ZD tapeter på väggen

3D-väggpapper - tredimensionell tapeter för väggar, vilka typer som händer, hur man limar och var man ska köpa

Världen står inte stilla, 3D-teknik har stadigt gått in i vårt liv och gradvis täcker allt mer av dess sfärer. I synnerhet gäller detta dekoration av inredningen med 3d tapeter.

3D-filmer, 3D-spel, målningar, teckningar på asfalt 3D är de ljusaste exemplen på hur du kan känna huvuddelen av bilden på en plan yta.

Minns du intryck av att titta på din första film 3d? Enig, det är otroligt, fantastiskt, väldigt spännande! Det finns en fullständig känsla av verkligheten av vad som händer och du, och inte i sidan, men inuti denna verklighet! Det verkar, det är bara nödvändigt att nå ut en hand, och du kan röra allt som du ser.

3d väggpapper för tapeter - tredimensionell bild

Vill du skapa en sådan verklighet hemma? Nu är det möjligt tack vare 3D-bakgrundsbilder. Men om allt i ordning ...

Intresserad av temat 3d dekoration? Vi rekommenderar dig att bekanta dig med inte mindre intressant material för inredning - 3D-paneler för väggar.

3d bakgrundsbilder - denna stora volymer bild för väggar, i själva verket ett nytt ord när det gäller dekorativa material. Deras huvudsakliga funktion är att de skapar en 3d-effekt, effekten av bildvolymetricitet. Bilden verkar komma från väggens plan direkt in i utrymmet.

Fördelar med 3D-bakgrundsbilder:

 • slitstarkt;
 • lätt att rengöra med alla diskmedel
 • praktiskt taget missfärgas inte med tiden;
 • giftfri, d.v.s. tillverkad av miljövänliga material;
 • brandbeständig (behandlad med icke brandfarlig primer).

Dessa tapeter uppfyller alla moderna krav på efterbehandling av material, som kommer att tjäna dig i mer än ett decennium.

Vad är 3d tapeter - plusser och minuser

Kanske är deras enda nackdel att tegningen i tid kan störa dig!

Det är värt att notera att du inte kan köpa tapet 3d för väggar, eftersom det är en ganska dyr finish. Spridningen av priserna är också bra och beror på bildens storlek, komplexitet, basmaterialets, olika bakgrundsbilder. Förutom färdiga lösningar kan du nu beställa 3D-tapeter av nästan vilken storlek som helst.

3D-väggpapper i ett interiör eller där det är möjligt att använda

Omfattningen av tapeter med en tredimensionell bild är obegränsat.

 • I restauranger, barer, hotell. Denna design av rummet kommer att överraska besökare med sin originalitet.
 • I nattklubbarna. Om man ska lägga till de dövande spåren och ljusets ljus en tredimensionell fantastisk bild längs hela hallens omkrets - kommer effekten att bli fantastisk.
 • I alla bostäder. I barnkammaren med tredimensionell tapet kommer ditt barn att känna sig själv i en saga. I små rum med hjälp av 3D-tapeter kan du visuellt expandera utrymmet. Och i rymliga rum kan sådan tapeter hjälpa till att dela upp den i flera zoner. Dekorera djupt deras badrum och kök - den här beläggningen är vattentät. 3D tapeter är perfekta inte bara för väggar, men också för taket. Realistisk bild av den skimrande stjärnhimmel eller ett fantastiskt landskap kommer att glädja någon.
 • I reklambranschen. Din annonsering står med 3D-bilder, uppställda på platser med hög passabilitet hos människor, kommer att locka en potentiell köpare uppmärksamhet mycket snabbare än traditionella.

Således är 3D-wallpapers en universell väggbeklädnad som kan användas överallt.

Dessutom används tyget med en tredimensionell effekt för att klistra in ytterytorna på rummet. I bilden nedan är en original och väldigt kreativ idé med designen av garageporten.

3d bakgrundsbilder på garagedörren

Fotobilder med tredimensionell effekt kan vara standard, singel och panoramautsikt.

Namnet talar för sig själv, en typisk storlek tapeter. På sådan bakgrundsbild väljs inte den tredimensionella bilden, det är vanligtvis geometriska figurer, abstraktioner eller mönster som inte kräver ritning.

Standard 3D tapeter (rulle) med röd prydnad Standard 3D tapeter (rulla) med grön prydnad

Representera ett visst fragment av bilden på panelen med godtycklig (eller hellre givet) storlek. Kan användas för limning till väggen som ett oberoende element eller dekorerade på konturen av en ram.

3D-enväggspapper med en strömmande effekt 3D-papper i svartvitt

Den mest populära och otroliga typen av beläggning för väggar. Detta är en enda duk som är utformad för att klistra in på en gång hela väggen eller till och med två. Längden på en sådan duk kan nå flera tiotals meter. I lägenheter placeras de längs omkretsen av hela rummet.

Panoramic 3d väggpapper - trä Panoramic 3d bakgrundsbilder - Nattsky

Eftersom vi talade om den tredimensionella bilden, är det värt att notera ytterligare 2 typer av tapeter - fluorescerande och LED.

Mycket effektiv kommer att se fluorescerande tapeter. I dagsljus - det här är en vanlig tredimensionell tapet med ett ljust mönster. Men med början av mörkret omvandlas de: de börjar utstråla ett mjukt, flytande ljus.

Markering spelar en avgörande roll när det gäller att använda denna typ av tapeter. Det tillhandahålls av fluorescerande lampor, som även kallas svarta lampor. Tack vare dem förvärvar bilden en speciell realism, kommer till liv.

Fluorescerande tapeter för väggar med tredimensionell bild Fluorescerande vägg tapeter

Tja, det mest intressanta i denna serie kommer att bli LED-bakgrundsbilder (med LED-bakgrundsbelysning).

Du kan säga att det här är ett helt elektroniskt system, som består av ett stort antal LED, vilket gör det möjligt att upprepade gånger ändra bilden efter vilja och humör.

Det mest intressanta är att med hjälp av fjärrkontrollen och även den mobila applikationen kan du välja färg, ljusstyrka eller komposition, ändra designen av rummet varje gång.

LED-väggpapper Effekter av LED tapeter för väggar

I det här fallet är det värt att nämna att ledd tapeter av kinesisk produktion skiljer inte tillförlitlighet, liksom vägar i installation och underhåll.

Bakgrundsbelysning 3D tapeter på köksförklädet

Försäljning och tillverkning av denna typ av tapeter handlar med tryckerier. Det enklaste sättet att beställa bulk wallpapers via Internet.

Förutom de föreslagna standardskisserna kan du beställa bakgrundsbilder med en exklusiv story, antingen enligt din egen skiss (t.ex. från ett foto), eller använd en specialists tjänster som kommer att skapa en ny tomt med en tredimensionell effekt utifrån önskemålen. Naturligtvis måste exklusivitet betala, men resultatet är värt det!

Och glöm inte när du väljer 3D-bakgrundsbilder: deras stil måste matcha rummets övergripande designtänkande.

Tekniken för att sticka 3D-fototryck är inte mycket annorlunda än att använda vinyl eller non-woven tapeter. Ändå är det nödvändigt att arbeta försiktigt, tk. skada en sådan dyr beläggning kommer att vara synd. För att allt ska lyckas, följ rekommendationerna.

 1. En mycket viktig roll spelas av själva muren. Det ska vara helt jämnt, utan chips, grovhet och andra defekter. Ta hand om det i förväg (för att avlägsna gamla tapeter, kitt hålen och andra förberedande arbete).
 2. Panoramabakgrund kräver särskild uppmärksamhet. Pasta kräver inte bara noggrannhet, utan främjandet av ytterligare 2-3 personer.
 3. Eftersom de limmas till 3D tapeter butt-end, då med den minsta avvikelsen, kommer effekten av tredimensionality att brytas. Därför lägger du i början "på en torr" alla delar på golvet för att kompensera hela bilden.
 4. För att utesluta möjligheten till inkonsekvens bör du starta klämma stora fotobilder med behörig markering - använd nivån (med en nivå, dra en platt vertikal linje på platsen där remsorna passar). Som du vet är det viktigaste att börja rätt, de andra banden kommer att falla platt.
 5. Använd ett lim för tung tapeter, som appliceras på väggen (ingen anledning att applicera lim på tapeten).
 6. Håll koll på temperaturen i rummet, helst + 20-25 grader. Naturligtvis bör det inte finnas utkast och temperaturförändringar. Och dessa krav bevaras både under limning och efter det under dagen.
 7. Kanterna är avskurna först efter att det har torkat helt.

3D-bakgrundsbilder för väggar - det här är en universell finishlack som kommer att lysa upp, återuppliva varje rum och göra det unikt och unrepeatable. Försök, våga, och få dina drömmar att bli sanna!

3d bakgrundsbilder - foto av intressanta varianter

Kreativt 3d-väggpapper - fotavtryck Kreativa 3d tapeter för väggar - näve imprint 3d tapeter för väggar - zoo-creative

3d tapeter i en tonåring rum 3d bakgrundsbilder i sovrummet 3d bakgrundsbilder - berg, gorges Wall 3D tapeter med runda stenblock 3D tapeter med en mörk tegel effekt 3D Eiffeltornet i sovrummet 3D-papper i vardagsrummet 3D väggmålning - Abstraktion 3D-väggpapper på en vägg - en kreativ karta 3D foto tapeter på väggen - sportbil 3D-bakgrundsbilder på väggen - Hulk

Kommentarer (0)

Informationsprojekt om byggandet av huset med egna händer. Fullständig eller delvis kopiering av webbplatsmaterial är endast möjlig efter överenskommelse med administratören

Original 3D tapeter för väggarna - foto för vardagsrummet

En tredimensionell bild är alltid intressant för uppfattning. Volymen, färgeffekter, illusionen av en komplett nedsänkning i rymden på bilden ger fantastiska känslor. 3D-bildseffekten kan arbeta med avkoppling eller omvänt att tona kroppen. Vackra bilder hjälper till att ta bort trötthet, psykisk stress eller bara koppla av från överflödig information. Som regel kan foton i utmärkt kvalitet låta dig överväga de minsta detaljerna. För vardagsrummet är trendiga 3D-tapeter den bästa lösningen för väggdekoration, vilket framgår av bilden av de inredningar som presenteras, vilket imponerar med sin skönhet och naturlighet i bilden.

3D tapeter i mjuka färger i vardagsrummet

Tack vare 3D-bakgrundsbilder skapas atmosfären i rummet. En festlig, mysig eller bekväm inredning kommer att glädja både ägare och gäster i huset. Tredimensionell bild, kommer in i rummet med vardagsrummet väggen, kommer att fånga all uppmärksamhet, och omedelbart nedsänkt i ämnet bilderna. Denna design kommer att vara ett trevligt ämne för diskussion, ämnet för granskning och imitation.

Varje tema på tapeten med 3D-bild är tydligt stiliserad och blir lätt en del av designprojektet. Dessutom är dessa tapeter limmade inte bara på väggarna, men också delvis på taket eller dörren. Det viktigaste är att bestämma hur de kommer att kombineras med tak, golv, möbler och textilbehandling. Sådan tapeter är en bra lösning inte bara för att skapa en ny inredning, men också för att utföra kosmetiska reparationer. Välja rätt bild och byta ut några tillbehör, du kan få ett helt nytt vardagsrum. Tid och materialkostnader kommer att vara minimala.

3 D tapeter för att bidra till en ursprunglig inre rum

3 D tapeter i ljusa färger hjälper till att visuellt förstora vardagsrummet

3 D tapeter är inte dyrt sätt att göra plats originalitet

Konceptet kommer från 3D tredimensionella. Detta är tredimensionell. Varje objekt kan betraktas som en tredimensionell, eftersom det har tre dimensioner - bredd, längd, höjd. Rita på Mural skapats tack vare särskild teknik och tredimensionell grafik. När denna process går alltid fram, kan vi förvänta oss att inom en snar framtid kommer många dekorativa material har liknande egenskaper.

Specialbeställningar kräver kundens val av en bild och göra tyg tapet på specialmaterial. Mural vardagsrum inredning i bilden har en 3D-bild på bekostnad av speciella partiklar som reflekterar ljus och brytande den i rätt riktning. Förutom att välja bilder för en sådan tapet bör vara medveten om det speciella ljuset och reglerna för dess plats. Anses vara det bästa alternativet med UV-lampor. De bidrar till kapaciteten hos bilden på väggen. Dessa enkla knep kommer att bidra till att visa fullt skönhet och realismen i modern Photowall.

Storformat image ha en viss volym. Det är denna volym är orsaken till deras popularitet. Känslan av rörliga bilder på väggen inne i rummet överraskningar och förtrollar. tillverkningsteknik liknar skapandet av fototapeter:

 • Modellering av mönstret på datorn;
 • Matcha färger med särskild programvara;
 • Skriva ut på rull basis.

Sommar timmer 3 format D

En stor ros på tapeten i vardagsrummet

3 D tapeter utmärkt val för litet vardagsrum

Papperet kan vara av flera typer - fleece, vinyl eller papper. 3d tapeter uppdelad i flera typer:

 1. Standard. Bilder utan matchande figuren. Det kan vara mönster, geometriska figurer, prydnadsföremål;
 2. Single. Denna fristående målningar eller små fragment, som kan limmas vid väggen eller rum partition. De kan utformas i ramen och har olika storlekar;
 3. Panorama. På dessa dukar placerade globala bilden, och de skiljer sig avsevärt i storlek. Monteras direkt på väggen och göra några scener är mycket realistisk;
 4. Fluorescerande. Litet rum Glow in the Dark uppnås på grund av innehållet av vissa ämnen i färgen på tapeten. Vid användning av lysrör på natten bilden blir fantastiskt;
 5. LED. Sådana banor som typiskt används i samband med ytterligare belysning. Det är hela systemet drivs av fjärrkontrollen och ändra bilden av den mänskliga viljan. Det är den dyraste och komplex design.

Stora blommor på tapeten i vardagsrummet

Ornament 3 D-format kommer att vara bra för levande

För glans på ytan av tapeten är det laminerade. Yta med en matt effekt har i allmänhet en uppruggad textur. De bästa materialen för tillverkning av de dyraste lyxvaror är viskos och silke. Och för att öka slitstyrkan och styrka speciell beläggning.

Widescreen bild designers används för att lösa flera problem på en gång - ljus design, korrigering rummets storlek, föreningen av alla delar av inredningen i samma stil:

 • Stora volym bilder pryder en hel vägg eller någon av dess delar. Till exempel, för separation av rum i falldelar;
 • I mindre rum sådana bilder lätt ge optisk förstoring utrymme;
 • För mer naturlig färgen på väggarna ska vara i uniform ljusspektrum. Varma nyanser gör rummet bekvämare och rymligare kyla;

Varma färger gör vardagsrummet bekväma och mysiga

Tyngdpunkten i vardagsrummet rekommenderas att endast 3 D tapeter

Viktigt! Den allmänna begreppet vardagsrummet bör endast hållas 3d tapeter. Det är bättre att bilden på väggen var en fortsättning på ett gemensamt tema, snarare än ett separat objekt skrika.

 • Abstrakta målningar är idealiska för en modernistisk eller ett rum i stil med hi-tech. För mer acceptabla klassiker panoramabild. Naturligtvis måste panoramabild överensstämmer med lagarna i genren över vardagsrummet,
 • Vissa varianter 3d tapeter perfekt samexistera med vägg träpaneler eller dekorativa lister.

Vid beredning av ytan för att hålla sig 3d tapeter, se till att alla ytor blir slät. Även små defekter kan skada bladet och bryta bilden. För fixering väggen är valda lim som appliceras direkt på väggen. När du arbetar med 3D-tapet på väggarna följa med temperaturkontroll och övervaka frånvaron av drag. På bilden några exempel på design för vardagsrummet.

En utmärkt utföringsform 3 kommer att vara D mönster med grön växtlighet

Bright accent i en vit vardagsrum i form av rosenblad

Stora blommor på tre D tapeter i vardagsrummet kommer att ge friskhet

Idéer för interiör med 3d tapeter

När dekorera ett rum vanligtvis anser sitt syfte och i enlighet med den valda stilistisk riktning. Vardagsrum kan ta på genomförandet av alla kreativa projekt. De rymliga hus det har många besökare och är en plats för en mängd olika helgdagar. I små lägenheter i tillägg till mottagning av gäster, det är en favorit ställe att umgås familj. Några idéer är ganska enkla att implementera:

 • snöklädda bergen i blå och vita färger. Å ena sidan, de blå nyanser av bra för mentala tillstånd hos en person, snabbt lugnande och tuning på verksamheten humör. Å andra sidan blir rummet i kylan skuggan en oas av färskhet under den varma årstiden, vilket ökar litet rum;
 • Den rymdtema återspeglas i en av väggarna och taket. Mystiska planeter, nebulosor, stjärnbilder och fartyg erbjuder hela utrymmet i rummet för att stödja detta tema. Detta underlättas av släta väggar, laminat grå-beige toner, inbyggda spotlights;
 • Panoramautsikt från hus och trädgårdar är den perfekta bakgrunden för placeringen av stoppade möbler i vardagsrummet. Sittande på soffan, kan du få den fulla känslan av att vara i skogen vid ett vattenfall. Eller i trädgården bland blommande syrener;

Forest Trail 3 D tapeten är utmärkt för sittplatser

Sea Wave i vardagsrummet interiör

 • Bilder av kvällen i staden kommer att skapa en atmosfär av avkoppling på taket av metropolen eller enkelt stödja stämningen i partiet;
 • Azure Beach på väggen, rottingmöbler, tropiska träslag och mattor upprepar färgen på sanden kommer att skapa en illusion av närvaro på stranden. Lämplig musik och cocktails kommer att bidra till att koppla av efter en hård dag av lägenhetsinnehavare;
 • I vardagsrummet av en ung flicka är ganska lämpligt ljust målade blommor, fjärilar och dekorationer. Uppsättning av färgade mjuka kuddar, fina stolar, guld och silver inlaga möbler skapar en romantisk och drömmande stämning;

Stora rosor är ett utmärkt alternativ för vardagsrummet i en ung flicka

Delikat körsbärs kvistar dekorera varje vardagsrummet

 • Museum bild av en fornborg eller konstgalleri är lämplig för älskare av fred och komfort. Klassisk stil naturligtvis anta dessa 3d tapeter;
 • Det rymliga vardagsrummet är stort land hus som används 3D-bild enorma blommor. Beroende på färgen på inredningen kan det vara te rosor, vit krysantemum blommande fält eller bild;
 • För att leva i en eko-stil, handritade bilder väljs eller regnskog landskap med vattenfall, djur och blommor.

Chic vattenfall i vardagsrummet på 3 D tapeten

När du väljer en tapet är det nödvändigt att fokusera på storlek, höjd och graden av ljusstyrkan i rummet. De små rummen är för stora bilden är inte mycket lämpligt, eftersom det kommer att skapa effekten av krossning. Däremot i stora rum små mönster går förlorad och kommer att titta på sin plats. Det är möjligt att ta hänsyn till designers råd om användningen av fototapeter i det inre:

 • Den lilla vardagsrummet är bättre att använda tapet med ett visuellt perspektiv. Limma dem bättre på hela området av väggen. Denna teknik gör det möjligt att utöka maximalt utrymme;
 • Delikat pastellfärger minskar tryckande effekten av en stor siffra, och den mörka delen av rummet rör optiskt bort;
 • Interiören är rymliga vardagsrummet med massor av sol du kan använda någon bakgrundsbilder. En stor bild, kropp textur, mångfärgade glitter eller kan lätt rymmas på någon vägg. Det enda att notera är möblerna. Om tapeten är ljus, är möblerna bättre att välja en mer lugnande färger. Omvänt, om en ljus accent möbler, så tapeten bör inte dra på all uppmärksamhet. Glans är acceptabelt på tapeten på väggarna på den sida av fönstret. I direkt kontakt med bländning av ljus tycks förvränga bilden;
 • För separation av rummet i zoner bör väljas mönster i enlighet med innebörden varje plats. För avkoppling och ordentlig vila är lämpliga landskap, bilder av växter och dammar. För rummet, avsedd för mottagning av gäster, organiskt passar in i abstrakta målningar, foton kvälls städer.

Covert i ett litet vardagsrum

City på natten i ett litet rum

3d Moderna beläggningar har de fördelar som är omöjligt att inte uppmärksamma. De uppfyller säkerhetskraven och produceras för alla projekt. Dessutom har vissa egenskaper:

 • hållbarhet;
 • Skydd mot UV-strålar. Tack vare denna långa behålla ett attraktivt utseende och inte blekna;
 • Lätt våt hand;
 • Icke-toxisk;
 • Brandsäkra genom behandling med en speciell förening.

Tapet med 3D ursprungliga volymen gör någon vardagsrummet. Du kan slå något ämne. Kommer det att vara ett sommarkafé och blomsterfält, flod eller stranden, är det bara viktigt att välja rätt möbler och inredningsdetaljer.

Seashore i vardagsrummet kommer att bidra till ett dopp i sommar humör

Indelningen i sektioner är stor hjälp för att öka och uppdatera rummet

Den lilla vardagsrummet rekommenderas att använda 3d tapeter i det inre, som visas på bilden. Separata områden kommer att öka och uppdatera rummet.

Tips! Titta på den tredimensionella bilden är värd i förväg. För att bli effektiv och bildvolymen, är det nödvändigt att titta på avstånd. Om rummet är för liten, kan 3D-effekten inte visas.

Om du inte kan hålla 3d tapeter på väggen, bör du överväga möjligheten att placera dem på taket, dörren eller möbler. Vidhäftad till taket, använder en modell av fluorescens linje. Kommer att vara de mest spektakulära bilder av himlen. Den visuella effekten uppnås, är interiören uppgradering garanteras.

3D bakgrunder för väggar: en fotokatalog interiörer, design tekniker i utformningen av

På marknaden för efterbehandling material ständigt poppar upp flera nya objekt och affär i ett sådant enormt utbud är det inte lätt. Den här artikeln handlar i detalj så populär typ av efterbehandling material som 3D bakgrundsbilder för väggar: en fotokatalog färdiga lösningar kommer att visa all den information som lämnats. Kommer också ta itu med de fördelar och nackdelar, de viktigaste typerna av bulk Photowall, hur de skiljer sig åt och hur man använder dem i det inre av lägenheten.

3D-tapeter används ofta för inredning av olika rum

Dragen av användningen av 3D-foto bakgrundsbilder för väggar

Det finns många sätt att återuppliva uttråkad rummet design. En av de mest praktiska, effektiva och billiga alternativ - 3D bakgrundsbilder för väggar. Foto exempel visar hur dramatiskt omvandlas platta tack vare tapeter.

Väggmålning på väggen kan ändra den visuella uppfattningen

Även 3D-tapeter passar perfekt i praktiskt taget alla design, det största intrycket de gör på distans. Däremot kan Internet hitta underbara exempel på användning av stereoskopiska fototapeter i det inre av små lägenheter eller till och med gostinok. Det viktigaste att välja rätt bild, storlek och färg på tapeten, och intelligent plocka en plats för dem i det inre.

Tredimensionell tapet med bilden av träden är perfekt för naturälskare

För att öka effekten kan vara längre bort ultravioletta lampor, till exempel lampor eller BLB-Wood lampa. Deras utsända ljuset är knappast märkbar för det mänskliga ögat, men det ger djup och realism. Installera dessa lampor kräver en viss finansiell utlägg, men effekten av tredimensionella bilder av den belysta i rät vinkel, är helt enkelt oförglömlig.

3D-tapeter på väggen - en trend i inredning

De främsta fördelarna med 3D fototapet

Vägg med 3D-effekt kännetecknas av god slitstyrka och uppfylla alla krav på brandsäkerhet. De är gjorda av miljövänliga material och de är väl passerar luften, kan de användas även i barnens rum. Dessa tapeter är inte rädda för fukt, smuts, extrema temperaturer, ultravioletta strålar, och sedan ta hand om dem inte kommer att orsaka några problem - lättast tvätta bort smuts konventionell detergent eller en enkel tvål och vatten. Deras livslängd överstiger 10 år, och med tiden att de inte brinner och inte förlorar sin ursprungliga utseende.

3D tapet med bilden av havet ger möjlighet att njuta av den fantastiska utsikten varje dag

3D Bakgrund extremt dekorativa. Till skillnad från konventionell Photowall så populära för några decennier sedan, kan de inte bara dekorera rummet, men också för att skapa en illusion av verkligheten som avbildas i dessa bilder.

Volumetric tapet med bilden av bergen

3D wallpaper-liknande "trycka" väggen fästa djup av utrymme, och därigenom enkelt dölja brister planerar. Med deras hjälp kan du visuellt förstora rummet, expandera den smala korridoren, höja ett lågt tak. Vackra 3D tapeter på väggen (foto på internet resurser erbjuder många intressanta lösningar) kommer att vara en central del av konstruktionen, och i en stor hall och i en typisk korridor, som ofta inte kan hitta någon plats för de flesta små möbler, och inte heller för komplexa designidéer.

Vattentät och tvättbara 3D bakgrunder till badrummet

De är också ofta används för att separera utrymme i funktionella områden. Detta uppnås inte bara på grund av storleken eller bild, men också på grund av sin färglösning.

Varje lägenhet kommer att vara unik med 3D-tapeter på väggarna. Kataloger Foto lämnats den specialiserade webbplatser, för att göra rätt val. Dessa platser erbjuder ofta sina kunder att utveckla skräddarsydda tapeter. När alla frågor är överens, tar mycket tredimensionell tryckprocessen bara några timmar.

Med hjälp av 3D-målningar i en modern interiör

I 3D-tapeter har vissa nackdelar. Trots den relativa lätthet av limning, måste ytan under dem noga pre-align. Varje skarv, grop eller grov kommer att ge intet alla sina fördelar, inklusive effekten av realism. När det gäller tapetsering väggarna med foto bakgrundsbilder, i de flesta fall, med lite erfarenhet, kan du göra utan hjälp av proffs. Men i den process som du måste se till att materialet gick mycket smidigt, utan några störningar. Men installation av vissa typer av foto tapeter utan yrkesverksamma fortfarande inte tillräckligt.

Tredimensionella väggmålningar - en häpnadsväckande och otroligt konst

Tips! 3D-tapeter är gjorda av polyester, så när du klistrar in det rekommenderas att använda lim för tunga tapeter. För ytterligare säkerhet kan du lägga PVA.

Vägg med 3D-effekt kan visuellt ändra något utrymme

3D bakgrunds svårt att köpa i järnaffären. Oftast måste de beställas på specialiserade webbplatser som erbjuder olika tryckerier. Dessa webbplatser ger detaljerad information om val av bilder, priset på 3D tapeter på väggarna och deras korrekta tillämpning.

Vacker vägg landskap i utformningen av sovrummen

Förresten, är detta höga kostnader en av deras nackdelar. Det är flera gånger högre än priset på konventionella tapeter och varierar beroende på:

 • 3D-typ tapeter;
 • bild komplexitet;
 • en tryckmetod;
 • basmaterialet (fleece, vinyl, tyg).

Populära tryck för utskrift på tapeten - Heroes favoritfilmer

Ännu dyrare är tapeter, anpassade, även om det är möjligt att välja i det här fallet inte bara bilden (det kan även vara foto egen skiss eller), men storleken på duken. I allmänhet är det höga priset på den avslutande materialet kompenseras genom lång batteritid och enkelt underhåll.

3D-tapeter - detta är ett nytt ord när det gäller dekorativa material

3D bakgrundsbilder för väggar: en foto katalog över grundtyper, egenskaper och sätt att skriva ut

Nätbutiken erbjuder ett brett utbud av 3-D tapeter på väggarna. Kataloger av foton och priserna på dessa platser är imponerande i sin mångfald. Denna abstraktion och stadslandskap och naturlandskap, flora och fauna, utrymme, tapeter fantasi eller animestil, fantastiska imitationer av dyra efterbehandling material och mycket mer. Emellertid kan allt detta reduceras till ett fåtal grundtyper. Och sedan bestämma vad som är bäst lämpad för en speciell interiör, kommer att bli mycket lättare.

Vägg tryck på visualiserar strandpromenaden

Oftast, följande typer av 3D-Fototapet:

 • singel;
 • standard;
 • panorama;
 • fluorescerande;
 • LED (LED-bakgrundsbelysning bakgrundsbild).

Eiffeltornet bild kommer att leda till det inre av en speciell fransk chic

Enstaka 3D tapeter, tenderar att ha tydliga gränser och strikt angivna storleken. I själva verket är ett fragment av ritningen, ett enda element av dekor, så att de inte klistra inte över muren. Den är utformad för att skapa en ljus accent i rummet. Ofta det vidare separeras med användning av färggränser eller lister i en ram.

Enkla 3D-tapeter i pojkens rum

Standard tapeter är bekant för alla typer av rullar och rita på dem ser ut som ett upprepande tredimensionellt geometriskt mönster, etnisk eller blommönster, abstraktion. Detta gör att deras användning i vanliga hem och i privata hem, till exempel bakgrundsbild inte kräver rigorös justering av figuren och är mycket lätt att installera. De klistra över alla väggar i rummet eller isolerade funktionella områden. Standard tapeter tillåter effektivt slå utrymme, ökar eller minskar den. Det är den mest demokratiska i fråga om pris view volym tapeter.

Standard tapet med en tredimensionell bild

Panorama tapeten är en enda tyg, som bara klistra över hela väggen eller ett helt rum runt omkretsen. Är stor (ofta överstiger flera tiotals meter). På grund av komplexiteten av denna typ av installation limning tapeter bör ge yrkesverksamma, på grund av de extra finansiella kostnader, men resultaten värt det.

Den ursprungliga print en stadsgata på en vägg i det inre

Panorama tapeter ändra rum oigenkännlighet "trycka" sina gränser, främja samma 3D-effekt, vilket skapar en illusion av äkta realism - oftare är urban, landsbygd eller naturlandskap, klarblå kvällshimlen eller havet.

Panorama 3D målningar på väggen i sovrummet

Fluorescerande speciella belagda tapeten (innehållande fosfor) komposition, manifesterad endast i mörker. Bild appliceras på det, duplicerar grundläggande mönstret på tapeten. I sig själv, skapar självlysande färg en 3D-effekt som sådan. Hon kan även hantera den vanliga tapeter.

Barnmålning med bilden av seriefigurer

När det gäller fotobakgrunds 3D, den dag de kommer att se ut vanlig panorama tapeter, och på kvällen på grund av nämnda komposition, och lysrör lyser rummet försiktigt hälla blåaktigt ljus. Det ser särskilt imponerande på tapeten med bilden av nattliga stadsbilder, hamnar, galaxer, hav djup.

Fluorescerande tapeter är en bra lösning för att ge interiören en ovanlig och intressant look

Var uppmärksam! På grund av nattbelysning, fluorescerande tyg som används ofta som bakgrund för väggarna i barnkammaren. Foto kataloger på nischade webbplatser visar en hel del bra lösningar trevlig utbyte av standardnatt. Däremot kan bakgrundsbelysningen inte stängas av, om det är, till exempel, kommer att börja störa sömnen eller irritera med tiden. Därför, med eller utan att sätta dessa tapeter i barnkammaren, eller säga, sovrummet - en omtvistad fråga.

Fluorescerande väggmålning föreställande staden på natten

LED tapeter, i själva verket är inte tapeten. De är ett komplext system som består av många små, inbäddade i en särskild LED-chip. Med hjälp av fjärrkontrollen eller mobil applikation kan du enkelt ändra ljusnivån, färg, nyans, och även själva bilden. Dessa tapeter är mycket lämpliga som en ytterligare höjdpunkt.

3D-tapeter i det inre av ett barns rum för en pojke

Till skillnad från fluorescerande, kan LED-tapeter säkert installeras i barnens rum. De klarat väl med rollen som en nattlampa, och när barnet somnar, kan de stängas av. Nackdelen är att den avslutande material är dess höga kostnad och komplexitet installation (det bör endast utföras av personal).

Vägg med den ursprungliga bilden

Vid beställning av webbutik, förutom den önskade bilden, vilken typ av tapeter, de möter rummets storlek och design idéer, du bör vara uppmärksamma på den tryckmetod. Det var från honom beror på hur intensiv och långvarig blir färgen på tapeten.

Abstraktion på en vägg spektakulärt sticker ut mot den vita av interiören

Bilder skrivs ut med:

 • bläck som reagerar på UV-ljus, och under dess inflytande absorberas starkt i tyget. Denna tryckmetod används oftast eftersom det ger den mest kontrast och rika i termer av färgbilden, och har god hållbarhet;

 • ekologiskt lösningsmedel bläck. Denna speciella tryckfärger som innefattar ett lösningsmedel och fina pigmentpartiklar. Ink skiljer sig obehaglig, men inte mycket stark lukt, och tillåter dig att skriva ut extremt hållbara högupplösta bilder, även på vinylytor, men de torkar under en lång tid;

Fascinerande titta på väggen färgerna i makrobild

 • Latexbläck. Miljövänlig, torka omedelbart efter applicering, under en lång tid behålla den ursprungliga färg och utseende, men är inte mycket skarpa bilder. Grund av den höga temperatur som erfordras för tryckning med hög kvalitet, är inte lämplig för tapeter, substratet som inte har någon värmebeständighet.

3D-tapeter med bilden av en gammal stege i en interiör badrum

ZD tapeter i inlandet: bilden av snygga lösningar

Den största fördelen med 3D-Desktop, förutom god estetik, är det deras förmåga att drastiskt förändra rummet. De tillåter dig att kompetent slå det tillgängliga utrymmet - visuellt utöka eller minska rummet, höja eller sänka taket, markera funktionella områden eller göra en spektakulär ljusa accenter.

Panoramabilder av städer är mycket populära

3D-fotoooboi i utformningen av restauranger och kaféer

På grund av dess egenskaper, är idealisk volym tapeter inte bara för privata lägenheter och hus, men även för restauranger, barer, kaféer, shopping och nöjesdistrikt. Enligt statistiken hjälper 3D-bilden för att avsevärt öka attraktiviteten i en sådan institution, och ibland - två gånger.

3d bakgrundsbilder i det inre av ett café

Det är inte förvånande, eftersom dessa ger den tredimensionella tapet café eller restaurang personlighet, en speciell charm, hjälpa till att enkelt ansluta sig till den allmänna stilen. Till exempel den japanska temat tapeter, som börjar med eleganta och klassiska tecknen i den japanska trädgården eller damm med lusthus och slutar panorama av Tokyo på natten, perfekt för en sushi bar eller restaurang i japansk stil.

Bild tapeter effektivt "flyter" i utskrifts soffan klädsel

Mest fördelaktiga 3D tapeter ser i de rymliga rum med högt i tak. Dock kommer även en liten bar av dem som ofta bosätta sig i källaren, glittra med nya färger, om väggarna är där för att avsluta fluorescerande 3-D tapet med en undervattensfarkost tema. Sådana beslut - tusen, och det finns inga hinder, förutom frågan den slutliga kostnaden till kundens fantasi.

Vägg med ljus aqua bild

Det är roligt! Optisk illusion som skapar 3D-Desktop, länge sedan blev en självständig turistattraktion. Runt om i världen, skapat ett museum tredimensionella illusioner. En av de mest kända - optisk illusorisk museum i Busan (Sydkorea).

3D-fotoooboi i utformningen av lägenheter och hus

Oftast, i kataloger och på webbplatser är exempel på 3D och foto tapet på väggen i en lägenhet eller privata hus. Detta beror på att de redan nämnda fördelarna med efterbehandling material - estetik, hållbarhet, förmåga att förvandla utrymmet. Naturligtvis finns det tredimensionella tapeter dyrt, men med tanke på den extremt lång livslängd, kommer dessa kostnader att återbetalas med ränta.

3D-tapeter har blivit en riktig välsignelse för designers

Volumetric tapeter som lämpar sig för nästan alla rum. 3D-foto kan klistras tapeter på väggen för hall (foto på Internet erbjuder många exempel), barnrum och sovrum, kök och badrum. Det viktigaste att tänka på storlek, syfte och stil i rummet.

Mural, utöka utrymmet, utformningen av modern lägenhet. Hur man väljer tapeter för varje rum. Bild, den mest gynnsamma för små rum. Väggmålning i en modern interiör.

I en liten lägenhet eller sovsal är inte nödvändigt att klistra över tapeter panorama en eller flera väggar. Eftersom det inte kommer att finnas någon effekt på nära håll, men rummet självt kommer att bli ännu mindre och obekväma. Men den enda svartvitt eller ljus färg accent bakgrunds ringa storlek kommer att vara ganska lämpligt. Du kan också använda standard 3D-tapet med abstrakta eller geometriska utskrifter, men pastan över dem bara en vägg. Till exempel, om rummet är lång och smal, limmade de en lång mur. Som ett resultat kommer utrymmet vara bredare och dess allmänna proportioner justera.

Enstaka tapeter i det inre av små lägenheter

Rymliga lägenheter för samma regler. Använd inte fluorescerande tapet i sovrummen eller plantskolor. Ett tag, deras avges i mörkblå ljuset kommer att gilla det, men när han trött, vänder det blir omöjligt. Av denna anledning, i barnkammaren eller sovrummet är bättre att sätta tapeten LED och lysrör är mer lämpade för andra rum. De kommer att se bra ut i rummet och badrummet. Volumetric tapeter är inte rädd för fukt, kemisk eller mekanisk påverkan, och i badrummet, kommer de att bidra till att koppla av och njuta av fred, lugn och vattenbehandlingar.

Volumetric tapeter kan förvandla varje badrum

Fluorescerande tapeter är idealiska som bakgrund för taket. Det är också en bra lösning - stick dessa 3-D tapeter på väggen för köket. Foto på Internet erbjuder mycket ursprungliga exempel på fluorescerande tapet för matsalen eller förkläde område. Lämplig för barns enkel eller panorama tapeter fantasi och anime anda, med seriefigurer och sagor.

Väggmålning i det inre av ett barns rum för flickor

En stor öppen yta av fantasi 3D fototapet för vardagsrummet väggen. För detta rum, kan du använda nästan alla typer av bulk tapeter - från enkel till LED. Särskilt imponerande är här för att se panorama tapet med städer, på landsbygden, kustlandskap och abstraktioner, och bilder av kosmos.

Panorama 3D tapeter - det är ett bra sätt att förvandla ett rum utan mycket tid och ansträngning

Det är viktigt att komma ihåg att 3D-tapeter kommer att bli en del av inredningen i många år, så deras val är att närma sig ett ansvarsfullt sätt till rummet såg harmoniska och glada invånare sitt utseende under många år.

Bakgrunds för väggar: faktisk fotokatalog och snygga alternativ

Tvättbara tapeter för köket: i katalogen fotoidéer för interiören

Mural, utöka utrymmet, utformningen av modern lägenhet

Muralmålningar på väggen: ett foto, pris, katalog av intressanta idéer för dekoration

Kombinerat tapet i hallen: foto, design 2017-2018 och populära designtekniker

Bakgrund för vardagsrummet: bilder av interiörer med en intressant design

Super! Något mycket bra, något som inte i ämnet, men i allmänhet - mycket cool!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

85 − = 78