Igensatt toalett hur man rengör sig själv

Contents

Igensatt toalett: hur man rengör dig med olika typer av blockeringar

Vad händer om igensatt toaletten? Ring rörmokare? Men inte alla har råd att spendera en halv dag på hans förväntningar. I den här artikeln vill jag tala om hur man ska lösa igensättning problemet själv med minsta uppsättning färdigheter och verktyg.

Igensatt toaletten? Inte ett problem: problemet har en lösning.

Kamrater, låt oss börja med det faktum att skilja flugorna från kotletter. Orsaker till blockering kan vara mycket, mycket olika, och beroende på diagnos måste vi välja behandlingen.

Så, vad kan täppa till toaletten?

Det är roligt, men dess användning för avsett ändamål i mitt minne Det orsakade aldrig problem. Deras orsaken är blir kränkning av avlopp operation alltid. Specifikt?

 • Toalettpapper och pappershanddukar. Ja, de blöt i vatten, men papperet avsevärt ökar i volym. Om toalettskålen under vattenytan är helt igensatt pipifaksom - ett försök att spola förutsägbart leda till en försämring av situationen;

Den vanligaste orsaken till blockeringen blir en tät boll av toalettpapper.

Ännu mer obehagligt scenario - när den används tidningen eller sämre i stället för toalettpapper, glansigt magasin ark. De är mycket tjockare och blockerar frisättningen av den sanitära apparaten ordentligt.

 • Fillers för kattsand brickor. Av alla typer av fyllmedel i toaletten kan tvättas bort endast en - producera spånskivor, och sedan i små portioner. Hällas i avlopp klumpar av fyllmedel, silikagel eller klumpar av sand och hoppas på det bästa - ett oförlåtligt naivitet: blockeringen är oundviklig som kapitalismens sammanbrott;
 • Matavfall. Din vita kan absorbera några liter surt borsjtj, men kasta den i moth mögel marinerade tomater eller ruttna gröt - ett garanterat sätt att bli igensatta;
 • Dörrmattor. De har en otäck vana att flyta ut i fjärran doftande när du häller vatten efter tvätt golv. Rag kan blockera frisättningen av toaletten eller, ännu värre, att hålla fast vid graderna genom stig nedan: sedan i din toalett och bad kommer att börja avlopp alla övre våningarna;

Efter tvättning av golvmoppar älskar att hänge sig åt en enda resa.

 • Skrot och byggnadsavfall. Om du häller ner i avloppet bitar av gips och små fragment av betong eller tegel, är resultatet förutsägbart;
 • Slutligen absolut bortom gott och ont avyttring av oanvända bygg mix genom att hälla ner dem i avloppet. Stelnat i sanitära anordningar betong eller murbruk betyder oftast i slutet av sin karriär.

För att ta reda på vad som orsakade hindret, genomföra en undersökning av familjemedlemmar om sina tidigare handlingar innan problemet uppstod. Om gärningsmannen inte vill underteckna ett erkännande, kommer att behöva tömma skål med stående vatten i det för undersökning och lokaliseringsfrågor.

Som ni vet förvarnad - är förberedd. Men information om orsakerna till blockeringar - är inte det enda vapen vi måste använda. För att effektivt bekämpa igensatt behöver en liten uppsättning verktyg.

Vilket verktyg är bra att ha ett hem i händelse av blockering?

 • Kolven. Det finns inte det minsta behov av att spendera pengar på ett professionellt verktyg med en kolv och en tryckmätare: vanliga gummilocket på plast eller trähandtag för hemmabruk är inte värre. Plunger rimligt pris - inte mer än 200 rubel;

Billiga och glada.

 • Rörmokare orm. Sin enklaste version - ett segment av stålband med ett handtag av en krökt formad «Z» stålrör. Produkter av tillverkade med roterande i förhållande till handtaget skalet och plastlinan från fjäder lindad runt järnkärna inte skiljer sig från den i praktiken.

Solid verktyg med en rimlig kostnad.

Kablar till trumman är praktiskt eftersom de kan användas ensam, utan en assistent. Men det är en sådan produkt värda flera gånger dyrare än vanligt rörmokare orm. Som regel är de köpt av proffs: enheten kan avsevärt spara tid endast om procleaning stort antal blockeringar under dagen.

Produkten på bilden är utformad för yrkesverksamma. Med enstaka hem använder ett sådant verktyg i sig inte betalar.

Om de närmaste järnaffärer inte har dessa verktyg av mig - det spelar ingen roll. Som du kommer att se nedan, ofta i stället för dem kan du få material till hands.

Jag urskilja sätt att rengöra blockeringen för var och en av sitt slag för sig. Det faktum att de organiska och oorganiska substanser, samt blockering av olika densiteter och olika fraktioner kräver olika tillvägagångssätt.

Hur att rengöra toaletten täpps, om det är igensatt med toalettpapper eller pappershanddukar?

Den är relativt mjuk slang, och fastnar det i den smalaste punkten av enheten - i vattenlåset. Orsaken till blockeringen kan helt enkelt skjutas in i sidan av stigkammaren; medan den 95% förstörs och fortsätter på väg till brunnen och sedan utan att skapa några nya problem.

För att driva pappersröret i stig, måste du skapa en vattenhammare - tillfälligt öka trycket på uppströmssidan av hindret för dig. Gör det lättare att bara vantuzom: de täcker vattenspegel och tryck ner kraftigt. upprepa operationen flera gånger om det behövs. Akta dig för stänk: de flyger och luften är inte ozon på ett oförutsägbart riktning.

Spray är särskilt stor, om mindre vatten kolven i toaletten spegeln.

Kan jag rengöra blockeringen utan kolven?

Hans fullt fungerande analog är plastflaska från capita dryck av 2 skrattar - 2,5 liter. I flaskan är nog att skära i botten och skruvlock. på rengörings instruktionen ser likadan ut som när man använder en kolv: på flaskan måste du dramatiskt skjuta en eller flera gånger.

En flaska med en cut botten kolv kan ersätta.

Slutligen, i hemmet, kan du använda en enkel metod för rengöring som jag använder ofta när han var en rörmokare:

 1. Vik flera gånger en fuktig trasa och lägga den på spegeln av vatten i toalettskålen;
 2. Kraftigt tryck en trasa moppskaft, borste eller någon pinne. Från den första eller andra tider visas hydroimpact kramar orsakar stopp i ståndröret.

Samt duk kan lindas på en pinne.

Vad händer om toaletten är igensatt katt filler?

Igensatta med sand, kan du försöka att rengöra på samma sätt uppsving. Det fungerar ungefär hälften av tiden. Rester av sand tvättas bort genom upprepad tömning tank.

Du måste förstå att du inte täppa försvinner, och flytta den i det horisontella avsnittet av avlopp - planka i källaren av huset. Upprepad igensättning på grund av ansamling av sand i horisontella rör resulterar ofta i översvämningar i källare eller bottenvåningen.

När blockeringar planka kommer att översvämmas källare och stängde revideringar i den - första våningen.

Ett annat sätt att rengöra sand igensättning - borra hans rep, släppa stå i toalettvatten och skölj enheten med mycket vatten genom vattenanslutningsslang.

Med en klump av lera och kiseldioxid fyll situation är mycket mer dyster: du måste beväpna sig med långa gummihandskar och få klumpar av fyllmedel från skålen för hand.

En gång i toaletten, är klumpar av fyllmedel omvandlas till en tät klump av lera.

Hur man kan eliminera blockeringen i toaletten som orsakas av matavfall?

Vattenslag kan hjälpa, om det är en smulig röra och hackad sallad. Tyvärr ibland tro de boende i flerbostadshus i allmakt avloppsvatten kommer till det absurda: Jag var tvungen att utvinna rå och kokt potatis, pickles och även stora fiskar. Dessa blockeringar rengörs för hand, med hjälp av gummihandskar.

I vissa fall kan en liten mängd av matavfall i toaletten hjälper kemikalier för att rengöra blockeringen (Mole, strecksatsen och andra gillar dem). Typiskt är medlet en vätska med 5-15 procent av natriumhypoklorit, natriumhydroxid NaOH, saltsyra eller oxalsyra; kemiskt aggressiva ämnen längre hudkontakt upplöst organics.

På bilden strecksatsen - kemiskt medel för att rengöra blockeringen.

Som själv ren igensatt toalettstolen matavfall med sådana medel?

 1. Ösa allt vatten ovanför blockeringen nivån och häll det i en diskho eller bad. Den lägre koncentrationen av de aktiva substanserna (alkali eller syror), desto mindre effektiv den kemiska rengöringen;
 2. Lägg till en produkt av inte mindre än en halv liter;
 3. Efter en paus, en 2 - 4 - 6 timmar (beroende på volymen av igensättning) skölj rester delvis upplöst kork. Om hon inte gå rätt första gången, försök att använda metoden för hydrauliska chock: det finns stora chanser att efter upplösningen av avfallet igensättning dukar under för dina ansträngningar.

Stället specialiserade kemikalier för rengöring någon blockering kan använda lösningar av syror och alkalier batteri elektrolyt, oxalsyra för rengöring keramik, "Toalett Duck" med dess 15:e procent saltsyra i kompositionen, etc.

Kompositionen av medel. Ju mer det alkali eller syra, desto effektivare kommer rengöring organisk igensättning.

Torr oxalsyra kommer att rengöra och igensättning toaletten kommer vägg snöiga.

Som med händerna fastnat i toaletten för att ta bort trasan?

Detta kan endast göras med hjälp av ett rep avlopp.

Proceduren är som följer:

 1. Expandera kabeln och servera den i en skål med kontinuerlig rotation av handtaget till din assistent. Kabeln måste alltid vara spänd, annars kommer det att börja ta form slingor;
 2. Hooking catch (detta kommer att göra det svårt att kännas av rotation av handtaget), fortsätter att rotera i samma riktning, sakta drar verktyget. Det är viktigt att inte låta trasan undan.

Rengöring av toalett sanitära repet.

Rag - en av de få möjliga orsaker igensättning avlopp riser som kan täppa det mellan golv, fångas på burr av uttaget på anslutning av avloppsrör. I detta fall algoritmen täpper rengöring av densamma, men kabeln matas genom ett stigrör ovanför den exponerade revision täpper till stig (de är placerade på de extrema golv, var tredje våningen byggnad).

Det är inte nödvändigt att rengöra blockering av stig nerifrån och upp. Vid tidpunkten för rengöring av avfallsvattenpelare flera meter hög träff i den exponerade revision. Spray har mycket varaktig doft är inte rädd för svordomar och träffa dig i ett hörn av rummet.

Revision att rengöra blockeringen på en plast avlopp röret.

Det utvinns uteslutande för hand i sigill. Kvar i toaletten skräp går att tvätta bort efter några avlopp tank.

Den härdade gips under vattennivån är ibland möjligt att dela upp ljushammarslag på en lång mejsel efter skopa vatten. Men de flesta av dessa försök leder till att enheten delar vid basen, nära sulan.

Om toaletten frös något murbruk, åtgärda problemet med små förluster är i princip omöjligt. Toalett ändras till en ny.

Om toaletten frös murbruk, är dess oplanerad ersättning oundviklig.

Jag hoppas verkligen att detta material kommer att hjälpa läsaren att lösa vardagliga problem. Som vanligt kommer ytterligare information att erbjuda dig video i den här artikeln. Jag kommer att uppskatta era kommentarer och tillägg. Lycka till, kamrater!

Igensatt toalett: hur man rengör själv hemma?

Toalett i huset - ett av de viktigaste lokalerna. Om rummet och gästerna inte kan se, kommer du att besöka toaletten definitivt.

Vad yttrande kommer att vara värdinna för åsynen av smuts, rost och kalksten plack i toaletten? Toaletten måste ständigt hållas rena. Om garderoben är igensatt, rengör täppa i toaletten i källaren.

Så igensatt toalett. Hur man rengör ditt eget hemma?

Om vattnet i andra områden strömmar fritt in i avloppet, sedan höjde toaletten. I detta fall är det möjligt att klara av problemet med sina egna händer.

Eliminera blockering i toaletten kan improviserade sätt:

 • kolven. Dess diameter bör vara större än diametern på dräneringshålet. Tips enheter måste stänga hålet och göra några starka tryckstötar.
 • plastflaska. Om kolven inte är till hands eller dess diameter är inte lämpligt att genomföra manipulationer, rensa blockeringen i toaletten, kan du använda plastflaskor.

Vad händer om mekaniska metoder misslyckades att ta bort blockeringen? Sedan, för att åtgärda problemet måste du använda toaletten täpps till.

 • hushållskemikalier. I järnhandeln ett brett sortiment av hushållsprodukter. Vad betyder är bättre att använda? Feedback från konsumenterna, är det bästa sättet kallas strecksatsen, Domestos, Mr Muscle.

Om inga hushållskemikalier i huset var inte där, får hjälp av huskurer.

För att förebygga blockeringar rekommenderas att hålla sig till reglerna:

 1. Rengör toaletten bör utföras regelbundet för att förhindra bildandet av avlagringar.
 2. Håll ett öga på arbetet i toalettanken, om problemet bildades de måste åtgärdas omedelbart.
 3. Vatten bör tas ner efter varje toalettbesök.
 4. Kasta inte i garderoben stora skräp och toalettpapper.
  Liknande poster

Lägg till en kommentar avbryta svar

© 2018 damtidning | Womans7 · Kopiera material utan tillstånd är förbjudet

Igensatt toalett: hur man rengör sig själv med hjälp av hushållskemikalier, bakpulver, vinäger och mekaniska apparater

Om igensatt toalett, lägenheten ägarna föredrar att kalla rörmokaren. Men ibland tjänsten är tillfälligt otillgänglig eller för dyrt. Vad du ska göra i det här fallet? När allt kommer omkring, kan du göra utan vatten, gas, elektricitet. Men det kommer inte att fungera utan toalett tål dag. I detta fall är det nödvändigt att ta upp rengöra toaletten självständigt. För att klara av detta problem på flera sätt.

Hur att rengöra toaletten täpps igen: 4 rekommendationer

Det finns många orsaker som kan leda till igensättning av avloppet. Det kan vara felaktig användning Toalett: kasta in den och skräp efter reparationen eller katt fyllmedel. Men ibland igensatt dränering även utan "hjälp" av ägarna. Kan bidra och grannar. Och ibland blockering uppstår på grund av dålig kvalitet, mycket hårt vatten, vilket ger en gradvis nedfall av plack på rören. Sedan finns det ett akut behov av att förstå hur man själv rengöra toaletten, om det är igensatt. Innan undersöka effektiva metoder för rening av avloppsvatten, måste du fokusera på fyra styrelser mästare.

 1. Ta reda på orsaken till trafikstockningar. Lösningen måste börja med ifrågasättande av alla familjemedlemmar på möjliga källan till problemet. Till exempel kan ett barn av misstag hamnar i toaletten leksak. I detta fall skulle hälften av de effektiva teknikerna vara ineffektiva. För att klara trafikstockningar, om motivet är tillräckligt långt bort, kommer bara kabel.
 2. Bestäm platsen för trafikstockningar. Om vattnet går dåligt i toaletten som en gång ägarna bestämmer sig för att nybörjare? De föreslår att trängseln har uppstått just i röret skål och använda alla tillgängliga metoder för att rensa den. Detta tillvägagångssätt är inte helt korrekt. I själva verket kan trängseln vara mycket längre i avloppsröret. För att fastställa den ungefärliga platsen sylt, måste du öppna kranarna i badrummet och i köket. Om vattnet rinner normalt och är inte kvar i röret, är problemet verkligen vävda skål. Men om vattnet fylls snabbt röret och långsamt bort från diskbänken, är problemet ganska allvarligt, och det är bättre att använda sig av VVS.
 3. Använd inte tanken. För att kolla hur rent vattnet eller röret "under trycket av" inte använder cistern. Om jam är för stark i toaletten, hela vatten blandat med avloppsvatten kan strömma genom toalettskålen på golvet. En annan möjlig obehagliga fenomen. Bad och toalett - det är två kommunicerande kärl. Därför smutsigt vatten, som inte kan eliminera trafikstockningar, det finns bara en - att översvämma badet. Det är bättre att tömma bassängen noga dess utflöde.
 4. Omedelbart ringa en rörmokare. I vissa situationer, att ens veta hur man rensa en toalett, om det är igensatt, kan du inte nå ett positivt resultat. Om du öppnar toaletten, har du märkt att vattennivån långsamt stiger, betyder det att överbelastade generellt utbyggnad. I detta fall kommer de kommunicerande kärl vara din toalett och avlopps stammar. Onödigt att säga att mycket snart alla föroreningar att vandra över kanten och fyll på toaletten? Ingen städning åtgärder kommer inte att lösa problemet. Cope med denna plugg bara rörmokare med hjälp av en speciell gransknings luckor och rörmokare orm.

Hur man rengör blockeringen i toaletten? Om toaletten ingen kastade främmande föremål som kan komma till hjälp av de vanliga huskurer. De kommer att vara ovärderlig i bildandet av rost trängsel, urinsten, fetthaltiga avlagringar och plack. De vanligaste och effektiva sådana folk rättsmedel.

 • Citronsyra. Det eliminerar kvalitativt urin sten och plack på rören. Det rekommenderas att fylla på toaletten tre matskedar citronsyra. I detta tillstånd, lämna VVS till tre eller fyra timmar. Då garderob rengör en pensel och dräneras vatten. En trevlig bonus av denna händelse kommer att vara frisk i toaletten.
 • Soda. Där så är möjligt balen från toalettvatten. Sen hällde läsk. Det kommer att ta cirka 250 gram (en halv pack). I en sådan rörmokare är kvar på hela natten (inte mindre än åtta timmar). Sedan vatten försiktigt dekanteras, hjälpa en pensel om det behövs. Rening av bakpulver hjälper inte bara att ta bort plack, men även kvalitativt bleka ner i toaletten.
 • Ättika. För att bli av trängsel, måste 9% produkt. Liter av vinäger måste upphettas. Den varma vätskan hälls i toalettskålen, med en i förväg muddrad vatten, och lämnades under tre till fyra timmar. Grov svamp eller en borste försiktigt ren ytan finns. Tvättades därefter med vatten försiktigt.
 • Soda och ättika. Om individuellt dessa produkter inte har gett önskat resultat, kan du försöka eliminera trängseln genom en kombination av bakpulver och vinäger. Vattnet från toaletten behöver ösa. Drain pour 250 g soda. Efter honom att hälla ett glas vinäger. Var beredd att väsa. Efter 15 minuter, när "störning" soda över, dräneras in i toalett pint mycket varmt vatten. Men kom ihåg att du inte kan använda varmt vatten, eller en porslinstoalettskål tål inte temperaturförändringar. Detta verktyg eliminerar plack och eliminera fett kontakten, om toaletten resulterar ofta matrester.
 • Saltsyra. Det fungerar mycket aggressivt, så används endast i extrema fall. Men att saltsyra kan lösa mäsken bildade feline konstituens. Är det nödvändigt att hälla en del vätska i skålen och låt den stå i en timme. Sedan kan man försöka tvättvatten. Men om rören är gjorda av plast, är det förbjudet att använda saltsyra. Det kommer att korrodera rören.

Kemikalier av trängsel

Tillverkare har utvecklat många kemiska föreningar med förmåga att lösa upp proppar som bildas i rören. Deras främsta fördel jämfört med traditionella metoder - kollisionshastigheten. Typiskt sker en effektiv rensning inom 15-20 minuter efter användning av det valda reagenset. Följande verktyg kan användas för att rengöra toaletten täpps till.

 • "Mole". Överkomliga medel som effektivt kan rengöra röret. Den innehåller kaustiksoda och ytaktiva komponenter. Denna kombination möjliggör upplösning av fetter, fasta avfall såsom fiskfjäll, hår. Producera "mol" i form av ett pulver och en gel. Organ kan användas för stål- och järnrör. Men för vissa plast motsvarigheter "Mole" arter är strängt förbjudet.
 • Vortex formulerar. Tillgängligt denna renare i flytande form. Effektiv upplösnings överbelastning ger aktivt klor, natriumhydroxid och ytaktiva komponenter. Läkemedlet är klara tung organiskt avfall och fettinlagring. Den kan användas för alla rör.
 • "Bugs Pothan." Detta är ett dyrt alternativ, vilket ger eliminering av även de mest allvarliga blockeringar. Men reagens har negativ kvalitet. Detta material innehåller alkali därför kunna förvärra rör. Med tanke på denna aggressiva effekt, är det inte rekommenderat att använda "Bugs Pothan" för slitna VVS. Och inte vara alltför ofta anlita hans hjälp.
 • "Mr Muscle." Denna produkt är tillverkad i form av pulver eller gel. Den har en mild inflytande och räknar med att eliminera den allvarliga trafikstockningar med det bör inte vara. Med kapitäler, "Mr Muscle" klarar bara ett par minuter. Men om allvarligare trafikstockningar, är det rekommenderat att fylla i hjälp av toaletten och lämna över natten.
 • "Strecksatsen". Det klorblekmedel-baserade läkemedlet, ett ytaktivt medel och natriumhypoklorit. Anläggningen kan användas för både metall och plaströr. Effektivt renar från trängsel och eliminerar obehaglig lukt har desinficerande egenskaper.

Om själv ren täppa i toaletten med hjälp av folk eller kemiska medel inte är möjligt, då kan du ta till en mekanisk rensning. Proceduren utförs manuellt eller användning av sådana "hjälpare" som kolven och rörmokare orm.

Vad händer om toaletten är igensatt av främmande föremål: leksaker, trasor, stora livsmedelsrengör? Innan du tar bort blockeringen i toaletten, är det nödvändigt att undersöka den akuta delen manuellt. Handskar på händerna, är fyra steg sekventiellt utförs.

 1. Öste ur toalettvatten.
 2. Doppade handen i vasken och försöker hitta ett främmande föremål.
 3. Tine mjuka blockeringar och försiktigt dra sig ur toaletten.
 4. Längre bort och tätare föremål dra tråd med en krok på slutet.

När igensättning orsaken inte har identifierats, men vattnet är fortfarande kan läcka, för att rengöra toaletten är det rekommenderat att använda en kolv. Effektiviteten i reningen beror på rätt dimensionerad "hjälpare". Vid försäljning hittar du flera sorter av luftavskiljare.

 • Den skålformade. Detta är en enkel modell. Den är utformad för att eliminera fina mäsk. Den skålformade kolven kommer att hjälpa rensa diskhon. Men i fallet med överbelastning i toaletten är det medel ineffektiv.
 • Den konformade. Denna modell kan eliminera trängseln i toaletten. Tjockt gummi munstycke med en konisk form, erbjuder den korrekta inträde i fallrörsöppningen.
 • Pneumatic. Den mest avancerade modellen, som har en stor kapacitet. Kolv utrustad med ett munstycke med förmåga att "manöver" inuti röret.

reningsförfarande toalett kolven är ganska enkel och innefattar följande tre steg.

 1. Gummipip sätta på dräneringshålet så att kolven är helt stängd den.
 2. För pumpning av ljus göra flera press (gummi suga måste "mate" med öppningen).
 3. Vid det här laget, kraftigt dra i handtaget och lossa munstycket från dräneringshålet.

Hydraulisk chock när mottagandet av denna säkerställer rensning av proppar bildade tidningspapper, fint rengöring eller annan kull.

Hur kan jag bryta igenom toaletten utan en kolv i hemmet? Om den önskade enheten inte på gården, kan du försöka skapa ett hydrauliskt system med en konventionell plastflaska. reningsprocessen utförs i fyra steg.

 1. Längst ner på flaskan prydligt skära.
 2. För återstoden av locket ordentligt fastskruvade.
 3. Plastflaska skurna sidan upp på dräneringshålet.
 4. Att hålla fast vid toppen med ett lock, försöker skapa en hydraulisk chock med både ventilen.

Denna händelse används i de mest extrema fallen, när proppen inte kan ta bort någon av de metoder som anges ovan. För att hjälpa rörmokare orm vända i händelse av igensättning avlopp byggavfall (sand, lera, fyllmedel), kattdjur fyllmedel. Skruven (rep) är en stål flexibel 'orm', med vilka är möjligt att nå de mest svåråtkomliga delar av avloppsvatten. Den är utrustad med en speciell penna, vilket ger kabel rotation. För att rengöra toaletten utföra konsekvent sju åtgärder.

 1. Rörmokare orm sänks ned i dräneringshålet.
 2. Långsamt framåt kabel genom att böja på toaletten.
 3. Cable vända försiktigt så att det kan röra sig fritt runt rören.
 4. När skruven gränsar, börjar det att rotera, slingrande skräp.
 5. Kabel podtseplennym med "belastning" försiktigt dras ut ur toaletten.
 6. Efter rengöring skruv, dess åter köra in i avloppsröret.
 7. Upprepas så länge inte helt elimineras trängsel.

Rengör toaletten hemma är enkelt. Men man kan knappast kalla detta en behaglig procedur. Inte tillgripa behovet av att rengöra toaletten, erfarna ägare rekommenderar att utföra förebyggande. För att göra detta, från tid till tid som är nödvändig för att rengöra toalettstolen med hjälp av soda och vinäger. I detta fall plack och smuts inte kommer att ackumuleras och toaletten kommer alltid att vara rent vitt och fräscht.

Hur man kan bli av mögel och mögel i badrummet: är det ett tillförlitligt sätt eller kommer endast reparation

Hur kan jag ta bort mögel från väggarna i lägenheten: en översyn av huskurer och metoder

Hur man tvättar mörkarna i hemmet: hängande och demonteras

Stekt aubergine hur hamburgare, som svampar, den asiatiska stil reinkarnation och andra blå grönsaker

Diet för intestinal dysbios: justera kosten beroende på vilken typ av stolen

Diet på en dysbacteriosis: med ätstörningar stol. Den normala sammansättningen av tarmmikroflora, varför det finns skift. Livsmedel som stärker eller försvagar diarré och förstoppning. Exempel på meny, recept och recensioner.

Vad Peck Rosa Chicken 2017?

Tablets "Gastal" hur effektivt vid sjukdomar i magen

om tillämpningen av "Gustav" instruktion. Hur effektiv är droghalsbränna, magkatarr, magsår och reflux. Hur att dricka medicinen doseringen. Kontraindikationer. Motsvarigheter. Recensioner.

Recept aubergine i ugnen: ett urval av kosten, semester, kött och ost alternativ

Tabletter "Ovariamin" hjälp att bli en mamma

Instruktioner för användning "Ovariamin" och vad tsitaminy. Sammansättning och funktion. Regimen i strid med menstruationscykeln, graviditet planering, i klimakteriet. Än du kan ersätta. Recensioner.

diet meny för hemorrojder: vid behandling, förebyggande och efter operation

Diet för hemorrojder: funktioner i utarbetandet av menyn för förstoppning och analfissur. Vilka produkter du kan och inte kan äta. Funktioner kraft efter gemmoroidektomii. Recensioner.

"Mastodinon" när du väntar på resultat från ett homeopatiskt medel

Instruktioner för användning "mastodinon", sammansättning och drift av medicinen. Schema dosering vid droppar och tabletter. Indikationer och kontraindikationer. Biverkningar. Varningar och analoger.

Sallad "vinägrett" nya bilder "de mest användbara kurser"

Terapeutisk tabellnummer 7: egenskaper och arter "renal" diet

Terapeutisk diet nummer 7: Varför det kallas "njure". Hur att styra volymen av salt och protein. TABELL får mat och rätter. Funktioner underarter av "Seven". Exempel meny och recensioner.

Vasilina Smotrina: "Mina sex söner - mina assistenter"

Mamma sex söner Vasylyna Smotrina säker: även i en stor familj av en kvinna måste hitta tid för självutveckling, att vara vacker och fysiskt aktiv. Om hur hon hanterar och njuter vad livet hacka - i en intervju Woman365.ru portal.

Recept zucchini med köttfärs i ugnen: ost, grönsaker, svamp och köttvariationer

© 2013-2018 damtidning «Woman365.ru». Kopiering av material är endast tillåten med angivande av aktiv länk till källan. Project Web förlagens Vebopolis".

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

− 6 = 4