Stängslet för trädgårdsgrindar och wicket

Staket, grindar och grindar med sina händer

Staket och stängsel - det är något utan vilket ingen kostnad, ingen bakgård. Mottagandet byggandet av staketet - det är kostsamt och tids och medel. Staket av tegel och sten sätta på en grund, och då är det nödvändigt att fastställa pelarna. De lade också ut från en tegel eller sten. Och först då göra spännvidder.

Ju lättare stängslet - tillverkad av profilerad plåt eller trä kan göras utan grund. Det kommer att bli nödvändigt att gräva metall eller trästolpar och för dem att fixa ribban och sedan fylla. Förresten, ett trästaket - det är inte bara staket hamras ihop från skivor eller paneler. Det finns mycket intressanta alternativ för den yttre staket, och för dem som är planlagd mark.

Staket och räcken kan vara vid liv - säkring täcker perfekt området från nyfikna ögon, och ett bra skydd mot penetration. Kanske genom det utbredda buske är inte lättare att passera än att hoppa över staketet, men när det gäller landskapsplanering denna typ av skydd - så mycket bättre än någon annan.

Smidesjärn staket (staket) för småhus - välj din stil

Infield skyddsräcket bör vara tillförlitlig, hållbar, Vandal och jämn och vacker. Det finns få material som uppfyller alla dessa krav. En av dem - metallen. Metallstängsel, kanske den vanligaste, och vackraste av dem - smidda staket och grindar. Och ...

Ett staket av metall postering (evroshtaketnika) med sina egna händer

Valet av stängsel för webbplatsen är inte en lätt uppgift - du behöver det vara tillförlitliga, hållbara, vackra. Alla dessa krav uppfylls av ett staket av metall piket (evroshtaketnika). Klättra det problematiskt - inte den typ av styvhet. Bryta sin "tråkiga" - Normalt begränsad till fans av huliganism som är böjd ...

Brick pelare för ett staket med händerna

Göra tillförlitliga och relativt billiga att avskärmningsdelen kan kombineras med användning av stängslet - pelare gjorda av tegelstenar, och fyllning (spännvidder) och något ljus material - trä profilerad plåt, smidda staket. Se vänder fast och kostar mycket mindre än "rena" ...

Foto staket: Foto Mesh för stängsel

Staket - en obligatorisk del av hushåll, trädgården eller förortsområde. Tyvärr är deras utseende inte alltid glad. Värdarna börjar reflektera över vad och hur man kan inreda stängslet. Snabbt och tillförlitligt sätt att dekorera varje staket - polymer mesh belagd med en bild. Ofta ...

Hur man sätter ståltrådsnät, nät

GOST normaliseras mycket, bland annat hur man kan eller inte kan skilja mellan platserna. Till exempel, de regler föreskriver skilja mellan närliggande delar transparent täck. Eftersom gränsen är vanligtvis lång, är det önskvärt att stängslet har varit billigt. Egentligen är valet små - staketet av maskor ...

Staket häck: hur man odlar och formen

Se de vanliga stängsel, vad de är vackra, en tvivelaktig njutning. För att göra dem mer attraktiva dekorera dem på alla möjliga sätt. En av de mest effektiva - häck. Du kan använda det inte bara att vara stängd från nyfikna ögon ...

Grunden för stängslet: det inte begrava de extra pengar

Bygg stängsel börjar med den svåra uppgiften: det är nödvändigt att välja grunden för stängslet. Å ena sidan behöver du inte klippa våren, när svullnaden, den andra - att gräva extra pengar motvilja. Så vi måste lösa pusslet genom att välja vilken av de grunder är nödvändigt - bara sätta ...

Stängslet med sina händer: från styrelser, kvistar, grenar

Det första intrycket av huset och stugan utgör redan innan gick till territoriet, ibland - innan de såg själva huset. Den första fångar ögat staket. Allt annat - det var efter, och det första intrycket - från stängslet. Några ...

Hur man gör ett trästaket: steg för steg instruktioner (3 bilder)

Under de senaste åren allt oftare kan man se inte bara nya trähus, men också staket. Folket är på väg medvetet: mycket mycket intressanta produkter erhålls. De är överens om även att regelbundet röra upp, och hur många kommer att stanna, och kommer att stanna så. Om du tänker på ...

Vi bestämmer hur man gör stängslet av trä

Förra året mode för träbyggande leder till det faktum att fler och fler utvecklare anser att metall staket kanske inte är den bästa lösningen. När det gäller hållbarhet och kan, ja, men när det gäller estetik, är det sämre trä. Trä ...

Gate för sommarstuga (48 bilder) - särskilt val och installation

Om ditt land platsen inhägnade kvalitet staket, till exempel gjorda av smide, sten eller trä, nödvändigtvis måste den kompletteras med en praktisk, pålitlig och trevlig gate. Dessutom bör staket och grindar för förhör göras i samma stil. Nästa vi kommer att titta på vad som är grindar och sin egen uppsättning.

Grinden på deras sommarstuga

Att välja rätt gate, bör inriktas på följande punkter:

Här kanske, och alla de viktigaste faktorer som valet av design beror på. Nu har en närmare titt, särskilt portar tillverkade av olika material.

Tips! Om efter installation av staket, fanns det en fråga om att välja ett hus projekt, bör du vara uppmärksam på sommarstugor i blocket behållaren. Detta är ett bra alternativ om du inte vill tillbringa en hel del tid att bygga ett fritidshus.

trä

Trä grindar är en klassisk en. De är inte bara billig, men också ganska robust.

Sådana dörrar kan vara tillverkade av sågade trävaror följande:

Oftast är de träelement i förening med metall och även plastelement. Detta möjliggör en större praktiska produkter, förbättra dess hållbarhet och externa data.

Jag måste säga att porten av trädet är lätt att göra och med sina egna händer. För detta ändamål är det endast nödvändigt att ha en grundläggande kunskap om snickeri.

Wicket och portarna för hus - kombinerad konstruktion

Nyligen en stor utbredd grind med en grind ge av wellpapp. Denna utföringsform hänför sig till mitten av marknaden, såsom profilerade tunn, men på samma gång tillräckligt starkt material. korrugerade skivor är skyddade från korrosion och polymerlack.

När det gäller hans utseende, då det ser ganska lockande, dessutom är det möjligt att välja materialet i så gott som alla färger och nyanser. I de flesta fall, är porten en metallram tillverkad av formade rör eller vinkel stål till vilken är fäst korrugerade plåten.

Att ha kompetens för att arbeta med svetsmaskin, för att producera en grind eller grindar som du kan själv. Livslängden på en sådan konstruktion kan nå 50 år.

Wicket och portar gjorda av polykarbonat

Polykarbonat har ett antal fördelar, såsom:

 • hållfasthet;
 • hållbarhet;
 • Resistens mot alla väderförhållanden;
 • Bekvämlighet och enkel installation;
 • Attraktiva utseende och möjligheten att välja materialet önskad färg.

Därför polykarbonat produkter har en viss popularitet bland trädgårdsmästare. Grunden för dessa konstruktioner är alltid metall. Det bör noteras att polykarbonat ser bra ut i kombination med konstsmide.

Processen för tillverkning av en dörr av detta material är den samma som från arkmaterialet. Den enda skillnaden är att ramen är fäst till polykarbonat, kan basen ses från båda sidor, eftersom det transparenta materialet.

På bilden - Smidda dörr

Smidda produkter ser alltid den mest attraktiva och solid, men samtidigt är de dyraste. Därför är smidda gate ett utmärkt alternativ för en dyr konstruktion stuga eller villa.

Naturligtvis finns det billiga alternativ av smide, men de är oftast används i kombination med trä eller polykarbonat.

Och ledkrans ram med bärande pelare

making

Kör en enkel dörrkonstruktion är inte komplicerat.

Kort instruktion är följande:

 • Beroende på vilken typ av materialstrukturen tillverkningsprocessen kan skilja sig åt, men i vilket fall som helst, arbetet ska inledas med genomförandet dimensionerade ritningar. Det kommer inte att göra ett misstag med produkten tillverkningen.
 • Att utföra en dörr av wellpapp eller polykarbonat är först nödvändigt att svetsa ram från hörnet eller profilerade rör, i enlighet med de dimensioner som visas i ritningarna. För styvhet i ramen, kan du göra några hoppare. Dessutom bör det finnas stärkande för lås och bultar.
 • Då, är nödvändigt ramstorleken för att skära arket av wellpapp och polykarbonat.
 • Fästa plattan på ramen är möjlig med hjälp av bultar.
 • I avstängning ramen svetsade markiser för montering av dörren på stödposten. Om låset är ett handtag mindre, är det också nödvändigt på båda sidor för att fästa handtag för enkel användning.

Var uppmärksam! När du utför installationsarbete måste bärande pelare placeras vertikalt, dessutom är det viktigt att säkert installera dem, eftersom detta beror på hållbarheten hos konstruktionen drift.

Köra en trä grind ännu enklare - det bör bara slå kuggstången på ett visst avstånd från varandra för att de två tvärbalkarna, och sedan för att stärka konstruktionen av en bar som ligger diagonalt (klämmer).

Utformningen av träkonstruktionen

Det måste sägas att produktionen av dörrar och portar genomförs för att ge i stort sett densamma, det enda grindarna är stora i storlek och består av två halvor.

Således är designen klar, behöver bara installera den.

För att göra detta, så här:

 • Om stödpelare inte är installerade, är det första du behöver för att utföra layout och betong i marken bärande pelare.
 • Därefter fäster inlägg andra delen skärmtak. Denna operation måste utföras varsamt och försiktigt, för att inte förväxlas med deras placering.
 • Ytterligare slingor placeras på upphängningsstift hos stödstolpen skjul.
 • Efter det är det nödvändigt att bädda slottet, ange förstoppning och så vidare.

På dörren installationen är klar. Nu är det endast nödvändigt att anordna ingången till förortsområde - utför belysning och betong eller asfalt spår.

Tips! Om landet finns ingen elektricitet, då detta problem kan lösas generator. Naturligtvis är sådan utrustning dyrt, men avkastningen är fortfarande där - är att hyra en diesel - generator för förhör.

Utrusta land webbplats stängsel tillförlitlig och vackra porten är inte svårt - du kan göra det själv eller köpa färdiga. Det viktigaste - att välja rätt material för det, så att de smälter in visuellt med stängslet material. I detta fall kommer produkten att utföra inte bara en praktisk funktion, men också att dekorera platsen.

Från videon i den här artikeln för att få mer information om detta ämne.

Billiga wicket att ge

När stängslet har gjorts, fortsätter att installera utrustning, öppna entrén och ingången till infield eller stuga territorium. Vanligtvis deras design tillsammans med räcke. Men ibland omständigheterna är sådana att en hel del pengar på staketet, har ägaren att etablera billigast Gates. Men billig konstruktion, uppfördes för arrangemanget av dödsboet eller villa, betyder inte att det är av dålig kvalitet och dåliga. Huvudsaken att det gjordes försiktigt, fast med själen.

Design enkla billiga smidesjärn grindar och grind

Eftersom den viktigaste komponenten i kostnaden för grindarna är ett material som är inom dessa riktlinjer kan komma härnäst:

 • träd;
 • Gunnebostängsel;

Eftersom Sektions staket, grindar, är smide alltid dyrare än andra, kommer detta material inte att beaktas. I tillägg till användningen av sådana strukturer behöver automatisering, vilket i sin tur ökar deras värde.

Trä grind på det unika kan inte vara värre än metall. Home hantlangare, nötig träsnideri, kan skapa inte bara svänga grindar och kalitochny input och arbete av konst och hantverk. Dock kommer han inte vara berörda, är det värt dyrt eller billigt, vare sig automatiskt eller ej.

Dess främsta mål är att göra ett resultat av hans armar var lätt att använda och en fest för ögonen. Det är sant att frågan på samma sätt sektions spänner över staketet är mycket problematisk. Det har länge använts på trä grind staket.

Enkel trä grind och staket för trädgården

Först och främst börja skapa en ritning, som hjälper att beräkna dimensioner framtida byggnation och mängden material som krävs. Om det finns slaggrindar, är den maximala bredden anses kalitochnogo vidd av 1 m 20 cm och en höjd i nivå av abstraktion. På grindarna och staket sektionsvy konsumeras som det relativt mjuka timmer, t ex lärk eller furu och ceder mer solid. Men varje trä kräver behandling med antiseptisk och täck med lack eller färg. På detta beror sin immunitet mot insekter, resistens ruttna.

börjar sedan att samla ram, som vanligtvis förekommer i form av bokstaven Z.

EXEMPEL aggregatet billigt trä grind för att ge

Till den färdiga ramen med spikar eller skruvar fästa shtaketiny, hålla avståndet mellan dem, vilket har beräknats i ritningen. Bärstängerna kan också vara gjorda av trä, men är företrädesvis en metallprofil, som är installerad i marken under frostlagret.

Schema dimensionerad billigt trä grind

Genom svetsning av metallstavar hänga slinga, på ett sådant sätt att de kan fästas till endast de tvärstänger av dörren. Den sista akten - beläggning av trä lack eller färg. Hela konstruktionen kommer att kosta ägaren av en billig och under noggrann vård stå i minst tio år.

Det är också billigt, är lämplig i första hand för stugorna, men inte inom gränserna för staden. Om slaggrindar hos trådmaterialet, bör samma vara grinden. Nättyg är mycket flexibel, så du behöver en solid ram för det. Dess fäste är vanligtvis gjord av stål profil 40h20, skuren i ämnen av lämplig längd kvarn.

Det bör finnas fem: två långa, vertikala, horisontella så mycket kortare, och den femte - att stärka ramen rektangeln i mitten.

De läggs på en plan yta och ramen är monterad genom svetsning. Den kan anslutas med bultar, men deras rörlig dörr kan underminera och försvaga hela strukturen. Netto skräddare grinder att få rätt storlek för att fylla ramen. Tillförlitlig fastsättning: ta armeringsjärn, för det genom de extrema celler och svetsas till ramen ramen.

Schema billigt med storleken av grindmaskor

Eftersom svets kan vara sned, då varje objekt gardin tidigare fäst till önskad plats med skruvar, och sedan producera den slutliga svetsningen. Sedan slipas svetsar som efter målning på ytan inte var oönskade stötar och oegentligheter. Installera dörrar, är alla metalldelar slipas och målas, inklusive nät, om det inte finns någon förzinkat och polymerbeläggning.

Utformningen av porten och styret hos maskor

Formning golv och relativt billigt byggmaterial. Denna korrugerad fabrik metallplåt. Det säljs galvaniserad, eller beläggas med ett polymerskikt, även om det kan vara belagt på en eller båda sidor. Det är relativt billigt och väger lite, vilket gör installationen av faciliteter, såsom ett staket eller slaggrindar kan utföra samma person.

Trapetsplåt - materialet är tålig, resistent mot väderomslag och olika klimat. En annan anmärkningsvärd egenskap hos det - porten till det är väl kombineras med ett staket, sektionsspännvidder som är gjorda av trä, metall eller tegel som är nästan bortom kraften i Metallnät.

Billiga gate och ett staket av profbeklädnad

Hur man installerar porten av korrugerad praktiskt taget samma som den hos maskor. På samma sätt ramen är monterad, men utan att förstärka ribban. Att den är monterad automatik är dörrgångjärnshalvorna svetsas utan kärnor och med barer - att stödja inlägg. Efter att ha installerat målningen vara bara metalldelar.

Porten av en metall postering

Under de senaste åren, för att dekorera staden herrgård och trädgården blir en populär metall staket. Det liknar wellpapp, men det är inte gjord med plåtar ganska smal. Konstruktioner av dem är mycket motståndskraftiga mot fysiska och väder. Slaggrindar, från detta material ser mycket attraktiv.

Titta också stabilt Sectional staket metall postering. På spännvidder tar mindre metall och därmed meter kommer att kosta billigt.

Färdiga att installera metallgrind av stängslet

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

9 + 1 =