Den perfekta kök remodeling

partners

Branded utställningslokaler Nobilia Moskva - en officiell partner till den tyska kökstillverkaren Nobilia i Ryssland. Utställningen presenterar de mest aktuella och populära modeller som utförs i moderna och traditionella stilar.

Kök på ett enskilt projekt, utformad med funktionerna i rummet och levnadssätt en viss familjemedlemmar - är inte en lyx! Denna variant design utrymme har råd att nästan varje person som bryr sig om komfort och inredning ergonomi. Men bara de som väljer köket Giulia Novars, utöver det enskilda projektet är av högsta kvalitet material och felfri utförande.

Ryska industriföretag

Ligron över 18 år bland de tio ledande tillverkare av toppar och väggpaneler i storlek av följande material: Olika typer laminat (inklusive testurnyh och högblank), konstgjord sten, kvarts agglomerat, WIDE keramik, härdat glas med tryckfärg UV med keramiska och utskrift. Den senaste utvecklingen av företaget inom köksinredning - Smart bords Smart Top!

Redmond (USA) - ett internationellt varumärke tillverkare av moderna apparater och kökstillbehör.

JSC "Neva metall serviser" - den ledande tillverkaren av köksredskap i Ryssland genom gjutning teknik med kristallisering under tryck. Kvalitets- och säkerhetsnormer för våra produkter motsvarar nivån på världs tillverkare. Därför redskap "Neva Metal Ware" upprepade gånger tilldelades priser för kvaliteten på produkterna.

Milan- en pålitlig och unika möbler varumärke, som arbetar på en ny nivå av produktens kvalitet och service.

"Galleri" företag - är ett stort utbud av möbler, kök, belysning och dekorativa tillbehör.

Brand Villeroy & Boch - är rätter av hög kvalitet porslin och kristall, fina bestick, samlarobjekt och moderna kökstillbehör och prylar. Worldwide porslin Villeroy Boch är förknippad med den största glädje av mat och dryck. I mer än 265 år, vår välkänd samling är värda dekoration av inredning för finsmakare.

företaget "Resurs9quot; är exklusiv distributör i territoriet av tullunionen tm Nipco (okrossbara rätter från premium polykarbonat, Italien)

Bone tjänst Hatori, Freydis det österrikiska företaget. Finns i en mängd olika dekorer. Projektet gav mest populära inredningen Julia Green. dekor Även i beige och grått. Formen och utformningen av österrikarna har utvecklats speciellt för den ryska marknaden, baserad på smak av ryska konsumenter. Bone Kina kallas så eftersom den är gjord med hjälp av benmjöl, vilket ger produkten styrka, hållbarhet och lätthet.

Trading House Kitchen Factory CALL - den största i Ryssland showroom med en yta på 650 kvadratmeter, som kommer att placera hela skalan av fabriken bygger på nya produkter och biprodukter.

• Frybest - en ny linje av samtida miljövänliga kokkärl med keramisk beläggning. Detta är en verklig revolution i Kina Business! Frybest - miljontals nöjda kunder. Frybest - bästa kokkärl med keramisk beläggning!

Utmärkt alternativ till Italien på ryska priserna. Fabriken har egen produktion i Moskvaregionen, använder den i sin arsenal, den mest moderna tekniska utrustningen. Erbjuder sina kunder ett brett utbud av modeller av moderna och klassiska rätter, samarbetar med ledande ryska designers och arkitekter. "Atlas-Lux" en ledare i den ryska marknaden för att arbeta med faner, konstnärlig individuella val av fanér. Arbetet med kunden - det är förkroppsligandet av de mest ovanliga köparens idéer.

GREENFUR företag är möbler från den vitryska fabrik YAVID.Nasha Företaget erbjuder kompletta lösningar för inredning olika rum: kök, vardagsrum, sovrum, hallar och kapprum, kontor och bibliotek, matplats.

Network Inredning Salon Chateau de fartyg är ett unikt koncept - "köksmaskiner, redskap" Inuti hittar vi allt för att skapa en ljus interiör av kända europeiska och amerikanska märken: köksmöbler, moderna apparater för hemmet, samt världens bästa köksredskap och porslin.

Företaget har en stark ställning på marknaden för arrangemang av inredning, som erbjuder möbler, lampor, kök och hushållsapparater, dörrar, mellanväggar, golv, VVS, tyg, tapeter, mattor, accessoarer och inredning objekt från de bästa europeiska och nordamerikanska tillverkare.

Ideal reparation i köket med händerna: 7 användbara tips

Perfekt i kök renovering kan göras med sina egna händer Kök i ett modernt hem - en multifunktionell utrymme. Stort kök fungerar ofta som ett vardagsrum, speciellt om det är en en-rumslägenhet. Hans händer kan förvandla köket och på kontoret och i verkstaden needle, och in i skafferiet. Naturligtvis inte helt ändra syftet med kök, men bara lägga till sina funktioner. Dessutom helhetsintrycket inte försämras, kommer du bara att bli mer stolta över sitt kök.

Tips 1: att starta reparationer på sina händer i köket

Rita eller dra - inte vara lat för att visualisera planeringsstadiet till en sådan användbar schema. Det kommer att samordna dina handlingar kommer inte att gå vilse, mark design.

Med en väl utvecklad fantasi och grundläggande konstnärliga färdigheter att rita en skiss är värdelös. Lyckligtvis kan Internet inte inspirera till en skiss. Du kan hittas där, och redan genomförda projekt som passar ditt kök. För att göra en verkligen en perfekt reparation måste skissen vara detaljerad, och helst göras på flera sätt.

Reparera sina egna händer i köket bör börja med en i förväg planerad skiss

Tips 2: Om reparationer i köket och i huset

Parallell reparation - är en farlig sak. Å andra sidan, eftersom en större chans att du håller samma design i huset och alla rum är i harmoni med varandra.

Och om frågan är om att börja med köket kan du tryggt starta härifrån. Det är en fråga om bekvämlighet, och ordningen av arrangemang rum.

Börja med din perfekta kök renovering kan vara av följande skäl:

 • Rummet är små, mycket trött har inte tid, och resten av tea party i färd med att reparera huset trevligt att ha renoverat köket,
 • I köket, enligt många ägare och reparation måste göra oftare, av uppenbara skäl,

Om du måste renovera hela huset - kommer att starta korrekt reparera den från köket.

Rent ur psykologisk synvinkel personen lättare att reparera huset, inser att den mest använda rum i hemmet är klar.

Börja reparationer i hemmet är bäst i köket

Tips 3: Alternativ för köket dekoration, tak dekoration

Bad tak i huset är alltid uppenbart, även om resten av den ideala ordning. Hans händer uppdatera eller förändra taket i köket på flera sätt.

Det finns många sätt att omvandla taket i köket med händerna

 • Avstängd gipsskivor tak. Fördelarna med en sådan konstruktion vikt: billigt material ofarliga, vilket resulterar i en ytfinish som kan vara någon.
 • plastpaneler. Och detta är en av de mest praktiska alternativ och är lätt att montera för hand. Prefix fästpaneler metallram, efter vilken enheten kan hålla trådarna för belysning. Vård av plast enkel: paneler från tid till annan är tillräckligt för att torka av damm med en fuktig trasa.
 • stretch tak. Golv, naturligtvis, kan praktisk och elegant, men inte alla installera det för hand. För installation av sådana tyger kräver specialutrustning som inte är allt som finns i lager.
 • målning. Mormor metod används allt mindre, inte en sådan reparation i det moderna köket inte ser så övertygande. Men för reparation av ekonomiklass med annan trovärdighet inredning är bra.
 • Klistra in tapeter. Många ägare snabbt och inte klistra mycket dyra tapeter över tak av lägenheter för målning, sedan helt enkelt uppdatera täckningen av denna målning.

Billig reparation förnekar inte att utformningen av köket är original. Moderna, självhäftande film och vackra schabloner förenkla denna uppgift.

Tips 4: kök remodeling design, vägg

När det gäller kök väggar, så här är krävande och även kräsen. I huvudsak eftersom väggarna och bestämma utformningen av köket i huset. Hur man gör reparationer i köket, för att passa in i en stram budget, samtidigt som utfärdar en till synes bra resultat? Och det är önskvärt att göra allt med sina egna händer?

Svaret är enkelt: tänk noga om utformningen av väggarna.

bör övervägas vid utformningen av köksväggarna noggrant, eftersom det bestäms av väggkonstruktion av köket i huset

 • flytande tapeter. Den torra blandningen späddes med vatten innan tillagning tills kompositionen tjocknar. Tvärtemot vad många tror, ​​flytande tapeter tillverkade av naturliga ingredienser och är det perfekta alternativet - beläggning, säkert för människors hälsa. Blandningen kan tillsättas, t ex, marmor chips eller färgflockar som bäst effekt på utformningen av de ursprungliga väggarna.
 • tvättbar tapet. Vinyl eller mellan lämplig för reparation i alla kök. De ser mycket attraktiv och anspråkslös vård. Det är en konventionell negativ - Tapeter är inte lika hållbart, och köket måste repareras i fem år eller mer.
 • keramiska plattor. Spara den här versionen bara kommer inte att fungera, kakel - ganska dyra. Men effekten är nästan perfekt, det renoverade köket ser lika bra ut som ny under en lång tid, och livslängd plattsättning imponerande.

Måla väggarna, naturligtvis, är inte relevant. Men att använda samma dekorativa gips kan du egna händer för att uppnå goda resultat. Viktigast till höger undersöka gips beläggning teknik och plocka upp en bra basfärg. Många lägenheter har blivit vackrare än det är med denna beläggning.

Målning köksväggarna i ljusa färger - ett bra alternativ för enskilda kök design

Börja med utjämning ytan av betongen avdragare, som är noga med att värma händerna. För detta ändamål lämpligt material, såsom expanderad lera eller polystyrenskum. Låt härda avdragare, och först därefter gå vidare till dekorativa lister.

För att slutföra reparation av köks form är nödvändigt att göra en bra golv. Bra sex - är en beläggning som inte är föremål för snabb förslitning, som kan tvättas ofta, som fett och spraya han inte var rädd.

Som en golvbeläggning för mono kök användning:

 • Laminat. En kompromiss: budgeten, och trevligt och modernt. Laminat inte rädd för vatten, även om många tror inte det. Därför kan det tvättas, kan du inte bara översvämningar. På betonggolvet som ska installeras i isoleringen i laminat.
 • keramiska plattor. Återigen, alternativ för en perfekt reparation. För lättskött kakel och golv skyddas från alla typer av influenser. Det finns nackdelar förstås: kakelytan är mycket solid (och det är ett problem för hade sjunkit rätter). Dessutom, keramik - kallt material skulle därför sättas under en "varmt golv" system.
 • Linoleum. Underskatta inte linoleum, klassificera det till listan av material av dålig kvalitet, billiga och bra, rustik. Moderna linoleum har den ursprungliga designen, den har en förbättrad struktur men tydligen inte kan särskiljas från samma laminat.
 • parkett. Det är en varm, naturlig, miljövänliga golv i huset. Renoverat med parkettgolv i köket, naturligtvis, är att det kostar en vacker slant, men många bara en klassiker i genren anses ideal golv.

Betala naturligtvis fokusera på en kombination av väggar och golv. Kontraster, särskilt i ett litet kök kan spela ett grymt skämt.

Tips 6: populäraste misstag

Ja, det finns en sorts topp lista över de vanligaste misstagen i reparation av köket.

Fel stör den perfekta reparation:

 • Väldigt lång arbetsyta. Du skulle bli förvånad, men denna lösning endast hindrar processen för matlagning, måste köra hela köket. Och för ganska rymliga lägenheter är inte precis ett alternativ.
 • Headset eller golv av äkta marmor. Hur kan man låta bli att beundra en sådan konstruktion, att ta hand om detta material - en förvirring. Föredrar honom konstgjord sten eller granit: i huset för att använda dem mer bekvämt.
 • massiva luftkanal. Det är verkligen riktigt dum idé, och även för dumma för små lägenheter. Vill elegant design - obzavedites byggd huva med kolfilter.
 • trägolv. Det är inte så billigt som det verkar, och en presentabel golv "i den gamla" förlorade mycket snabbt. För moderna lägenheter är föråldrad alternativ.
 • glansigt främre. Detta misstag är naturligtvis mycket konventionella. Fel glänsande fasaden kommer att vara för dem som inte vill varje dag för att torka fingeravtryck på möbler, och gör det ofta.
 • Fler hyllor, mindre boxar. Ingenting! På en hylla klara ögon, utan manipulation, du kommer inte att kunna hitta precis vad du behöver. Den öppnas omedelbart och allt innehåll visas framför dig. Den idealiska lagringsalternativ.
 • Sink ovanlig form. Tänk hundra gånger, om du gör det rätta genom att välja ett handfat. Den mest intressanta design kan snabbt bli uttråkad, och renoverat kök headset för att installera en ny diskbänken - en besvärlig procedur.

För lägenheter med ett litet kök är bättre att få en inbyggd huva med kolfilter

Ideal reparation är klar och hur ser köket en tid efter reparationen?

Tips 7: kök renoverat

Vid det här laget kan du möta några påföljder subquality. För små lägenheter är det inte ovanligt i ett litet rum underlåtenhet snabbt fångar ögat.

För att reparera en favorit mat för dig att inte bli en besvikelse, följer åtminstone en del av rekommendationerna.

Så länge hålla köket efter förnyelse:

 • Perfekt utseende kräver daglig städning. Det är lätt om man gör det i en viss tid. Till exempel, strikt tills kokta gröt på morgonen, gnugga dig fasaderna och sopa golvet.
 • Använd endast högkvalitativa omsorg, med ett gott rykte och en säker struktur.

Använda rengöringsmedel kvalitet vid rengöring av köket under en längre period kommer att behålla sin tilltalande yta.

Reparation av ett stort kök för dig - möjlighet att tilldela rummet en mer problem, överväga vad kan placeras i köket. Och ytterligare roll tvingar dig särskilt se upp för köket.

Till kök renoverat så länge som möjligt för att behålla sitt överklagande måste rengöras dagligen med tvättmedel kvalitet

Reparation av lägenheter - en verklig stress, särskilt om du planerar bara i mitt huvud, inte på papper. Alla skriver, ritar, dra en, räknas är planerade deadlines och inte försöka att sträcka dem. Och sedan alla konflikter i denna process inte kommer att påverka dig personligen.

Hur man gör perfekta reparationer i köket?

I våra lägenheter och bostäder köket är det viktigaste rummet, där varje familjemedlem tycker om att koppla av efter en hård dag, dricka en kopp te och smaka på läckra rätter tillagade av värdinnan. Därför är det viktigt att skapa här en speciell värme och komfort. Och detta kan uppnås genom att göra ett kök renovering, vilket bör göras i en viss sekvens, och med beaktande vissa funktioner som är specifika för rummet.

Vilka egenskaper reparation i köket?

Innan förberedande och direkt reparationer i köket rummet är viktigt att ta hänsyn till dess specifika egenskaper:

 • förhöjd temperatur och plötsliga temperaturvariationer av värden
 • överskottsfukt
 • närvaro av starka värmekällor
 • aggressiv atmosfär, till exempel, på grund av avdunstning av fetter
 • Vanligen används anläggningar
 • upphöjd till livsmedelshygieniska kraven (under varmt fuktig luft visas skadliga mikroorganismer)
 • ofta liten storlek och lågt tak kök
 • i närvaro av gas utrustning ökade krav för Ventilationsanordning

Att känna dessa funktioner, blir det lättare att välja lämpliga material för reparation och göra rätt installation av möbler och andra tillbehör.

Kök renovering ska börja bestämma stil och beredningen av designprojekt, som kommer att avgöra den framtida utseendet på rummet och undvika onödiga utgifter. Detaljplanering av kök utrymme kan du:

 • bestämma färgsättning och stil i rummet
 • skapa rätt "arbete triangel", som inkluderar spis, diskbänk, kylskåp
 • korrekt ordna alla apparater, utrustning, möbler
 • överväga belysning alternativ

I detta skede bestämt vilken typ av reparation krävs - mindre, större, eller fullständig ombyggnad av lokalerna kommer att genomföras. Skapa ett designprojekt kan vara på egen hand, men om ekonomin tillåter, är det lämpligt att en professionell designer hjälp.

Som regel reparationsstegen i köket inkluderar:

 1. Redovisat demontering och rengöring av lokaler
 2. Ersättning av kommunikation (el, VVS)
 3. Installation av en ventilationsfläkt
 4. Inriktningsytor (tak, vägg, golv)
 5. Byte av fönster och dörrar
 6. floorboarding
 7. Installation av utrustning och installation av möbler

Stadier av reparationsarbeten i köket beror på tillståndet i lokalerna och önskemål hyresvärden. Till exempel, lägenheter i vissa byggnader kräver inte byte av fönster eller dörrar. Men det är skyldig att krävas för att anpassa ytorna, efterarbete, eftersom hyresbostäder, vanligen i utkastet. Om du väljer att göra de inre delarna av den industriella stil kan du lämna en del av väggarna i sin ursprungliga form.

Demontering av den gamla finish och renrum

Innan reparationer måste bestämma om du vill använda gamla möbler och i dess ställe kommer nya. Om någon av möbler kommer att användas efter reparation, är det nödvändigt att göra möbler i det andra rummet och skydda den från damm och smuts. Därefter utförs rivningsarbetet, som består i att ta bort alla gamla material - tapeter, gips, golv, kakel, färg, bortförklaring.

Nästa steg i reparationen av köket är att ersätta VVS (vatten- och avloppsrör, radiatorer). Detta krävs i synnerhet om boendet är långt ifrån ny. Om röret liv är redan ganska stora, uppskattningen för reparationer och är det viktigt att lägga installation av nya rör.

Den vanligaste idag för rörmaterial är:

 • polypropen, varvid demokratisk kostnad och motståndskraft mot korrosion
 • repoussage som har en styv konstruktion, låg värmeutveckling, förbättrad beständighet mot korrosion

Montera röret bör vara nära väggen, eller ens att "gömma" dem inne. Finns i köket en järn batteri bör ersättas med modern aluminium design eller konvektorer.

Eftersom köket - den plats där det används en avsevärd mängd av elektriska hushållsapparater, är det lämpligt att lägga en separat elektrisk, som kommer att omfatta det optimala antalet utlopp. Alla zoner i köket bör vara jämnt belyst, som förutom huvudbelysningsspotlights används. På grund av att ett sådant antal elektriska apparater och belysningselement är det lämpligt att montera, till exempel, i en kopplingsdosa, utlösningsanordning, som kommer att stänga av elektricitet när läckströmmen detekteras.

Köket är mycket viktigt att göra huven, som snabbt kommer att ta bort lukter som härrör från matlagning. Det är viktigt att välja rätt Fläkt, och det bästa alternativet är en aluminiumkåpa med filter (tvättbara) och ventilation i den gemensamma huset. För sådan utrustning måste slå ytterligare ventilationsutloppet, och det är nödvändigt att få ett tillstånd, eftersom det redan är en del av ombyggnaden. Drift vid detta skede bör anförtros herrar över sitt hantverk, för att undvika allvarliga misstag.

Om det behövs, byt ut fönstret är viktigt att bestämma vilket material de kommer att vara - plast eller trä. Varor av plast resistent mot temperaturförändringar och andra aggressiva faktorer, är hållbara och praktiskt taget underhållsfri. Dessutom har glasningsprofilen och PVC ger utmärkta termiska och ljudisolerande egenskaper. Träfönster anses miljövänlig på grund av sin naturlighet och därför är dyrare än plast. Det är också viktigt att överväga alternativen för vädring rummet, och detta måste beställas med en bekväm fönsterluckor.

I syfte att erhålla en perfekt slät golvyta först appliceras för en blandning av primär inriktning av en annan kopplare. Efter torkning den appliceras täckfärg.

När rikta taket mäts ojämnheter förändringar. Beroende på de värden som erhållits med användning av överdragsskiktet, en kombination av start- och slutfyllmedel, förstärkande metallnät staplas.

När dekorera väggar och tak, kan du inser de mest vågade fantasier. Väggar kan vara:

 • måla - använda monokromatiska varianter eller kombination av ett flertal färger saftiga
 • shtukaturit- att skapa en köksinredning i antik stil tillåter texture plåster
 • tapetklister - är bättre att välja tapeten lätt att rengöra och skyddar väggen från damm och smuts (de är non-woven, vinyl, glasfiber)
 • införa en keramiska plattor - denna väggbeklädnad i köket länge och ta hand om det ganska enkelt

När dekorera taket bör vara medveten om hög luftfuktighet och för att välja sådana material som inte kräver särskild omsorg. För efterbehandling taket, kan du använda

Men mer hållbara, vattenavvisande och krävande i vården anses vara undertak. Det bör dock endast installeras av specialister.

Följande beläggningen kan läggas på den tidigare planat golvet:

Den mest optimala av dessa golvbeläggningar anses vara linoleum och kakel som är hållbara, fuktbeständig och lätt att använda.

När du har gjort alla skeden av ett kök renovering, kan du installera möbler, all nödvändig utrustning och apparater. Om det var planerat att etablera en ny uppsättning, då frågan bör överlåtas till professionella eftersom det finns vissa svårigheter. Men du kan klara på egen hand - det viktigaste att komma ihåg följande punkter:

 • Det börjar med installationen av botten av headsetet
 • Om headsetet hörnet, sedan bygga det börjar med vinkeln
 • Den anger alla nödvändiga köksmaskiner
 • monterade övre skåp och huva
 • sedan in bänkskivan diskbänk

Sålunda är det slutliga steget av reparation av kök möblerade. Korrekt val av möbler och placera den på ett rationellt sätt, är det mycket enkelt att skapa en unik stil och speciell komfort även i ett litet rum.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

64 + = 69