Ett staket av betong

Dekorativa Betong Stängsel

Dekorativa betong staket är mycket populär inte bara för att skydda industribyggnader och urban infrastruktur, men också inom den privata sektorn. Moderna betongbarriärer är inte bara hållbara och tillförlitliga, men också har ursprungliga utseende.

Ett urval av inredning och design av dekorativa betong staket

Fördelar med dekorativa betong staket

Dekorativa betong har följande positiva egenskaper:

 1. Hög skyddande egenskaper. Staket skyddar perfekt platsen från intrång och nyfikna ögon.
 2. Tillförlitlighet och hållbarhet. Betong är mycket slitstarkt och tåligt material som inte korroderar, röta, mögel och brand. Detta staket kommer att tjäna i årtionden.

Olika mönster för betongtaket

Dekorativa betong staket är av följande typer:

Sektions Staket

Dekorativa sektions staket är ganska smala, långa remsor. På grund av de enskilda delarna kan kombineras i det ursprungliga inneslutning av nästan alla höjd.

Staket staplade paneler kan vara:

 • helt döva eller genombrutna;
 • enkelriktad och dubbelriktad;
 • matt eller blank;

Variant dekorativt måleri av staket av betong

Produktionen av prydnads sektioner

En av fördelarna med betong stängsel - möjligheten att själv mönstrade paneler.

Produktionen av staketsektioner utförs av vibrations gjutteknik. För arbete behöver du följande material och verktyg:

 1. Speciella formar paneler - kan göras av improviserad eller köpa färdig.
 2. Vibrerande bordet - en enhet som förstärker dekorativa betong genom avlägsnande hålrum och luftbubblor från cementen.
 3. Mixer - automatiserat sätt knådade murbruk bättre och mer homogen.
 4. Beslag. Betongelement behöver stärka armeringsjärn av olika betong kan spricka under sin egen tyngd.
 5. Cementbruk. Cement används inte mindre än 400 varumärken, grus, sand, mjukgörare för att påskynda härdning produkter och olika färgämnen.

Formar för gjutning av betongstaketsektioner

Stadier för tillverkning av sektioner av betong

 1. Montering av armeringsburen. Stålstänger är sammankopplade. ramstorlek kommer att bero på dimensionerna hos panelerna.
 2. Pre-press. Bilda smorda föreningar som reducerar vidhäftningen av produkter och underlätta strippning.
 3. Beredning av cementbruk. Betongblandaren blandas rätt konsistens, kan du använda färdiga torra blandningen, som är kommersiellt tillgänglig.
 4. Fyll i formuläret. Lösningen hälles i formar, avlägsnades överskott av regel fit rördelar.
 5. Installation på ett vibrationsbord. Betong måste tätas så länge ytan inte kommer att upphöra att bilda bubblor.
 6. Dekorativa betong är kvar för att bota för 2 - 3 dagar. Efter avlägsnande panelerna torkades i flera veckor och endast efter som kan användas för att bygga staket.

Tillbaka till innehåll

Installation av staket av betong sektioner

Dekorativa betong staket behöver ingen grund, de tillförlitligt och säkert monteras på stolpar. Installera ett staket stolpar, kanske det svåraste och ansvarig del av betong installation stängslet.

Poler av en betongskåpprofiler kan vara fast gummi och komponera. Och i ett annat utförande, och det finns särskilda platser för installation av betongsektioner.

Installation av betong paneler med integrerade pelare

 1. Märkning. Från den exakta installation av stöd kommer att bero på styrkan i stängslet. Om pelarna är placerade långt - avsnitt kommer att sjunka, för nära - panelen kommer inte att träda in i spåren. installation av stolpar drivs in pinnarna på plats.
 2. Borra hål för inlägg. Handborr hål grävt djup som är lika med den tredje delen av stödpelaren.
 3. Inställning kolonn. Hålet fylls och ange post grusbädd ca 10 -. 15 cm vattenpass kontrolleras och det vertikala stödet fylls med betong. Den första uppsättningen extrema stöd, mellan toppen sträcker garn. Alla andra kolumner styrs i höjd på en stram lina.
 4. Installation av betongsektioner. Panelerna sätts i spåren etablerade pelare. En bunden sektion mellan lösningen.

Tillbaka till innehåll

Installation av staket med stolpar komponera

Matchade stolpar för dekorativa betong staket är ihåliga block. bomelement samlas runt armeringsburen eller stålrör. Hålrummen fylls med betongblock för förbättrad styrka.

För att installera pelarna i staplade block utför följande steg:

 1. Gräva brunnar av 20 cm i diameter med ett djup av 1,2 m.
 2. På botten av gropen ett dräneringsskikt hälls från skräp.
 3. Installerat stålrör eller balk förstärkning och cemente grop.
 4. När cementen är torr, kan du börja samla inlägget. Blocken är anordnade så att metallkärnan har dykt upp i mitten. Varje sektion är cementerats separat.
 5. Skyddshuv installeras över pelaren.
 6. Betongskiljepaneler sätts i fördjupningen komponera pelare.

Tillbaka till innehåll

tillverkarna ofta inte lägga i dekorativa betongpigment, och efterbehandling måste ta itu med efter installationen av stängslet. Själv färg betong staket har sin positiva sidan. För det första kan du dekorera stängslet för att passa.

För det andra är färgämnena tillsätts direkt till den dekorativa betong minskar något hållfasthetsegenskaper framtida produkt. Dessutom Staket, av betong, vackert målade.

Att måla utfördes effektivt och korrekt dekorativa betong bör vara redo för operation:

 1. Rengöring. Om det finns smuts staket ska tvättas och torkas.
 2. primer bearbetning. Bred borste eller sprutappliceras primerkomposition. Före nästa steg i arbetet jorden skall vara torr.

Priming staket av betongelement

Staket av betong, rekommenderas att måla med akryl eller silikon färg för utomhusbruk. Färger för fasader har utmärkt vattenavvisande förmåga, tolereras väl och lätt att tvätta den kritiska temperaturen.

Måla dekorativa paneler kan vara en enkel borste eller spray. Den automatiserade metod är användbar för likformig färgning i en färg. Borsta användbara för isolering av enskilda fragment och delar.

Variant färgning betong staket

Måla staket kan vara roligt och kreativ process, kommer resultatet att bli en unik och originell staket.

En annan dekorativa material görs av vibrations gjutteknik - betongblock för stängslet. Blockelement presenteras i form av en storskalig tegel med hålrum inuti.

Ytan av det dekorativa enheten är utformad som en uppruggad textur simulerar krossad sten.

Intaget enheten är en allvarlig konkurrens till den traditionella tegel och natursten med en mängd fördelar:

De typer och storlekar av dekorativa block intag

 • resistens mot skadliga miljöfaktorer;
 • miljövänlighet;
 • estetik;
 • hållbarhet;
 • färgäkthet;
 • enkel installation;
 • rimligt pris;
 • brandsäkerhet.

Tillbaka till innehåll

Tips för att installera stängsel blocket

 1. Staket av betongblock är monterad på bältet melkozaglublennom grunden. Bredden på fundamentet kommer att vara något större än blockstorleken och djup av ca 40 cm.
 2. Det optimala avståndet mellan stolparna 3 - 3,5 m.
 3. Installation av betongblock liknar lägga tegel, bara mycket snabbare.
 4. Void block är förstärkta och fyllda med betong.
 5. Stöden för staket av dekorativa block kan vara av natursten, tegel eller sättning pelare.
 6. Ovanpå staketet bör vara redo att skydda räcket och kolumner dekorativa lock.

Konkreta staket klara lika lätt som med bygg staket ointaglig höjd av 4 m, och med skapandet av viktlös brutna staket. Betong är fullt möjligt att bygga ett staket under en sten, träbjälkar och natursten. En mängd olika typer av enheter och kombinationer av dessa, är svåra att räkna, och vackra utseende dekorativa stängsel kommer att njuta av i många år framöver.

En mängd olika konkreta staket

Betong staket, naturligtvis, den mest tillförlitliga och praktiska av alla typer av stängsel. Tack vare modern design tekniker och konstruktionsteknik, de senaste åren har det också blivit ett dekorativt inslag av territoriet. Mångfalden av arter, texturer och färger kan skapa en exklusiv inneslutning av varje enskild webbplats, som kommer att harmonisera med den främre delen av huset.

Konkreta staket skiljer sig både deras funktionellt syfte (endast kan tjäna till att skydda ett visst område eller bära ytterligare dekorativa "nagruzku9raquo;) och deras tillverkningsteknik eller slutmontering på plats.

Utbudet är tillräckligt bred - tillverkande företag erbjuder mer än tre hundra arter av prydnads stängsel, som är utformade för olika texturer av sten, under tegel, med imitation räcken och även ett träkors reglar.

För mer information om dekorativa betong staket och pelare för staket läsa här.

Mönstrade betongtaket kallas så eftersom dess varje sektion består av en uppsättning plattor, vilka kan ha olika struktur och dekorativ design. Den övre delen av sektionen är ofta radikalt annorlunda under sin dekorativa. Sektionen för sättning betong staket kan bestå av två, tre eller fyra paneler som sätts på plats i spåren speciella pelare. Sådana stängsel kan installeras på fundamentet, och utan den.

Denna typ hänför sig till staket den mest hållbara och långvariga.

oeftergivligt - närvaro av en stark tejp eller brygga grund. Staket själv består av fasta betongplattor eller representerar en önskad höjd på murverket. Monolitiska plattor kan vara en dekorativ prydnad eller bara en mjuk, ofta används för att skydda industrianläggningar.

Här lär du dig hur man installerar en konkret staket med händerna.

Blockgärningar är konstruerade av små betongmonolitiska eller ihåliga block, som är cementerade tillsammans med cementmortel. Strukturen på detta staket liknar en tegelsten. Block stängsel kräver efterbehandling med dekorativa eller konventionella gips, eller plattor under stenen.

Staketet som är konstruerat på detta sätt kräver inte installation av korsningar, men arbetet måste utföras av en högkvalificerad mason.

Det självständiga staketet består av monolitiska armerade betongplattor av tung betong och har en betydande massa. En karakteristisk egenskap för ett oberoende betongstaket - Närvaron av en bred horisontell bottenplatta, som gör att du kan ge den en vertikal position. Ett annat alternativ - installation på marken "glasses9raquo, där de spikade vertikalt infogade staket sektionerna.

De flesta staket av den prefabricerade strukturen produceras i en dubbelsidig version - de har samma utseende som på utsidan som ligger inom det inhägnade området. Undantaget är några av de oberoende staket, för vilka det inte finns något behov av dekorativhet från insidan.

Blockbetongstaket är både bilateralt och ensidigt. Vid konstruktion av en sådan fäktning bestämmer platsägaren huruvida den ska dekoreras från insidan eller inte.

 • Gjorda gjorda stängsel gjordes höjd högst två meter, och inneslutningen, som är anordnad från blocken, kan vara vilken som helst av mästarens höjd och längd.

Och i den här artikeln är höra om vickerstaket.

Monolitiskt armerat betongstängsel har sina fördelar jämfört med andra typer av stängsel. Efter att ha etablerat det en gång kan du glömma detta problem i årtionden.

En säkert ordnad stiftelse tjänar som en garanti för stängningens långsiktiga drift, deformationen deformerar inte och frågar inte. Området skyddas på ett tillförlitligt sätt från oönskade gäster och nyfikna vyer. En mängd olika färger och lättnadsmönster kommer att säkerställa individualiteten hos webbplatsens design och perfekt harmoni med landskapet och från gatan och från gården.

Betong Staket har också sina fördelar - de består i enkelheten i sin installation, som kan utföras av två eller tre personer. Om du behöver hjälpkran för att installera monolitiska staket, så är allt med det enklare. Ett två meter högt staket består vanligen av fyra delar, av vilka några kan vara desamma, och den övre delen vanligtvis är mer dekorativ. Ibland är den lägsta delen gjord i mer mörka nyanser och gör sammansättningen tyngre. Detta görs också av praktiska skäl, eftersom den mörkare färgen är mindre än ljusfärgen.

På bilden kan du se hur staketet ser ut från betongpaneler.

Staket av block, kräver erfarenhet av masonens arbete, för det är ganska svårt att få en helt platt vägg. I det här farkosten finns tricks, och om du inte behandlade det här arbetet, är det bättre att överlämna det till proffs. Ytorna är plasterade och en dekorativ beläggning appliceras. Sådana staket kan kombineras med andra typer av ytor, vilket ger dem exklusivitet. Till exempel smidda element kompletteras väl av ett staket.

En annan version av staketet, som består av tre olika komponenter, med sina två övre delar dekorerad med balustrar, som utgör en spektakulär balustrade. Kombinationen av rätt valda färger kommer att uppdatera territoriet och ge det ett snyggt utseende. Simulering av murverk på betonghäcksektioner är ett mycket populärt val bland husägare.

Alla är bekanta oberoende staket, de kan ses runt territorierna av industriföretag eller föremål under uppförande. Sådana staket kräver inte en lång installation, eftersom de inte behöver grunda sig, de kommer helt enkelt till och installeras. Detta staket har en generellt ribbig yta, men ibland är de jämn. För installationen krävs ytterligare teknik.

Och här läser du om metallugnar för ett bad.

Här http://ru-house.net/stroitelstvo/ hittar du många fler kognitiva artiklar om att bygga ett hus.

Fördelar med armerad betong Mycket, sålunda, visas alltmer sådana staket både i stadsområden och i förortsområden.

 • Styrkan och hållbarheten hos betongkonstruktioner av hög kvalitet är känd för alla.

Men i arrangemanget av betongstaket du kan möta ett antal svårigheter:

 • Om man jämför med enkla trä- eller metallgaller, är betong säkert mycket dyrare.

Ser du felaktigheter, ofullständig eller felaktig information? Vet du hur man gör en artikel bättre?

Vill du föreslå publiceringsbilder på ämnet?

Snälla hjälp oss att göra webbplatsen bättre! Lämna ett meddelande och dina kontakter i kommentarerna - vi kommer att kontakta dig och tillsammans kommer vi att göra publikationen bättre!

Ett staket av betong, natursten eller tegel, detta är den mest tillförlitliga befästningen som personen har kommit fram till. Ta till exempel medeltida slott, det var också väggar, men ändrade och förenklade i vår tid. Människor i det förflutna hade helt enkelt inte råd att installera sådana staket och staket av sten eller betong, de byggde trä, och sedan var fem till sju år de bytte bryggor. I mitt hus är staketet av natursten, och stöden är gjorda av dekorativa tegelstenar. Denna kombination av moderna och naturliga material enligt min mening är perfekt för privata hem. Det ser ut som den första bilden, men det är ännu bättre, det är synd att du inte kan lägga en bild, annars skulle jag visa den.

Dekorativa betongstaket: vackert, modernt och säkert

Dekorativt betongstaket - praktisk konstruktion, som liknar det vanliga betongstaket. Deras skillnad ligger i yttre utseende och produktionsteknik. Dekorativa produkter är tillverkade av betongpaneler på grund av användningen av speciella former av hantverkare. I byggarens händer blir eleganta modeller till en vacker, pålitlig och slitstark konstruktion. En kontinuerlig bana av betongduk monteras från flera horisontella element. Divisionen av sektionerna underlättar transport av betongdelar och installation av ett dekorativt staket med egna händer.

Experter anser fördelarna med dekorativa staket:

 1. Tillförlitlighet och hållbarhet. Även de gamla byggarna visste att betong är ett slitstarkt material. Förstärkning av staketet med metallnät förstärker strukturen och förbättrar installationens kvalitet.
 2. Enkel montering. Installation av ett staket av dekorativa block kommer att bemästras även av en oerfaren man i konstruktion.
 3. Brandbeständighet och brandsäkerhet är viktiga egenskaper hos hushållsstrukturer. Betonggaller möter dem.
 4. Begränsning av tillgång till privat territorium. Både den fysiska penetrationen och den visuella bedömningen av vad som händer på gården från utsidan av staketets dekorativa sektioner är helt utesluten.
 5. Lång livslängd. Staket, bestående av betong dekorativa element, är resistenta mot vädret av vädret. De är inte rädda för kyla, värme, hög luftfuktighet eller torka.
 6. Inget behov av regelbundet underhåll. En stark yta kräver ingen speciell behandling och regelbundna uppdateringar.
 7. En mängd olika designlösningar. Trots massiviteten ser betongstaket utsökt ut. Väggen gör hela webbplatsen attraktiv.

Dekorativa paneler erhålls med vibrationsmetod. För att färglägga den framtida produkten ingår färgpigment i beredningen av betongblandningen.

Betongblock kan ha olika utseende, beroende på produktets fyllmedel. Element för framtida konstruktioner tillverkade av cement och övriga insatsvaror - avfall slagg, grus, expanderad lera, glas, grus, trasiga tegel och annat avfall.

Vid fyllning är betongblocken:

 • ihåliga - Dekorativ och slät, tillverkad i olika färger. Storleken på produkterna är standard - 200 x 200 x 400 mm. För konstruktion av staket och bärande delar till dem är block med parametrarna 390 x 140 x 188 mm mer lämpliga.
 • Full kropp. Produkterna har inga hålrum. De brukar användas för att bygga flerhus hus.

Byggprocessen med användning av dekorativa block liknar arbetet med formgivaren - varje efterföljande block läggs på den tidigare. Den uppställda pelaren är förstärkt och betongad, vilket ökar produktens lagerkapacitet. Betongblock är så kraftfulla att de tål tunga smidda grindar. Deras sammansättning tar mycket mindre tid, jämfört med tegelstenen analog.

Utanför stadens gränser finns ofta stugor, avgränsade från gatan med dekorativa betongpaneler. Den optimala storleken på produkterna underlättar installationsarbetet och gör att du kan få en solid, pålitlig säkring. I en enda webbsida sammansätts sektionerna med hjälp av anslutande delar.

Ytan på det dekorativa blocket på staketet skapar en imitation av natursten. Efter eget gottfinnande kan ägaren lägga till stenar eller metallgaller. Kepsar, pommel och kakel kompletterar organiskt designen.

Former av dekorativa betong staket

Staket av dekorativ betong har flera sorter.

Konstruktionen är en sektion monterad från flera plattor. Toppet av staketet är kronat med dekorativa element. Ett sådant staket kan blåsas om hyresvärden lämnar luckor mellan de vikta plattorna och tät / döv. Även konkreta stängsel kan utföras med imitation för andra material. Connoisseurs av naturprodukter kommer säkert som betongpaneler "under trädet". Respektivt och solidt utseende staket "under stenen", "under tegelstenen".

Den mest solida bland staketet, en monolitisk struktur anses av en anledning. Tekniken för dess installation kräver obligatorisk arrangemang av en tejp eller en kolumnbas. Monolitiskt staket är gjord av massiva armerade betongplattor - slät eller mönstrat.

Smidiga produkter är mer lämpade för fäktning av industriella platser eller byggarbetsplatser. På de intilliggande territorierna är tallrikar med prydnad och målade sektioner attraktiva.

Enstaka stängsel blir genom att montera små betongblock. För cementering av elementen används en cementuppslamning. Vanligtvis är staketet byggt från ihåliga block. Men om ägaren vill maximera designens tillförlitlighet har han rätt att välja monolitiska produkter.

Estetik modulära staket ökar gips eller kakel foder. Fäktning behöver inga bärande pelare. I hela formuläret det liknar en tegelvägg. För att öka styrkan i konstruktionen är det önskvärt att sätta på fundamentet.

Inneslutningen består av monolitiska armerade betongplattor med bred bas, som är placerad på marken. Vissa modeller har inga baser och spikar som kräver installation i speciella glasögon. Men i grunden för dessa stängsel inte kräver. Att sätta dem helst för tillfälliga räcken territorium. Därefter kan strukturen flyttas till en annan plats.

En stark staket har ett attraktivt utseende och en gata, och en sida gården. Dekorera produkter bildade i den dubbelsidiga utföringsformen. När uppföra staket samostoyaschih nog göra ornament på ena sidan - på insidan av ritningen är inte nödvändigt.

För att installera staketet genomfördes snabbt och framgångsrikt, för att starta arbete som krävs för att fylla på verktyg:

 • krita
 • sladd
 • borste
 • maul
 • roulett
 • kofot
 • spade
 • murslev
 • betongblandare
 • svetsutrustning
 • trä insatserna
 • Byggnadsnivå.

För byggandet av bostäder fäktning bättre köpa hålblock. Separat intag tillverkning underlättar lägre vikt produkter och bekvämlighet förstärkningsstruktur.

Installation dekorativa betong staket

Det första steget i installationsarbete är site layout:

 1. Enligt remsa foundation trench krita betecknar gränser (grop bredd bör överstiga breddblocken två gånger, och 40 cm plus marginal).
 2. Under normal jord grop fördjupas genom 60 -. 70 cm i våtutrymmen figur ökade med 20 cm, att avvika från gränsen till jord frysning. (För att lära korrekt beräkning av byggnormer i ditt område).

Ribbon stiftelse under stängslet av betong bildas ur ett dike. Först stampas botten och kasta lager av grus och sand. Sedan bagge "kudde" och, tillsammans med de väggar täckta med takmaterial, vilket skapar en tätning och skydd mot shedding marken. För att förbereda huvudlösningen rekommenderas att använda M200 varumärke cement. Förhållandet av komponenter - en h x 5 h cement grus sand x 3 h .... Connect är bättre att anförtro betongblandare.

Den framställda lösningen göts på ett dräneringsskikt 10 centimeter. Efter härdning, gör formen med distanser som kommer att hålla ramarna formas av betongtrycket. -Konstruktionen förstärkt med en metallarmering, åtdragna bunden eller svetsad tråd. Det optimala avståndet mellan järnstängerna - 10 - 30 cm (vertikala och horisontella). Ramen är tillverkad mindre formsättning för 3 -. 5 cm Tillåten ersättningar ovanför fundamentet - inte mer än 15 cm.

Fästs vid ramen balkar under stolparna och parallellt med diket som betongblock, som kommer att spenderas på stolpen och insugnings arket. Central punkt är nästa block bärande axel. Span måste fyllas med ett antal konkreta produkter. Formlösning och häll blandningen kolven kofot. För en vecka betongen blir fast. Ta sedan bort formen och följs takläggning mastix. Tomrummet mellan diket och grunden fylld med jord.

Vid de punkter utfärdade beslag uppföra betongpelare. Om det inte finns någon kilspår på blocken var 3 rader banar armeringsnät. Betongblock läggs i rader och bära en dressing sömmar precis som bagaget transporteras från tegel. Vertikala rader av föreningar måste vara åtskilda med ett avstånd av 1/3 av blockstorleken. produkter placerade korrekt styra byggnadsnivå.

Detaljerad video installationen av dekorativa betong staket:

Dekorativa betong fundament för staket

Betongblock för byggandet av staketet kan köpas från hyllan. eurofences modell består av 2 - 4 element som utgör en bana. ATRS estetik och design ger en kombination av kolonner med polymera lock sockel plitochki och järnspännvidder.

Egna händer för att skapa barer för en dekorativ staket är lätt. Först måste värden bygga formen av plywood eller brädor och knådas cement-sand murbruk (förhållande 1: 3). Formuläret under inlägget önskvärda twist skruvar, som därefter kan avlägsnas för extraktion av den resulterande bäraren.

För att förhindra vidhäftning av lösningen på trä- eller plywood masters råda läggs ett mellanliggande skikt av plastmaterial.

För att stärka pelarna måste göras med en djup förstärkning bur pinnar till polerna 15 mm, inte mindre. Fästförstärkning utförs utan svetsning. Detta arbete kräver användning av stickad tråd.

Ställ kolumner frysta i formar under 48 timmar. Efter extraktion dem placeras i en varm plats och får vinna styrka. För att montera den omslutande byggstarten i 2 veckor när ordentligt stöd blir starkare.

Dekorativa betong staket med händerna

Är det möjligt att göra hemma betongblock?

Det är möjligt, om gården har följande uppsättning:

 • skakapparat
 • Formen på blocket
 • betongblandare
 • Avfallsmotorolja.

Formar för block enklaste att tillverka skivor av 25 mm tjocklek. De har med nödvändighet att vara och väggen och botten. Sammansatta delar transporteras med hjälp av spikar eller skruvar. Geometri vinklar kontroll triangel.

För betong förberedelser behöver:

Komponenterna placerades i biandaren och slå tills konsistensen av sur grädde. Bilda smort med motorolja och häll den framställda lösningen. För kvalitet krävs torkenheterna 48 - 72 timmar. Temperaturförhållanden - 65 till 70 ° C. Frysta produkten avlägsnas från formen och eventuellt överskott cement avlägsnades.

Om du följer alla våra rekommendationer får du hög kvalitet och billigt material för byggandet av dekorativa betong staket. Creative ägare uppmanas att göra konstruktionen kombinationen. För detta ändamål huvudentrén dekorera smidesjärn staket paneler och stenmur. Resterande stängslet, skapa betongblock eller paneler. Längs staketet anläggningen frodig växtlighet. Greenerna ger plats harmoni.

 • Willow staket med händerna
 • Smidesjärn staket för småhus - territorium lyxiga omgivningar
 • Ett staket gjorda av skiffer med händerna - hur budgeten delen av stängslet
 • Staket av Icke skäggbrädor - naturlig skönhet och tillförlitlig del skydd
 • Metall staket - estetiska funktionell struktur
 • Alla nyanser för att bygga ett staket av wellpapp

Copyright © 2017 Aktiv referens är obligatorisk när du kopierar material från platsen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

66 + = 67