Igensatt sjunker i köket som en ren

Hur att rensa blockering i diskbänken?

Varje hem i köket eller i badrummet har ett handfat, som tyvärr benägna att bildandet av blockeringar. En sådan olägenhet skapar olägenhet massa - stör arbete och ofta sprider obehaglig lukt.

Anledningen till blockeringen kan vara rester av mat eller små föremål som kan komma in på grund av bristande skyddsnät i diskhon. Avfallssönderdelas och bilda fettdepåer inuti rören. En annan orsak - fel vid installation av dräneringssystem. Om ditt kök har hänt en sådan olägenhet, är det inte nödvändigt att panik och kalla yrkesverksamma, eftersom problemet kan lösas oberoende av varandra. Så, vad man ska göra om diskbänken är igensatt?

Kemiska medel för blockering i diskbänken

Om du inte gillar att smutsa ner sina händer och mixtra med anordningar för rengöring av rör, försöka dra nytta av kemikalier som du kan köpa i en särskild butik.

Kemikalier spjälkade fetter och överföra dem till flytande tillstånd, till följd av vilket blockeringen avlägsnas, partiklarna strömmar in i avfalls avloppet.

Sådana medel säljs på två sätt: antingen som en vätska eller i pulverform. Av flytande ämnen är värt ett försök, "Mr Muscle", och från pulver "Mole", i sin sammansättning, innehåller de stora mängder av alkali, utmärkt bryta ner fett i rören. Glöm inte att kemikalier är farliga för huden - bära handskar vid användning.

Folk botemedel för igensättning i diskhon

För att eliminera blockeringen i diskhon i köket för att hjälpa och sätt att våra mormödrar eller som de kallas folk rättsmedel. Vid användning av dessa metoder vara försiktiga, de kan skada plaströret. Det säkraste sätt är läsk, som är det i köksskåpet.

Fyll i hålet drain soda (tillräckligt 2 matskedar). För att ge bästa effekt

och eliminering av långlivade blockeringar, tillsätt vinäger (2 matskedar räcker) och låt stå i en halvtimme.

Efter tiden spolvatten genom den varma diskhon sjön. Samma verktyg kan användas för att förebygga, minska dosen i hälften.

Vad ska jag göra om soda hjälpte inte rengöras igensättning din diskbänk? Använder typiskt citronsyra eller citronsyra. Pressa två citroner i alla samma hål för att tömma och inte använda sink i 1 timme. Om ingen av de kemiska och folk rättsmedel inte hjälper, antagligen lite röra händer och använda mekaniska medel såsom en kolv, borste eller tråd.

Mekaniska organ för blockering i diskbänken

Om blockeringen inte mycket djupt satt använder ruff, som är säker på att finna i ditt badkar. Tryck in den avloppshålet i diskhon och en skarp rörelse, försök att rensa blockeringen. Om ruff lite kort, en släpvagn tråd eller annat flexibelt långa föremål.

Men inte alltid lätt ruff hjälper till att lösa problemet med blockeringar. En av de mest populära uppfinningarna för rengöring tilltäppta diskbänken i kolven. Kolv består av två element, av vilka ett handtag är gjorda av trä, och den andra kolven är i allmänhet gjorda av gummi.

Använd kolvmetod är inte så komplicerat:

 • Samla vatten i diskhon, lite mindre än hälften av den inställda kolvställ, och börja göra en fram- och återgående rörelse, verktygspressning på handtaget om tre gånger;
 • Ju snabbare din hastighet, desto större chans att ta bort den resulterande blockeringen;
 • du behöver för att tillbringa minst 10 gånger av sådan verksamhet;
 • Hela massan, som du tar ut av avloppsrör måste tas bort, helst med hjälp av en handske.

Inte hjälpt kolv? Då VVS behöver djuprengöring rep och tråd. Innan du börjar, först av allt du behöver för att ta isär sifonen, som ligger under diskbänken. Det ackumuleras oftast skräp. Före demontering, koppla bort sifon vattnet och hitta den kapacitet som kommer att stå under den.

Således kommer du att skydda golvet från all smuts som har samlats i sifon.

 • Skruva botten av enheten och vänta tills allt vatten dräneras;
 • Efter ren häverten, och fortsätt till djupa rengöra din diskbänk;
 • Avloppshålet propihnite tråd (rep) nedåt sänke, rotera och driva den framåt, varigenom stans förorening under alla bockningsröret;
 • Skjut kabeln så långt som möjligt, kanske du kan plocka upp ett föremål som hindrar avloppsvattnet, och dra ut den ur röret. Förresten, den konventionella borrmaskin klarar även denna uppgift.

Som ni kan se, ta itu med förorenings sänkor var inte så svårt, det viktigaste att lägga märke till och åtgärda problemet, och att utföra underhållsarbete minst en gång i månaden. För att undvika blockeringar ställa dispouzer - fragmenteringsavfall, som placeras under diskbänken och är ansluten via dräneringshålet till avloppsnätet. Ovanför dräneringshålet, som en speciell nät.

Följ de enkla reglerna och sedan ditt sjunker inte kommer att orsaka problem, och du kommer lätt att undvika stopp i vasken i köket.

Fysik eller kemi: den rena tilltäppta diskbänken

En stark lukt av avloppsvatten, den långsamma avlägsnandet av vatten eller dess stagnation - är tydliga tecken på att köket VVS är igensatt. Orsaken kan vara ackumuleringen av fettpartiklar allvarligare föroreningar av matrester eller defekt fäst av ett rör. I de flesta fall kan behandlas problemet med oberoende. Vi förstår hur man rensa ett handfat hemma, studera nyanser och välja den bästa metoden.

Orsaker till obstruktion ↑

trängsel förekomst av följande faktorer:

 • Mekaniska - främmande föremål i diskhon.
 • Prestanda - clearance gjutjärnsrören är reducerad på grund av korrosion och lager av fett.
 • Brott monteringsteknik. Skräp ansamlas i områden med felaktig lutning av röret.

Märklig lukt - ett tydligt tecken på att den igensatt sjunker i köket

Blockering - är inte den enda orsaken till stagnation av vatten. Vid mekanisk påverkan röret kan skifta, vilket resulterar i förändring av placeringen av avloppet eller lutning Foto. I ett gravitations avloppssystem, dessa faktorer reducerar fluidutflödeshastigheten - de fasta partiklarna gradvis ackumuleras på de inre väggarna, förträngning lumen av röret. I sådana fall behöver de medel till hands behöver inte hjälp från en professionell rörmokare.

Matrester ska kasseras i dräneringshålet

Vad gör man om igensatt sjunker i köket? Det viktigaste - inte panik. Möjligt att lösa problemet skulle vara tillräckligt mest grundläggande åtgärder:

 • Om stålröret, häll varmt vatten in i avtappningshålet när plast - låt hett vatten från en kran.
 • Blanda med 0,5 sodaglasalter glasbägare till varmt vatten och rör tills det är upplöst, häll sink och vänta 10-15 minuter. Spolrör vid högt tryck vatten.
 • Om du har en dammsugare med en blåsfunktion, slå in den med en tunn slang med en trasa och tätt in i dräneringshålet. Slå på enheten - kraftfullt luftflöde kommer att driva korken.

Om dessa åtgärder inte hjälper att rengöra diskbänken, måste du unna dig en allvarligare vapen.

Den vanligaste platsen för lokalisering av hinder - sifon som ansluter sjunka till ett avloppssystem. På andra plats är det korrugerade dräneringsrör, och den tredje - de mer avlägsna delarna av rörledningen. Med en sådan överbelastning kan övervinnas genom mekanisk rengöring, kolv eller sanitets kabel.

Hur man rengör fällan under diskbänken ↑

Det enklaste sättet att tvätta plastmodell:

 • Placera en behållare under fällan.
 • Skruva låsringen på toppen och botten.
 • Försiktigt bort röret från sifon.
 • Ta bort skräp, rengör de inre väggarna av varmvatten avfettningsmedel.
 • Samla design.

Rengöring järn sifon utföra svårare - måste skruva skruvarna och rengör hela linan systemet. Om du ofta igensatt diskbänken, är det bäst att installera modern plaströr.

Vecken hos korrugeringarna ackumulerar en stor mängd smuts

Hur man rengör den korrugerade avloppet i diskhon ↑

På de korrugerade delarna mycket snabbt ackumulerade fett, tvål och smutspartiklar. Sådana sänkor måste rengöras regelbundet och tvätta:

 • Skruva loss röret från diskhon monteringen.
 • Töm vattnet till hink eller annan behållare.
 • Koppla bort den nedre delen av avloppsvatten.
 • Sträcka röret för att räta ut veck.
 • Stänga en sida av en bit av plastpåse, säkra den med ett gummiband.
 • Fyll röret med varmt vatten och diskmedel.
 • Stänga den andra sidan på ett liknande sätt.
 • Försiktigt tag strukturen med båda händerna och skaka vattnet, vilket gör en cirkelrörelse.
 • Ta bort pluggen, häll av vattnet och ställ korrugeringen på plats.

Denna metod används oftast när du behöver för att snabbt ta bort blockeringen i diskhon i köket eller i badrummet. Om tiden lider, är det lättare att köpa en ny wellpapp avlopp och ersätta den.

"Föråldrade" metod klarar väl med små pluggar, som består av små partiklar av matavfall och skräp. Mest effektivt med den klassiska täppa slagsmål kolv som består av en trä hållare och tight gummilock. Många plastmodeller är rent dekorativ karaktär och bryta ned vid den första användningen.

Hur man rengör ett handfat kolven från igensättning

Att bryta igenom blockeringen i handfat, häll den i varmt vatten (kapacitans bör vara ungefär halv full) och ligger på den nedre delen av kolvens tömningshålet. Kraftfullt driva verktyget, skapa differenstryck. Som ett resultat av dessa steg är pluggen trycks ut och vattnet går ner i avloppet.

Obs! Måste tvådelad sjunka köpa två kolv. När hindret de används samtidigt - det ökar sugeffekten. Om den andra enheten inte är närvarande, stänga den andra avloppet med en fuktig trasa och fixera den för hand.

Hur man använder rörmokare orm ↑

Vad händer om igensatt diskbänken och de metoder som anges ovan inte hjälper? Snarare smuts som samlats i avloppsröret, och det kan rengöras endast med hjälp av kabelbeslag. Det är en lindad tråd med ett handtag på ena sidan och en mini-borr eller en borste - till en annan. Tjockleken av baserna som valts för rörstorlek. På marknaden finns manuella och elektriska modeller. Senaste roteras med hjälp av en skruvdragare eller en borr, en kabel lindad på en speciell trumma.

Electric rörmokare orm

Proceduren är enkel:

 • I slutet av kabeln med borren in i ett avloppsrör och rikta den mot den förväntade utbyggnaden av trafikstockningar.
 • När du kör försiktigt rulla repet på handtaget.
 • När du känner ett hinder, gör några försiktiga rörelser fram och tillbaka, undvika blockering.
 • Bara försiktigt bort rörmokare orm, tvätta den.
 • Tvätta rör med varmvatten eller den koncentrerade saltlake för att säkerställa destruktion av röret.

Viktigt! Rörmokare orm är väl lämpad för att avlägsna blockeringar i metallrör - det tar bort inte bara damm, men också en del av den ackumulerade rost. Med plast bör vara noga med att inte skada de tunna väggarna.

Mekaniska metoder kan komplettera hem "kemi":

 • Ta bort vattnet som samlats i diskhon.
 • Häll ett glas läsk i diskhon och fyll den med samma mängd ättika.
 • Stäng hålet och låt den stå en halvtimme.
 • Efter 30 minuter, tillsätt ca 0,5 liter kokande vatten.
 • Låt stå i några minuter och skölj med massor av varmt vatten.

Detta är intressant: Soda kan ersätta ett par tabletter "Alka-Seltzer." Sänka dem in i dräneringshålet, häll ett glas vinäger tvättvatten efter 10 minuter.

Soda och vinäger - det enklaste vapen mot blockeringar

Topp 5 bästa butiken medel för rengöring av rör ↑

Tillverkare av hushållskemi vet exakt vad för att rensa stopp i vasken i köket. På marknaden är vätska, gel och pulver (granulära) medel. De mest aktiva arbets pellets, men geler är mindre farliga för hälsan. Det är bäst att ha visat följande varumärken:

 • Chirton «Clean rännor." Blåaktig granuler baserade på natriumnitrat och kaustiksoda i 15 minuter eliminerar igensättning och avlägsnas dålig lukt från avloppsvatten. Doseringen är mycket bekvämt - en påse är avsedd för fyllning. Minus - ganska stickande lukt, men det försvinner snabbt.
 • Gel med klor, natriumhydroxid och kalium aktiva tillsatser. Effektiva som profylax, fungerar bra som ett medel för nödsituationer. Billig, säkert för plast, har en neutral smak. Cons - långfristiga (minst en timme), inte är lämpliga för aluminiumrör.
 • "Pothan" buggar. Granuler baserade ytaktiva och kaustik soda i ett stort paket (600 g). Mycket effektivt och snabbt (3 minuter), men det är mycket frätande och farliga för hälsan anläggning. Det är bättre att använda den för att ta itu med ett allvarligt täppa, för förebyggande är värt att välja den trevligaste lösningen.
 • Sanoks "ren lager". Flaska räcker till två ansökningar, som lämpar sig för alla typer av rör. Amfotera ytaktiva ämnen, kompletterade med natriumhydroxid, för att klara av förebyggande, men stora blockeringar deras styrka.
 • Mol (olika tillverkare). Kompositionen inkluderar en ytaktiv substans, en modifierad ättiksyra Samma kaliumhydroxid och natrium. Arbete som krävs från 1,5 till 8 timmar, men agenten är billigt och säljs i nästan alla järnaffärer.

Den nya designen innebär beprövade

Talrika geler och pulver fungerar på samma princip, är den enda skillnaden i den aktiva substanskoncentrationen. Som väljer att rengöra diskhon eller blockering? För komplicerade fall lämpliga koncentrerade medel, det är i enkla situationer bättre att använda ett lättvikts föreningar (förebyggande). Oavsett varumärket, bör du alltid bära handskar och en ansiktsmask. Inte spara på vatten för sköljning: ju större vätskan, desto mindre kvar smuts i rören.

Viktigt: När du rengör plaströret bör vara försiktig, eftersom de lätt skadas. För att jämna inre ytan är praktiskt taget inte hålla kroppsfett. Med kapitäler bra jobb hushållskemikalier eller kolven.

Det ser ut som en hydrodynamisk munstycke

Tungt artilleri - hydrodynamiska rengöring av rör ↑

Om du inte kan rengöra tilltäppta diskbänken hemma, måste ta till professionell hjälp. I den arsenal av professionella rörmokare har hydrodynamisk utrustning, förstöra trafikstockningar i stället för deras ursprung. I avloppsröret sänks med den fasta slangmunstycket, vars form beror på målenheten och de särskilda villkor. Vatten tillförs genom slangen under högt tryck, täppa och förstöra plack spolningar med rörväggarna. Munstycket skapar ett ytterligare mekaniskt tryck.

Viktigt: specialutrustning är ganska dyrt, men på senare tid tillverkare erbjuder hydrodynamiska munstycke för bil mini sänkor.

Rengöring rör som använder hydrodynamisk munstycke

Inte tänka på hur man rengör handfatet från igensättning, är det nödvändigt att utföra förebyggande underhåll på regelbunden basis:

 • Häll inte resterna av mat och fett från rätter i diskbänken.
 • Använda plast- eller metallmask fiskare.
 • Minst en gång i veckan, skölj diskhon med varmt vatten (metallrör - kokande vatten), 2-3 gånger i veckan med hjälp av särskilda förebyggande medel.
 • Lägligt förändring eller korrugerade sifoner tvätta.

Prevention - det bästa sättet att ta itu med tilltäppta diskbänk

Om ingen av ovanstående metoder inte hjälper till att klara av igensättning kommer sannolikt att ansluta bildas i djupet av avloppssystemet eller orsaken ligger i allvarlig kränkning av tekniken. I detta fall är det nödvändigt att vända sig till proffs.

Video: hydrodynamisk rengöring av rör ↑

Video: Vilka metoder för att eliminera igensättning effektivt ↑

Det är svårt att föreställa sig ett modernt kök utan en mikrovågsugn: det är möjligt att inte bara snabbt värma och tina mat lunch, men också att förbereda god mat utan.

Fighting fett: hur man rengör en mikrovågsugn i 5 minuter

Praktiska efterbehandling material, inbyggda möbler och funktionella apparater kan inte undgå att behaga ögat i köket. Men för fullständig komfort och avkoppling.

Flyter i diskbänken - hur man väljer och använder rätt dispouzer

Kranvatten är sedan brun, sedan vit och lägger sig i kitteln flingor fadd lime? Trött på att betala för vatten och dricka det? Så det är dags att tänka på det.

Familj och mor

Utbildning, hälsa och utveckling för barn. Time Management för Moms

Vad och hur man rensar blockeringen i diskhon

Höjning av vatten i diskhon i köket på grund av den snäva blockeringen obehaglig händelse för någon värdinna. Pluggen bildas i rören gradvis från regelbunden ansamling av kontaminerande partiklar, och ökar i storlek, det fullständigt blockerar tömningen av vatten. Förutom inverkan av den mänskliga faktorn befrämjar uppkomsten kork specifik apparat och rör i tillståndet av brownies kommunikationssystem. Oavsett skälen som påverkar uppkomsten av blockeringar i röret, bör du veta hur hemma för att rengöra stopp i vasken i köket själv på olika sätt.

Hur att rensa stopp i vasken i köket hemma på olika sätt

Innan du börjar att eliminera blockeringen i diskhon är nödvändig för att förstå orsakerna till dess förekomst. Från källorna utbildnings blockering kontakten kommer att bero på valet av en lösning. De främsta orsakerna igensättning rör är:

 • Den dåligt skick av vattenförsörjning. Med tiden är det utsatt för korrosion och förstörelse. Rost ackumuleras på väggarna av rör, förträngning passagen för dränering av vatten. matrester, livsmedel, fett och annat avfall, lösa på de korroderade områden, helt blockera röret och bildar en blockering;
 • Insättningar av salter av tungmetaller i kranvatten. Tung uppbyggnad på rörväggarna, ansamlas under påverkan av hårt vatten, förseglas och därefter blockering form, hindrar passage av vatten;
 • Ansamling av fett, matrester, hår och annat hushållsavfall. Fina partiklar av mat och fett efter tvätt upp, fångade av misstag i vatten hår och främmande föremål är en vanlig orsak till blockering av rör i diskbänken i köket;
 • Den specifika skal design som påverkar bildandet av blockeringar i sifon. Täpper smuts och fett ofta förekommer i diskhon sifonen på grund av arten av dess struktur. Liten diameter, böjd eller platt design, läckor - påverka deras gradvisa igensättning av matavfall under drift.

Att veta orsakerna till bildandet av pluggen i vattnet, måste du välja ett lämpligt sätt att rensa stopp i vasken i köket hemma med improviserade medel.

Mekanisk metod för att eliminera igensättning

Denna metod innebär avlägsnande av själv blockering via utsetts för detta ändamål och fysiska ansträngningar människan.

 1. Kolven. En metod för rengöring rör av stillastående lera och vatten med användning av befintliga hus kolven vanligen appliceras först. Kolven är utformad för rengöring av vattenledningar, lätt att använda och alltid till hands i nästan varje hem. För att eliminera igensättning via kolven måste tredjedel fylla diskhon med varmt vatten. Följt av kraftigt flera gånger för att pumpa luft pumpkolv på principen om inflation. Kolv kärl under den kraft som alstras med varje högt tryck och sprutas ut från de igensatta rör;
 2. rörmokare orm. Det används för att rengöra rören från igensättning är svår att motstå. De struktur kabelspiralspår anordnade för fastskruvning på änden och ett munstycke för att bryta pluggar. Bläddra igenom kabeln, är det nödvändigt att driva det djupare in i skalet tills det tar stopp mot spärrlocket. Du kan behöva göra ytterligare ansträngningar för att skruva in den i kabeln och dra eller skjuta blockeringen av röret. Under en rengöring nödvändigt att regelbundet inkludera med kranvatten för att spola smutspartiklar från vattenledningen. Om blockeringen inte elimineras genom en kabel själv, är det rekommenderat att kontakta lämplig service i bostäder avdelningen eller fondbolaget att kalla de yrkesverksamma;
 3. Dammsugare med luftblåsning funktion. Smärre hinder i skalet kan avlägsnas med en dammsugare med luftblåsning funktion. Försträckt rör vid sin tunna tyg, så att när de blir skalet passningshålet maximalt tät. Under blåsning luftflödesobstruktion klämtub. Efter det att förfarandet rekommenderas att slå på vatten för att tvätta bort smuts rester.

Kemiska medel för att ta bort blockeringen

Om du tar bort blockeringen på mekanisk väg misslyckas, kan du ta till en specialiserad kemiska medel. Urval professionella preparat avsedda för rengöring av vattenledningar från blockering, är ganska omfattande. Det bestäms av pris- och kvalitetsegenskaper. Förtjänade populära verktyg som Mr Muscle, strecksatsen, Mole. Deras effektivitet i att ta bort blockeringar testas i action många gånger.

Att eliminera blockeringen är nödvändigt att noggrant hälla vätskan in i avloppsbrunnshålet och låt stå i ett par minuter, i enlighet med instruktionen. Dessa kemikalier har en hög effektivitet och snabbt klara även med allvarliga hinder. Efter kontakt organ på mantelytan, eller andra föremål av livsmedel som skall rikligt tvättas med vatten för att undvika ytskada.

Kemiska medel för att styra tilltäppta är potenta koncentrat, i vilken den aktiva substansen är natriumhydroxid. Den höga toxiciteten av dessa läkemedel kan orsaka allvarliga skador. Deras användning bör vara att följa de säkerhetsföreskrifter: handskar på händerna, i ansiktet - en respirator för andningsskydd. Efter kontakt med huden eller ögonen ska sköljas noggrant med vatten.

Clean igensatt sjunker kan vara folk rättsmedel. De medel som behövs för att eliminera blockeringen, brukar alltid till hands, de är inte giftiga och kan snabbt ta itu med problemet.

 1. Saline. Zabivshiysya eliminera fett i röret kommer att hjälpa en stark lösning av salt. Bägaren med vatten är nödvändig för att lösa upp några matskedar salt och placera det resulterande koncentratet hälldes in i avloppsbrunnshålet. Låt verka i 5 minuter, efter att aktivt rengöra kolven;
 2. bakpulver. Denna produkt är i köket är nästan alltid. Dess effekt i att bekämpa stagnerande mycket effektivt täppa grund alkaliskt medium, vilket är utformat vid ett utslag soda i tömningshålet. Genom en liknande princip är giltigt känd professionell agent mol. För att framställa lösningen kommer att kräva 5 matskedar soda och 200 ml vatten. Bakpulver nödvändigt att scorodite tidigare kalcinerats i 5 minuter och låt svalna. Då är det gradvis till ett glas vatten och blanda. I processen för upplösnings rester kan bilda en liten pellet. Den resulterande lösningen hälls i avloppsbrunnshålet och lämnades i 5-10 minuter. Följt av ett avlopp med rinnande vatten för att eliminera igensättning rester;
 3. Vinäger och bakpulver. Avtappningshålet är fyllt 3-5 matskedar av bakpulver, sedan lägga ett glas vinäger. Den resulterande blandningen bildas en kemisk reaktion med frisättning av koldioxid och värme, som främjar upplösning lera plugg. Efter fullbordan av den kemiska reaktionen bör rikligt sköljas med vatten sjunker hål.

Rådet. Med hjälp av outspädd vinäger förbjudet för plast, kromade och mässing rör, eftersom det kan få dem att bli värdelösa.

Folk rättsmedel för rör blockering lätt att använda och effektivt. Men för att undvika upprepning av det här problemet i framtiden, är det bättre att följa de åtgärder för förebyggande utbildning blockeringar.

Ett enkelt sätt att förhindra igensättning av vattenledningar är att eliminera matrester innan diska eller att placera den i diskhon. Butikerna säljer också speciella nät för att dränera hål som håller resterna av alla rätter med produkter. Dessutom är många moderna skal utrustad med speciella skärmar eller glas tillhör tömma diskbänken, för att fånga matavfall. Mindre vanligt sätt att bli av med igensättning är användningen musororubki. Denna enhet - efter spolning matavfallet i avloppet - mal dem utan användning av vassa föremål och sammanfogar uppdelade partiklar i en kloak.

 • Det kommer att bli av matavfall i papperskorgen och tillhörande obehaglig lukt;
 • Det har mångsidiga egenskaper och hög tillförlitlighet: slipar inte bara skalet av frukt och grönsaker, men även kött ben;
 • inte syns i köket, som arbetar med praktiskt taget ingen buller;
 • lätt att använda, förutom vattentvätt kräver ytterligare vård;
 • Den besitter desinficerande egenskaper;
 • kompakt och tar liten plats under diskbänken;
 • förhindrar igensättning av sifon.

Den enda nackdelen är musororubki specifika storlek hål för infästning till diskbänken avloppet. Han är inte lämplig för varje diskbänk.

Dagliga diska i diskbänken vid varje tillfälle kan avsluta stoppa utmatning av vatten igensättning på grund av vattenröret. Du måste veta hur man rensar blockeringen i diskhon i köket hemma en mängd olika sätt att lösa detta problem. Deras ansökan kommer att bli av tilltäppta avlopp snabbt och effektivt.

Hur att rensa stopp i handfatet - video

Visat sig användbara artikeln "How att rensa stopp i vasken i köket hemma?" Dela med vänner via sociala nätverk knappar. Lägg artiklar till dina favoriter, inte förlora.

image = noparse = true ">

Så många olika sätt att ta bort blockeringar, en eller flera av dem i kombination bör definitivt hjälpa till att lösa problemet!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

7 + 3 =