Soffbord med glasskiva

Glas soffbord: lätthet och originalitet i din inredning

Glas möbler ingår i listan över modetrender inom inredning 2015. Detta material har tjänat kärleken till designer på grund av dess lätthet, lakonisk och diskret. Utbudet av världskända varumärken, avancerad produktion möbler, kan du hitta glas bord, stolar, skåp och även skåp. Dock bör särskild uppmärksamhet ägnas åt ett glas soffbord som passar väl in i alla invändiga områden, vilket gör utformningen av rummet en snygg och funktionell.

"Dream House" erbjuder sig att överväga de mest intressanta modellerna av soffbord av glas, deras design, liksom metoder för att använda dessa möbler i inredningen.

Glas soffbord

Design och glas soffbord konstruktion

Soffbord kategoriseras som dekorativa och funktionella möbler. Som ni kan se av titeln, är det huvudsakliga syftet med dessa poster för att lagra media och små saker. Bänkskivor traditionella soffbord ofta i form av en cirkel eller rektangel. Ofta tabeller design kompletteras med statiska eller utdragbara hyllor, som gör produkten mer funktionell och bekväm. Intressant är möbel som vi brukade kalla "coffee table" i Europa kallas "kaffe".

Glas soffbord foton

Den ursprungliga soffbord av glas i vardagsrummet

Soffbord glas och trä

Ett par decennier sedan kunde ingen ens tänka att soffbord är gjorda av glas, eftersom detta material ansågs opraktiskt, osäkra och till och med farligt. Vanligt glas är verkligen en otroligt sköra material som lätt deformeras på grund av någon mekanisk påverkan. Men utvecklingen av modern produktion gör det möjligt att producera en speciell typ av glas, är styrkan i som inte är sämre än metall styrka. Det handlar om härdat glas i produktionsprocessen som använder en speciell processteknik som gör detta material är mycket slitstarkt och säkert. Skada härdat glas kan kanske som hade fallit från hög höjd ett tungt föremål. Men även delas upp i många små fragment, härdat glas kommer inte att skada dig, eftersom närvaron av speciallegeringar gör kanterna är helt slät och icke-akut.

Soffbord med glasskiva

Oval soffbord gjord av trä och glas

Soffbord i vardagsrummet med glasskiva

En annan unik egenskap av härdat glas visas i dess goda flexibilitet att genomföra de designidéer. På grund av efterlevnaden av materialet, kan formen av den moderna soffbord förkroppsligas i olika former. Till exempel, är ett glas soffbord ofta en flerskiktsstruktur, en produkt med mjuka linjer, en individ med oregelbunden geometrisk form, etc.

Tre nivåer glas soffbord foto

Fullt glasbord photo

Glas soffbord ursprungliga form

Ett glas soffbord på hjul

Soffbordet är intressant inte bara för sin dekorativa värde, men också mycket funktionell. Trots den relativt lilla storleken på ämnet kan lösa många akuta problem:

 • För det första är det nödvändigt att rymma små föremål och inredning;
 • För det andra, tack vare inbyggda hyllor i soffbordet är bekvämt att lagra de saker som alltid ska finnas till hands - böcker, uppslagsverk, fjärrkontroller av hushållsapparater, osv.
 • För det tredje, soffbord ger oss ett utmärkt tillfälle att anordna en tebjudning eller lunch i alla rum i huset.

Dessutom är moderna soffbord ben ofta utrustade med hjul, så att du snabbt och enkelt flytta föremål från ett rum till ett annat.

Soffbord gjorda av ett foto av glas

Tabell-akvarium av glas bild

Ett glas soffbord i det inre

Ett litet glas soffbord

Inredning möjligheter glas soffbord

Idén om att skapa möbler gjorda av härdat glas har uppstått på grund av spridningen av mode i inredningen i stil med minimalism, som kräver maximal rymd och frihet. Möbel av glas, i synnerhet, och ett soffbord, helt överväldigad utrymmet. På grund av insyn i materialet verkar det som glasprodukter inte har tydliga konturer, vilket gör dem ser mycket enkelt och viktlös.

Foto glas soffbord på hjul

Glas soffbord foton

Glasbord foto

Glas soffbord kan bli en harmonisk del av nästan alla inredningsstil. Eftersom glas är helt kompatibel med alla material och färger, är det inte nödvändigt att välja denna produkt till andra delar av möbler. Men om du vill bli en del av tabellen möbler set, leta efter produkter tillverkade av flera material. Till exempel kan ett kaffebord tabletop vara gjorda av glas och dess sidoväggar eller benen av trä, spånskivor eller metall. Dessutom är den härdade glasytan ofta dekorerade med olika sprutnings- och beläggningar som gör produktdesign mer levande och uttrycksfulla.

Runda glas soffbord i det inre

Samtida soffbord med glas

Soffbord med glas rund bordsskiva

Soffbord med glasskiva Bild

Tabell glas ser mycket elegant och original, så det kan mycket väl användas som huvud inre accent, särskilt när det gäller produkter av icke-standardiserade former. Halvcirkelformad, rundade, böjda och släta tabeller passar perfekt till de mest sofistikerade och krävande inredning, designad av reglerna för bionik stil, minimalism, hi-tech, techno, etc.

Foto soffbord av glas

Vackra soffbord med glas

Bord med en fot-bollen, och glas

Runda glas soffbord

Vård för ett soffbord av glas

Det kan tyckas att ta hand om ett glas soffbord är mycket tidskrävande och svårt. I själva verket, i praktiken att det inte skiljer sig från hygienprodukter tillverkade av något annat material. Allt du behöver är att köpa speciella rengöringsmedel för möbler som möjliggör enkel, säker och ren glasytan effektivt. Dessutom, avtorkning och rengöring av glas, använd inte svampar med metall eller densitet träfiber, som de kan lämna mikro repor på sin yta.

Soffbord med träben och glas bordsskiva

Kaffebord med metall ben och glas bordsskiva

Glas soffbord fyller utrymmena enkelt och exklusivitet. Men på produkten så länge som möjligt glädja dig med sin skönhet och funktionalitet i processen att välja ägna uppmärksamhet till styrkan och tjockleken på glaset.

Glas soffbord: 85 flexibla designmöjligheter för varje interiör

Geometric bord i form av en oregelbunden stympad oktaeder är en perfekt accent i vardagsrummet

För att ge rummet en ursprungliga utseende, lägg till "smak", ägare av lägenheter och hus blir ett glas soffbord - elegant inrett vardagsrum. Tabeller av glas - det är alltid trevligt, det var på denna möbel uppmärksamma i första hand. Han kommer att passa in i alla interiörer, kommer att designa en snygg och funktionell.

Trä och glas i "Canyon" arbete författarskap

Grov obehandlat trä och glas bordsskiva

Perfekt polerad spegelyta och solid bas

Florarium under bänkskivan

Ganska enkel och samtidigt en ovanlig glasbord i den industriella interiör

Författare mousserande skimrande kristaller tabellen

Fördelar med glas soffbord

Glas soffbord - en mycket funktionell sak:

 • Säkerhet - inte vara rädd för ordet "glas" ska vara mycket, mycket svårt att bryta upp en speciell härdat glas. Även kraschade ett glas går sönder i skärvor med säkerhetslister;
 • Hållbarhet - glas är mycket stabilare än trä (spånskivor, fiberskivor), till mekaniska effekter (repor), fuktighet och temperaturförändringar;
 • Glas soffbord ganska lätt att ta hand om;
 • Mångsidighet - glas soffbord kan drivas som ett stativ för mini-bar som serverar eller bedstand;
 • På kan appliceras på ytan av bordet för att absolut någon bild, till exempel, schackbräde, eller golf i den långa och korta backgammon;
 • Glasbord inte röran i rummet, det är mer hållbart än trä och plast kräver noggrant underhåll;
 • Som ett komplement till ytan av bordet kan appliceras på en speciell skyddande beläggning som kommer att skydda den från mekanisk skada.

Glas soffbord passar väl in i någon modern design

Loftstil kan du välja någon utformningen av denna accent ämne

Kreativt arbete med titeln «Up!» Av glas och metall med "luft" bollar som stöder bordsskivan

Bent glas bord med en hylla i minimalistisk inredning

interiör markera detaljer komplettera det, de ger det djup, fullständighet och originella nyanser. glas soffbord - ett av de element som på grund av sin charm och estetik, i kombination med praktiska perfekt komplement till rekreationsområde.

tillverkad av glas, transparent, de verkar lösas upp i rymden utan att belamra inredningen (som görs vanligen möbler), Lämnar den helt tillgänglig för granskning. Glasytan, vilket återspeglar lätt, Det gör det omgivande rummet ljus och luftig.

Glasskiva kan du beundra den vackra bord med en bas tillverkad av sammanvävda grenar av lummiga träd

Bord med glasskiva - en lyckad kombination av flera funktioner, estetiskt utseende och unik förfining. Denna ursprungliga möbel aldrig uttråkad.

En annan version av glas soffbord med hyllor gör det möjligt att se vad som finns under diskbänken. Det bidrar till att upprätthålla perfekt ordning i vardagsrummet

Ett litet runt bord med glasskiva och massiv bas

Glas bord med hyllor gjorda av konstgjord sten

Alla saker, bland annat glasbord, har sina egna små nackdelar:

 • Glas måste ständigt rengöras eftersom fingrarna, smuts, damm kvar på ytan av spåren eller våta fläckar. Med en trasa och särskilda medel för rengöring av glasytor lätt bänkskiva ger perfekt utseende.
 • På glasytan inte kan placeras och flytta tunga föremål, annars finns det en risk orsak flis eller repor.

Uppsättning av eleganta tabeller av färgat glas med runda toppar

Glas soffbord med ben i form av en kub - enkel och fräsch look

Bord med en liten geometrisk bas av aluminium i studion med inredningen luftfarts styling

En låg soffbord gjord av plexiglas på en triangulär träbotten

Soffbord stor glasskiva och ovanliga fötter avverknings träd

Glasskiva och ram av vinstockar: en uppsättning av rottingmöbler i vardagsrummet och veranda

Ovanliga instans öppen på visnings fixturer och föreningar som är lämpliga för industriell stil

Vackra kaffe glasbord på smidesjärn ben

Ytan av bordet - Härdat glas tjocklek av mer än 8 mm. Detta material är säkert för användning i hemmiljö, är det nästan osårbar, dvs aldrig bryta sig in i små bitar. Tabeller med rund, fyrkantig, oval, polygonal, rektangulär och symmetrisk form - kommer att imponera på de mest krävande kund. Benen är oftast gjorda av sten, trä eller metall. Bordsskivan är monterad på fyra, tre fötter eller dekorativa mönster och stöd. För köpare med utsökt smak, designers erbjuda en modell anspråksfullhet - Aquarium, bockning glas, hålla sig till statyn, etc. Om tabellen är i jugendstil, benen ofta frånvarande, plast eller metall del designen är hjulen.

Soffbord med tjockt glas bordsskiva och ben stabila

För älskare av art deco är också alltid hitta en lämplig kopia av accentual

Den traditionella formen och mässing benen

Epoxiharts och trä

Minimalistisk design soffbord av glas med en bas-lådor, fyllda med halm

För att göra denna möbel är tyngdpunkten i det inre, och välj den från resten av situationen, kan du välja ett bord med en färg eller grav toppen. Tillverkarna har inte hålla sig till standardstorlek - 40-50 cm för designen i orientalisk stil perfekt lösning -. Det visade sig att kaffet i matsalen, välja dem som är mycket förtjust i att ta emot gäster är ett lågt bord höjd 15 cm bords transformator, som inom loppet av några minuter .. Ett intressant tillskott till denna möbel är lätt, med vilken det inre av rummet blir magisk. Detta alternativ kan antingen inbyggd, och individuell uppfattning av möbeldesignern.

Snygg soffbord av glas

Cote d'glas bord med ovanliga former - en ljus färg accent i vardagsrummet

Art Nouveau i den bågformade glas soffbord

Glas soffbord kan lätt bli centrum för sammansättningen i vardagsrummet

Glas soffbord: Tips för att välja

Globala tillverkare erbjuder ett brett utbud av glas soffbord som passar alla smaker och plånböcker. När det finns mycket att välja mellan, är det mycket svårt att stanna på något specifikt.

Geometri och form som liknar kristallytor

Vad ska jag titta efter när man köper ett bord av glas?

 • Utvärdera din ekonomiska möjligheter. Tabell kinesiska tillverkarna kommer att bli mycket billigare elegant italienska. Överkomliga är en produkt av den inhemska produktionen. Den dyraste är exklusiva artiklar på beställning designer. Innan du köper ett glasbord, besluta vilket värde det kommer att ha - för användning i hemmet eller att dekorera rummet.
 • Tänk på stilen i rummet. Tabeller i form av grekiska eller icke-standardiserade former geometriska former passar in i designen lösning av etnisk stil. Den perfekta kombinationen av alla element i någon stil kommer att bli ett glasbord i den klassiska versionen med fyra ben.
 • För små och trånga rum väljer ett runt bord. Dess strömlinjeformade form är säker, även i trånga kvartalen. Familjer med små barn, ett bord - perfekt, inte ditt barn inte få ont i hörnen. För stora rymliga festsalen, klassrum, bibliotek relevant tabell kvadratisk eller rektangulär form.
 • Tänk på utnämningen av köpet. Vad kommer att ligga på bordet? Kommer du flytta den? Finns det ett behov i hyllorna? Nästan alla tillverkare erbjuder billig modell av massivt glas bord med 2-3 hyllor. När du handlar för inredningen, är det absolut nödvändigt dess kombination med utformningen av rummet.

Glas soffbord med en bas tillverkad av grenar

Soffbord med toppen gjord av tjockt glas kommer att passa in i det inre av loft

Folding modell med infällbar glashylla

De som vill köpa den eleganta bord för hemmabruk, och inte spendera en stor summa med tanke på förslag från asiatiska tillverkare. Denna billiga produkter är tillräckligt tillförlitlig och som förklarar efterfrågan på dem. Standardutföranden - den enda nackdelen. För fans av den ursprungliga - europeiska tillverkare. Deras produkter är värda flera gånger mer, men du får den ursprungliga och presentabel möbler. Bekväm och praktisk är ett bord med hyllor, för dem som kommer att lagra en massa saker. Denna eleganta samtidigt hållbart och praktisk lösning. Det mest bekväma bänkskiva område - upp till 1,5 m 2.

SLR modell, för dem som älskar Hollywood Empire

För dem som värdesätter portabilitet och praktiska, det bästa sättet - att köpa en vagn. Kontakta din återförsäljare för den högsta graden av belastning. Efter att ha kommit in i butiken, omedelbart kontrollera inköp, placera ett tungt föremål på den, om en sak är kvalitet - benen kommer inte att böja. För dekorativa användning av möbler finns ingen anledning att kontrollera. Vagn måste rulla tillbaka och rulla fram till honom, kontrollera om hjulen inte gnissla och inte om glasringen.

Enkel modern glas modell på volym hjul

Önskar att spara pengar, kan köpa ett soffbord med glasskiva nätbutiker. Här kan du se bilder, bekanta sig med produkternas egenskaper, läsa recensioner. Respekterar dig själv och din köparens webbutik erbjuder oklanderlig kvalitet och produktfunktionalitet. Strikt kontroll av produktionen, de bästa material och komponenter utesluta förekomsten av en förbindelse.

Bänkskiva, baserat på log-trä

Viktlös utseende soffbord av en ovanlig form av glas

Det är viktigt att möblerna i enlighet med internationella normer och standarder. Efter att ha granskat produktkatalogen kan du välja den form, design och storleken på glas soffbord, på grundval av dina behov. Möbel av glas kommer att göra ditt hem en modern och unik, det med framgång kommer att passa in i varje interiör. Glas är ett miljövänligt material, förutom att det är lätt att ta hand om.

Uncut kvarts och tråd så ovanligt stödbordet

Ljust eklektisk vardagsrum med ett soffbord med glashylla

En ovanlig lösning: färgade bordsskiva och ett dussin fötter

Att köpa glasbord, vara säker på att dina gäster kommer att uppskatta den förfinade smak. Äta eller dricka te för en sådan tabell - en särskild glädje. Kromade ben ger bordet en speciell presentabel och glans. Den ovanliga kombinationen av glas och trä kommer inte att lämna någon oberörd, eftersom det är mysiga och varma. Oavsett vilken modell han var, med glasskiva bord kommer att bli en unik touch till din heminredning.

Soffbord med glasskiva

Begär en återuppringning

Vi kontaktar dig inom kort.

Våra chefer kommer att svara dig snart.

Inga av dina frågor kommer att lämnas utan uppmärksamhet.

stängs automatiskt efter 9 sekunder

Vår manager kommer att kontakta dig inom kort.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

59 − 50 =