Fence Grand Linje

Fence Grand Serie: beskrivning, typer, funktioner och recensioner montering

För att skydda områden med olika funktioner i den nyligen accepterat att använda wellpapp, som ligger till grund för stängsel. Modern marknaden produkterna från Grand Line, som görs på de statliga normer och har lämpliga certifikat.

Profilerade Grand Linjeintag kan ha en standardform eller profilerad yta med ett dekorativt loggning, som vanligtvis är belägen vid den övre kanten. För att fäktning var bekväm, kan du välja ett modulsystem, som hör till bidraget klass eller ekonomvariantu. Sådana konstruktioner ger en snabb installation utan användning av svetsarbetet.

Staket Grand Line bygger på en hög kvalitet galvaniserad kallvalsat stål. Profilerna kan ha olika typer av beläggningar. Det är anmärkningsvärt att sådan tänkte att det kan användas inte bara som en vakt, men för att göra den till en del av verandor, tak, lusthus och andra strukturer, inklusive de som inte har en ränna system.

Fence Grand Line, konsumenternas uppfattning, har många fördelar, särskilt bör fördelas mellan dem:

 • lång livslängd;
 • estetiskt utseende;
 • bred färgskala;
 • låg vikt.

Konsumenter utvalda systemdata även på grund av att materialet kan ställas in på alla platser. Dess pris är tillgänglig, och den slutliga kostnaden beror på vilken typ av ark som kan formas eller standard. Konsumenter som att stängslet kan göras på storleken på kunden.

Efter slutförandet av stålplåten inte ger nödvändigt underhåll under drift. Om installationen du inte kan hantera själv, då kan du dra nytta av den kvalificerade hjälp av experter som attraherar konsumenterna.

De vanligaste typerna av staket Grand Linje

Vid val av staket Housing bör överväga dess styrka, design och extern harmoni grundläggande konstruktion, tillgänglighet och tillförlitlighet antikorrosionsbeläggningsdelarna föreningar. Som det visat sig, att metall staket är den starkaste typen av stängsel. Tillverkare Grand Line erbjuder till försäljning svetsning och modulära stängsel.

Den första varianten ger enkel installation, pålitlighet och kvalitet. fäktning staket element Grand telefoni tillverkas i den europeiska industriutrustning. Ytan som framställts i 9 steg. Basen belagd med en polymer som har ett avgörande inflytande på korrosionsbeständigheten. Detta material används inom fordonsindustrin. Om vi ​​talar om stängsel Grand Line, är dess polymerbeläggning redo att tjäna mer än 10 år.

Beskrivning svetsade stängsel Grand Linje

Svetsade staket zink skyddas under tillverkningen. Tillverkaren ger produkterna en tio års garanti. För ryska förhållanden sådana staket anpassas så villig att tjäna mer än 50 år. Vandalsäkra fästsystem har, för enkel installation och försedd med lås LOCINOX.

Gates och dörrar har beslag av rostfritt stål. I hjärtat av svetsade stängsel stöd ökad styrka, som är försedd med profileringsteknik med ett lås söm lås. I alla skeden av produktionen av svetsade stängsel är kvalitetskontrollerade.

Modulära stängsel Grand telefoni är tillverkade av profilerad plåt, som uppfyller behoven och kraven i de mest krävande kunderna. Det är baserat på varmförzinkade kallvalsat stål, som förlänger livslängden hos konstruktionen. Använd modulärt hölje kan vara för land hus, stugor och villor, samt eventuella områden som kräver skydd. På båda sidor om den modulära staket ser inbjudande. Tillverkaren erbjuder sig att sälja sådana system i 30 varianter.

Grand linje Staket ekonomi

Staket "Grand Line" finns även i ekonomiklass. Detta gör det möjligt för användaren att spara, och ger möjlighet att installera väggprofiler. Konsoler, rör och kolumner i denna utföringsform är staket gjorda av galvaniserat kallvalsat stål, som förlänger livslängden på stängslet. Stängsel kan installeras utan användning av svetsutrustning. Pelarna är anordnade vid det skede av produktionen av en plugg tillverkad av PVC.

Stängsel Grand Line finns i en standardversion. Den ger med avseende på närvaro av de fästen, rör och kolonner av kallvalsat galvaniserat stål med en dekorativ beläggning. Den roll som kantremsan och stödprofilerna fungerar guider paneler.

Förvärva sådana hinder kan vara i färg på båda sidor, i detta fall konstruktionen kompletteras pelare beläggs, som har färgpanel. Används för installation av stängsel bör 5,5x19 mm skruvar, som är färgade i färgen på T-formade hållaren. Höjden av sådana stängsel kan vara lika med gränsen för 1,65 och 2 m.

Modulära stängsel "Grand Line" som erbjuds av tillverkaren i premiumklassen. I det här fallet, staketet på 2 sidor symmetriska i utseende och färg. Sektionerade paneler stängda guider för paneler som fungerar som dekorlist. staket färg kan representeras av följande tips:

Vinkel staketstolpe utförs, vars dimensioner är lika 62x55x2500 mm.

Beskrivning Premium Suite staket

Anordnings staket Grand telefoni i klassrummet Premium Suite föreskriver dekorativa tyger, som är symmetrisk till de 2 sidor. Dessa system lämpar sig väl för själv installera. När det gäller att skjutportar, när den öppnas, kommer de inte behöver extra utrymme. Ytan som framställts i 9 steg.

Materialet skyddas av antikorrosionssystemet. Tillverkaren erbjuder ett brett sortiment av tyg i storlek, vilket gör det möjligt att välja själva stängslet, som lämpar sig för en eller ett annat område. Förutom gate kan konsumenten köpa en uppsättning för automatisk öppning.

Mesh staket Grand Linje svetsas är galvaniserad valsade produkten, som har en polymerbeläggning. Det appliceras på flyuidatsii teknik. Med detta material kan ersättas med stängsel-mesh nät, men utseendet på den första är mer attraktiv och erbjuder bättre skyddande egenskaper. Hög kvalitet och hållbarhet uppnås genom processteknik stål.

Att tränga till webbplatsen kommer att behöva mycket mer tid och ansträngning. Horisontella staplar vågiga fästa staket av ett rutnät ytterligare styrka och tilltalande utseende. Grid Grand Linje EVROPLAST intag har många fördelar, bland dem bör tilldelas en bred användningsområde. Applicera materialet kan vara för stängsel:

 • förortsområden;
 • bostadsområden;
 • industrianläggningar;
 • idrottsplatser.
 • hög kvalitet;
 • tillförlitlighet;
 • inget underhåll;
 • hög färgbeständighet;
 • enkel installation.

Funktioner installation av staket

Site före installation av systemet är nödvändig för att markera Grand Line. Längs kanterna av pelarna är inställda. Mellan dem bör dra en lina. Varje 2,5 m behöver göra hål i marken. I nästa steg in vertikala inlägg. Konsolerna fästs med självborrande skruvar för metall.

Avståndet mellan konsolerna bör nå 1460 mm. De rörkonsoler installeras och fixeras med skruvar av samma storlek. Under panelen är innesluten träklossar. Horizontality nivå kontrolleras. Panelen är fast med skruvar, nitar eller genom bultning. På denna kan vi anta att installationen av stängslet är klar.

Om du väljer att skydda territorium sitt område, är det bäst att välja en färdigformad system från tillverkaren Grand Line. Om du deltar i tillverkningen av staketet på egen hand, inte alltid möjligt att uppnå ett positivt resultat.

Företag Översikt Staket Grand Linje

Metallstängsel och nu återstår det mest populära. Stark, mångsidig, hållbara, de perfekt tjänar en skyddande roll på datja. En dekorerad med smidda element utgör en stor del av ett hus på landet överklagande.

Att välja ett staket Grand linje

Grand linje Företaget har uppnått stora framgångar inom produktion och installation av olika typer av stängsel

Produkten är tillverkad av svetsat armeringsnät, kan också vara i form av sektioner. Gallerstavar är tillverkade av rostfritt stål och utsattes för varmförzinkning och målning av polymerbeläggningar. Zinkskiktet ger produkten en god motståndskraft mot korrosion. Beläggningen tillhandahåller skydd mot fuktighet och temperaturförändringar. Vid tillämpningen av den sista Grand linjen använder speciella teknik som används inom fordonsindustrin, där behovet av färgnings motståndet är mycket hög.

Panel stängsel är extremt hållbara och kräver inget underhåll - även måla dem finns det inget behov. Installationen tar minst tid.

Den uppenbara fördelen med lösningen är dess motstånd mot vindlast, så det används för stängsel flygfält. I denna design vikt är liten och tillåter konstruktionen av stängslet ovan 3 m.

Scope är mycket bred: industrianläggningar, flygplatser, idrottsplatser, parker, stugor och även enskilda gräsmattor och en lekplats för barnen. För de två senare fallen, en speciell gräsmatta staket.

Grand Line erbjuder en mycket intressant lösning för skydd av privata hus och stugor. Strukturer som framställts av profilerad galvaniserad plåt i flera varianter. Den fundamentala skillnaden från den vanliga typen av stängsel är att fungera som moduler - redo att installeras med en komplett uppsättning av sektioner.

 • Installationsmodul produceras utan svetsning med hjälp av skruvar. För korrekt installation endast skyldiga att följa instruktionerna. Den här funktionen har fått en hel del positiva recensioner.
 • Bärande pelare skyddas av lock.
 • Släpar modulerna är monterade på en speciell X-fästen utan svetsning. inställningsmekanism beskrivs i detalj i instruktionerna.

Grand Line skjutdörrar och grindar i samma prestanda.

Höljet finns i fyra olika konfigurationer, som skiljer sig i kostnader och dekoration, men inte i fråga om tillförlitlighet och hållbarhet.

 • Premium Plus - antyder en symmetrisk konstruktion med två sidor av stängslet. Den är tillverkad av kallvalsat stål, zinkbelagt skikt. En speciell attraktion ger produkten en dekorativ tyg spaljé upptill. På bilden - en modulär staket med en dekorativ duk elfenben.
 • Premium - tillverkat av samma förstklassiga material, men utan gitterskär.
 • Standard P har asymmetriska utförande av kallvalsat galvaniserat stål. Den polymera beläggningen ger materialet ytterligare motstånd. Guiden Modulen utför både bäraren och dekorativ funktion.

 • Ekonomi - panelen är ansluten till reglarna utan lock. Detta är den mest prisvärda på kostnaden för materialet.

På någon av de modulära stängsel Grand linje ger en 20 års garanti.

Videon visar installationen av stängslet enligt instruktionerna.

Detta alternativ är fortfarande bland de mest populära och prisvärda att döma av recensioner. Men erbjuder företaget staket, inte bara från den vanliga korrugerad plåt, men även siffran wellpapp.

Med tanke på dekorativa material är mycket mer intressant: en profil bildas mer elegant form, har den översta produkten en profilerad kant. Förutom ökad estetisk staket och har hög tillförlitlighet och hållbarhet, eftersom ribborna har mer än en konventionell golvbeläggningar. Fotot - ett staket av cell figur.

Det material som används för tillverkning av en metallisk stålplåt 0,5 mm tjock, belagd med ett skyddande skikt av zink och ett färgat polymerbeläggning.

Detta staket av Grand Banan reproducerar formen av en traditionell trä postering, men tack vare det material som används -. Kallvalsade galvaniserat stål, har en mycket hög hållfasthet och hållbarhet, vilket framgår av svaren av konsumenterna. Ett sådant arrangemang ger mindre luftmotstånd produkter, det är mycket lättare att installera, och även den starkaste vinden kan inte förstöra stängslet.

Installation av metall postering görs utan svetsverktyg kräver endast en skruvmejsel.

Förutom platt shtaketin Grand Line erbjuder en tredimensionell, fyra olika former. Den övre delen av produkten har också en profilerad kant.

Fördelar med modulära stängsel Grand Linje

Hittills en mängd olika stängsel som används för att dekorera syftet territorium, skilja den från andra objekt eller helt enkelt för att skydda och försvara sig mot penetration till webbplatsen eller hygieniska gränsvärden. I de flesta fall måste stängslet uppfördes uppfylla vissa standarder, som beror på färgen på byggnaden på platsen, territoriet design och andra faktorer.

En bra lösning för att göra ett staket, är redo modulära staket stora linjen. De produceras i en mängd olika färger, olika former, utseende, och kan anpassa sig till de villkor och strukturer som helst form och storlek.

Fördelar och nackdelar med konstruktionen

Staket stora linjen har både fördelar och nackdelar, och ha haft en tydlig och begriplig bild av dem, plocka isär dem i detalj och vi kommer att börja proffsen:

 • Otroligt enkel installation process.
 • korsningen är mycket hög kvalitet och hållbara.
 • Material bearbetat material mot korrosion.
 • Ett enormt utbud av färger, former och modifieringar.
 • De är gjorda av olika material.
 • Det är möjligt att anpassa sig till valfri höjd.
 • Det finns modeller för byggandet av en tillfällig staket.
 • Designen kan vara både visas och döv.

Om vi ​​betraktar nackdelarna med en sådan staket, de praktiskt taget inte är närvarande. Den enskilt viktigaste nackdelen är dess oförenlighet med utformningen av ett parti, med exakt samma men gjorde senare tillfälle. Ofta färgen på sådana svetsar är inte samma sak och det kan allvarligt påverka utformningen av din webbplats.

Arter skydd Grand telefoni

De mest populära modellerna av stängsel slipa linje är modulsektioner, som var ursprungligen helt klar för slutmontering då inte behöver någon ytterligare efterbehandling. Som tillverkare producerar komponenter för alla typer av sektioner, såsom stolpar, bjälkar, fästen, rails, grindar och mycket mer.

På grund av detta kommer du att ha möjlighet att köpa på ett ställe alla nödvändiga komponenter på kortast möjliga tid för att genomföra en fullständig installation av staket. Grand stängslet, enligt tillverkaren, kan lätt pågå i mer än tio år utan att kvaliteten försämras, kan höga konstruktionen vara upp till tre meter.

De viktigaste sorterna är moduler sådana modeller:

Grand evroshtaketnik nätet. Produktionen sker av galvaniserad metall, kan sektionslängden vara från en halv till två meter. Glossy behandling för att skydda produkten från korrosion och förlust av färg från blekning i solljuset.

Tunga staket gjorda av stålplåt, med en stor förzinkning av 275 g / kvm och modern fast polymerbeläggning.

Stolpar och rails loggar bör köpas separat, och färgen i de flesta fall är neutral. Efter installationen är konstruktionen erhålls helt klar och inte kräver ytterligare tillstånd.

En speciell detalj av de svetsade stängsel: Till skillnad från traditionella staket, denna terräng nät som förbättrar ekspluatatsionnyeparametry struktur som helhet.

Svetsad konstruktion som huvudsakligen används för stängsel stora områden, industriområden och andra. Framställningen av en sådan provtagning utförs genom punktsvetsning av metallstavar med en diameter av fyra och fem millimeter. De är täckta med ett skyddande skikt mot korrosion, liksom glansfärg, med vilken du kan göra absolut alla färger.

Modulära staket av profbeklädnad: tillförlitlig och hållbar, kan du helt enkelt ersätta det med ett vid brott på ett avsnitt.

Sektioner av profilformuläret. Denna design är perfekt för områden med något ändamål, vare sig det ett hus eller en stor industrianläggning. Det finns alla färger, men på grund av vågigheten profilen, är det möjligt att skapa en kontinuerlig och integrerad stängsel, utan att fly lederna och anslutningar. Täckarken kan vara tillverkade av material såsom aluzink, plastisol, polyester och polyuretan.

Fördelarna med ett tillfälligt mask stängsel stål är dess bärbarhet och som kan användas upprepade gånger.

Tillfälliga hinder är en utmärkt lösning på kortast tid att göra ett staket någonstans och under alla väderförhållanden. Denna design har en höjd på mer än en meter och en längd på mer än tre meter. Du kan köpa kompletta pelare och ett betongfundament under dem.

Installera ett staket stora linjen är mycket enkel och kräver inte att du särskild utrustning, såsom svetsmaskin. Installationen utförs på metall eller betong stolpar, vilket i sin tur måste installeras och säkras i marken.

Pre för varje stolpar bör gräva djupt hål borr eller femtio eller flera centimeter. För att fixa stolparna är det bäst att använda betong som hälls i hålet och ordentligt fast stöd.

Efter installationen, är de två sektionerna fäst reglarna eller metoder med skruvar, eller på speciella skenor som är monterade på stolpar. Avsnitt är fast, då staketet omedelbart kan användas för andra ändamål, finns ingen extra arbete på design och trådbearbetning inte längre nödvändigt. Efter fastställande avsnitt stänger den övre delen av pelarna med hjälp av speciella lock som måste buntas.

Svetsade stängsel är fixerad vid speciella pelare, som är utrustade med monteringssystemet speciellt för den här samlingen. På sektionerna är svetsade clips för att skapa ett sken av slottet och snabbt fast på stolpar.

Ersätta konventionella metall inlägg av ett rör eller profil kan fungera som en pelare av tegel eller betong, men de bör väljas mycket noggrant i enlighet med designen.

Pris har modulära strukturer varierar kraftigt och beror på storleken, det material som används och andra faktorer. I genomsnitt, om du väljer att skydda din webbplats använder modulsektioner, då vara beredd att betala för en meter sektioner inte är mindre än en och en halv tusen rubel. Ready grind och grinden kan kosta dig tio eller tjugo tusen, respektive.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

54 − = 44