Mirror OH-film

Dekorativa självhäftande film spegel säkerhetsspegel

I den här artikeln beskriver vi spegel tejp och självhäftande plast spegel, alla dess potentiella fördelar och nackdelar. Sålunda, spegeln filmen - det är en säker och praktisk ersättning för konventionell spegel. Däremot en film eller plast, är mycket lättare att installera, behöver inte perforera väggarna och förstöra tapeten. Mirror film har absolut samma reflektion som i en konventionell spegel, så skillnaden mellan den och en konventionell spegel, kommer du inte att märka. Betrakta det mer poäng.

På grund av dess säkra material, är folier eller plast inte bryts, om de råkar röra. Barn - blommor av livet, och om du är deras ägare måste vi ta hand om dem, eftersom barnen inte sällan springa eller leka med bollen, de kan inte bryta dem, och att de inte lider av fragmenten. Dessutom spegelfilmen och plastspegel gjord av de mest biologiskt säkra material.

Till skillnad från sin äldre bror - en spegel för självhäftande film, inget behov av att göra hål i väggen, gör en hel del förberedande arbete, och efter borrning väggar och skörd. Självhäftande film, lätt limmas på alla ytor, oavsett om det tapeter, betong, eller något annat. Självhäftande plast kan installeras ganska bra, men det är bara mer tillförlitlig och hjälp om du behöver för att stärka någonting.

I tillägg till det föregående, spegel folie och plast har utmärkt praktiskhet. Förutom det faktum att de inte är bruten, så också är vattentäta beläggningar. Sålunda kan de tvättas med vatten, med tillsats av eventuella rengöringsorgan av detta är de inte alls påverkas. Dessutom är filmen och plasten mycket mer motståndskraftig mot repor än vanligt glas.

Tack vare sin mångsidighet, kan filmen vara helt någonstans i det inre. Det kan användas för väggar, material fukt är inte ett hinder, är det slitstarka, perfekt för dekoration av kök, badrum. slät film bredd på 1 m, för att maximera sömlöst klistra över ytan. Speglad plast har också samma fördelar, utöver detta är det möjligt att bearbeta fasader av kontor och köpcentra, som inte kommer att tillåta utsidan för att ge en översikt på insidan.

Även de största producenterna av de europeiska länderna, spegeln och plastmaterial spegel film är mycket prisvärd. I Ryssland är det också produceras, men under tiden, i en mindre skala. Att köpa den, kan du komma på de flesta lokala järnaffärer, be och de kommer förmodligen att krävas material. Förutom lokala, är spegel folie och plast spegel populärt i många nätbutiker som gör att du utan att lämna huset för att beställa den nödvändiga mängden film eller plast. Priset på denna produkt "inte bita", och ser ganska vänlig, men beroende på de områden den ändras.

Dess egenskaper i termer av spegeln, de är identiska, har hög fuktbeständighet och värmebeständighet. På tillverkning amalgamet appliceras på ett skikt på en sida och den motsatta sidan fungerar. De båda är biologiskt säkra. Självhäftande plast är mer stötsäker och kan vara helt används för dekoration av rum, behovet av ytterligare förstärkning och uppvärmningen.

Således ser vi att den dekorativa självhäftande film och plast är ett utmärkt alternativ till en konventionell spegel. De kan installeras på många olika ytor och det görs med lätthet. Dessutom självhäftande film och plast är ett säkert material, och det kommer inte vara ett hot vare sig för din hälsa eller dina nära och kära. Självhäftande film är ett vattentätt material, så att den kan rengöras med vatten och användas i områden med hög luftfuktighet. Och viktigast av allt, tillgänglighet, på grund av sin låga kostnader, självhäftande film har vunnit våra hjärtan. Så om du tycker att det bör användas för väggar och tak, är vårt svar - ja.

Ltd "Dzhituar"

Dekorativa självhäftande spegelfilm "Safe Mirror" G2R-020A, bredden på 1m, 176mkm

Dekorativa spegel film imitation denna spegel.

Säker spegel för barn.

tjocklek - 176 mikron.

På order av 50 m rabattsystem

Mirror film - en utmärkt och säker analog av en vanlig spegel. Om den senare har att fastställa ett speciellt sätt på väggen och att genomföra ytterligare manipulationer vikt, kan den vanliga spegel tejpen installeras på någon yta. Föreställ dig hur mycket du kan spara både tid och pengar: ingen anledning att vänta, inget behov av att borra och behöver inte fixa. Dessutom spegel filmer, köper du kan alltid i vårt företag är det absolut säker för barn. Batted boll eller annat föremål säkert krossa glaset i många bitar, men spegeln tejp led inte en stroke.

Även denna film ser ut som en spegel film spegel.

Tillgängliga finns 3 typer av spegelfilm:

Vänster - 50 mkm, rätt verhnyaya- 100 mikrometer, den högra nedre -200mkm

Dekorativa självhäftande spegelfilm ökar i popularitet på grund av det faktum att det är ett utmärkt material för dekoration av rummet och skydda ytan från negativa influenser. Materialet är helt säker för människor, därför tillämpas inom olika områden.

Som använder spegelfilm

En film med en slät yta kan lätt limmas till metall, trä eller glas. Säker spegel film spegel kan användas som ett tyg för väggar. En sådan duk är inte rädd för fukt och är slitstarkt. Därför är materialet perfekt för att dekorera korridorer, kök eller badrum. Filmbredd 1 m, vilket tillåter pastan över ytan med ett minimum av sömmar.

Dekorativa självhäftande film spegel säkerhets spegel används ofta för att klistra in i tak. Naturligt, någon yta före applicering av sådant material bör framställas: jämnas ut alla stötar och ytan behandlas med primer. Efter slutförandet av en film på ytan syns tydligt alla bristerna i väggarna. Arbetet med spegeln blad bör noga alla skarvar ska vara osynlig.

Mirror film kan även användas för att uppdatera möbler. Stick material på skåp fronter av lådor eller för att skydda ytan mot mekanisk åverkan och frätande rengöringsvätskor och ultravioletta strålar. Du behöver inte vara proffs för att sätta en film på ytan. På webben bara fungera.

Mirror film för fönster har flera funktioner samtidigt: estetiska och skyddande funktion. Vid tillämpning av detta material på glasytan, du stärka glaset. Om glaset går sönder, då alla fragment kvar i självhäftande film. Även vid användning av sådant material i rummet stiger shemo- och ljudisolering.

Det bör noteras att spegelfilmen inte kan ersätta den traditionella spegeln. Även om den arbetande ytan är mycket smidig, är de vidhäftade banorna bildade små bucklor. På grund av dem, kan den reflekterade bilden förvrängd. Det huvudsakliga syftet med spegel självhäftande film för att skapa en spegeleffekt.

Om du väljer att köpa en spegel film i Jekaterinburg, så kolla in sortimentet i vår butik. På webbplatsen hittar du ett brett utbud av dekorativa filmer av olika bredd, mönster och mikron.

Spegel paneler för taket - expanderande utrymme

Den inredare arsenal av många knep som syfte - att skapa den visuella effekten av ökande utrymme. Vissa skapar en optisk illusion, en del tillåter dig att vinna på bekostnad av färg och ljus, men speglade paneler kan faktiskt visuellt dubbla kvadratmeter.

En spegelpanel - inte på Feng Shui

Speglade tak omedelbart har antagit kontor, klubbar och diskotek - det första fick de ljusa och rymliga rum för de anställda, andra och tredje add ljusstyrka och rörelse. Därefter, know-how, så småningom in i livet i massmarknaden, det var en enkel tejp, plastpaneler med en reflekterande yta och ett mer sofistikerat system av glaspaneler.

Dock bör speglarna behandlas med försiktighet. Inte undra på att de gamla läror feng shui är strängt förbjudet att sätta en spegel i sovrummet eller plantskola. Detta är både mystisk och mycket praktisk förklaring. Den mystiska är att din dubbel zazerkalny kan stjäla din lycka, genom spegeln portalen att penetrera sovande människor främmande onda krafterna - absolut inte svårt att gissa hur det skulle sluta för att sova.

Om vi ​​utelämnar hela mystik förblir begriplig och praktisk förklaring - natten sovande människor vaknar upp ganska ofta i naturliga behov. Det är bara vi ibland inte ens kommer ihåg på morgonen, hur många gånger per natt och fick upp ur sängen och få upp det ändå - som de säger, kom att rengöra toaletten på maskinen. Men vi kan rädda ens i mina drömmar! Nu tänka själv, om du är rädd för att se en mörk form flytta dig till ett möte? Och hur! Och med det skräck du somnar på och vet vad du efter denna dröm. Dessa känslor och upplevelser du vaknar frustrerad och trött. Främmande krafter är att skylla, men vad!

Det är därför ingalunda självhäftande film med en reflekterande yta, och de andra spegelpaneler är inte limmade till barnrummet och sovrum.

Living - snälla, njuta visuellt högt i tak på hälsan. I köket - men för Guds skull, kom bara ihåg att varje fläck av det kommer att ses på ett ögonblick. Även i badrummet kan du, om du är glad att begrunda sin egen är inte mejslade siffra och erfarenhet återigen om de extra kilo. Kanske hittar du även hitta meningsfullt att installera paneler i badrumsspegeln.

2 Fördelar och spegelbild

Om du väljer att installera takpaneler, eller om du kom över en spegel självhäftande film, i detta fall, försök att få maximal nytta av användningen. Trots allt, förutom den glans och lyster, en visuell utrymme och allvar av sådana paneler har ett antal fördelar.

  • Funktionalitet - särskilt rack och hängande klustersystem. Vid installation paneler eller lameller mellan taket och taket spegeln konventionella nödvändigtvis bildas tomt utrymme. Det kan användas med fördel - låg i ledningar, kablar och även utrustade med luftkonditioneringssystem. Kassettluftkonditioneringar är perfekt i kombination med dessa tak. Självhäftande film undviker målning och dålig lukt i bostadsområdena.
  • Belysning - upphängd i samma design kan byggas mycket belysning. I kombination med en jämn yta, kommer de att ge dubbelt så mycket ljus. Bara hålla i minnet att den självhäftande filmen inte tål en stadsdel varma lampor.
  • Fuktighet motstånd - majoriteten av dekorativa element med en reflekterande yta som skyddas av ett speciellt vattenavvisande beläggning. På grund av detta, kan sådana system användas i våtutrymmen utan rädsla.
  • Hastighet reparation och enkel installation - att höja hela strukturen speglade tak, en skicklig trollkarl kan ta några timmar. Även en nybörjare kommer att ägna till processen på styrkan av dagen. Och om du måste reparera eller lägga till nya element speglad tak eller armaturer, finns det ingen anledning att demontera hela systemet - tillräckligt för att ta bort eller byta ut några objekt. Tejp kan enkelt klistras över den gamla finish.

Beviljade värdighet idag finns ett enormt utbud av olika mönster, nyanser, storlekar och former. Även om du inte kan hitta det önskade mönstret, det finns många tillverkare som utför konstruktion anpassade paneler. Bland de brister vi redan har nämnt den mest synliga smutsen på spegelytan. Att välja en glaspanel, bör man komma ihåg att detta material är mycket bräcklig och traumatiskt.

3 typer av paneler - desto bättre att reflektera?

I dag många efterbehandling material har en sådan slät, glansig yta som kan reflektera ljus vackert. Ett utmärkt exempel - glansiga tak, som kan se ut som en spegel, eller en självhäftande film med en reflekterande beläggning. Nästan alla typer av undertak, förutom att gips kan förbättras reflekterande paneler.

Ta till exempel allmänt känt system armstrong - kort av kartong förändring på transparent plast med en spegelbeläggning eller en liknande PCB. Reflekterande förmåga - inte värre än speglarna, med ett tak nästan viktlös. Emellertid metallelementen hos ramen och panelerna i detta fall är instabila för fukt, och eftersom deras räckvidd är begränsad till rum med den vanliga nivån av fuktighet.

Men undertak klarar syndafloden. Lameller av aluminium och belagda med ett mycket tunt skikt av krom, helt reflekterar ljus och reagerar på närvaron av fukt utan problem. Men i dessa ställningar finns en egenskap som kan ge både värdighet och sin brist på - panelen är för smal, kommer fogarna har mycket att dölja, och de kan inte vara så att hela spegelplanet skulle behöva glömmas bort. Men den linje som bildas av taket, kan du kompetent slå i det inre - de kan göra rummet visuellt större eller längre. Och sådana metamorfoser ibland oh, hur behövs i köket eller en trång hall oproportionerlig.

Seamless plast speglade tak - är en annan sak. Lättvikts PVC är lämplig för montering, och bör absolut inte dyra. Faktiskt, gör PVC-paneler köps den vanligaste, glänsande, och med dem köpt självhäftande film med en spegelbeläggning. Viktigt i denna process - att utvisa från filmen alla luftbubblor. För att inte skrapa spegelytan, i detta fall ska användas eller en vanlig duk eller plast spatel. Kontrollera att det är fritt från grader och lämnade inga mikro repor. Ready tak kommer att bete sig exakt samma sätt i både torra och våta utrymmen. Plastpaneler är mycket hållbara och lätta att ersätta.

Den mest realistiska visningen av taket ger endast glas spegel paneler. Deras installation - en svår och tidskrävande affär. All komplexiteten orsakas av större vikt av paneler, så ramverket måste vara mycket tålig. Sami glas åtminstone på baksidan måste täckas med en transparent film, som kommer att bibehålla sin integritet även vid delning i små bitar.

Ram för glasspegelpaneler sammansatta av profiler som liknar välkända för varje stödsubstans profiler för gipsskivor, men de är en storleksordning tjockare och starkare. Dessutom, med hjälp av speciella fixerings - stift med spännhylsor som tål hög kontinuerlig belastning.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

59 + = 67