Metal Fence

Metallstängsel och hinder

Metallstängsel är inget annat än ett utmärkt alternativ hållbar och tillförlitlig hölje som inte bara är i stånd att skydda privat egendom, men också att ge den omslutande området attraktivt utseende. Många ägare av sådana stängsel bekräftar att högkvalitativa material gör tillräckligt lång för att använda stängslet, inte frukta för säkerheten av personlig egendom.

Konstruktion av en kombinerad intag av metallsektioner pelare och tegel

kan göras produktion av metallstängsel på beställning. I det här fallet med de alternativ du vill, bör du hänvisa till tillverkaren för godkännande kvaliteter och egenskaper i framtiden av stängslet. Vad befogenheter metallstängsel, liksom deras typer och egenskaper som beskrivs nedan.

Kvalitativa egenskaper av metall stängsel

Metal staket, vad det nu kan vara, är först och främst tillförlitlighet, som handlar om att kvaliteten på derivat material.

Variant metall stängsel anordning

Betrakta mest grundläggande värdighet, uppmuntra använda produkter på en global skala.

 1. Hållbarhet och tillförlitlighet. Metallstängsel, med tanke på de förfalskade eller svetsade typer har hög hållfasthet. Metall nästan inte deformeras, har en hög motståndskraft mot slag och andra mekaniska skador. Smidda staket kan vara helt tillförlitligt skydd av alla hus, skydda den från penetration av oönskade gäster.
 2. Långvarig användning. Utmärkt kvalitet och prestanda gör metall staket hållbara. När ha etablerat ett sådant staket kan vara mer än 10 år att inte tänka på att ersätta den.

Stängslet av smidda föremål, polykarbonat och tegel

Ett urval av mönster för ett staket av metallstänger

Utöver fördelarna för framtida ägare av metall stängsel är det viktigt att förstå att livet av stängslet beror till stor del på hur du tar hand om honom. Gilla det eller inte, och metall - det är material, som förr eller senare börjar rosta.

EXEMPEL ursprungliga staket av metallprofil

Dessutom mindre repor också kan leda till rost, inte bara förstöra utseende utan även integriteten i stängslet. Detta hjälper till att undvika tid bearbetning av metall ytkorrosion beläggningar, och ta bort delar av rostiga. Det rekommenderas att måla staketet minst en gång vart tredje år, och vid behov oftare.

Mängd metallstängsel och deras funktioner

Metall staket och metallstängsel kan göras i olika utföranden och kan ha annan funktionell belastning.

Storlek och utformning av staketet av metallrör och profiler

I detta avseende finns det en klassificering som tillåter delat alla metallstängsel i flera grupper, vilket bidrar kommer konsumenterna att avgöra valet av en viss typ.

Smidesjärn staket: funktioner och installationsanvisningar

Staket av metall smide verkligen vara elit och etablerade främst på platser av stor betydelse. Dekorera plåtelement av smide ett staket gör en unik, iögonfallande och omvandlar den till ett konstverk. Den främsta fördelen med en sådan ett staket är en otrolig styrka som tillåter honom att använda mer än ett decennium.

Ingen mekanisk skada och ingen kollision kan orsaka skador och deformation att intaget är oerhört viktigt.

EXEMPEL inredning smidda staket för hus

Installation av smidda staket kan göras med egna händer, det enda sak att tänka på, så att strukturen och dess element kan ha imponerande tyngd. I detta sammanhang är det rekommenderat att använda hissen, vilket gör det möjligt att höja alla delar till önskad höjd, inte samtidigt som deras egna ansträngningar.

Så överväga möjligheten att självorganisering.

 1. Ta mätningar av omslutande territoriet som att köpa material. Vi måste komma ihåg att, förutom de staketsektioner, behöver du stödpelare, som kommer att fördela belastningen av alla stängsel. För att beräkna erforderligt antal sådana poler kan vara, med fokus på det faktum att de är oftast justeras varannan meters längd.

Ett urval av originell design för smidesjärn staket

Ritning konstruktion staket av metallelement

Det är så enkla manipulationer kan ge en dekorativ metall staket, som kommer att bli en verkligt stöd och skydd, liksom stolthet alla hem.

En light-version som är idealiskt för budget skydd - är ett staket av metallplåtar. Metallprofil för ett staket är ett plant ark av expanderad metall, som är belagd med en speciell beläggning, vilket möjliggör användningen av öppna ytor på arket. Oftast är detta staket inramade sängar och blomsterrabatter, men kan också vara en fullständig staket vid stugan eller trädgården.

Den största fördelen med ett sådant stängsel är dess snabbhet och enkel montering, som är gjord med sina egna händer. Dessutom stängslet så billigt och låter dig spara familjens budget, som kombinerar utmärkt kvalitet med överkomliga priser. Pris profil är helt beroende av dess tjocklek och tjockleken på den skyddande beläggningen.

För att installera ett staket på din egen webbplats, måste du ta bryr sig bara om två saker: betong av stödpelare och trimma arbete med kalkylblad profil. Så genom att köpa rätt mängd profil och självgängande skruvar för metall och horisontell eftersläpning, är det nödvändigt att ställa in bärande pelare. För att göra detta, med hjälp av en trädgård borr gropar under stolpar, som ställs stolpar, och fylls med betong. Lite-versionen av stolpar kan täckas med jord, stampande den ordentligt. Eftersom plåten är lätt nog, utan att behöva göra foundation.

När polerna är redo, de svetsade bjälklag - balkar, som beten profil ark. Installerad staket av wellpapp tillräckligt snabbt. Ark med skruvar beten på reglarna på ett avstånd av 10-15 cm. Det sista steget i installationsprocessen är den övre kanten av ett staket. För dessa ändamål finns särskilda lock som gör skarpa kanter säkra och inte traumatisk.

I själva verket, stängslet - a parallella metallsegment fäst vid två reglar.

Exteriör och dressing kombination av en metall staket och stängslet tegel

Metal staket väl används i trädgårdssektorn arrangemang för rabatter och små trädgårdar, men kan också hittas i en kapsling. Ett stort utbud av staket på marknaden gör det möjligt att välja de mest oförutsägbara och originalversionerna, i avsaknad av sådana, för att göra ordning i fabriken på sina egna skisser.

En metall staket för stängslet representerad i form av profildelar, är helt förenligt med titeln vars utformning. Sektionen svetsas genom svetsning på stödpelare, som i detta fall kan vara antingen en del av fundamentet, och en oberoende enhet. En liten specifik vikt möjliggör stöd använder också konventionella rör.

Självaggregat innebär installationen av stödpelare, som är svetsade till metallen av staket. Det är i princip all teknik för att utföra kraften i någon nybörjare builder.

I händelse av att installationen misslyckas, kan du ta till hjälp av experter, som kommer att avgöra ett liknande problem i en handvändning. Men priset för sådana tjänster kan vara den mest oförutsägbara.

Inte mindre populära och krävde allt för förortsområden är ett metallnät för stängslet. Detta är ett bra och billigt sätt att skydda den personliga handlingen, utan att beröva den extra solljus och värme.

Armeringsnät staket är lätt att använda, och dess installation kommer att ha kraften i även de mest oerfarna. För att installationen har gjorts på rätt sätt, måste du ange parametrarna för staketet, och det är med sin längd.

Av denna figur är helt beroende av i vilken utsträckning djupt rotad att vara att stödja röret.

Ett billigt alternativ anständig stängsel kräver försiktighet när man arbetar, liksom överensstämmelse med alla normer och krav. Om vi ​​talar om installationen i ett nötskal, bör det noteras att röret, som kommer att monteras galler måste infällda tillräckligt djupt ner i marken så att stängslet var platt och inte varp när de utsätts för kraftiga vindar.

Ready staket av svetsat nät i landet

Förra sommaren, i landet för att installera ett staket av metallplåtar. Installerade det snabbt, inte några svårigheter under installationen inte uppstår. Vi var nöjda med priset på staketet: till skillnad från andra arter, vår staket var mycket billigare. För mig är en viktig fördel som i staketet det inte finns några sprickor och hål, det vill säga. E. Vid sin datja, kan jag göra något, att veta att ingen ser mig!

Hur man gör en metall staket

 • Krämen av svampen fötter Ekzomin
 • Kapslar från Vetoksik parasiter
 • Complex Sustalayf att återställa leder

Metall staket - ett staket, som är jämförbar tillförlitlighet liknande strukturer gjorda av sten eller betong. I den här artikeln visar vi hur man gör ett sådant staket, överväga dess typer och funktioner.

Konstruktion av metall stängsel

Strukturellt är metallstängsel delas in i tre huvudtyper:

 • döva stängsel. De kännetecknas av en kontinuerlig bana, säkert döljer ur sikte utanför territoriet av webbplatsen.

Mängd olika metallstaket

Den vanligaste varianten av stängslet - en maskor, fäst vid stödpelaren. Materialet för ett sådant trådnät används, från vilka genom flätning och punktsvetsning bildas kvadratisk eller diamantformad cell.

Sådant stängsel är gjord genom att förena metallelement elsvetsade gitter. Ibland kombineras med smidesprodukter. Svetsade mellan stängselsektionerna är delar representerar ofta en konstnärlig komposition. Om den är korrekt anpassad till stilen på huset, kommer svetsade stängsel ta lång estetisk njutning till sina ägare och deras gäster.

För att skapa ett förfalskat staket krävs en stor insats, noggrannhet och erfarenhet, så det görs manuellt master-proffs. Resultatet av deras hårda arbete kan bli en sann konstverk. Smidstängsel ofta utmärker personlighet och strama skönhet.

Staket av den korrugerade skivan

Populariteten av denna typ av metall stängsel på grund av rimliga priset på de material som används, deras låga vikt och tillförlitlighet.

Fördelar och nackdelar med metallstaket

Hållbarhet och tillförlitlighet av metallstängsel bekräftade långvarig användning praktiken. Dessutom, installation av sådana anläggningar har ett antal fördelar:

 1. Ger tillförlitligt skydd för trädgårdsområdet från nyfikna ögon och intrång av oönskade besökare.

De problem som byggandet av staketet, är det mycket mindre. Dessa inkluderar följande:

 • Betydande vikt material, speciellt svetsade och smidesjärn staket. Det skapar en viss olägenhet under transport och installation av staket delar.
 • Läs en översikt över de komplexa medel för hemorrojder Proktonol
 • Hur gå ner i vikt 20 kg - real recensioner av Guarchibao

Teknik monteringsmetallstängsel

Staket av folien

För montering av detta skydd krävs profilrör med rektangulärt tvärsnitt för att skapa stödpelare och ramen, de profilerade plattor, skruvar, "bulgariska" skruvmejsel, borra, spade, byggnad nivå, hammare sladden och pinnar. Om du planerar att göra med tegel pelare, ett ytterligare behov murbruk och skyddslock.

För montering av metall staket av erforderlig stödgallret, "nät", kablar, skruvar, skruvmejsel, byggnad nivå pinnar, rep, tejp, betong M400 och en spade borr.

Ett sådant staket kan göras genom varm eller kall smide. Den senare metoden är lämplig för självförverkligande. Att genomföra de erforderliga vridningsmaskiner för dekorativa sektionsdetalj smides staket svetsmaskin, "Bulgariska" bänkskruv och en uppsättning av inhemsk verktyg.

 1. Med hjälp av pinnar, tejp och rep bryta staket i framtiden, med hänsyn till placeringen av alla sina inlägg.

Vid användning av en sten, betong eller tegel tillverkning rack förfarande för installation av metall staket är densamma. Stål inlägg i det här fallet kommer att fungera som en armeringsstång i dekorbäraren. På grund av den ökade vikten av strukturerna under smidesjärn staket med kolonner av sten behöver en stark grund. Därför, före monteringen av metallförstärknings strävor för framtida staket omkrets för att gräva ett dike och placera den i en metallram tillverkad av stänger d. 12 mm.

Innan produktionen av metall staket är användbar för att ställa kostnaden för grundmaterial. Priset på ett enda ark av wellpapp - 300 rubel, och utbyggnaden av "nät" grid -. 500 gnugga. Ämnen för smides staket kan köpa eller använda metall som har på gården plats.

metall staket: fördelar och egenskaper

Staket av metall är mycket populära på grund av sin hållbarhet och olika alternativ. Sådana stängsel skapas i fabrik och på plats snabbt och enkelt installeras utan inblandning av specialister. Snygg exteriör design gör på grund av smidda element, men många föredrar mest koncisa och alternativ.

Skydda sitt land område kan vara strukturer av olika material. Staket av metallen är i hög efterfrågan på grund av flera egenskaper. De är:

 1. Tillförlitlighet och hållbarhet. Metal staket är svårt att deformera eller skada på mekanisk väg, så detta alternativ är lämplig för installation på någon förorts eller förortsområde.
 2. Hållbarhet. Öka livslängden på alla metallhölje kan ske snabbt behandling av ytor.
 3. Ökad säkerhet. Alla metall staket har en hög grad av tillförlitlighet, naturligtvis, om det inte görs av stängslet eller nät. Massiv staket från metallstänger eller ett fast staket kommer inte att vara så lätt att övervinna.
 4. Lättskött. Den tid bearbetning av metallytan kommer att tillförlitligt skyddas mot korrosion och rost.

Det är också viktigt att den nuvarande från metallstängsel produceras av olika konfigurationer - svetsade, i sektion, av wellpapp eller smidd. Därför är det lätt att välja ett alternativ som passar på de yttre egenskaperna hos stugan.

Det mest fantastiska sättet att bygga staket för webbplatsen - använd en roll-mesh nät. För det första är det billigt. För det andra har det en mycket enkel installation. Materialet självt - är en ståltråd, i vilket en låg kolhalt, och på grund av denna flexibilitet tillhandahålls. Mesh Beläggningen kan vara av stål, förzinkat eller polymer baserad. Den billigaste galvaniserad nät, så detta material är den mest populära bland köpare. Bland bristerna i materialet för stängslet kan identifieras känslighet för olika influenser och öppenhet som inte gillar alla ägare av förortsområden.

Hållbarheten, säkerhet, estetik - de viktigaste skillnaderna smidda staket, som är ekologiskt passar in i designen av ett territorium. Alla konstruktioner av denna typ är indelade i tre typer:

 1. Skydds stängsel - enkel och billig. I de flesta fall är dessa mönster stämplat sektions staket, levereras i färdig form, som bara kan samlas på platsen. Om du vill dekorera ytan av staketet, kan det göras med en extra dekoration i form av prydnadsföremål.
 2. Staket baserade metallsmide - det är presentabel mönster som kännetecknas av konstnärliga resultat baserat på speciella skisser. De dekorativa mönster smidda element är anslutna med klämmor och flikar, och vid deras framställning använder endast enskilda utvecklingen.
 3. Kombinerade stängsel är baserade på standardmallar är redo, men kan ändras i enlighet med kreativa idéer för kunden.

Framställd från metallstängsel skapats med hjälp av smidning av profilerade rör, stavar och stänger av olika storlekar. Att måla ytor med olika sammansättningar, och i vissa fall verk sin patina. Den viktigaste fördelen med smidda staket i personlighet - den andra med samma design som du är osannolikt att möta.

Svetsade staket - en konstruktion som snabbt monteras och fullständigt skyddar privat egendom från omvärlden. Fördelarna med denna typ inkluderar:

 • en mängd olika designlösningar;
 • utmärkta säkerhetsfunktioner;
 • användarvänlighet;
 • hållbarhet.

Det presenterade flera typer av moderna metallstängsel. Foton visar mångfalden av mönster. Svetsade stängsel kan profil, smidda och svetsade sektionsvy och baserat på gallret.

Liknande efterfrågan stängsel i regenerering av affärscentra, sjukhus, kommersiella områden. Förutom för att underlätta montering och för att titta på inhägnat område, sådana konstruktioner är hållbara drift och estetik.

Smidda och svetsade stängsel ännu mer estetiskt tilltalande på grund av smidda delar, genom vilka stängslet blir en individuell look. Det är lämpligt att montera för att skydda lekplatser, hus, trädgårdar, hus territorium. Fördelarna med denna lösning är: snabb montering, drift, hållbarhet och möjligheten att självorganisering. Men det finns sådana strukturer är betydligt dyrare.

Svetsade nätstaket kan placeras med någon lindring på platsen. ett staket sektion av liknande typ metall överför ljus väl, så dessa strukturer används ofta för att avgränsa områden i trädgårdar och tomter. Förutom estetik och rimlig kostnad, locka de uppmärksamhet av en snabb installation och lätthet i vården.

Sådana stängsel är idealiska i fråga om valuta för pengarna, plus att de kommer att uppfylla kraven på tillförlitlighet och hållbarhet. Profilerad plåt bra med tegel pelare, men det är möjligt att installera ett staket och metallstänger. Huvudsaken är att hela konstruktionen var robust och tåla belastning. Popularitet profilerade ark på grund av det faktum att de helt täcker området från nyfikna ögon. Dessutom mönster finns i olika färger, och det är en stor möjlighet för att tänka på exteriör design.

Trall - modern och praktisk

Trall, kanske den mest populära och beprövade material som ger ett pålitligt staketsystem för ditt hem eller trädgård. Unika egenskaperna hos de prestandaegenskaper som tillhandahålls av det material - stålplåtarna som är präglade. Profilerade skapas under full kontroll av gästerna, är så hög kvalitet annorlunda. Fördelarna med dessa konstruktioner inkluderar kostnader för en billig och snabb installation.

Det är också viktigt att metallprofilen finns i en mängd olika former och storlekar, höjder av vågor och destination. Den mest lämpliga för uppförande av stängslet metallprofilen beaktas C-8, som har den lätthet med motståndskraft mot olika faktorer. Installationen är också enkel, kommer det att krävas beredning av metallpelare, reglar, staket strejkvakter och skruvar.

Sådana staket är känsliga strukturer på basis av svetsade metallrör. Sådan staket av metall ger god ljustransmission, olika enkelhet och hållbarhet. Kärnan i konstruktionen är att staketet består av sektioner sammansvetsade genom metallvals. Populär idag är de 3D-panel staket, vilka har en horisontell V-formade bockningar på den yttre ytan. Sådana stängsel har paneler av galvaniserade stavar, som vidare är täckta med polymerkompositioner. Genom sådana Sektions stängsel som den estetiska området.

Nuvarande tillverkare erbjuder någon staket rest från en metall (profil), som kan plocka upp en struktur som kommer att vara mest autentiska utseendet på en viss konformation. Beroende på vilken typ av mål bedriver kan du välja som en enkel staket mesh, nät eller staket av wellpapp och mer originell design med hjälp av förfalskade element.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

89 − = 83