Ikea byrå

vanities Ikea

Känd världen över för produktion av holländska företaget Möbler och Ikea hus behagar alltid ett stort utbud av produkter och utmärkt kvalitet till mycket rimliga priser. Bland det stora antalet olika alternativ för även de mest kräsna kunder kommer att kunna göra ditt val.

Vanities Ikea förtjänar särskild uppmärksamhet eftersom de är mycket populära, särskilt bland den kvinnliga befolkningen i alla åldrar. Nästa vi kommer att tala om vad som är egenskaperna hos dessa produkter, eftersom de väljer rätt. Och även du kommer att bekanta sig med moderna typer av tabeller av denna typ, och nuvarande modeller av detta märke.

Det är säkert att säga att en mängd olika samlingar presenteras här varumärket Ikea möbler produkter, som passar perfekt in i någon inre av huset eller lägenheten.

När det gäller den perfekta sminkbord, de har en hel del positiva aspekter och fördelar.

 • Toalettbord av detta märke är lika väl lämpad för både modern och klassisk inredning. På grund av den stora mängd olika modeller kan du välja alternativ för stora rum och mindre områden;
 • Säkerhet är ett viktigt kriterium för alla Ikea produkter. Produkter från märket tillverkade för att möta den senaste modern teknik, samtidigt som du använder endast miljövänliga material som inte orsakar allergier hos människor, och inte skadar miljön. Alla möbler är i linje med europeiska och internationella kvalitetsstandarder. Från år till år är det tjänas får mycket positiva recensioner från både proffs och användare;
 • Toalettbord är hållbara och motståndskraftiga konstruktion, medan de ser ljus och luftig. Utåt kommer de inte belastar utrymmet i rummet, men samtidigt kunna motstå en massa olika saker, och tillbehör;
 • Ofta är dekorativa toalettbord behandlas med speciella beläggningar som med tiden gör att sådana produkter för att upprätthålla en presentabel utseende. De är engagerade i utveckling och skapande av de bästa yrkesverksamma inom sitt område;
 • Det är mycket viktigt att dessa produkter är mycket krävande i vården. Från vad material de var gjorda för dem idealiska för standard rengöring av damm och smuts;
 • Varje tabell beräknas på varumärke som kommer att sitta bakom honom, vilket är anledningen till under bordet finns det alltid ett utrymme för att placera en stol;
 • Bland de olika modellerna kan hittas med olika konfigurationsalternativ. Till exempel kan en eller flera lådor och hyllor för förvaring av kosmetiska produkter och tillbehör;
 • Toalettbord finns i en stor färgpalett. Här hittar du och ljusa färger, glänsande, matt eller mörkare varianter. De mest populära är den klassiska vita;
 • En viktig faktor när man väljer möbler av detta slag är det faktum att Ikea lätt kan hitta en färdig och skräddarsydd samling som en del kunder i hög grad kan förenkla uppgiften att välja hela sviten av möbler för sovrummet.

De särskilda egenskaperna hos dessa möbler produkter kan tillskrivas även det faktum att väldigt ofta de kan få en hel del pengar. Dock är priset består av många kriterier, som först och främst ingår utmärkt kvalitet.

Men även de höga priserna på byrå inte sluta många köpare från att köpa denna möbler. Även om vi kan säkert säga att du kan hitta alternativ för varje budget i ett stort antal tabeller från Ikea.

Trots den starka varje design, från varumärkesexperter rekommenderar ytterligare befästa toalettbord och konsolväggen. Detta kommer att ge ökad tillförlitlighet och säkerhet garanterar att tabellen inte plötsligt inte sjunka, särskilt om du räknar med att ha på det en hel del saker och tillbehör.

Varje struktur av en tabell är genomtänkt in i minsta detalj för att tillgodose behoven hos varje kund. Det viktigaste att varje produkt efter montering är funktionell och enkel att använda, samt lagring av olika saker.

Nästan varje tabell har en spegel av denna typ kan vara av olika storlekar, allt beror på modell och insamling. Men om du vill köpa produkten utan en spegel, kan du enkelt köpa det senare, eftersom det inte finns några problem att plocka upp på önskad färg och form bland samlingarna av märket.

Inte ovanligt och tabeller, som är utformade för installation av ytterligare belysning. Med deras hjälp kan du återskapa en riktig skönhetssalong hemma.

Om du är tveksamma ungefär samtidigt, vilken typ av design som du vill köpa, sedan uppmärksamma de olika modellerna från de senaste samlingar av varumärket, bland vilka du kommer säkert att hitta det du letar.

Toalettbord i denna serie kan kosta köparen till ett rimligt pris. Modeller ser anständigt och elegant, det finns inget överflödigt. De är ett perfekt komplement till någon modern interiör, och dessutom kan de användas perfekt för att spara utrymme i rummet.

Tabellerna i denna samling är mycket lätta och skrymmande för sin skapelse, en särskild panel av spånskiva, som är belagd med akrylfärg för ytterligare skydd av produkten och ge den ett lyxigt utseende.

I katalogen av varumärket återfinns två tabeller i denna samling, som kommer att kännetecknas av dess design och dimensions parametrar:

 • Modellen med dimensionerna 700h420 mm. Lådor i denna tabell är inte tillgängliga, de ersattes av bekväma fack för förvaring av olika saker. De ligger direkt under diskbänken. Dessutom Designtabeller "Brimnes" förutsätter att det finns fällbara speglar, som lämpligen kan vikas när den inte används.
 • Modell 1200h420 mm Det anses vara mer funktionell i jämförelse med dess mindre version. Denna modell har alla samma funktioner, men det finns en särskild skåp med lådor.

Modeller toalettbord i denna serie anses klassiker. De tar inte upp mycket plats och är ganska kompakt. Lämpar sig även för små sovrum och studiolägenheter.

Modeller från denna samling är också tillverkade av spånskivor, men konstruktionen innebär inte att det finns en spegel. Ändå kan det köpas och installeras separat. Tabeller "Malm" utrustade med särskild bred box som du kan hålla allt du behöver lätt.

Ett viktigt inslag är glasskiva av sådana produkter. Trots att materialet snabbt bortskämd, är det ganska enkelt och opretentiöst i vården.

Tabellerna i denna serie nödvändigtvis fäst på väggen, eftersom deras konstruktion i sig är inte hållbart. Classic table "Malm" - vit. Det anses vara den mest populära bland köpare som är kvar av det en hel del positiva recensioner.

Tabeller Series "HEMNES" inkluderar två små lådor för förvaring av små saker och den stora under diskbänken. För produkter i denna serie är glas bordsskivor. De anses vara helt säker, eftersom de har en särskild skyddsfilm på den händelse att glaset går sönder. Produkter från denna samling är fäst på väggen, kan de kompletteras med golvlådor om så önskas.

För att korrekt välja och installera sminkbord i sovrummet, många experter rekommenderar att komma ihåg följande punkter:

 • Välj den bästa produkten i den officiella försäljningsstället, för att kunna leva och välj sedan den önskade produkten;
 • Även om inte det största urvalet av produkter av denna typ, ibland köpare har problem med sitt val. I detta fall är det klokt att söka hjälp från designers, dekoratörer eller kedja konsulter;
 • Dressing tabeller är ganska enkel att installera, särskilt de strukturer som inte är kopplade till väggarna. Det är dock bäst att använda sig av specialister, som förmodligen kommer att bära korrekt och kvalitet installation av möbler som varar dig i många år;
 • När du väljer ett sminkbord glöm inte att det skulle vara ett perfekt komplement till din inredning, inte dess fullständiga motsägelse. Helst om du väljer att köpa möbler till sitt sovrum från samma samling;
 • Om rummets storlek är mycket blygsamma och inte tillåter dig att placera en fullständig möbler, nära väggen fåfänglighet passar dig helt rätt, eftersom de är bra platsbesparande.

Bland de olika modellerna från märket du kan välja tabeller perfekt för de unga damer, tonårsflickor och, naturligtvis, för oberoende och vuxna kvinnor. Glöm inte när man köper möbler för att läsa instruktionerna för hennes vård och vara noga med att följa den under drift av produkten.

Hittills kan toalettbord från Ikea köpas för ett mycket rimligt pris, vilket sannerligen inte kommer att slå på plånboken. Till exempel kan ett sminkbord "Brimnes" köpas för 7000 rubel. "Malm" vanligtvis kostar ca 9000, men mycket ofta rabatterade priser, vilket gör det möjligt att ha tid att köpa en 7, och även 6000. Model "HEMNES" anses vara den dyraste av den föreslagna köparen, och det kommer att kosta nästan 15 tusen, men en hygglig kvalitet kommer att löna sig för många års drift.

I grund och botten, toalettbord från märket som presenteras i de klassiska ljusa färger eller kontrasterande mörkt. De mest populära är vita och nyanser av mjölk som kan vara mångsidig för många interiörer.

Vissa köpare tror att valet i olika nyanser av ganska dålig, dock primärfärgerna anses vara den mest mångsidiga och populära, särskilt för modern inredning i stil med minimalism eller hi-tech.

Bland ett litet urval av färger för att diversifiera tabellen kan vara en extra färg på en spegel om det inte är klar och vacker belysning. Det är inte heller ovanligt att monokromatiska och tråkiga bord designers komplettera kontrasterande overhead och golvboxar.

De dyra och klassisk inredning, särskilt i barockstil, det mest fördelaktigt att se tabeller "HEMNES". De kan sätta en liten, men vacker, en vas med blommor, som kommer att vara höjdpunkten i en stor möbler. Inte ovanligt på bordet en ram med bilder eller ljus. Sådana produkter skapas inte enbart i syfte att hålla dem i deras makeup makeup.

Den idealiska modellen för en serie noter av stränghet "Malm" och "Brimnes" kommer att vara den idealiska lösningen för modern inredning. De är en perfekt passform med minimalism, hi-tech, futurism och samtida.

Moderna och kreativa interiören kan vara fördelaktigt att variera färgen på möbler. Såsom nämnts ovan, är en mycket ovanligt utseende ett toalettbord och spegel i en annan färg eller en kontrasterande extra lådor. I denna teknik kan vara fördelaktigt att slå interiören popkonst som älskar ljusa och kontrasterande färger i möbler och tillbehör.

Om storleken på rummet inte tillåter att släppa loss fantasin, men det är nödvändigt att upprätta ett sminkbord, köpa en kompakt modell och placera den framför sängen.

I den här filmen hittar du en genomgång av byrå från Ikea.

All rights reserved, 14 +

Kopiering platsmaterial är möjlig endast vid installation av en aktiv länk till vår hemsida.

Toalettbord från Ikea - praktisk modell för alla sovrum

Den holländska tillverkaren Ikea är känd världen över som en tillverkare och distributörer av möbler och relaterade produkter för massmarknaden. varor erbjuder konceptet innebär självmontering av produkten. Produkter levereras med detaljerade instruktioner och absolut alla nödvändiga monteringsdetaljer.

Funktioner sminkbord IKEA

Modell av företaget är alltid att känna igen. Kännetecknande för alla serien är en kombination av färgpaletter, former och mönster, vilket gör att du kan skriva in möblerna nästan alla inredningar och kan lätt klara av produktinstallationen.

 • säkerhet - Ikea använder är säker och korrekt certifierad. Alla objekt är noggrant utformad icke-skarpa kanter. Glas och spegel är förseglade i en särskild skyddsfilm för att förhindra spill av skräp för eventuella skador. I de flesta fall, är en spegel används härdat, netravmoopasnoe glas.
 • Modellen skiljer från Ikea väl beräknad balans. Sminkbord, trots sin eleganta design är egentligen ganska svårt att välta. Men experter rekommenderar företagen att försäkra och säkra produkten mot väggen om barnen bor i huset.
 • enkelt underhåll - Akryl färger som används i arbetet som har utmärkt smutsavvisande effekt. För varor tillverkade av spånskivor, MDF eller trä lika lättskött: tillräckligt fuktig svamp med stark förorening och ren trasa.
 • Alla toalettbord från Ikea föreslår utrymme under diskbänken. Sitter vid ett bord bekvämt.
 • modell utrustad med åtminstone en låda: Mycket mer praktiskt att lagra kosmetika och prydnadsföremål i sina respektive fack, än att placera dem på bordet.
 • Ikea Alla produkter som presenteras i form av samlingar, inklusive både möbler och en mängd olika produkter. Detta tillvägagångssätt förenklar proceduren för val av möbler färg och stil.

Fotosminkbord med en spegel från IKEA

produktionsmodeller och deras särdrag

Ikea erbjuder flera alternativ som ett bord med en spegel, och utan den, som utformats speciellt för sovrummet. Kompakthet och stilistisk neutralitet de flesta modeller kan du placera dem i korridoren och i vardagsrummet om det behövs.

Storleken och utformningen av de olika borden. Ikea belysningsexperter inte erbjuder, i tron ​​att ljus - en fråga för personligt.

Utmärkt kombination av vita möbler med lila väggar

Sminkbord från IKEA Malm - den enkla klassiska modellen med sidoväggar, som är utrustade med en låda. Bredd 120 cm, djup - 41. Table är kompakt och rymmer inte bara i sovrummet, men också på andra håll i lägenheten.

Bord i spånskivor och fiberskivor med låga utsläpp klass. Färgning säkras och resistenta akryl.

Spegel i rutan till sminkbord från IKEA ingår inte: Du kan använda en stationär eller spegel med belysning. Beläggning bänkskivan är av härdat glas.

Malm Dressing Table

Brimens serien erbjuder två modeller som skiljer sig i storlek och en komplett uppsättning.

 • Kompakt litet bord 70 * 42 cm, mycket lätt och elegant, tillverkade av spånskivor, vitmålad polymerbeläggning. Tabellen förvaringsfacken är inte bilda dispensern och döljs under bordsskivan.

Dessa två fack. På luckan av en av dem är fast ganska stor spegel. En tabell kan användas som ett skrivbord eller prydnadsföremål, men han är fortfarande fullt fungerande.

 • Den andra varianten kännetecknas av större dimensioner - 120 * 42 cm, och det inkluderar ett stativ med två lådor. De är avsedda för stora summor vård - locktänger, hårtorkar. För kosmetika, kan du använda en dold låda under diskbänken med en hopfällbar spegel.

Konstruktionen ger fritt utrymme framför facket med en spegel som låter dig sitta bekvämt bakom honom. Akrylfärg och lack skydda möbler från repor och färgämnen. Tabell för en lång tid behåller sin orörda vithet. Tja, om den vita färgen något inte är tillfredsställande, kan du välja en modell av mörkbrun färg.

Tabell serie Brimnes

Denna mycket dekorativa bord. Han får slut på spånskivor, björk och bok. Den har en något större djup - 50 cm, och en stationär, integrerad spegel i en elegant infall inramar.

Lådor är formade som lådor finns på ytan av bänkskivan. Denna konstruktion kännetecknande för barock modeller och HEMNES bord, utan tvekan, fångar perfekt andan i era. Modellen är utrustad med en stor sectional fack för hygienprodukter.

Men det är attraktivt och elegans modeller ålägga sina stilistiska begränsningar.

Stängt härdat glas bordsskiva. Spegeln är också tillverkat av slagtåligt material.

HEMNES toalettbord

Tabell har enkel, elegant design och ser bra ut i klassiska och moderna interiörer. Efterlevnad ger ett klassiskt ädel mörkbrun färg och utsökt trä mönster - Askfaner, behandlas med en mörk fläck. Den moderna begreppet välkomna dess strikta former och symmetri.

Bordet är utrustat med lådor suspenderade, symmetriskt anordnade, och en hemlig låda med ett gångjärnsförsett lock. På locket är fast spegel.

Modell av Ransbi serie

Här är några recensioner kvar köpare toalettbord IKEA:

 • Tatiana 26, Krasnodar: "Vi köpte HEMNES. Mannen själv har samlat in, det finns inget komplicerat där. En stor spegel, en stor tredje låda. tabell själv verkar lätt. Han bara rengjorda, som var mycket på sin plats: min dotter att måla markör ben och vitt det såg hemskt. Tvätta som möjligt, men inte alla på en gång. "
 • Marina, 34 år gammal, Voronezh: "Jag borde Brimens vitt. Sovrummet är liten, på bröstet och bordet är fullt. Så jag bord med en byrå kom precis. Och det är där att sätta tvätten, och din makeup är där för att lagra. "
 • Olga, 28 år, Yaroslavl: "Utan toalettbord obekväm: det är omöjligt att lagra alla kosmetika i badrummet - det är dåligt, eller i kylskåp. Och kasta den på nattduksbordet alls fulhet. Så jag efter att ha flyttat omedelbart beslutat att bordet är. Brimens tog inga byrålådor med hemlighet: det är mycket kompakt och ser bra ut ".
 • Valentina, 34 år gammal, Makhachkala: "Jag valde bara ett bord med en byrå från Brimens serien. Jag har en stor mängd smycken av allt och gömma den i kistor är helt enkelt obekvämt. Och allt på ett ställe. "

Styling Bord IKEA använda etiketter

Hur man skriver ett bord i det inre

De flesta av de modeller av möbler från Ikea har en utilitaristisk karaktär. Detta företags designers delar fullt moderna koncept. Å ena sidan, betyder det att frånvaron av en sådan omhuldade dekorativa delar, å andra sidan - gör det möjligt att använda produkten i varje interiör.

 • för klassisk, barock, Empire Det passar alla modell från Ikea, inklusive en mycket elegant bord i en serie HEMNES - en av de få punkter i samlingen, som har en uttalad stilistisk inriktning. Kanske skulle det sista alternativet vara den mest framgångsrika, eftersom sminkbord i sovrummet är konstruerad för att utföra också som en dekorativ accent.
 • av sovrum modern stil utvalda modeller av strikta former - från en serie av Malm och Brimens. Tydliga former och likformig konsistens hos materialet att vara i linje externt strama techno och högteknologiska.
 • I de flesta fall innehåller samlingen flera färgvarianter. Möbler plocka från en serie av samma färg och det är inte nödvändigt. Dessutom designers använder ofta den här tekniken - en kombination av objekt i olika färger, men med samma textur till det inre av återhämtning.

Toalettbord från Ikea - enkla och praktiska modeller lätt passa in i det inre, och är skräddarsydda för att möta den blygsamma storlek av stadslägenheter. En till synes enkel fixa dem lätt: dekorera tekniker överflöd.

Toalettbord från IKEA i det inre av ett sovrum

Gillar du? Prenumerera på plats uppdateringar i VKontakte, Odnoklassniki, Facebook, Google Plus och Twitter.

Prenumerera på uppdateringar på e-post:

Berätta för dina vänner om den här artikeln till din favorit sociala nätverk med hjälp av knapparna nedan.

Vi har bord barn Malm beställas i Ikea. Även om han anses vara en "fåfänga" bra passform i det inre av rummet för flickor, och de lärdomar är mycket bekvämt att göra i en låda butiker: pennor och diverse andra liten sak. Tabell tar vit, tar liten plats och ser mycket girly nog för en lång tid)))

Klicka här för att avbryta svar.

relaterad information

kök

plantskola

hall

arbetsplats

News och trender

vi Vkontakte

morfar Shura

Cool! Det är hyllan bredvid sängen för glasögon, smart telefon, bärbar musikspelare.

Och jag såg en annan sådan variant: en säng med ett podium, mycket.

Tack för den värdefulla och detaljerad information! Mycket användbart exempel.

Val av toalettbord från IKEA. Series Malm, Brimens, Hemnes och Ransbi

Holländska "IKEA" är specialiserade på att producera alla typer av hushållsartiklar, inklusive nyligen tog och möbler. Köpa möbler produkter från detta varumärke, bör det noteras att för att utföra monteringen av interiör kommer att behöva vara på egen hand. Samtliga produkter är utrustade med detaljerade instruktioner, samt erforderliga fästen.

Bland det breda sortimentet av möbler produkter, som presenteras i katalogen företagen belyser fåfänglighet "IKEA", om val och funktioner som vi kommer att diskutera i denna artikel.

Särdrag sminkbord "IKEA"

Nyckeln kännetecken sminkbord "IKEA" från liknande produkter från andra tillverkare är:

 • säkerhet på grund av användningen av endast certifierade material tillverkare. Dessutom är alla produkter noggrant avskalade kanten, och alla deras komponenter, glas täckt med en speciell film som förhindrar glas från spridning i små fragment i händelse av mekanisk skada;
 • utforma en balanserad byrå, uppnås genom att utföra noggranna beräkningar;
 • enkelhet i drift, vilket möjliggörs genom att man på flis panel av speciell lack. För att rengöra ytan av tabellen dressing "IKEA", tillräckligt för att gå på det med en fuktig svamp,
 • hela området av produkter av denna typ presenteras i form av samlingar (bilder produktkatalog visas nedan), vilket kraftigt förenklar valet av inredning och färgsättning.

Nedan vi tittar på de olika versionerna toalettbord "IKEA" och de funktionella egenskaperna hos var och en av dem, tillsammans med exempel på bilder som gör att du kan välja exakt de produkter som perfekt kompletterar inredningen i sovrummet.

Modeller toalettbord från IKEA

Den "IKEA" katalog innehåller ett brett utbud av toalettbord, som speglar, och utan dem. Det bör också noteras att på grund av sin neutral stil och liten storlek, om det behövs, sådana heminredning med framgång kan placeras inte bara i sovrummet, men också i vardagsrummet.

Sminkbord IKEA: Serie Malm

Toalettbord IKEA Malm

Denna modell av "IKEA" sminkbord tillhör kategorin klassiker. Det har en ganska kompakta mått och är utrustad med en låda.

En möbel är tillverkad av ett spånskiva panelen, på vilken, därefter, ett skikt av akryl. Nackdelarna med modellerna i denna samling är bristen på speglar som standard. Emellertid, om så önskas, är det möjligt att använda vägg spegel med belysning eller stationär variant.

I katalogen denna serie presenterar två alternativ sminkbord, de skiljer sig i storlek och konfiguration.

Den första varianten har dimensionerna 700h420 mm, låg vikt och tunn design. Såsom det används spånskiva panelen målas med akrylfärg som ett material för tillverkning av densamma.

Toalettbord IKEA Brimnes

Lådor i ett sminkbord tillgängliga, men det finns särskilda förvaringsfack placerade under diskbänken. Ett inslag i ämnet inredning är den stora fällbara spegeln.

Den andra modifiering av tabellen dressing i denna samling har en storlek 1200h420 millimeter och är utrustad med en sockel med två lådor i den.

Toalettbord IKEA Brimnes

Bordsytan är täckt med ett skikt av akrylfärg och lack, och att strukturella särdrag är närvaron av spegelkåpan.

Toalettbord IKEA HEMNES

En sådan toalettbord "IKEA" tillhör den kategori av dekorativa. Som material som används för dess tillverkning spånskiva panelen, samt matriser av björk och bok. Kompletterar utformningen av det inre av ämnet integrerad spegel, inramad i en elegant ram.

Lagring innebar en stor tvärsnitts låda på sig att sätta alla nödvändiga kosmetiska produkter för hudvård händer och ansikte.

Kännetecknande för denna toalettbord är dess eleganta design, vilket gör att den passar perfekt, både i klassisk och modern interiör.

Toalettbord IKEA Ransbi

En sådan möbel är i mörka bruna färger och utrustade med lådor suspenderade och fixerade på bordsskivan spegel.

Hur man väljer en tabell för att matcha inredningen

Merparten av sminkbord från "Ikea" har en universell utseende och färg. Men fortfarande finns det några rekommendationer för valet av interiör:

 • Om ditt sovrum görs i barockstil eller Empire, designers och arkitekter rekommenderar att köpa IKEA dresser HEMNES från samlingen, som har ett elegant utseende och är perfekt för områden med liknande design;
 • interiör, avrättades i modern stil, experter rekommenderar en modell av en serie av Malm och Brimens strikt form och fullt följa en sådan situation;
 • annan ursprungliga steget är bildandet av det inre utrymmet av möbel med olika färg. Detta kommer att ge mer för att vitalisera den inre och ge rummet en viss personlighet.

Nu när du vet alla funktioner i toaletten "IKEA" tabeller, kommer valet av interiör inte vara alltför svårt för dig, och du kan plocka upp de produkter som passar perfekt in i den övergripande utformningen av rummet.

Kopiering av material är endast tillåten med angivande av källan.

Material som publicerats utan tillskrivning eller erkännande av källan

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

− 1 = 7