Ett staket av trä Foto

Översikt av trästaket

Att ha talat, trädet - var, är och förblir det bästa materialet för att bygga staket förortsområden. Den är idealisk för hem oavsett material, och även respektabla herrgårdar omgivna av ett trästaket skaffa nya, charmiga funktioner. Det finns så många tillförlitliga och samtidigt, vackra material för träskydd, att vi ofta göra ett val till förmån för ljus, vacker, original, praktiska trästaket.

Classic staketet, installeras med avslut. Speciellt för de ägare som stolta över sina områden och är redo att dela vår glädje med förbipasserande. Av de meriter - inte kasta en skugga och ger växterna i trädgården växer på soliga, avslöjade områden. Från "cons" - platsen inte är skyddad från vinden och nyfikna ögon. Frihet för ubiquitous katter och oärliga medborgare.

Staketet hög utan spel. Skyddar området från nyfikna ögon, damm och obehörigt intrång i någon annans goda vänner. Var noga med att hantera antiseptisk pigment annan färg - valet av byggmarknaden är stort och varierat. Kolonner täckt med gjutasfalt och behandla den underjordiska delen TECHNONICOL för tätskikt.

Detta staket kommer att stanna på platsen under en längre tid. Viktigt: montera stängslet att prozhiliny galvaniserade skruvar, inte spikar. Undvik många stökigt som rost "lossa" staketet genom säsongen efter installationen.

Trästaket med luckor i "våg" stil. Den hänvisar i stället till dekorativa staket, som inte bär skyddsfunktionerna området. Tillverkad av ljus skivade stängslet fixerade vid träreglar med skruvar. Det verkar "antalet sektioner" staket. Det ser bra ut på ojämn terräng område. Det rekommenderas att skydda en sådan konstruktion antiseptisk pigment med en mycket lätt - det understryker brutna staket, dess lätthet och decorativeness.

Spegelbild "våg". Bred hyvlat staket är fäst på en träbalk som stöds av massiva pelare - ståndare. Traditionen av rysk träarkitektur - tråd delar av trädet på toppen av pelarna. Bland de fördelar som vi hänvisar staket skönhet och decorativeness produvaemost partiet på grund av små utrymmen mellan individuella element komponera barriärer.

Vi har förberett en unik samling av vackra staket. Ta reda på vilka alternativ stängsel kan göras av olika material samyz.

Trästaket miljövänlig eftersom den är gjord av naturmaterial. Men hur man gör någon form av levande staket, se särskild artikel här.

Så kallade "Australian nätverk" skapar intrycket ointaglig staket på grund av det stora (i förhållande till stängslet) sammanvävda skivor. "Monumentalitet" av sådana hinder stärker band fundament, i vilket vertikalt concreted metallstolpar.

Viktigt: stängselelementen är väl bättre behandla med antiseptisk och pigment före vävning till stängslet målades exakt. Om detta inte beaktas, kan du "måla" en färdig staket genom bränning speciell lampa.

Detta staket har alla fördelar så älskad av många döva staket, men det ser vackert och originellt.

Vertikala nätverk (stängslet) är lika attraktivt "ansikte och baksidan '- tillräckligt på två sidor för att göra ostrozheks brädor och deras skyddande beläggningskomposition otkolerovat. Ett sådant staket på band stiftelser kommer att stanna på din webbplats för många år framöver. Vi har bara tid att uppdatera färg från tid till annan.

Fence "Tree" (eller trappa) - välgjord struktur som tillförlitligt kommer att skydda området från nyfikna ögon och inkräktare. Väl behandlas med antiseptiska och målade brädor förenas överlappning. Det yttre utseendet av en fast staket - vilseledande, tomt Buda väl spolad.

Intressant kombination blindbotten och ett underbart insättning av tunna remsor.

Lyckligtvis perfekt balans med trä och betong. Substitutions övre Medlemmar eurofences på trä sköld helt förändra utseendet på stängslet.

Staket i "ranch" stil. Om du vill lägga horisontella reglar plankor på tvären, och kolonner är dekorerade med snidade toppar.

Den ursprungliga staket i kombination med kallt natursten med värmen i trä. Trästaket "justerar" kraften i sten top "två stift". Ett sådant staket, förutom ett bra skydd för ditt land, säger ägaren resolut disposition.

Staket av skivade bred piket visuellt uppdelad i triangulärt tvärsnitt. Den övre delen av de horisontella stängerna - spegelbilden av de nedre vävda trianglar - kompletteras med en slät våg. Ett staket skyddar landet, inte att skapa en djup skugga på det, inte stänga tätt översyn av gator för värdarna.

Medvetet oförskämd ser staket plattor och kant ombord. Inte ge efter för det första intrycket, det är inte bara billigare byggmaterial, men också ett sätt att göra en praktisk och originell staket.

Denna palissad ses sällan i vårt område. Pelarna är dekorerade med stora plattor under stenen och i harmoni med trädet. Vackra, kraftfulla, pålitliga, men sådana känslor du upplever när du tittar på ett staket.

Alternativ för byggandet av trästaket det finns så många. Intressant sätt att kombinera trä "wicker" med massiva tegel pelare, med ett tak av natursten, grundstenen inredda plastushkoy.

Du kan dela artikeln med dina vänner:

För mig ser det trästaket mycket trevligare någon annan. Men dess största nackdelen - bräcklighet det. Och skadan är det mycket lättare än till exempel en sten.

En intressant variant av trästaket, inte när du inte har sett det vävda trästaket under korgen. Mycket ursprungliga utseende direkt med ovanligt.

kategorier

 • SEOintom inspelning Gör lift gate i garaget med händerna
 • AlfredGot inspelning Vackra staket av olika material
 • hicWeige inspelning Gör lift gate i garaget med händerna
 • Charleslar inspelning Vackra staket av olika material
 • playmneness inspelning Gör lift gate i garaget med händerna
 • Vad kan planteras längs staketet nära hennes hus

  Gran - tålig, vacker och opretentiös träd Hedge

  Hur man skapar en evergreen säkring av tuja

  Säkring av en trädgård livslängd - Hawthorn

  Vilka växter att välja för säkringar

  Tio av de bästa buskar för häckar

  Sätt att skapa en vacker och originell trästaket

  Sedan urminnes tider har människan försökt att skydda sitt territorium staket.

  Stängsel är ett av medlen för försvar: skydd mot angrepp av fiender och attacker av vilda djur.

  Med tiden har staket blivit inte bara en del av skyddsområden, men också fått en dekoration funktion.

  Idag, ett trästaket tillbaka dåvarande popularitet. Och förde dem inte bara på grund av den billiga (även om detta kan diskuteras), utan snarare som ett intressant inslag i landskapet design.

  Om vilka typer av trä staket, har vi redan nämnt i en tidigare artikel, men i dag kommer att handla om mer än Staket av trä, om funktion och estetik av stängslet.

  Grundläggande skydd funktion

  De viktigaste funktionerna inkluderar två staket:

  Syfte och användning i den levande enskilda bygg stängsel delar i följande typer:

  • stängsel hela territoriet av ett bostadshus, sommarstuga, etc.
  • stängsel paddockar för djuren;
  • staket trädgård, blomsterrabatter, rabatt.

  För att skydda området från oönskade intrång och nyfikna ögon använder döda av stängslet.

  Kontinuerlig provtagning kan utföras i en palissad av rundtimmer, stakes drivs ner i marken och är vanligtvis pekade på toppen.

  Denna typ av stängsel ser bra ut i kombination med byggnader (boningshus, bad) från en rundstock, och används ofta av turister för växtskydd från "inkräktare", särskilt om området ofta är tomma väntar värdarna.

  Döva staket kan byggas och längderna av brädor, plattor, foder.

  För större stabilitet och dekorativa staket som lager bärare som används stenpelare, tegel eller metall, genom utfällning skydda ark av wellpapp ovanpå staketet.

  Vacker bild kan uppnås stapling brädor i sicksack eller överlappande, horisontellt, vertikalt eller diagonalt.

  Effekten av "flätad" staket erhålla fastställande plankor av stöden den utanför, från insidan, eftersom den kors bärande trä- eller metallstolpar.

  Staket med insyn i 10-50% - en kombination av skyddande och dekorativa funktioner i stängslet. Som ett material som används för tillverkning av ett staket av ovanstående typer av virke, samt barer, skenor, stång och flexibla grenar av träd.

  staket lätt att tillverka staket, används ofta (hög eller låg), vilka båda skivorna av trästolpar, i kombination med en mängd olika byggnadsmaterial.

  flätverk - ett staket gjorda av kvistar, pinnar, grenar, sammanvävda vertikala och horisontella styrningar. Är särskilt dekorativa, oersättlig form av stängsel för landskapet i "Russian land" stil.

  Staket-gitter gjord av trä barer skenor. Detta staket kan göra din egen eller köpa färdiga paneler.

  Alla, även de mest enkla staket kan bli ett mästerverk, för att visa tillräckligt fantasi och uppfinningsrikedom. Lite (eller mycket) ledig tid, lust och improviserade byggmaterial, verktyg, mogen idé - och ditt staket kommer att vara den mest attraktiva i området.

  Även en vanlig palissad inte monotont, tråkigt, och viktigast häftigt om stocken bara vilja måla olika färger kritor.

  Enkla staket brädor kan förvandlas till pianotangenter. Det ursprungliga beslutet inte kräver mycket tid och kostnad. På vitmålade skivor, fyllda svarta staplar med ett visst steg. Och precis som behaglig musik, som arbete går.

  På samma sätt kan du dekorera en lackerad skivor, stoppade dem ristade figurine sticksåg - kreativitet för hela familjen - från små till stora.

  Trähus med snidade dörrfoder, traditionellt inredda staket-fence ristade dostochek. Fönstren gjordes för att ordna rabatter, trädgård. För solljus, samt en översyn av blommiga kompositioner i ihålig insats staket utförs ristade piket-fence.

  Staket dekorerade Spila stockar, ser mycket ovanligt. Detta staket kommer att kombineras perfekt med träarkitektur och inkrementell väg i trädgården med samma "kruglyashey".

  Skurna från skivor på mönsterelementen skapa ovanliga vågformig yta. Arbetet tidskrävande, men resultatet är värt det.

  Staket gick över de grenar av växter, vinstockar eller vinstockar kan göras i form av flätor. Över ett staket inte behöver arbeta hårt nog.

  Inneslutningen av brädor läggs i olika riktningar, har en viss rytm och textur.

  Komma bort från monotonin i konventionella massivt trä staket kan hjälpa grillen barer, fyllda på ett staket med ett visst steg, och kontrasterade med huvudplanet av färgen. Under de varmare månaderna kan staplarna vara dekorerad med blomkrukor.

  Om tillämpningen av lastpallar i hemmet och sommarstugan Mycket har sagts. Av dem kan göra inte bara möbler, men också en trevlig staket.

  Och detta ograda- gitter tillverkad av konventionella sticklingar för trädgårdsredskap. Cap är ett betongfundament.

  Och ändå vill uppmärksamma utformningen av trä staket, stängsel och mer specifikt till rabatterna och främre trädgårdar. Det är ingen hemlighet att de spelar en viktig roll i att forma landskapet i det lokala området.

  Utsmyckade staket ljusa toner lönsamma betonar blomster.

  Med hjälp av brevnchatogo staket i form av en palissad kan höjas blomster. Fäktning kommer att fungera som en stödmur till marken.

  Brutna staket - som en korg, som ligger inbäddat blomsterarrangemang.

  fäktning alternativen är lika många som de människor som lever på planeten. Design trästaket beror inte bara på dina preferenser, men också i hela landskapet utformningen av platsen, om man håller sig till sig själv.

  Var kreativ och skapa, ordna väl territorium, själva naturen tyder ibland intressanta lösningar.

  Kommentarer (0)

  Nytt på webbplatsen

  Plantor utveckla och expandera vegetativa massa i en begränsad volym av substrat. Och denna volym.

  Vinter - en prövning för sällskapsdjur. Speciellt svårt det överförs värphöns. Kort.

  Nyårs fåfänga med gåvor och dra festmeny gäller för hem inredning.

  Komfortabelt lantgård, byggt bort från gasnät är omöjligt utan spisen. I kylan.

  Belysning av området förortsområde betraktas som ett separat steg arrangemang planeringszoner.

  Ordinarie meningen i hundens liv dessa dagar gäller bara för de hemlösa hundar. .

  Förvärva mark och göra en plan för den framtida huset, se till att tänka på placeringen.

  De senaste 10 åren på grönsaksodling och trädgårds seminarier och forum är en aktiv diskussion.

  Det är svårt idag att hitta någon som inte har hört något om plattorna.

  Om man tittar på cementsäckar och en hög med sand, känns inte alla utvecklare.

  Trä staket, barriärer: den ursprungliga bilden krnstruktsy

  Artiklar om byggandet av staketet. Tips för staket konstruktion. , 2016/07/08 JMSI

  Staket träd: Foto ogrozhdeny i en modern stil

  De som tror att stängslet av trä tråkigt och irrelevant m definitivt fel. Om du måste rama in n trädgårdsområdet, gärna välja från trä staket: foto presentation och hur ovanligt, kan elegant och kreativa distrikt vara staket, etc. detta material. En otrolig antal e briljanta idéer för trästaket gör det möjligt att välja önskat alternativ etc. för att bygga på sin tomt med.

  En mängd olika typer av trästaket

  Bevisat gång egenskaper av trä gör det möjligt att bearbeta och l komma ur detta material en mängd olika produkter. Och u för byggandet av staketet kan användas på även den råa elementen g timmer. På uppförandet av staket och L är balkkortet (brädor, m icke bearbetade, slab), p timmer och remmar, m stammar och grenar av träd. Vanligtvis en till stängslet används med flera typer av virke.

  Trästaket med en tunn skenor i sektionerna och noggrann i rack

  Staket i trä är traditionellt stödstöttor, horisontella skenor och element p p fyllningssektioner. Enligt överenskommelse de kan delas in i staket, skyddande och dekorativa. Beroende p av användning vid konstruktion av olika L element, och en metod för att fästa delar n, m stängsel delas upp i flera grupper:

  • staket - klassiska p typ lumen intag, vilka sektioner är fyllda i speciella smala plankor på ekvidistanta avstånd t;

  Stadig staket checkerboard f stänger perfekt varvet från utsidan l rörelse

  • checkerboard - fäktning w av bredare plankor monterade på båda sidor av järnvägs span förskjutna. Brädor kan staplas vertikalt eller g m horisontellt. Detta staket anses vara döv, så p som små luckor kan ses, och endast titta på en viss vinkel;
  • Stege - design av brädor belägna på och överlappade i en vinkel. Om du tittar i ändsektionen av strukturen liknar en stege. Detta staket typ av persienner så döljer översyn, men har en liten d luckor;

  Staket typ persienner p representerar brädor anordnade horisontellt d ​​med en liten vinkel

  • nätverket - i detta staket brädor med sammanvävda i en horisontell eller vertikal position m. I en sådan metod för att lägga sitt ursprung från en gammal staket eller x Týn. Förresten, flätade häckar och helt relevant för bland åkarna;
  • Ranch - stängsel etc. av stockar eller barer, som är fästa vid stöden till horisontalplanet. Spännen är att ha två, tre eller flera av de längsgående elementen. Denna säkring medför i huvudsak omslutande och dekorativa p funktion;

  Trä mesh väl med att hoppa över solens strålar i en mysig gård m

  • Grille - ett slags dekorativa staket gjorda av träramar, som är förpackade inuti Well grill lameller. Ofta gallerelement används för dekoration av andra typer av stängsel gör p insättning i de övre eller nedre strukturer;
  • stockade - byggandet av järnvägs cylindriska timmer, identisk med diametern. Sådan stängsel idag är ganska ovanligt. L används för att återskapa den karakteristiska yttre rustika tåg eller etnostil.

  Palissaden kan hittas i form av stockar som påminner s vässade blyerts

  På grundval av dessa och huvudtyper kan skapas med olika varianter av stängsel, inklusive kombinera trä med andra material. Trä med utmärkt kombination med e metall, tegel, sten, betong l och i mer moderna material såsom wellpapp eller från polykarbonat. Det vore logiskt att använda en kombination av trä med material som redan finns m i efterbehandling av andra anläggningar med på gården.

  Staket träd: Bild av intressanta lösningar

  Att din stängslet var med elegant och unik - inte nödvändigtvis söka p designer. Finns med färdiga lösningar för att lägga till något annat och ovanliga och få en version som saknar motstycke. Bild av de vackra staket gjorda av trä, och inspirera skapandet av sin exklusiva järnvägsprojekt.

  Lågt staket med murverk på i samband med vita staketet

  Foto av en trä staket

  Trästaket anpassad m lumen uppbär det dekorativa snarare än en funktion av innesluter. Otlichnayas bzornost på territoriet i stängslet antyder innehållet från gården, trädgård, blomsterträdgård och rabatter etc. i felfritt skick. Designen skulle vara lämpligt för en ram i små stugor eller hus i en förort städer, där allt är bekant m med varandra och det finns ingen anledning att bevilja skyddsfunktioner stängslet

  Trästaket målade i gul färg w en källa med ett glatt humör

  Att bekanta sig med bilder av vackra trästaket kan du se att staketet länge har gått utöver det vanliga x tråkig staket. Modern staket körs n remsor av skuren så att den övre linjen b bildar en våg eller sicksack swing fågelvingar. Trevligt utseende staket avsnitt med formade eller snidade element. Om framsidan av huset finns en snygg gräsmatta, är det möjligt att utforma med en dekorativ låg staketet.

  Ovanliga staket med diagonalt motsatt de splines

  Tips! Göra vikt av en trästaket postering mycket stadigare n kan fästa till den nedre kanten med vertikala pelarna "skor", vilket gör m större bäryta.

  Göra ett staket med luft och ljus kan bilda, med sin dekorerade på toppen av inredningen av en trä gitter. Om du älskar att originella idéer, försöka ordna remsorna i diagonalt piket floden eller i form av en fläkt. En ganska ovanlig design med. På ett speciellt sätt på staketet ser ut i tåg skenor som förskjutna m slarva och små ögon.

  Bright måla staketet kommer att bidra till den speciella färgen i för trästaket

  Omvandla stängslet kan bearbetas med dess färg för trästaket. Om din trädgård är full av barn med risktäckning varje bar kompositioner med olika färger. L får ovanligt ljusa och trotsig med avslut. Tveka inte att deras idéer och fantasier. Du kan göra ett staket med en flerfärgade sektioner. En smart staket med vita blommor, placerade en rabatt, kommer att göra en webbplats mer mysigt.

  Formen postering i tre versioner f

  Om n ligger på tomten n imponerande hus, skulle ett sådant område vara bättre att omge staketet med pelare av sten eller tegel m, installera det på en betongsockel. Tillförlitligheten hos en sådan struktur ibland med mer än ett staket med stolpar med trä. Och det estetiska utseendet med utformningen idén passar alla p homeownership. Material avslutas med en balustrad och kolumner är valda för att passa huvudstrukturen i.

  Dekorativa staket vit shtaketin fint blandas med den färgstarka blomster

  Staket av brädor - foto kreativa idéer

  Under de senaste åren, med många föredrar att gå ombord staket. På grund av den ovanliga och metoder för att fästa och cp aspolozheniya brädor i staketet, m förtjänade design med allt populärare. Foton staket från kantbrädor för att bekräfta vad som skulle kan sådana strukturer inte utformas enbart med mark, men också för att bli honom tillräcklig säkerhet och skydd. Och med ovanlig design kommer att vara en höjdpunkt för alla från platsen.

  Eaves varierande bredd styrelser förenade i designen från den ursprungliga provtagningen

  Effektivt område omgivet med ett staket av brädor, sammanvävda i horisontell riktning stöd. Fäktning erhålls med en tråkig, men väger inte s exteriör. M och ganska intressant design med flätat d av vertikalt. Genom att väva i styrelser för att skapa en stor belastning på stödpelarna i, så ingen skada kommer att organisera i marken under byggnaden och betong i racket.

  CH original ahodka - staket på brädor "stege". Det ser lockande med en skyddstaket VP ridomovogo ägande inte ger synlighet och samtidigt m maximerar n för att använda webbplatsen och längs den. Grund av att platsen med elementen i en vinkel med en liten spalt med marken spolades och växter faller i solljuset.

  Grundlig staket vänder n tätt monteras med kantbrädor

  Ljust m och extraordinära utseende staket av kantbrädor. Bilder i sådana strukturer visas som vertikala och horisontella stapling plankor. Effektivt det ser ombord, som i sicksack i ordning. Ge den färdiga utseendet på staketet kommer att bidra med hög kvalitet dekorativ beläggning. Är att fråga, vad och hur man kan måla staket och vacker. Fotosamling från de mest udavshihsya alternativ kan tjäna som exempel.

  Tips! Innan det att göra färg, bör derevyannyes e lementy torkas ordentligt. Det bör undvika användningen av olja och färg, som är under inflytande av solen och i utfällning av flingor och smula.

  Som ett intressant inslag till styrelsen kan användas för en ritning

  Trä staket på metallstänger i

  Till ett trästaket design var en fast substans och användes så länge som möjligt, företrädesvis som en sträva som används i metallstavar. För detta ändamål, en lämplig runt rör, kvadratmeter, eller rektangulärt tvärsnitt. Samt att trästaket på metallstänger in? Monterings t stöd kan göras på flera olika sätt beroende på vilken typ av jord, som råder med din webbplats. Väl fördela sådana metoder:

  • högen i jord på - i detta fall en hammarstag med hjälp av en slägga till ett djup av ungefär 1/3 av längden i kolonnen;

  Diagram med trästaket aggregat med metall pelare med

  • kombineras på ett sätt - i denna metod under kolumnen i brunnarna borrade halv längd av penetration, post ostalnuyuschast s pierce marken. Den övre delen av kolonnpartiet med en underjordisk plats cemente;
  • butovanie - med i denna metod, och brunnarna borras genom längden av penetration, placeras i hålet pelaren s, och utrymmet runt kolonnen är fylld med grus, är väl stampas, och först därefter cemente;
  • betong - en process i vilken metallstolpar placerade i ett hål, fullt cemente.

  Tillämpa en mängd olika material finns tillgängliga i en modern staket på metallbas

  Tips!N att undvika exponering för polerna och korrosion, måste du noga hantera metallytan med en primer och sedan måla.

  För att ställa in polerna är fixerade vid de horisontella styrningarna. Detta kan göras med hjälp av så fastsvetsad stöden inbäddade. Antalet med tvärstag bestäms individuellt beroende på höjden av stängslet. Vad sägs om det är, desto mer av dem. Som regel ett lågt intag av 1-1,5 m nog i två guider. När en ram har installerats - börjar fylla i spännvidder.

  Fastsättning av metallen i röret till en horisontell styrning

  Enkel installation och efterlevnaden av träförädlings tillåta dig själv l tillverkning och installera ett staket. Om byggnaden är inte tillräckligt kompetens, kan beställas redo att utforma anläggningen i n tillverkare. Kostnaden per meter staket w beror på dess höjd stängsel typ, bredd lameller beläggning i avsnitten (steg remmar) och en stomme material.

  Med genomsnittliga priset för trä staketet av hyvlade brädor 90h20 mm med 1 cm i höjd när strukturen 1 är 610 m 0 Br. 1 lm vid en höjd av 2 m 0-1200 rubel. Sådant stängsel är i steg om 2 cm till m kommer att kosta på en höjd av 1 m. - 560 rubel, på en höjd av 2 m m - 1090 rubel. I priset ingår fäktning th nyckelfärdig installation. Du kan beställa en beläggning postering antiseptisk behandling priset kommer ligga på 210 rubel. för ett m ^ beläggnings m

  Square med metallbaser är ljusa accent på grund av färgning i grönt och

  Staket trä staket bilder

  Idag används mer och mer uppmärksamhet ägnas åt landskaps med angränsande och förortsområden. Många strävar efter att den ideala drag m omgivningen och ge maximal komfort. Inte minst roll i harmoni med organisationen i rymden så spela dekorativa staket. Och med tanke på miljövänlighet av trä med ett sådant material som möjligt i kombination med det naturliga landskapet i.

  Dekorativa staket med vita belyser skönheten i den pittoreska blomsterträdgård m

  Mycket gripande det ser ut med blomsterträdgård som inramas med dekorativa trästaket vit m eller klargul med färg. Detta understryker tjock grön inredning i växter och läckra färger med blommor. För detta närmar staket staket eller galler. Samma p kantning kan separeras från trädgården trädgård m lås med en liten blomma säng framför huset. Intressant m och defiantly ser låg palissad, stiliserade i en flerfärgade pennor. Detta staket kommer att ge en stor bebis eller en idrottsplan.

  Staket galler smälter perfekt med vegetationen på gården i ett privat hus

  Om en del av basen område som reserverats för en gräsmatta, blomsterrabatter, stenpartier och rekreationszoner s, är det lämpligt att använda en dekorativ staket med "grid". Reiki kan korsas med häckar från alla vinklar, vilket skapar en mängd olika mönster. Jo det är lätt häck perfekt komplement till landskapet, vilket ger w elegans och charm m

  Tips! Uppsamling av ett galler av lameller för ett trästaket bruk och för fastställande av spikar eller skruvar h med galvaniserade beläggningen och som inte är känsliga för korrosion.

  N högt staket av träplankor

  Bra idé - och bildar ett dekorativt staket av sågas över stammen av runda element. I synnerhet n naturligt ser en sådan konstruktion, om en del belägen i virket i zonen. Stödstruktur i design kan lägga spår n av samma med de runda trä fragment.

  Fäktning ranch e n är stor spännvidd och enkelhet i utförande E

  N Många föredrar dekorativa staket i form av Tyn. En sådan variant av staketet kan uppfyllas med ganska ofta under sommaren med design sektionerna. Eventuellt hela territorium staket, ganska används för att göra några små vikar och traditionellt dekorera n deras lerkrukor, kannor eller anläggning tillsammans med stora blommor. Och till ett staket ser inte ensam att vara innesluten i en flätad ram stor trädgård i trädstammar.

  S väljer till förmån för ett trästaket, måste du få miljö, hållbart och estetiskt tilltalande distrikt i konstruktionen, i perfekt harmoni med någon och naturlandskap.

  Lägg till en kommentar avbryta svar

  För att kommentera måste du logga in.

 • Kommentera

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

  − 1 = 1