Skördande betor för vinterrecept

Contents

Billets för vintern från betor

Läkande och renande egenskaper hos betor har använts sedan antiken. Moderna hemmafruar ger också en speciell plats till denna oerhört rika vitaminrika grönsak. Förutom en trevlig söt smak, har betorna en låg kaloriinnehåll, för vilken den blev en känd kostprodukt. Underbara rotfrukter är inte rädd för den högsta värmebehandlingen, så rå i sallader, soppor och kokas i en gryta, förblir betor användbar. Bietskörd till vintern är ett idealiskt alternativ att behandla vitaminer och laga en snabb god lunch. Så, skördad för framtida användning, blir betadbetan en trollkarl i beredningen av borscht eller sallad. Kunniga kockar köper ofta kvass, rödbeta kaviar och jämn sylt. Enkla sätt att skörda betor hemma är många. Steg-för-steg recepten hjälper till med valet och återigen övertygar att kulinariska tricks är tillgängliga för alla.

Så att beta rödbetor: receptet och beredningen av betade betor - en läcker preform för vintern.

Marinerad betor är en utmärkt bas för att förbereda en mängd olika smakfulla mellanmål och första kurser. Och trots att den populära grönsaker utan bevarande välbevarade till våren, så att skörda rödbetor är användbar i varje hem ägare. Därför ska jag berätta för mitt recept hur man betar betor för vintern hemma är enkelt och gott.

Marinerad betor för vintern - ett recept och matlagning. Den är beredd snabbt, utsökt och enkelt (med ett foto)

Rödbetor är bra på vintern som ett självständigt mellanmål, som grund för soppa, för att lägga till sallad och andra sallader.

Bete för vintern, utsökt betesallad och dressing för borsch - snabb steg för steg recept för skörd för vintern (med foto)

Hösten har kommit, betorna mognar massivt - det är dags att skörda betor till vintern. Vi erbjuder ett gott och snabbt salladrecept med betor. Bieten beredd för detta recept kan användas på vintern och som en sallad, och som ett dressing för borsch.

Enkel och utsökt betesalad med vitlök - hur man förbereder en betesallad för vintern (steg för steg recept med ett foto).

Marinerad rödbeta med solrosolja och vitlök kommer alltid till räddning, särskilt i ett litet år. Från en enkel uppsättning produkter får du en mycket god sallad för vintern. Produkterna är överkomliga, och ett sådant hemberedning förbereds snabbt. En "fel" är - ätas också, mycket snabbt. Bara en sådan läcker rödbeta sallad gillar jag alla mina konsumenter.

Marinerad rödbetor med plommon för vintern är ett recept på en läcker betad rödbetor.

Jag föreslår att jag förbereder ett recept på en välsmakande marinerad räkning från en plommon med betor. De två huvudkomponenterna i billetet kompletterar varandra mycket väl. Plommon ger betorna en trevlig arom och på grund av den naturliga syra som finns i denna frukt är det inte nödvändigt att tillsätta ättika till en sådan beredning.

Tankning för borscht för vintern - ett mycket gott och enkelt recept på borsch tankning (med foto).

Förberedelse i tanken för tankning för borscht - det är inte knepigt och snabbt. En sådan utsökt förberedelse är ett riktigt förråd av vitaminer. Det kommer att ge din borscht samma unika smak som inte kan "fångas" av varje värdinna. En eller två gånger har du spenderat lite tid på beredningen, kommer du snabbt att klara av förberedelsen av en ljus, välsmakande, rik kurs i hela vintern.

Kål marinerade på koreanska - ett riktigt recept på syltkål med betor, vitlök och morötter (med ett foto).

Det finns många alternativ för att laga olika inlagda grönsaker på koreanska. Jag vill dela med värdinnan är mycket enkel hemmagjord recept matlagning surkål "kronblad" med tillägg av morötter, vitlök och rödbetor, enligt den traditionella koreanska recept.

Vitkål marinerad med rödbetor på georgiska

Nå, hur kan du motstå ljust rosa surkål, som lämpar sig för bettet med en liten crunch, fyller kroppen rika kryddig doft av kryddor? Försök att förbereda sig för vintern, med hjälp av detta recept med steg för steg för att göra ett foto, en vacker och läckra kål på georgiska och fram denna läckra tilltugg är inte ätit, till en annan kål skördas på vintern din familj, bara inte gå.

Mycket gott kaviar från betor och morötter för vintern

Ovanligt, men enkla recept för kaviar från rödbetor och morötter med humle-suneli - en stor möjlighet att tillfredsställa sina hushåll ursprungliga vintern skålen. Fragrant billet är ett utmärkt självhjälps mellanmål. Det kan tillsättas till shchi-borsch eller användas som pasta för smörgåsar.

Marinerad sallad från betor, morötter, kål och peppar för vintern

På vintern kommer kål att vara den mest utsökta, krispiga godis. Det läggs till vinaigrette, gör en sallad med potatis och helt enkelt vattnas med vegetabilisk olja. Och vad om hon är vacker? Vill du överraska dina släktingar - gör sylt rosa kål med betor, morötter och paprika.

Två recept för att göra rödbeta juice för vintern

Juice från rödbetor tillhör kategorin inte bara användbar, men också läckra juicer, om det bara är ordentligt förberedd. Med säkerhet uppstår vanligtvis inte problem, eftersom betor helt tolererar värmebehandling och kokning har liten inverkan på vitaminsäkerheten. Nu kommer vi att överväga två alternativ för att göra rödbetorjuice.

En enkel sallad av auberginer för vintern - en utsökt salladsblandad grönsak

När grönsaken gräser, är det dags att förbereda en utsökt sallad av auberginer med tomater och andra användbara grönsaker som heter Assorti för vintern. Skörd innehåller många mycket olika tillgängliga färska grönsaker.

Candied beet candy: 4 recept för matlagning hemlagad kandad frukt - hur man gör beta kanderade frukter i hemmet

Kanderad frukt kan tillverkas inte bara av frukter och bär, utan även från vissa typer av grönsaker. Utmärkt smakkvaliteter har kandad frukt, kokt från kucchini, pumpa, morötter och jämnbetor. Det handlar om betegodade frukter som vi ska prata om i den här artikeln.

Original läckra surkål med grönsaker

Idag ska jag förbereda ett enkelt och ovanligt recept på mager aptitretare från höstgrönsaker, efter tillagning som vi får en läcker surkål med grönsaker. Denna maträtt är lätt att förbereda och kräver inte höga kostnader. Och det som är mycket viktigt är en användbar maträtt. Släckning sker naturligt utan tillsats av ättika. Därför kan en sådan förberedelse, med rätt, anses vara [...]

Kål marinerade med betor och snabb morötter i burkar

Läcker krispig kålrosa, marinerad med betor och morötter - det är en enkel och användbar dekoration av bordet. Det kan serveras till någon garnering eller användas i sallader. En trevlig rosa nyans uppnås med hjälp av naturliga färgämnebitar.

Konserverad pepparrot med rödbetor

Jag älskar, du vet, på vintern att förbereda en förkylning. Och vad en kall utan skit. Självklart, såld konserverad pepparrot med rödbetor i burkar i stormarknader, men tro mig, det här är inte alls vad som händer hemma. Först kommer du att veta vad den är gjord av.

Hur man fryser rosor ordentligt för vintern hemma

Nyligen söker värdinnan alltmer efter information på Internet om huruvida det är möjligt att frysa betor för vintern. Svaret är entydigt - betor kan och bör frysas! För det första kommer det att spara tid när du lagar mat med dessa grönsaker på vintern, och för det andra, spara grödan från tidig försämring, och för det tredje är det mycket fördelaktigt och bekvämt.

Liten syltad lök med betor för vintern i burkar utan sterilisering

Pickled lök - en ovanlig bit för vintern. Du börjar tänka på det i två fall: när du inte vet var du ska sätta mycket lök, eller när de syltade löken från tomater-agurkberedningar tydligen inte räcker till. Låt oss försöka sätta in lök på vintern med betor, med hjälp av detta recept med ett foto.

Ett enkelt recept på sylt kål och rödbetor.

Med hjälp av detta enkla recept för betning av kål med rödbetor i ditt hem får du två läckra inlagda grönsaker i ett stycke. Både rödbetor och kål, kokta av denna snabba marineringsmetod, visar sig vara krispiga och saftiga. Ett gott och enkelt vintermåltid till något bord!

Röda marinerade med pepparrot - ett recept för betning av betor för vintern.

Förberedelsen av denna marinerade betor är lätt nog. Efter att ha förberett sådana syltad betor med pepparrot, ger du dig ett gott mellanmål. Tunt skivad eller riven på plattan som du vill att storleken på gurkor, hällde väldoftande solrosolja saftiga rödbetor blir huvudrätt på bordet. Dessutom kan den lätt användas vid framställning av borscht, soppor eller sallader.

Surbetor - hur man gör bägare till vintern för borsch hemma.

Kokat på detta recept, gör rödbetor det möjligt att förbereda en mycket original och utsökt borsch. Det är gott och självförsörjande och som en separat maträtt. Med dess ansökan kan du förbereda en mängd olika vintersalader. Koksalt från en sådan beredning - släcker perfekt törst på en varm dag, och på vintern fyller den utarmade över vinterns vitaminreservoar. I ett ord - ingenting kommer att gå vilse för ingenting.

Råsirap eller hur man gör ett naturligt färgämne från betor.

Råsirap är inte bara en sötdryck, men också en utmärkt naturlig matfärg i matlagning. Jag är fan av att laga olika desserter och kakor, och det skulle inte tillföra konstgjorda färger till mina kulinariska produkter. Jag använder en underbar rödbetalsirap kokad på detta hemlagade recept.

Hemlagad syltat tomater i en väska - ett recept på betning av tomater med rödbetor.

Om du älskar vinter fest tunna inlagda tomater eller samlat betydande skörd av tomater och vill snabbt och utan större ansträngning för att förbereda dem för vintern, för dig att överväga ett enkelt recept för hemmabetnings tomater med rödbetor. Pickling äger inte rum i en fat eller burk, men direkt i en polyetenpåse.

Hur man gör goda betor från betor till vintern

När betor gröda lyckas berömmelse, är värdinnan kliar sina huvuden över vad man ska laga mat för maximal konservering av produkten och mångfalden av vintertabellen.

Så vi bestämde oss för att hjälpa till genom att förbereda de bästa recepten guld ämnen från rödbetor för vintern. Gör dig redo för kylan med oss!

De mest utsökta barer rödbetor för vintern

Problemet är löst med lätthet när du vet en hel del användbara och intressanta recept ämnen. Till exempel kan du marinera betorna, för att stänga juice, sirap, kvass, kock från hennes ägg, sallad och även laga en god sylt.

Bevara maximal nytta bevarande

Denna naturliga skörd rödbetor är praktiskt eftersom det är möjligt för minsta möjliga tid för att förbereda sig för framtida grönsaksberedningar, sallader, rätter, etc. Och det kallas naturligt eftersom den möjliga formuleringen behåller sin smak.

Således behovet av preparatet:

Väl tvättade betor blanchera i 20 minuter, sedan bort skalet. Om de valda rotfrukter har en liten storlek, kan de bevarar intakt.

En stor och medel bäst skuren i skivor, remsor, cirklar, kuber - på din diskretion.

Häll betor saltlake och sätta burkarna som skall steriliseras: liter - 45 minuter, halv-liters flaska - 40 minuter.

Notera att förhållandet mellan rötterna och saltlösning i banken bör vara 60% till 40%.

Den äldsta och beprövat sätt att förberedelserna inför vinterbeta. Alla vet att i Ryssland matte jästes nästan allt som kom till hands - gurkor, kål, vattenmeloner, tomater, rödbetor, och även äpplen. Och få människor vet att i den gamla soppan inte tankas med färska och syltade rotfrukter.

Lista krävs för fermenteringsprodukter:

 1. Rot tvättas, skalade och skurna på något lämpligt sätt;
 2. Saltet löses i vatten och häll det brine betor;
 3. Behållarens lock och stift belastning;
 4. Efter 2 veckor av inlagda rotfrukter är redo.

Glöm inte under denna tid för att ta bort skummet som bildas på ytan.

Här kan du läsa om hur man gör pumpa ägg med tomatpuré, men inte enkel, och så att öronen inte ottyanesh!

Du vet inte hur man pickle svamp? I den här artikeln hittar du några intressanta sätt.

Onödigt att säga om fördelarna med juice av denna rotfrukt, när alla vet att denna dryck berikar vår kropp med nyttiga vitaminer och sänker blodtrycket.

Och vem, efter en sådan överge glas uppfriskande juicer och hälsosamt?

Så, för framställning av sådana preparat för vintern betor behöver:

 • Betor - 1 kg;
 • Citronsyra (förhållande vy nedan).
 1. De tvättade rötter av ånga blanchera i ca 25 minuter, utan att ta bort huden;
 2. Skär rötterna och pressa ut saften och utan att ta bort huden;
 3. Den resulterande saften avloppet och tillsätt citronsyra till den. Per liter juice sätta 2 c. syra;
 4. Bringa temperaturen till 80 ° C dryck och häll i förberedda rena banker;
 5. Sterilisera kapacitans är ca 10-15 minuter, sedan rulle.

Beredning av sirapen utan socker

Du behöver:

sirap förberedelse teknik från rödbetor för vintern:

 • Tvättade knölar i skivor av 3 mm tjocklek;
 • Koka och låt stå i 1,5 timmar för infusion;
 • Filtreras och återigen sätta på elden;
 • Koka saften tills den ska skjuta, och periodiskt, det resulterande skummet.

Hur man bestämmer beredskap? För att göra detta, släpp lite av kyld sirap på en tallrik. Om droppen inte sprids, så är det klart. Du kan också bestämma smak och färg. Ready sirap har en brun färg och en uttalad smak av rödbetor.

Marinerade i äppeljuice med tillsats av sockerbetor plommon

Kanske en av de mest intressanta och ovanliga i smak skörd av betor för vintern, för beredning av som krävs:

 • Carnation - 5 st;.
 • Betor - 1,5 kg;
 • Salt - 1 msk. l;
 • Plommon (ungersk kvalitet) - 1 kg;
 • Socker - en kopp;
 • Äppeljuice - 1,2 liter.

 1. Den tvättade betor koka tills halv, sedan att hälla kallt vatten, rengörs och skärs i cirklar;
 2. Bryts ner hackade rotfrukter i en burk, placera topp plommon, efter avlägsnande fröna och kasta klyftor;
 3. Salt, socker och juice för att förbereda en marinad, för att få det att koka och häll innehållet i burkarna till dem;
 4. Bankerna satte i en gryta och starta sterilisering efter kokande vätska.

Enkla men mycket välsmakande sallad med lök för vintern.

 • 9% vinäger - 100 ml;
 • Betor - 2 kg;
 • Salt - 1 msk. l.;
 • Lök - 1 kg;
 • Vegetabilisk olja - 150 ml.

Steg för steg guide matlagning sallad på vintern:

 1. Skalade rotfrukter gnugga på en grov rivjärn;
 2. Lök skuren i halvringar;
 3. Blanda alla ingredienser och låt ingjuta svalt under 12 timmar;
 4. Efter den angivna tiden, att sätta sallad på tallriken och koka upp, sänk värmen och låt sjuda i ca 20 minuter;
 5. Ready sallad expand i steriliserade burkar.

Förbered upphandling av betor för varje familj en hederssak. Vem av hushållsavfall från rikedomen i borsjtj i en kall vinterdag? Speciellt att tid att förbereda ämnen kommer att lämna ett minimum.

 • Betor - 3 kg;
 • Lök - 1 kg;
 • Morötter - 1,5 kg;
 • Peppar - 1 kg;
 • Vegetabilisk olja - 100 ml;
 • Tomater - 1 kg;
 • Chili pepper - 1 st;.
 • salt;
 • Socker - 5 msk. l.;
 • Vinäger - en cup.

Skörd av vintern för borscht beta görs på följande sätt:

 1. Paprika skuren i remsor;
 2. Hacka lök;
 3. Morötter betor och riv grovt;
 4. I peppar och ta bort fröna och skär i små bitar;
 5. Hacka tomaterna i små kuber;
 6. För att förbereda ämnena krävs en stor kastrull på sig att gryta alla ingredienser;
 7. Hälla olja och börja steka lök;
 8. Efter tillsats av morötter och efter 2 minuter läggnings återstående ingredienser utom tomat;
 9. Efter 3 minuter, tillsätt tomater, strö med socker, häll vinäger, rör om och låt sjuda i ytterligare en fjärdedel timme under locket stängt;
 10. Den färdiga ämnet delas upp i steriliserade burkar.

Välsmakande och ursprungliga kaviar erhållits från grönsaker, inklusive rödbetor. En sådan skörd rödbetor kaviar för vintern i en fantastisk mängd banker vinter fest, och tiden kommer inte att vara alltför kostsamt.

 • Betor - 1 kg;
 • 9% vinäger - 75 ml;
 • Pepper - 250 gr;.
 • Vegetabilisk olja - 250 ml;
 • Tomater - 750 gr,.
 • Socker - 100 gr;.
 • Lök - 250 gr,.
 • Salt - 30 g;.
 • Vitlök - 100 gram.
 1. Galler på en grov rivjärn beta, tomater skärs till ringar, halvringar lök och peppar, vitlök och fint eller galler, eller hoppa genom chesnokodavku;
 2. Vid full passe lök olja, tillsätt sedan tomat ingredienserna och låt sjuda i ca 5 minuter;
 3. Kasta peppar;
 4. Några minuter senare häll vinäger, häll socker, salt och tillsätt betor;
 5. Blanda äggen och sjud cirka 40 minuter;
 6. Vid slutet, tillsätt vitlök, rör om och omedelbart bryta ner betor kaviar på steriliserade burkar.

Steg för steg instruktioner från arbetsstycket förberedelse för vinterbeta:

 1. Aubergine och fint tärnad äpple, betor galler;
 2. Hackade ingredienser för att skifta i en kastrull med salt, strö med socker och lämnar i en timme;
 3. Kapacitans grönsaker ut på plattan, häll olja och koka upp;
 4. Sänk värmen och låt sjuda i en halvtimme under locket stängt;
 5. Ta bort locket och fortsätta stewing i ytterligare 15 minuter;
 6. Färdiga ägg delas upp i steriliserade burkar.

Till värmebehandlings betor ljus färg är inte förlorat, är det nödvändigt före tillagning toppar med cut tillbaka, och häll i vatten lite ättika, citronsaft eller häll citronsyra.

För snabb peeling, hälls över kallt vatten kokt rödbetor.

Att surdeg bäst används sena sorter av grönsaker där det finns en stor mängd socker.

Att förbereda saltlake för betning, är det nödvändigt för varje 10 liter vätska sattes 500 gr. salt. När surkål är inte nödvändigt att lägga till några kryddor och örter.

Framgångsrik du släcker från rödbetor för vintersäsongen!

Hello. Tala om för mig om inte chili kan den ersättas av bitter.

Rätter från rödbetor, Recept ämnen

Recept surkål, som redan på den andra dagen du kan äta. Det visar sig att det är en läcker, inte alltför kryddig, men det har en nackdel - snabbt ätas.

Inlagd vitlök - kryddig mellanmål som är nödvändig för "lilla vita", och som ett komplement till de första rätterna. Recept inlagd vitlök med rödbetsjuice kommer säkert komma till hands i en säsong preparat.

Efter höstkollektionen bäddar i källaren av en massa grönsaker. Du kan göra en dressing för borsjtj. Denna fyllning kan rullas upp för vintern i bankerna. Ta en burk från kylskåpet kan du snabbt laga en läcker soppa)

Inte surkål på vintern? Det spelar ingen roll. Utmärkt och snabbt byte - kål med rödbetor i koreanska. Denna kål har länge försenade.

Utmärkt vegetabiliska preform för vintern. Inlagda rödbetor - det är enkelt och gott.

Utmärkt sallad recept för vintern, elegant tomt för borsjtj.

Tasty grönsak skörd av de enklaste grönsaker - rödbetor, morötter, tomater, paprika. "Rossiyanka" aptitretare - en utsökt utbud av vitaminer i ditt skafferi.

Barshchou tankning förenklar och snabbar upp beredningen av borsjtj. Koka buljongen, koka potatisen och lägg förbandet!

Bland de ursprungliga recepten av ämnen från rödbetor, denna ovanliga hem Adjika från sockerbetor och tomat. Även adzhika recept använder äpplen från rödbetor, söt och varm paprika, vitlök och kryddor.

Receptet för betning vitkål i Guria innehåller rödbetor, så aptitretande mellanmål har en ljus färg och en angenäm nötig smak.

Kål har vänt några mycket framgångsrika, så jag skyndar mig att dela. Recept från min närmaste chef, som jag raffinerade men hon gick som är ännu bättre hänt :))

Om du gör hemma konservering, erbjuder vi att lager av de mest prisvärda grönsaker - förberedelser för vintern squash och rödbetor. Till exempel laga en läcker och hälsosam sallad av zucchini och rödbetor.

Enklaste och snabbaste sättet betnings rödbetor gör att även de mest oerfarna kocken att göra en ljus och läckra tilltugg. För marinaden används chili och koriander, vilket ger en behaglig grönsak, en doftande not. Mexikanska betor skivor och beredda med en blandning av kokande vatten, kan du ta med till bordet saftiga sallad efter 3 dagar.

För att kunna laga Borsch snabbt och utan krångel, kostnader förbereda sig för framtiden för en sådan grönsaks kakmix. "Borsch i reserv" för att slå in i en varm aromatisk första kurs kan vara en fråga om minuter.

Utmärkt snack preform och borsjtj. Matlagning söta inlagda rödbetor recept är enkelt, som alla lysande.

Utmärkt och användbar för jellied köttsås och andra kalla rätter.

Bekvämt och kostnadseffektivt alternativ för hemma konservering - potatissallad för vintern. Det används i kylan som förrätt och tilltugg, men du kan värma upp.

Det är en sådan vkusnuypirogek för Borsch - dressing för borscht för vintern. Winter svetsade buljong, zakinesh potatis och kål, och sedan lägga till innehållet i burken och flöt i köket sommar smaker. Fyllning för borscht för vintern - en av de underverk i hemmet konservering.

Jäsning kål med rödbetor och morötter kan vara mycket enkel, men kommer att få vänta tre dagar. Om du snabbt vill prova surkål med grönsaker, kan du lägga till ättika.

Förformen för borsjtj kan du vända en lång process för beredning av borsjtj i det roliga.

Det ursprungliga receptet av arbetsstycket på vintern - med betor zucchini. Tack vare betor och äppeljuice squash förvärva en aptitlig färg och distinkt söt smak. Försök att laga zucchini med rödbetor för vintern, är det enkelt, prisvärt och gott.

Recept konserverade rödbetor för vintern. Denna burk inlagda rödbetor Åtminstone i soppan kan läggas till, även om sallad att göra.

Surkål med rödbetor ser ljus och extremt aptitretande. Denna förrätt kombinerar värdefulla egenskaperna hos de två mycket användbara grönsaker.

Georgiska köket - rödkål, hon Pilyuska eller Pelyustka.

Ett mycket bekvämt sätt att hem konservering - Barshchou fylla med rödbetor.

Surkål - krispiga i januari snö! Snow-vitt och rosa. Och frågar: "Ät mig!"

För att förbereda sig för vintern betor. Soppan och rödbetssoppa - det första fallet.

Det enklaste sättet att förbereda surkål med rödbetor. Det visar sig mycket välsmakande, krispiga, med en trevlig syrlighet. Perfekt för kötträtter och fest. Bon appetit!

Recept betor bevarande hemma. Konserverade rödbetor kan användas för matlagning och dekorera en mängd olika sallader och snacks.

För fans av vassa lite kryddig eller med dumplings eller aladåb - hem pepparrot recept utan matlagning utan tomater och vitlök. Beredning av enkel och prisvärd, men denna krydda har praktiskt! Utmärkt alternativ hrenoderu eller lampor.

Borsch utan problem. Utmärkt grönsak skörd du kommer att vinna på vintern. I allmänhet, kan arbetsstycket används som en grönsak kaviar som garnering.

Underbart surkål med rödbetor, morötter, lök och vitlök. Det beredda snabbt och mycket enkelt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

− 1 = 1