Soffbord foto

Soffbord i inlandet - 100 exempel

I vardagsrummet är omöjligt att föreställa utan soffan eller TV. Men, du ser, är så liten och behändig del av inredningen, som soffbord, lägg ditt dagliga liv ännu mer komfort och bekvämlighet.

Han kan dekorera varje interiör. På soffbordet, kan du sätta din favorit tidning eller tidskrift. Det kan fungera som ett bra alternativ till köksbordet, om du vill dricka kaffe eller te. Bekvämt slappa i soffan med en tidning eller tidskrift i handen, kan du både dricka din favoritdryck. I detta avseende, ett soffbord - en oumbärlig möbel.

Soffbord - Ett trevligt tillägg

Dess fördelar inkluderar användarvänlighet, mångsidighet, bärbarhet och liten storlek, som inte skräpar ned i rummet. ofta, soffbord tillverkare utrusta små hjul. Detta görs för att underlätta transport tabellen. Således kan tabellen har en permanent plats, och om det behövs kan du flytta den till önskad plats lätt.

Soffbord används inte bara i bostadsområden. De är mycket populära i många mottagningskontor, skönhetssalonger, liksom i alla andra väntrum för bekvämligheten av besökare. Det är mycket praktiskt - och tar liten plats och klarar alla nödvändiga funktioner. Vid dessa tabeller vanligtvis broschyrer, tidskrifter, tidningar, och de är mycket bekvämt att servera kaffe eller te till gäster och besökare. Naturligtvis utformningen av dessa tabeller skiljer sig något från de som används i bostäder och lägenheter.

Men för att soffbord tjänade en annan ursprungliga möbel, är det viktigt att det passar in i den övergripande stilen i rummet, lägger till en skönhet och elegans. För detta ändamål tillverkare av möbler som används vid tillverkning av olika bords tillbehör och andra funktionella - estetiska inslag. Detta kan vara krom, och olika kant för att maskera en änddel bänkskiva tillverkad av laminerade spånskivor.

Innan du köper ett soffbord för ditt rum, bra Tänk, i vilket syfte det är du behöver. Kanske du planerar att lägga den alla möjliga små saker som behövs. Till exempel, en bok, fjärrkontroller och andra nödvändiga prylar. Eller kanske du planerar att använda den enbart för estetiska syften. Låt oss säga att du sätta på den en vas med blommor eller en krukväxt, och kanske planerar att placera det några statyetter eller souvenirer.

Du kanske vill använda som ett soffbord och en plats att lagra kosmetika. Det kan fungera som en servering bord, när det behövs. Naturligtvis kan en sådan liten del av inredningen även användas som sängbord i sovrummet. I vart och ett av dessa alternativ, behöver du soffbord olika utseende och funktionella särdrag.

Soffbord smak

Nu ska vi prata om de material som det är möjligt att utföra soffbord, och de kan vara mycket varierande. Du kan köpa den färdiga produkten i butiken, eller så kan du beställa uppfyllelse och exklusiv modell av din idé. Det beror helt på din budget. Den billigaste anses enligt ett soffbord gjord av laminerade spånskivor. Det ser sånt är mycket vacker och elegant. Imitation av trä kunna passa in i varje interiör. Det ser bra ut i rummet hi-tech stil tabell gjord av glas. Det kommer att skapa ett slags viktlös design. Men där det finns små barn eller husdjur, denna bit av möbler bör inte ställas in. Naturligtvis, är glaset för tillverkning av en sådan tabell kastas en särskild behandling, genom vilket det är ganska svårt att bryta eller repa.

Den dyraste alternativen soffbord gjord av dyra träslag eller stor-behandlade metallen. Tja, kan det råd att inte alla.

Mycket populära soffbord i den så kallade Tysk stil. De kännetecknas av sin funktionalitet och snyggt utseende. Ofta är de utrustade med speciella hyllor och lådor. Ofta folk köper soffbord, som under vissa manipulationer över dem förvandlas till en vanlig matbord. Detta är en mycket bekväm och praktisk.

Det finns bord, som på den tiden in i ett museum. De utförs i stil med "etnisk". För deras tillverkning natursten och ben är ofta gjorda av smidda delar. Naturligtvis skulle en sådan tabell passar inte alla interiörer. Ja, och du flyttar det är osannolikt, eftersom det är mycket tung.

soffbord De varierar i höjd. Det beror på de ändamål för vilka en särskild tabell som ska användas. När allt kommer omkring är dessa möbler används ofta för arbete, till exempel, de släpper den bärbara datorn. I detta fall bör benen vid bordet ökas.

Vi är övertygade om att i varje hus soffbord hitta sitt öde.

Soffbord för vardagsrummet - som att välja? Översikt över nya produkter + 80 bilder

De ägare av små lägenheter, där utrymmet är vanligen minst för vardagsrummet plockade upp ett soffbord - en transformator.

Vad är han så bra? Den är kompakt, lätt att dölja, eller var i hotellets gäster, är detta bordet för att utföra den huvudsakliga funktion av deras placering.

De positiva egenskaperna hos fällbara möbler poster, nämligen soffbord för vardagsrummet.

Även i sovjettiden cabriolet soffbord i vardagsrummet blev den viktigaste attribut. Och även några tiotal år, omklädningsrum stilar och traditioner val av möbler är desamma.

Ett litet bord för att hitta en plats i alla rum i ditt hem och på så sätt spara utrymme i rummet.

 • Han är mångsidig och enkel att använda. Material för tillverkning av möbler mångsidig bit plocka den mest hållbara och tillförlitliga. Dessutom ska tabellen välbeprövade låg kostnad.

  Bordet har förekomsten av vissa dolda funktioner. Vid en första anblick, inget speciellt, han är inte en tabell som en tabell. Det viktigaste utmärkande för sådana möbler är att, beroende på användningen av en transformator är möjligt att visa och sätta.

  Ytterligare funktioner ökar storleken på bordet, inte gäller för detta arbete. Det är lätt och därför lätt att flytta den från ett rum till ett annat.

 • Generellt finns det en hel del modeller och tabeller -transformerov Du kan plocka upp det som kommer att passa in i det inre av brunnen. I den här artikeln, den mest populära och trendiga modeller foto soffbord för vardagsrummet.

  Material för soffbordet - ett löfte om kvalitet

  Produktionen sker tabeller av olika material:

  • naturligt trä;
  • glas;
  • metallkonstruktioner;
  • Spånskivor MDF.

  Huvudsaken att det fungerade korrekt glidelement, och det spelar ingen roll vilken typ av material användes för montering. Råvarorna väljs utifrån hur möbler attribut ska användas.

 • Grund, nämligen ramen måste vara hållbara och tillförlitliga, så att den tål olika belastningsfaktorer.

  Anses högsta kvalitet tabeller, ram som är gjord av metall. Inte den säkraste glas soffbord för vardagsrummet. Detta gäller särskilt de hem där barn är aktiva.

  Trä och plast dåligt bevisats i drift processer. De är inte dyra, alltså kostnaden själv talar om kvalitetsegenskaper.

  Hur man väljer en tabell - en transformator - grundläggande tips

  Vanligtvis soffbord val sker enligt önskemål ägarens vardagsrum, naturligtvis ta hänsyn till stilen på inredningen. Rummets storlek samtidigt inte spela den viktigaste rollen, eftersom tack vare vikningen och utvecklas, kommer denna möbel passar i alla rum och även spara några kvadratmeter.

  När du väljer en design för ditt eget vardagsrum, uppmärksamma:

  • storlek kaffebord;
  • och ett basmaterial därför;
  • möjligt att använda.

  Det finns en annan inte mindre ekonomiskt och den ursprungliga modellen av Transformers - ovalt bord. Dessa soffbord i vardagsrummet inredningen ser ganska original.

  Vanligtvis används som en vanlig ställning för böcker eller vaser med blommor, men om du stänger någon, eller om semester, kan modellen lätt utvidgas och rymmer ca 10 personer.

  Moderna soffbord omvandlas inte bara till ytan för fester, men också på arbetsplatsen, där människor tillbringar sin tid att arbeta.

  Nu blev det klart att för att välja ett bord - en transformator är inte så svårt för vardagsrummet. Beväpnad med information, gå till affären och matcha möbler attribut.

  Det mest ovanliga soffbord

  kaffe eller soffbord idag - det är inte bara en praktisk möbel. Designers har använt länge låga soffbord som en del av en modern interiör.

  Form, material och färgtabeller definierar den stil som dekorerade hela insidan av lägenheten eller huset. Men det finns undantag, där används inredningen vardagsrummet, hallen eller andra rum är inte vanliga soffbord. Dessa är soffbord och blir konstföremål av modern inredning, så att du kan experimentera väljer många modeller av ovanliga mönster.

  Fancy soffbord är ett koncentrat av kreativitet och design stil, de presenteras i en rad olika icke-standardlösningar som till synes inte har något att göra med tabeller. Fet kombination av olika material och extremt kreativa idéer gör det möjligt att diversifiera anpassade interiörer. Märkligt formade skåp och soffor används sällan i utformningen av hallen, samtidigt kreativa soffbord har tillämpats i en snabbt växande värld av inredning och stil, liksom möbler gjorda av ovanliga material.

  Fancy soffbord av glas

  Soffbord av glas med abstrakta kurvor, vinklar och lockar elegant passar in i den moderna inredningen av lägenheter, hus, kontor.

  Glas soffbord ursprungliga form Gloria bekvämt placerad på den mjuka mattan. Nära det är möjligt att sitta på golvet och ta en kaffe med vänner, titta på ett fotoalbum eller läsa en tidning. Gloria soffbord i slitstarkt glas, utan användning av ytterligare material.

  Soffbord av glas

  Fancy soffbord Venus glas utrustad med hjul för att göra det bekvämt att flytta till soffan eller fåtöljen. Venus soffbord kan vara både hårda golv och på den mjuka mattan.

  Ett glas soffbord på hjul

  En annan ovanlig soffbord helt i glas, som erbjuder ett italienskt företag Tonelli, som arbetar endast med de mest kända designers. Dekon 2 Soffbord utformats med deltagande av designern Karim Rashid. Väggarna i tabellen är gjorda i form av icke-standardiserade former av fyrhörningar. sådan soffbord dekorera varje interiör, och i kombination med ljusa möbler och mattor skapar en atmosfär av friskhet, nöje, harmoni.

  Glas soffbord

  Italienska soffbord foton

  mega modern soffbord Globe glas har en ovanlig förvånande stödstruktur i form av blanka stålsfär. Idealisk för vit inredning.

  Glas soffbord

  Glas soffbord foto

  Glas soffbord

  Unik och ovanlig soffbord KAT består av tre plattor av olika typer av glas - transparent, matt och rökiga färger. Skär varandra, skapar en perfekt optisk illusion, på sitt eget sätt med de olika parterna.

  Soffbord foton

  Glas soffbord

  Glas soffbord foton

  Bland en mängd kreativa soffbord bör belysa de extraordinära spiral tabeller gjorda av glas som produceras av det italienska företaget Cattelan. soffbord spiral glas utrustad med en robust metall ben, de är bra, både i ljusa och mörka nyanser.

  Glas soffbord

  Soffbord Italien

  Glas i modeller av moderna soffbord perfekt med material som trä, plast, metall.

  Soffbord Theta rostfritt stål med glasskiva liknar en smyckeskrin.

  Soffbord med glas

  Modell av en modern soffbord Ida Black Oak är mycket praktiskt. Denna tabell har 2 delar av glas - topp och botten. Grunden är gjord av trä.

  Soffbord glas träd

  Soffbord med glas

  Den ursprungliga soffbord Istikbal Stella ganska ovanligt. Botten - en klassisk rektangulär träbord på plana metall ben, övre topp i transparent glas, tillsammans med trä en del av de bisarra metall ben.

  Soffbord med glas

  Elegant runt soffbord med glasskiva Howard Miller är utrustad med en fungerande urtavla i antik stil.

  Round soffbord

  Soffbord Havana spektakulärt inredda i kubansk stil.

  Tabeller kaffe glasskiva

  Röd kaffebord med glasskiva av John Uilbara som geometrisk abstraktion har träkonstruktion belagd med en akrylfärg och skyddas polyuretanbeläggning. Följaktligen kan en sådan soffbord användas i det fria, undvika direkt solljus och regn.

  Soffbord glas träd

  Träbord med glasskiva

  "Broken" Umbra soffbord är gjord av kanadensisk lönn i mörkgrått med en topp gjord av rökt glas. Hans säregna V-formad del i form av en bruten yta är idealisk för förvaring av tidskrifter.

  Ovanligt soffbord

  Soffbord, öppen spis Fire Coffee designad av formgivaren Arik Levy från Israel. Denna ovanliga soffbord har en bred bas av stål, som vilar på glasskiva. I centrum är en cylinder gjord av glas, i vilken de dansande lågorna rökfri eld. Denna ovanliga soffbord kommer att bli ett utmärkt komplement till din uteservering av interiören i kombination med en trä eller rottingmöbler.

  Soffbord foton

  Soffbord foto

  Fancy soffbord Serena glasfiber vita ovala och fyrkantiga former är mycket praktisk och pålitlig. Tillverkad av smält glas, de sällan slåss, och lämpar sig för nästan alla inredningar.

  Oval soffbord

  Soffbord gjorda av ett foto av glas

  Modern och snygg krom pläterad soffbord genom Coaster Möbler med glasskiva med kromfinish är lämplig både som soffbord, och som ett stöd för blomkrukor och andra dekorativa element.

  Soffbord foto

  Soffbord Elipse SANCAL produktion av spanska möbelföretag består av två delar och skapa en illusion av att det övre bordsskivan svävande i luften. I själva verket är den nedre delen ansluten med det övre benet av metallen, vilket är svårt att observera från vissa vinklar.

  Ovanliga Soffbord photo

  Soffbord foton

  Soffbord i trä i den klassiska versionen av liten efterfrågan, men om det är en ovanlig kreativ soffbord fantasifulla som vill pryda din inredning kommer att räcka.

  Round soffbord Round Coffe snygg och praktisk i botten finns en plats för tidningar och andra saker.

  Round soffbord

  Round soffbord foto

  Trä soffbord

  Kälke soffbord gjord av laminerad björkplywood från designern Kino Guerin både enkel och ovanliga. Det ger tillbaka minnen från sorglös barndom.

  Soffbord av trä

  Soffbord av trä Foto

  Mångsidig och modern soffbord Wenge produktion Baxton Studio Barbara med en innovativ design. De två övre roterande bänkskivor och bidra till att skapa flera konfigurationer. De rotera 360 grader för att säkerställa tillgången till ett större antal människor. I denna ovanliga soffbord Wenge kombinerar klassisk enkelhet och fina hantverk.

  Soffbord wenge

  Soffbord fällbara

  Mycket ursprungliga tabeller! Hur kan jag beställa?

  Hur mycket är en glas soffbord "Cat"?

  Hur mycket Serena tabell över ovala glas och Theta skelyannym med topp i rostfritt stål? Och var kan jag köpa?

  Hur mycket är en tabell från John Uilbara röd geometrisk form med glasskiva och var man kan köpa den?

  Slutligen ser jag en intressant möbler. Och nu det viktigaste - hur man köper?

 • Kommentera

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

  + 70 = 76