Trästaket staket

Staket av trä: Bilddesign i modern design

De som tror att staketet av trä är tråkigt och irrelevant är unikt misstag. Om du måste rama hembygdsområdet, var god att välja staket av trä: bilder visar tydligt hur ovanligt, snyggt och kreativt kan vara staket av detta material. Ett otroligt antal briljanta idéer för trästaket gör det möjligt att välja favoritalternativet för erektion på din webbplats.

Staket från ett färgat staket i en modern tolkning

Olika slags trä staket

Tidsbestämda egenskaper hos trä tillåter bearbetning och erhåller från detta material en mängd olika produkter. Och för byggandet av staketet kan du använda även obehandlade träelement. För byggnad av staket finns en träskiva och en bräda (kantad, oförsedd, krokig), virke och sladdar, stammar och grenar av träd. Vanligtvis används i ett hölje flera typer av sågat trä.

Trä fäktning med tunna lameller i sektioner och fasta ställen

Fäktningen av trä är traditionellt representerad av stödställ, horisontella räcken och element för fyllning av sektioner. Efter överenskommelse kan de delas in i skyddande, skyddande och dekorativa. Beroende på användningen i konstruktioner av vissa delar, liksom sättet att fästa komponenterna, är stängselarna indelade i flera grupper:

 • staket - en klassisk typ av staket med luckor, vars sektioner är fyllda med speciella smala plack på lika långt avstånd;

Stakigt stängsel schackbräda stänger perfekt gården från den yttre väsen

 • schackbräda - ett staket av bredare plack, monterade på båda sidor av spännvidden i rutmönster. Brädorna kan staplas vertikalt eller horisontellt. Ett sådant staket betraktas som döva, eftersom små luckor kan ses endast i en viss vinkel;
 • En stege är en struktur av brädor lappade och vinklade. Om du tittar på slutet av sektionen, liknar konstruktionen en stege. Detta staket av typen av persienner döljer utsikten, men har små luckor;

Staket av typ av persienner är en bräda, som ligger horisontellt i en liten vinkel

 • fläta - i detta staket är plattorna sammanflätade i ett horisontellt eller vertikalt läge. Detta sätt att lägga kommer från det gamla staketet eller staketet. Förresten är vicker häckar ganska relevanta bland sommarboende.
 • ranch - fäktning av stockar eller stänger, som är fasta på stöden horisontellt. Spans kan ha två, tre eller flera longitudinella element. En sådan häck bär i sig en mest omslutande och dekorativ funktion;

Tränätet passerar väl solens strålar in i den mysiga gården

 • Gitteret är ett slags dekorativt staket, gjord av träramar, inuti vilket ett lattegaller fylls. Ofta används elementet i gallret för att dekorera stängsel av andra slag, vilket gör insatsar på toppen eller botten av strukturen;
 • palisad - en konstruktion av cylindriska stockar, samma i diameter. Sådan fästning idag är sällsynt. Används för att återskapa det karakteristiska exteriöret i rustik eller etnisk stil.

Lageraden kan kännas igen av formen av stockar som liknar en skärpen penna

Baserat på dessa grundläggande typer kan du skapa olika varianter av staket, bland annat kombinera trä med andra material. Trä kombineras perfekt med metall, tegelsten, sten, betong och mer moderna material, såsom korrugerad eller polykarbonat. Det kommer att vara logiskt att applicera en kombination av trä med materialet som redan finns i efterbehandling av andra strukturer på gården.

Staket från proflisten med egna händer: ett foto av intressanta beslut. Egenskaper av wellpapp. Mått och priser på profilerade blad. Design av moderna staket. Staket från proflisten med egna händer. Steg av erektion av strukturer.

Staket av trä: bilder av intressanta lösningar

Till ditt staket var raffinerade och unika - det är inte nödvändigt att leta efter en formgivare. Du kan bekanta dig med de färdiga lösningarna, lägga till något av dina egna och få ett ovanligt alternativ som inte har några analoger. Bilder av vackra staket från trädet inspirerar till att skapa sitt eget exklusiva projekt.

Lågt staket av tegelverk i kombination med snödräkt

Foto staket från ett trä staket

Trästaket, gjord med luckor, bär en dekorativ snarare än en fäktningsfunktion. Utmärkt synlighet av territoriet bakom staketet innebär underhåll av gården, trädgården, blomsterbädden och sängar i perfekt skick. Designen kommer att vara lämplig för inramning av små stugor eller småhus i semesterbyar där alla är bekanta med varandra och det är inte nödvändigt att ge staketet en skyddande funktion.

Trästaket, målade i gult, är en källa till glatt humör

Att lära känna ett foto av vackra trä staket, du kan se att staketet har gått långt bortom det vanliga tråkiga staketet. Det moderna staketet är tillverkade av slatsar, så att topplinjen bildar en våg, en zigzag eller ett svep av fågelvingar. Ganska snygga sektioner med figurer eller snidade element. Om det finns en snygg gräsmatta framför huset kan den inramas med ett litet dekorativt staket.

Ovanlig fäktning från diagonalt arrangerade laths

Användbar rådgivning! Det är mycket mer möjligt att göra ett stängsel av ett trästaket genom att fästa "skor" på underkant av de vertikala pelarna, vilket gör stödytan större.

Det är möjligt att ge staketet ett mer luftigt och ljust utseende genom att dekorera det i övre delen med en trägrill inredning. Om du gillar originella idéer, försök att ordna staplarna i staketet på diagonalen eller i form av en fläkt. Det visar sig vara en ganska ovanlig design. På ett speciellt sätt ser det ut som ett staket, i stavar av vilka, i rutmönster, är små hörn-ögon klippta ut.

Ljust måla staketet kommer att hjälpa en speciell färg för trästaket

Konvertera staketet kan behandlas med sin färg för trästaket. Om din gård är full av barn riskerar den att täcka varje bar med föreningar av olika färger. Få en ovanligt ljus och djärv design. Var inte blyg om dina idéer och fantasier. Du kan göra ett staket med flerfärgade sektioner. Och det eleganta staketet av vit färg, inramning av blomman, kommer att göra webbplatsen mer mysig.

Formgjuteri i tre versioner

Om det finns en imponerande herrgård, är det bättre att omringa detta territorium med ett staket med stolpar av sten eller tegel och placera den på en betongbotten. Tillförlitligheten hos en sådan design är flera gånger högre än ett staket med träställ. Och det estetiska utseendet kommer att motsvara designsidan för hela hushållet. Materialkarmstolpar och pelare är utvalda för att passa huvudstrukturen.

Dekorativ fäktning av vit shtaketin vackert kombinerad med en motley blomsterbädd

Staket från styrelser: bilder av kreativa idéer

Nyligen föredrar många trästrådar. Tack vare ovanliga sätt att fästa och arrangera brädor i staket, får dessa mönster förtjänt popularitet. Foto av staket från kantbordet bekräftar att sådana strukturer inte bara kan rama platsen utan också bli ett tillförlitligt skydd. Och en ovanlig design blir höjdpunkten på vilken webbplats som helst.

Kantade brädor av olika bredd kombineras i staketets ursprungliga design

Omger omhärdningen av plankar, interlacing stöden i horisontell riktning. Fäktningen visar sig vara döv, men tynger inte utsidan. Ganska intressant och designen med vävning på vertikal. När brädorna är sammanflätade finns det en stor belastning på stödstolparna, så det blir överflödigt att arrangera basen under konstruktionen och betongstativen.

Den ursprungliga Sökningen är ett staket av Lesenka-styrelserna. Detta externt attraktiva staket tjänar som ett skydd för hemägandet, ger inte synlighet och ger samtidigt maximal användning av sajten längs den. På grund av arrangemanget av elementen i en vinkel med små luckor blåses området och solljuset går in i växterna.

Ett solidt staket erhålls från tätt monterade kantplattor

Pittoresk och extraordinär utsikt över staket av otänkta brädor. Bilder av sådana strukturer visar både vertikal och horisontell stapling av brädor. Verkligen ser ut som ett bräde som läggs i rutan i rutan. En färdig dekorativ utsikt över häcken kommer att bli hjälpt av dekorativ dekoration av hög kvalitet. Det är värt att fråga, vad och hur man målar staketet vackert. Ett fotoval av de mest framgångsrika varianterna kan fungera som ett exempel.

Användbar rådgivning! Före målningen bör träelementen torkas väl. Det är nödvändigt att undvika användning av oljemålningar, vilka under solens verkan och nederbörd är skaliga och smullande.

Som ett intressant element kan du använda ett ritbord

Trästaket på metallpoler

För att säkerställa att träplankstrukturen är stark och har fungerat så länge som möjligt, är det att föredra att använda metallpoler som stödposter. För detta ändamål är rör med rund, kvadratisk eller rektangulär tvärsektion lämpliga. Hur man gör ett trästak på metallpoler? Monteringsstöd kan göras på flera sätt beroende på vilken typ av jord som råder i ditt område. Det finns sådana sätt:

 • hål i marken - i det här fallet är stativen igensatta med en slädeshammare ungefär till ett djup av 1/3 av polens längd;

Schema för installation av ett trästaket med metallpoler

 • kombinerad metod - med denna metod borras hålen i halva längden av begravningen, resten av kolonnen drivs in i marken. Den övre delen av sektionen av kolonnens underjordiska läge är betongad;
 • butovanie - denna metod borrar hålen för penetrationslängden, lägger en pelare i hålet, fyller utrymmet runt kolonnen med krossad sten, tampar väl och endast då betongen;
 • Betong - hur metallhyllorna placeras i hålen är helt konkreta.

Användning av olika material kan du få ett modernt staket på en metallbas

Tips! För att undvika korrosionseffekter på pelare, måste du noga hantera metallytan med en primer och sedan måla.

För att ställa in polerna fast horisontell guider. Detta kan göras med hjälp av svetsade till stöden inbäddade. Antalet tvärstag bestäms individuellt beroende på staketet höjd. Ju högre den är, desto mer av dem. Typiskt ett lågt intag av 1-1,5 m endast två skenor. När ramen har installerats - börjar fylla spännvidder.

Fastsättning av metallröret till den horisontella styranslaget

Enkel installation och överensstämmelse träförädling gör det möjligt att självständigt producera och installera ett staket. Om bygga upp kompetens inte räcker till, kan du beställa en färdig struktur i installationstillverkare. Kostnaden per meter staket beror på dess höjd stängsel typ, bredd lameller beläggning sektioner (steg splines) och ramen materialet.

Det genomsnittliga priset för trä staketet av hyvlade brädor 90h20 mm i steg om 1 cm på höjden av en m av strukturen 610 rubel. En MP, på en höjd av 2 m - 1200 rubel. En liknande staket i steg om 2 cm kommer att kosta på en höjd av 1 m - 560 rubel, på en höjd av 2 m. - 1090 rubel. I priset ingår installation av staket nyckelfärdiga. Du kan beställa en beläggning postering antiseptisk behandling priset är 210 rubel. för 1 m ^ hos beläggningen.

Square metallbas är ett bra fokus genom färgning i grönt

Idag är mer uppmärksamhet ägnas åt landskapsarkitektur och angränsande förortsområden. Många strävar efter att den ideala dra det omgivande området och ge maximal komfort. Inte den sista roll dekorativa staket i en harmonisk rymdorganisationen. Och med tanke på miljövänlighet av trä, materialet kunde inte vara bättre i kombination med det naturliga landskapet.

Dekorativa vitt staket accentuerar skönheten i den pittoreska blomsterträdgård

Det ser mycket gripande blomsterträdgård som inramas av dekorativa trästaket vitt eller ljust gul. En sådan dekoration betonar tjocka blad av växter och saftiga nyanser av färger. För detta närmar staket staket eller galler. Samma rörledningar kan separeras från trädgården trädgård fix liten blomsterframsidan av huset. Det är intressant och ser trotsigt låg palissad, stiliserade färgpennor. Detta staket kommer att ge utmärkt plantskola eller idrottsplan.

Staket galler smälter perfekt med vegetationen på gården

Om webbplatsen är reserverad för huvudområdet av gräsmattor, rabatter, stenpartier och rekreationsområden, är det lämpligt att använda en dekorativ staket "grid". Reiki staket kan korsas i valfri vinkel, vilket skapar en mängd olika mönster. Det är ett enkelt häck perfekt komplement till landskapet, vilket ger elegans och charm.

Tips! Samla rutnät av lameller för trästaket, lämplig för fixering med spikar eller skruvar galvaniserade beläggning, som inte korroderar.

Hög mur av träplankor

Bra idé - att bilda en dekorativ staket över sågade fat cirkulära element. Speciellt naturlig sådan konstruktion, om det parti som ligger i virket området. Support struktur design eventuellt lägga ett spår av samma runda trä fragment.

Ranch staket är stora spännvidder och enkel utförande

Många föredrar dekorativa staket i form av Tyn. Detta alternativ häckar kan hittas ofta i utformningen av förortsområden. Eventuellt bifoga hela området, är det tillräckligt att göra några små vikar och traditionellt dekorera sina lerkrukor, kannor eller stora blommor planterade tillsammans. Och till stängslet inte såg ensam kan man dra slutsatsen i en flätad ram stor stjälkar av trädgårdsträd.

Valet av ett trästaket får du ekologiska, hållbara och estetiskt tilltalande struktur som smälter in perfekt med någon naturlandskap.

Stängsel för datja: foton av prisvärda och stilfull design

Vackra staket för småhus: foto intressanta häckar

Stängsel för småhus. Foto exempel för att välja

Staket med en mask gitter, staket Metallnät. Bilder framgångsrika varianter

Staket och räcken för hem. Foto samling av ljusa idéer

Staket av plåt: foto och video instruktion för självmontering

Installation av trästaket

Trästaket som används i höljet privat mark under en lång tid och har många fördelar, till skillnad från liknande strukturer av metall.

Staket av trä med sina händer: hur man gör, vilka typer av idéer - 49 bilder

Trä staket hela tiden varit känt för sin popularitet. På många sätt var detta orsaken till dess relativt billigt pris och enkel installation. Men idag har situationen förändrats lite, och nu från trädet för att skapa inte bara fäktning, men riktiga mästerverk.

Överväga alla detaljer.

Skapa ett trästaket i hemmet. stegvis förfarande

Byggandet av trästaket kan delas upp i flera steg, nämligen:

 1. Montering av stödpelare;
 2. Installera tvärbalkarna;
 3. Mantlar installerade ram.

Varje steg i konstruktionen bör genomföras i sin helhet.

Installera stödpelarna utförda återfyllning metod. Algoritmen är som följer:

 1. Varvet med hjälp av en borr, en spade och skrot (om de blandas jord och det är nödvändigt att preliminärt lösa) för att göra ett hål till ett djup av 1,5 meter med en diameter av 50 centimeter.
 2. Längst ned i hålet sätter sanden och försiktigt packas. Tjockleken bör inte vara mindre än 15 centimeter.
 3. Efter att du måste installera placera hålen center stöd och åter kompakt sand.
 4. Ungefär till höjden av 25 cm från botten bör somna spillror, blandas med sand, och igen alla packas.
 5. Sedan kontrollera planhet support installation (bör det vara klart vertikalt).
 6. Då måste du upprepa processen att somna sand med grus och packas. Dessa steg måste upprepas tills blandningen inte kommer att få den övre delen av gropen.

Kors reglar, som är gjorda av trä, är det bäst att installera med fästen.

montering algoritm är som följer:

 1. På varje ben kommer att vara nödvändigt att använda flera bilagor. Stockar framställs enligt segmentet 2 i längd från 10 till 15 centimeter.
 2. I slutet av varje avsnitt bör utföra ett hål för bultning.
 3. Vid slutet av varje styrelse ska göra hål. Man bör komma ihåg att göra öppningen sammanföll med de borrade i hörnet.
 4. Detta följs av den övre delen av stödpelaren omkring 40 centimeter för att dra sig tillbaka. Notera avståndet den första delen för att vara svetsade hörnet som skall utplaceras nedåt.
 5. Därefter bör det åter reträtt fortfarande cirka 4,5 centimeter och en svetsad område utökas nu direkt uppåt.
 6. Vidare är det nödvändigt att dra sig tillbaka nedåt kring en meter på detta sätt och att montera den nedre konsolen.
 7. Efter att med hjälp av skruvar som du behöver installera skenor på trädet.

Uppmärksammas på det faktum att avståndet mellan de tvärgående reglarna kan reduceras. Men i detta fall kan konstruktionen minskar dess styrka. Stöd sig nödvändigtvis måste vara högre än pläteringen inte är mindre än 10 centimeter, och botten bör vara på ett avstånd från marken på ett avstånd av högst 15 centimeter.

Mantlar etablerat ramverk

Innan du startar installationen direkt själva montera skivor, är det nödvändigt att komma ihåg att det finns flera sätt.

I en metod, monterade staket på reglarna innan de senare är monterade i stöd, nämligen:

 1. Uppvisade tvärgående reglarna på ett önskat avstånd mellan dem, under bibehållande planet. Detta kan göras med hjälp av tillagade bestånd av någon mor.
 2. Det finns ingen anledning att framställa mallen, som kommer att tillämpas på spelet mellan brädorna.
 3. Den nedre och övre kanten av bladet är exponerat med en linjal. Istället tillåtet att använda någon linje av tvärstycket, som har förblivit, är inte inblandad.
 4. Skruvarna på trä plankor installeras direkt på reglarna själva.
 5. Efter det, är det färdiga tyget och dess fixering till de preparerade parentes. Det är värt att notera att den ensam inte kan göra detta, så du behöver en assistent. Om åtgärden innan det var sant, kommer färdiga tyget enheten ske snabbt och utan någon ansträngning.

Om vi ​​talar om den andra metoden för installation, då det innebär direkt montering av varje bräda individuellt. I detta fall är det nödvändigt att förbereda sig för en lång och mödosam process. Efter varje styrelse ska installeras för att mäta avståndet mellan dem (om ett mellanrum mellan brädorna) och testa klart vertikalt.

Det bör noteras att någon av de metoder som är populär bland ägare av privata hem och land, så att säga vilken som är bättre är omöjligt. Varje utförande väljer för sig själv beroende på valet av planket design.

Vad kan behandlas och att måla en trästaket

Det är underförstått att den installerade trästaket tar på en förändring av klimatet under alla årstider. Av denna anledning är det absolut nödvändigt att skydda mot fukt, brand och skadedjur.

Glöm inte att solens ultravioletta strålning skador på trästaket på grund av att som ett resultat av deras exponering i den inre trä fukt försvinner, så det förlorar sin bärförmåga och själv utseende.

Av denna anledning rekommenderar vi att behandla trä med speciella UV-härdande medel som kan köpas på någon järnaffär.

Sådan impregnering är nödvändigt att bearbeta ett par gånger på primern med djup penetration. Efter det kan du använda vattenbeständig färg och lack för köpet trästaket tilltalande utseende.

Beräkna det fulla värdet av det är helt enkelt omöjligt, eftersom allt beror på den önskade mängden material.

Om vi ​​talar om kostnaderna för de nödvändiga byggmaterial, är det genomsnittliga priset som anges i tabellen nedan:

Hittills finns det fortfarande ett annat material än trä, som lästes i samma smidig att genomföra olika designbeslut (trädet är mycket tillgänglig på priskategori).

Men på ett sådant sätt att stängslet har en intern vy. Ingen kan säga att arten har blivit värre.

I detta utförande, fokuserade konstruktionslösningen på varje detalj, kan du se hur arbetade sig konturer och hörn jämnas i sin helhet. På bilden kan man se skjutdörr från samma gård.

Håller med, mycket få av oss vet vilka metoder använder en eller annan designer att förverkliga sina fantasier. Men de använder: kalcinering skapa åldern effekt framgångsrikt kombineras med olika trä smidesmetallelement, och även triviala träd polerade och utsattes för målning i olika färger.

Och hur känner du inför den brutala stil? Överens, vyn är bara imponerande.

För att genomföra en sådan konstruktion lösning, behöver du bara en sticksåg, slipmaskin och färdigheter i träslöjd. Om det finns verktyg och lust, kan du uppnå effekten av en misshandlade trä.

Och som gillar att behandla pussel? Om det finns en önskan, kan du först rita en teckning på tavlan, och sedan klippa mönstret. Det är värt att uppmärksamma det faktum att detta arbete anses vara en juvelerare, eftersom varje bräda har dess exakta storlek och krökning.

Den svåraste processen i byggandet av trästaket är anses att installera det (inte allas makt för att göra ett sådant arrangemang).

För byggandet av trästaket av plattan är först nödvändigt att noggrant behandla uttagningskommittén. I vilket fall som helst inte bör tillåtas i någon plats i styrelsen har olika tjocklek eller bredd av densamma. I detta utförande är det utmärkande draget dess överkomligt pris, men detta uppvägs av den enorma arbete som är nödvändigt för att skapa en sådan skapelse.

Trots att styrelsen tjocklek på upp till 1,5 centimeter är inte särskilt lämplig för staket, kan det bidra till att skapa en utmärkt ogradku i ett rutmönster. Överens slag gjorde inte värre än de tidigare versionerna. Och om det fortfarande dekorera och grönområden, som kommer att bli hennes fläta - Vyn är underbara.

Under de senaste åren har inte kant styrelse har ökat i pris med mer än 15-20%, men det hindrar inte henne att hållas i den lägre prisklassen. I detta fall är det ofta används i byggandet av ett trästaket i en stil.

Såsom kan ses, illustrerar detta exempel en utföringsform av mönster när man arbetar med icke-skuma brädor. du kan uppnå några exklusiva lösningar om så önskas.

Och hur du utformar lösningar i stil med fönsterluckor? Överens, bara typ av bomb.

Vackra trä staket

Med lite skicklighet att arbeta med trä, kan du skapa en vacker staket under en kort tid.

Detta utförande är populär bland många ägare av privata hem, sedan starten inte tar mycket tid och ansträngning. Jag håller med om att formen är mycket attraktiv.

Standard stängsel, som är lämplig som ett privat hus, och förortsområden. Det kräver inte honom några speciella färdigheter, men samtidigt har en fin utsikt.

Att skapa en snidade staket med händerna måste ha kompetens carving trä.

Att skapa sådana stängsel kan ta mer än 3 månader, eftersom varje detalj spelar en stor roll. Men det är värt det. Denna typ av stängsel är lämplig för alla interiör.

Och hur sådana varianter skärning? Jag är säker på att många drömmer om ett sådant staket, eftersom det inte bara kan förstärka den personliga stilen, men också skapa en illusion av antiken.

Staket används ofta när man skapar sten eller helt enkelt i landskapsplanering.

Små staket gjorda av trä, kommer att kunna understryka funktionen av en anläggning för att komplettera det inre av infield.

möjligt att skapa något dekorativt ogradku en viss färg, om så önskas. Det kräver inte några kunskaper.

Många drömmer om att skapa en liten del av hans berättelse, och fördjupa sig i gamla dagar.

Denna variant effekten av antiken är bra för platser på vilka trähus. I kombination med samma m staket kan du skapa själv en riktig saga.

Och om du lägger lite dekoration i form av ett tjockt rep? Utsikten är helt enkelt fantastisk. Visst grannarna skulle komma till innehavaren av ett sådant staket med beundran.

Staket av korrugerad trä

Om du av någon anledning finns det ingen önskan att arbeta med trä, kan den installeras staket av wellpapp. Således är det möjligt att inte bara att öka livslängden, men också skapa en illusion av ett trästaket.

Om så önskas kan du använda den profilerade ljust trä, som passar perfekt för varje interiör. Livslängden för en sådan staket över 25 år.

Ett annat alternativ är att använda korrugerade mörkare toner, vilket gör det möjligt att skapa en illusion av trä täckt med lack. Perfekt för trähus eller byggnaderna mantlade i plast under trädet.

Beroende på önskemål från ägaren av ett privat hus, kan staketet själv göras i någon stil.

Höga staket är alltid populärt med ägarna av privata hus. Tack vare dem kan du dölja allt som händer på territoriet av platsen från insyn, göra ogradku vackra och exklusiva.

Ett annat alternativ är att installera ett staket med små slitsar. Denna typ av stängsel är perfekt för alla privata hus, oavsett storlek och stil.

Som en allmän regel gäller att installation av denna typ av staket på dess pris är tillgänglig för alla medborgare i vårt land. Sådana stängsel är perfekta för installation som helst, oavsett om det är en villa är ett privat hus.

I detta foto kan du se att stålplåten är att kombinera en kombination av dekorativa sten och trädet självt. Det ser bra och har en lång livslängd.

För dem som älskar minimalism perfekt alternativ för att skapa ett staket av korrugerad stålplåt under trädet. Denna typ av inställning till klassisk stil och är perfekt för att utföra plikt - att skydda platsen, liksom en bra dekoration.

När du skapar ett staket tegel och trä i kombination stor. De försöker ofta att kombinera designers för att skapa interiörer i rummet och utanför.

Staket i klassisk stil med konventionella tegel och brädor. Tack vare den framgångsrika kombinationen av matchade färgpalett, det här ser staket inte bara rik, men också mycket attraktiv.

I detta arrangemang kombinerar formade element med trästaket tegel. Väl valda färgpaletten gör det möjligt att använda den på ett Mete.

Denna kombination av byggmaterial i de flesta fall används i landet hus och stugor.

På egen hand för att återskapa dessa ogradku skulle vara mycket svårt, och du måste inte bara kunna ta itu med detta material, men vet också krångligheter blanda en speciallösning. Men du måste erkänna dessa stängsel kan överraska med sin skönhet, även de mest SMÅAKTIG kritiker.

Trästaket i kombination med dekorativa sten ger en illusion av en gammal fästning. Ofta används för montering i land stugor eller territorium privata företag.

Nu i en värld av trästaket började visa en tendens att använda andra mönster. De tillåter enkla stängsel för att skapa något speciellt och unikt i sitt slag.

Som kan ses, är ett sådant mönster är mycket svårt att göra med händerna, om en person inte är och har tillräckliga kunskaper i att arbeta med träsnideri.

Den kan beställas från gäng specialist på trä sammansättningen i kinesisk stil, som visas på bilden. Detta alternativ anses vara ganska vanligt i vårt land.

Visst varje ägare på din webbplats vill installera den ursprungliga stängslet. Men vad är de?

Denna ursprungliga utformning trä staket i vårt land är inte vanligt. Detta beror till stor del en dyr nöje (initialkostnaden kan variera från 40-50 tusen rubel).

En sådan konstruktion lösning kan inte bara göra dina grannar att titta på staket med avund, utan också gör platsen mycket rik och personlig.

Staket av trä, horisontella,

Många av våra landsmän vid installation staket undrar ofta - vad bättre vertikal eller horisontell? I själva verket är den enda skillnaden i smak.

Att tala om en sådan vertikal staket kan säga med tillförsikt att det kan göra alla i hemmet, medan utgifterna en kort tid och pengar. Den klassiska stilen är lämplig för att skydda ett territorium.

Bilden visar att den vertikala staketet, görs med sofistikerad design funktionen. Gör detta mycket svårt hemma, och om du vill ha att söka hjälp av proffs. Men det är värt det.

Smed poster hela tiden gav staket styrka och attraktionskraft. Men beror på dess betydande priset inte mycket populära.

Trästaket med förfalskade metalltrådar i bilden gör det ett original på sitt eget sätt. Det ger området stil och skönhet. Dessutom smide staket designelement gör en mycket hård, vilket avsevärt ökar livslängden.

En sådan utföringsform som kombinerar trä, tegel, och i själva verket, smidda föremål, gör praktiskt taget staket liv. Han var inte svåra klimatförhållanden, är det svårt att skada, och viktigast av allt - det är vackert och elegant.

Majoriteten av våra medborgare gör staket. du kan göra en mycket bra staket med detta material. Man behöver bara titta på dessa bilder.

Självklart, om detta staket färg, och sedan lackerad och få mycket bra, men också för att det är attraktivt. Vad är typiskt - det kan göras på kortast möjliga tid (perioden för dess konstruktion är högst 1-2 dagar).

I närvaro av våldsamma fantasier och stor önskan att webbplatsens ägare, kan vi ge en så stor designer ogradku som aldrig upphör att behaga ögat andras.

Staket stege är inte ovanligt i det dagliga livet för ägare av småhus. Först - denna typ av sparar på bordet, så små luckor kan minska mängden material, och för det andra - det visar sig i slutändan mycket väl.

På bilden Ställ stängslet stege, som fortfarande är mantlad inuti golv. På grund av detta är det utanför SRA mycket effektivt medan innanför stängslet del ser mycket snyggt.

Denna typ av stege i de flesta fall ligger i förorts privata hem. Små luckor mellan brädorna kan du se de vackra grönområden, som kan planteras bakom stängslet.

Videon nedan visar dig hur man gör en billig staket av trä.

Mest intressanta trästaket för privata hem: beskrivning och fotoprimery

Välkommen våra kära trädgårdsmästare, liksom de invånare i staden lägenheter, som ännu inte har turen att ha sin egen webbplats, men i hemlighet drömmer om sig. Det sista vi säger: Misströsta inte. På gatan, också kommer en dag att passera ett lagförslag samlare.

Och sedan, när du kör dokument på sin egen mark, omedelbart måste du staket! Och inte någon, men definitivt ett trevligt och billigt, för efter en sådan betydande förvärv på konstsmide pengar har oftast inget annat val än att lägga ut staketet av sten eller tegel är inte den mest flyktig sak.

Så kom till undsättning av trästaket för villor bilder av bästa som vi beslutat att visa dig i vår dagens granskning.

Trästaket och räcken för hem

Låt oss börja med en enkel. Med de vanligaste trästaket, där det är onödigt att ha någon konstnärlig talang för tillverkningen. Men detta betyder inte att en sådan barriär inte fungerar för ett trevligt land hus, i själva verket bara betyder inte dåligt.

Vad skulle du ha varit lättare att förstå, har vi beslutat att organisera materialet.

Så kan alla trästaket vara helt tydligt uppdelad i tunga, utformad för att rymma produktionen av basen och ljus - de längst ner inte behöver.

Låt oss börja med den senare som med billigare.

Som vi har sett, till lungorna staket kommer att omfatta alla trästaket, för tillverkning av vilken det inte är nödvändigt att sätta formen och förstärkning sticka. Som kolonnerna sedan kan tjäna som de träbalkar och metall eller till och med asbestobetonnaya rör.

Det är inte alltför grunden, huvudsaken är att de begravdes under djupet av jord frysning och hade en tillräcklig stabilitet i området för kontakt med marken. Det kan se ut som följer:

Staplarna är valfria

Naturligtvis helst betonirovka, eftersom i detta fall är det möjligt att göra en liten runda pelare sockel. En bagatell, men livet är inte förlängs med ett år. Men det är å ena sidan, och å andra sidan - om du vill ändra dessa kolumner, har ganska tinker.

Fördelarna med dessa ljusbarriärer innefattar låg kostnad och snabb montering hastighet. Om du väljer en ljus staket, med tanke på de ekonomiska begränsningarna, handlade det på rätt sätt.

Men värdarna reshivshiesya att bygga tunga skydd, används trä, troligen från en rent estetiska överväganden, som betongfundament, plus en sten eller tegel pelare skulle förneka någon form av sparande.

Alternativ här, liksom i konstruktionen av remsan grunden för huset exakt två.

 1. Du kan komma till den icke-frusen mark och häll betong på höjden.
 2. Och du kan ersätta mark heaving på samma sand eller grus, och hoppas att detta kommer att spara kudden tejp på stammen.

I det senare fallet är det dock nödvändigt att sticka armeringsnät, vilket också bidrar till kostnadsbesparingar, men betongen kommer att behöva mindre än hälften. Vad är mer lönsamt att tänka själv.

Schema-tung staket exempel som följer:

Tanken är att evigt grund på vilken du kan ändra avsnittet lätt. Idag är de trä, trötta, och i morgon Flaunt gjord av wellpapp, och senare, kanske, och smide av pengarna kommer att kunna spara upp.

Typer av material för trästaket

Men detta är inte den enda möjliga "filtrering". Många föredrar att beteckna stängsel som används för att sy de materiella spännvidder. Det kan urskiljas:

Som ni kan se, i intags faktiskt används hela skalan av alla typer av virke, och vad som är mest intressant, eftersom någon av dem kan göra en vacker trästaket dock att vittna, och även om bara för trädgården. Det viktigaste är att höja rätt idé, och sedan gäller för små, kavla upp ärmarna och föra den till liv.

Tja, den sista divisionen, som kommer till mig verkar det mest logiska, det vill säga i design, vilket är vad vi tittar på i detalj.

En av de vanligaste typerna av trästaket - ett staket. Utformningen av sådan vård vid första anblicken ganska original. Och faktiskt, därifrån ta intressanta idéer. Hamrade med samma avstånd bandet om de ser ganska snyggt, men hade redan ganska namozolil ögon under de senaste hundra åren.

Och ändå finns det ingen kreativa idéer om gränser, se exempel på ovanliga demonstrationen.

Men hur mycket fantasi inte gäller, och staketet har en betydande nackdel - genom gården kan ses. Och den här mannen med en inhemsk mentalitet är inte alltid till belåtenhet. Tja, vi fortfarande inte har vuxit till europeisk nivå, för att ha en grön gräsmatta och symboliska palissader.

Vi måste alltid vara blockerad, gömd, och därför allt mer populärt schack idag. Liksom, samma staket, men i två rader. Genom denna inte längre popodsmatrivaesh, och viktigast förändrats och fäktning designen själv, vilket gör mästarna att förverkliga helt oväntade idéer.

Det är kan se schack av kantbrädor

Men på grund av den odlade croaker, men oftare, naturligtvis använde traditionella träribbor.

De som föredrar gardiner persienner, se till att uppskatta stegen. Det senare kan vara antingen öppen eller samlas i en fjärrpanel. Men se själv.

För vacker trädgård fäktning avsnitt skulle och trästaket i ett rutnät. För tillverkning av sådana som vanligen används hyvlade träribbor, även om vissa hantverkare och här visar det sig att bryta kanonerna.

Trots sin enkelhet är det ofta möjligt att uppfylla trä staket av "Ranch". Det verkar som är tråkigt, men om i samma stil och gör en grind med en grind, kan du få ett mycket originellt staket, men inte mycket förstört.

Som ni kan se, dessa stängsel inte tveka att gälla även ägarna av lyxvillor.

Mycket intressant och rik på möjligheter är en grupp av skydd under namnet "twist". Här kan överföras och göras ett staket antik och modern alpin stil twist. Material som används för konstruktion av en mängd tunna kvistar och vinstockar hyvlad kantbrädor. Vid denna punkt som på så mycket.

Men det skulle kunna se ut twist som staket för småhus

En sällsynt typ av trästaket, som dock har all rätt att existera. I synnerhet när registrering fattas av proffs. Fördelarna med sådana stängsel kan hänföras deras livslängd och tillförlitlighet. Nackdelarna - en massiv och dyrt. När allt kommer omkring, kruglyasha av deras produktion går en hel del.

Slutligen, den sista av standarden trästaket - en klassiker. I sådana spännvidder är av massivt trä styrelser. Inte mycket originell idé, men det finns ingen redovisning av smak.

Det var tanken på standard, men inte alltid en eller annan "staket" designen som finns i sin rena form. Ibland kreaktivschiki väcka sådana konstnärliga idéer som antingen inte passar in i någon av de ovan diskuterade mönster eller kombinera flera idéer. I det här fallet talar vi om upphovsrätt Staket, och att du korrekt representera vad som pågick, titta på ett par av några slående exempel.

Till exempel, här befälhavaren vackert kombinerat "checkerboard" med "net". Det är svårt att ens föreställa sig hur mycket han var tvungen att vara upptagen, men resultatet var utmärkt.

Ett staket för att tillverka en sådan allmän ingång gick oshkurennye trådar. Ett bra exempel på ett ämne när talang sparar pengar.

Förresten, om du inte vet hur vacker att måla staketet, ta en titt på följande bild. God färg, tillsammans med några komplicerade inställningar vände tråkig staket till ett konstverk.

Jo, följande exempel i kommentarerna inte behöver. Titta, kanske de kommer att inspirera dig att skapa din egen design för ett mirakel.

Adjö och vi ses snart på plats om landet.

Site om stugan Marina Makarova. Trans stuga i paradiset

Togo, som kommer att stjäla innehåll, lider missväxt, skadedjursangrepp, inkräktare och full igenvuxen trädgård ogräs.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

54 + = 58