Soffbord cabriolet

Soffbord cabriolet

Även en liten lägenhet kan vara betydligt mer bekväm överdimensionerade stuga om det klokt ordnade möbler. Numera gör framsteg inte stå stilla, och med den utvecklade möbelindustrin. Technology ge människor en bekväm multifunktionella bord, stolar, sängar som är avsedda för flera åtgärder.

Vad är ett soffbord-transformator

Bänkskiva med olika glidmekanismer och tillförlitliga inredning, gjorda av alla typer av material - så att du kan beskriva soffbord transformator. På grund av dess funktionalitet, är det inga problem att ersätta den vanliga köksbordet eller tjäna en liten garderob i vardagsrummet, där du kan lagra böcker, tidningar och annat.

Vad har fördelarna med en modern fällbord:

 • Lätt att montera. Systemet kan bestå av indragbara anordningar separat lagrade element som skall delvis automatiserade.
 • Speed ​​of konvertering. En handrörelse intrikata kaffebord kan fällas ut i längd, bredd och höjd.
 • hjul är på benen på den mekanism, som gör det möjligt att enkelt flytta ett bord från ett rum till ett annat.
 • Kompakthet. I sig själv är föremål för liten storlek, vilket frigör området om det behövs.
 • Assembly. Att välja rätt tillbehör och ritningar, är det möjligt utan hjälp av personal för att skapa din egen personliga soffbord transformator.

Olika modeller och funktioner

Soffbord på hjul, är transformatorer indelad i flera olika typer. Ju fler produkttillämpningar, mest bestickande av dess utformning:

 1. Bord med införd ytterligare bänkskiva. De mest populära kaffe äta typ av transformator. Installation mindre ökar ytarean tabell. den begränsade storleken på anordningen. Den skjutbara design gör det möjligt att dra en del av styrningen, och i mitten av en extra yta.
 2. Modellen, som liknar en bok. Förenklad omvandlingsmekanism. Den kan vara oval eller kvadratisk form. Omvandlingen äger rum i ett steg: den övre ytan av bordsskivan lutas 180 grader. Till en oval soffbord cabriolet var stabil, är denna del baseras på ramen benet.
 3. Produkten med utdragbar stativ. Option är mycket användbar som en extra yta kan sätta disken när central grundval av tabellen blir maten. Rörelse princip transformatorn är mycket enkel: från under huvudVridBart bordsstativ bas.
 4. Ett soffbord på hjul med självverkande mekanism. Transformatorn innefattar två sekundära ytor, gömda under huvud. När du vill öka bordet, huvudbordsskivan komma till handling och starta mekanismen för ytterligare trafik. Detta kan ske på två sätt: med hjälp av en fjäder eller gasfjäder.

Bord-transformator, som i det inre av enheten, kan skapas från resurser såsom möbler beech panel (matris), spånskivor, pressat trä bräda (MDF), glas, sten, metall, massivt trä. Ignorera färger: vit, brun, röd, svart, etc. Ofta populära produkter från laminerad träfiber MDF eller spånskiva.

Kaffe glasbord transformatorn är också en modern lösning. Det kan finnas ytterligare stenelement, hela smala träribbor. I själva verket, för att bryta denna typ av produkt är mycket svårt, eftersom den är gjord av hållbart glas tjocklek av inte mindre än 1 cm. Det är viktigt att ramen inte var gjord av plast, eftersom strukturen måste vara stark.

Genom att köpa en tabell-transformator, bör du vara uppmärksam på ett antal kriterier:

 1. Om du vill göra en bra produkt passar i det inre, uppmärksamma utseendet. Till exempel ser en rund soffbord bra med klassiska möbler.
 2. Vid val av enhet tonvikt på design. Transformator kan vara flera förvaringsskåp, de utskjutande sidopaneler eller bordsskivor.
 3. Materialet är inte heller utan betydelse. Till exempel, ett glasbord med en sten ram ser fast i kontorslokaler. Höjdpunkten i inredningen är platt trä transformator.
 4. Höjd - en viktig funktion för soffbordet. Detta kommer att avgöra hur det kommer att vara bekvämt att sitta bakom honom, när produkten är i en vikbar form.
 5. Om barnen är i huset, då enheten måste följa alla regler för verksamheten: det är lätt att omvandla, har inga vassa kanter.

Granskning av populära tillverkare

Beprövad tillverkare av möbler hundra procent kommer att säkerställa kvaliteten på soffbordet. Enligt de normer, kommer hela församlingen metoden observeras i produktion, kommer grunden tas bara kvalitet material. Kanske priset på ett soffbord, och kommer att vara hög, men du kommer att spara pengar på reparationer. marknads flaggskepp är:

 1. Ikea - exklusiva tabeller transformatorer. Dessa enkla modeller har redan visat sig, på grund av hela skalan, kan du välja för sig rätten soffbordet.
 2. Om du vill lägga till din inredning med stränghet, då du bättre kontakt med polska företaget Halmar. Dess produkter tillverkar uteslutande från beprövad hårdvara med en unik design. Även om du spiller vätska på bordet, kommer det att kunna rinna på golvet utan att skada materialet.
 3. När du väljer en mångsidig och prisvärd konvertibelt skuldebrev i Signal företaget. Detta är också en polsk tillverkare, som är populär i Ryssland.
 4. Möbler företag från Italien, också sticker ut deras förslag. Till exempel CLEI, Pibiemme, Doimo soffor. De skiljer sig från varandra endast till priset och antalet modeller. I resten av soffbord, transformatorer är inte sämre än den tidigare.
 5. Det ryska företaget Mazetti försöker också att hänga med rivaler. Hon mår bra, eftersom transformatorerna kosta flera gånger lägre än för utländska leverantörer.

Idag är inte längre ett problem köpa möbler: det kan lätt beställas via Internet, bläddra i katalogen. Priset kommer att vara mycket lägre än i möbelaffären. Oavsett var monteringen genomfördes - antingen i Moskva eller Tyskland - Kostnaden kommer att löpa från 10 000 till 28 000. På webbplatser, kommer soffbord Agatha kosta billig, ca 7000 r., Och Acrobat 12 000-20 000 gnugga. beroende på material, konstruktion.

Video: Hur man gör ett fällbart bord med händerna

Foto: ser ut som ett soffbord i det inre av transformatorn

Runda eller ovala, polerat eller matt, med ett fåtal eller en bänkskiva, i stil med högteknologiska eller modern - någon av soffbord, är Transformers värd din uppmärksamhet. Det är inte svårt att göra ännu ett mindre bekväm område. Som genom trollspö trender är produkten förvandlas från en liten sittplatser i det rymliga köket eller en träningsbord.

Kaffe matbord transformator: lösningen för ett litet rum

I det lilla vardagsrummet liten lägenhet är inte alltid möjligt att skapa en fullständig matplats. Om du inte har tillräckligt med utrymme för en stor bordsskiva, kan du köpa journal matbord transformator. Det ökar i storlek och består vid rätt tidpunkt. Denna produkt tar liten plats och kan utföra olika uppgifter. Läs mer om mekanismerna för vikning och har ett val - i vårt material.

Flick ytan av ett litet bord omvandlas till en komplett bänkskivan

Kaffe matbord Transformator: Fördelar och nackdelar

Transformatorn attraktivt alternativ? Är det värt att spendera pengar på denna möbel, särskilt eftersom kostnaden för denna tabell kommer att vara lite högre än vanligt?

Den ursprungliga formen av bänkskivor dekorera insidan

Första proffsen:

 • Det är en multifunktionell objekt. Den kan användas i varje situation: för mottagning av gäster, en familjemåltid, som en stationär.
 • Möjligheten att justera dimensioner och höjd. Vissa produkter har flera alternativ för layout, kan du välja den mest lämpliga för en viss situation.
 • Brett utbud. Inte svårt att hitta denna möbel till funktionerna i interiören. Dessa transformatorer är runda, ovala, rektangulära. tillverkningsmaterial är också olika - glas, MDF, massivt trä och metall.

Ergonomi transformator är av stor betydelse för små lägenheter

 • Relativt låg kostnad. Dessa konstruktioner är överkomliga för nästan alla.
 • Säkerhet. Detta är en viktig faktor, särskilt om familjen har barn. transformator mekanismer arrangerade och utformade på ett sådant sätt att de kan göra någon skada, även med besvärliga hantering.

Denna konstruktion är lätt att ändra höjden och storlek

Cons i detta ämne nästan ingen. Enda värt att nämna är bräcklighet mekanismen. Alla mekanismer misslyckas, och detta är inget undantag. För utbyggbart matbord transformator vanliga plats - framför en soffa.

På vanliga dagar på bordet kan hålla tidningar, en vas med frukt eller blommor

Särskilt mekanismer och material kaffefällbord transformator

Utbudet av dessa konstruktioner är ganska stor. Du kan välja den modell som kommer att vara perfekt för resten av miljön, inte att ockupera för mycket utrymme och lägga bokstavligen i en handvändning.

Sorter av fällbara mekanismer är en hel del och välja den som är rätt för dig, är inte lätt.

Du kan gå på ett enkelt sätt: ombedd att samla in och arrangera den svaga delen av enheten familjen. Om det är att göra uppgiften utan hjälp och utan ansträngning - köpa

Oftast hittar du två grundläggande typer av fällbara enheter:

Den första utföringsformen kännetecknas primitiva och lätt att reparera. Den andra är lättare att hantera, men vid brott på en sådan mekanism måste helt bytas ut. Vi bör också betona modellen transformator soffbord på hjul. Det är lämpligt inte bara sprida utan också flytta runt i rummet.

Med tanke på belastningen på produkten, är det bättre att välja metallvalsar

Soffbord kan vara gjord av glas, trä, laminerade spånskivor och MDF. Varje material har sina egna egenskaper. Till exempel ser massivt trä i en liten levande hårt, men för glasskiva ska alltid se till att den inte kvar på fläckar. Dessutom, trä och glas - inte billigt material och tabeller av dem har rätt prisklass.

De mest populära modellerna - från faner MDF och spånskiva. De tittar noga, väger lite och är billiga. Vi kan säga att de är - det bästa valet.

MDF och metall kombination kommer att ge den nödvändiga dimensionerande hållfasthet

Laminat ser lite annorlunda från faner, men kan lätt skadas. Trots sin låga pris, inte experter rekommenderar inte att köpa sådana produkter för långvarig användning.

Tips! Träprodukter mer lämpade för klassisk stil i det inre. Glas och metall - för den minimalistiska och högteknologiska.

Kaffe matbord transformator kan ha en annan form bänkskivor:

Square - den mest rymlig för alla andra former av

Round - dessa produkter är mycket estetisk dessutom en rundabordskonferens kan planteras fler gäster

Oval - ha klassiska form, passar perfekt i varje interiör, i layouten kan användas halv ovala delen

Rektangulär - praktisk och rymlig, kan delas på olika sätt och att växa dubbelt så

utspelas flera sätt, anser de mest populära:

 • Boken - den grundläggande principen framgår av titeln. Boken kan delas upp i en eller två sidor. Detta är en enkel och tillförlitlig konstruktion.

 • Slider - del av tabellen flyttas åt sidan, stiger extra bänkskiva underifrån. Den enda nackdelen med denna design - fula ben i ovikt skick, men som kommer att uppmärksamma det, om tabellen uppvisade läcker?

 • Sliding - Bordsskivan är uppdelad i två halvor och skjuts åt sidan. I centrum är införd i ett ytterligare element.

De bästa modellerna av transformatorer soffbord för vardagsrummet

Utbudet av sådana artiklar är mycket omfattande. Du kan köpa billig journal matbord transformator på hjul eller utan dem, någon lämplig mekanism för vikning. Vi har gjort ett urval av de sju mest populära modellerna på vilken version av Yandex marknaden, från kategorin budgeten.

Tabell 1. Översikt över Transformers soffbord för vardagsrummet

Experter rekommenderar att uppmärksamma vissa nyanser när du väljer rätt tidskriften matbordet transformator:

 • Överensstämmelse med den övergripande stilen av interiören, med hänsyn till färg och material.
 • Enkelheten i design och funktionalitet. Denna tabell ska vara lätt att navigera och visa ansträngning.
 • Styrkan och tillförlitligheten hos anordningen mekanismer. Tabeller är föremål för stora påfrestningar - de ställer tunga rätter runt bordet människor är beroende på bänkskivan. Allt detta bör beaktas när man köper.
 • Bänkskivan måste formas av ett material som är lätt att tvätta och rengöra.

Multi-level bänkskiva - det ursprungliga beslutet

Och ett par tips från dekoratörer:

 • Täck matbordet konsolen transformator kan byggas in ljus lysa inuti eller på kanten av bänkskivan.
 • bänkskivor glas kan dekoreras med klistermärken eller ritningar.
 • På en yta av trä tabell ser bra ut omsorgsfullt snidade, lackerad.

Särskilt ursprungliga ser ljus i kombination med glasytor

Du har ett litet kök och du inte vet hur man ordnar det? Vår artikel kommer att hjälpa dig att välja köksbord och stolar för ett litet kök. Vi visar dig hur man väljer storlek, material, färgskala för interiören och att utrusta utrymme för att göra det bekvämt för alla familjemedlemmar.

Omvandla soffbord kommer att bli en användbar förvärv för ägarna av små lägenheter. Han kommer inte att ta upp mycket utrymme och det kan omvandlas till en full matbord under mottagningen gäster.

Färgglatt inredda bordsskivan kommer att pryda rummet

Genom att köpa denna möbel bör vara uppmärksamma på styrkan i strukturen, särskilt vikmekanismen. Det anses vara det mest hållbar metall och träramar med fjädermekanism av omvandling.

Video: bord cabriolet med sina egna händer

Vi svarar på din fråga? avbryta svar

Kategorier av rum

undersökning av månaden

All rights reserved

Vid helt eller delvis använda material från sajten nödvändigtvis en aktiv direktlänk.

Soffbord cabriolet

I alla tider, till möbler, som används i hem och på kontor, lagt fram ett antal krav. För det första bör det vara funktionell och snygg, bidrar till att skapa en enhetlig stil i rummet. Soffbord, säkert är i varje hus, utan dem är det svårt att föreställa sig en modern livsstil. Under de senaste åren blivit mycket populärt omvandla tabeller på hjul, tack vare sin ringa storlek och portabilitet.

Det särskilda med denna möbler är som en kaffebord transformator lätt omvandlas till en matsal eller lekplats. Dessutom kan den användas som en tabell där teceremonin utförs, och någon kommer att vilja använda möbler som står för vattenpipa.

Denna multifunktionella soffbord är mycket populära bland dagens användare, särskilt de - som gillar modern stil. Även naturligtvis en transformator kan göras och en retro, och ett land eller high-tech.

I många specialiserade möbelaffärer potentiell köpare kan välja en modell som är lämplig för de flesta inre av hans lägenhet.

Bekvämligheten med soffbord på hjul kan ses genom att visa de många bilder, eftersom de är lätta att ändra form, till speciella färdigheter använda det inte är nödvändigt - precis tillräckligt för att i detalj studera instruktionerna och sedan som om hon utredare. Dessutom är under omvandlingen av soffbordet inte nödvändigtvis från ytan för att avlägsna dessa poster, som för närvarande befinner sig på den. Även om olika modeller kan vara olika sätt att montering och demontering.

Hjul öka rörligheten Bord-transformator, det kan lätt transporteras från ett rum till ett annat. Racks som är en del av designen, det ger rörlighet.

Trots att soffbord på hjul vid första anblicken ser mycket bräcklig, kan de tål ganska tung last, allt från gamla tidningar och slutar med den bärbara datorn.

Foton av olika modeller av soffbord, kan Transformers på hjul hittas på specialiserade webbplatser.

Grundmaterialet som används för att skapa sådana tabeller är aluminium och kvalitativa tillbehör som främjar produkt tillförlitlighet och hållbarhet. Som ni kan se från bilderna på webbplatserna ägnas åt möbler kan Omvandla tabeller vara en annan färg, kan forma bänkskivor också väljas individuellt.

De som bestämde sig för att köpa ett bord kan välja en av de färdiga verk eller att visa ett foto specialist och speciellt gillade modellen kommer att producera en exklusiv modell för honom.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

19 − = 12