Transformers Ikea soffbord

Bord från IKEA - det finns för varje smak

Bland de olika tabellerna i Ikea hittar du många intressanta alternativ. En lämplig möbel kommer att hitta en student, en författare och den som behöver produkten enbart för rekreation, och inte för arbete!

Tabeller från Ikea: Allmän information och fördelar

Dessa produkter har många fördelar. De är gjorda av kvalitetsmaterial, har en modern design för varje smak, du kan hitta varianter av olika färger. Oavsett om det är en bok, eller något annat bord, så ser det i alla fall anständigt ut.

Ett stort plus av dessa produkter från Ikea - brett sortiment. Kök, skrivning, dator ... Valet är verkligen enormt! Och i var och en av dessa kategorier finns det många alternativ som skiljer sig radikalt från varandra, både i fyllning, i design och i andra egenskaper.

Artskillnad i Ikeas bord

Det finns många alternativ som passar en person som behöver denna möbel i så stor utsträckning som till någon som arbetar för honom och ställer stora krav på möblerna.

Foldningstabell (transformator) Ikea

Dessa produkter har utmärkta egenskaper för dem som bor i ett litet rum eller hyra boende. Vid sådana förhållanden kan vikmöbler vara mycket relevanta. Transformator är ett utmärkt alternativ om du bara behöver skriva eller läsa något. Ja, för permanent arbete eller studier kan det vara obekväma, men för en del snabba affärer i en timme eller två är ett mycket lämpligt val.

Den vikande bordsboken Ikea har utmärkta egenskaper för dem som bor i ett litet rum eller hyra bostäder

Katalog över dator och skrivbord Ikea

Det är väldigt bekvämt att använda katalogen när man söker efter både skriv- och datorprodukter. Det finns många alternativ bland varorna du kan inte bara hitta direkt tabeller, men står också för bärbara datorer eller systemenheter. Särskilt relevant kan vara den senare, till exempel om en person inte vill specifikt köpa en datordisk för en dator, men vill begränsa sig till att skriva.

Ett bord för en skolpojke måste ha vissa egenskaper. Till exempel bör den här produkten helst matchas med barnets tillväxt och vara helt enkelt att använda. Om bordet används av en vuxen korrigerar han själv vissa brister i produkten, till exempel står användningen för samma bildskärm om möblerna är för låga. Det är dock osannolikt att ett barn kommer att engagera sig i detta, det är därför att bordet för vilket han ska göra sina läxor borde vara helt perfekt. Sådana produkter är fulla i Ikea-butiker.

Ett bord för en skolpojke måste ha vissa egenskaper

Ett mycket bekvämt val för en person som enbart använder bordet är en magasinversion. Dessa bord kan vara lämpliga för en snabb frukost eller middag, eller för kort läsning eller skrivning. Om någon inte spenderar mycket tid hemma, så är det bara för honom det perfekta alternativet.

Ett bra val är om platsen i lägenheten är liten. Ett sådant bord kommer att vara mycket bekvämt i lägenheter-små familjer eller helt enkelt i ettrumslägenheter. Och om en person tar bort ett rum är det osannolikt att han ska skaffa sig något mer ambitiöst och grundligt.

Bland Ikea-soffborden kan du hitta många olika alternativ, som alla kan imponera både design och praktisk. Du kan hitta en ganska solid möbel, vilket kommer att vara den bästa lösningen i det fall det är möjligt att köpa endast en sådan möbel.

Mycket bekvämt val för en person som bara ibland använder bordet - en magasinversion

Kök och matbord IKEA

I butiken hittar du ett rikt utbud av produkter till köket. Stora och små versioner, med olika mönster, kommer att imponera på gourmeter, matälskare, helt enkelt finsmakare av estetik. Ett stort matbord kommer att vara bekvämt för dem som har stora familjer. Naturligtvis är detta alternativ endast relevant i stora rum.

Ett litet soffbord kommer vara trevligt, inte bara för finsmakare utan även för andra drinkar. Elegant design, kvalitet och användbarhet gör den här möblerna mycket passande för att dekorera inredningen. Du hittar många av dem i Ikea-butikerna.

Elegant design, kvalitet och användbarhet gör denna möbel mycket passande för inredning

Ett mycket bekvämt och intressant alternativ är en konsolprodukt. Dessa bord är perfekta för stora och små utrymmen. De kommer inte bara att vara praktiska i bruk utan också perfekt passar in i en mångsidig inredning. Om du vill ha något förfinat bör du vara uppmärksam på glasalternativen.

Glasbordet har många fördelar när det gäller estetik. Det är knappast möjligt att föreställa sig en mer förfinad produkt än ett bord med en rund glasbord på metallben. Detta blir ett utmärkt val om inredningen är inredd i stil med "High-Tech".

Ett mycket bekvämt och intressant alternativ är konsolprodukten

Glasversionen är lämplig om:

 • Bordet har en rent dekorativ funktion;
 • Inredningen är inredd i stil med "Hi-tech" eller i en annan lämplig;
 • Det finns andra bord i rummet som kan utföra många utilitariska uppgifter.

Ikea har ett brett urval av glas och konsolprodukter. Rush inte att välja, för varje bord har sina egna speciella egenskaper, som för någon kanske är optimala.

Kriterier för att välja en tabelltyp för rum

Det finns flera viktiga punkter som bör beaktas när man väljer en produkt i rummet.

Mycket viktigt, så att bordet är i harmoni med de omgivande elementen i inredningen i lägenheten eller huset. Hitta rätt alternativ är inte svårt nog bara för att lyssna på smaken. Ibland kan råd från en erfaren designer hjälpa till.

I interiören i stil med "Hi-tech" kommer bord av ett futuristiskt utseende att vara mycket intressant. Men i den klassiska stilen kommer en sådan möbel att se väldigt tveksamt ut. När det gäller "Bungalow" kan denna stil kombineras med "Hi-tech", så att tabellen över futuristisk design kan vara relevant.

I interiören i stil med high-tech kommer att vara mycket intressant att se tabeller futuristiska form

Naturligtvis, i "Bungalow" är det perfekta valet ett träbord, speciellt om det ligger under väggens färg. Även om detta inte alltid är det bästa valet, eftersom metallprodukter i "Bungalow", ibland kan lägga glamour, trots att det kommer att bli en blandning av "high tech".

Om det inte finns någon tydligt uttryckt stil i inredningen i rummet, så fungerar många alternativ. Mycket bra utseende kan vara ett enkelt träbord med inget anmärkningsvärt design. Men det är intressant och relevant att även se versionen med den ursprungliga designen.

Det är bättre att välja material som har alla kvaliteter som är nödvändiga för en person. Till exempel, om någon går till och äta och arbeta vid samma bord, förmodligen produkten måste ha en yta som är resistent mot fett och andra aggressiva miljöfaktorer i samband med dagliga måltider vid bordet.

Det är bättre att välja material som har alla nödvändiga egenskaper hos en person

Skrivbordet ska vara ganska tillförlitligt. Det är självklart inte lämpligt att ta en massiv produkt med mycket tjocka element, om inget annat än ett brev på bordet en person är engagerad i planeringen. Men om produkten kommer att uppstå tunga belastningar, bör detta beaktas vid valet av materialet.

viktigt Ta också upp ett bord med rätt färg. Även om det rör sig om glidande möbler, som endast används ibland, är harmonin med omgivande interiör fortfarande väldigt signifikant.

Mycket viktigt korrelera tabellens dimensioner och rummet där det kommer att ligga. Om det här är ett litet rum, då är en vit möbel väldigt relevant. Denna produkt kommer att expandera det visuella rummet, vilket saknas i sådana rum!

Det är väldigt viktigt att relatera bordets dimensioner och rummet där det kommer att ligga

En perfekt lösning för små rum är ett hopfällbart bord. Detta är inte nödvändigtvis en magasinversion, som inte alla kommer att hålla med. Nej, det kan vara fällbara skrivbord som utför sina grundläggande funktioner mycket bra.

Ett bra val för ett rum där två personer bor - ett bord för två, som kommer att ligga längs väggen. Detta kommer att undvika att köpa två möbler, vilket förmodligen kommer att störa passagen. Det här långa bordet kommer inte att vara bekvämt för alla, men det är värt att överväga.

Vinkel och klassiska versioner

Hjärtabordet hjälper också till att spara utrymme. En bra lösning för små rum! Dessutom den kompakta, det är ett utmärkt val för en stor lägenhet, om det är inrett i skandinavisk stil, vilket innebär en stor öppen yta och en total minimalism. Ett bra alternativ som en stationär dator.

Hjärtabordet kan spara utrymme

Rundbordet kan också sättas i ett hörn, men det blir inte lika effektivt som hörnalternativet. Men om du inte behöver många lådor, och produkten inte är avsedd att användas ofta, är valet ganska bra. speciellt ett rundbord kommer att vädja till dem som vill köpa en möbel så billigt som möjligt. Kan vara lämplig för en bärbar dator.

Klassiska produkter kan se chic, inte sämre än vinkla, och i en viss miljö ännu bättre. Men deras fördelar är huvudsakligen avslöjas under förutsättning att ett stort utrymme av lokalerna är. Det är då det är bättre att få ett klassiskt bord:

 • när det finns tillräckligt med utrymme och visuellt utrymme i rummet
 • När vinkelvarianten inte är lämplig på grund av rummets speciella utformning.
 • när jag vill betona skönheten i bordet.

IKEA skrivbord: sorter (video)

Sammanfattningsvis bör det påpekas att det inte alls är svårt att välja rätt bord bland den sort som tillhandahålls av ikea. Det viktigaste att veta vilken typ av produkt du behöver, då är det inte svårt att hämta ett möbel som har de nödvändiga egenskaperna.

Kaffebord Ikea

Soffbord har fastnat in i en persons liv från den första dagen i deras utseende. Genom att välja denna typ av möbler vill köparen vara säker på att han får riktigt högkvalitativa, varaktiga, snygga och praktiska varor. Kaffebord Ikea, har inte bara dessa egenskaper, men också andra fördelaktiga funktioner.

Ikea soffbord, liksom alla möbler från samma tillverkare har ett antal funktioner, som i kombination är också sina fördelar. De viktigaste är:

 • användas vid tillverkning av tabeller endast moderna och säkra material.
 • Ständigt förbättra produktionsprocessen, vilket gör det möjligt att skapa de mest ovanliga och populära modeller från soffbord, inklusive bords transformator.
 • Ett brett utbud av modeller tillverkade av olika material i olika färger, med tillbehör.
 • Prisvärd.
 • Möjlighet att välja bord, som inte bara lämpar sig för en viss typ av inredning, men också till ett rum av alla storlekar.
 • Kompakta och mångsidiga soffbord är deras huvudsakliga funktion.
 • Enkel och minimalistisk design.
 • Collectors Edition. Här är det nödvändigt att förstå att det finns ett sortiment av modellerna görs individuellt och optioner utfärdas som en del av en särskild serie av möbler för vardagsrummet eller sovrummet.
 • Tabeller av detta märke, perfekt kombineras med andra heminredning från samma tillverkare. Således kan man möblera ditt rum i etapper, genom att använda produkterna av ett varumärke.

Det viktigaste för köparen är ett brett utbud av produktsortimentet, hög kvalitet och överkomligt pris.

Det utbud av denna typ av möbler är den största fördelen med varumärket Ikea. Alla soffbord som säljs idag kan delas upp i flera stora grupper, på grundval av vissa parametrar.

Den rika sortiment hittar du:

 • transformator,
 • bord, tillverkad i klassisk stil med en eller två toppar.

Men även sådana sorter släpptes i samma stil kan variera olika parametrar, så tillverkaren har identifierat flera kriterier för indelning i grupper.

Det var storleken på denna typ av möbler spelar en nyckelroll i att välja rätt instans. Det är nödvändigt att välja rätt storlek på ett soffbord intill underlätta för dess avsedda användning, liksom en harmonisk upplevelse av rummet, eftersom det lilla bordet ser bra ut i vardagsrummet lika olämpligt som ett bra alternativ i ett litet rum. Samtidigt, i enlighet med dimensionerna av denna typ av möbler är nödvändigt att förstå höjden och bredden på bänkskivan.

Enligt detta kriterium, har tillverkaren delat alla log modell i flera grupper:

 • Småsaker. De har en höjd av 10-25 cm. Bredden på bänkskivan varierar från 21-30 cm.
 • soffbordmedelstor presenteras i största sortiment, eftersom denna möbler skulle se lämpliga i nästan varje område i rummet. Höjden av sådana artiklar från 26-45 cm, medan bredden bänkskivan med 30-60 cm.
 • oversized modell -. Detta soffbord med höjd 46-60 cm och en bredd på 61-85 cm bänk Ibland kan man se strukturen med toppbredd på 1 m.

Vill bara notera att soffbord högre än 60 cm klassificeras som dining, och det bör definitivt övervägas vid inköp av sådana föremål.

Denna siffra är lika viktigt som storlek. Fans av klassisk trend vid tillverkning av möbler är idealisk för ett runt eller rektangulärt bord. Men i området, det finns andra modeller:

 • slutna staplade bord, vilka är formade som tunnor;
 • varianter i form av en korg för lagring;
 • ovala tabeller;
 • soffbord i form av afrikanska trummor,
 • smal konstruktion på höga ben med en oval skål för lagring under bordsskivan;
 • fällbara bord kvadratisk eller triangulär form.

På grund av närvaron av en mängd olika former, kommer ideal soffbord kunna välja inte bara fans av den klassiska interiören, men kunder som uppskattar all den ovanliga och okonventionella.

För tillverkning av soffbord specialister varumärket Ikea använder en mängd olika material. Den färdiga produkten kan vara framställd av ett enda råmaterial eller en kombination av olika material. Oftast används vid tillverkning av:

 • Plast eller plast. De är lämpliga för tillverkning av handtag och hjul till konvertibla tabeller. I vissa fall är dessa material som används för dekoration på kanterna av bordsskivan.
 • Trämassa. Det används för tillverkning av dyra träbord.
 • MDF och spånskiva panel. Dessa billiga material är också ofta huvudramen vid tillverkning av soffbord.
 • Speglar. Dessa ömtåliga material används ibland för dekoration av bänkskivor. Glas tabell som framgår av namnet, ofta helt tillverkade av samma material.
 • Metall av olika slag. Metall som används ofta vid tillverkning av benen för ett soffbord, liksom dess tillbehör.

Det är värt att notera att namnet varje soffbord i enlighet med det material som den är tillverkad.

Färgpaletten används i produktionen av detta märke är mycket bred och kan konkurrera med nästan många företag-tillverkare av denna typ av möbler. De flesta av de soffbord, säljs idag i möbler marknaden är vit, svart eller brun.

Ikea varumärke fortsatte och idag sina kunder kan köpa soffbord i följande färger:

Det är värt att nämna att varje kund har möjlighet, hur man förvärva monokrom soffbord och en flerfärgat mönster. Det är ett så brett spektrum av dessa produkter och gjorde det välkänt varumärke bland de mest populära på möbelmarknaden.

För att underlätta konsumenternas val och för att tillfredsställa alla deras behov, specialister Ikea marknads även soffbord görs i en mängd olika stilistiska riktningar. Detta ger möjlighet att köpa det lämpligaste alternativet.

Idag sortiment av tidskriften Ikea tabell visar modellen i följande stilar:

 • neoclassic presenteras denna modell som "lakhs". Denna konstruktion gör det annorlunda färg, som är en slående accent i alla rum.
 • Den klassiska stilen och stil med "Provence" presenteras utsökta tabeller från samlingen "Isala". De kännetecknas av en tydlig klassiska former, lugn och mild utseende och karakteristiska färger av dessa färger. Det är för att tillverka möbler i dessa områden använder ofta trä.
 • Fans av klassiska lågton, liksom fans av minimalism, kommer att glädja logga tabeller "HEMNES".

Men en sådan enhet är endast avsedd för de sorter av soffbord som släpptes som en del av serieproduktion av möbler uppsättningar för vardagsrummet. Om vi ​​talar om enskilda fall, kan de utföras inte bara i enlighet med ovanstående stilar, men också inom områden som "Loft", "Modern" eller "high-tech".

Ikea erbjuder också sina kunder en mängd olika inredning för soffbord. Med den kan du snabbt ändras inte bara utseendet på möblerna, utan också dess grundläggande stilen.

Bland ett så brett spektrum av enkla köparen är det svårt att avgöra vad exakt är ett soffbord bör köpas. För att underlätta valet bör följa en enkel plan:

 • Till att börja bestämma storleken på framtida möbler och kom ihåg att större rum, desto mer vara dimensionella bord.
 • Det är också nödvändigt att definiera syftet med förvärvet av sådana möbler. Det påverkar inte bara storleken på modellen, men också det material som den är tillverkad. Ju bredare användningsområde i tabellen, desto mer hållbara måste det vara. Till exempel, om du planerar att använda bänkskivan som en plats för middag, är det bättre att ge företräde åt modeller av transformatorer.

 • Bestäm om behovet av närvaron av ytterligare hyllor eller lådor. De kan vara användbart för att lagra olika små saker.
 • Du måste själva bestämma vilken form bänkskivan som du vill se i det inre. Här kan valet påverkas av flera faktorer: det område i rummet (för små utrymmen bör välja kompakta rundabords), inredningsstil och personliga smakpreferenser.

 • Material. Det beror på önskemål av kunden. Allt material som används för tillverkning av helt säker, hållbar och kvalitet.
 • Om du planerar att ofta flytta möbler runt i rummet, skulle det vara klokare att köpa en modell med hjul.
 • Färgen på soffbordet ska överlappa med de övergripande färgerna i interiören.

Från Ikea soffbord, väljs i enlighet med dessa tips kommer länge att behaga sin funktionalitet, hållbarhet och vackert utseende.

En annan viktig faktor är korrekt installation av möbler. Soffbordet är vanligtvis satt i vardagsrummet. Det var ursprungligen avsedd för förvaring av tryckta korrespondens. Idag är dessa produkter används ofta för olika behov, så ring dem exakt rätt plats är svårt.

 • Det viktigaste är att komma ihåg att tabellen inte blockerar synen på fönstren, soffor och andra ofta använda möbler. Det är bäst att installera sådana föremål i närheten av stolen eller på höger / vänster sida av soffan, eftersom det gör det möjligt att alltid hålla alla de nödvändiga sakerna till hands.

 • Om möbeln fungerar som ett rum dekoration och används sällan, är det bäst att placera den nära väggen. På bordet kan ställas in bilder eller statyer.
 • Endast i de fall där ett bord köpas som Inreda, och dess område är ganska stor och fri, kan du ställa in möbler mitt i centrum.

Överväga ett par exempel på harmoniska arrangemang av Ikea soffbord i det inre:

 • Vardagsrum i vita toner, klart är i behov av en viss återhämtning för den perfekta saftig rött bord ligger nära soffan. Detta säte utformning inte stör passagen och väcker uppmärksamhet. Dessutom, platsen för soffbordet bredvid möblerna gör alla måste hålla i handen.

 • Soffbord kan placeras bakom soffan. I fallet med detta arrangemang, kommer det inte förhindra passage och kommer inte att vara uppenbart.
 • Modell med en glasskiva och ser mörk ram mittemot hörnet av soffan i ett rum med en kontrasterande finish.

I allmänhet, soffbord Ikea - en modern, elegant, bekväma och multifunktionella möbler, idealiskt inte bara för hem och kontor.

Hur man samlar ett soffbord ikea, se följande video.

All rights reserved, 14 +

Kopiering platsmaterial är möjlig endast vid installation av en aktiv länk till vår hemsida.

Soffbord från Ikea - elegant inredning vardagsrum

Genom att bo i en lägenhet är nästan alltid ges till det största rummet: eftersom det inte hälsning gäster, fira semester med hela familjen, vila efter arbetsdagen. Så att viljan att ge en bild av vardagsrummet så mycket som möjligt attraktiv, är helt förståeligt. Och för att göra detta endast på bekostnad av grundläggande behov är omöjligt.

Under finns ytterligare småsaker, ofta agerar som huvud inredning - soffbord. Och om du bryr dig om samtidigt att följa den gyllene regeln att köpa "pris och kvalitet", är det dags att gå ... till Ikea, där det är lätt att hitta och stegar och soffbord.

Det holländska företaget har tillverkat en mängd olika produkter för huset under många år. Därför har de anställda samlat en unik erfarenhet av utveckling och implementering av en mängd olika idéer till hemmet. Ignorera en så viktig och vacker möbel, som ett soffbord IKEA naturligtvis inte kunde.

föremål för designen Variation är enorm. En mängd olika material, de mest otänkbara kombinationer, alla stilar och alla bearbetningsmetoder - Allt går. Vad är attraktiv modell av företaget?

 • Säkerhetsmaterial - Ikea prioriterar säkerheten. För alla material och alla produkter införde de strängaste kraven. Det spelar inte någon icke-certifierad plast eller vysokoemissionnogo spånskiva eller dålig kvalitet plastkant och andra.
 • Tillförlitlighet - alla produkter Ikea utvecklas med hänsyn till det faktum att den framtida ägaren av möblerna måste hämta det själv. Detta innebär dels ökad uppmärksamhet på förankringar - efter design bör utan problem överföra transporter och mycket neblizkaya andra - enhetlighet och enkel montering, och för det tredje - ökad tillförlitlighet element.
 • Collection - Designers företag utvecklar inte bara enskilda objekt och färdiga samling, som erbjuder olika alternativ för situationen. Möbler från samma serie, naturligtvis, i kombination med varandra, och ofta gör det möjligt att kombinera och föremål från olika samlingar, men liknande stil. Detta underlättar avsevärt arbetet i "hem" av designern.
 • Sort - kategorin soffbord Ikea inkluderar modeller tillverkade av trä, metall, MDF, plast, glas och i olika kombinationer. Soffbord i vardagsrummet används ofta som en accent, höjdpunkter eller emot den valda stilen. Och experterna i företaget, vilket skapar en modell med hänsyn till den här funktionen.

Elegant inredning soffbord från Ikea

Bilder och priserna på soffbordet Ikea

Katalog över soffbord på den officiella webbplatsen för företaget Ikea visar alltid priserna i butikerna. Detta är mycket praktiskt när du handlar på Internet, desto mer att katalogen ger korrekt information om pris och tekniska egenskaper modellen.

Som i alla sådana varor, de viktigaste prissättning faktorer är förbrukningen av material och produktdesign.

 • För tillverkning av träbord kräver mer material. Även om man tar hänsyn till det faktum att bordsskivan inte är gjord av trä och faner från spånskiva eller MDF och matrisen används endast för att binda och ben, är denna kategori av produkter de dyraste. 50 * 50 cm Pridivanny bord med måtten värda 4699 p, och kaffe runda med en diameter av 93 cm -. 10999 s.
 • Vad ser mer elegant modell, desto högre kostnad: Isala soffbord, designad i empirestil, har det funnits 14.999 s.
 • Produkter från den laminerade spånskivor och MDF är den mest prisvärda, till exempel, en variant av en serie av Lakki värt 799 s.
 • Jämfört med trä tabeller i glas och metall är mindre material, respektive, med jämförbara storlekar och deras enhetskostnad är lägre. Sålunda, Klingsbu kostar ett litet bord pridivanny endast 1499 p, och modellen i samma serie, men med en längd av 118 cm - 6999 s.

Foto soffbord från Ikea

10999 s. (Stockholm) 799 s. (LAK) 14999 s. (Isala-välde)

I själva verket, den viktigaste funktionen av soffbordet - att vara vackra och eleganta föremål, snarare än en ställning för tidningar och tidskrifter. I detta fall är någon praktisk funktion sekundärt till utseendet. Och så oavsett hur kallas denna lilla föremål, i alla fall han hänvisar till de delar av inredningen.

Bland Ikea denna kategori som kaffe och fördela ytterligare tabeller.

 • Coffee - kännetecknas av sin stora storlek - längden på bordsskivan är inte mindre än 90 cm, och låg höjd -. Högst 50-53 cm Detta är en klassisk version, som är lämpligt att sätta föremål av något slag - samma tidning eller en kopp kaffe, men används som en matsal tabellen kan inte.
 • Pridivannye - dessa produkter har ett mindre djup och bredd - 50-80 cm, men är mer i höjd - över 55 cm Trots sin ringa storlek, är denna tabell användbar under en måltid, även om det är endast lämplig för en person .. Pridivannymi modell kallad på grund av sin ringa storlek, vilket gör det möjligt att flytta upp bordet nära soffan. Vissa modeller är även speciellt utformad för dessa alternativ: i form av lagda sida bokstaven P.
 • Cantilever - normal höjd och bredd skiljer sig stort grunt djup. Produkten kan fungera som en toalett eller ett soffbord i vardagsrummet med ett burspråk - detta boendealternativ de mest framgångsrika.
 • Ytterligare tabeller - företaget fokuserar på rörlighet av sådana modeller. De flesta av dessa soffbord på hjul från IKEA är inte bara lätt att flytta, men de är också fällbart.

Soffbord i en eller annan form i nästan alla delar av samlingen för vardagsrummet. Och i var och en av dessa handlingar de mest slående och originella inslag.

Gå inte vilse i överflödet av soffbord från Ikea hjälper följande video:

Typ pridivannogo tabellen över bredd och 55 cm i längd, och en höjd av 45 cm. En mycket kompakt produkt färgas i ljust grönt eller rött. I sin serie, tjänar han som accentfärg, så en samling innebär inredning i vardagsrummet i vitt och enkel, funktionell inredning.

Soffbordet från Ikea serien Lakki lockar ett mycket överkomligt pris. Modeller är tillverkade av spånskivor och fiberskivor, och båda bordsskiva och ram täckt stå glansig akrylfärg. Det inre av tabellen tjänar som en reflekterande yta.

Förutom den gröna och röda färg erbjuds rosa, vit, gul, svart och grått.

Man tror att det svåraste i besittning ikeevskoy möbler - för att kunna samla in den. Det fanns problem med montering av soffbordet Lakka? Sedan titta noga följande video:

Soffbord serie Isala från Ikea - en graciös modell i empirestil, gjort i vitt. Bordsskiva rund, benen har en komplex form. Utrustad med utdragsstopp.

Bordsskiva gjord av laminerad spånskiva, ben, podstole och sidor - gjord av massiv bok och tall. Använd säker akryl.

Modellen kombineras med en rad produkter och Isala HEMNES med någon annan möbler i klassisk stil eller Provence.

Soffbord Isala interiör

Om du väljer andra möbler viktigaste faktorn är den praktiska och funktionalitet oftare sedan med ett soffbord är inte fallet. Och varför Ikea designers i denna kategori erbjuder en mycket originell lösning.

 • Pridivanny bord med belysning - ett bra alternativ för inredningen i någon avantgardistisk stil. Modellen är tillverkad av stål, och är en fusion av kaffe i metallisk tabell med techno stil lampa. Paketet inkluderar röda gummiband, som kan fästas tidskrifter, trådar från en lampa eller använda dem som ett dekorativt element, liksom designern Tomek Ryugalik själv.
 • Modell av en serie av Arkelstorp från Ikea - en kaffe transformator bord helt i massiv furu. Dess sidoväggar kan höjas och fixeras vid huvudbordsskivan för att bilda ett bord 3 gånger mer golvyta än originalet.
 • Intressanta tabeller Liatorp - finns det en låda är indelad i 4 fack. Faktiskt i detta bänkskiva soffbord från Ikea glas. Denna variant används, och som ett förvaringssystem, och som en tabell-showcase, som kan anordnas i avdelningarna i hela utställningen.
 • Pridivanny bord Hatten stål och akrylglas - en modell som kopplar Nouveau och industri, är faktiskt en serveringsbord. Den övre delen av dess akryl avlägsnas och kan användas som en bricka.
 • Bords bröstkorg - den ursprungliga versionen, kombinerat med en rustik stil, med ett loft, med retro och etniska motiv. Tillverkad av akacia - Ikea sällsynta material, som grill box. Du måste ta hand om honom som alla typer av gamla trä saker: oljad och vaxad.

Bilder av dessa modeller av soffbord från Ikea

Soffbord från Ikea utförs i en mängd olika stilar och passar perfekt i det inre, inte bara på grund av dess "native" samling, men också alla andra, gjort i samma stil. Model är helt självförsörjande och fungera som ett trevligt komplement i vardagsrummet. Dessutom, på grund av det låga priset nästan alla har råd att köpa ett soffbord Ikea. Bra shopping!

Gillar du? Prenumerera på plats uppdateringar i VKontakte, Odnoklassniki, Facebook, Google Plus och Twitter.

Prenumerera på uppdateringar på e-post:

Berätta för dina vänner om den här artikeln till din favorit sociala nätverk med hjälp av knapparna nedan.

Lämna en kommentar

Finrum

navigering

sovrum

vardagsrum

stoppade möbler

badrum

Kontakter:

nya diskussioner

Cool! Det är hyllan bredvid sängen för glasögon, smart telefon, bärbar musikspelare.

Och jag såg en annan sådan variant: en säng med ett podium, mycket.

Tack för den värdefulla och detaljerad information! Mycket användbart exempel.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

57 + = 63