Staket från metallstaket

Staket installation från metall staket

Ett staket av metall postering ganska relevant i den moderna byggandet av radhus, eftersom denna typ av stängsel skiljer sig från andra i att det inte behöver spendera stora summor på materialet. Alla instrument kan köpas billigt. Den största fördelen med ett staket från ett metallstaket är lättvikt. Positiv återkoppling om den är förknippad med den långa livslängden för denna design.

Klassiskt staket av metallgjutningar

Genom skyddsfunktionen har staketet gitterelement, avståndet mellan vilket är mycket nära och var och en är utrustad med en skarp spets. För att göra lämpliga beräkningar innan du installerar hela strukturen kan du använda den räknare som finns på webbplatsen för konstruktionen.

Innan du gör ett staket från ett metallstängsel, ska alla huvudpunkter som ska kopplas till staketet tillhandahållas. Den planerade utformningen av staketet kräver lämpliga beräkningar, som börjar med omslutet av det bifogade territoriet och slutar med strukturens yttre utseende, med hänsyn till dess form, inklusive antal och kostnader för de nödvändiga byggmaterialen.

Namnet på staketelementen och elementen från metallstaket

Nödvändiga verktyg och material

Efter att ha läst instruktionerna om hur man korrekt installerar ett staket från ett metallgaller kan du börja bygga ett staket. För att göra detta måste du köpa en komplett uppsättning verktyg:

 1. Skruvmejsel.
 2. Ett litet hjälpverktyg.
 3. Verktyg för jordarbeten.
 4. Apparater för svetsning.

En skruvmejsel används för att montera en ram för metallpinnar. Ett litet hjälpverktyg ger ytterligare typer av arbeten för att installera ett staket från ett metallstaket. Som ett verktyg för att arbeta med marken och gräva hål är en konventionell spade eller borr lämplig.

Systemets anordning gropar under staketpelarna

För att installera de tvärgående lagren, där du måste montera en metallpalett för stängsel, ska den använda en svetsmaskin. Svetsning är det bästa alternativet för att utföra dessa jobb. För att korrekt kunna installera staket för en dacha från en europeisk vagn bör du ha till ditt förfogande sådana typer av material som:

Montera metallbeslaget på ramen med galvaniserade självgängande skruvar. För en konstruktion med låg vikt är ett profilrör med en sektion av 60x60 mm lämplig. Detta gör det möjligt att motstå vindbelastningens påverkan. Köp en metall staket kan vara en tjocklek på 0,5-2 mm. Metallen har en beläggning ovanpå det korrosionsskyddande lagret, på vilket färgen appliceras.

Processen att fästa metallband till staketet

Ett profilrör med ett tvärsnitt på 20x40 mm är nödvändigt för att fixera längsgående stockar utan svetsning, vilket möjliggör installation av metallkedjor. Om ett staket installeras från ett metallstaket med tegelstenar, krävs en tegelsten. Horisontella stänger av metall kan bytas ut med en träbalk, då staketet kommer att bli ett kombinerat staket.

Träbalken behandlas med en antiseptisk före användning, och efter målning ska den målas. Stöd bör vara kort avstånd från varandra, eftersom det är nödvändigt att ta hänsyn till vikten av trädet och staketet av metall. Ju längre längden på stången desto större är risken för att den inte kommer att hålla metallstiften.

Hur man beräknar de material som krävs

För att säkerställa en resursbesparing vid byggandet av staketet, kommer det att vara nödvändigt att genomföra lämpliga materialberäkningar.

För att bestämma den erforderliga mängden material för montering av ett staket från ett metallstaket behövs en kalkylator som kommer att:

 1. Utför noggranna mätningar av omkretsen, längs som staketet måste passera.

Ställ in gapets bredd mellan remmarna.

 • Beräkna portens och portens storlek.
 • Välj sättet att fästa staketelementen (svetsning, förankringsfästen, monteringsklämmor, hörn).
 • Bestäm det önskade antalet loggar, stöd, förbrukningsmaterial (skruvar, färg, primer).
 • Eftersom längden av en fördröjning kan vara 2-12 m, med hjälp av en kalkylator för att beräkna kostnaden för stängslet materialet bör komma ihåg att lutningsstödet för metallen på staketet skall vara ett avstånd på 2-3 meter från varandra. Detta kommer att säkerställa en jämn belastning på stockarna. Om materialkostnaden gör att du kan köpa ett köp, väljer du skruvarna, du borde inte spara.

  För att bestämma antalet profilerade remsor kan du använda formeln:

  Ш = З * (1000 mm - Рз) / (133 mm + Рз),

  • Ш - antal staket (st)
  • 3 - längd av staketet (m);
  • P3 är gapets bredd (mm).

  Om projektet är utformat för att bygga ett staket "schack", kommer det att vara nödvändigt att montera en blind staket på ett förskjutet sätt. I detta fall bör det resulterande antalet staket enligt formeln ökas med 2 gånger. "Chess" är:

  Valet av material utförs beroende på syftet med staketet. Den mest miljövänliga versionen av staketet kan skapas från trä, så recensioner om det är alltid positiva. Samtidigt är trä billigare material, till skillnad från metall. Det är inte nödvändigt att ägna mycket tid och ansträngningar för att installera det: staketet kommer att likna en stege.

  Möjliga alternativ för att säkra stiften till staketet

  Konstruktionen bör utföras endast från en certifierad produkt som motsvarar GOST. Om installationen av staketet utförs på ett förskjutet sätt, så för denna design finns det två typer:

  Vittnesbörden indikerar att det första alternativet är mer fördelaktigt, eftersom det horisontella staketet liknar en stege, och ett sådant hinder är mycket lätt att övervinna.

  Hur man gör ett staket från en metallpikettstaket

  Förberedelse och märkning av territoriet för montering av fäktning

  Efter insamling av verktyg och material, kan du fortsätta till installationen av staketet. Först på papper är det nödvändigt att förbereda ett utkast till den framtida designen för att kunna utföra allt arbete i steg. Den resulterande strukturen måste vara helt platt. Denna uppgift är inte för svår att själv göra allt arbete. Du kan utveckla ett projekt som skapar ett kombinerat staket.

  När designplanen är upprättad, köps den nödvändiga mängden material efter beräkningarna, innan installationen av staketet gör en rensning av territoriet från skräp.

  Byggandet av en ny struktur bör börja efter demontering av det gamla staketet. Gräs, buskar och annan vegetation avlägsnas, ytan är jämn.

  Ordningen för montering av staket av metallgjutning

  Efter att ha bestämt alla hörn av omkretsen bör de köra i pinnarna från trädet och dra repet mellan dem. Detta gör att du kan göra rätt markering innan du börjar installationen för att markera de platser där supportinställningarna ska vara placerade.

  Partitionera varje installationspunkt staketstolpar runt omkretsen, vilket är nödvändigt för att skydda, är strängen avlägsnas och det inställda startramen, till exempel, från materialen från Leroy Merlin, beprövade genom lämplig kvalitet. För detta är det nödvändigt att utgräva groparna på de tidigare markerade ställena, med hänsyn till djupet av frysning av jorden.

  Förberedelse av gropar för pelare av stängsel

  Nästa steg är kopplat till att gräva hål för staketstöd från en metallgjutning. För detta ändamål används en konventionell skovel i förväg. Det erforderliga antalet brunnar måste bestämmas vid materialberäkningsstadiet.

  Ett bekvämt verktyg är en borr som kan borra ett djupt hål. Storleken på dess djup får inte vara mer än 50 cm. Eftersom staketet ska installeras var 2-3 m, bör groparna grävas på ett sådant avstånd från varandra. För att säkerställa den mest tillförlitliga fästningen av pelaren är det inte tillräckligt att fylla hålet med marken. Det kommer att bli nödvändigt att göra betong genom att förbereda en konkret lösning enligt standardordningen. Blandningar kan antingen framställas eller tillverkas av sand, cement och vatten oberoende.

  Under installationen av staketet är det nödvändigt att övervaka vertikaliteten hos enheten i varje kolumn, vilket innebär användning av en byggnivån. Bestäm avståndet mellan polerna krävs med hänsyn till längden på tvärbalkarna.

  Det installerade stödet måste fixas under en viss tid, eftersom det tar 2 dagar att vänta på att betongen torkar helt.

  En färdig monterad staketram från staketet

  De vertikala stöden kan sättas fast med egna händer med trästöd.

  Så här installerar du dig själv

  Om stödet är ett profilrör, vars tvärsnitt är 40x40x4 mm, ska djupet av gropen under det bestämmas av klimatförhållandena i regionen. Fördjupningen kan nå 1-1,5 m. Inlägg före betong måste genomgå behandling med en korrosiv komposition. När du installerar stöder vertikalt bör särskild uppmärksamhet ägnas åt enheten av hörnposter som står för den största belastningen.

  För att städa fast pelarna i marken borde du använda krossad sten och ramma den väl. Stödets inre hålighet måste fyllas med betong för att öka driftstiden för konstruktionen. En plastplugg är installerad på övre änden så att fukt inte faller. Vid hörnen av gropen för pit för pelarna måste göras djupare, eftersom de har en betydande belastning.

  Kepsar av olika storlekar för staketstolpar

  Sand och grus läggs ut på botten. Längden på stöden ska vara utformade så att efter montering shtaketin storlek översteg reglar 100-150 mm. Installationen bör utgå från pelarna på hörnen av omkretsen, och sedan kan starta fyllningen stöder cementbruk innefattande sand, grus eller en preparerad betong från biandaren.

  Vid monteringen av stöden finns det preliminära ställen där tvärbalkarna behövs. För detta ändamål är det nödvändigt att kontrollera noggrannheten hos de markeringar som utförs med en markör, vilket markerar fixeringspunkten längs hela staketets längd, där en metallpalett kommer att installeras. Här krävs tålamod, uppmärksamhet och noggrannhet. Dessa åtgärder utförs efter att groparna redan är förberedda med en borr- eller bajonettskovel och stöden är monterade. Montera tvärstången längs hela omkretsen av det inneslutna området med hjälp av självgängande skruvar.

  Hur kan man stärka reglarna med händerna

  Om du köper färdiga kit från tillverkaren producerade speciellt för konstruktion av staket, det stöd de redan har elementen för fastställande av eftersläpning. Med självtillverknings staket för dem måste stärkas konsoler som tjänar för att fästa de längsgående balkar. Installera vevlagret är gjord på en höjd av 30 cm från marken, och toppen - 50 cm från toppen av kolonnen.

  För precisionsmontering med hjälp av en byggmästare nivå och Beacon sladd som sträcker sig mellan stöden. Konsolerna kan fästas genom svetsning eller med användning av en "krabba", som är en uppsättning klämmor. Producera sin egen staket av korrugerad kommer att behöva göra preliminära beräkningar och fastställa kostnaden för material som behövs.

  Processen för fastställande stängslet eftersläpning

  Om satsen är för byggandet av en metall staket piket förvärvades i Leroy Merlin, bör du omedelbart dra nytta av instruktionen att det, efter att ha bekantat med byggteknik staket. Eftersom fullständig kan du brukar köpa rätt rambalkar med staketet, då de inte behöver måla.

  Fastställande lag om den framtida stödtaket kan utföras med hjälp av en svetsmaskin, sedan placera svetsstavar som behandlats med rostskydds. Om Leroy Merlin eller i andra butiker rades separat köpt metall staket av en viss färg, kan ramen vara målade i lämplig färg, som kommer att kombineras med den målade ytan shtaketin. Efter installationen av fördröjningen är nödvändig för att börja göra layout för fastställande shtaketin, vilket är ganska hårt arbete, som kräver särskild uppmärksamhet och noggrannhet.

  Dimensionell ritning för fäst reglar och metall postering

  Balkarna kan formas rör med avsnitt 20x40x2 mm, kan de köper i Leroy Merlin. De är fixerade på en konsol kraftfull skruvmejsel, som är utrustad med en speciell fästskruvar.

  Hur man monterar en metall staket

  Bygga ett staket för den perfekta utseendet på huset kan vara endast när alla markeringarna på bar, vilket gör att även stärka shtaketiny göras. Gör en beräkning av avståndet mellan dem är möjligt om du använder räknaren. Shtaketiny fäst till barer ska använda en effekt skruvmejsel.

  Skruvade delar måste vara mycket försiktig, annars kan du skada polymerbeläggningen metall demonstrationen. Shtaketin producerande enhet på ramen kan börja med monteringsdelar till den nedre reglarna staket. Den nedre kanten av varje element bör anpassa Beacon sladd, som måste vara strikt sträckta horisontellt mellan stängsel stöder. Ofta bredden av gapet är i intervallet 50-100 mm.

  Instruktioner för att fästa metall staketet till

  Stärka shtaketiny kan inte bara skruvar utan bultar eller nitar. I det här fallet bör du använda en elektrisk borr eller nit. Vid monteringen av stängslet bilateralt arkmaterialet gapet mellan stängerna bör vara lika med 80 mm. Välja storlek på gapet mellan skyddselementen kan vara frivillig. Det bör vara strikt densamma över hela staketet.

  En fördel som uppvisas av stängslet av korrugerad på grund av frånvaron av behovet att rikta in varje remsa vertikalt. För vertikal inriktning och en likformig fördelning av metall shtaketin avsnitt bör använda strap-schablonen. Den tillåter dig att undvika snedvridningar och för att uppnå den standard avståndet mellan delarna. Guide till en uppsättning av Marlene och staket montering teknik inkluderar gapdimensionen 50 mm. Det kan kortas till 20 mm i steg om 1 cm.

  Hur man utför installationen av de övre staket remsor

  Förutom staketet från tillverkaren, kan du köpa takfoten. Detta kommer att göra ser mer tilltalande design. Fäst det kan vara så shtaketiny med skruvar. Om det är absolut övre horisontella kanter behöver utföra installationen på det en skyddsremsa. För att stärka den, använda en speciell lim eller svetsas fast stängslet bar stöden.

  Dra i snöret fyr längs hela längden av den längsgående eftersläpning, bör svetsas svetsare formade rören för hela längden av ramen. svets primer. designen följt av färg och gå vidare till den sista etappen av stängsel anordningar för hemmet. Det måste ta en skruvmejsel för att fästa shtaketiny. Skruvarna bör vara längd eftersläpning. Avståndet kan väljas oberoende, lämnar 100-150 mm från marken.

  Färdigmonterade övre gränsen staketet

  Om du bygger ett staket av metall staketet tillåter inte dess värde, är det möjligt att installera ett staket av wellpapp. I vilket fall som helst, för att säkerställa ett tillförlitligt skydd av området från oönskade intrång av människor, djur, dölja huset från nyfikna ögon av förbipasserande, ska köpa kvalitet material eller kit från tillverkaren. Recensioner av teknik för uppförande av staket av metall demonstrationen visat att det inte är komplicerat. För att bygga, kan du äger.

  Staket av metall postering: installation, urval, pris

  Skydd, skapas från stängslet, kan ha olika form, färgsättning. Det är möjligt att ändra avståndet mellan lumen. Detta gör det möjligt att skapa ett attraktivt utseende av staketet som passar perfekt i utformningen av webbplatsen, vilket gör det mer intressant.

  Här är några bilder av några alternativ.

  Denna fäktning är populärt. Det finns flera huvudorsaker.

  1. Ett perfekt komplement till landskapet i något område.
  2. Det kan kombineras med andra roliga och byggmaterial som är involverade i skapandet av stängsel.
  3. Det finns variationer av organiska kombination av murverk eller sten. Det kan också vara intressant att titta, och dess kombination av en metall eller betong.
  4. installation enkelhet Den tillåter dig att aktivt använda den i de flesta enskilda gårdar. Kör installationen enkel även har specialkunskaper för användaren. Inget behov av att spendera pengar på ytterligare betalning av anställda i installationen av stängsel.
  5. Enkelt underhåll Det kan vara en viktig orsak till dess massa tillämpning. Även i detta fall utförs borttagningen av befintliga fel på den, till följd av åtgärden. En sådan skada kan orsakas av yttre miljöfaktorer som ändras under hela året.
  6. Tillförlitlighet. Om använda höga element, tillsammans med inredningen blir tillförlitlig säkerhetselementet del av penetration av främmande människor.
  7. Det är värt att notera att stängslet tillåter landning av växter i direkt anslutning till strukturella element. Detta är särskilt viktigt för ägare av privata tomter.

  Priserna för metallstängsel

  Kostnaden beror på material och storlek. Det är också en viktig parameter är tjockleken på den metall av vilken den produceras.

  Nedan är de vanligaste typerna, priserna är i en förort, vilket bidrar till att ta reda på hur mycket objektet.

  Installera ett staket med händerna

  För att genomföra installationen måste du utföra en serie på varandra följande åtgärder.

  1. Det tidigare framställda poles poler. Vanligtvis görs av metallrör eller skivor baserade på trä av stor tjocklek.
  2. Du bör också förbereda en ganska smal storlek rack med metall.
  3. Det är nödvändigt att uppmärksamma tvärstänger, som också är tillverkade av en metall. Det är nödvändigt inte bara ur en dekorativ synpunkt, men också som ett element för att skapa ytterligare styvhet struktur.
  4. Därefter beräkna längden och höjden.
  5. Efter det, beräkningen avståndet mellan de vertikala elementen som utför stödfunktioner. Samtidigt genomför vi beräkningar på storlek.
  6. Pre-förbereda för framtida billet staket.
  7. pelarna lägre varmhartshandtagsparti. Detta kommer att eliminera processer relaterade till förfall. Därför är tjänstgöringstiden mycket högre.
  8. Nu fri från ogräs, gräs staket raden i framtiden.
  9. Därefter sträcka fyrarna på territoriet av den föreslagna staket, göra en markering platser där polerna kommer att placeras. Man bör komma ihåg att sträcker sig över längden mellan dem inte överstiga tre meter. Annars kommer det att finnas slack i de avsnitt som snabbt leder till misslyckande.
  10. Spenderar sin installation i marken. rekommenderade dem att hälla konkret lösning för ökad tillförlitlighet. Detta är särskilt viktigt för metallpelare.
  11. Nu, efter att lösningen hårdnar kan börja horisontella guider för installation mellan stolpar. Du måste komma ihåg att du kan pre-fix själv styra, sedan montera dem på de strukturella elementen. Det finns också ett alternativ när det finns en förproduktion av avsnittet och sedan montera den till stolparna med samma guide.
  12. Under sina skenor måste komma ihåg att avståndet bör vara på samma nivå som bredden på de enskilda elementen. Fästa samma den produceras som en med hjälp av bultar, och med hjälp av spikar eller skruvar. I en situation där pelarna är tillverkade av metall, är monterade på styr hörnen, vilka är för-svetsade till datastrukturelementen.

  Staket av tegel och metall postering

  Denna typ omfattar komponenter tillverkade av metalltjocklek av storleksordningen 4,5 millimeter.

  För uppbyggnad av nödvändig uppsättning verktyg, inklusive en borr, skruvmejsel och svetsare.

  1. Initialt projektet sammanställs.
  2. Nu måste du montera ramen. För detta ändamål i anvisade platser gräva hål. De satte stolpar. Vidare genomförs hälla grunden.
  3. Efter grunden är klar genom murning ungefär en halvmeter från grunden.
  4. Dessutom, är det rekommenderat att foder av metallpelare tegel. Detta kommer att skapa en mer intressant utseende.
  5. Under deras tegel foder först måste förbereda hörnen på samma nivå som den påstådda fastställandet av framtida guider. För att göra detta, de svetsade på ett sådant sätt att efter prognoserna inte mindre än tio centimeter.
  6. nu gjort installation av horisontella styrningar. Detta kan göras både med hjälp av svetsning eller med skruvar.
  7. Vidare monterat alla vertikala komponenter. Detta arbete sker genom shurpovorta bultar. Du kan också använda självborrande skruvar för metall. Det rekommenderas inte att montera genom svetsning, eftersom detta kommer att medföra olägenheter under reparationsarbetet. Nu stängslet är klar för drift.

  Kort och koncist - hur man installerar och montera.

  Ett staket av metall postering (evroshtaketnika) med sina egna händer

  Valet av stängsel för webbplatsen är inte en lätt uppgift - du behöver det vara tillförlitliga, hållbara, vackra. Alla dessa krav uppfylls av ett staket av metall piket (evroshtaketnika). Klättra det problematiskt - inte den typ av styvhet. Bryta sin "tråkiga" - vanligtvis fans huliganism begränsas av det faktum att ett par böjda lameller. Beauty naturligtvis en subjektiv kriterium, men dessa stängsel ser bättre ut än samma fasta staket av korrugerad. Dessutom är de inte lika känsliga för vindlaster, vilket sparar på stödpelarna. En ytterligare fördel - de produvaemost. I allmänhet ett bra alternativ.

  Vad är metall staket

  En metall staket av förzinkad stålplåt. Relief bildad på arket, varefter den skars i remsor-shtaketiny, täckt av skyddande kompositioner målade. Erhållna remsor av en viss höjd. Typiskt höjd -. 150 till 180 cm för stängslet aggregatet behöver mer stödpelare (vanligen 60 * 60 * 2 mm), bågsträngen (två eller tre tvärelement som löper mellan poler) och fästelement.

  Det ser ganska solid

  evroshtaketnika metalltjocklek kan vara från 0,4 till 1,5 mm. Den vanligaste - av stål 0,5 mm tjock. Shtaketiny bredd - från 80 mm till 128 mm, längd - 2 meter.

  P och M - formade metallprofiler postering

  Någon metallisk staket med en annan profil: P (rektangulära) formade och M halvcirkelformig. M-formiga kanterna har en större i enlighet därmed har en större styvhet. Men det finns en U-formad, i vilken i de "tillbaka" formade spåren. Men i detta fall är det svårt att säga vilken av dem kommer att vara hårdare. Troligtvis den senare, särskilt om det falsade kanter.

  Varje företag har sina profiler

  Halvcirkelformade också ha större styvhet, men svårare att bilda och har i allmänhet ett högre pris. För större hållfasthet längs långside ytterligare spår kan bildas.

  I allmänhet är de flera spår, revben, de bättre motstår böjning bandlängd. Men priset blir högre med den ökande komplexiteten i relief. Eftersom det är i sig ganska stora, oftast måste man leta efter en kompromiss. I varje fall har bar tåla dina försök att böja den.

  Vad du ska titta efter när du väljer en

  När du väljer en metall staket, är det lämpligt att titta på den föreslagna spelet du bor. Anges kan ha samma tjocklek av metall, och i praktiken skulle vara att kantremsor från ett enda parti kan böjas finger med en annan part sådan inriktning misslyckas. Detta är en producent. Fallet som metall parti, och det är sällan stabil.

  Falsade kanten, flera lager av skyddande beläggningar - dessa är tecken på god metall postering

  Fortfarande måste uppmärksamma kanterna - det är bättre om de rullas. För det första är det en mer tilltalande utseende, och andra, högre styvhet postering, och för det tredje en skarp kant är böjd och de kan inte bli sårad. Nackdelen i staketet med en rullning av ett - ett högre pris, eftersom det kräver specialutrustning och ytterligare processtid.

  Om vi ​​talar om produktionen av specifika företag, den populära evroshtaketnik Grand linje ( «Grand Line "), Barrera Grande, "Nova"," TPK Metallokrovli Center», FinFold, UNIX ( «Unix").

  Det är att förstå och metod för målning. Det finns ett järnstaket med dubbelsidig och enkelsidig målning. För enkelsidig, är baksidan täckt med ett lager av jord utan färgning. Det har således Gray. Staketet av metall med en sida gråmålade inre delen. Det är inte så illa - det är inte självklart. Om du inte är nöjd med det här alternativet, eller köpa en dubbelsidig målning, eller måla själva. Färgen tar "tak", att välja rätt nyans. Observera att den målade borste metall look ... inte så mycket. Om det finns en pistol, är utseendet ganska bra, men inte perfekt.

  Det ser ut som "fel sida" målad på ena sidan av en metall staket piket

  Du bör också ha i åtanke att det finns två typer av färg metall postering:

  Den första metoden är mycket mer tillförlitliga, eftersom tillämpningen av teknik kräver särskild utrustning och strikt iakttagande av teknik. Som ett resultat av en sådan staket kan motstå ökad mekanisk stress. Även om det finns en repa i beläggningen (även om vi måste försöka), gör metallen inte rost, eftersom det fortfarande finns skyddande beläggningar som förhindrar rost.

  Polymerbeläggningen - det bästa valet för idag

  Pulverlackering i teorin, inte värre. Men bara om det gjordes enligt reglerna: på grundade metall orsakade en skyddande beläggning, och ovanpå det - pulverlackering och bakade det i speciella kammare. Men poängen är att du kan använda färgen i "garage", och på något sätt är det möjligt att bränna det. Resultatet kommer endast att vara helt annorlunda. Dessutom finns det färdiga skivor av kinesiskt ursprung. De målar tillämpas i butiken, men ofta direkt till tidigare ovaccinerade stål. Externt identifiera alla dessa nyanser kan inte vara, och sedan finns det minsta repa rost. Så att polymerbeläggningen mer "säkra".

  Vad kan vara av metall staket piket

  Metal staket kanske gillar det eller inte, är det ingen redovisning för smak. Men när det gäller praktiska, kommer de definitivt vinna trä motsvarigheter. När inställning, då du inte kommer ihåg åren av stängslet. Det är inte nödvändigt att måla, att ha en ordentlig uppfattning så bra kvalitet färg varar i år utan synliga förändringar. Och det är - en av de viktiga faktorer som gör oss att tänka om installation av stängslet.

  Alternativ utan grund

  På band fundament

  På grund och kolumner klinker

  Det finns enkla och dubbla sätt att montera remmar metall postering (dubbelsidig, schackbräde). När de två rader, remsor har på båda sidor av strängen, och så att de är åtminstone en centimeter överlappning. Därför, bör avståndet mellan remsorna vara något mindre än bredden shtaketiny. I detta arrangemang, kommer remsor per meter staket kräver 55-60% mer. Men stängslet erhålls nästan neprosmatrivaemye - bara i en viss vinkel, kan du se en liten del av området. Och detta trots att stängslet inte är solid, och alla "charm" av en solid staket du inte kommer att påverkas.

  Metoder för montering av en metall postering: ett och två rader

  Oftast remsor dubbar vertikalt, men det finns också horisontell monteringsmetod - det kan också vara ett enradigt eller dubbel rad. Horisontell staket ser mer "exotiska". När de två-rad (dubbelsidig) fästen erhålles allmänt opak.

  Den horisontella järn staketet

  Nackdelen med denna metod för installation som kräver särskilda kolumner och mellanliggande kolumner, som kommer att tillhandahålla den önskade styvheten. En annan detalj: rem producerar vanligtvis upp till 180 cm, desto längre måste beställa, och det är värt de extra pengar. Så antingen har allt lagt polerna eller betalar för mycket för en anpassad storlek.

  Vid installation i en rad, kan mellanrummen mellan spjälorna vara annorlunda. Den exakta avståndet väljs slumpmässigt, beroende på hur "transparent" vill göra ett staket. I de flesta fall, är avståndet mellan shtaketinami 35-50% av remmen bredd. Men det brukar inte komma med mindre, och med stora luckor.

  Vid installation av "checkerboard" om du inte vill ses i en vinkel på din gård, bör remsor täcka 50% eller mer shtaketiny bredd. Om "prosmatrivaemost" oviktigt, kan du lägga dem så att kanterna överlappar varandra med endast en cm.

  Höjden på stängslet väljs beroende på önskemål från värdarna. Om du vill maximera gården stängdes från nyfikna ögon, bör längden av banden vara 180 cm. Med tanke på det faktum att de är något upphöjda över marken, är det tillräckligt för att de allra flesta människor inte har möjlighet att titta in i ditt område.

  Välja önskad höjd

  Om du inte bryr dig, kommer det att finnas något sett genom stängslet eller inte, kan du ta och 1250 mm och 1500 mm. I det första fallet kommer stängslet att hamna någonstans i bröstet förbipasserande nivå, den andra - i ögonhöjd eller något under (ungefärlig anpassning, se nedan), och det är utan grund.

  Bredden av passagen vertikala staketet av metall -. 200-250 cm Det är på ett sådant avstånd grävt poler, och fixerades sedan mellan två och tre tvärbalkar. Detta kors kallas "lag" eller "sträng". För stängslet höjd av 150 cm är tillräckliga två tvärbalkar för högre företrädesvis tre.

  Det finns flera varianter av fyllning spännvidd (avståndet mellan de bärande pelarna). Det enklaste sättet att installera ett direkt sätt - det är när alla band av samma längd. Över ett staket kan skickas U-formad remsa av samma material (säljs på samma plats där evroshtaketnik). Utöver estetiska belastning, även täcker den metallsektioner, vilket förlänger livslängden på stängslet.

  Typer av metall staket

  Alla de "våg" kräver trimning flesta barer för ett visst avstånd. En "våg" i span göra i steg om 50 eller 25 mm. Vid steg 50 mm höjdskillnad mellan den kortaste och den längsta barer signifikanta, men stängslet ser mer filigran. I fallet med "vågor" i steg om 25 mm eller med en "dubbel våg", är skillnaden mindre. Övre trimmar omedelbart sätta mycket mindre vanligt, men de kan också ställas in. Endast i stället för "vågor" frakturen måste trimma sidorna och böj.

  Vid montering av stängslet postering metallen i centrala Ryssland, rekommenderar att installera poler hos det profilerade röret 60 mm * 60 (60 * 40 möjliga). För tvärstängerna bekvämare att ta samma profilerade röret, men avsnitt 40 * 20 mm. I detta fall stängslet exakt står vind- och snölaster.

  När monteringssteget installeras är pelarna 2 meter. Om två tvärstycken, de fästas så att kantremsor innan det var 25-35 cm från shtaketiny Om höjden av 150 cm eller mer, ett avstånd av 30-35 cm, kortare -. 25 cm, med höjden hos stängslet ovanför 1,5 m. det är bättre att göra tre lags, och inte bara i regioner med starka vindar. Helt enkelt med två skikt får man för mycket avstånd mellan fästanordningarna, varigenom latharna lätt kan öppnas.

  Ungefär vid detta avstånd är det nödvändigt att fixa lagren när man installerar ett staket av metallgjutningar

  Det finns två sätt att fästa remsorna: på självuttagande skruvar och på nitar. Självgängande skruvar och nitar monteras på båda kanterna av stapeln på var och en av korsstångarna. Det vill säga om tvärstängerna är två, behöver du för varje stapel 4 självgängande skruvar / nitar, om tre, då fästdon behöver du 6 stycken per stång. Du kan självklart fixa en skruv eller nit på korsmedlemmen och ställa in den i mitten. Men i detta fall är det enkelt att trycka staketet med händerna - och det är inte nödvändigt att klättra över staketet.

  Så montera snabbare, men det här är ett "rent dekorativt" staket

  Vilken typ av fästelement att välja? Självgängande skruvar är lätta att installera - det här är deras plus. Men de är också lätt obesvarade, vilket under vissa omständigheter kan vara en minus. Nitar kräver mer tid att installera, men också att ta bort dem är mycket svårare. Vad ska man välja? På den främre delen av staketet eller om staketet förblir obevakat länge (ger ett säsongsbesök) är det definitivt värt att sätta nitar. Självklart, om angriparna får ett mål, kommer de att klara nitar, men det blir svårare. När man installerar ett staket mellan grannarna i fast bostadshus, är det ganska möjligt att fästa metallskaket på de självuttagande skruvarna.

  Som du antagligen märkte är metallskäret producerat i nästan samma teknik som det korrugerade arket och arket är billigare. Därför har många människor en idé, att göra ett staket, genom att bryta det profilerade arket i remsor. I princip kan detta göras om du kan klippa strikt längs linjen utan några märkbara avvikelser. Men för skärning är det nödvändigt att använda sax för metallskärning eller hand. BULGARIAN är det omöjligt att skära i vilket fall som helst, eftersom det brinner skyddskåpan. Så arbetet är inte en lätt och tar mycket tid. Om det inte skrämmer dig kan du prova.

  För små staket kan du hitta substandard i lager eller från tillverkare

  Vad är bristen på ett självgjordt staket från proflisten? Allt är uppenbart: kanten är sällan jämn, eftersom det är svårt att göra det manuellt. Dessutom är skäret oskyddat och kan börja rosta. Det är naturligtvis möjligt att smita avdelningarna med en primer / färg, men för att säkerställa att alla lager ligger perfekt, krävs en absolut ren yta. Det vill säga klippplatserna måste först dammas (inte så svårt, men det tar tid), och sedan avfettas. Endast i detta fall kommer den skyddande beläggningen att vara riktigt kvalitativ.

  Det är önskvärt att täcka kanterna - detta kommer att ge det hemmagjorda staket en stor styvhet, för på proflisten är det sällsynt att bilda ytterligare reliefer. Den "håller" formen på grund av dess storlek och växling av vågor.

  Kommentera

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

  7 + 3 =