Imitation foto balk

Dekorera imitation timmerhus: fördelar och nackdelar, photoselection

Exteriör avsluta huset - är inte bara en hyllning till utveckling av estetiska smak av ägaren av stugan, men också i de flesta fall är en objektiv nödvändighet.

Dessa timmerhus "a la Russe" utmärkt utseende och utan Lining eller liknande varianter, men de olika drifts sådana bostäder är mycket begränsad.

Dessutom är kostnaden ett infall väl på innehållet i den naturliga timmer i konditionerat tillstånd kommer också att kräva en hel del pengar.

Även kvaliteten på impregneringen kan inte helt skydda en lyx torn i brand, förstörelse av mögel eller skalbagge-borrar.

Imitation av strålen är ett plan hyvlat brädor, i vilka kanterna avfasade och profilerade under stången, foto:

Modern teknik gör det möjligt att välja alternativet plätering för olika smaker och plånböcker, men balkar imitation, som ni kan se på bilden av hus, konsekvent rankas på listan över toppositionerna.

En sådan popularitet beror på flera faktorer:

Detta material säljs på marknaden till rimliga priser, särskilt med tanke på att den är gjord av trä.

Byggande av hus från denna timmer kommer att kosta kunden ojämförligt dyrare, med de speciella fördelarna med denna kund inte får tvärtom, inför ytterligare kostnader och bördor;

Råmaterialet för den artificiella timmer tjänar som lärk, tall, gran och annat virke.

Naturliga material skapar en optimal atmosfär i huset (när simulator virke används för inredning efterbehandling), och inte orsakar skada på miljön,

Profil ombord kallas ibland materialet, det skapar en illusion av denna logg hem, med ser mycket snyggare och mer attraktiv - eftersom dessa loggar nästan omöjligt att hitta den exakta storleken;

skrubb simulator ger utmärkt Ijudabsorption, värmeisolering och fukt och skyddar väggen mot mekaniska och fysikaliska inflytanden, säkert gömma defekter täckning eller konstruktion;

Styrelserna för huden bundna till varandra enligt "not och fjäder" för att avsluta konstruktionen av detta material inte kräver speciella kunskaper eller erfarenhet, så ofta husägare spara på arbete och utför arbetet själva.

Den ursprungliga god kvalitet timmer har råd med endast en mycket smal skikt av köpare respektive flesta älskare av forntiden, som vill bygga själv en verklig timmerhus, få lågvärdiga produkter.

Efter en relativt kort period av operation materialet kommer att börja spricka och täckt med sprickor, medan en timmer imitation aldrig kommer att hända.

Profilskivan används också för att ge ett enhetligt utseende Homestead ensemble, bära hela komplexet av byggnader i samma stil.

Modernt hus, till exempel, kan inramas eller tegel, barn - ett trä, och gäststuga - panel, men avsluta alla husen imitation av timmer kommer att skapa en illusion av den ryska klostret.

Beroende på kunden, kan virkes imitation produceras även av gummi, men dyrbara sällsynta arter av trä, men det bästa anses vara en tall styrelse.

I sina fysikaliska och kemiska egenskaperna hos materialet överträffar analoger.

Till skillnad från många andra typer av trä, absorberar tall fukt utan att skada sig själv, den höga halten av tjära - naturantiseptiska medel - är mer naturligt skydd mot röta och insektsangrepp.

Pine har en fin färg och vacker textur skiljer delikat arom och en gynnsam effekt på hälsan hos invånarna i huset.

Idag, ryska virkes poster är modernisering och omstrukturering, köpa ny utrustning och lära sig avancerad teknik.

Tack vare den snabba utvecklingen, har en imitation av trä blir mycket billigare för ryska konsumenter, eftersom detta material är nu inte bara importeras utan även inhemska.

Det viktigaste utmärkande för profilkortet Foder eller blockera hus - tjockleken och bredd, men i allmänhet kan vi säga att alla dessa efterbehandling material är av samma typ.

Inner trim imitation lumber: Varianter

Var inte begränsad till användningen av simuleringsbalken endast yttre finish.

Alltmer i inredning av bostäder kan hittas tak och väggar av timmer imitation - i sådana hus, passar de perfekt i design och inredning av huset, i bakgrunden som kan få ett stort foto. Tror du mig inte? Sedan titta på följande bild:

Galleri hus trimmas med imitation strålar:

Vänligen dela den här artikeln:

Klicka här för att avbryta svar.

fasad reparation: typer och grundläggande information

Konstruktion rutnät mönstrad fasad (falshfasad)

Stationär tjänst GEDA fasaden i "Moscow City"

Tvättning av fönster och glas höghus - modern teknik

Utställnings konstruktion och fasad teknik, som är värt ett besök i 2016-2017

Expo Build Batum, Batumi, Georgien

Utställningar i Ryssland

Utställnings konstruktion och fasad teknik, som är värt ett besök i 2016-2017

Wood Building - Holzhaus i Moskva

Internationell konferens om betongteknik ICCX i S: t Petersburg

ALLFACADES.COM - Specialiserade portalfasadmaterial, lösningar och teknologier.

Webbplatsen innehåller recensioner av material för fasader, ny teknik, leverantörer och underleverantörer.

De företag som tillhandahåller tjänster för installation, reparation, rengöring och rivning av fasader.

Dekorera imitation timmerhus: fotoidéer

En av de ekonomiska, men på samma gång vackra och ädla utföranden inne i huset är en imitation av timmer. Detta material är en hållbar och miljövänlig, som kommer att bidra till helt och komfort i bostaden.

På bilden är mycket färgstarka och attraktivt utseende timmerhus i traditionell rysk stil, så älskad av folket i vårt land. Men om du använder och underhålla i gott skick den naturliga timmer kommer inte billigt, skulle det vara en imitation råd alla, utan att släppa in samtidigt eller för sina estetiska kvaliteter, eller praktiska.

Ett sådant material som en imitation lumber, i själva verket är en av de undertyper som fodrar. För framställning av en sådan efterbehandling material används vissa raser av barr- och lövträd, som säkerställer inte bara miljödelen, utan också det estetiska utseendet.

Sådana paneler som simulerar en bar, gäller i dag för vägg inne i virket, tegel och andra hus. Och foder bärs horisontellt, och processen är inte enkel. För det första är nödvändigt material som behövs acklimatisering, och den andra ytan av väggarna att noggrant förbereda för arbete. I denna förberedande fas kommer att omfatta inte bara inriktningen av väggarna och lägga lattor, men också av hög kvalitet ångspärr.

Emellertid kommer de svårigheter som är förknippade med den färdiga väggen imitation trålen motverkas av utmärkta resultat. Fotot yta liknande version ser otroligt attraktiv, skapar en ren, bekväm plats.

Bland fördelarna med hög kvalitet inredning imitation timmerhus kan identifieras:

 • respektabel utseende av interiören, som har en intim atmosfär komfortabelt lantgård;
 • på grund av den finmalning och obligatorisk specialbearbetning denna typ av efterbehandling är mycket hållbart och motståndskraftigt mot olika negativa faktorer;
 • I motsats till den naturliga timmer, är imitation mycket billigare;
 • Dessutom strålar imitation nästan ingen ytterligare belastning på fundamentet av huset, och skyddar även väggen;
 • timmer kommer inte få alltför torr eller dämpa det av dörrklädseln och väggen kommer att vara närvarande naturliga mikrocirkulation av luft;
 • användningen av oäkta timmer inuti ett bostadshus ibland kommer att öka dess värmeisolerande egenskaper;
 • på grund av det faktum att tillverkningen av tyget trä i olika färger, kan du alltid hitta intressanta och originella lösningar för att skapa en unik interiör.

Som framgår har strålen simulering många fördelar, vilket gör den idealisk för dem som vill bo i en bekväm atmosfär. Foto interiörer där detta material funnit sin ansökan visar än en gång sin estetik och överklagande i alla avseenden.

Om du vill utföra efterbehandling inne i huset med hjälp av simuleringsbalken är det nödvändigt att rikta uppmärksamheten på några av nyanser. Först början till slut rätt i slutet av konstruktion rekommenderas endast när huset byggdes på ram-teknik. I andra fall bör lådan ges tid att utarbeta.

När det gäller de slutarbetet, de alltid passerar följande steg:

 • är först genomfört grundlig utbildning bas;
 • ytmätningar antas vara oblitsevat;
 • nu måste välja trä för att simulera timmer, liksom storleken på panelerna;
 • man installerar glespanel;
 • Det är nu monterad direkt material simulera stråle;
 • speciella ytbehandlingskompositioner.

Var uppmärksam på vilken typ av trä som används, för här allt ska vara beroende av destinationen är gjord av lokaler:

 • att lämna landet hus, som inte ger värme, trä kan användas som helst, är det viktigaste bra antiseptisk och behandla den med linolja;
 • val av en simulering för bostäder en uppvärmd hem, navigera till vara, framför allt, strukturen av brädan, som måste föras in i den valda utformningen av interiören;
 • men om du planerar att FÖRHYDA timmer imitation bad, då detta är bäst lind, men inte önskvärt att använda barrträd.

Så avsluta väggar inne i huset imitation timmer - idé i alla avseenden intressant, trots att smaken inte kan komma alla. Men om du gillar mysiga rustika interiörer med sin obeskrivlig smak, skulle en sådan lösning vara för dig ett utmärkt alternativ.

Inner trim imitation virke. Foto idéer och alternativ för interiörer

Ganska intressant och kostnadseffektivt alternativ anses vara en imitation av trä interiör. Foton som presenteras i den här artikeln visar skönheten och rikedomen i interiören i den ryska stil, som är mycket populär i vårt land. Det material som används i denna väggbeklädnad inomhus, miljövänliga och hållbara. Med hjälp av den kan du skapa en mysig, varm atmosfär i bostäder imiterar en riktig träbalk finish.

Beam imitation i modern interiör

Sådant material anses vara en av de underart av sidospår. barrträd eller lövträd trädslag som används för produktionen. Han har ett antal kvalitativa fördelar:

 • Det är inte krympa på grund av spåren;
 • beklädnad är enkel och inte kräver någon särskild kompetens;
 • Det ändrar inte färg när de utsätts för solljus,
 • låg kostnad;
 • beständighet mot extrema temperaturer.

Paneler med simulerade bjälkar i taket

Nästan lämplig för alla rum invändig imitation timmer. Foton av rum, fodrad på designprojekt detta viktiga bekräftelse. Cons i detta material är praktiskt taget ingen. De kan bara vara i strid med tillverkningsprocessen av skrupelfria tillverkare. Dålig kvalitet bar ganska snabbt spricka. För att undvika problem i framtiden, måste du noga överväga valet av träprodukter.

Installation av simuleringen trålen inte kräver specialkunskaper

Inner trim imitation virke. fotoalternativ

Imitation av balk möjliggör efterbehandling av lokaler på kort tid. Varje variant skiljer panelerna längs längden, bredden, material för tillverkning.

Efterbehandling ett trähus inuti. Foton av den ursprungliga inredningen. Vackert foto slutar i inre rum. Subtiliteter, nyanser och de grundläggande reglerna för väggar, tak och golv.

Val av färger för väggarna är nästan första plats bland kriterierna för att välja simuleringen. Varje träslag har sin unika struktur, och färgton. Till exempel kan plattor tall simulering vara sand färg, men det finns också några fina nyanser av rosa med en liten inblandning av gulhet. Dessa färger är idealiska för användning i allmänt ändamål rum: vardagsrum, matsalar, korridorer.

Mått av timmer imitation paneler

Mörkast anses ceder imitation. Cedar en av rock, som förutom nyans och behaglig konsistens har vackrare och antibakteriella egenskaper. Cedar paneler har en mild behaglig doft, men det är inte nödvändigt att använda dem i sovrummen, kan det leda till återkommande huvudvärk. Ganska imponerande och rikt ser ut som en variant av dekorationer imitation timmer. Bilder av interiörer visa skönheten och adeln av denna trädslag.

Interiör med simulerad timmer - vackra och praktiska

I kylrum och rum med hög luftfuktighet, som ofta faller kondensat, är det bäst att använda karelska eller angora lärk. Gentle, behaglig skugga från ljust beige till ljusgul bidrar till att göra rummet ljusare och visuellt mer. Lärk är resistent mot fukt, men det har en liten nackdel: bearbetning av stenar på grund av styvheten är mycket svårt att framställa polering och eliminera fina grader. På grund av höga värmeisoleringsegenskaper (med cirka 25% jämfört med andra arter), simulering av lärk används för färgning av bad, bastu eller bad.

Beam imitation i det inre ser ädla

Det ser bra lång fiber gran imitation. Men det har också nackdelar. Vi åt en ganska låg motståndskraft mot röta, så det är inte verkligen lämpar sig för användning i rum som kan förväntas vara våt och kräver ofta svampdödande behandling.

Panel med en imitation bar gjord av värdefulla trä

Lärk stenar att simulera används mycket mindre ofta. För detta ändamål, ek, lind eller al. Hög kvalitet och hållbara ek även om det är dyrt, men kommer att pågå i många år av sin herre. För ett bad kan ta falsk imitation, och för efterbehandling barnrum bör försöka denna ras som al. Hon har en mjuk rödaktig nyans, och hantera det helt enkelt. Trots sin mjukhet, är denna ras mycket motståndskraftiga mot yttre påverkan, nötning eller sprickbildning.

Tak och väggar i sovrummet är inredda med hjälp av simuleringsstråle

Hur man beräknar material

För att underlätta beräkningen av den mängd material som först bör förbereda en detaljerad layout för varje simulering stråle. Inredning efterbehandling, ett foto som visar lägre horisontellt producerat, så för en exakt beräkning som krävs för att mäta bredden av rummet och vet en paneltjocklek. Längden av en platta bör vara ungefär lika med bredden av rummet, så att när den avslutande förblev mindre avfall.

Imitation av balk i korridoren

Simulerar balkpaneler kan vara olika och i bredd. Denna siffra kan nå 100 cm. Men även de mest smala plattorna olika visuellt från den vanliga foder, vilket skapar en unik effekt timrade murverk. När du har valt startmaterial för inredning imitation virke. Foto av några steg ges nedan.

Imitation balkar på väggar och tak skapar en unik komfort i ett trähus

Tips! Ofta, när en stor bredd av väggen av den vertikala linjen i lederna. För att undvika detta bör panelen ligga i ett rutmönster.

Om du planerar att simulera installation inomhus, som sedan ett lager av isolering är inte nödvändigt. Isolering måste vara utomhus. För att avsluta med händerna behöver:

 • metallprofiler eller barer storleken 25x25 mm;
 • skruvar eller andra fästelement;
 • ångspärr film;
 • slipmaskin med fint munstycke;
 • Något medel för ytbeläggning.

Tak med träbjälkar imitation

Tips! Innan fodermaterialet måste stå minst 2 dagar vid rumstemperatur. Det är nödvändigt att imitation är inte skev och spruckna efter installationen.

Innan du avslutar väggarna ska rengöras från damm, smuts och skräp. Om installationen är i ett trähus, bör de förbehandlas med en speciell antiseptisk, för att undvika uppkomsten av insekter och skadliga svampar och mögel. Efter impregnering måste passera 24 timmar och du kan starta installationen av simuleringen trålen.

Kökförkläde dekorerad med trä imitation

Först en ångspärr fäst på väggen, detta görs genom att använda en speciell häftpistol. Filmen håller den släta sidan av väggen. I denna värme återstår inne i rummet, och luftcirkulationen är inte begränsad därtill. Till en betong eller tegelvägg isolering film fäst med lattor.

Imitation av virke i sovrummet

I horisontella ribbpaneler måste säkras vertikalt, med start från botten med en stigning av 60-70 cm. Stegstorleken kan variera vid användning av olika typer av trä. För lätta tallarter kan ökas till 80 cm, och för tungt det måste vara betydligt mindre. Om bilagan görs på en trävägg, måste du använda skruvar, om det på ett konkret eller tegel, montera sedan dymlingar. På väggen efter målgång var jämn, är svarvning utförs på nivån.

Imitation av virke i badrummet

På de ställen där planerade att placera möbler eller apparater måste lämnas under beklädnads barer för enkel väggmontering. Den färdiga lådan gör installationen simulering. Du bör börja från golvet, stiger till taket. Den första panelen sätts på en nivå och säkra speciella fästen, så kallade klyaymerami. Om inte, montera skruvarna, men zasverlivat dem bättre i en vinkel på 45 °.

Imitation balkar i taket i sovrummet

För efterbehandling taket rekommenderas att utrusta lådan med en reducerad delning. Det bör vara ca 40-60 cm. Profilskena eller en längd av fönstret. Om simulering också bäst från den yttre väggen, så sömmarna mindre iögonfallande. För efterbehandling taket är bäst att använda en tunn platta och ett ljus för att visuellt öka höjden på tak.

Harmonisk och lämpligt virke imitation ser på vinden rummet

Efter avslutad av kapslingen, är det nödvändigt att täcka de skyddande föreningar avsedda för användning inomhus. Därefter till poler rensa imitation av onödig råhet och grader. Därefter ytslipat och täckt med färgformuleringar. För bästa resultat, efter torkning av lacken appliceras på det andra skiktet.

Tips! Där imiterar timmerpaneler målade förväg. Priset på sådana produkter är något högre, men inte behöver röra runt med färg eller lack.

Efterbehandling ett trähus inuti. Foto ursprungliga interiörer

Efterbehandling loggior: intressanta idéer, bilder och tips för att skapa en design

Barnens rum för två barn, planen alternativ och foto ljusa interiörer

Dekorera hall med dekorativa sten och tapeter. Foton av färdiga verk

Intressanta idéer trimma balkonger, foto och materialval

Interiören i ett trähus från en bar inne: foto och beskrivning av stilistiska lösningar

oooo, senks för utmärkt foto imitation timmer! Vi trimma länge tvivlade huset imitation timmer annan chemto eller, men nu tittat på materialet och läsa informationen eftersom det är vettigt att göra, och har bestämt beslutat att det är värt det.

Vi har stött på detta problem: ett år sedan bestämde sig för att avsluta huset imitation timmer och nu var små svärtning i lederna. Som för att ruttna början. Make gjorde själv, men bara iaktta alla instruktioner och hur man korrekt fästa simuleringen trålen. Vad göra nu och hur man hanterar i imitation av trä? Små barn hemma.

huruvida, enligt de simuleringsbalkinstallationsinstruktioner

innan hans mount rekommenderas att behandla det speciella

impregnering helt. Detta för att förhindra podgnivanie om rummet

fuktigt. Många tillverkare av imitation timmer

för inredning göra det själv redan innan försäljningen, men du

uppenbarligen utan lycka.

Vem som helst kan säga av egen erfarenhet, hur man kan stärka

imitation balkar inne i huset? Vad bättre användning för montering

tegelhus? Kan ha någon speciell kombination av dessa två

För montering inne i virket imitation tegelhus är bättre att använda skruvar och pluggar. Så visar det sig den mest tillförlitliga. För några år sedan, så jag gjorde badet interiör. Mått imitation virke som att ta standard 150 mm minns inte exakt. Men Mount fick utmärkt. Hur fixar en imitation timmer om han inte visste att jag rekommenderar att titta på videon. Allt är alltid mycket detaljerat visas. Och ponadelat hantverkare. Lycka till!

Installation av simuleringen trålen inne i huset, naturligtvis, tar en enorm mängd tid och ansträngning från oerfaren byggare. Men jag kan säga att för mig är det värt det. Titta bara på bilden yta imitation balkar inne i huset! Beauty eftersom obeskrivlig. Och lukten av trä i ett rum med inget kan jämföras.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

91 − 90 =