staket 3d

Installera ett staket 3d

3D-samplings presenteras i form av bulk V-formade utsprång, via vilken det är möjligt att skydda trädgårds området under många år.

Classic 3d staket med runda pelare

Fördelar och nackdelar med strukturen

Ett staket gjorda av 3D-nät har följande fördelar:

 1. Styrka. På grund av närvaron av metallstavar är förbättrad transversell brotthållfasthet. Förutom de vertikala elementen, är horisontella förbindelsestänger anordnade i strukturen.
 2. Hållbarhet. Metallstängsel 3D Fensys producerade av flerskiktsbeläggning teknik. Första lagret - zink, som förhindrar korrosion. Nästa lager - nanoceramics. Det skyddar vidare strukturen mot korrosion och yttre påverkan. Det polymerskiktet - skydd mot skador. 3D stängsel kan pågå i cirka 60 år.

Stängsel järnvägen staket Fensys

Den maximala höjden på ett staket är 2 m. Kan beställas från tillverkarens 3D-modell av önskad höjd om nödvändigt.

Schema dimensionerad staket 3d

Genomtänkt design består av följande delar:

 1. Svetsade avsnitt. Representeras som stänger (diameter 3,5-5 mm). Höjden på banorna - 2 m, bredd - 2,5 meter.
 2. Stödpelarna av stängslet. 3D-staket för att ge bemannad runda eller fyrkantiga kolumner med hål för fixering av ingrepp med en polymerbeläggning. Monterad på en stödplugg som hindrar intag av smuts och fukt. Du kan ställa in 3D-staket med stolpar, långsträckt botten (de är fastgjutning i marken), eller med stödelementen med en plan botten (för att monteras på en hård yta).
 3. Fästelementen (clips, häftklamrar, bultar).

Tillbaka till innehåll

Konstruktionsformer och metoder för fixering

Du kan köpa för att ge 3D-modell med en lämplig form av cellerna. Denna funktion ger ett specifikt mönster av varje avsnitt. När du väljer ett staket och tas hänsyn till tjockleken av avståndet mellan stängerna. Följande typer av konstruktion som övervägs:

 • barriär-belagd;
 • galvaniserat stödelement och svetssektionen;
 • neozinced staket - metall från vilket det är tillverkat, inte passerar genom bearbetning;
 • 3D-modell av galvaniserat belagt - är den dyraste, men den mest tillförlitliga stängsel ett visst territorium.

Experter identifiera två typer av fäst strukturer under övervägande:

Installations 3D-staket häftklamrar skadad skyddande metallbeläggning (vid borrning bärare). Clamps skadar inte stängslet.

I processen för självsammansättning inte störa integriteten hos nanokeramisk beläggning av stolpar och paneler. Särskild uppmärksamhet ägnas åt skillnaden i höjdsektioner (max 25 cm).

Om installationen av 3D-grid produceras i söder, medan djupet hos groparna till bärarna måste vara lika med 90 cm. För att använda armerings konkreta staketstolpar.

3D-mesh sätta sina egna händer med hjälp av följande verktyg:

 • roulette, 5-10 m i längd;
 • laser;
 • Klackarna U-format;
 • Skruvmejsel eller skruvmejsel;
 • betongblandare.

Innan du börjar installationsarbete, rekommenderas att bestämma metoden för installation av stödpelare:

 1. Betong. Det produceras över hela djupet av de underjordiska barer eller delvis. Den första tekniken appliceras på de svaga och lätta bulk jordar. Samtidigt netto moduler installeras först efter fullständig stelning av lösningen. Den andra metoden är lämplig för varaktig jord. Poler drivs in i marken vid en m, men endast den övre delen betong penetration.

Måttritning för betongstängselstolpar

Schema 3d konstruktion staket på skruv pålar

3D-fence är installerad i enlighet med följande instruktioner:

 1. För märkning territorium gäller band och monteringsstöd - byggnadsnivå. Polackerna inställd på samma höjd och i enlighet med ett visst steg däremellan. Annars 3D-mesh förlora sin estetik, hållfasthet och stabilitet.
 2. Borra hål för pelare måste vara att ett djup av mer än 1/4 av den totala höjden av stödet. Producenterna uppmanas att ta hänsyn till djupet av jord frysning i regionen. Om värdet på detta index är stort, då djupet bör vara större i förhållande till den ursprungliga uppskattningen.
 3. De preparerade brunnar sätta stolpar, fyll lösning. För att stödja medlemmar är i upprätt läge, med hjälp av distanser. Särskild uppmärksamhet ägnas åt polerna, som kommer att fasta och porten själv 3D-mesh. Underlåtenhet att följa detta tillstånd under drift prosyadet design.
 4. Gallret är monterad i 24 timmar efter installationen barer. Att fästa med användning av U-formade klämmor. För att göra detta arbete, experter rekommenderar att använda en skruvmejsel (för att underlätta och påskynda installationen).

Tips om att bygga staket tillverkare

 1. 3D-stängselstolpar rekommenderats cemente i brunnarna (25x25 eller 30x30 cm) vid 40 cm djup med avseende på deras konfiguration.
 2. Vid påfyllning används för att stärka stöden Design "igelkott".
 3. Läggs på en plan yta 2 kolonn fästpunkt måste vara uppåt. Med tanke på konfigurationen i lagren är förseglade mutter bult M8 eller M6.
 4. Nästa steg - om på maskor stöd rev upp. För fastställande den med klämmor och lämpliga skruvar. Det rekommenderas inte att dra åt skruvarna, mer avsnitt som ska justeras på stöden.
 5. Bar läggs mellan hålen, och sedan höja panelen tillsammans och monterade stödelement. Polackerna är installerade i brunnar, varvid ett rutnät på staplarna. Nära varje pelare dessutom fast rutnät material till hands.
 6. Han lade på marken bredvid stöd, som satte en annan staketsektioner. Inte dra åt skruvarna. Panel (med en fri sida) sätts i ingrepp med stödelementet ligger över den föregående. De två första pelarna dra åt skruvarna.

Valfri montering armeringsnät staket för att stolparna

När du upprepa ovanstående instruktioner kan du montera din egen stängsel för att ge önskad längd.

Vi behöver ett staket - bara 132 meter! De bör komma in i porten och porten.

3D staket - en modern version av det transparenta locket

Där bara stängsel kan inte hittas i våra dagar! Och alla de vanliga trä och korrugerad plåt plåt och tegel och förfalskade. De har alla sina egna fördelar, men är inte utan nackdelar. Men om ett staket 3D svetsat nät kan sägas att han inte har några brister, med undantag för absolut insyn i stängslet.

Detalj av toppen av stängsel

Ett rutnät av tillräckligt tjock metallstavar fungerar som en skyddande konstruktion och samtidigt inte hindrar ljuset, inte dölja skönheten i huset och grunder, visuellt expanderar sina gränser.

Naturligtvis kan alla dessa fördelar vara stolta över och en vacker smidesjärn staket, och många föredrar att bara dem, trots den höga kostnaden för sådana produkter. En 3D staket kommer att fortsätta att vinna popularitet på grund av egenskaper som låg kostnad och hastighet installation.

3D staket är sektionskonstruktion svetsas från stålstänger som är fästa stöden med hjälp av speciella klämmor. Förläna ytterligare styvhet staket V-formade böjar vertikalt anordnade stänger, förstärks av horisontella stänger (se. Bilden ovan). En sådan horisontell spatial profilering och gav namnet på den 3D-design.

Det är idealiskt för att bygga stängsel för förortsområden, omkrets av stuga bosättningar, territorier skolor, parkeringsplatser, sportanläggningar och lager, fabriker, etc.

Användningsområde är inte begränsat till privata hushåll

3D staket från tillverkaren levereras färdig för installation och som en medlem av följande element:

 • Netto sektioner med en bredd på 2,5 meter av flera horisontella förstyvningar, galvaniserat svetsat stavar. Höjden av sektionen kan vara olika, i standardutförande är 1,5-2,5 m. Standard maskstorlek - 50x200 mm, men det kan ändras på begäran.

För din referens. Minimidiametern av 3,7 mm stav, men den kan vara tjockare. Till exempel, stängslet 3 D Gitter svetsat nät är tillverkat av stavar med en diameter på upp till 5 mm.

 • Bärande pelare av cirkulär eller kvadratisk tvärsektion med fästhål och en väggtjocklek av 1,5 till 2 mm. Pelarna är utrustade med speciella pluggar för att förhindra inträngning av atmosfärisk fukt.

Varning. Beroende på metoden för monterings pelarna kan utrustas med flänsar eller skruvstöd.

 • Specialinredning - metall eller plast klämmor och klämmor.

Alla komponenter är resistenta mot klimatpåverkan. Svetsade nät staket eller PVC är pulverbeläggning, är stödpelare färgat pulver målad i valfri färg RAL tabellen hos kunden.

Den ständigt ökande populariteten för staket 3 D vinst tack vare sina många kvaliteter och egenskaper.

 • Hög transparens ger en smidig rörelse av luften och penetration av solljus plantering planteringar och begränsar inte sikten. Samtidigt skyddar en sådan barriär marken mot obehörig åtkomst till det oönskade gäster. Det är därför den höga efterfrågan på 3D stängsel för stugor, trädgårdsland, och andra områden, som odlas frukt, grönsaker och blommor.
 • Låg kostnad jämfört med många andra typer av stängsel - en annan viktig faktor i valet av en sådan ett staket.
 • Val av vilken färg som helst, och de motsvarande utformning portions strukturer belägna därpå.

Stöd inlägg och gitter kan vara av samma eller olika färger

 • Den höga hastigheten installation. 3 D staket mycket snabbt och enkelt monteras från separata sektioner genom speciella förankringar. Merparten av tiden det tar att installera pelarna, men om man gör det inte med sina egna händer, och att använda sig av experter från de professionella tekniker och verktyg, tar installationen väldigt lite tid, även på mycket långa körningar.

Jord Borrning för installation av stöd

 • Kvalitet och tillförlitlighet. 3 D staket tillbaka den utbredda tron ​​att det billigaste inte kan vara av hög kvalitet. Tekniken av produktionen är baserad på en cirkulär svets, genom vilken staplarna är nästan omöjligt att bryta ner. Därför är det deras tillförlitlighet är inte sämre än en fast metall eller stenväggar.
 • Hållbarhet. Förutsatt kvalitativ yttre skydd av konstruktionselement.
 • Lätthet. Varje sektion har en liten vikt som låter dig installera staket att vittna utan att använda 3D-teknik och ett stort antal biträden.
 • Användarvänlighet. Under hela sin livslängd, som kan vara upp till 15-20 år, 3D staket inte kräver att du underhåll eller reparation.
 • Estetiska och modern utseende.

3D staket produktionen utförs av många ryska företag att importera utrustning för europeisk teknik och standarder.

Svets linje för produktion av 3D-stängsel

Bland de mest populära kan urskiljas staket TerraFence, Fensys, City, Gitter. Alla av dem är av hög kvalitet, lång livslängd och kräver inget underhåll, och ytterligare investeringar under hela driftsperiod.

Installation av staket gjorda av svetsade ståltrådsnät

Som redan nämnts, tack vare den modulära designen, 3 D staket snabbt och enkelt monteras på stöden med hjälp av speciella fästen. Du kan göra det själv, inte ens utan erfarenhet. Den viktigaste uppgiften - den exakta layout och högkvalitativ installation av stolpar för staket.

Det finns flera grundläggande sätt att ställa in stödpelare: betong, butovanie installation på flänsen och skruv pålar. Efter att ha granskat videoklippet på den här sidan kan du se hur en av dem.

Och då kan vi förklara kort vardera.

 • Betong kan göras till en del eller hela djupet av den underjordiska delen av stödet. Den första varianten anbringas på ett tillräckligt hållbart jord. Post grävde i marken ungefär 1 meter, men bara den övre halvan betong penetration. Full betong används i lunga och svag bulk jord.

Varning! Manuell kräver att installationen av nätverksmoduler på stolpar genomföras först efter fullständig stelning av betongen.

 • Butovanie spillror. Inlägget in i förväg borrat hål djup inte är mindre än en meter, varefter den gradvis fylls med sand och grus med en kornstorlek av 5 till 20 mm och komprimeras noggrant. Det bör övervaka den vertikala positionen av stödet.

För din referens. Denna metod är bra för böljande och vattendränkt jord med hög lerhalt.

 • Installation på flänsar utförs när det redan finns en färdig remsa stiftelse. Flänsar svetsade till polerna har ett antal monteringshål, genom vilka de är kopplade till grunden med ankarbultar.

pelaren fläns

 • Installation på skruv pålar för insamling sker snabbt och utan alltför mycket smuts. Pålar med flänsar helt enkelt skruvas in i marken, och sedan fästa dem till basen av pelarna.

Stängsel för datja enklaste 3D inställningsskruv stöd

Denna metod - den snabbaste och minst tidskrävande för alla. Försök att installera sektionerna kan vara direkt efter installation av stolpar, utan att vänta på de konkreta torkar.

Var och en av dessa metoder måste uppfylla exakta avstånd mellan stöden lika med bredden av en modul - 2,5 meter.

Denna del brukar inte orsaka svårigheter även för själv installation. 3D Produktions stängsel inkluderar fabricera moduler av lika bredd och enhets hål i pelarna för deras fastsättning.

Därför efter installationen av stöd du bara kommer att säkra panelen på stöden med hjälp av specialutrustning som ingår i satsen: klämmor, konsoler eller klämplattor med bultar och muttrar.

Alternativ för monteringsklämma och fästet

Den enda svårigheten ligger i bildandet av hörn. Eftersom varje kolumn har bara en rad av hål, kommer de senare att behöva borra sin egen borr för metall av en viss diameter. Även om du bara kan använda självborrande skruvar för metall, att fästa på den bärande delen.

Varje form av stängsel har sina fördelar. Trästaket - vackra och miljövänlig, sten eller betong - grundare och hållbara staket av profbeklädnad - enkel att installera och underhålla.

En 3D-nät har en gång alla ovanstående fördelar, men har nästan inga nackdelar. Det är därför inte förvånande att det väljer ett ökande antal husägare och chefer för olika företag.

staket 3D

Hittills producerade en massa olika hinder: staket gjorda av tegel och sten, trä och plast, metall och mesh. Det finns massor av mönster, alla av dem kännetecknas av komplexitet utförande och därmed priset. En av de mest low-priced alternativ är 3D metall staket gjorda av svetsat nät. Dock är den låga kostnaden för stängslet från 3D rutnät inte ett tecken på den dåliga kvaliteten på dessa produkter - svetsade stängsel finns många fördelar, också förklarar den växande populariteten för metallstängsel.

Den goda staket 3D vilka material används för sin produktion, och vad som är installation av stängsel - allt detta i artikeln.

Alternativ 3D stängsel och funktioner

3D staket gjorda av metallstavar, pre-galvaniserad förflutna, är att skyddas mot korrosion. Vertikala stänger har V-formade utsprång eller urtag, vilket orsakar den tredimensionella effekten räcke - visuellt flytta personen uppfattar sådan konstruktion som tredimensionell bild.

Denna konfiguration ytterligare vertikala stänger fäst vid inneslutningen styvhet, men hållbar konstruktion gör horisontella broar, vars antal beror på höjden av stängslet.

Standardutrustning mesh stängsel med 3D-effekt är som följer:

 1. Sami metallsektioner, vars bredd är en standard 2,5 m, och höjden kan variera från 1,5 till 2,5 meter. vakt cellparametrar kan variera, beroende på tillverkaren och kundens önskemål, produceras ofta med 3D mesh 50x200 mm cell.
 2. Kitet innefattar också bärande pelare för ett staket, vilket utförs fastställande mesh sektioner. Det kan vara runt eller fyrkantigt stöd av metall, vars tjocklek är ungefär 1,5-2 mm. Pelarna kompletteras av omslag, vars uppgift förhindrar utfällning inne i strukturen.
 3. Kompletterar satt speciell hårdvara som krävs för att ansluta stödpelare med siktsektioner. 3D staket kan samlas in av flera anordningar: metallklämmor, klämmor eller klämplattor av plast. Poler själva, beroende på konfigurationen, kan dessutom vara utrustad med skruvfästen eller metallflänsar för anslutning till fundamentet.

I färdig form av svetsat trådnät staket täckt stativ eller PVC-pulver sprutlackering - det främjar ett ännu större motstånd mot vittringsskydd och påverkan av tiden.

Kunden kan välja skuggan av tredimensionella provtagning, de flesta företag ger färgnings avsnitt i valfri färg från RAL internationella tabellerna.

Inte bara låg kostnad, nya stängsel med en tredimensionell optisk illusion locka köpare - dessa mönster är fortfarande ett antal fördelar:

 • hållbarhet. Genom flera lager av korrosionsskydd av armeringsnät staket kommer att pågå i årtionden, beroende på det yttre höljet (eller PVC-pulver färg) 3D stängsel har en garanti på 20 till 60 år. Och under denna tid stängslet kommer inte att förändras i utseende - starka stavar är svårt att deformera och kvalitet beläggning försvinner inte i solen.

 • Bra 3D transparent staket kan du installera den i absolut något område - mesh avsnitt bifoga trädgården tomter, stuga hem, sportarenor och komplex, industri- och lager företag, barnomsorg och kommuner. På grund av den höga ljustransmission 3D staket inte stör tillväxt och utveckling av växter som det kan installeras i omedelbar närhet av buskar och träd, planterade nära stängslet trädgårdsväxter eller prydnadsblommor. Speciellt som de tredimensionella nätstaket är de som vill visa upp skönheten i ditt eget hem och området landskapet.

 • Möjlighet att välja sektions höjder och staket färg gör dessa höljen ännu mer universell - alla kommer att kunna välja 3D staketet lämpar sig egenskaperna hos platsen och byggnaderna på den.
 • Lätthet av materialet gör det möjligt att transportera och installera staket 3D utan inblandning av särskild utrustning, vilket också sänker den totala kostnaden för stängslet.
 • Snabb och enkel installation ökar i hög grad lönsamheten för förvärvet av huvuddelen av metallstängsel. Den största utmaningen är att ställa in stödpelare, eftersom de måste se till styrkan i hela strukturen. Men det finns flera alternativ för att installera stolpar kan alla välja den mest lämpliga. Boss portion endast monteras från enskilda staketsektioner och fixa det med speciella clips eller klämmor.

 • Användarvänlighet anses också värdighet 3D staket, eftersom hela poängen med att använda stängslet inte behöver röra upp eller reparation - det är detsamma som det var i dag installationen.
 • Funktionalitet och estetik är krönt med en lista av fördelarna med armeringsnät stängsel.
 • Denna lista visar återigen att är billigt är inte alltid av dålig kvalitet.

  Hur man installerar stängslet 3D svetsade nät

  Montering av svets metall staket är uppdelad i flera steg, är det viktigaste uppgift att installera stödpelarna. 3D-stöd för stängsel kan installeras på flera olika sätt, väljer den lämpligaste metoden bör baseras på vilken typ av jord i området - ett hållbart jord avsevärt underlätta installation.

  Så, för att montera stödpelare för 3D stängsel kan vara följande:

  1. Betongstöd som används i instabila jordar, såsom kalksten eller sandsten. I fördjupas detta fall stöd är inte mindre än en meter, och betong hälls över hela djupet av gropen. Partiell betonggjutning är tillåtet, om jorden i området mer motståndskraftiga, i detta fall, endast en övre hälften eller en tredjedel av stödet fylls med betong. Fortsätter galleraggregatet endast efter fullständig stelning av cementblandningen.
  2. Butovanie. Denna process utförs med användning av en liten fraktion av krossad sten, är småsten storlek vanligtvis från 0,5 till 2 cm. För att starta borrade hålet djup av minst 90-100 cm. Därefter ett hål i centrum av stöd och täckt med sina alternerande skikt av sand och grus, kvalitativt ramma podsypku i flera steg. Det är mycket viktigt att följa vertikalstödet under installationen. Denna metod för installation är endast möjligt på en stabil grund inte benägna att krypa och andra deformationer. Tillåtet att använda butovaniya på boggy områden och böljande.
  3. Om 3D staketet kommer att installeras på fundamentet av bältestypen, är det lämpligt att köpa en uppsättning poler med metallflänsar. Dessa poster har färdiga öppningar genom vilka pol fästs vid fundamentet med hjälp av ankare.

 • Pålar skruv stöd är det mest bekväma alternativet. För sina stödklackar monterade i en borr helt enkelt skruvas in i marken, och sedan till toppen av kolonnen (flänsen) monterad antenn delar av stöden. Detta är det snabbaste och minst tidskrävande sätt att installera 3D staket, men dess genomförande kommer att behöva särskild utrustning, som handen skruv pålar i marken inte kommer att fungera.
 • Det återstår bara att fixa den del av kedjan-link staket på redan etablerade stöd. Göra detta, som tidigare nämnts, är det möjligt med hjälp av klämplattor med bultar och muttrar, klämmor eller metallklämmor.

  Den svåraste som du kan stöta på i detta skede - är uppfyllelsen av hörnen. Vi måste skära sektioner och gör i metall, ytterligare hål för montering.

  Alla bevis på hög kvalitet 3D staket av svetsad järntråd: de är hållbara och praktiska, lätt att installera, och det kan göras med händerna, utan inblandning av specialister. Det är därför dessa stängsel blir allt populärare bland befolkningen.

  Str. Mest Dorogomilovskaya 10

  Dmitrov Shosse. 163 och, building 1, golv -1

  Kommentera

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

  73 − = 63