Ett staket av tegel

Hur man gör en tegelsten staket med händerna

Byggandet av en tegelsten staket - en uppgift extremt svårt. Dessutom kan ett staket kosta dig ganska dyra. Men resultatet är värt det. Efter att ha avslutat allt arbete du få en tillförlitlig, hållbar och mycket estetisk staket som kommer att kunna dekorera marken och skydda den från någon attack.

Modern byggmarknaden erbjuder ett stort utbud av tegel, många ursprungliga färger. Du kan också alltid kombinera detta med andra naturmaterial - med golv och smidesjärn, med en naturlig sten eller glasblock. Detta blir en vakt del riktigt exklusiv design.

Hur man bygger en tegelsten staket med sina händer, utan att locka specialister? Detta är vad som kommer att diskuteras i denna artikel.

Först måste vi noggrant förbereda ett område där en estetisk staket gjorda av tegel kommer att placeras. Den sekvens av åtgärder i detta steg bör vara följande:

 • Helt rengöra området av all vegetation, utrota rötterna, om möjligt noggrant anpassa ytan av jorden och ta bort skräp;
 • Rita en skiss av den framtida staket,
 • på grundval av ritningarna gjordes markeringar. För att göra detta i ytterkanten av den framtida stängslet försöker driva insatserna och sträcka sladden mellan dem. Se till att notera läget för porten och grind, samt längden av var och en av korsningarna, styrs av staket höjd och tjocklek.

Efter alla dessa manipulationer, kan du börja bygga. Den stora scenen - lägga grunden, är beroende av kvaliteten på styrkan och tillförlitligheten hos hela stängslet.

Brick staket, även i kombination med andra material kommer att ha en ganska stor vikt. Därför låg under en remsa stiftelse som tål höga belastningar. Djup beror på en mängd olika faktorer, men i de flesta fall är det 35-50 centimeter.

Konstruktion av basen utförs med ungefär följande schema:

 • manuellt eller med användning av en förberedd dike grävmaskin;
 • botten läggs spillror (grus) och sand. Allt detta är grundligt komprimeras för att öka styrka,
 • monterad slutare av brädor, som är lagd stålarmering;
 • tillverkad av gjutningen. Detta förfarande skall utföras stegvis, i flera steg;
 • ungefär en vecka senare när betongen blir stark nog, utförs tätskikt.

Mindre populära, men ganska tillförlitlig en pir grunden för ett staket av tegel. Dess utformning utnyttjar stolpar att gräva i marken på de platser där det kommer att finnas staket stöd.

För stängselstolpar av tegel gjorda av samma material. Men vi kan rekommendera förväg cementerats i basen stålrör. Det kommer att kraftigt förenkla om stödelement och se till att ökad styrka. Utrymmet mellan det inre röret och en tegel vägg kan fyllas med betong, tillsats av ett grus eller små stenar.

Stolparna, som är avsedda att ställa in grinden eller grindarna, samt för installation av spännvidder av andra material, är det nödvändigt att sätta skär. De svetsas direkt på röret och öka hållfastheten hos hela strukturen.

För att skydda mot fukt på stolpar ofta bära särskilda lock. De är oftast gjorda av metall, men valet av material för detta ändamål beror helt på dina smakpreferenser.

Denna procedur genomförs med hjälp av en konventionell fogmassa som kan hantera tunga laster och motstå alla korrosiva effekterna av miljön under lång tid. Bäst av allt, om murverk utförs i enlighet med följande regler:

 • Obligatorisk fuktig tegel innan om att säkerställa bästa av dess vidhäftning till cementbruk;
 • med spikar som i hörnen av den så kallade poryadovkoy som kommer att säkerställa en helt plan yta av väggen i framtiden;
 • i färd med att ständigt övervaka nivån. För att göra detta kan du antingen dra sladdar, eller använd en färdig träram. Mer föredragen är en andra metod är, eftersom den undviker förekomsten av oregelbundenheter.

Efter tegel murverk är klar, är fogarna mellan dem som behandlats med cementbruk. Du kan också använda en speciell polymerformuleringar, som ger extra gap skydd och finns i olika färger.

Ställ in porten och porten

Den sista fasen i byggandet av staketet - det är installation av grindar och grindar. Dessa stängselelement kan tillverkas av en mängd olika material - korrugerad, smidda eller svetsade metallstommar, polykarbonat och andra. Ideal - att fästa duken till ramen för de metalldelar som kommer att eliminera seglet, liksom betonar spektakulära utseende av produkter.

Genom staket och ledskenor är säkrade genom de som redan nämnts ovan inbäddade delar. Det är för dem svetsade öglor för installation.

För att återgå till frågan om material för dessa strukturer, kan vi rekommendera är att använda wellpapp. Det tar lätt alla typer av avancerad bearbetning och gör det möjligt att skapa produkter med din ansökan. Dessutom är det väl kombineras med dekorativa smidda element placerade på toppen av grinden och grind.

Brick stängsel öppnar nästan obegränsade möjligheter för utformning av webbplatsens design. I detta fall är det fullt möjligt att bygga på egen hand, styrs av våra rekommendationer i den här artikeln.

Att bygga ett staket från en tegelsten: tips och tricks

Ett staket av tegel, är en av de mest pålitliga och hållbara. Det skyddar inte bara territorium penetration, men också skyddar den från vinden, inte ge en främling även att titta på platsen. Därför är frågan om hur man bygger ett staket från en tegelsten, är mycket populär bland ägare av småhus och nybörjare byggare.

Den färdiga tegeltaket

Hela processen av konstruktionen är uppdelad i flera steg, som vart och ett är av stor betydelse och riktigheten av dess utförande visas därefter på hela strukturen.

Framställs genom att blanda betong dike med kopplingar, stolpar och bordläggning

Standard konstruktion av tegel staket innebär produktion av ett kraftigt fundament (Lär också hur man gör grunden för ett staket). I det här fallet beror djupet och bredden inte bara på design, som han var tvungen att bära, men också på vilken typ av jord.

I den här handboken kommer en modell projekt, exklusive rörliga formationer och sand användas.

 • Först av allt, är det nödvändigt att gräva ett dike, vars bredd bör vara 10 cm större än den avsedda tjockleken av stängslet.
 • Dess djup görs vanligen ca 100 cm, men i detta fall är det möjligt att spara pengar och minska den till 60 cm.
 • Därefter notera placeringen av platsen för pelare. På samma instruktioner berätta hur man bygger en tegelvägg med händerna, är det tillrådligt att inte göra avståndet mellan dem är mer än 300 cm, och öppningarna för dörrar och grindar på båda sidor för att separera kolumner.
 • När platsen markeras i diket börjar prodelyvat formationerna under högen. För detta ändamål drill, vilket fördjupar till 40 cm.
 • Den resulterande urtaget sätts in i högen eller röret av omkring 60 mm diameter, betonggjutning dem jäms med botten av diket.
 • Sedan gjorde en trä formsättning, lyfta den genom 10-15 cm över marken. Det är på denna höjd och kommer att börja sampling av tegel murverk.
 • Därefter måste du placera i diket metallbeslag, skapa en ram för gjutningen. I detta fall är alla delar av bättre ledningar för krympning anslutning avhuggna.
 • I nästa steg fylls med betong. Det måste vara nära att stämpla med hjälp av en pinne. Det är också möjligt att arrangera utmatningsöppningar i grunden, om ett rör snett lösning på gatan.
 • Då måste du vänta ett par dagar att slutföra torkningen av basen.

Tips! Stuprör är bäst att använda plast. De är mindre benägna att bli igensatta och inte ruttnar.

Detaljerad installation av tegel staket projekt med en typisk grund och en indikation på önskad storlek

Vanligtvis instruktioner talar om för oss hur man gör ett staket från en tegelsten, inte nämna att fukten påverkar negativt murverk. Dock bör detta faktum inte glömma att vidta åtgärder för att skydda.

Därför innan man lägger måste läggas på en stiftelse tätskikt folie eller takpapp.

 • Efter fuktskydd görs är det nödvändigt att dra en lång rad längs hela längden av stängslet. Det kommer att fungera som en referens för varje rad av murverk, som dess kant.
 • Därefter bygger vi ett staket från en tegelsten, placera den i mitten av fundamentet. Horisontell samtidigt kontrollera tråd och vertikal nivå. Det är värt att notera att den översta raden av tegel ska överlappa den nedre leden.

tegel stapling teknik

 • Om den används för fodermaterialet, är det inte värt mycket smutsar ytan med en lösning. Det är nödvändigt att arbeta mycket noggrant, med en liten gummi spatel och en fuktig svamp.
 • Stolpar tillverkas genom att arrangera runt rörläggning, Moore dess insida.
 • Om du behöver installera ytterligare komponenter i form av förfalskade galler eller annat material, måste de binda i murverket minst två rader.

Om tegelstenar, som kräver efterföljande pläteringen

 • Dessutom kräver en tegelsten staket konstruktion liten vinst. För denna 3-4 serie muruyut metalltråd över hela längden av strukturen. Det kommer att fungera som ett slags bindemedel i materialet.

Tips! Efter 5-6 rader kommer att uppföras, är det nödvändigt att dra i repet från ett nedre hörn till en övre kant av ett staket vinkel andra. Det kommer att visa brister i arbetet, vilket kan korrigeras med hjälp av en hammare med en plast- eller gummispets.

Arbeta med nivåer och tråd för att kontrollera kvaliteten på murverk

Med tanke på frågan om hur man gör en tegelvägg, måste du vara uppmärksam på skyddet av hela strukturen mot fukt. Du kan använda speciella lock som passar över polerna (se även artikel Caps på stängselstolpar: utnämning och installation). Det är också möjligt att tillämpa liknande skydd för hela strukturen.

Om du inte vill installera dessa objekt eller deras pris är utanför ramen för budgeten, är det möjligt att producera ett slags själv tätskikt.

Ställa lock på staketet för att skydda mot fukt

 • För detta ändamål, vilket banade hela planet av toppen av murverks takmaterial, som fästes med spik.
 • Vidare in i slurryn börja lägga natriumsilikat, omrörning det grundligt.
 • När kraftigt i blandningen försvinna klart observerbar fukt, är det nödvändigt att lägga den på toppen av design, skapa sken av ett sadeltak.
 • När de gjorde ett tips av dina egna händer, för att sedan öka skyddet från tjuvar insatta i sina trasiga glasskärvor, spikar uppåt. Men denna lösning försämrar utseendet avsevärt.

Alternativ skarv i murverk

 • Det är värt att notera att du kan bära och fogning till den sista etappen. På bild tillgänglig kan du se en mängd olika alternativ för denna teknik. För detta ändamål speciella spatel med en viss skåra, som genomförs på murverk lederna och bildar en vacker utskjutning eller fördjupning.

Tips! Några huvudkoppling vid användning av en liten mängd av lösningen så att den inte kommer att läcka ut. Sedan tillsätts cementblandningen av färgämne och använda den för att stänga upp sömmarna. Så visar det sig mycket vacker kombination av tegel och färgade skarvning.

Färgade injektering med specialverktyg

View erbjuder video, blir det tydligt att byggandet av staketet av tegel eller sten är ganska mödosam och ansvarig process. Om hans prestation är nödvändigt att ständigt ta mätningar för att undvika uppkomsten av defekter såsom skevhet, bulor eller fördjupningar. Men i strikt överensstämmelse med installationsanvisningarna jobbet kan även göra nybörjare byggaren.

Ett staket av tegel med sina händer

Kraftig staket i sitt hus eller rita den viktigaste uppgiften som måste göras omedelbart efter köpet av mark. Den mest rationella lösningen i detta fall vara att använda en tegelsten staket. Installationen med sina egna händer kommer inte att vara svårt, och det resulterande objektet kommer att bli lång och tillförlitligt till sin ägare.

Så, hur man gör ett staket från en tegelsten med sina egna händer? Det första du kommer att behöva ägare - är att köpa material. Krävs cementblandningen, tegel, sand, sten och naturliga ventiler, som kommer att vara den "bärare" komponent för stängsel.

Köper en tegelsten bestäms av parametrarna för det valda materialet och storleken på stängslet byggs tegel för hand. Beroende på tjockleken (i en eller två tegelstenar), höjd (kan vara mer än tre meter) och en längd av stängsel, och parametrarna för materialet beräknas och mängden därav.

Instruktioner för att bygga ett staket från en tegelsten

Till att börja bygga ett staket från en tegelsten med sina egna händer, är det nödvändigt att utföra installationen av fundamentet och basen förstärkning.

På det markerade området, som måste vara helt platt, sätta ett märke under "pelare". De kan placeras på ett avstånd av 1,5 meter till 4 meter. Utgrävda urtag (1,5 meter djup av varje) insatt stöd. Det är utsatt och nivån och lutnings i förhållande till de andra delarna. Det är värt att komma ihåg att det bör bildas helt jämn linje och en rad helt platt.

Efter att rikta i en något förlängd fördjupning är fylld med grus och sand. Dessa skikt pressades till maximal hållfasthet. Det första steget är att bygga ett staket från en tegelsten med sina egna händer är klar. Du kan börja hälla grunden.

Det mest praktiska alternativet skulle vara installationen av bandet underlaget. För att göra detta, gräva ett dike för installation av formen. Efter sanden lägger kudde för en mer tillförlitlig fastsättning och först efter detta görs armeringen.

När ankaret uttryckt är det möjligt att producera betong och fylla i den resulterande basen, dvs det är nödvändigt att hälla betong i brunnarna och mössa. Stelningsstruktur är starkt beroende av de använda materialen och djupet utgrävda partiet. Ofta använda parametrar - är 50 cm djup och 25 cm bred. Detta steg i tillverkningen av en tegelsten staket med händerna, vilket är en video om artikeln kan utforskas mer i detalj.

Efter fullständig härdning av betong kan gå vidare till de omedelbara läggnings tegel. Men mellan den erhållna basen och huvudkroppen skall placeras kvalitativ tätskikt. För denna uppgift kan du använda en tak eller kitt.

Den enklaste murverk - en avrättning en nivå, kompenseras av en halv tegelsten. Den har ett attraktivt utseende. Du kan använda material av olika färger och skapa mönster efter behag.

Byggarbetet inleds med de grundläggande komponenterna för foder. Det behöver fyra element för att införa en "kolumnen". På basen och mellan blocken bör gå till betong. I denna ritning måste vara tät. Det är nödvändigt att utföra avlyssning för jämn fördelning av blandningen och dess partiella kompaktering.

Den första raden läggs från post till post. Nästa skikt ovanför det första analogt. Och så vidare för att få full kapsling. Glöm inte att toppen kan vara både enkel och utformad som en liten avsats. För att göra detta, lägg en tegelsten över tidigare deponerats.

En hel del alternativ och en mängd olika staket gjorda av tegel med sina händer bilder, som presenteras i den här artikeln kommer att bidra till att avgöra den lämpligaste typen.

Bild av tegel staket med händerna

Video byggandet av en tegelsten staket med händerna

 • läs

Staket kant styrelsen med sina egna händer

Ett staket gjorda av polykarbonat med sina händer

Gitter rutnät staket med händerna

Ett staket gjorda av maskor med sina egna händer

Ett staket av wellpapp med sina egna händer

Gillar du? Visa det till dina vänner:

 • läs

Staket kant styrelsen med sina egna händer

Ett staket gjorda av polykarbonat med sina händer

Gitter rutnät staket med händerna

Ett staket gjorda av maskor med sina egna händer

Ett staket av wellpapp med sina egna händer

Ja, ja, det bara sker plåga! Det är bättre att anställa ett team och inte skona pengar än hans rygg och ruin hälsa. Ett sådant staket gjorda av tegel hela semesterperioden kommer att göra. Jag skulle göra något enklare, såsom staket av wellpapp. För pengarna, och arbete kostar mycket mindre det visar sig, de som behöver Ponte

Det var mycket intressant att läsa hur man gör ett staket från en tegelsten med sina egna händer, eftersom nu är jag i landet kommer att ha samma jobb. Jag förstår att detta är en mycket tidskrävande och kräver särskild omsorg arbete, så jag kommer att följa dina anvisningar och rekommendationer, som i videon. Ensam, är det osannolikt att klara kommer agitera hela familjen för att hjälpa mig i själv byggandet av ett staket från en tegelsten. Som jag förstår det är mycket viktigt att göra en stark grund, men något annat är svårt att skydda och kan leda till att bryta så småningom. Jag känner igen priset på en sådan ett staket i bolaget, värt cirka 12-15 meter tusen rubel, vilket naturligtvis är mycket! Därför bestämde jag mig för att bygga ett staket från en tegelsten med sina egna händer, att du rekommendera. Efter avslutat arbete jag kommer att försöka sätta foto här, om det är möjligt att vara, men för en och han kommer att skriva som jag gjorde!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

6 + 1 =