Ett soffbord med händerna foto ritningar

Hur man gör ett soffbord: idéer, material, steg för steg instruktioner, måttritningar, bilder och video

soffbord Det kan helt enkelt vara en funktionell yta, och kan vara ett utmärkt dekorativa detalj i interiören.

Desk besitter stor charm naturliga trädet. Den kan köpas i butik eller göra oberoende av varandra.

kaffe tabeller, handgjorda, dekorerad med en mängd olika sätt, ibland vänder en vanlig möbel till ett mästerverk utformning tankar.

utsikt storlek och inredning av soffbordet kan vara helt olika. Den enda begränsningen - din fantasi.

bäst vanligt och tabeller i produktionen:

 • kvadrat eller rektangulär träbord;
 • runda och oval tabell;
 • Omvandla tabeller;
 • glas tabell;
 • tabell över kombinerade material (såsom glas och trä).

material vilka används för framställningen av magasin tabeller:

men oberoende göra ett soffbord, kan du inte bara traditionell material. tabeller ser bra ut, gjord av improviserade verktyg och gamla saker, såsom resväska, Fönsterram, stor spole, pallar, etc ..

Vackraste och mängd formade tabeller härrör från trä, spånskivor eller MDF. Material måste för ett soffbord beräkna i förväg.

För enkel nog följande tabell element:

 • barer för ben (4 st.);
 • tjock kartong panel plywood eller -ark för bänkskivan;
 • hörn montering för föreningar bänkskivan med ben (4 st.);

för runda ett soffbord, behöver du:

 • 2 runda detaljer spånskiva eller MDF (bords och ett stöd för hjulen i tabellen). Diameter 60 cm;
 • rektangulära delar till ben (2 st.). Storlek 60 x 40 cm;
 • Hjul (4 st.).
 • kitt för trä;
 • lim snickare (Wood).

Du måste också köpa impregnering och lack, att skydda träet från fukt och smuts och ge produkten vacker utseende.

Hur hög barnstol, kan du lära dig här.

Förbeställ bör vara detaljer MDF eller MDF. kan göra och sin egen, men observera att bordsskivan och stödet för hjulen måste vara perfekt formen. Detta kommer att ge soffbordet förfinats och outspädd ser.

Steg 1. Den rektangulära formen är nödvändigt att göra små nedskärningar centrum för att infoga dem i varandra. Snitt görs i enlighet med tjocklek spånskivor ark (MDF).

Steg 2. Att sätta en rektangel med nedskärningar. Coat med snickeri lederna lim. Detta är nödvändigt för att säkerställa att en del av tabellen ordentligt.

Steg 3. sätter på toppen bänkskiva. Tunna spikar spikas till benen. För litet bord enda spik i mitten och en spik på varje fot.

Steg 4. Välta bordet och spikas stöd för hjul. Också med hjälp av lim och naglar 5.

Steg 5. Hattar spik prydligt putsade kitt.

Steg 6. Behandla soffbordet impregnering för trä. Lackerade eller målade.

Steg 7. När det sista lagret lack eller färg är helt torr, du kan knyta hjulen.

Soffbord kan lämnas i detta tillstånd, och kan vara ytterligare dekorera.

Denna tabell kommer att passa perfekt in i designen av alla rum och spara en hel del utrymme och är lätt att byta från ett soffbord om det behövs restauranger. Nackdelen är transformatorn svårt montering. Överväg making denna tabell.

Först måste du bestämma mekanism, som det kommer att byggas allt aggregatet Tabell-transformator. Mekanismer för inhemsk produktion billigare utländska - dyrare.

transformator design är att gas-dödgång och fjädrar.

Steg 1. Förvärvs transformator mekanism.

Steg 2. Med hjälp av simuleringsprogram skapar layout bord som är rätt för dig. För detta passform program PRO100 eller Sketch Up från Google: lätt, med intuitiva kontroller, så affären kommer att räcka bara till dem. Skapa layout tar 2-3 timmar.

Steg 3. skärning delar samma kan göras med programmet. hon beräknar allt nödvändigt material, vilket i hög grad förenklar vårt arbete. fick alla storlekar Skär kapacitet.

Steg 4. bordsanordningen. ram vårt bord är byggd med SKRUV (Coupler för anslutning av delar av träbaserade material). För att göra detta måste du göra hål Särskilda övningar. Markup lättare att göra med en penna eller med konventionell klistermärken.

Steg 5. Vidare enligt mekanismen i den bifogade transformatorn instruktioner förankra det i vårt ramverk. Innan dess måste du sätta fjäder.

fästa enkel ett genom sätt på grund av den stora vikten av mekanismen.

borr bulthål och en speciell borra borra platser för skruvhuvuden.

fasten transformator med hjälp av bultar.

Steg 6. På ett liknande sätt fästa mekanism å andra sidan.

Steg 7. sätta ben. vårt bord om vikt 50 kg därför är det nödvändigt att täta mellan bordsbenen är konventionella möbler ties.

Steg 8. kommer skruv våra fötter till bordsstativet. Gör en layout och ett hål borras.

Steg 9. Fäst alla benen på ramen. ben dold alla arbetar punkter bord.

Steg 10. making granit. Bordsskivan är den huvudsakliga del av tabellen. Att välja en stark lederna för bänkskivor. Storleken på hålen för de små lederna. Skruva gångjärn.

I slutändan, efter att skruva alla bänkskivor till mekanismen, visar det sig denna soffbord-transformator:

En handbok för produktion av fällstol för fiske kan hittas här.

dekorera soffbord kan vara helt olika sätt. För att ge produkten dess charm kan dekoreras inom området decoupage, Innehåll snäckor och andra ovanlig föremål.

 • tjock rep-rep längs kanten som ringande;
 • mosaik från en mängd olika glasföremål;
 • målning trä;
 • Klistra in i trä skor;
 • craquelure (Artificiell åldring bordsytan);
 • klistra dekorativa speglar;
 • fanering (Klistra dekorativ film).

Om du vill veta hur man gör en rund soffbord av massivt trä, se video:

Gillar du? Prenumerera på platsuppdatering via RSS eller håll ögonen öppna VKontakte, Odnoklassniki, Facebook, Twitter eller Google Plus.

Ett soffbord med händerna: en flygning av fantasi uttryck i verkligheten

Utformningen av soffbordet är mycket enkel - bänkskivan och stödbenen eller bas. Naturligtvis kan föremålet vara mer komplex och inkludera ytterligare bänkskivor, lådor, hyllor, etc., men för egenproduktion av dessa enheter är inte så komplicerat.

Men det görs av händerna, alltid ganska unik.

Denna typ av möbler är tillverkad av ett flertal olika material: trä, glas, stål, aluminium, plast, spånskiva och plywood. Och från någonstans mer exotiska material: trädstammar, beslag, metall, bokstavligen, läder, tyg, korg och så vidare. Således, för tillverkning av verktyg kräver olika.

Huvudlistan är som följer:

 • sticksåg - den viktigaste arbetsredskap,
 • borrmaskin och en uppsättning av motsvarande borrar;
 • bågfil på trä eller metall;
 • hammare - trä eller gummi, måttband, nivå och en penna;
 • skruvmejsel, insexnyckel, om nödvändigt arbete med skruven, fil;
 • glas cutter, om du planerar att arbeta med glas.

Material väljs i enlighet med modellen för praktisk erfarenhet och finansiell kapacitet.

 • Trämaterial - träpaneler, fanerade MDF, laminerade spånskivor, plywood. Massivt trä är bland det dyraste alternativet, spånskivor och plywood är mycket billigare och mycket lättare att hantera. I de flesta industriella tillverkningsmodeller uppsättning används för bindning och ben och bordsskivor är tillverkade av MDF och spånskiva.
 • Kräv ett individuellt förhållningssätt ben. Produkter kan korsvirkeshus motsvarande avsnitt. Emellertid kommer även runda formen ben kräver en fräsmaskin. Å andra sidan är det möjligt att bilda på maskinen och produkten mer komplex konfiguration. Om en sådan utrustning inte i hushållet, kan benen beställas i träet butiken.
 • Glass - att endast använda härdat, annars tillförlitligheten i tabellen kommer att vara osäker. Glas tjocklek - 5,8 mm. Det är tillåtet att använda akrylglas, om soffbord inte är avsedd att användas som ett säte: formgivarna nu aktivt erbjuda sådana modeller.
 • Metal - detta alternativ kräver utrustning och kompetens, och expertis.

Montering och tillbehör - kant, skruvar, spikar, klämmor, sugkoppar väljs i enlighet med produktmaterial.

Soffbord från en bilmotor, tillverkas för hand

Hur man gör ett soffbord med händerna

Oavsett hur enkelt det kan vara, kräver genomförandet stor omsorg och flit. När allt kommer omkring, soffbord - vardagsrum dekoration, och därför måste det vara vackert, elegant och ovanlig, beroende på vilken stil, men i alla fall - för att göra kvalitet.

Om du renoverades plankor av spånskivor, då har ett soffbord med händerna, som visas i master class:

Trä - materialet är lättast att bearbeta och den mest formbara. Detta innebär att formen och utformningen av produkter har det bokstavligen inga begränsningar. Av trä och träfiberplattor av olika slag kan vara en vacker sak med ett minimum av kunskaper och verktyg.

Den viktigaste frågan här är den exakta iakttagande av de proportioner som anges i ritningen. Sist kan du skapa din egen eller använda det färdiga projektet.

 1. Är vald bänkskivan - fyrkantig, cirkulär, oval, böjda. Det senare är lättare att göra spånskivor eller plywood. Sågat material sticksåg och en bågfil.
 2. Edge bänkskivor, massivt trä eller laminerat möbelskiva ska hantera en router för att ge det en fin form, och sedan slipning med sandpapper. Spånskiva kant bänkskivan behandlat slipmaskin eller borra med en önskad packning.
 3. Benen kan göras på olika sätt: vissa lim styrelser eller kvartanoy rund form, slipa fräs trä barer, eller köpa en färdig att använda ovanliga material. Den ansåg mycket modern installation bänkskivan för att trimma böjda grenar eller stubbar. Benen till bordsskivan är fäst på hörnen, skruvar eller lim, beroende på materialet.
 4. När soffbordet är gjord av spånskivor, speciellt i konstruktioner där hyllorna antas inte gjorda ben och stödjande sidovägg. Samla produkten vid sådana dymlingar, för vilka borrade hålen i ändarna av sidoväggarna. Fäst pluggar dupliceras lim.
 5. Hyllorna skärs från CPD och fixeras till dymlingar eller skruvar.
 6. Något mer komplicerat att montera lådan. Det är mycket viktigt för denna del är efterlevnaden av vinklar och plan, så elementen och varje anslutning är nödvändig för att kontrollera nivån.
 7. Den färdiga produkten behandlas med fläck, färg, lack eller avslöja "sostarivayut" - på begäran.

Foto soffbord av trä med sina händer

Planet av tunneln med effekten som erhålls genom kombinationen av två parallella speglar och placeras mellan en ljuskälla. Övre spegeln samtidigt bör vara genomskinlig, dvs till nivån för Ijusreflektans och ljustransmittans av 50% till 50%.

Som en ljuskälla LED monokrom band, är emissionsfärg väljs enligt smak. I rollen av en halvgenomskinlig spegel glas används med en spegel-pläterade eller akrylglas med en spegel film.

 1. Bänkskivan i form av en ram skördas från en aluminiumprofil eller spånskiva. I det senare fallet ramelementet är gjort av två fragment spånskiva med olika bredder för att bilda ett utsprång.
 2. Ramen införes i spegeln. Sedan utskottet eller direkt på LED-profilen fast band.
 3. Bänkskivan lappande genomskinlig spegel. Avståndet mellan de två speglarna är 75-80 mm, men kan vara mer. Det faktum att djupet "tunnel" som definieras av ett avstånd mellan speglarna och avståndet beräknas genom att multiplicera värdet med 16.
 4. Bänk kontroll genom att ansluta till en strömkälla - en transformator, naturligtvis. Och då produkten är fäst på benen eller sidoväggarna.

Soffbord Infinity med sina händer

Gör ett soffbord cell är mycket enkel. För att göra detta, butiken plocka upp rullar av produktens vikt och sedan fästa skruvar eller skruvar till benen, bas, sidoväggar - något. Rullar och diskret utseende är nästan opåverkade.

Vill du göra ett soffbord på hjul med händerna? Därefter följande video för att hjälpa dig:

Detta utförande skiljer sig från trä funktioner fungerar endast med glas.

 1. På ett ark av härdat glas med en tjocklek på 5-8 mm markera en form och storlek av den framtida bänkskivan.
 2. Då steklorezom tidigare oljad solrosolja, som utförs av skärlinjen - vänder grund fördjupning. Glaset flyttas till kantytan som arbetet för att fragmentera en gång påslagen vikt och prydligt bryta.
 3. Operationen upprepas så länge som inte får önskad form bänkskivan.
 4. Edge produkter behandlas med en fil för att ta bort stora marker, och sedan finjustering med en diamantslip bilaga. kanten polerad sedan med fint sandpapper och kände runt.
 5. Fötter glasyta tabellen kaffe är fixerad med hjälp av rotskott. Senaste först fixeras till benen, och sedan fäst till glasytan. För att vara säker, kan du släppa på glasdelen av klistret.

Drömmer du om en unik produkt med intressanta effekter? Då följande video kommer att berätta hur man gör en glas soffbord med en bakgrundsbelyst egna händer:

Ingen praktisk extra DSP-skivor eller glaslappar? Det spelar ingen roll! Soffbord med egna händer kan göras av skrot. Och då kommer vi att berätta om funktionerna i skapandet av en sådan produkt.

Materialet för soffbordet inte är i klassisk stil kan vara precis vad som helst.

 • Det enklaste sättet att göra interiören special - för att göra ett soffbord, men det är sant, en liten, av hampa. Du kan använda stumpen "a", det vill säga, bara för att skära ner på lite höjd. Om produkten som krävs för att ge rörlighet måste snittet vara av samma storleksordning på den övre och nedre delen. Tekniken är enkel: trunk fragment eller stubbe inriktade, plana ytor slipas och belagda med en transparent polyuretanlack. Vid botten av stumpen är borrade hålen och fasta rullen 3, eller 4.
 • Inga svårare att göra en variant därav, där stubben med "rötter" fungerar som ett stöd för glas bordsskivor. Den senare snitt av systemet och helt enkelt limmas till toppen av stumpen som beskrivits ovan.
 • Provensalsk stil eller retro fit modell, tillverkad av hårda resväskor. I den nedre delen av borrhålet och säkras med skruvar till benen. Suitcase kan dekorera eller måla.
 • Loftet stil bord såg bra ut, tillverkad av en kabeltrumma. Den senaste färg och monterad på rullar så att det kan rotera kring sin axel, och utrymmet mellan basen och bordsskivan är uppdelad genom skiljeväggar i fack eller hyllor. Bildade flercellstabellen.
 • Hyllning modern europeisk tradition - den träpall behandlade fläck och monteras på stora rullar. Top skyddsglas produkt och få den ursprungliga versionen-mart.
 • Mycket intressant modell för cykelhjul. Hon är lite svårare att genomföra, eftersom det kräver en viss skicklighet för att arbeta med metall. Bågar är grunden för komplex form till vilken bänkskivan och fixeras med skruvar. Den senare består av hjul överlappade på toppen av en rund glasskärm. För säkerheten för hjulet-bänkskivan kantförseglade plast kant, och till ändarna av benen slitna skär slang.

Fancy soffbord för vardagsrummet, som gjorts med sina egna händer

av däck Spole av kabel vevaxel träpall

På webbplatser som ägnas till reparation eller communities kan du hitta praktiskt taget alla konstruktionsritningar. I de flesta fall har de inte bara till storleken på miniatyr, men också detaljerade monterings diagram. Det senare är mycket användbart när modellen designen är verkligen komplex och omfattar olika element.

 • Oftast, för tillverkning av själv erbjuder produkter gjorda av spånskivor eller plywood, av den enkla anledningen att dessa material lätt bearbetas, prisvärd och har låg vikt.
 • Flera sällsynta ritningar för glasbord. För det första, i hemmet, är det möjligt att göra endast ett alternativ - med en glasskiva, och för det andra strukturen av denna modell mycket enkel.
 • Original soffbord gjorda av ovanliga material, som regel, presenteras på forumet utan ritningar och instruktioner storlekar. Men detaljer montering och fästfunktionen, eftersom det gäller DIY dessa stunder är viktigast.

Följande bilder och måttskisser kommer att berätta hur man gör ett soffbord i trä med sina händer.

Ritningar soffbord

med lådor Med glasskiva transformator

Hur återställa ett soffbord med händerna

Sådana förfaranden är föremål för riktigt gamla föremål från slutet av 19 - början av 20-talet. Möbel massproduktion estetiska värde är oftast inte här, reparation minskas inte bara till återupprättandet av ett soffbord med sina händer som en dekoration.

Detta arbete är arbetskrävande, kräver tid och tålamod. Verktyg behöver handen - en klo hammare, skruvmejslar, tänger, mejslar, osv, och en borrmaskin. Material - sandpapper varierande grad av kornighet, metallborste, lack, bets, färgen på möbler om du vill ändra.

 1. Tabell bevandrade som möjligt. Först måste du noga undersöka alla detaljer på grund av ålderdom, en del av dem är säkert deformerade eller rassohlis. Om ett element har burit den kan du alltid beställa i verkstaden. För det andra är ytan på handtaget och ta bort spiken mycket mer bekväm med delar i stället för hela produkten.
 2. Vid demontering skruvar och pluggar bäst borras.
 3. Avlägsnas från ytan av lack och färg. Om skiktet är tunt, kan den avlägsnas med en stålborste och konventionella sandpapper. Om beläggningen är tjockare eller skadade områden, kommer den bästa effekten använda en borrmaskin med ett munstycke i form av en borste. Du kan också använda en polermaskin.

Om tabellen är gjord av värdefulla träslag är närvarande eller snidade detaljer, är det rekommenderat att ta bort lacken med en speciell pasta, som används av professionella konservatorer. Om du hittar ett botemedel inte kunde ha att rengöra gängorna och böjt trä med sandpapper på tyg basis.

 1. Den rengjorda ytan avfettas medelst aceton eller alkohol.
 2. Om du inte kan ta bort repor och chips slipning, defekt shpaklyuyut, och efter torkning kitt sand rent.
 3. Djupa sprickor och fel elimineras enligt följande: spricka limmad, och kontrakte del är fixerad i klämman tills torra - 12-15 timmar. Kan användas för att dra åt skruvarna, de bort efter att limmet har torkat.
 4. Alla skarvar är limmade och rengöras vid behov.
 5. Tabell bearbetas fläck: gamla trädet mörknar typiskt och förlorar sin ljusstyrka, fläck återgår uttrycksmaterial. Produkten öppnades därefter lackskiktet 2-3.
 6. När alla delar har torkat, är produkten samlas.

Nedan presenterar vi bilder på hur du kan uppgradera ditt soffbord med händerna.

Återställas med sina egna händer soffbord

Kaffe träbord - detta är en klassiker som aldrig kommer att försvinna från vardagsrummet. Oavsett stil eller den genomfördes i det inre, en plats för graciösa och vackra saker från trä där alltid. Originalitet och skönhet - inte ägs av ett dyrt material, och resultatet av fantasi, en känsla för proportioner och smak. Inte alla har råd med en dyr bok eller marmor, men vara kreativ och ovanlig sak att göra i någon makt.

Gillar du? Prenumerera på plats uppdateringar i VKontakte, Odnoklassniki, Facebook, Google Plus och Twitter.

Prenumerera på uppdateringar på e-post:

Berätta för dina vänner om den här artikeln till din favorit sociala nätverk med hjälp av knapparna nedan.

Lämna en kommentar

Finrum

navigering

sovrum

vardagsrum

stoppade möbler

badrum

Kontakter:

nya diskussioner

Cool! Det är hyllan bredvid sängen för glasögon, smart telefon, bärbar musikspelare.

Och jag såg en annan sådan variant: en säng med ett podium, mycket.

Tack för den värdefulla och detaljerad information! Mycket användbart exempel.

Ett soffbord med händerna: idéerna och genomförande

I en ålder av elektroniska medier Få bry läsa publikationer. Trots detta soffbord fortfarande stolta plats i varje hem.

Förutom direkt användning, kan de användas för andra användbara saker: serverar lätt frukost eller middag, mindre reparationer och hemarbete.

Enkelhet av design, en mängd olika former och mönster, ett minimum av verktyg - alla dessa fördelar soffbord fånga uppmärksamheten hos inhemska hantverkare. I den här artikeln kommer vi att göra en detaljerad genomgång av den populära hemlagad och ge praktiska råd om sin produktion.

Strukturella varianter av soffbord

Det enklaste sättet kan du göra ett soffbord med händerna, med hjälp från kantbrädor brädor, fanerad spånskiva eller MDF.

För att dölja förbindningspunkten plattor som används klassiska metoden - monteringen på de runda trä spikar (shkantah). Allt som krävs från hemmet mästare i detta fall - bara markera installationsplatsen spikar på ändarna av sidoväggarna och borra monteringshål för dem på botten och den övre luckan.

Den enklaste soffbord MDF

Att öka styvheten hos strukturen mellan dess sidoväggar för att installera en vertikal tvärbalk. En liten nisch för förvaring av tidskrifter och andra små saker här kommer inte att bli överflödig. Det kan tillverkas av plåt, som återstår efter skär- och sidokåpor.

Rörlighet - ett användbart alternativ bord. Hon insåg installation av möbler hjul på botten. Kompakta transporthjul, kan du dölja, men du kan köpa en större och medvetet välja dem. Så vi få den ursprungliga tabellen på hjul polerade barer som stöder massiva trä bordsskivan.

De som är rörlighet inte spelar en stor roll, och vill se i sitt hus ett fast bord i rustik stil, är det möjligt att erbjuda möjlighet till kraftfulla styrelser. Denna tabell kommer utan tvekan att bli en av de viktigaste dekorationer i vardagsrummet i något land hus.

Rimlig lättja i kombination med en törst för kreativitet leder ofta till intressanta upptäckter. En av dem - en tabell med gamla däck.

Han kommer att mycket enkelt:

 • De två skurna spånskiva cirkeldiameter 3-4 cm mindre än den yttre storleken av däcket.
 • Den första cirkeln fästa de fyra metall ben.
 • Botten och locket säkras med skruvar till sidorna av hjulet.
 • Rep gjorda av jute dekorera sidorna och locket.

Hemlagad byggandet av gamla däck snygg

Som det visar sig en ovanlig soffbord som kan användas vid behov som banketter.

Idén att använda "slumpmässiga" objekt för att skapa heminredning visat sig vara mycket produktiv. Hon födde många hemgjorda från lådor och pallar. Med lite fantasi och ett minimum av kostnader som krävs för att samla in ett soffbord i trä med fyra standardlådor.

samling algoritmen är som följer: lådor sätta på kanten genom att ordna dem i en cirkel, en efter en. Kombinera design med självgängande skruvar, i mitten gör hyllan. Här kan du sätta en blomvas eller häll inredning flod stenar eller snäckor. Avslutar träförädlings sandpapper, färg och lack.

Soffbord, sammansatt av fyra lådor

Trä behöver inte en sofistikerad inredning. Att använda det för efterbehandling interiören, lägga till en enkel dukning. Att bygga det krävs några barer och hyvlade plankor intag demonstrationen.

en bas ram ser tillförlitlig och robust med kontrasterande färgkombinationer från toppen. För detta ändamål staplarna behöver tonas mörk fläck, lämnar locket i den naturliga färgen på talltimmer.

Trämöbler väl i kombination med metall. Du kan kontrollera detta genom att göra ett soffbord i loftstil med metall ben. Hans lock är sammansatt av tre delar av trädäck "sorokovke" och inramade Cornice remsa.

Trä tabell på metallben tillverkade av släta armeringsstänger

För tillverkning av benen erforderliga svetsmaskin, en bit stål plattan 1,5-2,0 mm tjock och några få rester slät armeringsjärn 10-14 mm i diameter.

Genom att böja fyra stavmönster, de svetsade fyrkantiga stycken av plattor (eller tjocka snickeri hörn som i bild), och i sin tur är fäst vid bordsskivan som samlats in från trall. För den slutliga förfining som krävs för att slipa, tonad och lackering locket styrelse och måla benen.

I stället för stången för tillverkning av baser kan användas en profil rör med rektangulärt tvärsnitt. Svetsade från hennes två rektanglar, rengöring svetsar och pläterad med silver färg, får vi en pålitlig stöd för bänkskivor, samlas in från tjocka ekplankor.

Att öka stabiliteten av metall under täcksidovägg ansluter segment format rör.

Mycket imponerande utseende soffbord med topp från en trä sågsnitt. Hitta denna grundläggande inslag är enkel. På alla sågverk erbjuder "halvfabrikat" storlek. Ta upp till standard hjälper dig elektrorubanok och bandslip.

Bordsben kan tillverkas av tjocka stänger eller armeringsjärn som används för dem. Kontrasten mellan den massiva topp och lättmetall grunddesign kommer att ge en touch av exklusiv design.

En annan intressant möjlighet att kombinera material - trä och glas. Bänkskiva kan vara oval eller rund vilar på grundval av två kors kvadrat ramar.

"Vikt" glas kombineras med massiv träram bas

Roll soffbord gjord av en träpall och täckt med ett kvadratiskt glas, ser snygg och modern.

Glas ger en rik utseende hela strukturen och stänger mellanrummen mellan spjälorna i pallen, genom vilken små artiklar kan falla på golvet.

De som fokuserar på funktionalitet, kommer att njuta av ett soffbord-transformator. Genom enkel manipulation, radikalt ändrar han inte bara sin höjd utan även utseendet.

I monterat tillstånd, är detta ett vanligt stativ för tidskrifter och tidningar. Att höja två sidoväggar med ben, vi öka höjden på bordet och förlänga bänkytan till "middag format."

Grundval av den andra omvandla systemet - två metall-frame skåp. Var och en av dem är svängbart fäst vid bordsskivan. I det monterade läget, de ligger horisontellt, och när man lyfter locket svänger och stå upprätt.

Höjden av strukturen i en ovikt formen är 73 cm. Detta är tillräckligt att använda en transformator som en dator skrivbord.

Täck den består av två plattor som kan flyttas horisontellt. I det här fallet, en platta svänger runt sin axel. Vid behov kan en sådan transformator omvandlas på några sekunder i matbord för 4 personer.

Soffbord cabriolet "tre i en"

Någon skapar ett adaptivt fällbara system, medan andra framgångsrikt experimentera med konventionell plywood skrot. Resultatet av sökandet efter nya former blev här en sådan ovanlig soffbord.

Vi kan bara undra noggrann precision för beräkningen och hans begåvade leda till en synlig bild.

Teoretiskt det ser enkelt: bassekvensen limmade plywood trettio ramar. Var och en av dem har en viss lutning vinkel ben.

I praktiken, för att beräkna alla delar av en plywood stand behöver tredimensionell modellering program.

Genom att sammanföra plywood "pie" fångar ögat ovanlig futuristisk form. Skyddsglaset kröns av exemplet med den innovativa skåp teknik.

"Vi har något enklare, men också vackra," - säger hantlangare. Snälla, det finns inte mindre elegant, men billigare att tillverka bord. Den består av tre paket av tunna Brädor hyvlade.

Talrika lucka i bänkskivan kan täckas av det staplade glaslocket.

När det gäller glas samband med trä nödvändigt att säga några ord. Den bästa lösningen - användningen av transparent "optiskt" lim. Borr hårt hemma tjockt glas utan att vålla irreparabel skada. Därför ge upp tanken på en mekanisk fixering och låta modern kemi visa sina bästa egenskaper.

Anhängare av skruvförband rekommenderar vi användning av akryl bänkskivor. Det är lätt att borra en konventionell borr och ser bra ut.

Att tala om materialet för bänkskivor, vi glömde trä Foder. Det är ett utmärkt material till hands, lika lämpliga för att skapa omslag, sidorna och ben.

Bänkskiva Foder - trevlig och pålitlig

Formen på bänkskivan kan vara vilken som helst foder. Cover, sammansatt av träplankor trimmas sticksåg för en given krets.

För tillverkning av ett soffbord från fodret, behöver vi några verktyg:

Mått på den färdiga produkten och strukturen som förbinder noderna bör överväga i förväg och ange dem i den preliminära ritning.

Avsluta tabellen genomförs i två steg. Före början av monteringen är polerad med sandpapper ytan av locket, botten och ben. Efter slutförandet av toner virkes locket och färgas med lack.

Ännu enklare är ett soffbord gjord av spånskivor. Detta material utför två funktioner: som bildar en kontinuerlig yta och bär lasten. Vi rekommenderar att använda fanerade ombord, eftersom den "nakna" DSP färg och lack kan inte dölja strukturen av träflis.

Efter monteringen måste du stänga alla kanter (bänkskivor, botten och ben) möbler plasttejp, värmer sin byggnad torktumlare innan du ansöker.

 • Behärska vackra bänk för att ge sina egna händer
 • Gör ett vackert och bekvämt bord att ge sina egna händer
 • Hur man gör en soffa med händerna: Alternativ instruktioner och monteringsscheman
 • Hängmattor för förhör: vad är de? Hur du gör din egen hängmatta?

Gillar du? Lägg sidan:

Loading.

 • Copyright © 2014-2017 | | Reparation

 • Kommentera

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

  40 − 36 =