Staket för att ge billiga priser foton

Stängsel för stugor

Vi är alltid glada att kunna erbjuda dig en hel cykel av tjänster från produktion till installation av ett staket i landet. För detta tar vi pengar från dig, men bara för dem som håller med. Vill du ge en garanti på metallstängsel:

Staket av wellpapp för att vittna

Många designmöjligheter.

Möjlighet att beställa och köpa på din skiss.

Svetsade smidda staket

En metall postering

Från nätet Gitter

från Metallnät

Staket på tegelpelare

Standardtyper av dessa produkter kan också beställas utan förskottsbetalning. Den förskottsbetalning kommer inte att ge upp, för att stärka de ömsesidiga förpliktelser Kunden, om så önskas. Enligt standarden 5% ordna utföringsformer.

Bygga ett staket i S: t Petersburg och Leningradregionen

Video: Hela installationsprocessen på en minut

Video exempel på sätt att monteringsstolparna

Vi producerar och levererar produkter till den adress i S: t Petersburg och Leningradregionen.

Fråga: Hur man inte att göra ett misstag när man väljer en leverantör? Slutliga priserna plötsligt visas ovanför det deklarerade värdet i början? Det är helt förståeligt oro, så den slutliga beräkningen efter installationen av stängslet produceras i landet. Detta eliminerar risken för överbetalning.

Vi arbetar utan mellanhänder. Allt material och konstruktioner bearbetas och tillverkas i vår fabrik i S: t Petersburg. Förvärva bara nya metallrör och lakan för tillverkning av stängsel. Detta bidrar till att minimera kostnaden för slutprodukten, för att säkerställa en anständig kvalitet.

Den lägsta kostnaden är staketet av maskor. De huvudsakliga fördelar:

  • Priserna på produkter från nätet mest prisvärda
  • Transparency miss sunshine (plus trädgårdsarbete)
  • Den höga hastighetsinställning
  • Värdelös mot oönskade blickar
  • lätt övervinnas

Ofta används för att hänvisa till territoriet i förortsområde.

Järn staket av wellpapp

Förmodligen den mest efterfrågade typen av stängsel på marknaden idag. Det har det bästa förhållandet mellan pris - kvalitet. Av speciell fördel skiljer tech korrugerad flerskiktsbeläggning som ger långsiktig drift cottage staket. Bygga ett staket i det land där profilerad plåt, stäng sedan området från nyfikna ögon. Detta förbättrar avsevärt säkerheten i förortsområde.

Det finns också en negativ punkt i denna typ av stängsel. Hon låter inte solljus - nödvändigt för välstånd vegetation. För trädgårdsarbete och förortsområden - en viktig punkt.

Den framgångsrika förhållandet mellan tillförlitlighet och transparens. Denna kapsling typ har höga hållfasthetsegenskaper, i motsats till nätet. Vid tidpunkten Tja, inte skymma området från solljus. Den passar i alla design.

Du kan köpa någon staket som helhet med installationen eller delvis - tillbehör. Varje produkt kan beställas genom att skicka en skiss, kommer vi att överväga förslaget och svara.

Stängsel för datja i Nizhny Novgorod

I vårt företag, är du garanterad att få goda förutsättningar för att köpa ett staket för trädgården med installationen. Vår omfattande katalog med bilder av olika modeller kommer att hjälpa dig att uppskatta de olika tillgängliga mönster och material som används för produktion. Vi söker dig som ett attraktivt pris för stängsel för stugor på tillverkaren och installatören.

Foton av våra förorts stängsel

Den garanti på alla produkter - 2 år

Vi står bakom kvaliteten på våra produkter och uppfylla våra garantiåtaganden

Produktionstid - från 2 dagar

Om det är brådskande behöver installera ett staket på platsen, är det för oss

Vid slutet av kontraktet - fria resor Gager

Du betalar bara för installation och tillverkning av

Det finns inga dolda eller extra avgifter

Vårt system av arbete är transparent - krävs inte någon ytterligare betalning utöver det ursprungliga beloppet

Staket av wellpapp för att vittna

Idag är de flesta åkarna försökte etablera stängslet av den här typen. Konstruktion av wellpapp har en hög säkerhetsmarginal, är resistenta mot olika klimat och negativitet kan tjäna decennier. Dessutom är dessa produkter är relativt billiga. Vissa tror att den profilerade golv är inte lämplig för efterbehandling av eliten områden på grund av dess enkla utseende. Men modern teknik gör det möjligt att stänga av metall staket i förorts tegel eller sten på bekostnad av att simulera täckning. Det är också möjligt stiliserad trä.

Staket för dacha från mask-nät

Staket gjorda av nät masksegment inte har höga dekorativa egenskaper som kompenserar för överflödet av praktiska fördelen. Först och främst är det billigaste alternativet intaget design. Och det är ganska tålig och elastisk, så kraft åtgärd endast böja, inte bryta. Också nätstruktur inte stör med ljuset som är bra för plantering. Förresten, kan bilderna ses att skära staplarna är vassa material. Om den övre kanten av vänster öppen, kommer de att vara ytterligare en faktor av skydd mot penetration.

Dacha Staket gjord av polykarbonat

För dem som ville vara i området en verkligt modern staket för trädgården kommer det bästa valet vara byggandet av polykarbonat. Det nya plastmaterialet blir mer och mer populärt i olika byggområden på grund av sin hållbarhet, lätthet och flexibilitet. Dessutom bladen är billiga och ser mycket imponerande. Den genomskinliga ytan kan vara praktiskt taget vilken färg som helst, medan den är endast delvis överför solljus, skapa växthuseffekter. Dessutom är materialet inte rädd för eld och är resistent mot frätande misslyckande.

Den klassiska valet för boende utanför stan - ett trästaket för trädgården. För det första är det ett miljövänligt material, perfekt blandning med den omgivande naturen. För det andra är ganska billigt i storleksordningen en sådan konstruktion kostnad när det gäller att trimma styrelsen. Och för det tredje är det värt att nämna den attraktiva kostnaden för installation, eftersom det inte kräver speciella fästen, vilket är fallet med metall. Dessutom är virket bättre än andra material att bearbeta och låter dig skapa sann mästerverk staket. De mest intressanta alternativ i Nizhny Novgorod du kommer att träffa oss.

Priserna för ett trästaket höjd av 2 meter med tanke på installation.

Priserna för hårda trästaket med installation

Om du vill beställa stängslet för att ge inte bara stängslet platsen, men också för att dekorera den, då valet kommer att vara den bästa kombinationen av design. Dessutom kommer det att kombinera fördelarna av olika material i en enda produkt till ett bra pris. Utbudet av vårt företag möter du som ekonomiklass modell och produkter med high-end design. Produktions staket för att ge den kombinerade typen involverar en unik kombination av stolpar och baser, t ex metall och murverk. Finns även smidda smycken målningar och andra element.

Monolitisk vikt / vikt foundation

Fyllning - profilerade belagd

Och diskutera nyanserna i storleksordningen med chefen.

vid någon tidpunkt som passar dig

via e-post

Suburban staketet

Porten till land staket

Svetsade staket för trädgården

Cottage staket med inslag av smide

Staket av wellpapp för att vittna

Staket för att ge ut Metallnät

Stuga staket med grindar och wicket

Staket att ge av svetsat nät

Vill du ha ett staket?

Call - 8 (831) 429-03-02

Kommentarer byggandet av staket

Det är dags att diskutera de ackumulerade problem!

Eller ring oss:

Nizhny Novgorod, Svetloyarsky gata, 43

Tillverkning och montering av staket nyckelfärdiga i Nizhny Novgorod

Stängsel för datja: foton av prisvärda och stilfull design

Möblerat vårt land, trädgårdsmästare tenderar att rama in det billigt, men tillförlitlig stängsel. Och många föredrar stängslet enheten för att ge sina egna händer. Oberoende konstruerade strukturer är lätta och attraktiva, vilket ger en anledning att vara stolta över sina färdigheter torpare. Och de som bor i förortsområde året runt, väljer fasta staket att vittna: Unik design bilder visar de ljusaste lösningar staket.

Träs staketet kan se mycket elegant

Staket av skrot med sina egna händer

Gör ett staket i landet billigt flera sätt. En av dem - är konstruktionen av en oberoende struktur, den andra - valet av det tillgängliga materialet för stängslet. Om dessa två metoder kombineras - få den billigaste bygg staket. I byggandet av sina egna händer billig staket för trädgården, i samband med att delta i alla tillgängliga råvaror, inklusive material till hands. Som ett resultat, kreativa resnings staket vittna. Foton av stängsel kan hittas i de sidor på Internet.

Flexibla metallremsor tillåta att bygga ett staket av vilken som helst form

Demonstrera kreativa fantasi, trädgårdsmästare uppföra staket av de mest oförutsägbara av material och föremål. Effektivt ser byggandet av plastflaskor i olika färger fäst på en lösning. Ganska ovanligt och pittoreska utseende staket gjorda av tråd, som är uppträdda ut stickkontakten ur plastflaskor. Typiskt, flerfärgade cap sammansatta i ett flertal av mosaikmönster.

Ganska ovanligt och elegant är ett staket ordnade i förskjutna däck. Till detta staket ser inte tråkig till mini-sängar av däck sätta marken och planterat en mängd olika växter. Deras samtidig blomning slår grå design i ljusa färgglada staket.

Visar fantasi, kan du använda något material, såsom gamla hjul

Skapa ett staket för att ge sina vapen billigt som möjligt, med hjälp av en vävteknik. För konstruktion av sådana stängsel kräver endast torra grenar eller stjälkar av vinstockar. Det är anmärkningsvärt att stängslet enhet - det är ganska besvärligt och tidskrävande. Emellertid, i form av den dekorativa staket cottage kompletterar och dekorerar Manor Courtyard, särskilt när de används som dekoration lerkrukor och konstgjorda solrosor.

Tips! Efter enhetsstag flätad staket kan användas inte bara träelement, men som kvarstår efter byggnadsverk metallarmeringsstänger.

från trädgrenar staket inte kräver stora utgifter

Gjort sina egna billiga staket i landet ser original och skapa en atmosfär av komfort och lugn. Varianter av deras utförande finns en enorm mängd. Många är glada att dela ett foto staket med händerna ur skrot. Bekant med dem, kan du lära av vad du ska göra staket billigt. Men vi får inte glömma att dessa staket kräver periodiskt underhåll under drift, och deras livslängd är ganska liten.

Metal staketet: Foto pryd staket. Fördelar och funktioner evroshtaketnika. Metal staketet: Foto prefabricerade. Installation av staket med händerna.

Foton av trästaket för stugor

Foton av stängsel för stugorna är övertygade om att den vanligaste trä för stängsel. På grund av dess miljövänlighet och naturlighet, välskött trästaket omgivande landskapet och med omsorg under en lång tid behålla det estetiska utseendet. Dessutom efterlevnaden av materialet bearbetningen låter dig installera stängsel med sina egna händer. Köp billiga trästaket sektioner kan vara med noggrant studerat förslag producenterna.

Ett enkelt och prisvärt alternativ är att staket av träpallar

Modell av träkonstruktioner är en enorm mångfald former. För stängsel som används stockar, styrelse (inklusive kantning), balkar, remmar och andra element. Dessutom trädet perfekt kombineras med andra material, kan resterna av vilka har i verkstaden varje sommar bosatt. Genom att använda en kombination av dessa material, är det möjligt att avsevärt minska sina inköpskostnader.

Installera stängsel för trädgården, är det viktigt att välja rätt design som organiskt skulle passa in i den befintliga arkitektoniska ensemble. En snygg litet hus är logiskt att utforma sina egna händer dekorativa staket. Foto av en trä staketet, vitmålad, visar enkel konstruktion på bakgrunden av gröna blommande landskap.

Jämnt och snabbt måla trästaket, kan du använda en spruta

Tips! Genom att ställa in landet planket, vara medveten om att från tid till tid de behöver för att hantera färgen och byt ut ruttnade element med nya.

Stugor skarvas perfekt komplement stängslet gjord av stockar. Sådant stängsel kombineras ofta med natursten, som ger soliditet struktur. Moderna staket av brädor nöjda med sin plats, både vertikalt och horisontellt med hjälp av olika typer av sätt att lägga "fiskbens", "schack", "nätverk" och andra.

Universella monterings staket diagram av en metall eller trä postering

Ofta kan man se på räcken stugor, tillverkad av trä diagonalt korsande remsor. Typ av sådana konstruktioner uppsättningar för vila och avkoppling. De är oftast utförs i liten höjd. Sektionen vid stängslet mycket väl passera luft och ljus, så de planteras längs lockiga blommor. För att förstå hur man kan göra sina egna händer i landet staket av olika modeller, är det nödvändigt att undersöka de tematiska video berättelser.

Stugor trä staket är mestadels funktionsbeteckning området gränser och fungera som en stiliserad dekoration. Detta framgår av foto Staket i landet med sina egna händer, den vanligaste sprids i nätverket. Men med uppkomsten av nya alternativa material, överkomliga för alla, i förorts städerna finns många moderna fäktning.

Trästaket kan göras ännu vackrare med hjälp av växter och blommor

Stängsel för datja: foton prisvärda staket

Det är fortfarande populära förorts stängsel av olika typer av nät. Dessa billiga staket för att ge bra med skydds del funktioner från oönskade intrång. Använda landet kamouflagenätet för staketet gör området tillgänglig för granskning på samma gång så att luft och solljus. För att utföra partitionsfunktionen är gasväv appliceras på metallen.

Den grupp av billiga men högkvalitativa staket inkluderar stängsel av de profilerade blad. Detta material konstruktion gör det möjligt att bygga någon höjd, och förmågan att kombinera gör det möjligt att kombinera den med metall, sten och trä. Låg vikt, enkel installation och hållbarhet i wellpapp är det särskilt viktigt att trädgårdsmästare. Observera att stängslet metallprofilen erhålls genom döva och det bör beaktas vid plantering växter.

Den mest säljbara och prisvärda material för stängslet är profilerad

Konfiguration staket av wellpapp är de mest skiftande. Detta kan vara en kontinuerlig bana, monterat på en metallram, enskilda avsnitt omslutet av ramen och spänner över konfigurerade tegel pelare. En dyrare alternativ är en kombination av insugtrapetsplåt med ristade och smides skär. Sådan vakt passar bra till det yttre, där det är smidda galler för fönstren eller rena passerar från smide element.

En av de yngsta generationer stängsel är strukturer av metall demonstrationen. Denna typ av stängsel är särskilt förtjust i trädgårdsmästare. Staket evroshtaketnika har ett genomskinligt utseende, det är mycket snyggt och lätt att montera. Valet av färgfälten är mycket varierande och du bestämmer om det är grönt, blanda in med grönområden eller omvänt, en kontrast som betonar det naturliga landskapet.

Kreativt förhållningssätt till byggandet av staketet kommer att hjälpa närvaro av lakan och gamla plattor

Tips! Den metall staket tillverkas med rundade övre ändarna av stängerna eller i form av "toppar". Med tanke på den arkitektoniska stilen, kan du välja den mest lämpliga formen av en remsa.

Evroshtaketnika staket kan monteras på små betongbröstvärn i sektioner med tegel pelare. Denna lösning gör det lätt konstruktion mer massiv. Monteringen är mycket enkel, är den färdiga produkten en tydlig linje som perfekt illustrerar foto av stängsel i landet med sina egna händer från en metallstrejkvakter.

En intressant lösning är att använda korgen och trådnät

Vi uppskattade av älskare av förorts existens konstruktion plast staket att vittna. Dessa stängsel är de värdiga alternativa analoger av traditionella material. Utbudet av mönster och färger är mycket bred, de är lätta att installera, inte kräver ytterligare behandling, och deras livslängd är mycket snabbare än produkter tillverkade av trä och metall. Komponera plastvägg kan inte bara omkretsen, men rabatterna, blomma trädgårdar och rekreationsområden.

Stängsel för stugor billigt. Priser, foton av stängsel

Köp prisvärda stängsel kan slås på platserna för tillverkarna av dessa produkter. Experter tror att köpa en billig staket för trädgården (priserna i priset) betyder inte nödvändigtvis som RÄKNA PÅ. Organisationer erbjuder billig, men pålitlig och hållbar konstruktion med installation av stängsel eller utan den.

Snygg kapsling erhålls från stängerna eller kolumner av olika höjd

På begäran är det möjligt att tillverka en exklusiv kopieringsskydd kommer analoger av vilka inte någon av grannarna. Tillverkaren garanterar överensstämmelse med alla tillverkningstekniker och varaktigheten av driften av staketet, trots budgetkostnaden. Lockade av det faktum att företaget möta kundernas behov på alla nivåer av finansiell förmåga.

Innan du gör en beställning kontrollera platsen med bilder av modeller och priser för produkterna. Den beräknade kostnaden för vissa typer av stängsel visas nedan.

Priserna för träkonstruktioner:

Träs staketet sätts som ett "schackbräde"

Pris staket av profilerad plåt:

Högt staket av metallplåtar kommer att skapa en mysig atmosfär på gården

Priserna för staket evroshtaketnika:

Evroshtaketnik har god nötningsbeständighet

Kostnaden för staket "nät" metallnät:

Den maskor är sammanflätad ståltråd

Att innesluta områdesdelen, eventuellt förvärva dyra material. Du kan installera Mighty staket för att ge sina egna händer billigt. Foton av vacker och kvalitet staket bekräftar tydligt detta. Använd färdiga idéer som ett exempel och inspiration.

Staket träd: foto design med en modern kant

Vackra staket för småhus: foto intressanta häckar

Staket med en mask gitter, staket Metallnät. Bilder framgångsrika varianter

Stängsel för småhus. Foto exempel för att välja

Staket och räcken för hem. Foto samling av ljusa idéer

Staket av plåt: foto och video instruktion för självmontering

Staket för att ge en metall postering är fortfarande dyra. en hög pris. Och det faktum att i artikeln - är det en mycket låg kvalitet material med en låg halt av zink

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

− 3 = 7