Ikea babysäng

Barnsäng Ikea

Valet av en kaj för ett barn är en stor händelse i livet för nästan alla familjer. Det finns många olika typer av Ikea sängar och populära modeller. I den moderna världen har tillverkare uppfunnit sådana modeller som kan "växa" med barnet. Också ovanligt är sängar som kan vara ett vardagsrum och ett skrivbord. För att göra det lättare att förstå all denna mångfald bör du veta om de oftast köpta modellerna.

kriterier - En enkelsäng, som är idealisk för barn upp till 8 år. De kommer med dekorationer i form av valpar, kattungar eller får i sängens huvud. Sådana möbler är helt gjorda av äkta trä. Det fungerar inte om du behöver köpa en barnsäng för tillväxt.

Minnen - En av de mest populära sängarna i Ikea-butiken. Den är tillverkad av metall, kan vara svart eller vit, lätt att använda och hållbar, dess längd kan ändras. Nackdelen är att den är tillverkad av metall, och det kan vara kallt.

Sundvik - Denna modell är gjord av trä med en tallbas, bakstycket är tillverkat av fiberboard, täckt med en film. Möbler kan vara vita och gråbruna färger. Sovaren har en universell design - den kan närma sig nästan alla interiörer. Om nödvändigt kan dess längd ändras. En liten nackdel är närvaron av en film på baksidan - det kan så småningom avta och se ful.

Leksvik - En klassisk modell av möbler i Ikea. Tillverkad av trä kan längden ändras. Det här är naturligtvis slitstarka möbler, men det är mycket massivt, vilket ofta skrämmer bort föräldrarna. Denna modell av en sovplats passar perfekt både pojkar och tjejer.

Gulliver - En barnsäng som är lämplig för ett barn upp till 165 cm högt. Det är gjord av massiv björk. Det finns en speciell skyddskant som kan avlägsnas vid oanvändbarhet. Sådana möbler kan lätt närma sig både tjejer och pojkar.

SNIGLAR - enkla möbler för förskolebarn eller lite äldre Den är gjord av massiv bok, ryggen är gjord av fiberboard. Det finns en sidolängd på 90 cm, som kan installeras från vardera sidan av sängen.

Stuva - Det här är en säng som har en vind och en trappa. Hon levereras med rack eller skåp. Och nedanför finns ett bekvämt bord med ett sängbord, där du kan lägga ner böcker eller anteckningsböcker.

Denna modell kan tillverkas i vita, beige, blå, rosa, gröna och svarta färger, det finns även modeller med lamm. Skåp och sängbord kan kompletteras med lådor eller dörrar. En väsentlig nackdel med denna modell är att den är tillverkad av spånskiva och fiberboard.

HEMNES - mycket kända möbler från sortimentet av sängar Ikea, som har tre lådor. Den är endast tillgänglig i vita färger. Fördelarna med denna sovplats är: en söt design som passar alla rum, använd vid produktion av miljövänliga material, långsiktig användning. Plus, förutom lagringsutrymme, finns det också en extra utdrag.

Denna enkelsäng kan enkelt bli en dubbelsäng. Dessutom kan du vid behov använda möblerna som en soffa där du kan sitta med vänner. Den största nackdelen är den relativt höga kostnaden för en sådan säng.

Denna säng är perfekt för både en pojke och en tjej i upp till 3 år. Dess fördel är att på "första våningen" kan du skapa ett mini-vardagsrum eller en kreativ zon för barnet. Denna säng är perfekt i de lägenheter där utrymme är begränsat.

Passar inte bara för barnet, men också för vuxen. Den ovillkorliga fördelen är att det i sammansatt form tar upp lite utrymme och tjänar som en extra plats för sittande. Ett brett utbud av stilar och färger.

Indragbar säng för två barn

Denna modell är lämplig för en familj där det finns två små barn. Den har två bäddar, låga, vilket gör att barnen enkelt klättrar på den. Den nedre sovaren kan helt utdragas och användas som en separat barnsäng.

Sådana modeller är gjorda så att de kan "växa" i längden tillsammans med barnet. På grund av denna förmåga kan de kallas hållbara. Medan sängen har tid att byta för barnet är det inte nödvändigt att köpa en ny.

Lådan kan placeras var som helst: Som regel finns det i träbäddar under madrassen alltid en plats för att lagra saker, tillverkare gör ofta lådor. I sängar-kaféer, ibland ger en skåp eller sängbord, vilket också låter dig lagra en hel del saker.

Längden på en sådan säng är över 160 cm. Modeller kan vara trä eller metall, dubbel eller singel, färgad eller monotont, med viss specifik design - som tonåring önskar.

Vanligtvis används i denna ålder möbler med fälg eller partition för att förhindra barnets fall. Dessa sängar kan vara låga så att barnen kan klättra på sig själva.

Och självklart kan du tilldela sängar för tjejer och sängar för pojkar. Skillnaderna kommer att vara i färger, dekorationer och dekoration. Flickor använder som regel rosa färg med olika prinsessor och dockor, och för pojkar blå färg med bilar och superhjältar.

Storleken på sängen för ett barn på 5-10 år är vanligen 70 cm (bredd) och 130-160 cm (längd). För ett barn på 11 år och mer är standarden 90 cm bredd och 180 cm (längd). Men många föräldrar köper en sängstorlek på 90 cm (bredd) och 200 (längd).

Det material från vilket Ikea nu gör barnmöbler kan vara annorlunda. Det här är en rad olika träd och järn, gör ofta sängar från spånskiva och MDF, även där finns smidda modeller.

Möbler från MDF och spånplåt tjänar alltid en ganska kort tid: efter en stund kommer en sådan säng att sluta bli vacker eller till och med bryta. Det är generellt trodde att möblerna av dessa material är hållbara och klarar av en ganska tung vikt. Tyvärr är det inte alltid fallet. Användningen av material av låg kvalitet för produktion av MDF och spånplåt leder till en opålitlig säng.

Dessa sängar och alla andra möbler har en vacker utsikt. Möbler från MDF kan täckas med olika färger, liknande i det här fallet till trä, metall eller annat material.

Det finns ett felaktigt antagande att strukturer från spånskiva och MDF kan ha en negativ inverkan på människans inre organ. Det här är helt fel, alla produkter testas noggrant för miljövänlighet.

Trämöbler är en riktig klassiker. Hon ser högtidlig ut. Den givna sängen ser perfekt ut i alla interiörer, det blir grunden, alla andra möbler väljs under sängen. Sådana sängar passar både flickan och pojken, både ett litet barn och en vuxen.

Färgen på sovplatsen från arraysna kan bara vara trä.

Träbäddar är de mest bekväma och slitstarka att använda. De har helt enkelt inte lika med det här. Det enda problemet kan vara en träbugg som kan "äta" möbler på två år. För att undvika detta måste du ständigt övervaka sängens skick.

Strykjärn och smidesjärn är en sällsynthet. De ser kalla ut, i drift är de väldigt pålitliga och kan fungera länge.

Nu i Ikea finns ett stort antal olika färger, som kan målas sovplatser. Naturligtvis, glöm inte att trämöbler bara kan vara träiga färger. En av de mest populära färgerna bland spånskivsmöblerna är vit. Naturligtvis kommer färgvalet att hanteras av barnet själv eller sina föräldrar.

Naturligtvis är det en mycket allvarlig fråga att välja en babysäng och det bör behandlas med vederbörlig uppmärksamhet. När man väljer en säng för ett barn, är föräldrarna som regel styrda av sina barns önskemål. Men om barnet fortfarande är litet väljer vuxna möbler enligt följande kriterier: användarvänlighet, material och pris.

Enkelheten i att välja en säng tar inte upp den sista platsen. Det är mycket viktigt att möblerna är bekväma för barnet och hindrar inte hans rörelser. Och för detta måste det väljas korrekt. Barnens sängar Ikea kan anpassa sig till barnets tillväxt, och det här är väldigt som både föräldrar och barn.

Enligt användarrecensioner köper de flesta föräldrar egna träbäddar för sina barn. Detta är förståeligt - Möbler av trä är den mest pålitliga i bruk och mångsidig. Vanligtvis är hela inredningen i rummet byggt runt sängen. Och naturligtvis sätter trädets säng sin ton.

Den positiva punkten hos dessa barns sängar föräldrar kallar sitt pris, "andning" material, användarvänlighet.

Möbler från metallföräldrar vill också köpa sina barn. Bedömning av recensionerna, den största fördelen med dessa sängar är enkelheten i montering, bärande, överkomligt pris och förmåga att tåla vikten av inte bara barnet, men också till exempel mamma.

Om du köper möbler för ett litet barn, tar föräldrarna sådana modeller, som nödvändigtvis innehåller sidoväggar. De kan skydda barnet från att falla. Och i händelse av värdelöshet kan sidorna enkelt avlägsnas.

Att välja ett barns säng är inte en lätt uppgift. Men det viktigaste här är naturligtvis bekvämligheten och säkerheten hos barnet. Därför bör föräldrar vara seriösa om att välja möbler för sitt barn.

Ett utmärkt komplement till inredningen eller till och med huvuddelen kan vara en barnbäddsmodell Sundvik från butiken Ikea. En sådan säng, tillverkad av tall och fiberboard och gjord i vitt, gör rummet ljust och luftigt. Det tar inte mycket utrymme, det kan placeras nära väggen, fönstret eller i mitten av rummet, fästning med lufttull, så att barnet var bekvämare.

Barnbäddsmodell Minnen är den mest populära inom sällskapsdynor Ikea. Hon lockar med sitt utseende. I ett rum i vita och ljusa färger kommer sådana möbler att vara mycket lämpliga. Naturligtvis, om en säng köps för en pojke är det bättre att välja en svart färg.

Critter - en perfekt säng för barn upp till åtta år. Är gjord av furu, passar den perfekt i det inre av ett barns rum. Den vita färgen på möblerna är mångsidig och lämpar sig för alla design av plantskolan.

All rights reserved, 14 +

Kopiering platsmaterial är möjlig endast vid installation av en aktiv länk till vår hemsida.

IKEA barnens sängar (70 bilder barnsängar från IKEA i det inre)

För dem som vill ha ett barn en ovanlig plantskola idag en hel del tips och attraktiva erbjudanden. Vad som en gång bara en dröm, nu genomförs. Framväxten av de mest ofattbara idéer och till synes fantastiska för designers och planerare bara incitament till aktivt skapande arbete.

Säng i barnkammaren - inte ett tillägg. Detta rekreationsområde, rekreation, drömmar tradition. Experter från företaget Ikea är en dröm. Att det förslag som finns för barn som de flödar i det inre av lokalerna, som presenteras i en färsk katalog barnsängar från IKEA. Vi anser i detta dokument några av dem.

Granskning av populära barnens sängar IKEA

Möjliga modeller är verkligen en hel del. Låt oss betrakta de mest intressanta bland dem Critter modell Minnen, Currat, HEMNES, Mead Sverta. I foto barnsängar från IKEA kan du se exempel på beskrivna modeller.

Critter - konstruerad för upp till åtta år. Det är vita med får i spetsen; pokrytyya lack (utan för-målning) med inredningen som valpar och kattungar i spetsen.

Fördel - trä, en vacker, men inte lämpar sig för en vuxen barn.

 • Universal säng kan köpas i olika åldrar, eftersom de kan flyttas isär för att 207 cm.

  Minnen - den mest populära i Ikea. Den är gjord av metall, målade i vitt och svart. Sidodelarna är dekorerade med element imiterar solens strålar. Hon är en vacker, ljus, längd varierar, hållbara, inte skapar någon olägenhet under skörden.

  Sundvik - trä modeller grund av tall, baksidan av MDF, som är täckt med en film. Ibland vitt och grått med brunt. Det är lätt, längden varierar, men med tiden filmen är skadad.

 • Leksvik - klassiska trä säng, är längden justerbar. Naturligtvis är det hållbart, men fast.

  HEMNES - den mest efterfrågade mångsidiga alternativ. Hon är en bra längd, bekvämt, har 3 lådor för kläder. Färg vit. Bädden av ett naturligt material, det finns separata lådor, vidare isär på en kaj. Endast kosta henne mycket och det finns inget skydd från att falla ut.

  Flux - 2 sänglinne med lådor eller med en extra säng. Dess kostnad är rimligt, det är funktionellt, designen är passande för pojkar och flickor i olika ålderskategorier. Enligt kundens modell skulle kunna kompletteras med hyllor och sänggavel. På grund av brist på material spånskivor och fiberskivor, och bristen på skydd från att falla ut.

 • Brimnes - säng med två lådor, med skydd mot förlust, men låg. Fördelar: trevlig billig soffa för åtta år och äldre barn.

  Freestyle - sidig ursprungliga modellen. det är

  • enkelskiktade;
  • sovbrits;
  • vinden.

  du kan beställa en sådan säng för flickor och pojkar. Kommer att vara annorlunda färg canopy (rosa eller blå). Höjden av bädden kan minskas till 116 cm. Detta skapar en komfort under byte av sänglinne. Tja, det trä säng, kan du sova upptill och nedtill, höjdjusterbara. Synd att stötfångarna av fiberboard, är designen enfaldiga, men det ger en möjlighet att visa sin kreativitet. Barnsängar IKEA verkligen kan visa sig i de ursprungliga designbeslut.

  Kan fortfarande ses på vår hemsida Kitchen IKEA katalogen från 2016.

  Sverta - bädd av metall. Tillverkad i silver och vitt. Det är lätt, lätt att flytta och inte skapar svårigheter vid rengöring. Intressant design gör inte sova andra våningen, och den första att utrusta bordet eller sätta en liten soffa, ordna en lekhörna.

  Stuva - loftsäng med trappor och till höger. Den kompletteras av skåpet eller rack, och på första våningen finns ett litet bord med ett sängbord. En sådan modell kan väljas i flera färger: beige, blått eller rosa, svart eller vit, grön. Tabeller och garderob dörrar kan kompletteras, lådor, ändra platsen. Bristen - material (spånskivor och fiberskivor).

  Sture - queen-size loftsäng, vit, trä. Det är bred, 153 cm. Placera den enligt många, det kan du placera som rekreationsområde och ett övningsområde. Naturligtvis kräver detta en säng utrymme.

  Sverta - en metallsäng i vitt eller grått. Det är bekvämt, kommer att glädja ägarna under en lång tid, och en ytterligare fördel - Förekomsten av en tredje utdragbar säng för gäster eller tredje barnet.

  Mead - inte dyra trä säng, täckt endast med lack. Om så önskas kan det vara lätt måla en önskad färg. Den fotosamling är och målade Mead.

  Tuffing - metall version av sängen med en stege i mitten. Det är bara silver. Dess höjd är liten - 130 cm, vilket är användbart för rum med låg eller sluttande tak, och för en förändring av underkläder. Den har en skyddande kartong, men det är fodrad med tyg, kan det skadas. På nedsidan, och logi stegar, vilket gör det svårt att placera på bottenvåningen.

  Nordahl - trä sängar, mörkbrun ton. våningssäng konstruktion gör det möjligt att bryta ner i två. Skatta bedömningen av kvaliteten på de modellsidodelar, som är tillverkade av MDF täckt med folie.

  10 tips för att välja barnets Ikea säng

  1. Välj vita möbler, som visuellt döljer området och är lämplig för alla kön hos barnet och i alla åldrar.

  2. metall sängar är bra på städning och ljus.

  3. Tänk på storleken på sängen, är det bättre att välja längre.

  4. Skjut sängen - lämplig om du har 2 barn, eftersom konstruktionen kommer att vara av samma storlek och varje justeras också.

  5. För små rum behöver en kompakt och kan ta emot barnkläder. Vånings alternativ, glidande, med hyllor - dessa alternativ kommer att göra.

  6. Bed sleeper upptill kan du ströva fantasi och utrusta loppet av första våningen på egen hand.

  7. Kom ihåg att sova på översta våningen är farligt för barnet. Ha detta i åtanke om den är liten, spinning i en dröm eller för emotionella och kan ofta falla. På trappan också måste gå ner försiktigt.

  Natt i barnkammaren - oersättliga sak, särskilt om barnet sover på toppen.

  8. Inte bara måste välja en bra säng, ta hand om madrassen och att alla deras fördelar bör vara tunn för att inte stänga säkerhetskortet.

  9. Var inte rädd för att experimentera med möbler Ikea. Det är lätt recolored, modifierad i tält, hytter, bussar, lås. Det kan flyttas utan problem. Inkludera en fantasi, eftersom barndomen händer en gång.

  10. En bra idé är att lagra saker och skapa trivsel - fickor. De lägga alla saker som är nödvändiga och inte så. Skärmtak, misigi, skärmtak - det är inte bara designelement, men också funktionella och ibland skyddselement. Containrar, lådor - nödvändiga faktorer för lagring av barns uppgifter.

  Välj och välja det bästa alternativet, men umgås med ditt barn!

  Barnens IKEA säng

  Utseendet på nyfödda föräldrar är beredda speciellt: plocka upp i barnkammaren möbler, leksaker och textilier. Den första barnsäng eller barn säng har en särskild roll i ett barns liv, eftersom dem han tillbringar en stor del av tiden. Det svenska företaget IKEA lämpar sig för produktion av den grupp av varor professionellt med hänsyn till barnens egenskaper och erbjuder ett brett utbud av hög kvalitet.

  IKEA historia började 1943, när Ingvar Kamprad registrerade företag. Namnet härstammar från initialerna grundare och de första bokstäverna i byar och gårdar, där passerade sin barndom och inledande utvecklingen erhållits från försäljning av smycken och tavelramar. År 1945 kom de första IKEA annonser i tidningar, på vagnar, som bär mjölk, även organiserad leverans till kunder, inklusive porto. Tre år senare kom möblerna lokal produktion i IKEA sortimentet. Företagets första katalog, en välkänd i dag, släpptes 1951 och det var i början av den internationella handeln. För att få köparen att funktionaliteten och kvaliteten på varorna, Ingvar Kamprad 1953 i Sverige öppnar en permanent utställningshall möbler med möjligheten att köpa den, vilket gav positiva resultat. Utveckla din egen design och användarvänliga förpackningar för transport, tanken på självmonterings köpare växte till begreppet IKEA. Tack vare sådana värden som kärlek till hemliv och ändra det till det bättre, har IKEA företaget nu 340 butiker i mer än 28 länder runt om i världen.

  Funktioner och fördelar av produkter

  House - detta är den mest bekväma rum, komfortzonen för oss alla. Lämplig kombination av kvalitet, funktion, form, rimligt pris, är lätta demokratiska produkt. IKEA arbetar ständigt på tillgången på hem förbättring för alla. Alla produkter från företaget tillverkar återvinningsbara eller förnybara material, vilket är ett tecken på kvalitet och miljöprestanda. Femtio procent av det trä som används för produkter - certifierade av Forest Stewardship Council. Detta säkerställer skyddet av människors ekosystem, eliminerar användningen av trä från skogen konfliktområden eller erhållits olagligt.

  Idag vid tillverkning av många typer av stark, snabbväxande, lättskött, bambu. användes också trä-plastkomposit består av träfibrer och polypropen plastprodukter med en varaktig och billig. För korgar och handgjorda föremål tas vattenhyacint. Med hjälp av detta material hjälper IKEA rengöra vattenresurser i Sydostasien, vilket denna förmån natur. Bomull, för industrier växer inom Indien och Pakistan, odlas med hjälp av ett minimum av vatten och kemikalier.

  Len från regioner med ett svalt klimat nästan inte behandlas med skadliga droger och växer utan bevattning. Tack vare denna linfibrer är hållbara, slitstarka, behagligt vid beröring, det finns miljövänliga. IKEA arbetar ständigt med att förbättra levnadsstandarden element, såsom organisation av livsrum, enkel och prisvärd lagringssystem som är lättare att organisera ordningen i rummet. Familjer med barn hittar också en grupp av produkter kommer att kunna organisera och göra deras liv enklare, att förkroppsliga idéer i en fantastisk barns sovrum design. Det viktigaste inslaget i barnmöbler för vila och återhämtning - säng.

  IKEA ställer grundläggande konceptet för en vektor i utvecklingen av barnmöbler som ger komfort och bekvämlighet, säkerhet vid användning. Eftersom barnets födelse, fungerar huset som en plattform för en värld av kunskap, utbildning, uppfattning om sig själv genom möbler och den omgivande saker. IKEA är ett stort utbud bäddar: 3 år och upp till tonåren.

  Sundvik - en av sina sorter, tillverkad av furu, behandlas med bets och klar akryllack, med baksidan av MDF med film finish. Sådana modeller kan ses i de grå-bruna och vita toner, med en glidmekanism för att justera längden.

  Leksvik - klassiska trä säng gjord av massiv furu, lång livslängd. Botten är försedd skiktade björk eller bok lameller linje Lura, med förmågan att anpassa sig till vikten av kroppen och förbättra elasticiteten av madrassen. Du kan hitta modeller med olika mönster i konstruktionen. Kritter - säng för barn som är avsedda för barn upp till åtta års ålder, tillverkade av trä (tall), i en vacker vit eller omålad naturliga färg. Siffrorna i spetsen, i form av figurer får, katter eller hundar, till lekfullhet och glädje i det inre av ett barns rum.

  Mångsidig och populärt alternativ på IKEA är en stål Minnen säng med rundade kanter, propen säkrare ben. Idag finns i en uppdaterad design, justerbar i längd, kan vara i svart och brunt och vitt. Efterbehandling sidoväggar i form av solljus, kommer rummet lägga skönhet och elegans.

  Kura är en dubbelsidig version, med möjlighet att sova på toppen eller botten av välta sängen. Äldre barn njuta av en vila på toppen av vinden, vilket ger låg säkerhetsstängslet. Hela strukturen och den undre skenan är tillverkade av massiv furu och belades med akryllack. Designen är enkel att montera, om du vill ha möjlighet att komplettera sängen trädkronorna. Inredning beslut om arrangemanget i botten av spelplanen för att göra plats för andra fritidsintressen.

  Sniglar bädd är gjord av massiv bok trä, det har en skyddande kant, fastsättning på vardera sidan. Bekväm botten av flerskiktade björk lameller positiv effekt på luftcirkulation. Med tanke - är mycket enkel, i naturliga färger, enkel att montera, ryggstödet är gjorda av fiberboard, men kvaliteten och styrka är jämförbar med dyrare och massiv modell.

  HEMNES - sleeper bra längd, lämplig för olika ålderskategorier, stark, med lådor för kläder, på bekostnad av vilka kan visa sig utdragbara säng för två. Modell Gulliver begränsare som på tre sidor. Bekväm, lämplig höjd på benen, barnet utan hjälp av vuxna att lätt lossnar och klättra ner i sängen. Massiv björk behaglig att använda, med ojämna kanter bearbetade vit fläck, lätt tvättas bort inskriptionen pennor och tuschpennor.

  Dagens populära kompakta IKEA möbler, omvandlas till sängen. Fåtölj - säng lämplig för ett barns rum. Utvecklat tre typer av stolar med sovande olika funktionalitet, bekvämlighet, estetik, tillförlitlighet mekanismer.

  • Lycksele har en ram tillverkad av stål, modellen utan armstöd, med gummibenen polyuretanskum madrass, en dekorativ kåpa.

  • Ikea PS - rullar lätt, av fyra hjul, en utföringsform utan armstöd, har en stålbasen, kompletterad enligt ryggdyna eller mjuka madrasser

  • Härnösand 1 är gjord av massiv furu, kompletterad med polypropen fyll dynor. Ämnet barns inre kan vara ganska lätt schäslong med mjuk strö. Vid användning är det motståndskraftigt, hållbart, lätt att förvara.

  När plocka ett inre rum för barn bör ta hänsyn till individuella egenskaper, preferenser, baby karaktär. Ju äldre barnet är, desto mer uppmärksam på detta ämne bör behandlas. Designen blir mer intressant om du lägger den ursprungliga färgsättning. Glada färger och tillförlitlig IKEA möbler kan du ändra inredningen, med hänsyn till hans eller hennes ålder.

  Ljusa och mättade färger barnmöbler, naturliga, med lamm, får eller tätningar har en igenkännbar stil. För gille IKEA skapar en hel rad med rosa, vit, blå, grön ramar och fasader, ryggar och andra delar. Alla komponenter i kitet kombineras med varandra, de är lätta och intressant att skapa i barnens glada humör och komfort.

  Producera trä barnsängar gjorda av björk, tall, ek, teak och andra träslag, växer i ekologiskt rena områden. Artiklar kan bildas från en array och faner täckt med akrylfärger, fläckar, lack, vax eller olja (för långtidsanvändning). Vissa modeller av barnsängar tillgängliga järn, metall, fäst genom svetsning eller bultar, robust och tillförlitlig, belagd med en miljövänlig beläggning baserad på epoxihartser. lätt konstruktion ger ett ihåligt rör, och smidda, i spetsen för stötfångare, kommer att pryda varje interiör plantskola. Barns trä sängar företag uppfyller bestämmelserna i EU kemikalie REACH.

  Boyta på barnet ska vara säkra och tillförlitliga. Att uppnå detta genomtänkta begränsare, hinder för sängar och soffor, skydda från att falla. Särskilt i behov av sådant skydd säng och loft alternativ. De delar av säkerhet och bekvämlighet är hjulen. De är kopplade till möbler, tack vare deras enheter eller delar lätt flyttas och låsas, eftersom de är utrustade med automatisk lock-up i samband med stoppet på plats.

  Fullständig vila är inte möjligt utan en bekväm madrass som främjar avkoppling. Latex filler lindrar belastningen på muskler, och möjligheten att vända sin styrka och förlänga användning. De tillämpade luftkanaler i barns madrasser teknik, tar hand om normal luftcirkulation.

  Ett trevligt tillägg skulle vara komfortsängkläder och filtar IKEA mjukt slitstarkt bomullstyg som garanterar barnets komfort och fullständig vila.

  Närvaron i rummet eller på väggen över sängen trädkronorna eller kapell blir det till ett mysigt ställe att sova, spela spel eller läsa böcker.

  Barn är alltid präglas av mobilitet och funktionalitet. IKEA utvecklare skapa möbler med ålder och utveckling av barn. Förmåga att omvandla kan du ändra objekt i rummet utifrån sina behov, växer med barnet. Sängar för spädbarn - 123h60 se, för barn upp till 8 år - se 160-70, för tonåringar från 8 till 12 år - 208h97 cm, olika stilar och färger "växa" med barnen.

  Genom att välja barnsängar gör vi höga krav, eftersom barn är mycket aktiva, hoppa, leka, så testa sin styrka. På grund av detta, bättre att välja kvalitet material och tillförlitlig fastsättning viktiga är frånvaron av giftiga ämnen i de produkter de köper. Strukturellt bör bädden justeras, modifieras och kombineras med andra föreslagna element.

  Barnsängar för spädbarn är bättre att välja låg och alltid med stötfångare, inte falla. Från färgpaletten för både pojkar och flickor passar vita möbler: det kommer uppdatera och visuellt förstora utrymmet. Modell sleeper upptill gör det möjligt att vinna utrymme för spelområdet. Viktigt rätt inställning till valet av en madrass och därmed säkerställa fullständig avkoppling och vila barn.

  Funktionsprincipen för det svenska företaget IKEA - montering av inköpta varor och möbler själv. Detta gör det möjligt att sänka priserna och underlätta transporten av de olika länderna. Varje produkt appliceras stegvis beskrivning av sammansättningsprocessen, med svart-vita illustrationer och ett minimum av förklaring.

  IKEA produkter levereras i pappkartonger, förseglade med tejp. Efter öppning är det bättre att sprida ut och märkt i enlighet med rekommendationerna. När du ser till att i lådan fanns ingenting kvar i väl upplysta rum, är du redo att montera. Setet erbjuder verktyg, men hans skruvmejsel gjorde inte ont heller. Om du följer instruktionerna noga för att utföra alla operationer, då enheten inte kommer att ha hinder.

  Konceptet och affärsidé företaget är att ge bekväma och vackra hem varor med låga priser, tillgängliga för alla, i förändringen i det dagliga livet till det bättre. Barnsängar finns i olika prisklasser. Den lägsta kostnaden för att vänta föräldrar i barndomen, men med åldern de kan växa eftersom behoven kommer att ges nya möjligheter möbler.

  Kostnaden för trä modeller beror på det material som används. Sängen kan bildas av en grupp av fasta eller exotiska träslag, och kan vara gjord av faner eller fiberboard. Ryggstöd av massivt trä hållbara och mer praktisk än av laminerad, belagd film, som kan skadas med tiden. Den universella modellen säng skulle öka enskilda boxar för kläder, ibland representerar en extra säng. Olika våra önskningar i form av en sänggavel, stannar, hyllor eller den ursprungliga designbeslut, bär en prishöjning.

  Intressanta lösningar inom inredning

  Vid val av interiör för barnet måste ta hänsyn till de egenheter sin mentalitet. Den skiljer sig från en vuxen. Barnen själva mår bättre i en miljö med ljusa färger, fokuserar de på olika catchy nyanser och taktila sensationer. Barn lär sig snabbt i en ljus interiör, eftersom det är av intresse.

  IKEA Företaget använder vetenskapliga landvinningar och förkroppsligar dem i inrednings barnrum. Färgade möbler, gardiner, en grön och vita segel, grönt bord, kuddar i olika former, färgstarka dörrskåp skicka barnen till fantasi, lust att spela, utforska. Dessa invändiga komponenter bidrar till barns uppfattning.

  Tillförlitliga möbler, förvaringssystem, vägghyllor och moduler gör att barnet kan njuta av att tillbringa tid i rummet med nöje. En serie vita skåp med ljusa fasader av blå, rosa, gröna färger gör rymden mysig och harmonisk. Den naturliga färgskalan av möbler och rika färger på tillbehören skapar barnens komfort.

  Kundrecensioner visar bäst på produktens riktiga egenskaper. Enligt de flesta föräldrar är Gullivers säng enkla att montera, passar bra in i interiören, har en snygg design, ett lågt och robust galler under madrassen, en avtagbar inredning. En bra konsumentbedömning avser Sundvik-modellen.

  Sleeper är förvandlad, bara monterad, har fästelement av utmärkt kvalitet, som vrids in i urtagen, själva sängens kropp utan skarpa hörn. Kostnaden för en sådan produkt gläder alla, det ligger i mitten. Den allmänna positiva åsikten av recensionerna är de försiktighetsåtgärder och säkerhetsåtgärder som företaget vidtar: från frånvaron av utskjutande möbler, till ormar utan tungor på täcken av madrasser och kuddar.

  Barnens intresse i världen runt dem har inga gränser!

  Alla rättigheter förbehållna, 14+

  Kopiering av webbplatsmaterial är endast möjligt om du installerar en aktiv länk till vår webbplats.

 • Kommentera

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

  82 − 77 =