Staket med tegel pelare

Hur man bygger ett staket med tegel pelare?

Genom arrangemanget av stängsel i trädgården bör behandlas på ett ansvarsfullt sätt. När allt kommer omkring, utformningen av denna destination har inte bara skyddande, utan också en estetisk funktion. För närvarande är husägare allt sätta staket med tegel pelare. Låt oss ta reda på hur att hantera den angivna uppgiften utan hjälp av proffs.

Stiftelsen för stängslet med tegel pelare

Under denna typ av stängsel kan du lova som ett band, och columnar stiftelser. Att lägga grunden för ett staket med tegel pelare kräver sådant material:

 • grus;
 • cement;
 • sten;
 • sand;
 • metallbeslag.

För att lägga bandet bas pre-grävde grop vars bredd motsvarar bredden av spännvidder framtida stängsel. Bredvid diket montera metallbeslag. I slutet av hälla injekteringsbruk verkar i ett steg. djupet av kompositionen bör därför inte överstiga 50 cm från markytan. Annars tegel kolumner kanske inte är tillräckligt stabil.

När det gäller piren stiftelse, dess hälla producerar uteslutande på stabil grund. Dess utsläppande hål borras direkt i den påstådda placering stöder framtid staketet till djupet av jord frysning. I mitten av gropen är inställd kolumnär vertikalt rör. Den senare spelar rollen av en tegelsten bas i kolonnen. För att göra den högsta konstruktiva fast, experter rekommenderar att sätta trumpet ventilmetallen, vilken är gjuten betong. Nästa beredda pole fasta stöttor och lämnas i detta läge för ett par dagar innan den slutliga betongen pour.

Verktyg för staket konstruktion

Att bygga ett staket (med tegel pelare, naturligtvis) av plåtmaterialet behöver du följande verktyg:

 • spadar och bajonett spade;
 • byggnadsnivå;
 • Nylontråd;
 • Måttband;
 • hammare;
 • punch;
 • skruvmejsel, skruvmejslar;
 • uppsättning av borrar för metall;
 • cementblandare;
 • borste färg;
 • svetsmaskin.

För konstruktionen av de tegel pelare enligt stängsel installation krävs cement-sandblandning med ett förhållande av nämnda komponenter hos en: 3. Före genomförandet av stiftelsen tätskikt murverk utförs i områden där därefter placerade stöd. Det räcker att använda med takmaterial eller annat tillgängligt material.

Innan slutförandet av arbetsdagen rekommenderas att helt spridda tegel pelare. Endast i detta fall konstruktionen är stabil och kan motstå de högsta laster.

Vid slutet av en tegelsten pelare staket täckt med ett dekorativt lock. Det senare kan vara tillverkad av stålplåt eller gjuten betong skuren från galvanisering. Om du planerar att installera på ändarna av polerna omfattar fabriken gjort, är det önskvärt att ge företräde åt produkter, färgat pigmentkomposition, som inte är "oblazyat9raquo; efter den första regn.

Installation skelett under stängslet

För att göra profnastilny staket med tegel pelare, kadavret förberedelse krävs. Den senare är utformad av stålarmering med hjälp av bågsvetsning. Huvudsyftet här är det starkt band av metallbryggor med redan inbyggd i grundandet av vertikala rör som är grunden för den framtida tegel pelare. För dessa ändamål, är en stålprofil svetsade i botten av kolonnen, den andra - i toppen.

Ytterligare murbruk till en genomsnitts duktilitet utförs montering tegel. Efter avslutad bildandet av stolpar flytta till profnastilnyh ark. Med denna typ av arbete kan mycket väl hantera två herrar.

Hur man bygger ett staket av korrugerad med tegel pelare?

Genom att välja material för konstruktionen av stängslet, att ge företräde åt bättre produkter med anti-korrosiv beläggning eller skikt av galvanisering. Förhindra skador på kanterna av arken profnastilnyh tillåter införandet på fundamentet ombord.

För att göra ett staket med tegel pelare som fästelement för anslutning av staket plan med skruvar storlek av 30 mm. Under den använda elektrisk borr eller skruvmejsel. Dessutom bör dessa instrument stödja funktionsläge vid låga hastigheter.

Korrugerade skivor belägna över varandra med överlappning till en enda våg. Därefter lederna fastställs av fästelement. Fellokalisator skruvar material måla över alkydfärg.

Staket band med tegel pelare av korrugerad längd av ca 15 meter är byggda runt i 2 veckor. Lägg skivorna av material är ganska verklig in-house. Professionell hjälp kan behövas endast under byggandet av tegel pelarna direkt.

Brick pelare för ett staket med händerna

Göra tillförlitliga och relativt billiga att avskärmningsdelen kan kombineras med användning av stängslet - pelare gjorda av tegelstenar, och fyllning (spännvidder) och något ljus material - trä profilerad plåt, smidda staket. Se vänder fast och kostar mycket mindre än "ren" tegel staket. Och murade pelare är inte det svåraste, men fördelaktigt. Masters två år sedan frågade 2.000 rubel per post, och nu har stigit mer än två gånger. Vik tegelpelarna för ett staket med händerna kan göra utan Mason färdigheter. Det är viktigt att observera teknik och lyckas.

Grunden för ett staket med tegel pelare

Välj typ av stiftelsen under tegel kolumner beror på vilket material kommer att fylla och vilken typ av jord. Om loppet av stängslet kommer att göras av lätta material (wellpapp, trä), kan du göra pålverk under varje pelare. Det djup till vilket pålen bör göras beror på vilken typ av jord och höjden av vattenbordet. Om marken är benägna att vintern hävning (lera eller lerjord) med hög-liggande grundvatten, är det nödvändigt att gräva till ett djup av 15-20 cm under frysning marken. De väl drenazhiruemyh jordar (sand- och sandig lerjord) är tillräcklig för att gräva upp till 80 cm.

Pålverk under tegelpelare för ett staket med en lätt fyllning

Under pålverk tegel kolonn göra genom standardtekniker: ett hål borrat önskat djup (diameter 25-35 cm), är botten av skopan fylld två-spillror, är det komprimeras. Inuti hålet uppsättning formsättningen (typiskt - rullade i två eller tre takpapp skikt). Inuti sätta formröret kring vilket kommer därefter att leda murverk kolumn. Rörlängden består av två kvantiteter: från den del som väggelement i betong och att det kommer att sticka ut från toppen. Varvid den övre delen av röret är inte nödvändig i detta fall det bör vara upp till toppen av kolonnen. Det kan vara 40-50 cm kortare. Undantag - de pelare som är ledade vid grinden och / eller en grind. Det måste finnas en inre förstärkning nästan till toppen.

Om stängslet är planerad att vara helt tegel eller regionala hög vindlaster, kommer sannolikt måste du göra en fullständig remsa stiftelse. Ett annat alternativ - en hög i samband melkozaglublennoy tejp.

Intag struktur med tegel pelare på en monolitisk armerad betongfundament

Lösning och sten för barer

Lösningen görs med en cement-sand-förhållande av 1: 5 (eller ett: 6). Sanden är bättre att ta en liten del av höggradig cement - inte mindre än M400. Duktilitet kan lägga lite flytande handtvål eller diskmedel (20-30 gr. Till standard sats).

Det är viktigt vid beredning av lösningen för att uppnå önskad fluiditet. Det bör inte vara torr, men också att arbeta med vätskan är obekvämt, eftersom vattnet tillsätts långsamt så att enhetligheten av lösningen. kan kontrolleras önskat tillstånd enligt följande: spread på någon yta av en mängd av murbruk med en murslev, tillämpa ett kors på den. Så det markerade området på murslev och följ inlägg: han måste inte "simma".

Den optimala lösningen för konsistens murverk tegel pelare

Du kanske vill få en svart lösning: Lägg svart i den. Det säljs i byggvaruhus påsar. Tillsätt en liten del av sot och få dekorativa sömmar utan målning.

Black lägger en dekorativ lösning

Brick pelare för all användning, bara uppmärksamma antalet cykler av frysning-tining (ju mer desto bättre) och geometri. Avvikelsen av den ideala i storlek bör inte vara mer än ett par millimeter. Då kommer du bara att fungera. Om partiet har fått olika storlekar - noga sortera och storlek till pelaren tegel en hade minimal avvikelse.

Murade staket pelare: teknik

I de flesta fall gör staketstolpar för 1,5 eller 2 tegel avsnitt 380 * 380 * 510 mm och 510 mm, respektive, höjden - på upp till 3 meter.

Murverk leder till ligation (offset) - gemensam nedre raden lappar "kropp" av tegel som ligger ovanpå. Seam standard - 8-10 mm. Körning kolumner murverk och en halv och två tegelstenar i bilden nedan.

Tegel pelare 1,5 och 2 tegelstenar

Den färdiga källaren tätskikt sprida en avstängning. Detta kan vara ett taktäckningsmaterial i två skikt, men det är bättre tätskikt bitumen mastix. Detta lager behövs för att tegel är inte "dras" från markfuktighet. Om våta tegel fryser snabbt börjar den att spricka och smulas sönder. Eftersom tätskikt krävs.

Av storleken av kolonnen på tätskikt applicerade lösningen skikt något större än 1 cm. I enlighet med schema har staplat tegel. De är inriktade i de vertikala och horisontella plan, knacka med en hammare en speciell gummi. Masters kan använda murslev handtag, men i detta fall med planet kan flyga spackel rester lösning, nedsmutsning händer och tegel, cement som det skura illa.

Keramiska tegelstenar snabbt absorberar fukt, så tvekade lite, du kommer att bli svårt att "sätta" den på plats. Till lösningen bibehölls längre duktilitet, före läggningen av sten för ett par sekunder dopp i vattnet. Detta gör det lättare att manövrera avtorkningslösningen från ytan (när den avlägsnas med en torr trasa).

Den andra raden också placeras: på tegelstenar sträcker lösning, det sätta tegel, men med ligation - expanderar så att sömmen var blockerad. Åter inriktade. Ta sedan ett måttband och kontrollera storleken på de staplade serien. Det kvarstår även en liten förskjutning i 1-2 mm. Knacka slut tegel (kallas "header"), flytta stenar närmare. Sedan, när sidoytorna inte smörjas, fylla de vertikala lederna. Alla efterföljande rader är placerade på samma sätt.

Om mellan det inre röret förstärkning och murverk är tomhet, den är fylld. Om avståndet är litet, är det möjligt att använda en mortel, om en stor tomrum, platsbesparande kan fyllas med grus, kompakterad, och sedan kasta flytande cement-sand murbruk.

Sådana murade pelare för en lång tid testats, men för nybörjare, på oberoende tillverkning av svårt att upprätthålla en jämn söm. Ett annat problem - lösningen kommer ut ur sömmen, nedsmutsning ytan. Resultatet är inte särskilt trevligt. För att underlätta arbetet kom upp med en koppling stav. Ta de fyrkantiga metallstänger med en sida på 8-10 mm, betyder inte skära i bitar 10-15 cm långa kolonnstorlekar.

Efter att ha lagt den första raden, sprida den längs kanten av tegel barer. Fyll lösningen dynan med en liten marginal, ju närmare till röret skiktet gjordes större. Sedan genom att driva spackel stången bort överskottsrengöringsredskapet från lösningen. Men denna lösning lutning sparas. Sätt tegel, rikta den till den nivå. I det här fallet mycket att lösa det inte bar, och läget för den andra änden av kontrollnivån.

Enligt stänger fram lösning applicerades på sidoytan

Så kort avsnitt av staven är ca 10 cm (vertikal bead), föra den längs anbringningsriktningen, lösningen var spackel som appliceras på sidan av de som tegel, och avlägsnande av överskott av stavar. Sätt och anpassar den andra tegel. När nivån är inställd, är sömmen pressas från ovan med en murslev, och den vertikala stången är bort.

Vi tar ut stången, hålla murslev sömmen

Så alla brickor läggs ut i en rad. Då stavarna tas bort, gå vidare till nästa rad. Denna läggningsteknikpelare av tegel kan du styra lederna och göra dem snyggt. Så det var en pelare med sina egna händer, även en nybörjare kan Mason-älskare. Det är bara viktigt i processen styrparametrar för varje rad.

En mer sofistikerad version av tegel Post - twisted skruv

Funktioner av keramiska tegel

Möjliga problem och deras lösningar

De huvudsakliga problem som kan uppstå när murade pelare med sina händer - en förändring i storleken på deras "vridning". Båda defekter uppstår på grund av bristande kontroll.

en del av de övre leden är mycket bredare vid oberoende murade pelare än den nedre. Detta sker gradvis en millimeter eller ännu mindre, men nästan i rad. Som ett resultat, på en höjd av 2 m kolonn 400 mm bredd eller mer, i stället för 380 mm. För att korrigera detta fel - kontrollera storleken på varje rad. Kontroll enda byggnaden nivå är inte tillräckligt. Används främst hushåll verktyg (gul), och det är tillräckligt stort och om felfrekvensen har en längd av 60-80 cm, små avvikelser i vertikal du bara inte ser. Eftersom dessutom används roulette - re-åtgärd, och det är möjligt att göra storleken på mönstret (t.ex. plana remsor), och att kontroll för avvikelser.

Murverk pelare provtagning leds runt en metallförstärkningsröret vertikalitet kontrolleras efter läggning av varje rad

Själv murverk pelare med någon erfarenhet av sådant arbete kan leda till ett annat fel: randen pole kan förskjutas på det här inlägget eftersom det vrids kring sin axel. Denna nackdel är mycket mer obehagligt: ​​försök att fästa sådana pelare spännvidder. Problem kommer att finnas gott. Eftersom vid förläggning varje rad, är det nödvändigt att strikt se till att hörnen var belägna strikt ovanför varandra. Lätta uppgiften, kan du använda de två delarna fastbultade till motsatta hörn. De är temporärt fäst till de lägre skikten (med bultar eller skruvar i det gemensamma) och sedan används som en referens genom att placera tegelstenar strikt hörnet.

Passbitar och fastsättning av grinden

Vid läggning tegel pelare måste överväga hur du kommer att stärka dem spänner. För att kunna fastställa de horisontella styrningarna för att fylla stängslet till rören ligger i mittspalten på förhand svetsade inteckningar. Det kan vara hörnen, hårnålar, "öron" för fastställande träplankor, etc. Svetsade till dem på samma höjd till korset fästes horisontellt.

Ett alternativ är lämplig för fästplåt, postering

Alternativ inteckningar kan vara olika. Någon gör ur hörnet, någon tillräckligt stift. Det beror på typen av fyllning intag (från vilken den overflew att göras) eller massa grind vingen.

Alternativ inbäddade i tegelpelare

Under olika vikter behöver olika effektelementen

Under grindar eller grind kräver minst tre metallstycken med en metalltjocklek av minst 3 mm (företrädesvis 4 mm eller ännu mer).

EXEMPEL inbäddad plats för slaggrindar

Enhet och installation av skjutgrindar med händerna beskrivs här. För information om hur man automatisera slaggrindar läsa här.

Att locket på tegel pelare

Att skydda mot fukt tegel, är övre delen av kolonnen av huven stängd. De säljs i stora mängder, det finns metall, betong eller komposit. Om så önskas kan locket på en pelare av tak järn göras med egna händer. Nedanför systemet. Du måste bara ersätta dimensioner och sedan böja om planerade linjer för bock ark. Fäst produkt speciella nitar, men kan användas och skruvar. Behöver bara förborra hålen, ludd dem antirzhavchinoy, sedan måla.

Rita på en tegelsten pelare cap

Foto idéer staket med tegel pelare

De mest populära alternativet - ett staket av wellpapp med tegel pelare

Smide alltid ser bra ut

Fragmentariska sten och staket - en kombinerad staket

Trä fyllning kan vara ett fast

Dekorativa Kolonner av tegel dekorerade staket

De mest populära på staketet av korrugerad vinröd färg

Byggande av hus

Inställning av en staket på tegel pelare skiljer sig huvudsakligen goda driftsegenskaper och hög hållfasthet av skiljekonstruktionen. Vidare har en sådan ett staket ett attraktivt utseende och harmoniserar bra med någon omgivande terrängen. De funktioner och utföranden murverk tegel för staketstolpar, diskuteras senare.

Stiftelsen för stängslet med tegel pelare: de funktioner och konstruktion av teknik

Observera att tegel kolumner skiljer imponerande vikt, så i processen för installationen, måste du ta hand om närvaro av en stark bas under stängslet. Annars har konstruktionen inte undvika sättningar.

Dessutom kommer korrekt arrangemang av stiftelsen gör stängslet mer motståndskraftig mot vind och annan mekanisk stress. Innan du installerar stängslet delar av betong eller tegel, grunden under dem behöver högkvalitativa tätskikt.

Det viktigaste funktionella inslag i källaren - säker lagring av stängslet. Således blir avsnittet mer robust, inte förstörs och inte avta. grundläggningsdjup bestäms baserat på höjden av stängslet, dess grad av förstärkningsprofiler och vikten av varje kolumn.

Det finns flera varianter av byggandet av grunden under tegel pelare, erbjuder läsa dem:

1. Grunden för bältestypen.

Det enklaste och mycket populär version. Denna stiftelse är universellt, så är lämplig för någon av skyddskonstruktioner. Bredden på fundamentet bestämmer antalet sektioner inuti stängslet, för att tillverka en sådan grund behov av att förbereda sten ingredienser för betongbruk - sand, cement och fyllmedel i form av flis, armeringsstänger som kommer att göra konstruktionen mer stabil, men på samma gång och flexibel .

Beroende på färdiga beräkningar sedimenterings diket. Nästa är dess tätskikt och installation av fixturer. Det är att föredra att utföra hälla grunden en gång. För att bli av med överskottsluft i betongen och ökar den strukturella styrkan, använder en vibrator för betong.

Observera att den maximala fyllningsdjup är 50 cm. Korrekt genomfört gjutningsprocess kommer att tillhandahålla grunden för styrka och öka varaktigheten av dess drift.

2. Foundations columnar typ.

Detta utförande tillämpas på stiftelsen, om jorden är mycket resistiv. Den installeras precis under den uppbärande delen av stängslet. För monterings pelare måste ha en borr som att göra hål djupare del där marken börjar frysa.

Nästa är installation av stolpar i ett vertikalt läge, kommer de att vara en solid grund för tegelpelare. Att utforma förvärvat ytterligare styrka, är det rekommenderat att fylla insidan av rören och fastställa konkreta murbruk armeringsjärn. Använda rekvisita genomefterfixering i detta läge bör vara upp till slutföra solidifiering av betong, minst 7 dagar.

Tips: Inställning av kolumnär grunden är endast möjligt om, såsom ytterligare element staket sett lätta konstruktioner, såsom nät eller profilerad.

3. Kombinerad utföringsformen.

Denna stiftelse är en kombination av de tidigare typerna av fundament: strip och kolumner. Dess konstruktion var sant i fallet när den planerade arrangemanget av mycket tung vikt på staketet.

Platserna pelaren grävde ett stort hål, därefter installation av torn och deras fyllning. På andra avsnitt lösa en vanlig remsa fot. Förstärkning sker både under inlägg och på kanten av stängslet. Kombinerat foundation - ett bra alternativ för svåra jordar.

4. Grundstenen.

Sten eller tegel chips kommer att bidra till att bygga grunden för ett sådant alternativ. Bland fördelarna med stiftelsen fungerar som frånvaron av behovet av ytterligare förstärkning det. Dessutom den yttre delen av stängslet helt kombinerbara med sten eller smidd metall.

Vid grundandet av denna typ har en hög hållbarhet och ett tilltalande utseende. Men det är en sådan stiftelse inte lämpar sig för ett staket från nätet eller betong.

Brick kolumner under stängslet: rekommendationer om arrangemang av foundation

För att säkerställa en hög hållfasthet och tillförlitlighet hos tegel kolumnen ska uppfylla ett antal tekniska rekommendation arrangemang foundation under den. Först och främst är det rekommenderat att använda hög kvalitet cement, minst 400 poäng.

I detta material har en hög hållfasthet på yttre stimuli, i synnerhet frost. Antal förberedda för fundamenten av lösningen bör vara sådan att den ger ett gjutgods i ett steg.

För att bestämma mängden av betongbruk är tillräcklig för att multiplicera ihop värdet av höjden, längden och bredden av fundamentet. Lägg till detta värdet av den 10% krympning resulterande bild visar antalet kubikmeter betong hälla.

Förhållandet av grus, sand och cement är 2: 2: 1. Alla ingredienser är fyllda med vatten och blanda bara i en betongblandare. Om denna enhet inte är tillgänglig, rekommenderas att beställa en färdig lösning, beredd på fabriken. Dess hållbarhet är mycket högre än för betong beredd hemma.

Staket med tegel pelare och fotoredigering regler

Konstruktion av stiftelsen under tegel tabeller - processen är ganska viktigt. Men de flesta av monterings pelarna också beror på kvaliteten på den färdiga staket. Notera att n rekommenderas installation av pelarna direkt på ytan av basen. Eftersom under påverkan av överdrivna laster, påbörja processen med destruktion av de nedre tegelstenar. Särskilt hög belastningsprov stolpar, för installation på sin grind eller grindar.

Att välja en tegelsten, som kommer att byggas från stolpar, se till att stanna vid rött eller står inför sin version. Till stolpar olika hög hållfasthet, kräver närvaro av en stålstöd placerad inuti dem.

För detta ändamål, lämpliga material i form av rör, hörn eller förstärkningsstänger.

Tips: Om du planerar att installera en ihålig kolumn är den inre delen fylld med armering och betong hälls en lösning.

Nästa lägger tegelstenar på omkretsen av de bärande pelare. Tomrum bildas mellan stöd och inställda tegel fylls med hjälp av fogmassa.

Observera att installationen av stängslet just börjar vid utgången av 20 dagar från dagen för byggandet av tegel pelare. Eftersom de måste samla den nödvändiga styrkan. Inställnings locken på tegel staket pelare hjälpa till att förhindra överdriven fukt på dem, vilket ökar varaktigheten av driften av anordningen. Det finns båda alternativen inköpta mössor, och variant av byggandet av sina egna händer.

Ett staket av wellpapp med tegel pelare

För att göra ett staket estetiskt tilltalande, men på samma gång, inte spendera en massa pengar för dess konstruktion, använt en variant kombination av tegel pelare med Bent.

Sålunda är det möjligt att erhålla en struktur med särskilt hög hållfasthet och stabilitet. Den inledande fasen av arbetet är att utföra beräkningar, utformning och avgöra den framtida storlekar provtagnings.

För den oberoende konstruktionen av stängslet måste ha träpinne, på vilken sträcka sladden garn. Med en bandlängd mätt vakter, som registreras i projektet.

Om det finns stora skillnader i höjd av jorden på plats, se till att dela upp den i flera delar, som var och stiftelsen kommer att ligga på olika djup. Observera att det minsta avståndet mellan fundamentet och marken är 10-15 cm. Efter beräkningarna gjorts av stiftelsen dikesgrävning. Standard dess djup av ca 50 cm, och i stället för installationsstödpelare, är diket fördjupas med ett avstånd av minst 100 cm. Notera att hela längden av stängslet görs djupt dike förlängning sålunda undvikas heaving jord, som kan förstöra strukturen. Observera att i stället för de monterings pelarna gjorda av tegel förstärkt monteringsstöd är basen varav fast medelst konsoler stål. De är ställningar för byggandet av tegel pelare för ett staket.

På insidan av diket grävs under grunden producerade armeringsjärn installation, vilket ytterligare stärker den. För tillverkning av formsättningen som används kantade brädor, vars storlek motsvarar den inre dimensionen av diket. Observera att formen måste vara säkert fastsatt på ytan, så att inte hända foundation deformation under påverkan av tunga betong.

Till marken under staket med tegel pelare tjäna dig under en lång tid för sin produktion måste ha hög formbarhet i betongkonstruktionen. Därför är en grundstruktur, rekommenderas att lägga tvål eller speciella mjukgörare. En första utföringsform innefattar tillsatsen av tvål i ett förhållande med lösningen till 0,2%. Mängden tillsats av mjukgörare utförs enligt tillverkarens anvisningar.

Nästa steg i konstruktionen av staket med tegel pelare tejp inbegriper svetsning av ramen, som kommer att fasta profilerade. För dessa ändamål, kräver båge rör och profil svetsning stål. Vid förinställda stålrör gjort montering av två parallella delar av profilen, en vid den övre och den andra vid botten. Observera att varje steg av svets kontrolleras byggnadsnivå. Efter det att slaktkroppen sammansättningen sker beläggning av antikorrosiva dess lösning, och sedan bläck.

Ytterligare verk om inför av tegel pelare. Efter fullständig stelning av lösningen, som utförs om är wellpapp installerat. Lösningen bör ha en genomsnittlig nivå på seghet. Installation av dekorativa stålhätta i färgen på wellpapp, kraftigt kommer att öka attraktionskraften hos den färdiga staket.

Panel för dekoration av staket tegel pelare

Plast kolumner som efterliknar tegel är en utmärkt lösning för att spara betydligt både tid och pengar för uppförande av stängslet. Sådana kolonner vanligtvis monterad på staket av korrugerad eller trä.

Simulerad tegel tjänst för ett staket har följande fördelar:

 • tidsbesparingar - om utjämning installationsarbete på installation av paneler och väggtegelstöd, den tid som krävs för att utföra den första operationen, är 9-10 gånger mindre än kostnaden för installation av tegel pelare;
 • enkel installation - under installationsarbetet är inget behov av speciell utrustning, knådning av lösningen, inte behöver speciella färdigheter, dessutom är arbetet när som helst på året,
 • finns det inget behov av dyra fundament, eftersom panelen inte ladda design och är lätta, så att den kan monteras på stolpar och även den rörliga jord;
 • estetik panelen är densamma som den för tegel emellertid, de inte blekna med tiden, inte ändra utseende, motstå fukt och temperaturförändringar;
 • mångsidighet - variant Fitting paneler, både inom och utanför stängslet, dessutom de lätt färgade i önskad färg, används för alla typer av klimat;
 • kommer också att behöva endast köpa fästelementen, är de andra elementen som ingår i kolonnen, inklusive fodret.

Garantitiden av pelarna är mer än 6 år. Men akta er för imitationer, plocka plastpaneler, styrs av tillgången på intyg om överensstämmelse för alla standarder och produktkvalitet. Grundmaterialet för tillverkning av paneler - polypropen. Den kännetecknas av miljösäkerhet och bra prestanda.

För installation av en panel med en halvtimme, samtidigt och det måste demontera panelen. Panelerna är lätta att transportera, inte kräver specialutrustning eller utrustning montering. Ett bra alternativ för en snabb och högkvalitativ byggandet av staketet.

relaterade artiklar

© Building portal StrPort 2011-2016. Artiklar om reparation, konstruktion och byggmaterial.

Kopiera information från sajten är möjligt endast med tillåtelse av utgivaren eller en direkt hänvisning till källan. rättslig logik

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

36 − 30 =