intressant köket

Kök individualist: den ovanliga design och maximal komfort

Kök, kök. ... På senare tid har vi inte verkligen försökt att göra marken för kulinariska experiment fashionabla, snygga och älskad av alla i rummet. Men idén om rätt interiören förändrats så mycket att en verkligt intressant kök design anses vara när gästerna efter en rundtur i den renoverade lägenheten frågar, "där, i själva verket köket?"

Ett nytt utseende på en bekant stil: designade kök ↑

Idéer om designers, som verkade helt overkligt, är förkroppsligade i de nya möbelkollektioner. Vitvaror, påminner panel rymdfarkoster instrument pryder bords och en skåpdörr är tillräckligt för att ta sin hand för att öppna den. Men viktigast av allt - i mode individualitet utan tabun att kombinera delar av olika, till synes oförenliga stilar.

Om inte för gasbrännare, sedan lära det inre av köket skulle vara svårt

Ljusa plastpaneler från råa skivor och fasader av ädelträ: en intressant design

Koncisa och återhållsamhet: köket i rytmen i stadslivet ↑

Exempel på köksdesign på ett diskret och lakonisk stil minimalism som kännare av ordning och symmetri. Från frontpanelen sätter blekna handtag, en fasad, alla köksmaskiner och tillbehör. Den snövita färg förblir favorit köksdesign. Minsta dekor, fast yta och exakt geometri utan komplexa former: den viktigaste trenden.

Inte minskat i popularitet och den traditionella svartvitt palett. Glossy fasader reylingovaya beslag och döva högskåp i väggen - sådana designers se ett modernt kök i en rymlig lägenhet eller hus. Som en intressant inredning - mönster i form av exotiska löv på golvet i fyllnings och krom fixturer.

Glans, kallt ljus, och endast två färger i inredningen

I mindre rum, stadslägenheter med standard takhöjd av användningen av vita färger och ovanliga texturer visuellt lägga till några meter. Kombinationen av vita glans smala och höga enheter av det övre lagret, svarta bänkskivor och strikta nyanser av grått i ett rekreationsområde kombineras med väggpanel med en volym textur. Med små instick lampor i undertaket ovanför köket kommer att göra, och stora skugga över matbordet kommer att lägga komfort matplats.

Idén är enkel och intressant design för köket i lägenheten

Det skrämmer steril vit? Kasta den vita pastell sand, grått, beige toner. Återhållsamma dämpade färger passar bra ihop med naturlig ton och mönster av trä på fasader av möbler. I det öppna köket matsal eller en studio band Rita linjefärg: Arbetslivs - välj ljusa färger och accent i matsalen kommer att sättas mörk wenge färg.

Konstgjord sten i ton med möblerna färg och kontrast matplats

Döva fasader i ett litet kök i stil med minimalism dölja säkert från nyfikna ögon av besökare redskap, små apparater. Istället plocka upp en glänsande fasader dämpad matt eller halvmatt nyanser inte lätt nedsmutsade. Om möblerna är mörka, använda ljusa färger för väggar.

Snygg och ovanlig design av ett litet kök

Villig att experimentera? Försök att förkroppsliga idén att lägga en ljus färg accenter. Den strama interiör med möbler gjorda av trä och lackerad svart glansig plast lockar krom huva i högteknologisk stil med ljus gul belysning Framework.

En betoning på huven: genial lösning

Den klassiska kombinationen av svart och vitt enkelt lägga en ljus syra gul cirkel. Anpassad geometri underskåp i form av en stege, två färger bar och glans förklädet - en lösning för ett litet rum.

Bright minimalism: custom interiör

Modetrend: det minsta antalet stora breda skåp. I möbler, i stället för slagdörrar för bred fasad, rymliga lådor lådor. I stället för de vanliga smala och höga väggskåp - hängande breda element med blinda fasader. Ovanliga och ser ljust kök med möbler strikt form i grått och orange toner.

Ljusa möbler och bekväm matplats: idén är värd inkarnationen

Var uppmärksam på fasaderna utan fasade kanter - elementen är inställda nära varandra som skapar utseendet på en tom vägg. Även i ett sådant litet köksmöbler det ser lyxiga och ovanliga: ett högskåp med en inbyggd kylskåp ligger intill en liten arbetsyta, och mini-ön med handfat separerar arbetsområdet från matsalen.

Ljusa färger och koncist

Ovanliga retro och intressanta interiörer i stil med landet och Provence ↑

De som tror att det intressant design av köket - är först och främst att de extraordinära färger och unik inredning, glada ta på intressanta projekt i en elegant modern stil retro och land.

Land: motiv för ett hus på landet

Till exempel hälften av den gamla subcompact som väggdekoration, som i det här köket. Naturligtvis detta beslut - för en stark vägg herrgård, men inte för gipsväggar i en liten lägenhet. Alternativet - volymetriska 3D vinyl klistermärken.

Ovanlig retro köksdesign: vit bakgrund, röd och gul bil kylskåp

Motiv mode 50s med massor av glänsande krom, elegant möbler och utrustning och ... Chess svart och vitt bur låg till grund för en intressant design av den urbana köket. De kompletterar bilden panelerna på väggarna med strukturerad metallyta.

Retro för små lägenheter

Kännare av komfort gärna kasta in atmosfären i en mysig bistro. Grunden för design - öppna hyllor med glas och keramik färgade porslin. Och andan i caféet passerar ett runt glasbord med bekväma stolar, målat svart.

Cuisine bistro

Det mest fantastiska sätt att skapa en ovanlig köksdesign - gammal färg set akrylfärg och lite arbete med sandpapper, vilket headset i design kit i retrostil. Utmärkt interiör tillägg kommer att vara en gammal gasspis. I stället för den övre skåp belamra utrymme, viktlös monterade öppna hyllor.

Röd och vit inredning i ett land

Designers hävdar att modern teknik kan organiskt titta i varje interiör. Den rymliga kök i ljusa färger lysa rostfritt stål är inte dissonant med retro stolar och en grå ogenomskinlig fasader.

Intressant design: toppskiktet av möbler med glas, ett stort skrivbord och modern teknik

Den nya trenden - användning av ljusa färger i en traditionellt lågmäld när det gäller färgmättnad och interiör. Medan tidigare grunden för kök i stil med Provence var pastellområde, nu kan du välja vilken färg som helst. Till exempel, klarblå, och även djärvt blanda det med en kontrasterande gult.

Provence idéer om icke-system

Lands kök eliminera övermättnad av trä och enkelt lägga till modern ö med apparater i högteknologiska stil. Dekorera väggarna - bara målade slät puts.

En ovanlig och djärv design

Bekväm loft: kombinationen kan inte kombineras, och utrymme för en dekoratör ↑

Brutal Loft blir mer bekväm. Designers anpassat stilistiska lösningar av villkoren för standarden på lägenheter och hus, som inte kan skryta med en fyra meter i tak och öppna ytor på 100 kvadratmeter. Brist på utrymme kompensera för extraordinär design av möbler, fet dekor och okonventionella dekoration material.

Loft kan vara bekväm kök i ett privat hus

I stället för trä för produktion av köksluckor som används sten: artificiell och naturlig. Särskild uppmärksamhet bör ägnas åt belysning: mjukt ljus för att mjuka upp kyla av sten, och ljusspelet i lampskärmen dekantrar skapa en särskild "kammare" atmosfär.

Ljus: en viktig faktor

Ibland påminnelse om stilen är en tegelvägg i sin ursprungliga form - utan efterbehandling. Finputsning - gloss förkläde och retro möbler i vitt.

Trä, plast och murverk

Men i vanlig urban loft kök atmosfär bättre förmedlas av rör och korrugerade sugslang tillverkade av rostfritt stål och på väggarna hänger en metallhylla. Den speciella charm i rummet kommer att ge utsmyckning av väggarna i form av en bräda för att rita.

Intressant design av vinden ett litet kök

I höga rum tyngdpunkten är lämpligt att göra på takkonstruktioner: balkar, galgar, metallrör. Designers erbjuder att ordna möbler i ett fritt layout - Headset linje väggen, högskåp nära fönstret. Krävs inslag - en gammal bord och ljusa stolar.

Chic lägenhet i ett rum med högt i tak

Graffiti fasader med airbrushing, markerade med siffrorna med lastcontainrar - så ser ovanlig loft konstruktion kök på bottenvåningen eller källaren.

Graffiti, målar en komplex och nakna tegel

Du vill inte röran möbler? Lämna en fri omkrets. Funktionellt har ön allt: förvaringsskåp, och utrustning och även ett matbord.

Island Loft: inget mer

Extra fusion: interiören med en twist ↑

För de mest vågade - en extraordinär fusion. Blandas i samma interiören är inte bara ljusa färger, men också inslag av olika stilar. Du kan utgå från den kalla blå nyanser och accenter markera varma ljuspunkter.

Kök, vardagsrum stil fusion

Retro bord med en rund glänsande bordsskiva och stolar med böjda ryggar, ljust turkos möbler ställas mot en bakgrund av kala tegelvägg i en intressant design urban mat. Europaparlamentet uppmärksammar glänsande svart kylskåp i stil med 60-talet, Bokstäver belyst dekorativa och ovanliga taklampa i form av en blomma.

Budget och mycket elegant: city fusion

Gammal som efter restaurering omvandlas: på fasader av väggskåp - inredning i decoupage teknik. Ny tabell av plast och glas, och ett par vita stolar, ljus inredning och monokrom bakgrundsbelyst väggen ovanför arbetsytan - idén för förverkligandet av vilka endast en önskan att behöva.

Glada fusion under kraft även nybörjare designers

De som vågar förändra radikalt köket, som en djärv fusion med neon trim väggen. Enkel tabell inte avleda uppmärksamheten från den gamla skåp och stolar i en ljus matt finish läggs pikant.

Ljust neon interiör

Öarna har blivit nästan en regel i utformningen av storkök. I en design, designers hitta utrymme för en matplats och rack bar arbetsyta med hällen.

Kök med ett fönster: Fusion

Skapar effekten av "wow" söker ovanliga möbler ↑

Kom ihåg: före att utrusta köksmöbler ser inte ut som en vanlig headset, var tvungen att leta efter en verkstad, designers som utvecklar ett enskilt projekt, och sedan samlas paketet.

Nu linje av modulära möbeltillverkare har kollektioner för alla smaker, i någon stil. Naturligtvis ledarna i antalet kök i ofattbar konstruktion tyska och italienska fabriker. För fasader använda en rad dyra trä.

Tyska fabrik möbler i massivt trä

Modular samling är fördelaktiga genom att de gör det möjligt att montera möbler i olika nyanser, att utrusta rummet exakt i storlek.

Kök i Eco-stil

Feature: i många samlingar var element som ska installeras inte innerhörn och på utsidan. Sådana möbler är bekvämt att använda i små kök med komplex form, med utsprång nischer.

Kök med en utanför vinkel av arrayen

Lätt kunna hitta en fast inställd på det öppna köket-studio. Valet av material är enorm: från ädelträ till plastfoder spånskivor.

Uppsättning av inhemsk produktion

Bent form luftig övre skiktet med glas och flera efterbehandlings alternativ att välja mellan: hitta möbler i en ovanlig design för köket är enkelt.

Flödande linjer: redo möbler

Ny - headset fast, utan separation av de övre och lägre nivå med ett gångjärnsförsett arbetsyta. Omvandla möbler - en plats att tvätta, skrivbord. Valet - hela skalan av färger.

Lime kit för moderna köksmöbler

Samma uppsättning, men i aqua - ett utmärkt val för studion.

Den ovanliga utformningen av inbyggda kök

Temat för transformations ytor inte förlorar relevans, särskilt på ön möbler. Vit linje headset med fördel fördelas på en bakgrund av träskivan, som upprepar det mönster och färg på ön delar.

Chic minimalistiska set-transformator

Öarna i form av en cirkel, oval eller fyrkantig - nästan klassiskt. Men maten i form av skär äpple ser ganska exotiskt. Denna möbler kommer att vara i centrum för uppmärksamheten.

Kompletta uppsättningar av skåp, lådor, kommer hyllor i olika storlekar och former att göra interiören en extra utan hjälp av en designer.

Vitt och grått kök med röda accenter

Döva fasader med nischer-hyllor i en kontrasterande färg grå stringens späda grundläggande nyans. Om vi ​​lägger till en sådan möbler och stolar för att matcha inredningen, kommer den minimalistiska moderna köket vara mysigt.

Standardlösning: naturligt trä i en grå matt nyanser i kombination med livfulla detaljer

Och så, i yttrandet av den italienska mästare studion, det ska se ut ett kök perfektionist. Det finns inget överflödigt: endast de blinda fasader gjorda av ek, täckta med matt lack, topp i naturlig vit marmor och den enda dekorativt element - ett glas kub med murgröna.

Koncist dyrt, snygg

Breaking stereotyper om layoutregler: ↑ inga tabun

Den enda regeln är inte riskerar att bryta designers - en tydlig uppdelning av utrymmet i zoner. I resten - full frihet:

  1. Stället för den traditionella kombinationen av ön med en linjär utformning är fullt möjligt att använda endast en ö, emellertid, mega-funktionella.

Eller för att ansluta två öar rektangulär bordsskiva - få en intressant tabell.

United ihållande funktionell ö

  1. Öarna som kombinerar flera områden: komplex form av uppdelningen på baren, och arbetsytan. Tvärtom - enda rad utan möbler väggskåp.

Intressant design kök med ön

  1. Gömd bakom en skärm eller glidande köksdörren. Denna lösning är lämplig i små studios. Det enda problemet - är det nödvändigt att installera dyra avgaser.

Köket är i en garderob och två tabeller

  1. Rundade kanter och böjda fasader. Till exempel, U-format arrangemang med en logisk förlängning av överbyggnaden halvö med frostat glas.

Idén till köket torg: ovanlig design

  1. Två rad layout för att stänga köket? Snälla! Och i en nisch under fönstret blir lite utrymme för ett litet bord på ett café.

  1. Halvö med tillgång från två sidor: den ursprungliga steget i konstruktionen. Sålunda arbetsutrymmet expanderar: vinkel layout med tillägg av en kontinuerlig inneslutningsvägg.

  1. Särskilda chic ger rummet byggt glänsande skåp. Även svart är inte ett hinder. Däremot designern lagt till en ljus pixel i mosaikväggbeklädnad.

Enkelt och okonventionella syn på köksinredning

  1. Hörn layout - alltid aktuell. Och om utrymme för alla tillbehör saknas, kan linjen headset går utanför köket.

  1. Ytterligare bänkskiva - inga problem. Fortsatta Headset bänkskivor gjorda av konstgjord sten bli både ett matbord och arbetsyta.

Asymmetrisk fortsättning av möbler

  1. L-formad ö i mitten av rummet. Huvudlagringsutrymme - i möblerna mot väggen.

Den ovanliga design och anpassad layout

Video exempel på en extraordinär köksdesign i en anda av japanska minimalism ↑

Den ovanliga utformningen av köket bör vara en integrerad del av den totala stilistiska bilden av hemmet. Om du planerar att reparera i ett rum, måste försiktigt in den nya interiören i stil med huset. Planering slagna förändringar, kom ihåg att köket - det är den plats där aldrig tomt, så välj material, krävande i vården. Inte försöka "steril", men den eleganta interiören: sådana lokaler ser imponerande, men när de är mycket ren. Om möjligt, be en professionell designer för att erbjuda flera alternativ för vidarebosättning.

Varje ägare vill ha en vacker, funktionellt kök, oavsett om det är ägare av ett rymligt kök och ett mindre kök.

Maximal funktionalitet i minsta utrymme

Brick används överallt, inte bara i kapital konstruktion. Inte mindre utbredda och materialet i det inre. Särskilt aktiva.

Brick interiör kök-ovanliga dekor element för enastående design

I processen för att bereda och servera mat de flesta av alla arbetsytor utnyttjas, vilket är nödvändigt för att upprätthålla konstant kontakt med fukt.

Köket i en modern stil - 187 verkligt foto

Se ett urval av bilder på moderna kök i storlek från 5 till 20 kvadratmeter i inredningen av faktiska lägenheter och hus. Här hittar du bilder av ljus, mörker och färgade köksutrustning med en annan layout (vinkel, rak, U-formad, med en ö, en halvö och bar), en annorlunda design och budget. Inspirerad av idéer och skapa i köket av dina drömmar med oss!

Om du vill göra i köket för att beställa, se den här samlingen:

Katalog tillverkare av köksmöbler

Den moderna interiören finns inga strikta regler. Huvudsaken är att det matchar din egen uppfattning om den perfekta huset och skapa en känsla av harmoni, komfort och avkoppling. Det kan låta anteckningar minimalism, hi-tech, modern, skandinavisk eller eko-stil, ljus klassisk Art Deco. samexistera korrekt matchade delar av olika riktningar här ganska harmoniskt. Men det finns flera viktiga punkter att tänka på när du skapar projektet.

1. fasader modulära sviter i modern stil är vanligtvis plan och jämn. Design - enkel, noggrann och koncist. Handtag är ofta dolda eller obefintlig: i det här fallet är dörrarna öppnas genom att trycka på.

2. Material varierar. används huvudsakligen spånskiva eller MDF laminerad, emaljerade, PVC-film, plast, akryl. Dyrare modeller av köket kan vara klar med naturlig fanér (utseende är omöjlig att skilja från array), billiga - lågprisflyg material under ett träd.

3. Populär headset med blanka fasader: De ser imponerande, väl reflekterar ljus, visuellt förstora utrymmet och ge den djup.

4. Smarta tillbehör ger en maximal användning av även de mest avlägsna platserna i köksskåp. Lådor mycket lättare svängdörrar. Horisontell öppna dörren till hissar, särskilt bra för små kök.

5. Kombinera kök med vardagsrum, får du en bekväm öppen plats i kombination med en fri layout, där en mycket ljus, luft och gott om plats för avkoppling och komfort för hela familjen. Men det måste vara tydligt planlagd med hjälp av möbler, inredning, belysning.

I galleriet nedan har vi samlat ett verkligt foto av inredning och mat i modern stil i 2017 med olika ytbehandlingar. Glad visning!

20 av de mest intressanta alternativen för omvandlingen av kök - bilder och tips

Som ni vet, människor tillbringar mycket tid bara i köket, så hon har helt enkelt att vara bekväm. Reparation bör göras oftare, eftersom det kommer att glädja alla invånarna i huset. Men, naturligtvis, det kostar pengar, så det finns ingen anledning att ändra allt på en gång, när du så småningom kan uppdatera interiören.

För lång tid att räkna ut hur du ändrar ditt hem kök, kan du enkelt gå till portalen Kök inredning, väljer lämpligt alternativ, och göra det till en verklighet! I dag ger vi 20 de mest intressanta designidéer.

1) I denna del av huset är alltid lite "nakna" väggar, så var inte rädd för att måla dem i någon, även de mest oväntade färg. Detta djärva idé är dömd till framgång!

2) Ett bra val skulle vara renoveringen av den gamla färgen. Naturligtvis kommer det att ta lite tid, men betydligt spara pengar. Dessutom kommer rummet omvandlas betydligt.

3) Intressant kommer att se ut en vägg, att han tyckte om ägarna mantlade paneler som inte bara skyddar väggen från olika yttre påverkan, men också pryder köket.

4) Installera plattan mellan socklar och väggen. Det kan vara någon form och kvalitet och ändå ge smak till det inre.

5) Omedelbart förändra och förvandla matsal och arbetsområden kan vara genom att uppdatera bänkskivor. Även om du bara ändra färg, kommer det att skapa känslan av en fullständig renovering.

6) Ett litet trick kan betraktas som en ersättning av kranar. Det kräver inte stora investeringar, men betydligt uppdatera köket.

7) Omvandla konventionell skåp eller en låda gömd i sopbehållare, varvid bortskaffande behållare för avfallssortering.

8) Formen på rummet för matlagning kommer att ändra byte av vanliga dörrar av skåp till glas eller snidade.

9) Kvalitets köksutrustning, installerad på platsen för den gamla, tjänar inte bara länge utan dekorerar också värdens personliga territorium.

10) Gamla och onödiga möbler kan vara användbara och dekorera rummet, om du målar det under väggens färg.

11) För att förvandla utrymmet är det tillräckligt att köpa en ny garderob eller rekonstruera en gammal.

12) På bilden visas hela köket i full vy. Dörren till garderoben ersattes, men i slutändan ändrades det yttre utseendet på hela rummet.

13) Maximal användning av allt utrymme; gjorda öppna hyllor, där du kan lägga olika köksbitar.

14) Mycket intressant design: ett galvaniserat rör, där det är möjligt att hänga köksredskap, till exempel krukor och kokkärl. På detta rör är fasta s-formade krokar, på grund av vilka funktionaliteten i idén tillhandahålls.

15) En intressant idé, där krokarna är antingen limmade på eller fastsatt på sugor eller skruvar på väggen. Sedan hängs de olika tillbehören som behövs för värdinnan på krokarna. Mycket bekvämt och ovanligt.

16) Lägg bara en ny mjukmatta i möbelfärgen, och disken blir bekvämare och mer behaglig.

17) Tillverkaren har skapat en intressant låda, där du kan installera någonting. Denna bricka är fixerad till glidskenorna. Med ytterligare utrustning i rummet är det nödvändigt att ta hänsyn till det utrymme som brickan behöver fungera ordentligt.

18) Ljusa färger i inredningen hjälper till att blomstra och köket självt.

19) Om du kan storlek kan du bygga en speciell ö. Mycket original och intressant idé om rymddesign.

20) I varje kök finns det rätter som sällan används, och vid andra tillfällen stör det. Detta problem kan enkelt lösas med hjälp av en speciell ställning. Kanske är det här det första du behöver ta hand om när du startar en reparation.

För att förvandla köket byter jag vanligtvis gardinerna. Eller jag lägger till ljusa små saker som är användbara för köket. Men nu vet jag ännu fler sätt att förbättra och till och med helt ändra atmosfären som råder i köket. Det är anmärkningsvärt att dessa förändringar kan uppnås utan att tillgripa global omstrukturering.

Vi är glada att välkomna dig på vår köksdesignportal! Välkommen till världen av professionell design.

kategorier

Gå med oss

adress: Moskva, st. Nedre Syromyatnicheskaya 10, byggnad 2. ARTPLAY Design Center

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

4 + 3 =