3d våningen pris

3D självnivellerande golv

Pris 3D täckning - från 4000 rubel / m2 .. Det slutliga beloppet beror på de använda materialen och komponenterna, komplexitet av design, driftsförhållanden, och det initiala tillståndet av basen och den totala ytan av golvet i framtiden (det större området, desto lägre kostnad).

En av de dyraste objekt är mönstring. Den dyraste, men den mest slående alternativet - användning av akryl- eller polymerfärger. Storformat skriva ut en bild är mycket billigare.

Fyllmedel 3D golvet är en transparent polymerbeläggning, som appliceras på mönster eller en bild. Efter stelning bildar en fast kontinuerlig yta utan skarvar och oegentligheter. Med hjälp av sådan teknik är det möjligt att få golvbeläggningen med den ursprungliga designen, effekten av volym och djup bas. Tack vare en sådan mottagande rum ökar visuellt, interiören blir mer raffinerad och mer varierande.

Inloppsanordning teknik 3D golv

Skapa en golvbeläggning av denna typ omfattar följande steg:

 • Framställningen av basen. Pre yta noggrant jämnas, rengöras från damm och smuts, är skadade områden återställs. Särskild uppmärksamhet ägnas åt de angränsande väggarna i golvytan. Gång anbringas på substratet av en primer och ett basiskt polymerskikt (ofta fiberfyllmedel i kompositionen) för att noggrant inrikta yta (maximal lutning - 3%) och för att göra det helt slät.
 • Ritning av bilden. På ytan på den angivna platsen appliceras på ett visst mönster med största omsorg, eftersom eventuella defekter kommer att vara synlig när enheten är starkt lackfärgen.
 • Hälla polymeren. Efter dragning klistermärken tunt skikt (2 mm) appliceras på den polymera kompositionen (producerat baserat på epoxi- eller polyuretanhartser), som säkert skyddar bilden från yttre påverkan.
 • Torkningen av kompositionen. För fullständig torkning kräver beläggningen 5 dagar.
 • Ytbehandling. Vid slutet av golvet är täckt med polyuretanlack, som inte bara ytterligare skyddar ytan, men också ger den ytterligare extern kvalitet (gör matt eller glansigt).

Innan påfyllningsanordningen 3D experter golv överväga luftfuktighet och lufttemperatur i rummet, graden av permeabilitet, den potentiella exponering för kemikalier och olika mekanismer. Baserad på alla dessa faktorer, de speciella komponenterna valda polymerkompositionen.

 • att realisera olika designlösningar: någon färg av polymerskiktet, imitation konsistens av natursten, vilket skapar ett tryck eller draghand som kommer att se volymen i en viss vinkel;
 • miljö, hälsa säkerhet, hygien: 3 D golv utjämning inte avger giftiga ämnen, är allergivänliga, inte ge ut smuts blöt och förhindra spridning av mikroorganismer. Detta tillåter användning av denna typ av täckning i de områden som kräver konstant underhåll av renlighet. Medicinska kliniker, sjukhus, lekplatser rum, etc;
 • Inga sömmar, vilket minskar behovet av underhåll och ökar livslängden och minimerar risken för skador;
 • Mekanisk styrka: 3D självnivellerande golv är resistent för stötar, dynamiska effekter, är inte rädda för slip laster;
 • temperaturbeständighet: 3D självutjämnande golv kan utrusta lokalerna med ett instabilt temperatur- och fuktighetsförhållanden. Detta kan vara partiellt eller fullständigt öppna föremål, kylskåp, pannor, paddockar för djur, etc.;
 • Brandsäkerhet: 3d golv inte smälter och stöder inte spridningen av eld. Till fullo uppfyller kraven på brandsäkerhet offentliga och industribyggnader;
 • enkelhet och hög hastighet av enheten: tid för fullständig torkning och härdning är 5-10 dagar, men efter ett par dagar kan du börja enkelt handhavande. 3D Polymer golv är snabba att knåda och om sammansättning, vars användning inte kommer att förlora en massa pengar för en enkel produktion / kontor;
 • styrka och hållbarhet med en enkel, men regelbunden vård (för rening inte kräver speciella tvättmedel);
 • resistens mot UV-strålar (inte blekna), höga dammegenskaper (ej bibehåller damm, och därför lämplig för anordningen i de "rena" områden);
 • ingen hala ytan på grund av uppruggad textur (om så önskas beläggning kan göras helt slät);
 • variabilitet: 3D självutjämnande golv kan ha ett brett utbud av ytterligare egenskaper tack vare en speciell impregnering och tillsatser. Till exempel, förutom att ett dekorativt utseende, de kan ha ökad styrka på grund av fiberförstärkt, att vara antistatiska, antislip etc.

De enda Nuance 3D könen är deras höga kostnader på grund av komplexiteten och den relativa Nystartad av denna typ av beläggningar. Emellertid kostnaden för inlopps 3d golvet kompenseras fullt ut utmärkta prestanda och dekorativa egenskaper, och även ett val av beläggningar uppfyller alla nödvändiga krav för ett visst objekt.

Experter «Polimer-S-Group» kommer att skapa en varaktig och hållbar 3D täckning, välja enligt dina önskemål och inom den tilldelade budgeten det bästa alternativet.

Vi förstår hur mycket är självutjämnande golv och arbete på deras installation

3D golv filler har länge vunnit positiva recensioner och popularitet bland användarna på grund av sin originalitet och skönhet. Han kan dekorera nästan varje interiör. Mer enkel blandning utan tredimensionell effekt, används för inriktning eller ytbehandling. Men innan du använder dem du behöver veta hur mycket är självutjämnande golv. Man måste komma ihåg att 3D-golvet efter ett tag bara kan bli uttråkad, och demontera det kommer att bli mycket svårt. Därför måste du först besluta om lämpligheten av dess tillämpning i ett visst område.

Fördelar och sammansättning självnivellerande golv

Dessa golvbeläggningar har fördelar:

 • Yttre skönhet.
 • Originalitet.
 • Enkel installation och underhåll.
 • Motstånd mot nötning och brott.
 • miljö~~POS=TRUNC säkerhet

Däremot kan självutjämnande våningen har en relativt hög kostnad för både blandningen och installation, speciellt om du använder sig av en särskild grupp. Om du vill spara, kan du välja en blandning av cementbaserade, eftersom det anses vara det billigaste. Men ofta sådana blandningar används för inriktningsskiktet.

Positiva aspekter av självutjämnande applikationer golv

Som en del av 3D-våningen innehåller följande komponenter:

 1. Sammandragande komponenten. De kan vara cement, harts, gips eller annat material.
 2. Fyllmedel (sand liten fraktion).
 3. Tillsatser. På grund av deras förbättrade hållbarhet hos golvbeläggningen, dess vikt minskar, förbättrar fluiditeten hos blandningen.

Hur mycket är de olika typer av självnivellerande golv?

Kan tillämpas så deras typer:

 • Epoxi. Den inkluderar speciell primer (260 $ / kg), varvid polymeren (190 $ / kg), kvartssand (10 $ / kg). Om du vill spara lite pengar, kan en del av polymerkomponenterna ersättas med kvarts. Men alltför mycket av sand bör inte användas, eftersom de kan störa de nödvändiga hållfasthetsegenskaper hos kompositionen. Kostnaden för sådant material är 600-900 rub / m2, om skikttjockleken är lika med 4 mm.
 • Polyuretan. Den består av polyuretan (190 $ / kg), en speciell primer (150 $ / kg), kvarts (190 $ / kg). Som ni kan se, är denna typ av 3D-golv lite billigare. Men allt beror på flödet av blandningen. Oftast, för en kvadratmeter det tar mindre än en polyuretanlösning. Att reducera kostnaden av inloppsgolvet, kan kvartssand inte läggas till blandningen, och göra honom bärande arket. Kostnaden för sådant material är 600-900 rub / m2.

 • Polymer. För att fylla de 15 kvadratmeter lokaler behöver ca 40 kg material. Således kostnaden för varor inhemska producenter är cirka 150 dollar.
 • 3D våningen. Han är den dyraste. Priset är cirka 200-250 dollar per 15 m2.

För att fylla 3D golvet, måste du överväga, från vilken dess värde beror. Priset på behandlingen kvadratmeter beror på sådana faktorer:

 1. Självsugande eller användning av byggnadsbrigader. Naturligtvis för att göra allt arbete med sina egna händer, så att spara en avsevärd summa. Men utan att det finns lämplig konstruktion erfarenhet kan göras en hel del misstag som kommer att kosta mer senare.
 2. Ta bort den gamla beläggningen. Det kommer att kosta cirka 350 rubel / m2.
 3. Det material som används. Här prisklasser 300-1500 rubel / m2.

Exempel 3d könen

Hur man beräknar den mängd material?

Nu måste vi fundera över hur mycket det kommer att kosta dig att fylla en m2 3D golvet. Den optimala metoden för beräkning är följande: i ett rum med en yta på 10 m2, med bindningsskikt av en mm, är det nödvändigt att inte mindre än 10 liter blandning till 3D golvet.

Detta är en standardformel för beräkningen. Men det är korrekt, om ojämn mark är helt platt. Dessutom kommer flödeshastigheten att vara stor om det behövs ett tjockare beläggningsskikt.

Kan inte kallas hälla 3D sex är en mycket enkel operation. Förutom regelbundna potting mix måste korrekt förbereda grov basbana brytas ner ordentligt för att det valda mönstret. Om arbetet utförs av ett professionellt team, är priset för arbetet ca 30% av kostnaden för själva materialet. Dessutom måste vi komma ihåg att priset för att hälla 3D golv billigare med privata mästare.

Titta, det ser ut som processen med vidarebosättning 3D-ytor från golvet för att förbereda den slutliga beläggningen på videon:

I vissa fall kan du spara en hel del pengar. För att göra detta, kan du köpa leveranser av inhemsk produktion, som i de flesta fall inte är sämre i kvalitet till utländska analoger. Använda mellanliggande skikt av kvartssand. Självständigt arbete utan inblandning av andra mästare, också kommer att bidra till att spara pengar. Men det är för detta nödvändigt för att veta könet gjutteknik 3D.

Nu, varje ägare vet hur mycket är självutjämnande golv. Vidare kan man fortsätta till val av material, framställningen av basen och lockaggregatet. Lycka till reparera, väntar på era kommentarer på artikeln!

3D golv .RU

Directory "3D golv .RU" hittar en mästare på självnivellerande golv 3D till rätt pris och rätt nivå av träning.

Hur man använder den här guiden?

✪ Prova avsnittet "Självnivellerande golv 3D från proffsen" för att välja önskad huvud 3D golv.

✪ Du går till "3D golvet - priset" för att veta de genomsnittliga priserna på 3D-golvet för ditt hem.

✪ Besök "Köp 3D våningar med ett sinne" för att lära sig hemligheterna bakom redigera 3D golv från mästarna.

 Alternativ 1: Titta, kanske vi har hittat en mästare i din stad.

#&203; Alternativ 2: lämna en begäran och vi kommer att hitta befälhavaren på mindre än en timme.

 Vi väljer artister baserat på recensioner och rekommendationer.

#&850; Baserat på svaren från mästarna visar det genomsnittliga priset på självnivellerande golv i 3D beroende på arbetsområdet.

3D golvet med sina händer.

※ Baserat på instruktioner från tillverkare av 3D könen har vi sammanställt en kort PM om enheten självnivellerande golv.

1. Före montering av 3D-film och självnivellerande golv mycket väl ta bort golv och väggar och taket från smuts och damm (företrädesvis med en dammsugare).

2. Gör självnivellerande golv (filler säljs i någon affär och kostar ca 260r. / Påse). Obs: behövs inte självutjämnande golvet om grunden för 3D-våningen serverar plitochki.

3. På den torkade fyllmedel eller golvkakelskikt anbringas speciell epoxigrundfärg epoxiprimer "Elakor-ED 'eller 2K Primer / 100 (efter omröring gruntovochka hälldes på substratet och valsas velour rulle). Flödeshastighet av omkring 200 g / m2.

1. Tillämpningen av epoxi spackel (hälls på golvet och sprids med en bred spatel, är det värt att överväga att använda speciella "mokrostupov").

1. Täck ingångar filmen så att damm och ludd inte flyga in i rummet och inte förstöra utseendet på våra 3D-golv.

2. Rör om speciell lack (eller marken "Elakor-ED" Primer 2K / 100, 110g konsumtion. / M2) och hälldes på golvet (detta skikt kommer att limmas bannerbilden, dvs. banderoll tyg med en 3D-bild). Låt inte utseendet på bubblor och blåsor under installationen (limning) banderollen på spiken (eller jord). För denna banner slät speciella gummispackel.

Den fjärde dagen. Den slutliga:

1. Övermålnings transparent skikt lagt över bilden (spills på golvet och dras isär med användning av en vals, en räkel med en gummimellanlägg, eller en skrapa). viktigt: Den maximala mängden material på polymerskiktet anordning för 3D våningen - 2,6kg / m2 (tjocklek: 2 mm), den minsta 1,5kg / m

2. När polymerskiktet är transparent ( "Elakor-Ed") tillämpas fullt ut och razrovnen, är det värt "rullade" med en piggroller (allt detta sker i pläterade på mokrostupah fot).

1. Efter ansökan: kan du gå i 3 dagar, full last - efter 7 dagar.

2. För att öka livslängden på golvet kan tillämpas nötningsbeständiga polyuretanlack "Elakor-PU» Nail Suite.

3. Separera enhet 3D golv riskfylld verksamhet. Jag rekommenderar att beställa en professionell 3D-golv och deras installation. Så du kommer att spara inte bara dina nerver och nerver av släktingar, men också familjens budget i händelse av en ogynnsam utgång.

❦ Det är värt att nämna om hemligheter anordningen polymera golv 3D, vilket kommer att underlätta och rabatt operation.

Slutligen, håll snacks. Detaljerad video från ett antal intressanta detaljer om tekniken för att skapa unika 3D golvet.

* Som regel tar sökmotorn mindre än en timme.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

+ 28 = 37