Staket av block

Byggstenar staket

Om det i de gamla stolpar för stängsel av det område som betjänas endast ett starkt stöd, idag ägare tenderar att få dem både funktionell och attraktiv design allt i ett. Som varar så länge som möjligt i urvalsprocessen bör ta hänsyn till stabiliteten i stödmaterialet till väderförhållanden, den börda som skulle behöva tåla polerna, överkomliga priser på byggmaterial och byggprocessen anpassningsförmåga.

Dessutom måste ägaren veta att dekorativa stolpar, avsedda för installation av stängslet, som består av flera delar:

Förutom de tekniska parametrarna vid val stöden är det önskvärt att överväga sitt utseende. Då ägaren kommer att kunna uttrycka sin kreativitet och bygga ett staket, till skillnad från grann stängslet.

Efter typ av material för att dekorera kolumnerna i stängslet är indelad i:

betongkonstruktioner, hyllad för tillförlitlig och hållbar drift. De har en två-sidig yta, utförandet av likheten av sten eller tegel. Det finns variationer, som består av flera block med den upphöjda ytan på alla sidor. Fördelarna med konkreta stöd är bristen på behovet av ytterligare vård, enkel installation, överkomliga priser, förmågan att simulera utformningen av trä, natursten eller tegel. Betongstolpar finns i kombiskydd, kännetecknad av - fyllnings spänner olika material. Polacker sätta på fundamentet och komplettera dekorerar gavlar, t. E. klackar. Element har formen av en sfär eller en trapets. Deras standardhöjd - 12 - 15 cm På begäran ägaren kan dekorera metall stöd toppar i olika former ..

stenpelare. Liknande mönster består av flera delar: på betongfundamentet lägga ut en sten i sulan av stödstången montera och täcka sina övre flik. Natursten och kan skapa den mest ovanliga tegel. Elegant supportwebbplats ger nåd och talar om den rikedom av ägaren. Ägare av privat egendom, lockar till sig hög hållbarhet, kompatibilitet med andra material, lång livslängd.

Processen att lägga stöden sker stegvis. Första Builder beräknar nödvändiga antalet anställda, med hänsyn till längd och egenskaper framtid staket material. Ytterligare arbete på den testade enheten fundamentet och säkra stången. Det tredje steget - installation det valda materialet. Vid slutförandet av inställda pjäs.

Erfarna hantverkare vet att byggandet av fästningen bör hållas ett visst avstånd mellan stöden inställbara. Traditionellt SPAN fördelas på 2 - 2,5 m för detta värde är tillåtna dimensioner pelare bredd och en höjd av 40 cm till 2 meter ..

Staket, gjord av dekorativa betongblock, är relativt ny. Dess hållbarhet ökas genom vibrationsgjutningsteknik. Block framställda i standardstorlekar hos de material som rå lera och betong. Varianten imitation sten. Clay block har vunnit popularitet på grund av styrka, fuktbeständighet och miljövänlighet.

Innan Stående staket skapa dekorativa band fundamentblock - med bråte, hela eller delar av stiftelsen. Blocken placeras i lösning. Hela processen av murverk är inte komplicerat, det kräver mycket mindre tid spenderas på att skapa staket gjorda av andra material. Men behovet av att hälla stiftelsen och oerfarenhet av ägaren ofta i listan över brister pryder block. Utan specialkunskaper korrekt lägga ut mönstret inte kommer att fungera.

Av fördelarna med modulära stängsel sticker ut:

vatten- och brand;

försena buller som kommer från utsidan;

motståndskraft mot mekaniska skador.

För att få en tillförlitlig staket av betongblock nybörjare byggare rekommenderas att följa vissa regler. Till exempel när bryts ned plats för stiftelsen bör använda sträng och pinnar och fördela "frame" sand. Efter dikning uppsättning formsättning, betongblandningen framställs och hälls den in i strukturen. Ytterligare engagerade stamp och utjämning ytan, och fick stå under en tid för att solidifiera blandningen.

Efter att gå vidare till tillverkning av murverk massan i biandaren, vilket kommer att placeras dekorativa block. I den färdiga strukturen brodera leder, och på toppen av takfoten Klinker spridning (sk visir).

Om konstruktionen sker från de ihåliga blocken, fäktning öka tillförlitligheten genom att ställa ventilen i remsan fundamentet. Under drift, försök att släppa produkten så att den därefter passerar genom insidan av blocket. Ytterligare murverk utförs som shlakoblochnogo konstruktion staket.

Vid slutet av alla arbetsytor är putsade och skär vid 01:00 härdning. Böjd yta planat och kommer att skrivas över på järnväg.

Montering av ett staket gjorda av betongblock - ett bra sätt att få en döv staket privat egendom. Brister i staketet nästan ingen. Om det finns tillräckligt med pengar ägaren köper nödvändiga material och ta hand om skapandet av stiftelsen. För hans verk blir han:

lätthet att fastställa tillförlitlig försvarare kloster;

möjligheten att bygga en solid staket med några kriterier;

robusta hållbara stängsel som inte är rädda för ytterligheter brand, röta, korrosion, utfällning, temperatur.

Välja betongblock för byggandet av staketet, kommer ägaren att kunna förverkliga sina egna idéer och kasta standardlösningarna. Mest intressanta staket erhålls genom ett brett utbud av block. De framställs genom vibropressing betongblandning, som fungerar som en bindemedelskomponent av cementen.

Hjälpämnen betongblock är sådana material som:

slaget tegel / betong.

Fyllning betongblock är indelade i fasta och ihåliga. Nya artiklar är släta och dekorativa. Dekorativa block tillverkare producerar i olika färger. För att skapa tilltalande design deras sidor isolerade.

Betongblock görs i olika storlekar och former. Standardparametrar redovisade värdet på 200 x 200 x 400. För stängsel och stöder vanligtvis tar block av storlek 390 x 140 x 188. Addition staket av betongblock och tegel liknande bagage poster, men det finns mer markör.

Byggarbetet inleds med skapandet av pelarna i betongblock. De bör vara på platser med kopplingar härrör. Installations block utan hack var 3 rader horisontellt placerade mellan dem murverk armeringsnät och dras från deras stöd. Därefter måste gallret vara inloggad murverk väggelement.

Nästa, lösningen knådades hastighet av 1 till 4, varvid andelen av cement sand fraktioner. Häll vatten för att erhålla den önskade tjockleken. Murblock sätta på en stiftelse med en serie av strikt efterlevnad ligation suturer (denna regel gäller för tegel bagage). När detta intervall hölls mellan de vertikalt gående sömmar i intilliggande rader - avståndet bör vara minst 1/3 av blocklängden.

Noggrannheten av de vertikala och horisontella linjer i huvudkontrollen byggnadsnivå. När beräknings block av en rad är gängkonstruktion. Processen för komplementär dummy gemensam skarv murbruk fog med en tjocklek av ca 1,5 cm. För vidhäftning med grundandet av stängslet rumsliga tomrum i den första raden är fylld med en betongkomposition. Som i slutet av beräkningar staket stöd gömd under en speciell lock för tjänsten. Tyg staket skyddar en sadelskydd.

Strip stiftelse enligt staket block

Hållbarheten hos den inneslutande strukturen beror på kvaliteten av fundamentet, så att det är nödvändigt att noggrant och i enlighet med alla regler. Initialt engagerade i märkning territorium köra i stakes och drog i sladden mellan dem, diken gränsen krita färg. Diket gräva bredd så att det är två gånger bredden av de murverk staket blocken genererade från + 40cm.

Djupet på diket beror på komplexiteten av jorden. Under förhållanden av våt jord fundament fördjupa 20 cm under frysning alv. Marken är inte benägna att vräka, tillräckligt 70 cm djup.

Grävde ett dike behandlas enligt följande:

 • Vid botten av kompakterade spridningsdräneringsskikt, för vilka används sand och grus. Blandningen hälldes över vatten och RAM. Moat helt fylld med takpapp - han inte kommer att tillåta avgivande av mark och skapa ett tätskikt.
 • En betongblandare eller manuellt framställd betongbruk. Cement, sand och grus som tas i förhållandet 1: 5: 3. Vattnet pour tills en tjock homogen massa.
 • hälldes lösningen på det undre skiktet för att erhålla 10 cm och väntar på stelning. Lägg sedan trä formen med hängslen för att hjälpa henne att upprätthålla en förutbestämd form.
 • Framtiden stärker strukturen hos ramens beslag. Den är gjord genom att kombinera de 4 längsgående stängerna och med vertikala tappar liggande i tvärled Intervalltid 10 -. 20 cm Storlek av produkten måste anpassas så att det var mindre på varje sida form 2 - 5 cm.
 • Rama kompletterande vertikala armeringsjärn. En del så att de träder in i de murade block för stolpar eller staket (element måste driva igenom hålrummen). Frågor måste höja sig över fundamentet 15 cm. Stativ gjorda av formade rör till den stödjande delen fäst vid ramen med styrningen av vertikalitet.
 • Den första rack stärktes i början av ramen. Placering punkten för den 2: a kolumnen bestäms så. Parallella diken läggs ut för blocken och för efter web som kommer att fylla spänner staket. När du tar hänsyn till beräknings murbruk lederna. Hela konstruktionen bör ta cirka 4 m. Axeln för den 2: a pelaren kommer att vara centrum av nästa block till stöddelen. Denna manipulation kommer att placeras inom samma spännvidd ett helt antal block.
 • Betongbruk hälles i formsättningen, och blandningen grundligt ramma kofot, att bli av med luftbubblor. Ta backup i ungefär en vecka (i den hårdnande betongen behöver några dagar).
 • Den vertikala delen av basen behandlas med en bituminös mastix och klistra tidigare anlagd takpapp. Området mellan stiftelsen och diket täckt med jord, packar området.

Installation av staket av betongblock

för byggandet av staketet operationen börjar med tillverkningen av pelarna i blocken på plats härledas förstärkning. När Laid bezpazovyh block var 3 rader placerade mellan dem ingrepp med lanseringen av stöden. Därefter måste gallret vara inloggad bagage samling.

En lösning för konstruktionen av anordningen är tillverkad av cement och sand (1: 4) med tillsats av den nödvändiga kvantiteten vatten. Betongblock i områden spänner sprids på ett fundament frysta rader för att möta ligation sömmar, ansluter sig till principerna i tegel på bagage.

Mellan 2 intilliggande vertikala rader av fogar bör förbli långa avstånd i tredjedel block. Riktigheten av de beräkningar av varje enhet som släpps ut på bygg sammanställa nivå.

Betong murade block för framtida provtagning utförs med pekar Rust. Murbruk söm bör skapa en tjocklek av 1 till 1,5 cm. Koppling struktur med en bas som tillhandahålls av hålrum häll 1:a rad betongbruk. Eftersom slutförandet av arbetet toppen av kolonnen täcka speciella dekorativa täcka tyg staket skyddar ett sadelskydd.

Eventuella fel i installationen av stängslet blocket

Fel som gjorts av byggaren under monteringen av den inneslutande strukturen, hotande förstörelsen av slaktkroppen och minskar livslängden på hela produkten.

Tänk på vad tillsyn tillåter befälhavaren i byggandet av dekorativa stolpar för staket:

Genomförande av konstruktionsdelar till en brist på djup. Detta leder till en spontan lutnings motpoler. Designen blir instabil.

Felaktig placering av staplarna i förhållande till varandra. Detta fel är den skyldige av fallande paneler. Utrymmet mellan stöden 2 bör inte skilja sig från längden på sektionen. För att förhindra avvikelser rekommenderade köp paneler med hög vibrationstålighet.

Luckor blir tillsatta. Försummelse ökar sannolikheten av panelerna. Installationsarbetet ska alltid slutföra införlivandet av håligheter.

Förhoppningsvis kommer dessa tips hjälpa dig att bygga en stark staket. Vad han kommer att avgöra. Konsistens av ytan av blocken kan du skapa en illusion av dyra staket, natursten och andra ädla material.

 • Montera staketet från skrot med sina egna händer
 • Stenmurar med sina egna händer: från A till Ö
 • Staket av Icke skäggbrädor - naturlig skönhet och tillförlitlig del skydd
 • Caps på stolpar för staket - pålitligt skydd och estetik omslutande struktur
 • Vad profilerade val för stängslet: urvalskriterier
 • Höjden på staketet mellan grannar - alla nyanser

Copyright © 2017 Aktiv referens är obligatorisk när du kopierar material från platsen.

Hur man väljer och installera betongblock för stängslet

Om du behöver för att bygga en tillförlitlig och stark döva staket för sommarstugan eller en stuga, är det värt att överväga om skydd av betong. Konkreta staket finns i många olika typer, men det mest bekväma för installation och relativt låg kostnad är en fördämning av betongblock. Det är denna form och kommer att diskuteras i denna artikel.

Fördelar och nackdelar med staket av betong

Det finns följande fördelar av betongtaket:

 • Denna kapitalstruktur och tillförlitlig;
 • vackra vyer, en mängd olika utföranden för att passa alla smaker;
 • staket starka och hållbara;
 • ganska lätt att installera,
 • staket inte korroderar, ruttnar;
 • inte beroende av atmosfärisk inverkan: strukturen av köldtålig, vattenbeständig;
 • staket brandsäker;
 • möjlighet att bygga staket med några parametrar utan luckor.

Inneslutningen av betongblock

 • Obligatorisk byggandet av grunden;
 • relativt stora materialkostnader.

Block som erhållits genom vibrocompression betong i speciella formar. Huvudelementet är ett cementbindemedel.

De olika materialen används som fyllmedel för tillverkning av blocket:

Vid försäljning finns sådana typer av block:

 • fyllig;
 • håltegel - plain eller dekorativ.

Blocken har en mängd olika färger. Dekorativa block finns med dekorativa sidor.

200h200h400 - storleken på en vanlig betongblock. Det finns dock ett stort antal sorter i storlek och även formen.

Dekorativa hålblock

Om du vill veta hur man använder i byggandet av betongelement för ett staket, se den här artikeln.

Vad är fördelen av staketet med betongpelare framför de andra polerna det material du hittar här.

Vad bör avståndet från stängslet till de olika byggnaderna i landet platsen, läsa denna artikel.

Inställning av staket med händerna

Ett staket gjorda av betongblock som liknar murning, bara några kvarter har större dimensioner.

Med hjälp av pinnar och snöre för att markera territorium. Pinnar drivs, spända rep mellan dem för att identifiera samplings axel. Gränserna för diket under bandbasen markera krita.

Trench grävde med en spade. Bredden av diket - två gånger bredden av de staket murverk blocken plus 0,4 meter. Djup om marken inte distending - 0,7 meter. Om jorden fuktig, grunden fördjupas med 0,2 meter djupare nivå av jord frysning. Data om nivån av jord frysning i en viss region är i byggreglerna.

Apparater strip foundation

Från grunden för tillverkning av vård, kvaliteten på dess komponenter beror på hållbarheten av strukturen. Så måste du göra följande:

 1. Kompakterad botten av diket, varefter skikten dränerings är gjorda av sand och krossad sten (vid 0,1 meter), varvid varje skiktet vattnas och packas. Väggar och botten av diket görs upp takmaterialet att göra tätskikt och för att förhindra spill på marken grund.
 2. Förbereda betongbruk. komponenter: M200 cement, krossad sten, sand i förhållandet 1-5-3 och vatten. Betongblandningen kan göras enkelt med hjälp av en betongblandare.
 3. I dränering och tätskikt betong häll 0,1 meter lösningen, och efter att den har härdat, formsättningen uppsättning av plankor. I formen ger ett distanselement till betongen under tryck (eller den mark på den andra sidan) det bibehöll den nödvändiga formen.
 4. För strukturell styrka i stackramen av formen armeringen bindningstråden binds eller svetsas. Ramen är tillverkad av en armering 12 mm eller mer. Fyra längsgående stav anslutna vertikala och tvärgående stänger med en delning av 10 till 20 cm. Bör Ramen göras mindre i storlek än formsättnings 2-5 cm från varje sida.
 5. För att fästa den vertikala ramen frågor förstärkning med förväntningen att de kommer att ingå i murade blocken genom håligheter däri för bättre grund ligament och staket. frågor av höjd över fundamentet -. 15 cm Som på ramarna fasta rack av rör för framtida kolumner, vertikalt på plan mark i uppmärkning.
 6. Den första rack in i början av ramen. Placering av den andra armen bestäms empiriskt. Bredvid diket, parallellt med det, lägga ut block för den första kolumnen, och sedan till staket tyg baserade fogar, bara cirka 3-4 meter. Mitten av nästa block för den andra kolumnen visar kolonnaxeln. Detta är nödvändigt för att sträcka sig över placeras i heltal enheter. Efter att ha studerat layouten, då det kan göras med hjälp av roulette.
 7. Fyll betongbruk i formen. Blanda väl med hjälp av en ram skrot som inte var bihålorna. Form avlägsnas i en vecka, då betongen uppnår hållfasthet.
 8. Den vertikala ytan av källaren päls med gjutasfalt och klistra in den till den tidigare lagda taktäckningsmaterialet. Det fria utrymmet mellan grunden diket och täcktes med jord och RAM.

Murverk betongblock staket

Byggandet av stängslet börjar med byggandet av pelarna i de speciella betongblock på platser där på förhand redan dragit sig tillbaka från grunden av röret eller montering på höjden av kolonnen. Om blocken utan skåror, därefter 3-4 serie mellan ett horisontellt förstärknings murverk rutnät, frigöra dem från polerna (till nätet sedan in i murverket av stängslet).

Cementbruk för murverk gjort av cement och sand i ett förhållande av 1-4 med tillsats av vatten.

Betong-väggsblock läggs i rader på fundamentet, hålla förbandet sömmarna i murverk. Avståndet mellan de två vertikala lederna i intilliggande rader bör inte vara mindre än tredjedel blocklängd.

Murverk blocket utförs med pekar Rust. Tjockleken på murbruk fogen rekommenderas att 1-1,5 cm. För limning av håligheter staket med fundamentblock i den första raden är fylld med betong murbruk. När provtagningen är klar murverk, täckt med en speciell post cap för post och staket web gavel lock.

Hur man gör egna block

Du måste ha att göra betongblock för stängslet med sina händer:

 • former;
 • mixer;
 • önskvärd vibrationsbord eller ett bord med en fast plan bas;
 • eller provning av motoroljan.

Formar kan göras oberoende av hyvlade brädor 25 mm i tjocklek. Komponenter av strukturen: en botten och en vägg. Anslutningsdelar kan bilda med skruv eller spik. Det är viktigt att den resulterande strukturen hade en regelbunden geometrisk form.

Sammansättningen av betongbruk: cement M300 - M400 och sand-grusblandningen, är det nödvändigt att ta emot konsistensen av gräddfil.

Betong för blocket görs med hjälp av blandare. Formar belades inuti fullända eller olja efter varje användning. Insamlade fluff form placeras på vibrerande bordet och hällde betong. Vibrera tills Betongmjölkytan.

Tork produkter bör ske vid cirka 70 grader under två dagar, då blocket är klar.

Följande video visar tydligt processen att egenproduktion av betongblock:

Galleri block av stängsel

Bilden nedan visar en mängd olika staket gjorda av betongblock för villor och sommarstugor:

Hur man gör ett uttag från lättklinkerbetongblock

Ett staket gjorda av lättklinker betongblock - en stor och billigt alternativ till andra alternativ. Putsats, kommer det att se bra ut i den privata husbygge, och som en tillfällig stängsel, och som hölje för anläggningsområdet eller lagret.

Staket av lättklinkerbetongblock

Lättklinker block som erhållits genom kompression av en blandning av sand, cement, kalksten och vatten. På grund av närvaron av expanderad lera, en produkt, en porös och lätt, bekvämt för läggning och installation. Storleken och formen på blocken varierar, men är typiskt rektangulära block av dimensioner: 400h300h200, 400h200h200 mm 400h200h100 mm. Blocken kan vara hel- och ihålig.

Hål kan ha en mängd hålrum - rektangulär, cylindrisk, slits. Kaviteter kan lokaliseras både längs och över. De fasta blocken är starkare, men dyrare, tyngre och svårare att sätta. Block kan tillverkas med färdiga spår för förstärkning.

Hollow block

Fördelar och nackdelar med staketet från claydite-blocken

Staketet av lerabetongblock är pålitligt, motståndskraftigt mot temperaturförändringar, lätt att installera. Blocken själva hanteras och skärs, de strukturella kaviteterna tillåter förstärkning genom dem. För att stärka strukturen och ge den styrka kan ihåliga block fyllas med en lösning. Fördelen med block av betongbetong är att de inte är sämre än tegelstenar i tekniska egenskaper, men de överväger även vikten, volymen och hastigheten på installationen. Dessutom ruttnar inte lerabetong, brinner inte och rostar inte till skillnad från metall.

Claydite-betongstängsel är pålitlig och impregnerbar

Hur man fyller stiftelsen under staketet av lera-betongblock

För en hållbar installation av lera-betonghölje krävs det att fylla remsa grunden. Standard 40 cm djup och 30 cm bred för en stiftelse under staketet kommer att räcka till.

För att fylla grunden behöver du:

 • att markera platsen för enheten av staket med pinnar och strängar;
 • markera pelarens placering: Claydite-förstärkt förstärkt staket är ganska svårt och hållbart, därför kommer avståndet på 3,4 meter (10 kvarter) att vara optimalt. Vid markering av en sektion under polens förstärkningsrör måste kolumnblockets bredd också beaktas. Vid en spänning på 3,4 m kommer avståndet mellan hålen för stöden att vara ca 3,8 m;
 • att gräva en dike
 • på marken där det kommer att finnas pelare av borren gräva hål djupt under pelarna, ett djup på en och en halv meter. Brunnarnas djup beräknas på ett sådant sätt att de stödjande rörledningarna ovanför marken står 2 m (beroende på häckets höjd);
 • Ställ formen på ett sådant sätt att den övre delen utskjuter över marknivå också med 40 cm. Inuti formen, fodrad med folie, ruberoid eller smurt med motorolja;
 • installerade rör under stöden, avluftas av röret: brunnarna är fyllda med grus och fyllda med lösning;
 • i botten av grävningarna, somna grus kudde - 10 cm;
 • binder armeringsburet i diket så att det går in i formen med ett gap på 2 cm på varje sida. Bracing kan göras varje 15-20 cm med stickningstråd eller genom svetsning;
 • för att hälla grundbandet kan du köpa betong, om det finns en betonganläggning i närheten, kan du blanda det med en betongblandare;
 • Tejp hälls i lager med 20 cm, vibrerar eller pierces armeringsstången, så att det inte finns några hål i betong- och lufthålrummen.
 • När betongen hårdnar, är formen borttagen.

Hur man väljer utökade lera block

Ceramsite betongblock tillverkas av många små privata företag. Det är uppenbart att alla kommer att gå för att välja blocken till var de är närmare bära. Till staketet stod länge för att välja de block du behöver närma sig noggrant. Block bör ha bra geometri och starka väggar. Mer solid är blocken, som använder fin claydite / expanderad lera, men dessa block är något tyngre.

För att välja blocken måste du ta en roulette med dig. Lägg bredvid varandra och jämföra flera kvarter från festen. De bör vara lika och lika i jämförelse med varandra; bör inte ha några av de största sprickorna och flisarna. Om du tog blocket i dina händer - det ska inte smula och vara kvar på dina händer. Porositeten borde vara densamma på alla sidor, det borde inte finnas mer sand på ena sidan, mindre i den andra bör hela partiet vara samma i porositet - detta påverkar styrkan.

Ta från partiet 4-5 kvarter, där du kontrollerar bredd, längd och längd. Blockens längd och bredd ska vara densamma med toleranser på högst 2-3 mm. Höjden får inte överstiga 5 mm. Blockens höjd påverkar tjockleken på murssömmen: ju större den är desto tjockare är sömmen. Det korrekta valet av expanderade lera block kommer att spara en cement-sand murbruk för murverk.

Den svåraste delen ligger på den första nivån av block. Varje block måste jämställas. De extrema blocken sätts genom ett genomgående hål på röret, kanske måste det skära genom botten eller bryta skivväggen - beroende på typ av block. Blocken kan klibbas med cementmortel eller speciellt lim. När du lägger ett staket spelar det ingen roll - användningen av lim är varmt välkommen när man lägger hus för att minimera kalla broar.

Det är möjligt att förenkla placeringen av block så att de passar exakt i nivå och drar den icke-krullande strängen längs varje rad. Det hjälper till att lägga produkterna jämnare. Naturligtvis måste murverket styras med en rörledning.

Masonry kontrolleras ständigt av nivån

Inlägg staplas i ett block ovanpå varandra, var 5 block är fyllda med morter. Det visar sig vara en kraftfull solid monolith. Varje översvämningsnivå måste sys med förstärkning. Glöm inte de inbäddade delarna mellan förstärkningsblocken eller fixeringen av fyllningen i kombinationsstängseln. Du kan också fylla lösningen med vertikala rader bredvid grindgruppernas pelare - det ger dem styrka och styrka. Lösningen häller den första nivån av block och utrustningsplatsen för ankaret.

Genom 3-5 rader kan förstärkas murverk

Blocken staplas ihop. Efter varje 3-5 rader är det nödvändigt att förstärka det förstärkande nätet eller armeringsstängerna. Förstärkning kan vara murverk, om förstärkningen används, ska den inte vara mer än 10 mm. Claydite betong är lätt klippt, så det är väldigt bekvämt för läggning. Man kan inte misslyckas med att notera sin lätta vikt - tack vare den ihåliga och stora storleken, så att arbetskraftskostnaderna blir mycket mindre än när man lägger till t ex tegelstenar. Varje rad måste kontrolleras efter nivå.

Förstärkningsblock kan också vara vertikala stavar.

De nedre 2 raderna är täckta med en tätningsförening. Efter färdigställandet av byggnaden måste staketet beläggas eller beläggas för att förhindra att fukt kommer in i blocken. Claydite betong absorberar vatten och blir mer ömtåligt från detta.

Keramzitobeton - ett perfekt alternativ för att skapa ett kombinerat staket. Du kan lägga 4-5 nivåer av block, lägga ut polerna och göra påfyllningen av proflisten, delar av smidda staketet eller trästaket. Det finns många alternativ för fyllning.

Om du planerar att gå till påfyllningen ska den sista raden av block placeras med hål nedåt, så att det finns en plan yta ovanpå. På en plan yta läggs smala delningsblock i 2-3 rader.

Kombinerat staket: block + wellpapp

Det enklaste alternativet är att måla block. Eftersom de har en hög absorptionsförmåga, för att spara färgförbrukning, är det möjligt att pre-primera ytan. Det är bättre att ta en primer med hydrofobiserande tillsatser. Efter att primeren har torkat appliceras färg i 2-3 lager.

Måler staketet

Det ser bra ut staket målat från en sprutpistol. Du kan klinka block med klinkerplattor, keramisk granit, konstgjord sten. Du kan täcka staketet med dekorativt gips. Det kan finnas många alternativ för efterbehandling. Staketet kan trimmas på ett sådant sätt att det ser bra ut i ett komplex med fasaden på ditt hus.

Nödvändigt i slutet av arbetet måste du täcka pelarna med lock - plast och metall, och om stängselet är ett - täck sedan väggarna med parapeter. De kommer att hålla muren från regn och snö och ge staketet ett färdigt och elegantare utseende. Effektivt kommer lamporna på staketet av expanderade lerblock att se ut.

Staket från olika dekorativa block

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

28 − 24 =