stängsel~~POS=TRUNC evroshtaketnika

Staket evroshtaketnika

När en person bestämmer sig för att bygga ett hus, en av de viktigaste frågorna som måste möta, är valet av material för stängslet. Naturligtvis skulle det vara önskvärt att det var vackert, funktionellt och önskvärd låg.

Ready staket evroshtaketnika

Evroshtaketnik - en special trimmade metallplåtar, som liknar formen av ett trästaket postering. Bredden av sektionerna, vanligtvis från 10 till 15 cm och en längd av arken kan vara från en halv till tre meter. Metallytan är täckt med en speciell komposition av polymererna, som skyddar metallen från exponering för miljöfaktorer.

Bland fördelarna evroshtaketnika kan identifieras:

 • Rimligt pris för materialet tillåter nästan vem som helst att köpa det, oavsett den ekonomiska situationen;
 • Snyggt och prydligt utseende bidrar till att stängslet används överallt. Detta material är lämpligt för att ta apparater runt huset, med en del av ett privat hus, kontor eller butik område;

Staket av evroshtaketnika använder metallelement

staket utföringsform av evroshtaketnika att ge

På grund av de stora möjligheterna till ansökan evroshtaketnika sin marknad växer. Detta innebär att nya nyanser och sätt att färga (under ett träd under en sten eller annat material), samt former.

Metoder för att göra stängslet kan vara olika. När sektioner massskär av plåt erhålles på utgången kvalitet är mycket lägre än med individuell produktion av varje del. Faktum är att i det första fallet kan kanterna visas shtaketin hack och grader, där du kan klippa själv. De förstör även utseendet av produkter. Enligt feedback från användarna, hack på kanterna av metallsektioner evroshtaketnika - ett mycket vanligt problem. Försumma inte dina rättigheter som kund: kontakta säljarna att frågan om att ersätta den förstörda materialet.

färgningsmetoder kan också användas olika. Vid användning av pulverlackering metoden detaljer färgade på båda sidor. I andra fall shtaketiny burna färg med bara en, ansikte, hand, och baksidan är matt vit. Priset på materialet är betydligt lägre.

Stages monterings staket piket

Processen för montering av stängslet evroshtaketnika lite annorlunda från installationsprocessen, andra typer av typisk staket (tillverkat av profilerad plåt, trä, maskor). Installationen sker i flera steg:

 1. Den inledande fasen omfattar valet av material, beräkningen, verktyg förberedelse.
 2. I det skede av planeringen av territoriet är markerade tomt.
 3. Fortsätter processen att monteringsramen inställningssteg av pelare och tvärbalkar.
 4. Det sista steget är att konsolidera staketet på ramen.

Vart och ett av stegen kommer att diskuteras i detalj.

För att installera stängslet evroshtaketnika behöver du följande material:

 • Metallisk runda eller profilerade rör diameter på 6 cm används som bärare. Det kräver tillräckligt stark c röret metalltjocklek på minst 2 mm. Om frekvensen för installation av stöd - varannan meter, erforderligt antal rör, som är lika med halva längden av hela stängslet. Om stängslet är inte en ring, det vill säga det är inte begränsad till det första röret, måste du lager en ytterligare ledning som den slutliga stöd. När man väljer längden av röret är nödvändigt att beakta att de 50 cm kommer det att vara under jorden;
 • Metall profilerad rördiameter på 1,5 cm eller 2 för framställning av tvärbalkar. metalltjockleken kan vara mindre än 2 mm. Det kommer att vara fäst över hela längden av stängslet i två rader, så den totala längden av materialet måste vara två gånger längden av stängslet;

EXEMPEL tvärgående ribban från röret

Är ofta installationen som en del material kanske inte är tillräckligt, men det verkar, beräkningen var korrekt. I varje fall bör du alltid läggas till de beräknade värdena på ca 10%, för att inte vara i denna situation. Bättre att låta materialet kommer att köpas med en marginal, än så är det inte tillräckligt.

Schema galleraggregatet evroshtaketnika

Vid beräkning av längden på staketet får inte glömma den ledade porten och en grind. Stöd för dem bör vara längre (de behöver gräva djupare) och själva röret är bättre att köpa en större diameter.

För att installera stängsel kan behövas:

 • Skyfflar eller borrhål för enheten under stödet;
 • Pegs och snöre för att markera revir;
 • Nivå måttband;
 • Elektriska apparater;
 • Rullar eller borstar för att måla chassit;
 • Bulgarian med skivor för metall;
 • Skruvmejsel eller borr.

Efter avslutad allt förberedande arbete kan fortsätta direkt till installationen.

Placera under staketet skall märkas med trä pinnar. Först i hörnen första insatserna är inställda, och tråden dras på dem. Längs tråden varannan meter pinnar hamras in i marken, som kommer att installeras lager. Nära peggar grävde gropdjup av 50 cm och mått 40 * 40 eller borrhål borras halv meter. stöder installation frekvens kan vara annorlunda om omständigheterna så kräver. Så, om du inte kan köpa en lång kors minst två meter, gapet mellan lagren hushålla storleken på tvärrören.

Groparna är installerade vertikalt på en stödnivå. Efter detta test gropar återfylls med grus och packas. Om möjligt är det bättre att använda betong för gjutning av grunden för stöd, eftersom denna monteringsmetod är mycket mer tillförlitlig. I det här fallet, innan du installerar rören måste bygga en sandbädd i botten av groparna, och sedan fylla upp med grus kolumner vertikalt installerade och concreted.

Installation och fylla spalter för stängslet

och tredjedel skikt kan appliceras, om nödvändigt, men normalt tillräcklig och två.

Därefter är den övre öppningen stängd i rörstöd stöta. Om du hittar någon, inte lyckas, helt enkelt svetsat till inlägg små metallplåtar på toppen, och hörnen viks för att undvika skador på ägare och gäster i villan.

Vid slutsteget av installationen av stängslet är monterad vid ramen stängslet. Som nämnts ovan, kan det göras på två sätt.

I den första metoden shtaketiny monterad på den främre sidan, och gapet är 5,2 cm i bredd däremellan. I det andra fallet shtaketiny monterat på ett förskjutet sätt på båda sidor.

EXEMPEL bilateralt fäst evroshtaketnika

Erbjudande hyvlat virke staket 40 m rubel

Staket evroshtaketnika - priset och storleken. Hur man installerar ett staket av metall staketet med händerna

Varje privat egendom, oavsett om det är sommarresidens, hushåll eller trädgård, nödvändigtvis vara inhägnade. Vissa ägare köpte ett staket i brigad av yrkesverksamma, andra väljer elementär metall staketet med sina händer. Tanken är god, desto mer material är av hög kvalitet, lång livslängd.

De viktigaste kriterierna för valet av efterbehandling material för staketet är en lång livslängd, överkomligt pris, hög hållbarhet och tillförlitlighet. Evroshtaketnik - detta är ett utmärkt alternativ för trädgårdsmästare och trädgårdsodlare. Staket av wellpapp passar harmoniskt in i några panoramautsikt och opretentiös vård, är billigt, praktiskt i byggandet av staketet med sina händer. Hans utseende passar platser i alla storlekar, med en relevant för att skydda hushåll och kommersiella områden.

Om du vill skydda förortsområde, vilket gör tillförlitlig och elegant staket, bättre material fortfarande hittas. Faktum är att denna plåtar av standarddimensioner. Dimensioner evroshtaketnika för framtida samplings bredd når 10 cm, medan längden varierar från 1 till 3 meter. höjden av ett individuellt val. Sådant byggmaterial för mycket lättillgängligt utseende, och har en fast polymerskydd galvanisering. Dessa inneboende egenskaper gör det ledande inom försäljning av förhållandet "hållbarhet -. Kostnaden kompromiss"

Evroshtaketnika staket med händerna

Om seriöst intresserad av efterbehandling material, rekommenderas att studera bilden, ser ut som ett staket installeras i framtiden. Efter det att undersöka jorden för att bestämma färgschema, köpa korrugerad plåt enligt löpmeter, studera detaljerade instruktioner om hur man utför porten evroshtaketnika egna händer. Den sekvens av åtgärder som följer:

 1. Av metallprofilen rördiameter på 6 eller 8 cm skuren slaktkropps identiska segment relevanta dimensioner.
 2. Borra samma djup i marken hålet varefter driva dem i profilröret, bildar på detta sätt den framtida basen av kolonnen.
 3. Fyll grustag, säkerställa hög styrka i den framtida utformningen. Efter att ha avslutat detta steg för att behandla metallrör rostskyddsmedel.
 4. Efter evroshtaketnik kan ställas in för ett staket, är det önskvärt att välja metallplåtar falsade kanter eller skär dem oberoende av varandra.
 5. toppen av staketet utformning väljs individuellt, såväl som avståndet (gapet) mellan intilliggande evroshtaketnikami. På detta beror den framtida utseende grinden.
 6. När installationen är klar kan stängslet målas, från sin bas. kort färgningsprocessen, men effekten varar länge.
 7. Återkoppling från metallstängsel till staket helt i linje med de andra efterbehandling material, såsom sten, tegel, träelement.

Installation av staket evroshtaketnika

Innan du installerar shtaketnye portar som krävs för att förbereda grunden. Nykomling är bättre att inte fullfölja innovationer modern teknik och välja en klassisk installation evroshtaketnika. Om du vill använda detta system för att avgöra vilka ark av korrugerad installation ombord. Först gräva en grop, installera trä pinnar med en guide på en sträckt lina.

Det är viktigt att definiera samma avstånd mellan intilliggande segment - mottog en inställd trästaket på smaken. Istället tillfällig insats återstår bara att skapa förbehandlade korrugerade styckningsdelar av rostskyddsmedel, medan inte uteslutet dess kombination med andra ytmaterial. Om du har problem, är det lämpligt att välja instruktionerna med bilder.

Ett staket gjorda av tegel och evroshtaketnika

Foto snyggt mål att ge överväldigad vidden av World Wide Web, men oberoende reproducera denna skönhet är mycket problematisk, särskilt oerfarna nybörjare. Kompromiss blir ett staket från en tegel och evroshtaketnika, som lämpar sig för trädgården i ett privat hus, trädgård. Det är en populär kombination av två efterbehandling material och en mängd olika färger hjälper till att få en unik design av sin privata egendom. Här är användbar information om du måste ta itu med evroshtaketnikom:

 1. Tegel kan läggas ut i ett rutmönster, men oftare används för byggandet av den så kallade "pelare". Dessa pelare ser massivt och tillförlitligt distrahera från tunn typ evroshtaketnika.
 2. Det är en harmonisk kombination av två material minskar värdet av framtida mål betydligt, men tillförlitligheten och hållbarheten av konstruktionen kommer att glädja varje kund. Om du gör ett staket med händerna, de minsta finansiella kostnader.
 3. Egenskaperna hos denna anspråkslösa material, vilken vid behandling med en korrosionsskyddande komposition är en köpare eller ett decennium. Dessutom är det helt målade, betyder inte bleknar i solen, så när de kombineras med murverk ger en sammanhängande komposition, den skenbara tillförlitlighet.

Priset på ett staket från evroshtaketnika

Om du gör ett staket med sina händer, kommer att bli billigare, eftersom alla kostnader enbart riktade till förvärvet av evroshtaketnika och andra efterbehandling material. Vid beställning av ett team av byggare kommer dessutom att betala för sina tjänster genom att bygga grindar. Om vi ​​talar för sig om kostnaden för detta material i en meter av köparen måste betala 50-80 rubel. De viktigaste faktorerna är de satser utförande materialtillverkarens specifikationer av metallplåten.

Staket av evroshtaketnika en skyddande och dekorativ färg belagd

Relativt nyligen en familj av byggnadsmaterial som användes för att bygga staket, fylls med en ny ursprungliga form - staketet av korrugerad plåt. I själva verket, detta material representerar samma wellpapp endast i fabriken skärs i individuella segment.

Den är gjord av galvaniserat kallvalsat rostfritt stål som produceras av stål sådana stora företag som ArcelorMittal (Belgien) och ThyssenKrupp (Tyskland). Evroshtaketnik från dessa tillverkare skiljer hög hållbarhet och tillförlitlighet.

En metall staket, har 0,5 mm tjocklek en zinkplätering hastighet av ej mindre än 275 g per 1 m2 av metallen och färgad en- eller tvåsidig polymermålning, 25 mikroner tjock. Tillförlitligheten och hållbarheten evroshtaketnik inte ger de bästa märkena profilerade plåten. Dess livslängd är 40-50 år och tillverkarens garanti är 10 år.

I det här fallet måste du noggrant undersöka villkoren för företaget var man kan köpa evroshtaketnik som om medlare medvetet underskatta garantiperioden, i det här fallet finns det en risk för att köpa låg kvalitet material imitation av den berömda europeiskt varumärke.

Externt metall staket ser likadan ut som vanligt för oss sin trä motsvarighet, men det är mycket starkare och mer tillförlitlig det. Till skillnad från trä, evroshtaketnik av wellpapp inte ruttnar, inte kräver underhållskostnaderna och behåller sitt utseende för en livstid.

Färgpalett polymert målning metall postering lika rik som färgämnen och färga den formade metallplåten. Till exempel kan du lätt hitta evroshtaketnik under trädet, och kornmönster av intilliggande stänger kommer inte att upprepas.

Detta gör inte bara passar perfekt staket evroshtaketnika i det markerade området för landskapsplanering, men också göra det en dekoration eller förorts infield. Dessutom har vissa företag producerar färdiga staket i vitt, helt imitera klassiska trästaket.

Sålunda staket evroshtaketnika framgångsrikt kombinerar den traditionella fördelarna med ett trästaket staketet och lakan. Ett staket gjorda av detta material är så lätt och delikat, det skapar inte ett slutet utrymme är väl ventilerat och inte skymma webbplatsen. Därför, för små områden av trädgårds staket evroshtaketnika särskilt relevanta.

Shtaketny staket av wellpapp monteras mycket snabbt. Du behöver inte några andra än vanlig skruvmejsel verktyg. Eftersom de individuella elementen i ett sådant stängsel monterad med gap av 3-4 cm, windage det är mycket mindre än en konventionell staket gjorda av profilerad plåt. Därför vindbelastningen på staketet mycket mindre enhet som eliminerar behovet av en massiv band stiftelser.

Allt detta påverkar priset på evroshtaketnika staket, vilket är betydligt lägre än för en döv staket av wellpapp. Du kan beställa färdig staket staket av wellpapp, vars pris - på en höjd av 1,80 m - kommer att vara ungefär endast 800 rubel per 1 m2. I detta fall innefattar den angivna priset stängselstolpar, den övre prydnadslisten, horisontella fördröjningar, grinden och grindbredd 4,0 m. Staket av evroshtaketnika nyckelfärdig kommer pre-primas och förberedd för målning ramen och pelare.

Staket av wellpapp-fence kan vara döv. Mycket ursprungliga utseende av staketet evroshtaketnika installerade på båda sidor på ett förskjutet sätt.

Höjden av trapetsoiden profilelement av metall postering är 20mm och bredden kan vara olika. Typiskt sträcker den sig från 70 till 115 mm. Styckningen utförs evroshtaketnika profiler för ordern, anses standarddimensioner 1,5, 1,8, 2,0 och 2,2 m.

I detta fall är det bäst att köpa evroshtaketnik från tillverkaren, som direktkontakt med anläggningen kommer att ge större flexibilitet att välja konfigurationen av stängslet, men säkerställer också strikt följa dina krav utan "trasiga telefon" som mellanhänder. I detta fall kommer priset evroshtaketnika Unit vara minimal, men om du gör, och de flesta av längden på staketet, du kan säkert lita på särbehandling och rabatter för partihandel.

Stolpar för ett staket av wellpapp: vad de är, hur man installerar dem. Läs artikeln om vilka alternativ pelare profilerad plåt är bäst att välja och vad var och en av dem har sina fördelar.

 • Målade profilerad för provtagning

  Grön, blå, röd, brunt, beige och andra grundläggande färgprofilblad för stängslet. EXEMPEL staket av korrugerad mönstrad under stenen och trä. Fördelar färgad korrugerad intag jämfört med zink.

 • Trapetsplåt till trä staket

  Trapetsplåt till trä staket - fördelar och användning av materialet. Varför staket av wellpapp under trädet är bättre än vanligt trä staket? Läs artikeln

 • oprofnastile.ru plats - relevant och användbar information om Bent, dess installation och användning, professionella tips och steg för steg instruktioner för dig.

  All text material på denna webbplats är skyddade enligt gällande lagstiftning, för vilka det finns alla nödvändiga handlingar, inklusive fördraget.

  Men om du vill dela några bilder med dina läsare, kan du skriva ut det. I detta fall är du skyldig att lämna den oskyddade artikeln från att indexera en hyperlänk till en sida på webbplatsen, där materialet kopieras. Å ena resurs kan du placera högst 5 poster kopieras från denna webbplats.

  Kommentera

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

  − 1 = 2