Staket för att ge sina egna händer

Stängsel för stugor

Det finns ett psykologiskt test: Rita ditt drömhus. Med den bestämmer egenskaperna hos den mänskliga naturen. Särskild uppmärksamhet ägnas åt hur experimentet deltagaren skildrar ett staket på din ritning. Ju mer massiv och ovanför denna design, desto mer en person är stängd, inte vill låta främlingar i sin inre värld. Överens, är det inte konstigt att psykologer i samband med mental barriär staket. På den inhemska mentaliteten fast förankrade föreställningen att någonting gömmer en hemlighet bakom ett högt staket. Granne byggde ett nytt staket för att ge? Så rik som gömmer sig från allmänhetens ögon.

I själva verket är det första som gör den nya ägaren av förortsområde, - att bygga ett staket. Det är en symbol för privata fastighetsgränser. Den som är orolig för hur man gör en vacker staket på sin hacienda, bedriver någon särskild mål. Du vet, varför människor bygga dem? För det första har vi redan beslutat att skillnaden mellan de två områdena. För det andra, skydd mot angrepp en grannes levande varelser, svärmar av byns barn som drömmer att komma in i någon annans trädgård. Det är inte nödvändigt att avfärda värdet av dekorativa staket. När allt är detta en mycket viktig del av inredningen, som bör vara i harmoni med den allmänna uppfattningen av webbplatsen.

Det finns olika typer av staket, som var och en utför sin funktion på en design. Vissa människor tror att deras konstruktion bör lita enbart till proffs. Men om du är van att allt på plats för att göra personligen, även med en sådan uppgift, eftersom uppförandet av stängslet, lätt att hantera. Om din ägo är en del av den skyddade bostadsområdet är det i detta fall möjligt att konstruera en lätt staket som kommer att köras troligen en dekorativ funktion.

Därefter vill jag berätta om vilka typer av stängsel. Låt oss tala om de viktigaste egenskaperna, styrkor och svagheter. Vissa stunder, kommer jag att kommentera det gäller psykologi. Kom ihåg vad vi pratade om i början av artikeln?

Det är ett modernt material som är mycket populär bland trädgårdsmästare. Den är lämplig för landsbygden, dess främsta fördelar - hållbarhet och tillförlitlighet. Enligt många ägare, det ser så perfekt staket, inte framställningar gästerna kommer inte att bli lätt att övervinna. I rättvisans namn jag kommer att säga att installationen av denna design - helt besvärlig sak. Även om grunden och inte behöver för det, men stödpelare för ett staket är nödvändig för att driva dem i marken mer än en meter. Förbinder individuella ark behöver svetsning, och sedan en annan färg från ovan för att konstruera ett skyddande visir genom utfällning.

Staketet av metall

Personligen föredrar jag den alternativa profnastilovaya staket. Om detta material är att göra ett staket, kommer resultatet att bli mycket bättre. Ett sådant staket ser mer uttrycksfullt som något romantiskt, något. Vi får samma pålitliga och hållbara staket, men den visuella effekten av att skapa öppenhet.

Metal staket för att ge en demonstration kan göras med egna händer. Naturligtvis behovet av att bygga på starka poler, grävde i marken, och mellan dem på ställningar fix profnastilovye enskilda segment. Detta görs i likhet med den enklaste shtaketnogo staket. Om du vill skapa effekten av en massiv staket, metall kombineras med natursten eller tegel.

Denna kombination av flera döljer tyngden av sten och lägger till platsen öppen. Psykologer skulle säga att en person som väljer det här alternativet inte har bråttom att sätta sitt liv på displayen, men inte dölja själ andra.

Natural miljövänliga material - denna tidlösa klassiker. I landskapsplanering, är han alltid närvarande, och ingen ny utveckling det inte ersätter byggbranschen. Detta stängsel alternativet är perfekt om ditt hus är en sorts saga hut - en träram. Huvudprincipen är att staketet måste vara en logisk fortsättning på de allmänna arkitektoniska lösningar. Var inte rädd för överskott, djärvt kompletteras med trästuga trä staket.

Du ser hur en harmonisk bild? Full komfort och obeskrivlig atmosfär av värme. Du kan sätta ett trästaket med sina händer, om ditt land hus som ligger i skogsområde. I detta fall spelar det ingen roll vilket material byggs i främsta rummet. Mot bakgrund av gröna kronor trästaket är den perfekta lösningen.

Tro inte det om någon säger att en vacker staket av trä kommer att vara kortlivad. Byggmaterial som måste behandlas med speciella antiseptiska medel, vilket kommer att spara träd från skadedjur. Om det observeras bakom ett trästaket teknik och uppföljande vård kommer att bli en tradition för webbplatsägare, är det garanterat att pågå i minst ett kvarts sekel.

Varianter av trästaket kan komma med en stor uppsättning. Idag är det på modet att lägga skivorna horisontellt. Eller så omväxlande "koppling" vertikal. Staket - en klassiker i genren. Höjden på stängslet är justeras beroende på önskemål värdar stugor. Om du tror att shtaketny staket för öppen på sin insida kan vara ytterligare ett lager av hud. Resultatet är en dubbel staket.

Jag gillar staket växter. Nära ett staket de bra blommor och frukt fritt genom slitsarna tränger solens strålar. Den traditionella inhemska dödsbon trä staketet ser mycket attraktiv.

Förresten, aktivt använder den, och i de europeiska länderna. Vanligtvis utomlands är låga staket, målade snövit färg. Vill du förvandla din villa i en liten Euro-kapital? Använd till exempel att en sådan enkel idé.

Förresten, från synvinkel psykologi trädgårdsmästare kring sin mark genom ett trästaket - en mycket positiv person. Ju lägre staket, desto mer du är öppen för kommunikation med andra.

Huvud plus av denna art - en relativt låg kostnad. Obgorodit mesh bästa litet land webbplats. Denna enkla design metod gör det möjligt visuellt förbättra området för att göra mer tillgängligt solljus för växterna. Som ett material för konstruktion av ett staket från nätet med sina egna händer, använd plast, metall eller av metall-plast mesh. Om du inte är nöjd med utseendet på staketet, lägga den längs de slingrande ettåriga. Slå två flugor på en gång: få billiga men pålitlig levande staket och blommor dekorera din webbplats.

Jag gillar verkligen den etniska stil i utformningen av förortsområden. Om du vill återskapa i sin hacienda atmosfär tråkig provinsiella byar, försöka göra en flätad staket med händerna. Det är mycket enkelt, vi kan till och med säga, en primitiv teknik, som aktivt används av våra förfäder ett par hundra år sedan.

Man kan använda en stav, tunna grenar, som är väl-böj. Vacker staket kan skapa en korg-liknande anslutning i förskjutna vertikala och horisontella staplar. Denna dekorativa staket kan finna sin plats inom det område som skiljer området trädgården eller rabatt. Hans värdighet är att mellan spjälorna luft cirkulerar perfekt. Men detta staket är inte hållbart, måste det vara dags att renovera cirka fem år.

Här kanske, och alla typer av stängsel som kan egna händer för att bygga en enkel torpare amatör. Avslutande ämnet, vill jag påminna återigen av de enkla psykologiska tekniker. När man planerar byggandet av staketet på hacienda, försöka hitta den gyllene medelvägen: Försök inte att skilja en hög mur från omvärlden, men vi bör inte stoltsera alla nyfikna liv.

Titta på en video om hur man gör stängslet av maskor med sina egna händer!

Staket i landet med sina egna händer (38 bilder): typer och syfte. Funktioner trästaket

Chalet staket - med sina egna händer skapade ganska vanligt och framgångsrika metoder, det viktigaste - lust och kreativitet. När allt måste du bestämma hur man kan inreda ett staket i landet med sina egna händer, ja, vi alla berätta och ge rekommendationer.

Billig staket för trädgården - med sina egna händer för att bygga denna struktur, är det ett rationellt beslut.

tidsbeställning

I bild - vävda utföringsformen.

Banal, till synes ifrågasätta dock, bortsett från de naturliga process webbplats gränser, stängslet kan utföra ett antal olika funktioner, som beror utnämningen i den fulla bemärkelse.

Det mest bekväma tid att bestämma vad du vill från din framtida skapande, är valet av typ och typen av design och teknik för dess genomförande.

Därför väljer precis vad du vill:

 • tätt stängd från utomstående nyfikna ögon;
 • eller lite mer tydligt markera gränsområdet, utan att avbryta kommunikationen med omvärlden helt.

Döva och sluten variant staket.

Ofta använder en rad olika vävda imitation och staket, som bland annat är ett tecken på förtroende mellan grannar. Men öppenhet eller stängd - är ett känsligt ämne, vilket beror på många faktorer och situationer, och därmed anses fullständiga versioner rejäla stängsel för sommarstuga står, och du bör definitivt.

Olika versioner av flätade stängsel, vilket kan göra själv.

Naturligtvis är den första och viktigaste syftet med stängslet - är att skapa en barriär på gränsområdet, för att signalera till andra att denna plats är upptagen, men också hindra obehörig gränspassage någon.

Men om andra har tjänat förtroende och visa tillräcklig utbildning, kan vi begränsa beteckning gränser, men inte tjäna som ointagliga hinder. Här bestämmer du.

Därför bygger stängsel för stugor med sina egna händer är olika, så vi kommer att överväga sina åsikter.

Stängsel för stugor: sina egna händer för att sätta en sådan konstruktion lättare.

Staket och deras system kan delas in i grupper och underarter, men vi kommer att försöka att förmedla budskapet på ett enkelt tabell:

 • Staket av trä, är att helt träkonstruktion utan utländska inneslutningar - tegel, betong, stål och andra saker;
 • Staket av trä med stål, betong, tegel eller asbest kolumner, concreted i marken;
 • System av stålet och korrugerade. Stubbar lätt concreted, medan de återstående delarna är monterade och hopsatta som en konstruktör, endast med hjälp av skruvmejseln, svetsning och andra saker;
 • Brick stängsel. Den allvarligaste, solid och ogenomtränglig staket, vilket framgår av dess pris. Dessutom kommer grunden behöver, och det är också svårt och dyrt;
 • Mesh design. Samma som för wellpapp, men i stället hänga Profile modul från nätet. Vindtryck på strukturen tar, men det enklare och följaktligen billigare;
 • Konkreta "Euro staket." Kanske inte den vackraste, men ganska tålig och pålitlig pjäs som kommer att stå i hundra år. Det finns också ett problem: vi behöver specialutrustning och själv bättre att inte riskera.

Det händer.

Som ni kan se, alternativen är många, och det finns att välja mellan.

Det återstår att noggrant undersöka detaljerna.

Den vanligaste formen av staket att vittna.

Vanligtvis är det första importerade landet hus container block som var där för att stanna för de närmaste dagarna. Eftersom det mycket väl kan krävas diesel generator villor, eftersom den centrala elektrifiering är inte överallt.

Följande är att skydda platsen för det fortsatta arbetet inte orsakar alltför mycket uppmärksamhet från förbipasserande, och inte stör andra.

Trä valdes på grund av de utmärkta kvaliteter av detta material:

 • Det är lätt att bearbeta ett enkelt verktyg;
 • inte mycket i vikt;
 • Det ser trevligt,
 • harmlösa och med gynnsam;
 • men viktigast av allt - det är billigt.

Från och med detta varumärke parti och definiera installationsplatsen bärande pelare.

Detta kan vara en bar eller en träbit, andra träslag.

Men det är bättre att göra kolumnerna i ett annat material - stål eller tegel, då staketet kommer att leva mycket längre, och kommer att vara starkare.

För att göra det tydligare, har vi utarbetat instruktioner:

 1. Markera gränsområdet, vi avgöra var portar, och så vidare. Sedan, för att från någon av hörnen börjar borra hål i jorden skruvarna. Djup - 70 cm bredd - 50 cm Avstånd mellan brunnar. - 1,7 meter, försiktigt, så att de faller på hörnen, konjugering med andra strukturer och platser för korsningar.

 1. Förbered önskat antal kolumner - det kommer segmenten stålrör 50x50 mm fyrkant. De bör ottortsevat, slitstarkt marktäcke med två skikt och måla något bra färg för metall för utomhusbruk, såsom akryl.
 2. Stängerna är installerade i gropar med den nivå som är absolut vertikalt inriktade höjd och betonggjutning cementblandning, sand och grus i ett förhållande av 1: 4: 5, M500 varumärke cement, krossad grus mellanfraktion;

 1. Ytterligare framåt konkret torka i minst en vecka och fortsätta att: ta en styrelse och tortsuem den längs med mönstret. Vi bearbetar alla kanter och ytan på ett plan, brädan proolifivaem eller impregnera annat antiseptiskt medel. Det är också nödvändigt att impregnera materialet svampdödande och brand kompositioner.

 1. På affischen styrelser inom installation, och det kommer att gå ytterväggar, borrhål för skruvar och gängade dem. Därefter hänga styrelsen, med start från botten, på principen om sidospår eller fönsterluckor, när kanten av den ena änden av den tidigare styrelsen omfattar;

Fyller styrelsen på bultarna på principen om rangerbangård.

 1. Installera grindar och grindar för att ge. Komplexa och massiva grindar är bäst avgörs av proffs.

Välj och installera porten.

 1. Måla staket i en favorit färg akrylfärg, vi avslöja det med lack eller impregnera med olja - det är ett val för dig.

Vi målar vårt arbete i den valda färgen och le.

Vanligtvis stängslet färgen sammanfaller med färgen på taket på huset, färgen på spåret eller byggnaden, så att valet av färger, mäter sju gånger.

Trästaket för trädgården med sina egna händer - helt genomförbar lösning och video i den här artikeln kommer att hjälpa dig att tro, och några - och bygga din egen stängsel.

Staket för att ge sina egna händer: de ursprungliga budgetförslag

Staket - en mantel, vars huvuduppgift är att markera gränserna för privat egendom och skyddet av en bondgård från invasionen av oönskade gäster. En bra staket för att klara inte bara med dessa problem - det kortfattat avslutar landskapsplanering, kompletterar ytbehandling av bostadshus och föreslår respektabilitet webbplatsägare.

Vad som anses vara en bra staket för att ge? Den första, vars kostnader motiverar kvalitet. Ekonomi staket i landet, skapad av sina egna händer, att det enklaste sättet samlar in från wellpapp.

Fördelarna med ett sådant staket några:

Att bygga ett staket av korrugerad enligt dessa instruktioner:

 1. Gräva änkorna under stödpelare med intervall av 2 - 2,5 m och ett djup av 0,8 - 1.2 m.
 2. Strö botten med grus för att bilda en skikttjocklek av 20 cm.
 3. Vi sätter metall bärardelen genom att styra planhet stöden byggnadsnivå.
 4. Fylla brunnarna betong-sandblandning (sammansättning för framställning av en hastighet av 1: 8).
 5. Vi väntar tills härdning lösning och svetsade till de två poler proftruby diameter.
 6. Vi använder självborrande skruvar för fastsättning av trapetsplåt med eftersläpning.
 7. Vi beundrar resultatet av sitt arbete.

Som ni ser, för att bygga ett staket på stugan ekonomiklass med sina egna händer är verkligen möjligt. Och snabbt och kostnadseffektivt.

Staket förortsområde kan vara en metall staket. Ritning konstitution diagram köpa material och ansluta dem till svetsmaskinen. Proceduren för att skapa järnstaket liknar tillverkning av korrugerade stängsel, men skillnaden är bara i höljet. Spännvidder kommer att skapas eller nät, eller metallstavar. Under skapandet av ramen fångar vi delar svetsning.

Till staket i harmoni med marken och bostadshus, gör det wrought, mesh, sektions eller gofrolist.

Smidda staket tillhör inte klassen ekonomin och att bygga den i landet med sina egna händer, har en hel del problem. Staket, samlas in från metallstänger, hänvisar till budgetstrukturer. Men de är inte döv, så varvet kommer att vara synlig för förbipasserande.

En innovation avfärgning förorts plats staket är gjord av plast. Dess installation kommer att behärskas av den som har erfarenhet av montering av konstruktioner av plast profil och PVC boards.

Fördelarna med en plasttaket är många:

 • Litet pris.
 • Enkelt underhåll.
 • Enkel installation.
 • Det estetiska utseendet på den färdiga produkten.
 • Brandmotstånd, deformation, fukt.
 • Förmågan att upprätthålla färg, trots nederbörd och värme.
 • Möjligheten att skapa olika varianter av stängslet - en tom vägg, staket, postering simulering och så vidare.
 • Stängslet spricker inte, inte spricka, inte bortskämda med insekter.

Uppförandet av en tegelsten staket - arbeta på ett ansvarsfullt sätt och kräver efterlevnad av vissa regler. Men ägaren får för hans ansträngningar höghållfast vacker staket med en lång livslängd. Ett brett utbud av tegel kan du skapa ett staket, naturligt komplement någon yttre.

Att bygga en tegelsten staket i landet enligt följande:

 1. Vi mäter längden på den framtida utformningen och skapa en kostnadsuppskattning för material.
 2. Markera området och gräva hål för band Foundation.
 3. Fyll basen så snart stödpelare levereras.
 4. För att undvika bildandet av lederna och öka den strukturella styrkan gör grunden i en strategi.
 5. På en frusen stiftelse som bedriver bagage tegel. Ordna dem i en rad, men om du vill vara kreativ, eller använda en kombination av fina varianter. För hög murverk staket göra dubbel-rad.

Om du aldrig har arbetat med en tegelsten, som omfattar byggandet av ett staket expert som murverk material kräver delikatess och kontrollera planhet och tjocklek sömmarna. I avsaknad av tillräcklig erfarenhet design kan få felaktiga och svag stabila.

När mask nät först används för framställning av ett staket, byggmaterial konsumenterna omedelbart insåg att det var perfekt för en lätt genomträngliga hinder, som kan sättas på gränsen och inte vara rädd för ett gräl med grannar över skuggning sina plantager.

metallnät knippe innefattar tre arter:

Bare galvaniserat alternativ avfärdar inte omedelbart, det vill säga. K. driften av en sådan staket kommer att vara minimala. Enkelt uttryckt, det snabbt "äta" rost. Nät med PVC mer lämpade för varmare regioner och havet, samt plastnät skyddar mot fukt. Men detta material är inte resistent mot extrema temperaturer. Så kommer mer eller mindre hållbar lösning vara galvaniserat stålnät.

Vi arbetar med materialet enligt följande:

1. Utgångs stängslet konstruktion märkning platser lagerpartier. Mellanliggande stolpar inställt i överensstämmelse med avståndet av 3 m, stretch -. Med ett intervall på 9 m till stöddelen tar profilerad järnrör av 60 mm Ø och hörnen på 50 mm eller mer.

2. Den mellanliggande kolumnen borra borra marken för att bilda det erforderliga antalet gropdjup av ca 40 cm. Spänningen poler gör fördjupning av 60 cm. På lerjordar och jordar med en blandning av lera kommer inte vara engagerade i gjutningen. De tenderar att häva, och det är farligt sprickbildning i betongfundament på vintern. Sandig jord och lätt lerjord när man arbetar med kolumner betong.

3. Så snart spänn polerna kommer att ta sin plats, anslut dem med andra stöd med hjälp av metallfästen, bultar och svetsning.

4. Om vi ​​som en bärare av de sätter endast mellanliggande poler, är nätväven spänd. Men designen är inte tillförlitlig, är det. Om du vill. Den nedre styrningen lätt lyftas och penetrera motståndarens land webbplats kommer inte bara angripare, men också smart grabb.

Skydd mot inkräktare som följer. Hoppa stången 3 mm i diameter genom cellerna på de 3: e horisontella nivåer. För dess spänning borras i varje kolumn 3 genom hål.

5. Förstärkning nät på stolpar. Vertikala valsen inställd vid en referenskolonn och kontrollera var stygn är böjda ändar (de måste vara vid toppen). Fäst den översta raden av materialet till kolonnen toppen och gå vidare till nästa stöd långsamt varva ner rulle. Valstråd leddes genom en maskmellanprodukt angränsande kolumner och växter ändarna av hålen. Tråden är sträckt och förankring spännskruvarna. Arbete är över.

Utföranden provtagning timmer för att ge

Traditionell design variant för staketsektion skapas från ett träd. Alla nyanser av tillverkning av stängsel, staket och stängsel av plattorna överförs från erfarna hantverkare nybörjare till mästare. Denna välbekanta trio förenar modern design - "American ranch." Tänk på byggandet av dessa stängsel.

För att skapa ett starkt tätt staket måste du fylla på grenar, pelare, rör. Om den bärande delen kommer att ha en diameter på ca 8 cm, är det bättre att ta på spännen:

För att inte vandra runt gladesna bör byggmaterial ses under sig själva. För vissa i trädgården beskärs grenar av bär och hassel. Det enda villkoret är att grenarna ska skäras i en vinkel på 60 °. Men det bästa köttet fås från en nyskuren vinstock.

Det trämaterial som samlas in vid dacha används för att bygga staketet enligt följande:

 1. För baserna förbereder vi loggar av lark. Deras antal bestäms av antalet framtida stängsel. Baserat på den beräknade tjockleken på nätet, hålla intervallet mellan stöden på 50 cm. Om du har tjocka barer, gör avståndet längre. Håll fast vid det nästan till slutet, och endast de sista 3 stockarna placeras 20 cm från varandra.
 2. Mätta allt trä med en skyddande förening, behandla den med eld och harts. Med särskild vård arbete genom botten av pelarna, som kommer att förbli underjordiska. Dessa åtgärder kommer att förhindra skador på veden.
 3. Väva stavarna av det framtida träet stängsel i stugan mellan pelarna. Den första grenen är genomborrad i marken med 15 cm och håller den i upprätt läge. Oavsett plats, fläta ledningen runt ramen. Fixa den tjocka änden av stången först och dra den tunna delen längs stolpen genom de fasta vinstockarna. Efter varje 4 rader, tryck på delar av duken med en hammare. Sköra stammar samlar i armfuls av 5 st. Dölj kanterna och trimmade ändarna inuti häcken.
 4. Öppna lack färdig design, dekorera lerkrukor eller stiga längs den slingrar växter - dekorativa blommor eller blad murgröna.

Staketet är ett rensat staket av träskivor, som lätt kan separeras från dacha. Dess konstruktion börjar med fastsättning av stödelement, som vi tar som profiljärnrör 60 x 60 mm. Efter konkretering av hålen är vi engagerade i lags. Vi svetsa diametrarna på stavarna överlappar varandra och rengör överskottsvetsningen. Vi har noggrant mätt strukturen och målar den i lämplig färg.

Därefter installerar vi grindar och wickets och utrustar utrustning. Rörens ändar är täckta med plastlock - de skyddar den inre delen av stöden mot fukt och korrosiva processer. Till bredden med hjälp av skruvar vi bifogar trä lameller. För ett jämnt arrangemang, observera ett avstånd på 3 cm.

För att förbättra höljets övergripande utseende täcker vi toppen med en åsformad plan struktur. Till följd av tillverkning av egna händer får vi en blås-by-blow-variant av staketekonomin, genom vilken luftflöden lätt passerar - det här är viktigt för planteringar som växer i landet.

Gorbyl är ett timmer, en av vars sidodelar är propylen, och den andra är antingen inte propylen alls, eller propylen är inte på hela ytan. Loggar hör till avfallshanteringen på sågverket, så det här materialet gör att du kan spara på att fylla spannarna. Trots den externa enkelheten skapar croaker en efterföljning av ett träd, och ägaren får ett ganska billigt staket.

Tänk på hur man använder plattan i byggnaden av staketet.

 1. Avlägsnande av bark. Debarkering av materialet är en viktig aspekt av det förberedande arbetet. Det kan inte missa, annars kommer barkbafeln att skämma bort staketet. Vi tar bort croakeren från barken med en platt spade med ett skarpt blad, en snickars yxa och en bur. Därefter sanda den rengjorda ytan till en perfekt jämnhet och applicera flera lager av antiseptisk.
 2. Stödstolpar lägger vi metall eller trä. I det andra fallet tar vi stockar av tall, ek eller lark. Bommens optimala diameter är 20 cm, längd - 2 m. Pelarnas botten är täckt med hett harts eller med en lösning av "Kuzbass-lack". När vi ställer upp ett staket med balkar lämnar vi mellan stativen ett utrymme på 2,5 m.
 3. I lummiga markar kör vi poler utan att stärka åtgärder. Vi borar installationsplatserna med en borr och klämmer fast stöden med en slädehammer. När du utför arbete på sandig eller chernozem jord, först gräva hål, vars diametrar är dubbelt så hög som denna pelare parameter. Vi täcker botten med grus och komprimerar 10-centimeterskiktet. Varje kolumn placeras i mitten av brunnen och täckt med grus. Placeringen av lagerdelarna styrs av en vertikal nivå.
 4. Vi utför foderet i vilken riktning som helst. Först lämnar vi små sprickor mellan delarna av materialet, men då stängs de också med en platta och igen med en konvex yta utåt.
 5. Vi täcker det färdiga staketet med färg eller lack.
 6. Vi skyddar ändarna av pelarna med järn eller plastkottar.

När ett horisontellt arrangemang av materialet timmer för att fästa stöd polerna genom att spika det på två sidor genom fixering med spikar eller skruvar överlappar varandra. Att utföra vertikala beklädnadsplattor sågas tvärs, och körs med sin konvexa sida pin.

Trästaket i amerikansk stil

Att hämta ett staket av en ekonomiklass på en sommarboende händerna i stilen på den amerikanska ranchen - affären är okomplicerad. Men först måste allt trämaterial behandlas med ett antiseptiskt medel, vilket ger ökad uppmärksamhet åt ändarna av pelarna som är begravda i marken. Sedan gör vi en markering runt omkretsen och täppa till stöden för "ranch" staketet i hörnen av den skisserade rektangeln. Som vanligt placerar vi pelarna i hål och betong. Den härdade lösningen maskeras med jord.

För att styra det horisontella arrangemanget av brädorna mellan pelarna stränger vi repet. Det tillåter inte installationskurvaturen och hjälper till att justera skärmens fyllningshöjd. Vi kör de mellanliggande stöden och lämnar 2 meter håligheter, vi kontrollerar deras vertikalitetsnivå.

Vi fäster korsstängerna till stöden med naglar och självgående skruvar. Vi täcker produkten med lack. Vi målar det efter vilja.

Både en kraftfull sten och lätt trä staket i landet behöver en solid grund. Med sin kompetenta fyllning och den korrekta uppställningen av stöden kommer den omslutande konstruktionen att skydda platsen i flera årtionden. Grunderna för ett staket på ett tejp och en pol är uppdelade. Låt oss överväga varje typ separat.

Denna typ av grund bör fyllas i i följande fall:

 • Konstruktion av tunga staket
 • Arbeta på underjordsjorden;
 • Behovet av att utrusta en kraftfull dövhölje, genom vilken representanter för djurvärlden inte kan tränga in på platsen.

Arbetet med att upprätta en remsa fundament med en start dikning djup av 30 till 80 cm. Om jord opålitliga, gräva 1,5 m. Making "kudde" av sand och grus, häll generöst med vatten och associerade kopplingar. Cellens storlek bildas efter eget gottfinnande.

Vi gör formen så att duken med marken senare separerar 30-50 cm. Fyll formen med betongmortel. Vid användning av poler under lerretets bärdel placerar och nivellerar vi stöden redan innan fundamentet hälls.

Pelaren basen är en ekonomisk lösning som perfekt håller ljusstaket. Vid konstruktion av ett trästak för dacha på en pelarefundament, bearbetar vi nödvändigtvis trädelarna med en speciell komposition som skyddar materialet från förfall. Med det korrekta tillvägagångssättet till fundamentet pillar-typen får vi en kvalitativ grund, inte sämre än bandets livslängd.

Fyllningstekniken är som följer:

 1. Borra grävgroparna för lagerdelar, venturing till en meter och en halv. Brunnarnas diameter expanderas med 15 till 30 cm i förhållande till kolonnernas diameter. Baserat på den planerade bredden på spännerna håller vi intervallet mellan stöden från 2 till 3 m.
 2. "Kudde" vi skapar antingen från ren sand eller från dess blandning med murar. Vattnet fyller rikligt 20 centimeterskiktet.
 3. Nivla polerna efter nivå och fyll hålen med cementmortel. Blandningen kompletteras med råvaror efter vilja.

Som ett resultat av vårt arbete erhölls cementerade inlägg. Nu fyller vi spännarna. Vi drar nätet direkt omedelbart. Men om webben kräver fyllning av materialet, fixera först de horisontella styrningarna mellan stöden (tvärgående lager, bredder).

Om du spenderar mycket tid på dacha, blir du förmodligen trött på att titta på den tråkiga släta ytan av den inneslutande strukturen, speciellt döv och lång. Dekorera staketet och göra det levande hjälper till att plantera längs staketet i klättringsplantor (enligt principen om vertikal trädgårdsarbete). För detta ändamål passar giriga druvor, aktinidier, doftande humle med vackra fruktkottar.

Du kan staket staketet och ettåriga. Endast för deras uppåtgående rörelse är det nödvändigt att ta hand om de vertikala stöden i förväg, så att linserna som sträcker sig mot solen ska förstå.

Den visuella separationen av det långa staketet underlättas av blomsterbäddar. Flera blomsterbäddar placeras jämnt över marken och später den monotontiska strukturen med ljusa blomstarstänger.

Fyll blomsterbäddarna med buskar med fläckiga blad. Barrträd för dekoration av döva hölje kan inte planteras, men de är känsliga för den ljusa solen. Av den anledningen måste blommorna placeras på ett skuggat staket.

Om det finns möjlighet att dra stängslet kan målas, det skickligt målade med ljusa färger. Bredvid staket ser attraktiva hardscape - trädgårdsfigurer, fontäner, gungor, hållare, etc. Vrid staketet i galleriet, efter att ha hängt längs en trasa målningar, affischer, hantverk ..

Om du kan få frön av Bacopa, petunior, lobelia, dihondry, Pelargonium eller hängande begonia, plantera dem i krukor och uveste strikta döva staket doftande blommande krukor. Ampelnye växter kommer att glädja dig hela sommaren.

 • Willow staket
 • Svetsade staket - egenskaper, typer och fördelar
 • Smidda staket för ett privat hus - lyxiga omgivningar av territoriet
 • Skydd av skiffer med egna händer - ett budget sätt att skydda webbplatsen
 • Staket av metallgaller - estetiska funktionella strukturer
 • Alla subtiliteter av stängselskonstruktion från wellpapp

Det kommer inte vara möjligt att bygga sina egna händer från början till slutet, för att installera ett sådant staket är det nödvändigt att locka specialutrustning och arbetare.

Copyright © 2017 En aktiv länk krävs när du kopierar innehåll från webbplatsen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

23 + = 26