Staket till trädgården

Stängsel för små trädgårdar

Trädgården framför huset - det är som en frisk fläkt. Aromer och delikat utseende av färger kommer att muntra upp även den mest dystra dagen. Engagerad i arrangemang blomsterträdgård är alltid ett nöje, eftersom kommunikationen med företrädare för de vackra fauna av intresse inte bara vuxna utan även barn. Att trädgården med händerna - hårt arbete, men det är motiverat.

Höljet för fasad profilrör och smidda element

En av de viktigaste faktorerna, som omsluter området blomning - ett staket för framsidan. Gör det egna händer är inte svårt, speciellt om du väljer de enklaste alternativen för stängsel. Vad som brukade staket främre trädgårdar, deras fördelar och funktioner, titta på nästa.

Kärnan i den främre trädgården och behovet av att skydda

Den främre trädgården är rätt plats att växa blommor, tilltalande för ögat. I själva verket är detta ett område där i den beställda versionen placerade blommor och gröna växter, planterade i öppen mark.

Variant Staketanordning enligt betongpelare och smidda sektioner

Utan tvekan måste trädgården för att fördela sin plats, vilket tydligt är begränsad. Normalt är små staket används för detta ändamål, vars ursprungliga roll - att avgränsa gränserna upptas av trädgården territorium.

Det finns en viss kultur som följer skapandet av små trädgårdar, där konventionella stängsel Staket omvandlas till en mängd olika former och idéer. Många ägare av hus på landsbygden konkurrerar med varandra, delta i tävlingar landskapskonst. Och det är värt att notera att staket och räcken främre trädgårdar skapar en viss bild av hela rabatten, vilket ger en smak.

för främre trädgårdar stängsel används de mest skiftande: stora och små, dekorativa smidesjärn och enklare, så länge de uppfyller sina ursprungliga funktioner och avleda uppmärksamheten från de vackra invånarna i rabatterna.

Stängsel för den ursprungliga fasad av pennor

Alla staket och dekorativa staket, som används för små trädgårdar kan delas in i flera olika typer:

Sådana staket har sina egna egenskaper och kvalitet funktioner för att hjälpa sina ägare att vara säker på skönhet och tillförlitligheten i stängslet.

Trästaket - alltid inom mode

Trots att det i dagens värld av innovativ teknik som används i konstruktionen av de mest oväntade material är trä alltid trend. Att det finns massor av skäl, bland annat kostnad och utmärkta miljökvalitetsindikatorer, men inte så på plasten.

EXEMPEL trä postering för fasad

Identifiera olika typer av trä staket för sängar och främre trädgårdar, som skiljer sig något i deras parametrar.

Den mest primitiva staket inramning trädgården, som kan användas - detta staket. Sådan sampling är en samling av identiska platta träplankor som är fast på de två profilerna. Mellan plankor behållit ett visst avstånd, vilket ger en viss mystik någon blomsterträdgård. Genom hålen lätt tränger solljuset, samtidigt bildar ett litet område med en skugga. Gör ett staket är inte ett problem.

För att göra detta måste du bestämma storleken på den framtida staketet och köpa en färdig staket, placera den på stödpelarna i järnaffären.

Du kan gå åt andra hållet, beställa mallar separat alla detaljer och sätta dem direkt på platsen för installations stängslet. Höjden på staketet, liksom bredden på plankorna - särskilt individuella parametrar baserade på preferenser trädgården ägare.

Olika utföranden för trädgården demonstrationen

Trädgården av trä strejkvakt uppfyller perfekt sin funktion och kan målas på något, tilltalande för ögat, färg. Den mest kreativa designidéer stängsel kan söka på Internet, men det bästa alternativet skulle vara en manifestation av hans egen fantasi och kreativitet.

Trevlig dekorera dekorativa staket Wicker, liksom olika insekter, som kommer att symbolisera doften trädgård, vilket ger en viss charm. Om barn är närvarande, och de tar en aktiv del i livet för blomsterträdgård, kan du konsultera med dem på idéer till dekorationer.

Inte mindre populär bar representerar sågnings skivor som är monterade på stödstänger horisontellt. Vanligtvis virke används i trädgården, där förutom skönheten i växter behöver skydd mot yttre påverkan.

Timber är lätt att bearbeta, den hålls väl och är lång. Det kan målas, lackerade öppna och dekorera en mängd olika träprodukter.

EXEMPEL trästaket virke för fasad

En bra idé att göra en trädgård, ett staket som presenteras i form av en palissad med spetsiga kanter. Det ser inte bara vacker, men också fungera som en utmärkt skydd mot skada djuren.

En metall staket - styrka och tillförlitlighet

Oavsett hur många lov kan sjungas trä, har metall fortfarande en stark kvalitet stängsel hela trädgården. Metal människor lärt sig hur man gör stängslet en lång tid, men det konstsmide dekorativa staket, kom på modet nyligen.

Metal staket till trädgården har många fördelar, men stora vikt gör det svårare att reparera, och underhåll. Stängsel främre trädgårdar används allmänt olika metallinneslutningar, såsom:

 • smidesjärn staket och häckar;
 • metalloprofilnye staket;
 • gitter staket och häckar;
 • metall stängsel.

Smidda Palisades mest fördelaktigt att titta i land hus, eftersom olika metall former genom en enkel mönster, lockar och bländning gör ett mästerverk blomma. Smidesjärn staket säljs eller på beställning. Deras installation kräver hjälp av hissen, liksom flera personer. Förutom allt detta, smide staket kräver närvaro av bas, eftersom en stor vikt av produkten inte kan begränsas enbart av stödpelarna.

Ett staket gjorda av metallplåtar är mycket lättare och enklare montering, men kallas ett staket som omsluter inte. Dess huvudsakliga uppgift - en avgränsning område, liksom fäktning trädgården plot från andra varvet objekt.

Alternativ metall postering för trädgården

Staket av väl ansträngda gitter inte är mindre populär för trädgården, i synnerhet om vi tar hänsyn till de speciella komponenter. Detta staket kommer att vara hållbara och tillförlitliga, och kommer att skapa en riktig häck sina egna händer. Denna effekt uppnås på grund av landningen av ett staket längs garn anläggningen, som snabbt tar sin plats, vilket gör stängslet "levande". Alternativt utmärkta idéer kommer att vara landning av sådana blommande växter som Klimatis som kommer att förvandla en vanlig staket i lyx och stolthet.

En metall staket för stängslet är klar analog trä, dock dess kvalitativa egenskaper och installationsprocessen är något annorlunda. Det är fördelaktigt att använda där det finns risk för oönskade effekter belackare.

Plast staket i trädgården - det är en av de mest innovativa trender trädgård kultur. Endast använd inte för stängsel: och flaskor, och plaströr och andra produkter, vilket ger ett andra liv, skiljer sig något från det ursprungliga syftet.

För att göra en sådan ett staket är särskilt kul med barn. Det bör endast omfatta fantasi och en hel del till synes onödiga saker finner ett nytt liv, vilket skapar en magnifik bild av den imponerande fasad.

De flesta stora idéer att använda plast för andra ändamål, kan du söka platser, där bruket av en mängd olika hemgjorda produkter. Troligen är den kreativa idén att skapa ett stängsel gjord av PVC-rör. Jag antar att detta rör vinstockar kvistar har författaren idén skapat en otrolig mästerverk, svarvning trädgård i en fråga om stolthet och universell överraskning. För många människor, sådana uppfinningar är inte något speciellt, och de som används för att se över det vardagliga ovanliga, är det värt att prova detta alternativ.

Inte mindre intressant är tanken att skapa ett staket av engångspåsar, som utmattad sig i denna roll. Ställ små band kors och tvärs i ett rutmönster med färgade påsar, vilket skapar en illusion. Förutom det faktum att detta staket kommer att stanna tillräckligt länge kommer det att bli föremål för diskussion i något av ett dussin personer.

Används också är konventionella plastskivor som används för beklädnad innerväggar av lokalerna. Men det är sådant material bräcklig och kan snabbt slitas ut under påverkan av negativa faktorer och ständig kontakt med solljus. Därför är det i allmänhet används i kombination med starkare byggmaterial, och även för beklädnad den yttre delen av stängslet.

Såsom naturmaterial, såsom sten, också kan användas för att arrangera fasad.

Variant Staketanordning enligt småsten

Konstnärlig sten kommer att göra en vacker staket till trädgården av sten, som inte bara ser ovanligt, men kommer att bli en utmärkt naturlig barriär.

Förutom allt detta, är stenen ganska billigt, och lägga ut en nödvändig del av dekorera trädgården med sina egna händer. Allt du behöver är viljan och fantasy.

Det finns också kännare av betongprodukter, som föredrar att installera Staket i främre varven av betong. Otvivelaktigt, ett sådant alternativ staket otroligt slitstarka, tillförlitliga och inte mindre attraktivt än sina motsvarigheter. Den enda nackdelen med sådana stängsel är en stor vikt, vilket hämmar oberoende transport och installation av sådana produkter.

Konkreta staket kommer att pågå en mycket lång tid, och har möjlighet att skydda trädgården, inte bara genom ett ingripande av djur, men också från främlingar.

EXEMPEL ursprungliga färgning av betong för trädgården staketet

Kombinerade optioner staket

Fall när ägarna vill få den främre trädgården är inte bara en vacker Inhägnaden rabatten området, men också en solid staket skyddar blommande växter från tredje part är inblandad. För dessa ändamål ofta öva kombination av flera olika typer av material för att skapa bättre modeller för fram trädgårdar staket.

Till exempel, om du lägger till en smides staket stengrund, ingen inträngning i trädgården från gatan av små djur och gnagare är inte rädda. Trästaket är väl kombineras med inslag av metall smide, samt med en sten, så att du kan skapa ett landskap.

Kombinerad staket av korrugerade och metallstavar

Överväga ett staket - det är ett nöje, men utöver det, kan den främre trädgården ägare vara säker på integriteten och säkerheten i sina avdelningar blommande representanter.

Hur man gör en vacker trädgård: tips och tricks

Överväga några tips från experter som skapar vackra främre trädgårdar och landskapsarkitektur.

 1. Det är bäst att bygga en trädgård från början, det vill säga först att definiera sin plats, sedan organisera marken och uppföra ett staket. Först efter dessa manipulationer engagerade i att plantera växterna.
 2. För att säkra att trädgården var inte bara en pålitlig staket, men också en vacker Dessutom är det nödvändigt att definiera utseende och funktioner planeringsstadiet, till den punkt tills arbetet började.
 3. Stängslet för framsidan bör inte vara för hög och inte skymma hela området, annars växterna inte kommer att vara tillräckligt med solljus, och de kommer inte att ge blomningarna och dofter, som kan.

EXEMPEL låg smidda staket för fasad

Alternativ dekoration trädgården och staket

I alla arbetar det viktigaste - det är strategi. Inte alltid smidda staket främre trädgårdar ser rikare än trä. För att göra en vacker trädgård med en unik staket kommer bara tålamod, fantasi och arbete. Att ha en önskan, kan du även göra det svåraste trädgård perfekt att passera genom huset människor förundrades över skönheten inte bara att växa blommor i det, men också skicklighet husägaren.

Staket till trädgården. Staket. plast staket

Alla trädgårdsmästare och trädgårdsmästare försöker att dekorera din webbplats, det var ett nöje att tillbringa tid där. Betydande roll i detta spel skiljer sig i form, färg, material som används för trädgården Staket. Detta är det första de ser alla som kommer in i ditt hem. för främre trädgårdar stängsel måste vara uttrycksfull och skiljer sig från grannen. Låt oss fundera över vad de är, och du kommer att kunna välja lämpligt alternativ är för din webbplats.

Detta är den vanligaste varianten av staketet främre trädgårdar. De kan vara så olika som passar enkelt och smidigt i alla konstruktion, i någon del av trädgården. Det mest kända är ett trästaket för trädgård, bestående av vertikala remsor. Staket med breda horisontella skivor som är anpassade till en rustik stil, såväl som i form av korsande element. För tillverkning av en sådan användning staket björk, bambu, vide, mutter. Själv installera trästaket är inte så svårt för trädgården. De är lätta att installera med hjälp av långa vässade poler.

Om du vill att stängslet till trädgården har tjänat under många år, är det nödvändigt att behandla trä för att skydda den från fukt, röta och mögel. De vanligaste metoderna för sådant skydd - beläggning av lack, primer eller impregnerat. Effekten ger stabilare epoxiharts, men det bör omfatta vattenavvisande oljebaserad färg, eftersom plasten inte tål UV-strålning.

Med rätt skötsel, kommer trä staket för trädgården tjäna dig i många år framöver.

Det är en vacker staket. Om din webbplats redan har skapat delar av det yttre, är ganska lämpligt sådant staket trädgården. Ett sådant staket i kombination med en tegelsten eller sten ser ganska respektabel. Dess enda nackdelen - priset är ganska hög.

Den billigaste staket för framsidan av metall - från mesh-nät. Det är prisvärd, enkel att installera. Under en lång bevarande ursprungliga utseende av stängslet måste ta hand om att skydda metallen från korrosion. För detta passar primer, glans färg eller krom.

För att installera en trädgård staket är mycket enkel - ekvidistant inbäddade i marken metall eller trä barer och mellan dem dra nätet. Under de senaste åren, särskilt för förortsområden producera färgat nät. Från sin användning av din trädgård kommer att gynnas.

Detta staket är bra för att växterna planterats längs den, börjar krypa och därmed vrida nätet i en del av inredningen. Dessutom har en sådan barriär inte fördröja solljus och växterna får ljus och värme i rätt mängd. Hedges - är en av de mest originella sätt att stängsel. På nätet kan växa murgröna, söt ärta, kaprifol, klematis. Dessutom kan säkringen bli buskrosor, buxbom, sentyabrinki och så. Forth. Sådana stängsel för fasad (foto du kan se i den här artikeln) har sina egna egenskaper. Faktum är att på grund av felaktigt val av växter staket kan dö. Till exempel älskar sentyabrinka solen och buxbom - en skugga. För att säkra en väl vuxit och utvecklats på rätt sätt, är det nödvändigt att regelbundet klippa, vattnas, gödslas.

Plast staket, imiterar naturliga buskar, såsom buxbom eller andra växter som har blivit mycket vanliga i de senaste åren. Detta staket "tsvetet9raquo; året runt. Det är inte nödvändigt att gödsla, vattna. Jag är övertygad om att många kommer att be om någon behöver dessa stängsel? Varför gå till naturen, för att beundra de konstgjorda växter? Svaret är enkelt: ett staket till trädgården - perfekt för allergiker. Till exempel kan en person älskar rosor, men deras lukt han börjar allergi attack. I detta fall kan stödet komma artificiella buskar. De varierar i prakt, enkel att installera, enkel att installera i marken, är det säkert och inte brandfarlig.

Idag var utbredd PVC mesh. Staket av det uppskattades av många trädgårdsmästare och trädgårdsodlare. De är populär inte bara på grund av den tilltalande utseende. De kännetecknas av lång livslängd. Galler är tillverkade av polyeten och polypropen. Installera ett staket är ganska enkel. Stubbar för den är gjord av format rör. Sektionen vid stängslet är fästa vid stolparna med krokar eller lösa muttrar.

Wicker staket till trädgården

Många sommarboende och trädgårdsmästare är intresserade av frågan om hur man gör ett staket för framsidan med händerna utan mycket kostnad. Sådant finns en metod. För detta behöver du en käpp, vinrankor, grenar av vide eller hassel. Lämplig gren och andra träd. Placera tapparna på ett avstånd av en meter från varandra. För detta ändamål, gängor lämplig torrtjocklek av 30 till 50 mm. Stakes drivs ner i marken till ett djup av 300 mm layout. Start "plesti9raquo; staket med den nedre raden, scenen för grenen orm på motsatta sidor av stängselstolpar. Efterföljande rader avslutande liknande sätt. För styrkan i tråden bunt grenarna på stolparna. För att öka livslängden för en sådan ett staket för att beläggas med en antiseptisk.

Original och elegant utseende av sten staket. De kallas pergonami. De finns i olika höjder. För små trädgårdar och rabatter är den lämpligaste mini pergony. Detta staket är galvaniserad fackverkslådor med olika fyllningar - från naturliga stenar till färgade glasbitar. De kan kombineras för att skapa originella mönster och design.

Under de senaste åren blivit särskilt populär vacker robust plasthölje. De produceras i olika versioner. Det kan vara lätt och elegant trädgården staket eller ogenomträngliga två meter staket.

Fördelar med plast staket

Den obestridliga fördelen är deras hållbarhet, frostbeständighet, hållbarhet, visuella intryck. Sådana staket är resistenta mot kemisk och mekanisk påfrestning. Vid testning av brotthållfasthet av PVC staket träffar analog av trä. Han passerar inte en elektrisk ström, och praktiskt taget inte brinna. Plasten inte ruttnar, korrosion. Det skadar inte gnagare, mögel, svamp. Plast inte behöver särskild vård. Dessa stängsel behöver inte måla. Efter regnet, räcker det med att torka av med en fuktig trasa, så att det lyste som ny. Vad stängsel föredrar? Befintliga nu ett stort utbud av byggmaterial komplicerar urvalsprocessen. Därför bör tas det slutliga beslutet efter att du bestämmer vilka trädgården stängsel som ska kombineras med stilen på de viktigaste byggnaderna på platsen och deras färglösning. Om du gör stängslet bara för skönhet, sedan fantisera för skojs skull. Om stängslet är att skydda växter, är det bättre att bygga ut mer robusta och starka material.

Vacker trädgård - det är stolthet värd trädgården. Jag vill visa det för vänner och bekanta. En betydande roll i hans utformning av själva spelet stängsel. Det kommer att hjälpa till att skydda de vackra växter från invaderande husdjur upptåg av små barn.

Vackra staket för små trädgårdar framför huset

Trädgården innan huset kan vara en riktig fläkt. Även i de dystra dagar han kommer att kunna lyfta stämningen perfekt. Staket - en av de viktigaste kosttillskott som används i förnyelse av området.

Arter: hur man väljer rätt material?

Valet av material i en given situation beror på flera faktorer:

 1. Estetiska egenskaper.
 2. Livslängd.
 3. Lättskött.
 4. Såvitt material är mottagliga för behandling?
 5. Möjligheten att tillämpa ytterligare verktyg och fästen.
 6. Hastigheten på arbetet.
 7. Den totala kostnaden för arbetet och själva materialet.

Det är nödvändigt att se till att alla delar i den främre trädgården var inrett i samma stil. Och i linje med det övergripande arrangemanget av webbplatsen. Det finns många sätt att skydda trädgården och ger det ett snyggare utseende. Men först, fortfarande osäkra lämplig staket material. Först då kan du göra en skiss.

smidda arter

Smidda metall - en av de mest hållbara material. Varje design på denna grund kan pågå i många år. Och för att överleva i alla väder, även den ogynnsamma. Smidvaror och är inte rädda för mekanisk påverkan. Dessutom är denna art arrangeras så det kommer att vara ett allvarligt hinder för den som planerar att gå in i territoriet.

Smidesjärn staket är uppdelade i flera sorter.

 • Den enklaste - de vanliga, med en skyddande funktion. Denna typ av fasta fäktning sektioner som är förenade genom svetsning. metallinlägg är fixerad i spännvidder, med hjälp av speciella skruvtyp föreningar.
 • Tilltalande utseende - den viktigaste funktionen och fördel för prydnads sorter. Normalt är dessa alternativ köpte mästare. Och skapa din individuella ritningar. Det är tänkt att använda särskild utrustning förening med kragar och flikar. Svetsning och stämpling tillämpas endast vid om kunden betyder det separat.
 • Det finns också kombinerade modeller, som är ett mellanting mellan de två första typerna. Under sin produktion och användning vrida gnuto, hovslagare Spike nitar och klämmor.

Baserat på plåt

Det är en modern design som klarar sin huvuduppgift - att organisera väderskydd på webbplatsen. Men det finns andra fördelar som är typiska för detta material är:

 • Anspråkslöshet till driftsförhållandena.
 • Utmärkta ljudisolerande egenskaper.
 • Modern design med ett stort urval av olika färger och mönster. Detta skiljer sig från plåtarna och produkter.

I de flesta fall av wellpapp staket - en enkel design, som består av endast två delar. Vi talar om stängslet ram, som består av stolpar, horisontella balkar för montering. Och som för de avsnitt som kommer att göra från lakan. Den största skillnaden mellan olika modeller - i ramkonstruktionen och formen av arkmaterialet, som används för produktion.

På egenheter av stängslet

Den största fördelen med metalliskt postering att olika stängsel alltid erhålls, även om för deras framställning med användning av samma material som har samma egenskaper och kännetecken. Utseende beror på tillverkarens kreativa potential.

Först ställer poler, de också gräva i marken. Huvudsaken är att avståndet mellan dem var liten. Annars kommer sektionen fyllas även vid minsta vindpust. Därefter är stolparna fixerade horisontella stängerna som sedan installerade metall eller trä.

Utseende intag ändras dramatiskt beroende på hur elementen är anordnade i den övre delen. Tillåten inte bara horisontellt och vertikalt, men också diagonalt arrangemang, till exempel.

maskor

Maskor utbredd. För att installera använda vanliga metallpelare. För att fixa avsnitten rekommendera att använda svetsteknik. Då samband med stöd för att vara tillförlitliga. rutnät över dragtråden, vilket gör det genom cellerna. Därigenom staket bibehåller sin form.

Mesh, innesluten i ett hörn, ser mest attraktiva.

Ett sådant staket är lätt att förvandlas till en häck. Speciellt på sommaren. Det räcker med att plantera längs vinstockar.

Evroshtaketnik nästan inte skiljer sig från den klassiska olika material. Toppen av staket är försedd med ett horisontellt snitt eller rundad övre kant. I det senare fallet, den övre änden av den nödvändigtvis nära, användning av den horisontella stången. Närvaro seamed kanter blir obligatoriskt. Sålunda varje objekt passerar gjutning tillsammans med en särskild behandling.

Proftruba

Den största fördelen med proftruby - är att det kan ta många former, både enkla och komplexa. Den använder relativt korta längder av materialet. Stängslet innefattar ett staket och en så kallad - är också sträcker röret, endast med en annan längd.

Som lanserade produktion av många sorter av formade rör som används i produktionen. De kan vara tunnväggiga eller med en genomsnittlig storlek. Det viktigaste - att utforma grunden ordentligt.

trä bas

Det enklaste tillgängliga materialet. Allt för stängsel första att använda den.

 • Ett brett urval av konstruktionslösningar.
 • Enkel installation, enkel design.
 • Låg kostnad nivå.

Trästaket är indelade i flera grupper:

 1. Med intervall mellan huvudelementen.
 2. Fast, med några luckor.
 3. När skivorna är anordnade horisontellt.
 4. vertikala bräda.
 5. Boards diagonalt.

Tegel, betong och sten

Om vi ​​talar om konkreta sorter, då den omedelbara tillgängligheten de visas som separata moduler, med ett mönster som ligger på endast en sida. Denna faktor bör beaktas vid byggs staket. Måste välja i förväg vilken sida kommer att roteras bilden.

Alla dessa material är hållbara. Men bara om du uppfyller de kvalitetskrav och krav för tillverkarna.

På egenheter av plast

Det har blivit populärt under de senaste åren. Denna lösning är särskilt populär bland dem som vill ge nytt liv åt gamla saker. När allt kommer omkring kan allt för stängslet även använda gamla flaskor. Denna process är särskilt populära bland barn.

Du kan utforska de platser som ägnas åt hemlagad låna några idéer för att dekorera.

Egna ägare: häckar och flätade modeller

Hedge skapas från växter. Men det finns nyanser som kräver redovisning.

 • Välj bästa möjliga krävande växter som ger en magnifik krona.
 • För att säkerställa rätt avstånd mellan de individuella elementen.
 • Tid vattning häckar och gör gödningsmedel.
 • För att bibehålla den önskade formen, höll en regelbunden frisyr.

Elegant, naturlig look flätade utföranden. Den perfekta lösningen - användningen av vide kvistar och tunna grenar av träd som ger frukt. Willow - en flexibel anläggning, för när det används bör ha några problem. Första grenarna ångas i ett vattenbad, så att de blir så flexibla som möjligt.

Kommer bara köra stift av basen med dina egna händer. Vidare är de flätade tillgängliga material.

Om vackra grindar

Så fort någon är planerad att sätta staket, sedan omedelbart välja den plats där du vill installera porten. Vanligtvis försöker använda det för samma material som för huvudstrukturen.

Designen funktioner gör det möjligt att dela porten i flera typer:

 1. Döv. Är inställda på att skydda området från nyfikna ögon. Använd en tråd eller förfalskade artiklar för dekoration. Sedan måla duken. Döv duk gjord av några moderna material som finns på marknaden.
 2. Brutna. Ett bra alternativ för dem som äger en handsmidda färdigheter. Mönster på ytan kan utformas i någon stil - gammal eller ny, modern. Trä eller metall staket - grunden för stängsel lättare. De används ofta tillsammans med en armeringsnät.
 3. Kombineras. Vanligtvis produkten vid botten av döva, och på toppen - fisknät. Även om det kan vara tvärtom. Det enklaste sättet att göra datamodellen på en metall bas.

Det enklaste, naturligt sätt att dekorera gates - användningen av klätterväxter. Det räcker med att välja en som har ett tilltalande utseende. Eller helt enkelt inte kräver komplicerad vård.

Krukor med växter, kransar och girlander - alla element kan användas för att dekorera portarna, om de till en början ser mycket enkel.

Galleri bedövande vackra främre trädgårdar

Sammanställningen nedan - optioner staket, växter, deras layout och den allmänna lösningen av entrén grupphem. Billig plast eller vinyl staket kan vara mycket imponerande, om att inte glömma den grundläggande funktionen av stängslet i trädgården - för att markera och dra. Ren vit - en utmärkt bakgrund för ljusa färger, kan du låta mig gå och inte vara rädd för att "gå för långt".

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

+ 23 = 32