Slagna pålar för privatbostäder

Vad är grunden på prefabricerade pålar? Tillförlitlig teknik för privatbostäder

Byggboom under de senaste åren, både låga privata och multi-story kräver entreprenörer att använda olika metoder stroitelstva.vis

Valet av metod beror på klimatförhållanden, topografi, jordarter.

Det är särskilt viktigt i byggandet av användningen av teknik som gör det möjligt för struktur för att fungera i många år. Och i denna fråga är en stor roll att spela hög konstruktion av fundament kvalitet. Typer av fundament i dag, det finns många, detta beror på den mångfald av jordar som kommer att bygga, och i slutändan beror på styrkan och stabiliteten hos konstruktionen.

En av de mest tillförlitliga är grunden på prefabricerade pålar. Denna typ av fundament används i många århundraden för uppförande av byggnader på instabila jordar.

Driven påle är ett konkret stång, huvudsakligen kvadratisk tvärsektion, storlek från 150 till 500 mm och en längd av 3 till 25 meter.

igensättning processen är manuellt omöjligt, för detta använda speciella hammare, vanligen hydrauliska, monterad på entreprenadmaskiner.

Den ena änden av en avsmalnande lager, för bättre penetration i marken. Längd och diameter beräknas individuellt, beroende på typen av jord och strukturen av massan.

Det är viktigt att: i varje fall, lägre ändstöd bör vila på den hårda marken. Endast i detta fall grunden motstå trycket hemma, och mark livlina förblir stillastående.

Till exempel i byggandet av en eller två våningar frame hus på lerig jord som råder i vårt land, är det tillräckligt att använda en prefabricerad armerad betong högar längd 3 - 4 meter och en diameter på 150-200 mm.

Fundament på pålar drivs pålar w b kan vara av plattan och remtyp. I det första fallet är den del av stödet på marken, och den maximala av denna typ den mest tillförlitliga i instabila jordar. Belt typ har ett mindre fotavtryck, men ändå tillräckligt för en hållbar struktur av bestämmelserna.

källaren apparat av drivna pålar involverar deras installera:

 • en stapel fält, med användning av lugg-platta fundament, främst för konstruktion av flervåningsbyggnader;
 • för säckväv. I detta fall stödet tilltäppta rader under kommande bygga väggar, noggrant hörn och korsningar av väggarna på ett visst avstånd från varandra. Denna metod används i låga byggnader och byggandet av ram hus;
 • i form av enskilda poler, ligger i den mest problematiska när det gäller mark böljande, platser.

Pålverk rekommenderas att bygga in om du vill överföra belastningen av de färdiga byggnaderna på instabil mark. Dess tillrådligt att använda i sumpiga jordar och torv, när inkompressibla tätt skikt av jord är vid ett tillräckligt djup.

Erforderligt antal pålar som görs till ett djup av hållbar jord, kombineras till en enda struktur via grillage vara tillförlitligt stöd för ramen huset någon typ.

FAQ: Det är värt att notera att mer än 60 procent av alla höghus byggdes på grunden med hjälp av drivna pålar. Detta bekräftar bara tillförlitligheten av denna typ av fundament.

Den låga konstruktion, inklusive konstruktion ram hus används Följande typer av pålar:

 1. armerad betong. Den vanligaste typen. Allmänt tillgänglig i alla områden, är många organisationer involverade i tillverkning och montering av betongpålar. Livslängden på 50 till 150 år. Kan variera beroende på flera parametrar:
  • pålar med förspänd och fri från spänning förstärkning;
  • runda, fyrkantiga, T-stången och ihålig sektion;
  • prismatisk och cylindriska;
  • monolitiska och prefabricerade (komponenter);
  • stapel med förbättrade Bunden femte eller ihålig.
 2. trä. Det mest använda i konstruktionen av timmerstugor och träram hus med trä bas. Kan göras från flera olika typer av trä, de är mindre tillförlitliga, men i enskilda bostäder används ofta på böljande jordar. Sådana pålar är oftast gjorda av ek, lärk, ceder och andra hårda bergarter. Applied träpålar diameter 20-40 cm, från tre till åtta meter. När det används för hårda jordar, den nedre spetsiga änden hos pålen utrustad med en stålspets med bandning - sko. Löptiden för tjänsten på fundamentet av trä styltor beror på klimatet och jorden i ett visst område, men som regel är inte mindre än 50 år med rätt funktion.
 3. stål. Kan göras från olika hyra -. Sill, rails, rör, etc. används ganska sällan, främst för tillfälliga anläggningar eller kommersiella byggnader. Den ungefärliga livslängden för 40 - 60 år.

För att få förtroende för tillförlitligheten pålverk under byggandet av strukturen, du måste korrekt beräkna antalet pålar och djupet av sin körning.

Beroende på typ av jord, när man bygger en ram hus pålningsdjup kan variera från tre till tio meter, och tvärsnittsstorlek av 150 till 250 mm.

Det är viktigt att: att veta exakt vilken typ av jord, som råder i ett visst område kan vara på specialiserade kataloger, eller det kan göra en särskild organisation.

låt oss Exempel på beräkning av pålverk högen för att bygga en två våningar frame hus på lerig jord, som täcker cirka 80 procent av territoriet i vårt land.

Först måste du räkna ut den totala vikten av huset. Det är lätt att göra, om att uppskatta hur mycket kommer att spenderas på byggmaterial och deras vikt i kubikmeter. Alla uppgifter om massan av materialet är i det offentliga rummet.

Till exempel för att bygga huset tog 60 kubikmeter virke från lärk. Vikten av en kubikmeter halvtorr (och det är denna lämplig för byggnaden) Lärk - ca 800 kg. Enkel multiplikation reda på att den totala massan av stocken kommer att vara cirka 50 ton.

Släng i en hel del golv, tak, dekorativa material, och inte glömma betong flotte foundation. Samma räkning på volym, stod det klart att det är cirka 80 ton. Och nyligen, är en massa möbler och allt i huset. Vi får cirka 10 ton.

Sammanfattning av resultaten, erhåller vi den totala vikten av den färdiga konstruktionen i området av 140 ton. Lägg tillförlitlighet till 30 procent av beståndet och få 182 ton.

Det tryck som håller en armerad betong lugghöjd på 4 meter är 10 till 40 ton, beroende på marken, enligt alla tekniska handböcker. Att ta den genomsnittliga last på 20 ton på högen, är det lätt att räkna ut att I det här fallet behöver du bara nio högar, slaktas i enlighet med alla regler.

i praktiken Även för byggande av en ram hus, prefabricerade RC pålar för grunden hammare med ett avstånd på högst 2,5 meter för en mer jämn belastning på strukturen hos flotten fundamentet.

Information: detta sätt kan du utföra beräkningar för vilken plats som helst och alla typer av pålar.

Så alla de valda materialen, nödvändiga beräkningar görs, kan du gå vidare till byggandet av:

1. Det första steget utförs rengöring av territoriet för pålning och Leverans av material. Det är nödvändigt att ta bort torv och matjord.

2. genom framtida foundation markup, och skisserar plats pålning.

3. När alla märkas upp igen Kontrollera nivån och geometri framtida foundation.

4. han kommer processen för pålning av en maskin med hydro-pneumatiska hammare eller. Processen att doppa pålarna måste genomdriva strikt vertikala pålar nivå. Dessutom erfarna hantverkare nödvändigtvis märker onormalt beteende stöd nedsänkning om hon snubblade på hinder eller tvärtom "drunkning" i underjordiska håligheter. I detta fall är stödet förlängs eller överföras något åt ​​sidan.

5. När alla stöden inbäddade i marken, för att vara otdolbit toppen av tornet För att få tillgång till beslagen och rikta allt stöd av samma höjd.

6. Vidare, beroende på vilken typ av fundament, en rem konstruerad formsättning bandnings, eller staplas golvplattor, Om grunden pile-platta.

7. I fallet med pile-strip foundation, i formsättning göras förstärkande bur och fylldes med en lösning av. Efter 28 dagar grunden är klar för uppförande av byggnader.

Grillage strukturen representerar en del av fundamentet, som förbinder bäraren i en enhetlig struktur och är ett stöd för byggande av väggar. Det är inte ett obligatoriskt inslag. Men grunden för prefabricerade armerade betongpålar med en flotte - en mer stabil och robust än utan den.

funktioner: grillage inte tillåtet att bygga om strukturen är gjord av trä. I detta fall, den roll som de lägre kronorna grillage de flesta byggnader.

Det får bildas av metall eller betong.

I det första fallet de färdiga produkter av metall, vanligtvis kanaler, I-balkar eller skenor. De är placerade på en nivå på de förtryckta pålar och svetsas till armeringsjärn, lämnar polerna. Sammankopplade element är sammanfogade genom svetsning eller bultar. Den här typen av flotte foundation är bra för tillfälliga eller icke-bostadshus, såsom vindar, bastu, sommar lusthus.

Förstärkt grillage tillverkas genom att hälla en lösning i det färdiga formsättningen med i förväg placeras och fixeras förstärkande nät.

grillage är tre typer:

 • suspension. Ligger på ett avstånd från marken, är utrymmet under golvet inte isolerade. Används i byggandet av bad, vindar, säsongs stugor;
 • melkozaglublenny. Inbäddat till ett begränsat djup i marken. Support är inte utformade för att skydda den underjordiska utrymmet hemma från drag och väder;
 • begravda. För sin konstruktion dike grävas analogt på band stiftelser. Är mer stöd för byggnaden, förstärker det pålverk, utmärkt i byggandet av stora året ram hus.

Du bör undersöka innan du bygga en grund drivna pålar: för-och nackdelar av basen, baserat på många års drifterfarenheter.

 1. Pile stöder tillåta byggandet av alla typer av jordar utom Rocky. På grund av längden på 40 meter, stödstrukturen för lastöverföring på fasta bärlager, vilket gör det möjligt att ignorera alla olägenheter av instabila jordar.
 2. Pålar är mycket motståndskraftig mot ogynnsamma väderförhållanden, deras livslängd når 150 år.
 3. Tack vare förstärkningen kan högen stöd tål inte bara vertikalt utan även horisontella belastningar, vilket är särskilt viktigt när den används på ett "flytande" ground.
 4. Konstruktion av pålverk Det tar inte mycket tid. Ett stöd en längd av 4 meter fördjupas i flera minuter.
 5. Minimibeloppet för markarbete och användning av ett byggnadsmaterial.
 6. Fungerar på installation av pålverk högen kan göras hela året och i alla klimatförhållanden.

brister på högen-pålverk lite:

 1. Trots alla beräkningar, det finns alltid en chans att felaktig bedömning av jorden, eftersom det inte finns något sätt att se vad som faktiskt ligger på multimetern djup. Som en konsekvens - sedimentet eller skeva grunden.
 2. Pålning ska användas specialutrustning.
 3. Svårigheter i byggandet av källaren eller underjordiska garage.

Andra typer av pålverk, som presenteras på vår webbplats (till högen typ): ramma, borrning.

Kontrollera visuellt processen pålning i olika storlekar och därför olika tekniker i videon nedan:

Med hänsyn till alla ovanstående, kan vi dra slutsatsen att pålverk Drop Det är den mest tillförlitliga alternativet för privata hem samt för uppförande av byggnader av något slag, i praktiskt taget alla terräng. Hans mångåriga erfarenhet i alla typer av konstruktion är ett bra bevis.

Under de senaste åren har många organisationer som deltar i produktion och montering av pålar för minimal mängd jämförbar med byggandet av grundvalarna för andra arter, vilket ger tillgång till och spridning.

På värmare marknaden en hel del olika modeller. De varierar i pris, funktion och princip uppvärmning. En sådan anordning är en gas konvektor som ...

Välja en termostat för den elektriska golvvärme

Elektriska golv design består av en värmekrets och en temperaturregulator. Regulatorer kallas också termostater eller termostater, eftersom de hålla en konstant (statisk) ...

Vi gör med reparation av elektrisk golvvärme

Elektrisk golvvärme gör i alla rum för att uppnå en behaglig värme som kommer underifrån och jämnt fördelad. Denna effekt är omöjligt att uppnå en konventionell radiatorvärme, som är ...

Låt oss bara säga, om du bygger ett hus på en sandjord på sjön, som jag har i alla fall nödvändig grund pålkran i marken. Så huset inte leder och kommer inte att skada. Annat sätt personligen har jag inte hittat.

Jag skulle vilja tala om sina egna erfarenheter! Min man och vårt hus är byggt på en grund på prefabricerade pålar. Denna konstruktion är verkligen stabil och pålitlig - vi kontrollerar själv! Huset står för 2 decennier - ingenting hänt honom. Vi gör bara kosmetiska reparationer, eftersom kapitalet är helt enkelt inget behov eftersom det inte finns några problem i detta avseende.

Jag håller med om att pålverk är den mest tillförlitliga, men ... denna grund att göra en enkel hus? om du vill, då uppstår frågan - eller om du har en stark grundvatten eller flytta mark (varför skulle uppföra en byggnad på platsen), enligt min erfarenhet (jag arbetade som murare 20 år), jag vet att sådana stiftelser gör när man bygger en riktigt stor (höghus, skolor och t. d.) och bär en stor belastning på marken eller "tunga" marken. Åh, och glöm inte att måste du hälla en annan flotte foundation, och detta kostar en vacker slant, och då finns det en installation av FBS och överlappande block - då endast klar uttag, du behöver ett sådant slöseri? För en enkel hem passform och skruva pålar, om du verkligen har problem med marken.

God dag! Vi fick fördelningen av mark för byggandet av ett privat hus. Att påbörja byggandet visade sig att grundvattnet bordet är på ett djup av en meter. Att bygga en konventionell husgrund inte är lämpligt. Det beslutades att göra grunden för armerad betong högar längd av 4 meter. Deras främsta fördel Jag tror att hastigheten på konstruktion, lång livslängd, möjligheten att byggandet av jorden där vattnet ligger nära. Som ett resultat, var huset byggdes snabbt.

Fundament på armerade betongpålar: Fördelar och nackdelar

Förstärkta betongpålar att fånga marknaden av låga konstruktion. En yttre betong stavar inger förtroende. Inte den sista roll som tillsammans med de "storebröder", som låg till grund för höghus. Men en del anser att detta är den mest tillförlitliga grunden, andra - behandlas med misstänksamhet.

Den entydigt svar på frågan "vem som har rätt?" Vi hittar inte. Sanningen är att de betongpålar har sina för- och nackdelar, precis som alla andra produkter. Vi pratar mer om det i den här artikeln.

Vad man ska leta efter

Grundval struktur av armerade betongpålar är förstärkt med höghållfast betong. KKZM anläggningen upprättar fundamenten på W / w högar av betong varumärke M300. Produkterna uppfyller kraven i GOST 19.804-2012.

Stöder överföra lasten från byggnaderna till marken. Tenderar att producera dem från frostbeständigheten hos betong med hög nivå, det vill säga, kan produkten motstå stora temperaturförändringar. Det är mycket viktigt att källaren i ett hyreshus i vårt klimat. När du väljer pålar Klass frost, som inte bör vara mindre än f150 och f200.

Fördelar betongpålar

Jämför förstärkta betongpålar kan kanske bara med pålar. Och den första i än vinna konkret stöd - är belastningskapacitet. Beroende på tvärsektionsstorlek och typ av jord i ett stycke tål en belastning på 9 till 60 ton. Till exempel, ett par med melkozaglublennym flotte 600x400 mm kan säkert bygga en tre våningar tegelhus. Sådan bärförmåga kan inte skryta av metall pålar.

En annan fördel kan kallas det material av vilket de är framställda. betong praktiskt taget Det är inte förstörs i jorden. Som ett resultat, livslängd mer än 100 år. Dessutom har denna typ av pålar, och har fördelar såsom resistens mot tryckskillnader, brandmotstånd och fuktskydd samt installationen är praktiskt taget omöjligt att skifta från designaxeln.

Montera förstärkta betongpålar kan vara i en - två dagar. Läs mer om det ...

För installation av betongpålar används mini pålning rigg. Band rör sig oberoende på vägen, lera och snö. Genom att justera benen, kan installation av pålar poäng även på små backar. Det kan vara utnyttja runda på -25 till + 40⁰.

Med ett sådant mål kan vara att installera betongpålar 40 tvärsnitt av 150x150 mm i ett arbetsskift. Det är grunden för ett riktigt land hus i en enda dag. Att leverera bilen till platsen för konstruktionen är möjlig med hjälp av en bärgningsbil.

På baksidan av armerad betongpålar är bristen på ekonomisk bärkraft. Till exempel, om vi jämför vikt / vikt och skruv pålar, den första kostnads ​​mer, har större lastbärande kapacitet, men på högen fältet anordnad på samma sätt som den andra. Under installationen inte kan växa, eftersom standardlängden är 3 meter. Om de stora svängningar, sedan använda mini-bilen pålning kommer inte att vara möjligt, eftersom det kommer att ha någonstans att installera. I detta avseende vinna skruv stöd. Slutligen, om du väljer att använda en hög foundation, det måste komma ihåg att oavsett i sitt slag, att utrusta bottenvåningen kommer att bli svårt och ibland omöjligt.

Vad kan byggas på pålar drivs pålar? Praktiskt taget samma som på skruv pålar: staket, garage, skjul, hem från en bar, loggar, tegel, lättbetong och betongblock, byggnader ram-panel, bastu, lusthus och industribyggnader. Ställ brygga eller brygga är osannolikt att lyckas. När det gäller byggandet av låga bostadshus och lägenheter är bäst armerade betongpålar med en del av 150x150 mm och 200x200 mm till 3000 mm i längd.

rådet tänka på när man väljer typ av struktur och marken. Om du väljer att bygga en bastu eller i området vattnas jorden, den idealiska skruv pålar. Om projektet tegelhus, är det bättre att välja de prefabricerade betongpålar.

Vid beställning av pålverk från KKZM anläggningen kan du spara avsevärt, läs mer om eventuella rabatter och köra programmet:

Vid beställning av pålverk från KKZM anläggningen kan du spara avsevärt, läs mer om eventuella rabatter och köra programmet:

Montering av fundament uppfördes på prefabricerade pålar

Byggandet av grunden för de prefabricerade betongpålar under flervåningshus

Pålverk - en fast konstruktion, som gör det möjligt att passera genom högar strukturen belastning på de icke-kompressibla jordlager belägna tillräckligt djupt.

Detta gäller särskilt när den svaga jord (torv eller träsk). Att stå vikten av byggnaden grunden måste det vara fast baserad på fast mark. Här gäller regeln: ju större område av grundstrukturen, desto mindre tryck på marken.

För beräkning av belastningen på varje ben, vid utformningen utförs beräkning av vikten av hela strukturen. Den resulterande siffran divideras med antalet installerade pålar.

Racks är nedsänkta i denna belastning, måste de tåla. Ett tecken på att stödet har nått en fast lager och är redo att motstå en given belastning kommer att stoppa dess framfart i landet.

högen högen av betong är omöjligt manuellt. Detta kommer att kräva en pneumatisk hammare. Mängden och frekvensen läge poler varierar och beror på den totala vikten av strukturen. Men de är noga med att ställa en blivande väggar, i skärningspunkten mellan väggar och hörn.

Vid slutet av skörd, är beskärning utförs på ändväggarna av bärare lika höjd. Därefter börjar uppförande av byggnader.

Armerad betong drivna pålar

Slagna pålar är stavar med ett kvadratiskt tvärsnitt och en spetsig ände, av armerad betong. De är nedsänkta i marken genom slag. Foundation att förtillverkade pålar hållbara och visar god prestanda.

Denna typ av högen - en tillförlitlig och stabil bas med en maximal lastkapacitet, som jämförs med installationen skruv Tise fundament och, mer stabil och hållbar.

För denna typ kan också användas träpålar lövträd. De är tillverkade av ek, tall, aska och andra fasta kvaliteter, hårdhet, som kan bestämmas genom Brinell-metoden.

Ofta flikiga skruv pålar ersätter rör med en konisk spets. Driven rör har bättre bärighet än pålar installeras genom nedsänkning. Även trots det faktum att strukturen av samma storlek används, hamrade element uppvisar bättre hållfasthetsegenskaper.

Produktionen av denna typ av högen regleras av bestämmelserna i den statliga kommittén för standardisering, vilket indikerade att graden av betong bör ha en styrka på 300 kp / cm.

Betong med sådana parametrar under testen på styrkan och kompression betraktas som tungt.

De används för att bygga hållbara byggnader, landningsbanor och vägar broar.

När enheten andra typer av fundament på pålar lösning applicerades med låg prestanda.

Detta gäller även för byggandet av strukturer på borrade pålar eller Tise.

Ram och trähus på styltor prefabricerade

House "ram" på pålverk

För anordningen under grundpålen trä eller prefab byggnader som används lugghöjd av 3 eller 4 meter med en diameter på 150 eller 200 mm. Som väljs mindre diameter än tunga konstruktioner av tegel i flera våningar.

Sådan upplösning anses tillräcklig för att högen trädde in i den fasta jordskiktet, en grund sig nödvändigt bärighet.

Dock är problematiskt att använda denna typ av högen på grund av behovet att skaffa sig en motsvarande liten storlek utrustning för deras igensättning.

Användningen av tung utrustning är förbjudna säkerhetsstandarder och klipp. För att genomföra transaktioner i enlighet med de krav som anges ovan kräver en viss storlek på byggarbetsplatsen.

Således till närmaste byggnaden får inte vara mindre än 25 meter.

Arrangemang av foundation

Stiftelsen för förtillverkade bryggor är bra eftersom det kan användas för alla jordar, inklusive magra jordar: rörelse, torv eller träsk.

 • rengöring byggplats vegetation;
 • leverans av delar installerade strukturer;
 • markeringar installerade basen.

Installera slagna pålar

pluggning processen utförs enligt följande. Elementet monteras vertikalt med huvuddelen, riktad uppåt. Kontrollera om spetsen och axeln. Sedan börjar han driva processen.

Slaghammare nedsänkta partiet, och varje hög drivfrekvens beräknas först genom att en mätare, sedan till 0,1 meter till "misslyckande". Average "misslyckande" beräknas antalet slag mot baselementet.

Vid anslag hammare gjorde nedsänkning mätning och bestämdes bärighet av strukturen. Detta gör det möjligt att förhindra nackdelar i senare byggnader.

I detta skede är det möjligt att förse tomrum förekommande stenar och andra hinder i marken. Om högen är i färd med att nedsänkning möter något hinder, kan det vara ett falskt misslyckande. Följaktligen är denna typ av bas inte tillämplig för en enhet på en pålverk klippiga områden.

En annan möjlig scenario är att närvaron av hålrum i jordstrukturen sjunker kraftigt efter utslagning. I detta fall är basen belastningskapacitet betydligt.

Under hela processen av körning bör utföras verifiering av noggrannheten hos högen Breakdown Structure.

 • Följa alla krav, med hjälp av drivna pålar för att skapa en kvalitet och tillförlitlig grund.
 • Kostnaden för installation av fundament på pålar motsvarar kostnaden för andra typer av fundament.
 • Om det finns inställningar för körning och hög manövrerbarhet utrustning tar processteknik en kort tid.
 • Volymen av deras kostnad liknar volymen i liknande teknik.
 • Pålgrundläggning visar utmärkt tillförlitlighet, hållbarhet och har utmärkt bärförmåga.
 • Den förnyelse av den grund på pålar måste tänka på hur varmt och dekorera bottenvåningen.
 • Om jorden på byggarbetsplatsen eller svällbara sättningar, kan stabilitetsegenskaper fundamentet minskas avsevärt.

Hopsamlade järnbetongpålar bundna med grillage

Om det är nödvändigt för att ge strukturen mer styrka, använd en hög grundkonstruktion grillage. Sådana baser kan delas in i:

När dessa två typer av apparater lämnas lite utrymme mellan marken och bandet. Kör fyllningssand lager av grus eller grus under tejpen.

Han ger inte marken (i fallet med svullnad) vila på flotten grund. Vidare kommer närvaron av detta gap inte lyfta grillage fundament uppåt.

Samma metod används för lugggrundplatta utföringsformen.

Material för tillverkning av lugg bärare

Trä drivna pålar

Trä - drivna pålar med en låg fuktmotstånd och metallprodukter har en lägre lastbärande kapacitet.

Sådana element är gjorda av stålrör, kanaler, etc.

Deras främsta fördel - låg vikt i jämförelse med andra.

Ett sådant stöd kan drivas tillräckligt djupt gradvis öka sin längd.

Foundation - pålar med ett kvadratiskt tvärsnitt, har en spetsig ände med en stål sko.

För låga byggnader använder mikropålar upp till tre meter lång.

Fördelar med armerad betongpålar

Hopsamlade järnbetongpålar

 • Bra bärförmåga och portabilitet laster utan att kompromissa med prestanda.
 • Lång livslängd - omkring 100 år.
 • Stadigt ner i marken.
 • Ökningen i styrka på grund av design - inre förstärkning.
 • Hög fuktbeständighet, brandsäkerhet, till atmosfärstryck motståndsändringar.
 • Närbutik. Produkterna lagras i staplar, de inte kräver några särskilda villkor.
 • Snabb att installera, är det fördelaktigt att minska tiden för förberedelser och justeringsarbete.

Man måste komma ihåg att innan nedsänkning och skörd, allt stöd bör rengöras noggrant från smuts.

Den erforderliga stödet bör tillhandahållas av dokumentation av de normer, information om tillverkaren, eftersom betongtillverkningsdatum viss sats, etc.

Bra produkter är de som har en slät yta utan sprickor och chips.

För den här artikeln har inga kommentarer ännu. Bli först att kommentera.

© 2017 Foundation Club

Kopiering av material är tillåtet med angivande av källan.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

5 + 4 =