Fence evroshtaketnika photo

Staket av wellpapp: hur man installerar sina egna händer, kostnaden för material

Staket av wellpapp eller evroshtaketnik länge inte ny, men ändå är populär nog: praktisk, billig, pålitlig, ser modern och värdig. Ett sådant staket passar perfekt in i den stad eller landsbygd landskap, är den lämplig för stängsel trädgårdstäppa, liksom området runt kontorsbyggnaden.

I detta fall kommer dina ägodelar inte förlora individualitet: utformade många varianter av monterings demonstrationen är den tillgänglig i olika storlekar och färger - välj några. Det behöver inte en hel del ansträngningar och speciella färdigheter för att installera ett staket med händerna. Han kommer att bli föremål för din stolthet och avundas grannar.

Staket av wellpapp med sina egna händer: steg för steg guide

 1. ram. Tillverkad av metall profilparametrar röret 6 med 6 cm, eller 8 av 8 cm tjocklek av rörväggen -. 2 till 4 mm. Rören skars i bitar av önskad längd, beroende på den planerade höjden hos stängslet plus minst 1,2 m djup instillation. Sedan jorden, som skall borras hål i vilka först sjunka och sedan drivs in i röret.

Avståndet mellan stödrören bestämmer höjden och vikten av folien, det varierar från 1,5 till 2,5 m. Ej Giltigt återfylls och kompakt grus, är betong inte rekommenderas av experter. Avslutningsvis att de erhållna polerna

behöver svetsa de horisontella stockar av samma format rör - kan vara två eller tre, om stängslet högre än två meter.

 • redo ram Vi måste täcka speciell rostskyddsmedel. Den levereras i ett ganska brett spektrum av färger. Detta kommer inte bara att skydda ditt staket från de mekaniska effekterna av yttre faktorer och förlänga dess livslängd, men också ge den ett estetiskt utseende. Staket av korrugerad kommer att integreras harmoniskt in i den övergripande design, inte hoppar av färgpaletten.

  Övre evroshtaketnika intag kanten kan vara plan, rundad, triangulär, i form av en treudd, pilar etc. För låga staket inte bör välja shtaketiny med akut övre kant, kan detta leda till skador.

  Och sedan artikeln om hur man väljer den bästa däcket för stängsel.

  Hur mycket är ett staket av wellpapp och arbete

  materialkostnader kommer att bero inte bara på antalet löpmeter av stängslet, men även på strejk parametrar. Shtaketiny finns i olika storlekar (längd från 0,5 till 3 m och en bredd på 8 till 11.5 cm). I linjär meter staket behov av 6 till 8 shtaketin - trots vad bredden av ett spår.

  En linjär meter av plastfolie postering kostnad beroende på behandlingen, höjd, processfärg 500 till 700 gnugga. Region spelar också en roll: om det inte göra liknande produkter och importeras, kostnaden blir något högre. Nu multiplicera kostnaden med antalet löpmeter. Lägg till kostnaden för stödramen profilerade rör - ca 200 rubel. per kvadratmeter. Plus fästmaterial. Och plus ytterligare material för installation och dekoration, om de används: tegel, sten, trä, samt en grind eller grindar. Glöm inte leveransen.

  Om inget anges, det är gratis för en kilometer du måste betala i genomsnitt 25-30 rubel. - i varje region och är olika priser.

  Och då artikeln, som berättar om stängsel av maskor.

  Evroshtaketnika staket. recensioner

  • "Den estetiska formen av stängslet kommer att bli mycket bättre om du sätter lite fantasi i färd med att arbeta med Bent - som slyubitsya andra byggnadsmaterial. Och du kommer att vara originell och oefterhärmlig. När allt kommer omkring, wellpapp, kan du välja vilken färg som helst, bredd och höjd. Så trall och din kreativitet kan skapa en sådan skönhet, som kommer att glädja dina ögon och troget tjäna mer än ett decennium. "

  Och i den här artikeln beskrivs hur du installerar ett konkret staket.

  I denna del av vår webbplats http://ru-house.net/sistemy/ handlar om tekniska system i ditt hem.

  Staket av metalliskt evroshtaketnika kan ställas in på olika spaltbredd. Evroshtaketnik - det är elegant, kreativa och praktiska.

  Se felaktig, ofullständig eller felaktig information? Du vet hur man gör en berättelse bättre?

  Vill du erbjuda att publicera bilder i ämnet?

  Hjälp oss att göra sajten bättre! Lämna ett meddelande och dina kontakter i kommentarerna - kontaktar vi dig och tillsammans kommer vi att göra publiceringen bättre!

  Metall stängsel kan installeras inte på samma nivå, och skapa en mängd olika övergångar. Exempelvis våg- eller fiskbens. Som det visar sig ännu mer imponerande och attraktiv!

  Visst ser bra ut, det är bättre än en fast staket, genom vilken ingenting syns, och liknar ett fängelse staket. Och lättare och kostade honom mycket billigare än exempelvis tegel. Dessutom finns det en lämplig lösning till målet, är den lämplig i alla avseenden. Hade en utmärkt barriär förortsområde.

  Evroshtaketnika staket med sina händer: instruktioner, bilder, priser

  Varje ägare av privata hem eller trädgård föredrar hållbart och modernt utseende för ditt staket område som framgångsrikt kommer att passa in i den lokala naturområdet. De viktigaste utmaningarna i valet av material: det låga priset, praktiska och tillförlitlighet.

  Det mest bekväma alternativ som uppfyller alla behov - från evroshtaketnika staket med händerna. liknar honom trästaket Den har lägre styrka och lagringstid och kräver också konstant underhåll och färgning.

  Evroshtaketnik strid inte bara hållbart, lätt att underhålla, inte kräver bearbetning antiseptisk färg, men också en lång tid behåller en vacker, estetiskt utseende. En betydande fördel med ett sådant stängsel är en enkel design och förmågan att snabbt montera staket med händerna, vilket avsevärt minskar kostnaden och snabbar upp hela processen.

  galvaniserat stål staket - en moderniserad version av en metall staketet och har en god ventilation, låg vikt, hög brandmotstånd, lång livslängd, optimal prestanda av styvhet och styrka, och motståndskraft mot korrosion.

  Enligt metoderna för teknisk bearbetning och produktion av olika typer av evroshtaketnika.

  1. Genom att kant metoder har staket (rake):
   • med en veckad kantsektion; sektioner falsade kanter öka styrkan och ge ett mer attraktivt utseende hos produkten;
   • med nezavaltsovannym. Produkt utan falsade kanter har ett lägre pris, men inte mycket attraktiv.
  2. särskiljas genom tillverkningsmetoden:
   • Bearbetade rack. Vid skärning varje del för sig, för att förbättra kvaliteten på tillverkade produkter varenda rälskastas en valsningsmaskin. Denna behandling avlägsnar skägget på kanterna och ökar priset på den färdiga produkten;
   • Raw rack. Med massproduktion stavarna skärs från en enda profilerad plåt. Ändarna på stängslet inte klarar bearbetning, vilket minskar deras kvalitet och värde.
  3. Genom färgningsmetoden:
   • ensidiga polymer färgning;
   • bilateral polymer färgning.

  Pulverbeläggning ger färgning rack på båda sidor av samma, jämnt skikt av färg. När ensidig färgning baksidan är matt, medan värdet av produkten är kraftigt reducerad.

  Utföranden av stängslet evroshtaketnika

  Alternativ varierar beroende på vilken form av skenor och är:

  • direkt;
  • vågor, steg 50 mm;
  • vågor, steg 25 mm;
  • två vågor;
  • med enda sömnadssteg mellan skenorna 40 mm, 18 stycken av lameller på spännet;
  • med dubbelsidig sömnad, avståndet mellan lamellerna 70 mm, 29 stycken av spjälorna på flyget;
  • förskjutna.

  Varianter av evroshtaketnika staket, foto:

  Staket med en ensidig sömnad.

  Staketet med dubbelhäftande sömnad

  Staket evroshtaketnika förskjutna.

  Genomsnittliga kostnaden per meter av staketet beror på bearbetningsmetod av färg, höjd, monteringsmetod (antingen ensam eller i den ordning), det antal meter av stängslet, stängslet dimensioner (längd - 50 cm - 3 m, bredd - 8 - 11 cm).

  Beroende på bredden och längden shtaketin per meter staket dem kan ta från 6 till 8 bitar. Beroende på vilken typ av material, slutade tillverkarens kvalitetsprodukt varierar höjden av remsor, beläggningstjockleken.

  Med tanke på alla faktorer, prisklasser från 500 till 1000 rubel per linjär meter av stängslet. För eventuell leverans till en avlägsen region eller stad priset från 25 till 30 rubel per kilometer.

  Installation av staket med händerna ansvarig sak, så när du väljer material för ditt staket måste ta hänsyn till alla de fördelar, fördelar, skillnader och sorter evroshtaketnika.

  Materialet måste vara mycket stark och styv för att motstå stora belastningar, yttrycket, inverkan av en variation av ogynnsamma förhållanden, inklusive väder.

  Det är värt att överväga hur lätt i en själv mount kapsling. Staket, fast med skruvar, inte kräver ytterligare fastsättning, så alla skadade objekt är lätt att byta själv.

  Värde piket manifesteras i stora designmöjligheter som låter dig montera dina händer på en, och på båda sidor av stängslet, samt välja vilken färg eller en kombination av flera. Om det är nödvändigt, uppdatera utseendet designen det kan målas i valfri färg.

  Totalt sett har en ganska stor struktur en relativt låg vikt, vilket i hög grad förenklar installation, transport, installation, påverkar kvaliteten och relativt lågt pris.

  Högkvalitativt material som används vid tillverkning av evroshtaketnika - galvaniserad kallvalsat stål är mycket motståndskraftig mot dåligt väder och har en lång livslängd på ungefär femtio år.

  Stort utbud av storlekar i valet gör det möjligt att välja höjden på staketet, grinden nästan alla smakriktningar och behov (från en halv meter till tre meter från stängslet längd).

  Den vanligaste formen av rack n-formad konfiguration, men det finns andra kända sorter: direkt n-formad struktur, som har en bågform och böjning inåt bågformad med en böj utåt, triangulära och trapetsformad.

  för oberoende tillverkningsinstruktioner

  Evroshtaketnika staket med sina händer - det snabbt, effektivt och bekvämt. Men innan du börjar arbetet med installationen av stängslet, är det nödvändigt att klargöra de regler och förordningar som antagits i ditt område om var och konstruktion av staket, så som senare det inte var nödvändigt att demontera den. Det bör klargöras, där gasledningen och kommunala ledningar, så att de inte skadar dem eller blockera. För att undvika risken för felaktig installation bör noga läsa instruktionerna som utvecklats av tillverkaren.

  Innan starten av byggandet av en ny staket är nödvändigt att rensa och markera omkretsen av tomten som anläggningen kommer att utföras. Från tomten bort alla onödiga objekt och skräp som skulle störa. Installation av staket med händerna sker i flera steg:

  1. I det första steget, do uppmärkning delens längd med hjälp av nivå pinnar repet. Det förutbestämda avståndet mellan kolumnerna vald sektion av 1,5 till 2 meter. Nu när du vet hur mycket blir sektioner och kolumner, är det lätt att beräkna erforderlig mängd material för arbetet. Det är värt att överväga placeringen täthet av stavar och avståndet av gapet mellan dem. För att erhålla den erforderliga totala antalet material som krävs för en sektion av den totala arean dividerad med två och multipliceras med antalet sektioner.
  2. Förbereda sig väl för pelarna. Med en spade, en manuell eller automatisk bensin borra i marken gräva hål för stolpar med ett djup på 55 cm. Om stängslet är en stor omkrets eller under den kalla årstiden frusen mark, såsom ankare lastbil är oumbärlig i arbetet.
  3. I den framställda grop monterade bärande pelare. Central urtagning hål röret är fixerat i en vinkelrät position och en slägga för att driva ett djup av 1,1 m. Därefter grustag fylls och betongen hälls. För att kontrollera den exakta positionen för de etablerade pelare bygger nivå. Proceduren upprepas för varje kolumn.
  4. När man installerar de nedre tvärbalkar fastställts till 30 cm från marken, och de övre 30 cm från början av konstruktionen. Instruktionerna detaljerad montering cross eftersläpning. Typiskt börjar installationen med de nedre reglarna och ändarna är införda i den kvarhållande ringen inlägget. Börja med de första lägre enhets fördröjningar och gradvis flytta upp. Montering av de övre reglarna producerar senare.
  5. I ett nästa steg med designen på botten reglar fästa staket. Lamellerna fästa på lika avstånd från varandra -. 4-5 cm evroshtaketnika Eftersom panelerna är monterade på en tvärgående eftersläpning, börja sedan med bottenskenan, sekventiellt närmar den centrala eftersläpning och monteras sedan på den övre eftersläpning sista objektet.
  6. Med hjälp av lim och skruvar, monteras nakryvnuyu bar. Skruvar ska vara komplett med stängsel. Men om du behöver köpa sina egna skruvar, är det bäst att konsultera en specialist för inköp av högkvalitativa verktyg. Ibland fastställande remsor med hjälp av lim.
  7. Montering av dörrar - den sista etappen av installation. Innan du installerar dem monterade lagerpelare för den efterföljande fixering egen gate. Installera grindar, enligt bifogad tillverkarens anvisningar och uppmärksamma på detaljer när du installerar konsolerna, gångjärn, lås.
  8. trots allt primas Alla vakter och en dag börja måla.

  På bilden ensidig montering av remsor av kontrasterande färger.

  Om du bestämmer vad staketet är bättre lämpad för hemmet eller landsbygden hacienda, då evroshtaketnik inte bara passar perfekt in i den naturlandskap, men också för många år kommer att glädja med sin moderna, anständigt och vänlig familj och alla dina grannar.

  På grund av det stora utbud av färgalternativ DIN kan staket designvariationer väljer att din smak och förändras avsevärt, liksom betona individualitet utseendet på din webbplats. Praktiska, tillförlitlighet, tillgänglighet, gjorde pris evroshtaketnik populärt material räcker inte bara för privatpersoner, och ägare av kontorsbyggnader.

  Installationsalternativ staket evroshtaketnika - på video. Material från kanal Fence Pro.

  Staket evroshtaketnika - priset och storleken. Hur man installerar ett staket av metall staketet med händerna

  Varje privat egendom, oavsett om det är sommarresidens, hushåll eller trädgård, nödvändigtvis vara inhägnade. Vissa ägare köpte ett staket i brigad av yrkesverksamma, andra väljer elementär metall staketet med sina händer. Tanken är god, desto mer material är av hög kvalitet, lång livslängd.

  De viktigaste kriterierna för valet av efterbehandling material för staketet är en lång livslängd, överkomligt pris, hög hållbarhet och tillförlitlighet. Evroshtaketnik - detta är ett utmärkt alternativ för trädgårdsmästare och trädgårdsodlare. Staket av wellpapp passar harmoniskt in i några panoramautsikt och opretentiös vård, är billigt, praktiskt i byggandet av staketet med sina händer. Hans utseende passar platser i alla storlekar, med en relevant för att skydda hushåll och kommersiella områden.

  Om du vill skydda förortsområde, vilket gör tillförlitlig och elegant staket, bättre material fortfarande hittas. Faktum är att denna plåtar av standarddimensioner. Dimensioner evroshtaketnika för framtida samplings bredd når 10 cm, medan längden varierar från 1 till 3 meter. höjden av ett individuellt val. Sådant byggmaterial för mycket lättillgängligt utseende, och har en fast polymerskydd galvanisering. Dessa inneboende egenskaper gör det ledande inom försäljning av förhållandet "hållbarhet -. Kostnaden kompromiss"

  Evroshtaketnika staket med händerna

  Om seriöst intresserad av efterbehandling material, rekommenderas att studera bilden, ser ut som ett staket installeras i framtiden. Efter det att undersöka jorden för att bestämma färgschema, köpa korrugerad plåt enligt löpmeter, studera detaljerade instruktioner om hur man utför porten evroshtaketnika egna händer. Den sekvens av åtgärder som följer:

  1. Av metallprofilen rördiameter på 6 eller 8 cm skuren slaktkropps identiska segment relevanta dimensioner.
  2. Borra samma djup i marken hålet varefter driva dem i profilröret, bildar på detta sätt den framtida basen av kolonnen.
  3. Fyll grustag, säkerställa hög styrka i den framtida utformningen. Efter att ha avslutat detta steg för att behandla metallrör rostskyddsmedel.
  4. Efter evroshtaketnik kan ställas in för ett staket, är det önskvärt att välja metallplåtar falsade kanter eller skär dem oberoende av varandra.
  5. toppen av staketet utformning väljs individuellt, såväl som avståndet (gapet) mellan intilliggande evroshtaketnikami. På detta beror den framtida utseende grinden.
  6. När installationen är klar kan stängslet målas, från sin bas. kort färgningsprocessen, men effekten varar länge.
  7. Återkoppling från metallstängsel till staket helt i linje med de andra efterbehandling material, såsom sten, tegel, träelement.

  Installation av staket evroshtaketnika

  Innan du installerar shtaketnye portar som krävs för att förbereda grunden. Nykomling är bättre att inte fullfölja innovationer modern teknik och välja en klassisk installation evroshtaketnika. Om du vill använda detta system för att avgöra vilka ark av korrugerad installation ombord. Först gräva en grop, installera trä pinnar med en guide på en sträckt lina.

  Det är viktigt att definiera samma avstånd mellan intilliggande segment - mottog en inställd trästaket på smaken. Istället tillfällig insats återstår bara att skapa förbehandlade korrugerade styckningsdelar av rostskyddsmedel, medan inte uteslutet dess kombination med andra ytmaterial. Om du har problem, är det lämpligt att välja instruktionerna med bilder.

  Ett staket gjorda av tegel och evroshtaketnika

  Foto snyggt mål att ge överväldigad vidden av World Wide Web, men oberoende reproducera denna skönhet är mycket problematisk, särskilt oerfarna nybörjare. Kompromiss blir ett staket från en tegel och evroshtaketnika, som lämpar sig för trädgården i ett privat hus, trädgård. Det är en populär kombination av två efterbehandling material och en mängd olika färger hjälper till att få en unik design av sin privata egendom. Här är användbar information om du måste ta itu med evroshtaketnikom:

  1. Tegel kan läggas ut i ett rutmönster, men oftare används för byggandet av den så kallade "pelare". Dessa pelare ser massivt och tillförlitligt distrahera från tunn typ evroshtaketnika.
  2. Det är en harmonisk kombination av två material minskar värdet av framtida mål betydligt, men tillförlitligheten och hållbarheten av konstruktionen kommer att glädja varje kund. Om du gör ett staket med händerna, de minsta finansiella kostnader.
  3. Egenskaperna hos denna anspråkslösa material, vilken vid behandling med en korrosionsskyddande komposition är en köpare eller ett decennium. Dessutom är det helt målade, betyder inte bleknar i solen, så när de kombineras med murverk ger en sammanhängande komposition, den skenbara tillförlitlighet.

  Priset på ett staket från evroshtaketnika

  Om du gör ett staket med sina händer, kommer att bli billigare, eftersom alla kostnader enbart riktade till förvärvet av evroshtaketnika och andra efterbehandling material. Vid beställning av ett team av byggare kommer dessutom att betala för sina tjänster genom att bygga grindar. Om vi ​​talar för sig om kostnaden för detta material i en meter av köparen måste betala 50-80 rubel. De viktigaste faktorerna är de satser utförande materialtillverkarens specifikationer av metallplåten.

 • Kommentera

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

  42 + = 45