöflingan. Skapa fem fler strålar.

Torr snöflinga måla med en och andra sidan. Applicera lite lim och dekorera snöflingan med paljetter.

Dekorativa ljus spelar en viktig roll för att skapa nyårets miljö. Och varför gör du inte ett självtillverkat ljusstake? För att dekorera bordet med en vacker ljusstake på nyårsafton behöver du bara en salt deg och lite arbete.

Förutom testet behöver du måla, pumpa frön, små band, paljetter för att göra en festlig ljusstake.

Gör en form av stativet under stearinljuset med hjälp av saltprovet (glöm inte hålen för stearinljuset). I mögeln håller du plommonfrön (bäst av allt i ett rutmönster). Torka produktfärgen, dekorera med paljetter och små bågar.

Titta på den här videon för ovanstående instruktioner för att vara mer uppenbar:

Låt oss ge ett exempel på ett nytt original nyårshantverk, som säkert kan användas i julgranens design.

För att skapa en sådan intressant ovanlig souvenir behöver du följande saker:

 • en uppblåsbar boll;
 • tråd;
 • klisterlim;
 • grillspett;
 • band;
 • liten korg;
 • färg (choklad och guldfärg).

Vi börjar göra hantverk. Blåsa bollen och vinda trådarna på den och limma sedan försiktigt. Efter tråden har torkat, piercera bollen och dra ut den ur det formade filamentet.

Skruva pinnarna på pinnarna och färga dem i chokladfärg. Med ett gyllene färgämne täcker du trådens boll.

Fäst spettarna i korgen och fixa dem på bollen.

Dekoration från pärlor och tråd

För den ovanliga inredningen av nyårets träd, gör en stjärna av tråd, pärlor och flerfärgade pärlor.

Utforma en tjock trådstomme av en framtida leksak. En tunn trådstång är fäst vid ramen och strängpärlorna slumpmässigt i den. Vind på basen och fixa spetsen på stången.

Om något inte är helt klart, läs den här videoinstruktionen:

Skapandet av ett bud New Year's Angel kommer att ta ungefär fem minuter. Av de material du behöver mest nödvändiga:

 • ett tjockt band med trådkanter
 • stor pärla;
 • limpistol;
 • en häftapparat.

Nyttårsartiklar - intressanta idéer

Ta bandet 30 cm långt och vika dem enligt dragspelet med ett avstånd på 20 mm.

Å ena sidan avskurna trådkanten och fäst bandet till dragspelet med en häftapparat.

Från 25 cm band gör ett identiskt dragspel. Vik det två gånger och centrera det med ett pappersklämma med en häftapparat.

Sprid kjolen och vingarna, sätt ihop dem och fäst en pärla med ett band.

Denna instruktion ger dig möjlighet att göra ett ovanligt nyttårsträd, vilket kan fungera som ett utmärkt alternativ till ett riktigt julgran. Välj längden på det konstgjorda trädet självt.

För att göra ett lyxigt julgran behöver du ett stort antal barrträd, en termo-pistol, plywood, skär i form av en cirkel, stöttar, en glittrande krans. Ett annat material, utan vilket du inte kan göra för att skapa ett hemlagat julgran med kottar, är en färg i burkar av silver och smaragd nyanser.

Nyttårshantverk - barn

För att göra ett träd med en höjd av 1m 40 cm, är det nödvändigt att göra en rundformad del av 70 cm och en mindre - 30 cm från plywoodskivan. Fäst stöden på basen.

Den viktigaste delen av arbetet är stickande koner. Varje på varandra följande rad flyttas till mitten för att bilda en kon. Vi vänder trädet och hänger en krans mellan rader av barrkottar.

Vi målar trädet i en smaragdfärg, och på spetsarna applicerar vi lite silverfärg.

Nyttårshantverk kan göras även från de mest ovanliga materialen - till exempel pasta.

Denna mästerklass kommer att berätta för dig hur man gör en pasta.

Ovanliga handgjorda föremål för det nya året

Ta Whatman papperet och ge det en konisk form, fixa den med lim.

Makaroner klistra i rader, som på bilden. Måla trädet i en smaragd eller guldfärg.

Makaroner av annan form kan användas för att dekorera den resulterande sillbenet.

Ge inrikes högtid på kvällen till nyårssemestern helt enkelt - gör dina egna händer snöflingor från plastflaskor.

Original handgjorda föremål till nyår

Förutom plastbehållare behöver du en olja, ett band, en vit färg och en kniv.

Skär av tankens botten. Gör en hack i den och tråda bandet.

Nu målar plastbitarna med en kvast, dekorera dem med ovanliga mönster. Flera snöflingor i plast kan hängas på bandet och därigenom skapa en unik krans.

Det nya året är en semester som firas inte bara hemma utan även i skolan. Förskolebarn firar nyårets ankomst på matinaten i dagis.

Karnevalshow och matiker på skolor vid vinterhelgerna föreslår ett intressant nöjesprogram, ovanliga kostymer och ofta utställningar av barnhantverk. Skolbarn har till uppgift att göra egna händer något ovanligt, och föräldrar hjälper sina barn i denna fascinerande verksamhet.

Hur man gör egna händer ett nyttårshantverk i skolan? Varianter av ovanliga hemlagade souvenirer, som kan hänföras till skolutställningen, finns i överflöd.

Färgrik sammansättning av färgat papper

Alla barn gillar att göra intressanta kompositioner från färgstarkt papper. Detta material - lätt, flexibelt - är idealiskt för hantverk och gör att du kan göra en ljus applikation i samband med det nya året. Till exempel kan du göra en papperskål, bestående av "händer".

Lager upp med färgade pappersark, kartong, praktisk sax, klisterlim, olika prydnadsföremål och starta kreativitet och gör företaget till ditt barn.

Roliga handgjorda artiklar av egna händer

Cirkla ditt barns palmer på pappersark som skiljer sig åt i färg. Låt barnet klippa arbetsstyckena, och under tiden kommer du att ta hand om inredningen. Från silver eller guldpapper kan du skära ut små bollar eller figurer i form av stjärnor.

Klipp ut handflatan, limma botten av pappersarket med lim och lim arbetsstyckena till det. Dra sedan en andra limpennband och lim en annan palmsrad. Upprepa manipuleringen tills julgran är klar.

Överdelen kan dekoreras med en stjärna, och "kvistar" med pärlor.

Den ursprungliga sammansättningen av plasticine, vars centrala figur är en snögubbe, kommer att hjälpa barnet att tjäna en topp fem och bli en central komposition vid utställningen av barnens hantverk.

För att göra en snögubbe behöver du en uppsättning plast, papp, gel med tillsats av paljetter, en kniv, en glänsande lack, pärlor.

I första etappen måste du skapa en grund. Gör en cirkel med en diameter på ca 15 cm från ett tjockt plywoodskikt eller en kartong. För att ge plasticinplasticitet är det enkelt att sänka det kort i lite värmt vatten.

Göra materialet mer plast, ta materialet i vit färg och applicera den på pappersplattan.

Försök att göra plastskyddslock en mindre del av båten. Längs kanterna skapar snöbollar för att göra hantverket ser mer realistiskt ut. Ovan bör kartongen vara täckt med blå plasticine, imitera himlen.

Nu gör vi sillben. Först och främst, bilda bagageutrymmet: för det här måste du ta plasticinchokladfärg. Grenar skapar från smaragd plasticine, och skapar därmed en sken av en triangel.

Stick trädet till marken. Gör små snitt runt kanterna med en kniv.

Efter att ha avslutat med ett julgran bländde vi huvudpersonen - en snögubbe. Från vitt plastin gör en bagage (glöm inte bort händerna), och från grått material ett huvudstycke i form av en trapezoid (imitationshink).

Gör bilden av snögubben komplett, ha registrerat en näsa och ögon från knappar.

Det är bara att dekorera hantverket och lägga till små detaljer på den. Till exempel i fastlandet kan du mode en gul månad. Ordna hela kompositionen med paljetter och täck den snöiga gränsen med en glänsande gel.

Applicera lacken på båten och semesterkompositionen är klar!

Nyttårsarbete för skolan

Det finns ett annat material som låter dig göra fantastiska underverk av skönhetshantverk. Från bomullsull gör snögubbar, kaniner, alla slags juldekorationer.

För att skapa ett vattentyg, måste du förbereda en stärkelsepasta. Stärkelse (ungefär en sked) måste lösas, blandas noggrant och hälls varmt vatten. Blandningen bör omröras hela tiden så att klumpar inte bildas.

I den resulterande substansen sänker du bomullsullen och låt den stå i ungefär en dag. Efter den här tiden kan du börja modellera nyårs tecken.

Alla väntar på det nya året i det nya året: de är glada att inte bara presentera presenter utan också att ge presenter. Särskilt nöjda med gåvor gjorda för hand: Sådana presenter är inte banala och kan orsaka en storm av känslor av deras originalitet.

Värdet av en hemlagad present ökar många gånger, eftersom det lagrar en bit av värme av händerna på sin skapare.

Hantverk för det nya året med egna händer

I denna artikel föreslogs ett stort antal intressanta idéer för tillverkning av hantverk för nyåret. Nästan alla är enkla, videoanvisningar erbjuds också för hjälp, så du har inga svårigheter att skapa nyttårs souvenirer.

Skapa nytt år hantverk med kärlek!

Originala idéer om enkla och vackra nyårskort med egna händer: foto, video, MK

Nyårsmönster av snöflingor från skärpapper: skriv ut de bästa systemen för heminredning

Vi gör karnevalsmaskar med egna händer: pappersmallar för de bästa bilderna

Många underbara idéer för att dekorera semestern) Min son och jag gjorde en stor snögubbe i tävlingen för skolan förra året. De uppblåste 3 ballonger av olika storlekar och klistrade sedan in dem med bitar av tidningspapper i papier-mache-tekniken. Därefter blåste bollarna av, skära av de nedre delarna av de resulterande bollarna, målades med vit akrylfärg och placerade dem ovanpå varandra. Sedan applicerades gradvis på små områden av lim PVA och hällde på dem smulat skum. En hink limmades från papperet, lindades med folie, morötter skars ut, ögon, mun, handtag av kvistar. Snögubben visade sig vara 80 cm hög - den första platsen var vår! Och hur mycket glädje, känslor, fantasi var på gång - ett hav av positivt!

Förra året fick mitt barn uppgiften att göra ett nyttårsklubb för tävlingen, det var förstås jag var tvungen att tänka))) Uppfattade ett julgran i en clownish stil, det visade sig vara roligt! De limmade en kon från en tjock kartong, limmade färgad tjock och tråd, dekorerad med knappar och paljetter, och på toppen av bubben. Alla gillade det väldigt mycket.

Men min dotter och jag gjorde julgranen gjord av filt och broderade det med pärlor i olika storlekar och former. Sen sydde han henne tråd och dekorerad med en sucker box. Och se till att vilja göra adventskalender i år. Redan vi köpte biljetter till teaterföreställningar, godis och Kinder som gåvor. Och efter St Nicholas räknar dagarna tills det nya året.

Hantverk för det nya året

Här har vi sammanställt för dig en mängd olika alternativ hantverk som du kan göra för det nya året med sina egna händer. Mästarkurser på vår webbplats kan hjälpa dig i detta. Den nyaste titta i hantverk Avsnitt 2018: snöflingor, Santa Claus, Snow Maiden, julgranar, och naturligtvis - hunden! För dem som stickar, har vi samlat ett urval av "Stickad hund på nyårs."

Nytt år - den mest magiska semester av de mest mystiska, spännande och roligt. På nyårsnatten, alla väntar på ett mirakel, önska, hoppas att framtiden kommer att vara åtminstone lite, men bättre, mer intressant. Och naturligtvis, älskar alla att ge och ta emot gåvor. Och i vår tid, när butikerna är mycket stort urval av produkter för industriell, gåvor, handgjorda, värderas mycket högre.

Förberedelserna för festivalen börjar i förväg, sedan november börjar vi titta noga på de idéer och master hantverk för det nya året. I detta är vi hjälpta av verkstäder och egen inspiration. Crafts görs med sina egna händer, inte bara daryatsya, men också delta i utställningar i förskolor och skolor, säljs till välgörenhet mässor, dekorera huset, verandor och levande träd i våra gårdar.

Från vad vi kan göra hantverk för det nya året och vilka tekniker? Massan av alternativ här. Enkelt och med säga - av något och i alla tekniker. Olika idéer som vi har samlat i den här artikeln (alla bilder är klickbara, det finns en hänvisning till de mästarkurser).

Hantverk nyårs papper

Kanske är detta den mest tillgängliga och formbart material. Var och en av oss, från dagis, klippa ut papper snöflingor inklistrade lyktor och kransar. I vår tid att lägga till ytterligare en uppsättning av olika tekniker: origami, quilling, scrapbooking ... Från papper gör vackra hemgjorda leksaker på granen och dekorera för klasserna.

Volymetriska dekorationer gjorda av papper

Lådor med choklad "hus" med en överraskning

Av papper och bomull kan göra hela julen sammansättningen:

Hantverk för det nya året från model

Hantverk för det nya året från trolldeg

Skulptera hantverk för det nya året kan vara gjord av model, lera, men den mest lättillgängliga material som kan göras för hand - detta salt deg. Receptet är enkelt och du kan skulptera något.

Det beror helt på din förmåga att sy. Du kan göra komplexa leksaker och kan du - helt enkelt. Här är några exempel från vår hemsida:

Julgran med kanel

Crown och trollstav i kanzashi teknik

Christmas boll av filt

Däremot kan föremål tillverkade av tyg inte bara sy, utan helt enkelt limmas ihop, du får för söt, som den här Maiden-bell:

Ett annat alternativ användbar gåva för det nya året - en hund av handdukar:

Av de gemensamma trådar erhålls anmärkningsvärda hantverk för det nya året - lätt, luftig, som snö. Dessa är de traditionella bollar av tråd och lim, flätade snöflingor, mini dockor som martinichek.

Olika bollar av tråd

Fiskbens med gängor

Änglar tråd

Vad en julklapp utan godis! Den populära nuförtiden riktning Design Suites hittar du olika versioner av hantverk gjorda av godis, som i och för sig är ljusa och inom ramen för färgat papper, band, folie, pärlor erhållna originalkompositioner.

Fiskbens godis

Fiskbens av glitter med godis

Bead kan göra olika figurer, bland annat det nya året: julgranar, bollar, snöflingor, stjärnor, änglar. Till exempel den enklaste pärlstav fiskbens:

Örhängen Santa Claus

Julpyssel skrot

Den mänskliga fantasin känner inga gränser, kan leksaker göras från allt skrot och avfall.

Leksaker från skrot

Speciellt en hel del hantverk på nyårs gjord av plastflaskor, vilket inte är förvånande, eftersom en hel del av dem, de är öppna, kan de skäras ut av olika former. Och om de gör det, och måla glasfärger, klistras folie och paljetter kommer glitter stuff få ljusa och billiga leksaker att dekorera utomhus julgranar, verandor och klasser.

Juldekorationer från plastflaskor

Utöver det vanliga ull kan göra julpynt, såsom var våra farföräldrar, se:

Fler alternativ hantverk och presenter besök vår hemsida Avsnitt hantverk "New Year".

Inte att förglömma adressen på sidan och dela med dina vänner, lägga till dig själv till det sociala nätverket.

Du har inte tid att se tillbaka - och det nya året. Vem vill delta i tävlingen i Julpyssel - Milos.

Kära vänner! Inte långt från det nya året, före matinees i förskolor och skolor. Kanske någon från.

Kära läsare, prenumeranter av vår webbplats, sömmerska, needle och unga guider! Jag vill gratulera.

Ett annat arbete på konkurrensen "År kreativa Fleece" Mästarklass från Eugene Kaydalova - nytt.

En annan julkort med Santa Claus, gjord med sina egna händer, som skickas till vår tävling Konin.

Barn vykort med jultomten från en palm Masterclass Anna Shishlevskoy hur man gör en enkel, men.

Arbetena för tävlingen "Julpyssel". Gift "Fiskbens" (beading) Författare: Laskovs.

Arbetena för tävlingen "Julpyssel". Workshop: Textil leksak - nyårs boll.

Diskussion: vänster 2 kommentarer.

Tack Larisa, för ett utmärkt urval av julen leksaker, lätt att tillverka, och ser bra ut på julgranen

Tyvärr missade jag kommentaren. Tack, kommer snart att publicera din jul idéer.

Temat på webbplatsen och tekniskt stöd från toppen GoodwinPress

Originalartiklar i det nya året med sina egna händer

Att dekorera julgran för det nya året, ett bord eller ett hus, inte nödvändigtvis ta en mängd olika leksaker och dekorationer - en mängd olika ursprungliga julen hantverk du kan göra med dina egna händer.

Du behöver bara köpa ett par enkla saker (papper, kartong, grillspett, band) och verktyg. Kanske en hel del som du redan har hemma.

Här hittar intressanta idéer för att skapa vackra hantverk instruktion för det nya året:

Ljus hantverk för det nya året: klubbor

Trots att de flesta av instruktionen, att göra detta hack är mycket enkel.

- kände olika färger

- varmt lim eller PVA lim superlim

- tejp eller sträng (för att hänga ornament)

- tandpetare, grillspett eller andra detaljer, som kommer att spela en roll för godis pinnar.

1. Varje ark skurna kände på en remsa. Dess storlek kan välja själv, men i detta exempel, varierar bandets längd från 17,5 till 30 cm, bredd - 1 cm.

* För en godis behöver 6 remsor. I detta exempel, är två remsor används för var och en av de 3 valda färgerna.

2. Sätt alla 6 remsor på varandra. Kom ihåg att när du viker bandet till ett rör, en del börjar bukta, och du kommer att behöva beskära dem. Remsan, som är inuti kanalen är den kortaste och den yttre - den längsta.

* Kan remsor skars med sax som vridning, och kan vara förskurna remsor krävs (den ungefärliga längden på varje remsa: 17,5, 20, 22,5, 25, 27,5, 30 cm).

3. Börja rulla remsorna, lägga lite lim mellan dem. Vid slutet, se till att den yttre listen är längre än alla andra. Limma ändarna av remsorna.

4. Varm limstift lim till den resulterande godis. Du kan måla en tandpetare eller spett vit akrylfärg om så önskas.

5. Lim eller sy bandet på baksidan av godis, så att den kan hängas på julgranen.

Hantverk på nyårs träd gjorda av vin korkar

För att få rätt mängd vin korkar, inte nödvändigtvis att köpa vin, helt enkelt beställa kontakten på Internet eller butik.

- vin proppar (proppar 26 används i detta exempel)

* Istället för pluggar kan du använda en kartong eller trä rulle tråd.

* Om du ändrar korkpluggar av toalettpapper, sedan kalla dem får du också rätt material för julgranen. I det här fallet, fiskbens få mer än trädet från trafikstockningar.

- varmt lim eller superlim

- måla eller glitter (för att färga röret eller hylsor)

- tvinnar och kartongkärna av toalettpapper (för hampa, på vilken klistras träd).

1. Måla korken med akrylfärg eller tillämpa bästa PVA lim, strö glitter på toppen av det.

2. Färgen röret (spole), limma ihop dem pyramid (se. Bilden) medelst smältlim eller superlim.

* Det är tillrådligt att limma den första raden av rör, sedan en annan, och så vidare tills du kommer inte att ha önskat antal rader. Sedan helt enkelt slå samman alla rader.

3. Klipp en bit kartong hylsa toalettpapper, börja slå in den med snöre, lägga PVA lim för att slingrar bättre hålls. Du har nu en stubbe.

4. Användning av smältlim lim på stubben.

På toppen kan limmas knappar, band, leksak eller ett papper stjärna eller en liten båge av den lämpliga föremålet.

Hantverk för det nya året (iscensatt foto guide): snöflingor från klädnypor

- vanliga trä klädnypor

- små dekorativa klädnypor (valfritt)

- Medelstora pinnar (valfritt)

- vit akrylfärg

- glitter, artificiell snö eller salt

* I detta exempel, för tillverkning av en snöflinga används pinnar 6 av varje storlek. Så köp rätt mängd och bättre marginal.

1. För det första, bli av med fjädermekanismer på klädnypa.

2. Måla alla klädnypor.

3. Använd superlim lim eller varmt lim stora pinnar för att erhålla en fling (se. Bilden).

4. Ovanpå den stora stick peggar genomsnittet på medellång och liten pinne.

5. Täck dekoren erhållna PVA lim och strö glitter, artificiell snö eller salt. Det är också möjligt att använda dekorativa snö (spray).

6. I ett hål i klädnypor trä tråd eller band för att göra en ögla för att hänga klädnypan.

Hantverk för det nya året på julgranen: Mönstren av pusselbitarna

- smådelar från gamla pussel

-akrylfärg (i detta exempel, rött, grönt och vitt)

- PVA bindemedel eller ett varmt lim

- garn eller tunt band

- en liten klocka (valfritt)

- olika dekorationer (valfritt).

Du kan skapa flera varianter av kransar och andra juldekorationer av detaljerna i pussel, och här är några av dem:

Candy pussel

1. Först måla några detaljer som kommer att användas för hantverk. I detta exempel framställdes sex delar målade i rött och vitt 6.

2. När färgen är torr, använda PVA lim för att sammanbinda delarna.

3. Det återstår att lägga ett band. Om du är mellan de två pusselbitar bildade hålet - Passera bandet genom det, och om det inte är - helt enkelt limma, bifoga en häftapparat eller sax göra ett hål.

Krans av pussel

1. Först, alla detaljer i lim mellan sig själva som att erhålla en cirkel (krona).

2. Paint delarna i den önskade färgen.

* Om så önskas, efter färgen har torkat, kan du rita några av detaljerna i en annan färg.

3. Gå till kronan kan fästas på klockan. Trä bandet genom klockan, och sedan genom en krans, och du kan dekorera din julgran.

De bästa hantverk för det nya året: Nyår ljus

- papp hylsa av pappershanddukar och toalettpapper

* I detta exempel använde vi 3 hylsor av 30 cm, 2 hylsor av 20 cm 3 hylsor av 15 cm, 2 hylsor av 10 cm, en ärm - 5 cm Men du kan använda andra dimensioner genom att skära en del av hylsan ..

- isoleringsband eller tejp

- Spray-färg eller akrylfärg

- elektriska ljus på batterier

1. Limhylsa tillsammans för att bilda en stor motta ljusstake.

2. Använda silvertejp, maskeringstejp eller klisterremsa (företrädesvis dubbel), fäst ljus till de elektriska bussningar.

3. Använd en varm lim på hylsan för att simulera stearin. Pressa lim för att skapa stora och små droppar av vax potekshego.

Du kan göra flera lager "wax" - först tillämpa en, vänta tills det torkar och sedan använda en andra topp.

* Du kommer att behöva en hel del lim.

* Från varmt lim kan bilda oönskade "tråden". De kan skäras med sax eller smälta med en hårtork.

4. Förbered akrylfärg och börja måla hela ljusstaken ur papphylsor. Färg kan välja.

5. När färgen har torkat, täcka ljusstaken med vitt lim och strö glitter över den.

6. Längst ner på ljusstaken (den nedre delen av ärmarna) PVA lim och applicera lim till pappersplattan att utforma bättre hålls.

7. Användning av varmt lim för att limma hållaren och plattan glitter eller krans. Du kan också lägga till andra dekorationer, till exempel en leksak fågel, artificiell frukt och blommor, band, stjärnor och pärlor.

Hantverk för det nya året med barnen: Christmas lights out av kartonghylsor

- kartong hylsa av toalettpapper (deras antal beror på antalet lampor)

- färgat papper eller färgad kartong

- varmt lim eller PVA lim

1. För att starta, allt du behöver för att hålla fast hylsan.

2. Varje hylsa skärs i skivor (ringar) med en bredd av 5-7 mm.

3. Lim till färg kartong ringen.

4. Skär ring bunden.

5. Nu mottagna ficklampor måste ansluta strängen.

För detta ändamål kan strängen fästas direkt till lyktorna (baksidan av färgad kartong).

* Eller så kan du av kartong eller papper, klippa en liten rektangel, vik dem på mitten och lim ficklampan. Bredvid dessa rektanglar fastnar snöre, böja dem och limma ändarna.

Lyktor kan hängas på julgranen, dekorera sitt hus eller andra föremål.

Kreativa hantverk för det nya året med sina händer: fiskbens säckväv

- Sparka jute White (dekorativt, hantverk)

* Du kan använda en annan väv som linnetyg.

- kon (du kan köpa skum, eller för att göra händerna på papper)

Om du vill veta hur man gör en kon, gå till vår artikel: Kon av papper.

1. Klipp tyget i breda remsor - ca 5 cm.

2. Med användning av de dubbelsidiga tejpremsor börja att klibba runt könen, från botten till toppen (se. Bilden). Varje successiv remsa bör något överlappa den nedre remsan.

* När saxen är nödvändigt för att minska längden av remsorna.

* Tinker vävnad att ligga som du vill.

3. Fiskbens kan sätta på en liten kruka, som kan fyllas med konstgjord snö, grus eller sand.

* Du kan dekorera granen, limmas på den (med PVA lim eller varmt lim) olika prydnadsföremål - pompoms, stjärnor, knappar, etc.

En intressant hacka för det nya året

- små gran grenar (snarare artificiell)

1. Placera först brickan på en plan yta. Lägg på sidorna av granris.

2. Lägg nu till gupp. De kan läggas på toppen av grenarna.

3. Fortsätt att lägga gupp i facket distribuera dem som du vill.

4. Mellan konerna lägga några kvistar av gran.

5. Nu kan du lägga till några kvistar av konstgjorda bär.

* Valfritt kan vissa delar fästas med hjälp av varmt lim.

* Du kan också strö ner Julgarnering med konstsnö, salt eller paljetter, och att detta "snö" skötsamma, kan smörja små knölar på topp med vitt lim.

Hem hantverk för det nya året: festlig gran krans

- krans (du kan köpa färdiga eller göra med sina egna händer)

Om du vill veta hur du kan göra en krans med händerna, besök vår artikel med detaljerade instruktioner: Krans för nyårs med sina händer och julkrans med händerna

- dekorativa snö (i den konventionella sprayform)

* Alternativt kan du använda dekorativa snö salt och PVA lim. Sätt en krans på bordet och behandla klister topp, sedan strö salt frikostigt.

- ljus (du kan använda dekorativa ljus med batterier) av olika storlekar

- dekorativa grenar (företrädesvis vit)

- rund bricka (du kan gå ombord).

1. Sätt en krans på en plan yta och strö dess övre grenarna dekorativa snö. Efter det vänta tills "snö" torkar och hårdnar.

2. Lägg krans med snö på en rund bricka, en styrelse, eller till och med papp.

3. Sätt ljus i mitten av kompositionen. Till ljus såg trevligt, försök att sätta ett udda tal - 3 eller 5, till exempel.

4. Lägg nu till de vita dekorativa kvistar.

5. baserade ljus lägga in en dekorativ snö eller mer gorochek salt.

Roliga hantverk för nyårsbordsdekoration

- superlim eller varmt lim

- dekorativa kvistar och bär.

1. Ta bollen fästdonet.

2. Applicera lim på kvistar på de platser som kommer att vara i kontakt med halsen på en nyårs boll.

* Kan fylla ballongen med vatten, så att den kan sättas in i en riktig blomma eller ett par verkligt granris för lukt.

Hantverk idéer för det nya året med sina händer: en enkel stjärna av bandet

- små styrelse (plywood)

- små spikar eller skruvar

- krita, markör eller penna

1. Rita på tavlan en normal 5-pekade stjärna.

2. Till ändarna av de dragna stjärnor spikas eller skruva åt skruvarna.

3. Eftersom den övre punkten, börjar lind spikar (skruvar) band via linjer dragna stjärna. Du kan knyta en rosett på toppen. Sax klippa den överskjutande delen av bandet.

Hacka på dagis på nyårs: glass på julgranen

- wellpapp eller tunna omslagspapper

- brunt färgat papper eller kartong eller papperspåse

- och en nåltråd (om nödvändigt)

- tråd eller tejp (leksak att hänga på julgranen).

1. Gör ett papper eller kartong små koner. För denna cirkel skuren (i detta cm cirkeldiametern exempel 12). Skär cirkeln i halv och rulla varje av den resulterande sträcktids i könen, limma ändarna.

Mer detaljerade instruktioner om hur du skapar en kon kan hittas i vår artikel: Konen är gjord av papper.

2. Deformationszoner flera stycken av korrugerat papper eller tunt färgat papper för att erhålla små bollar - det kommer att vara ett papper bollar av glass.

3. Om du vill hänga dina smycken, sedan trär sig genom centrum av pappers tråden med en nål. Fäst ändarna på tråden och trimma överflödigt lim på plats.

* Om du vill använda bandet helt enkelt koppla den till kon och kommer att kunna hänga på julgranen.

4. Applicera limmet på botten av papper bollen och hålla fast den till kon. Du kan också applicera limmet till kanten av konen.

Glass är klar, och det är möjligt att dekorera granen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

54 − 46 =